1 Декември, 2020 14:39 3 708 34

Румен Петков: Шкафчето на премиера е позор не само за България, позори и Европа

  • румен петков-
  • бойко борисов-
  • шкафчета

Пет месеца му трябваха на Борисов, за да признае, че снимките в спалнята му са правени от жени

Румен Петков: Шкафчето на премиера е позор не само за България, позори и Европа - 1

Шкафчето на премиера е позор не само за България, това позори Европа. Това заяви председателят на АБВ Румен Петков по време на пресконференция.
„Ние направихме протест пред ЕК, за да привлечем вниманието им. Те трябва да защитят вече Европа, не толкова България. Трябва да защитят атмосферата в Европа“, посочи той.

Според него е трудно кюлчета злато и пачки с пари да бъдат пренесени толкова лесно в резиденция „Бояна“.

„Пет месеца му трябваха на Борисов, за да признае, че снимките в спалнята му са правени от жени“, коментира Петков.

„Тя трябва да е влязла със сак, защото вътре има един шкаф пачки с по 500 евра. Сакът трябва да е с подсилени дръжки. Нямам представа колко е тежък, никога не съм имал допир до подобен масив“, допълни председателят на АБВ.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Такива

    17 8 Отговор
    сте си вие от БКП - за срам и позор !
  • 2 Сивия кардинал пак се изказа

    18 18 Отговор
    Петков ти да не си по- убав........И ти си същия
  • 3 Дреме му на Толупа

    13 9 Отговор
    Нали натрупа пачки, нека му е зле. Да му мислят оФцете

    Коментиран от #9

  • 4 Стойко

    20 7 Отговор
    Приятели ! Мили , клети и подтиснати сънародници ! За 2 месеца от правителството на Бойко Борисов бяха изтеглени 6 милиарда лева нов дълг който се води не на Борисов а на гърба на народа ! Края на месец септември 2.5 милиарда евро ( 5 милиарда лева) които в началото на октомври бяха преведени по сметката на БНБ и сега 526 милиона евро ( малко над 1 милиард лева) за справяне с пандемията! 6 милиарда !!!!!! На клетия гръб на Българския народ ! С тези милиарди Борисов си купува време да докрета до изборите през март! Не го интересува ни най малко че ще го връщат с робско тегло вашите деца , с увеличени данъци и осигуровки и ниски доходи ! А да попитам някой от вас ( освен държавните хрантутници , полицаи , учители ,кръчмари и хотелиери ) получи ли финансова помощ от правителството на Борисов за справяне с пандемията?

    Коментиран от #6, #24

  • 5 ТОЯ ДА СЕ МАХА

    14 4 Отговор
    И ТОЙ БЕШЕ ВЪРЗАН С МАФИЯТА КАТО МИНИСТЪР.СЕГА ДРАПА ПАК ЗА ПАРЛАМЕНТА.ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 15 Отговор

    До коментар #4 от "Стойко":

    мен ни ме ИНТЕРЕСУВА че ГОСПОДИН БОРИСОВ тегли заеми аз сьм доволен че ми дава по 50 лева към пенцията ми ни на ИНТЕРЕСУВА че ша го връщат вашите деца аз нямам деца и си искам 50 те лева ко ма интересува че са с заеми на ваш гръб

    Коментиран от #8, #11, #23

  • 7 Съгласен

    11 2 Отговор
    Уж премиер, а пък шкафчето му от 20 лева! Излагация и за нас, и за Европа! Сякаш не можа да задели 200 лева, да купи нещо дето да кажеш-Ауууу! Не че не казахме, ама за друго беше!
  • 8 бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР

    5 10 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аз напълно подкрепям Козлодуй! Ние сме доволни и щастливи че победителя и лидер като мен Бойко Борисов тегли милиардни кредити на ваш гръб! Ние с Козлодуй не работим и не ни пука! Тези милиарди ще ги връщат работещите и хората на наемния труд. С по високи социални и пенсионни и здравни осигуровки ,по високи данъци и такси и солени глоби и разбира се с ниски доходи. Козлодуй си взема пенсия , аз получавам траншове от тези заеми на ваш гръб да купувам гласове за ГЕРБ в ромските гета и махали . Ние с Козлодуй нямаме деца за да сме притеснени че ще превиват гърбове и блъскат като волове да ги изплащат . Умен е Бойко , тарикат и великан. Все едно някой от вас да отиде в дружество за бързи кредити ,да вземе парите в кеш а да се води заема на друг. Както Бойко прибира парите а вие ще ги връщате. Велик си Бойко ,великан!

    Коментиран от #13, #14

  • 9 БАЙ Х@Й

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Дреме му на Толупа":

    Дреме му! При МИШОБИРАТА няма да може да им се радва !
  • 10 Румене РуменееееНяма

    2 3 Отговор
    Ни съ измислили дьржава без корупция и НЯМА да измислят.
  • 11 Погребалните! Не се притеснявай!

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще ти гушнат апартамента без пари! При следващото посещение в болницата, може да ти преведат и последната пенсия, която ще гушнем ние!
  • 12 този

    7 4 Отговор
    пикаещия пияндурник много често почна да се появява по сайтове и тв.явно си е помислил че някой го възприема за сериозен политик и честен и почтен човек
  • 13 Забрави да си кажеш зодията

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    Иначе много добре те знаем какви ги пишеш! Милена кво прави? Още ли ти свири?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 оня с коня

    7 4 Отговор
    Р.Петков е ГЛАСЪТ НА РАЗУМА в БГ,а ВЕЧЕ и в Европа.Следват и Други Континенти.
  • 16 Другия с коня

    5 2 Отговор
    Какъв беше в тези години другарю Петков Ех Румене,Румене......."По време на своя президентски мандат(Президента Георги Първанов от БСП той възлагаше да се събира и да му бъде предоставяна цялата информация за охраняваните прокурори, съдии и други лица, заемащи висши длъжности", донесенията били както детайлни сведения за личния живот на охраняваните, така и за техните действия, свързани с изпълнение на служебните им задължения....има служители в НСО, които работят за хора от престъпния свят. Когато наближи скандал, те напускат, но продължават да работят за тези хора. НСО е правоприемник на Пето управление на ДС (Управление за безопасност и охрана, УБО). Освен името нищо друго не е сменено – нито сградата, нито хората, каза Николай Марков подполковник от НСО
  • 17 Tутанкамон

    7 4 Отговор
    За пръв път съм съгласен с тоя,новите банкноти от 500 евро ще са с лика на Боко, както кюлчета злато..
  • 18 чечо

    6 6 Отговор
    пиян мухл-о
  • 19 Селски бек

    8 3 Отговор
    Румба Ай дръж се малко Заприлича на Стара мома клюкарка и злобарка Спри се със селските изпълнения
  • 20 ЙОЛ

    4 3 Отговор
    Шкафчето е и позор за тези които избраха този.
  • 21 Гошо

    6 1 Отговор
    Не че нещо, но на пролет пак ще изберем Борисов, защото от другата страна са ей такива, като тоя хубостник!
  • 22 РАДИО ЕЛТО

    4 4 Отговор
    БОРИСОВ октавка мутро
  • 23 АНОНИМЕН

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ти си МЕЧО а не КОЗЛОДУЙ
  • 24 АНОНИМЕН

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Стойко":

    СТОЙКО МЕЧО краде ника на КОЗЛОДУЕЦА
  • 25 АБВ

    2 0 Отговор
    Специалисти сме по сакове с подсилени дръжки , кюлчета злато и пачки евро- кеш!
  • 26 Хаджиментов

    3 2 Отговор
    Не бе, пикаещи, той е позор за цялата галактика.
    Хайде да видим каква ще е следващата ти простотия, която ще измислиш.
  • 27 селтак

    1 2 Отговор
    Ми я снимай па твойто шкафче! Лицемерен б.......!
  • 28 румчов

    3 1 Отговор
    А,бе какви подсилени дръжки,пак се е напил?На кюлчето пише 250 г,е няколко бройки,ако не са от кухите китайски имитации ,бре много тежко!Или няколко "пачки,в които след горния ред не се знае какво има надолу ,абе глупости.И става дума за малко чекмедже на шкафче,не гардероб!То проблема не е толкова до Борисов,не че не е бил наивен,но докъде стига алчността и деформацията на олигарсите,да си пуснеш жената в чужда спалня ,не само за компромат! А за НСО не е за говоре!
  • 29 681

    0 0 Отговор
    Какво иска Пикаещия в шадравани?
  • 30 йокин

    0 0 Отговор
    Протести,въстания, спокооооооооооооооооооооо,кой го назначи,той ще го свали.
  • 31 yovan

    2 0 Отговор
    А да неможеш да изтрезнееш,за да се напиеш отново и да участваш в поредният скандал или бой по кръчмите из Плевен,да отидеш в центъра и да се облекчиш(чети "изпикаеш"),това ни представя в много добра светлина,направо греем,мама ти дебилска.
  • 32 Onq s konq

    1 0 Отговор
    Напротив. Господин Борисов показа, че всеки българин може да постигне това, което той е постигнал. С образование и честен труд. Не се поддавайте на русофилски мероприятиа,очернащи Родината от пиани русофили
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Тапата

    0 0 Отговор
    Вярно е, не може да се вкара сак пълен с кюлчета, но с дрон през прозореца-може. Защо изобщо трябва да се вкарват, след като има високо-технологични методи, за постигане на същата цел.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове