Last news in Fakti

11 Декември, 2020 13:32 2 731 96

Павел Вълнев: Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС

  • павел вълнев-
  • герб-
  • дпс

Ние нямаме държавна подкрепа за стартиращи малки и средни бизнеси, които са гръбнакът на всяка икономика, каза той

Павел Вълнев: Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС - 1
Снимка: БГНЕС

В парламента реално опозиция няма. По време на обиколките ми из страната видях масово практиката „гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС“. Симбиозата между двете партии е толкова голяма, че не е ясно коя от тях е управляващата. Това заявява във видео интервю за „Студио Банкеръ“ бизнесменът Павел Вълнев, зам.-председател на партия „Републиканци за България“.

В интервюто Павел Вълнев каза още:

Във Велинград ГЕРБ печели изборите с 10 хил. гласа, ДПС и БСП общо имат около 3 хил. гласа. Назначава се общински съвет, начело с представител на победителите, но идва Влади Горанов и нарежда той да бъде заменен с човек на ДПС, иначе щял да фалира общината.

В момента се харчат 3 млрд. за една тръба, която може да остане неизползваема за България, с идването на демократите на власт в САЩ. Да не говорим, че тази тръба не струва повече от милиард.

За да се инвестират правилно, трябва ясна визия какво искаме да постигнем, сектор по сектор. Напълно постижим е влак-стрела, който да свързва София, Варна и Бургас, а по-късно и околни балкански държави. Това ще стимулира туризма – стигаш от столицата до морето за 1 час, ще спадне трафикът по магистралите, ще намалеят транспортните злополуки. Много важна е и една магистрала в планински терен, която да тръгне от Благоевград, през Банско, Разлог, Гоце Делчев, Доспат, Девин, Смолян – тя ще развие тези изостанали региони, ще свърже зимните курорти, ще ги превърне и в летни.

Аз съм дясно мислещ човек и нямам слабост към синдикатите, защото пречат на едрия бизнес. В България те са паразитна група, която не помага нито на работниците, нито на бизнеса.

В България докато откриеш фирма и стартираш, вече са ти поискали рушвети от няколко места. В Америка съществува т. нар. small business administration – държавна структура, която подкрепя пред банките проекти на кандидати без кредитно досие.

Ние нямаме държавна подкрепа за стартиращи малки и средни бизнеси, които са гръбнакът на всяка икономика. В Щатите институциите са работещи, всичко се случва по правилата, а конкуренцията работи в полза на по-добрия. У нас конкуренцията се изразява в близост до властта. Затова нямаме реален бизнес и се разчита на държавни поръчки и европрограми. Данъците са ниски, но липсва сигурност. Неслучайно „Майкрософт“, и „Амазон“ инвестираха в Гърция.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вили

    37 6 Отговор
    гласуваш за герп ,получаваш ШиШи , ужас!
  • 2 СТЕФАН БГ

    25 5 Отговор
    Във Вeлингрaд ГEРБ пeчeли избoритe c 10 хил. глaca, ДПC и БCП oбщo имaт oкoлo 3 хил. глaca. Нaзнaчaвa ce oбщинcки cъвeт, нaчeлo c прeдcтaвитeл нa пoбeдитeлитe, нo идвa Влaди Гoрaнoв и нaрeждa тoй дa бъдe зaмeнeн c чoвeк нa ДПC, инaчe щял дa фaлирa oбщинaтa.

    В мoмeнтa ce хaрчaт 3 млрд. зa eднa тръбa, кoятo мoжe дa ocтaнe нeизпoлзвaeмa зa Бългaрия, c идвaнeтo нa дeмoкрaтитe нa влacт в CAЩ. Дa нe гoвoрим, чe тaзи тръбa нe cтрувa пoвeчe oт милиaрд.

    ОСТАВКА МУТРООООООО!

    Коментиран от #10

  • 3 Охо Бохо

    24 11 Отговор
    А, Доспат ската американска мечта, с 300 долара и студентска бригада? Я у лево бе шмек..р!
  • 4 Гарабет

    19 8 Отговор
    Абсолютно вярно!
  • 5 херодот

    15 15 Отговор
    Помним друго.Гласуваш за БСП получаваш ДПС. И как само им се извиняваха за възродителния процес. А ? Не всички сме вчерашни другарче.
  • 6 Давай

    5 24 Отговор
    Реформи се правят с воля, със сигурност Павел Вълнев има такава, но трябва да се постараем Републиканците да влязат във властта.

    Коментиран от #21, #43

  • 7 Демократ

    32 8 Отговор
    Гласуваш за (Републиканци за България) получаваш пак ДПС. Не лъжи хората Вълнев
  • 8 Излъган

    35 3 Отговор
    Вълнев, ти като си толкова пече бизнесмен, знаеш ли шефа на партията ти къде членуваше преди време? В същата тая ГЕРБ дето сега и двамата я плюете. И той бъркаше в кацата с меда и то дълбоко, сега ни лук ялм ни лук мирисал. Жалко е, че наивници като теб вярват на такива изпечени корумпирани мошеници като Цветан Цветанов. Искренно се надявам да не помирисате даже 1 място в парламента, защото сте първите, които ще се коалирате с ГЕРБ!

    Коментиран от #24

  • 9 пройчо

    14 2 Отговор
    "...синдикатите.. В България те са паразитна група, която не помага нито на работниците, нито на бизнеса...."***** Прав е.
  • 10 Neo Nac

    9 9 Отговор

    До коментар #2 от "СТЕФАН БГ":

    Не мешай тръбата смешник. ДПСто няма нищо общо с тръбата ако зависеше от Боко краварския слуга щеше да ни остави без този газов поток.

    Коментиран от #30

  • 11 БАЙ Х@Й

    29 5 Отговор
    А като гласуваме за Вас , ще получим ли асансьор до хола ?
  • 12 Акция

    10 6 Отговор
    България предрасполага към доста добри сфери за бизнес но Герб продадоха и превзеха всичко
  • 13 електорална 1

    18 2 Отговор
    Пускаш бюлетина за познат кандидат на БСП за общински съветник, оказва се че не си гласувал. Питаш комисията дали баща ти вече е гласувал и те казват - да. А той починал преди година.
  • 14 Петко

    8 4 Отговор
    Къв е тоя паляк?
  • 15 БЪЛГАРИН

    4 10 Отговор
    Ние нямаме нищо г-н Вълнев, разграбиха ни държавата, убиват ни бизнесите искат да ни затрият тия мутри!
    Промяната е във вас, вие сте човек видял много, може да сте млад, но живота ви е сблъсквал с много неща!
    Аз чета между редовете и виждам, че сте готов да поемете по-трудния път към по-добро бъдеще!
    Поздравления за влака-стрела, това е най-малкото което можете да направите,възможностите ви са на много високо ниво и надеждата ни е във вас.
  • 16 Само така

    6 4 Отговор
    Младите искат бъдеще !!!! защото иначе ще бягат извън страната и развиват икономиката на други държави !
  • 17 Меди Сокола

    12 3 Отговор
    Не е ясно на заблудените, за другите е ясно че Медито е шеф на Бокича.... а Шиши е малкият бос!
  • 18 JEFF

    15 2 Отговор
    Всичко това се знае отдавна . След Костов, ДПС управлява , независимо кой е на власт официално.
  • 19 Април

    11 2 Отговор
    В българия няма реален бизнес защото успяват само тези който са блиско до властта или по точно подставени лица на сегашните ни политици
  • 20 ХАххахах

    2 3 Отговор
    Как всички в тоя сайт стаха политолози и разбират толкова много от Българската политика направо се чудя
  • 21 Охо Бохо

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Давай":

    Явно си забравил хапчетата?

    Коментиран от #27

  • 22 Човек

    4 5 Отговор
    Ще започнат да инвестират и тук, но първо трябва да си отидат мутрите и да дойде човек като вас, който да развие бизнеса в страната ни! Радвам се, че предприехте тази крачка защото много малко успешни хора като вас биха се нагърбили с една разграбена и унищожена вече държавица!!! Идеите които имате са осъществими и биха били един добър старт за развитие! Успех,подкрепяме ви!
  • 23 Аспарух

    9 3 Отговор
    Гласуваш за Вълнев и сие-и пак гласуваш за ДПС!!! Кой ще те остави да си развихряш коня,точно по маршрутите,посочени от теб-народа вече не е прост! Тия сме ги яли,яли и за съжаление и трагедия-пак ще ги ядем! Обещания-и като ви избереме, ни го вкарвате от три ката! КАЗАХ!!!
  • 24 Охо Бохо

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Излъган":

    Ама ти вярваш ли, че тоя не знае и че ще го из лъжат? Я не ставай наивни.
  • 25 Аз40

    7 6 Отговор
    На дебелак не може да се разчита, че нe "лапа" :D

    Коментиран от #28

  • 26 Евтини

    6 2 Отговор
    номера на милиционери и перачи ! Кой , бе , ще ви се върже и ще ви последва изобщо ? Нито един читав !!!

    Коментиран от #29, #33

  • 27 Пил съм ги

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "Охо Бохо":

    не е ли така какво направи бойко за нас последните 10 години само борчове нищо повече ? защо да не дойде нещо ново на власт ? Мисля че ти не си час защото подкрепяш мизерията в която жиееят 80% от българите до кога това ? Какво можеш да направиш сам от нишото без да си платиш на когото трябва ? Аз ще ти кажа НИЩО

    Коментиран от #48

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Жената днес

    1 3 Отговор

    До коментар #26 от "Евтини":

    Как ги виждате тези работи ви се чудя всичко ви е втълпено и ви се плаща да го коментирате ясно е на всички ставате жалки
  • 30 Глей ти

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Neo Nac":

    Сигурен ли си? Защото шиши има много общо с тръбата, а и с ДПС. Не намираш ли връзка?
  • 31 цецо е почтен

    5 4 Отговор
    Тоя нещо ми навява помисли на подставено лице с силно прогресиралия му '' бизнес '' и проявите му тук с BiT и сега в политиката с корумпето Цветанов . Мирише ми гадно , колко ли открадени от нас пари е изпрал ?!
  • 32 Кълдъръм ефенди

    4 2 Отговор
    Той Доган вече ти е дал инструктаж,даже и Карадайъ,те е посетил!Ако не слушкаш,пак ще те посетят,ама за послесно! Странно,че човек от Доспат-родом и живеещ, тръгнал да ни заблуждава и зарибява,че ще промени нещо!!! Да,ама НЕ!!! Да не би да искаш,да се опълчиш на ДОГАН- е,не ке стане работата!!! Машинисту,още не е умрел!?

    Коментиран от #40, #42

  • 33 Чай

    2 1 Отговор

    До коментар #26 от "Евтини":

    Ако под читави визираш себе си, то по-добре да не го следваш изобщо.
  • 34 Мечо Пуж

    3 6 Отговор
    Аз пък се радвам че работите заедно с Цветанов все пак той вкара голяма част от мутрите в затвора
  • 35 Глей ти

    11 3 Отговор
    Mr. Вълнев, хубаво говорите, ама вашия шеф до вчера работеше с ДПС. Или преди изборите всички сте против ДПС, а след това не можете без тях?
  • 36 Хаджиментов

    8 1 Отговор
    Хаха, че нали до миналата година твоят шеф ЦвЦв въртеше всички тези работи. Той говори хубаво, но всичко е за да стигне до властта с вашите пари, да си завърти далаверките, пък тогава може и да напуснете...
  • 37 САМО, ЧЕ

    7 1 Отговор
    АЗ ПОМНЯ ДРУГО ГЛАСУВАШ ЗА БСП И ТИ ПРАВЯТ ШЕФ НА ДАНС ДИЛЯН ПЕЕВСКИ!

    Коментиран от #45

  • 38 Го4о

    7 1 Отговор
    Вълнев, влагаш си парите в губещо място! Цецо е кауза пердута в Бг. Много приказва - нищо конкретно, накрая "пунта Мара"
  • 39 А като

    7 2 Отговор
    гласувам за вас какво ще получа?
    Пак ГЕРБ но по-рафиниран и по-гаден.
    Проводник на чужди интереси, начело с лидер който до миналата година беше №2 в ГЕРБ и заради когото осъдиха България няколко пъти в Страсбург.
    И въобше не се и съмнявам, че ако недай Боже влезете във властта, вие ще влезете с всеки, който ви гарантира постове, в коалиция.
    Така че сте същите тулупи.

    Коментиран от #54

  • 40 Банкя

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Кълдъръм ефенди":

    Защо не какво значение от къде си Бойко като е от Банкя промени ли нещо ?
  • 41 Ауууууу

    6 3 Отговор
    Бо.клук. патерици на ГЕРБ.цвъки с асансьора
  • 42 Коледа

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "Кълдъръм ефенди":

    Дай ми адрес да ти изпратя букварче за Коледа.
    За нищо,пак заповядай!
  • 43 Айде

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Давай":

    нема нужда да влизат във властта.
    Всъщност нека се постараем да НЕ влизат във властта.
    А ти се постарай да научиш неква по-достойна професия а не да тролиш за тия.

    Коментиран от #46

  • 44 3,14К

    5 5 Отговор
    Герб, ОП ,Воля, ДПС и "републиканците на Цвъки, са храносмилателния тракт на корупцията, а Боко и неговата каракачанка, са дебелото черво.
  • 45 ИЛИ

    6 4 Отговор

    До коментар #37 от "САМО, ЧЕ":

    ГЛАСУВАШ ЗА БСП И АХМЕД ДОГАН СТАВА НАЙ СКЪПО ПЛАТЕНИЯТ ХИДРОИНЖЕНЕР НА БЪЛГАРИЯ, ИЛИ СТАВАШ РУСКИ РОБ, КОНЦЛАГЕРИСТ В ДЪРЖАВАТА СИ!
  • 46 Хванах те

    1 2 Отговор

    До коментар #43 от "Айде":

    Какво да правиш??? Май само ти я знаеш тази професия.
  • 47 Смело напред

    3 5 Отговор
    Г-н Вълнев щом имате толкова хейт, на правилния път сте!
  • 48 Ти май

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Пил съм ги":

    си пил само хапчетата за температура.
    От тия десет години ГЕРБ твоят лидер Цецерон Цвинокиев беше девет на власт. И кво направи.
    Ааа, направи едни апартаменти, некои с асансьори.
    Така че айде нема нужда от него.
  • 49 Тива по Борисовки

    3 2 Отговор
    ПРОДУКТИ:
    за
    4 години

    250 г злато
    1/2 златно килче
    150 пачки
    50 г сланина

    Коментиран от #53

  • 50 ТУЗ

    1 5 Отговор
    Кой ти даде трибуна на теб бе?

    Журналистите (списвачите) от Факти отдавна стигнаха дъното, сега копаят тинята.
    Няма ли стандарти за Вас бе, урoди, платени мекеретa такива?
  • 51 Kaiser Souze

    4 0 Отговор
    Никой не смее вече и да си помисли за стартиране на бизнес. Бойко, Пеевски и Маргините само чакат да се развиеш малко и те карат насила да им прехвърлиш всичко. Затова ние трябва да ги изхвърлим от управлението. И да си понесат всички последствия за десетилитията пладнешки грабежи...
  • 52 Шломо

    4 0 Отговор
    Абсолютно вярно.ДПС е ГЕРБ
  • 53 Ти хубаво

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Тива по Борисовки":

    си написал съставките ама напиши и как се приготвя:
    Продуктите се подреждат в чекмедже и след това се оставят така няколко месеца.
    Важното е да се охраняват с "Глок"

    Коментиран от #57

  • 54 Минетов

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "А като":

    Мида. Докато да напусне, ГЕРБ беше Цветанов. Всички далавери, корупционни сделки и обвързаности с ДПС станаха по негово време и той беше главният човек от ГЕРБ, който ги осъществяваше и въртеше.
  • 55 VVV

    4 0 Отговор
    герб е дпс .Аз тва от кога го приказвам.
  • 56 кой

    2 0 Отговор
    Отдавна се знае истината кой дърпа конците у нас.Те стават все по силни и вие трябва да промените това и да започнете градивна политика за по добро бъдеще.
  • 57 дам

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Ти хубаво":

    много точно и аз така я правя
  • 58 Шуменеца

    3 0 Отговор
    Ето затова и прокурор си имат. ДПС=ГРОБ!
  • 59 Мхм

    3 0 Отговор
    До толкова са се уплашили герб че почват с тъмната страна да действа да притискат народа но вече е без ефект
  • 60 Джули

    2 0 Отговор
    Съсипаха всичко, което съществуваше преди тях и не позволяват осъществяването на нови проекти. ГЕРБ и ДПС завзеха страната. Мисля, че не е тайна за всички. Но на хората им омръзна и повечето - мислещи и разумни ще подкрепят републиканците. Защото промяната е неизбежна.
  • 61 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КАКВО МУ Е ЛОШОТО ??? ДС БГ/ДПС/ + НС САЩ + ФСБ--- И ВСЕКИ СИ ПОЛУЧАВА ЖЕЛАНОТО !!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО ИЗТОКЪТ СЪЗДАВА САМО ИКОНОМИЧЕСКИ СЪЮЗИ , А НЕ ВОЕННО"ЗАЩИТНИ "?????? ---ОТГОВОР : ЗАЩОТО СА УМНИ !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #62

  • 62 ко не ?

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "ПЕНКО":

    ко ?
  • 63 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    МНОГО ИСКАМ ДА РАЗБЕРА , КАК БЕЗ НИКАКЪВ СВЯН МОМЧЕТО ОБЯСНЯВА , ЧЕ АМ. ДЕМОКРАТИ ЩЕ ФАЛИРАТ ТРЪБАТА .
    ДАВА И ЯСЕН ЗНАК ДО ПРОКУРАТУРАТА ЗА ЗЛОВРЕДНИ ДЕЙСТВИЯ НА ВЛАДИ ГОРАНОВ .
    ПРОКУРАТУРАТА ЧАКА ЗНАК ДА БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ , И НИТО ВИЖДА , НИТО ЧУВА .
    МОЛЯ ЧЕРВЕНИТЕ ПЕЛЕРИНИ ДА НЕ БЪРЗАТ ДА БЯГАТ.
    СПОКОЙНО , ИМАТЕ ВРЕМЕ ДО СТАРТА ....ВЪРШЕТЕ СИ РАБОТАТА ...ВЗИМАТЕ НЕ ЛОШИ ПАРИ ... ЗАЩИТЕТЕ ХАРЧА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА ...

    Коментиран от #65

  • 64 госТ

    1 1 Отговор
    Проксито на Доган ме разсмива истински. И тоя се мъчи да експериментира за собствения си джоб на гърба на народа. Хахаха..бил успешен, какво-бизнесмен ли? Много добре се знае, че тоя субект е перачката на Доган. Вижте го кои са му дружки и си правете сметката.

    Коментиран от #67

  • 65 Умен съм

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "аз съм Веска":

    "Леке аз маса кораб стена искам да направя що чехъл беше цигари щото беше на мроето аз блок " само това се чете от вашия коментар моля малко редакция или translate това на шльокавица ?
  • 66 999999

    3 1 Отговор
    Ай , стига бе - верно ли ?!?...Ей едно време какви правителства имаше!Това Жан,това Станишев,това сАРЯ,това Орешарски...Къса ми са сърцето като си спомня...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Killer

    1 0 Отговор
    Така ли?
    А не е ли бил ли г-н Цветанов човекът, който е носил на премиера чували с пари години наред, докато е бил вътрешен министър?
    Не е ли бил Цветанов човекът, който е крепял ГЕРБ години наред и се е грижил за добрия имидж на партията, повечето симпатизанти и партньори на ГЕРБ не са ли резултат именно от неговите действия през годините, та днес да се прави на ни лук ял, ни лук мирисал?
    Но ако има едно добро дело, което е направил, това е, че откакто се махна от ГЕРБ, всички видяхме колко струва Борисов без Цветанов, за което има моите адмирации.
    Краят на "правителството" вече е близо.
  • 70 Тука става тъпо

    1 0 Отговор
    Пише се само някакъв клиширан хейт, който вече много се изтърка и няма никакви дебати по темите в интервюто.
  • 71 Факт

    2 0 Отговор
    Допада ми вашето мислене Павел, мислене на бизнесмен със амбиции и хъс! Знам, че е постижимо всичко което казвате
  • 72 small business administration

    1 0 Отговор
    Ако се направи структура "small business administration" и в България това ще помогне на хиляди млади хора да стартират собствен бизнес, а това значи да си останат в България. Адмирации за възгледите ви в тази носока.
  • 73 Пишконян

    1 2 Отговор
    Тоя може и да има добри намерения, ама като гледам с каква компания се е събрал, мнооого силно ме съмнява. По-скоро съм уверен, че чрез него Доган финансира цвъчко, та ако евентуално влезе във властта , пак да е отгоре.
  • 74 Спин

    1 0 Отговор
    Откакто Бойко управлява кое е наред? Нискокачествените ни магистрали ли? Ниските заплати ли? Високите данъци ли? Пенсиите които не стигат на възрастните, училищата ни затварят едно след друго. Децата ни не са образовани
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Чихи

    1 0 Отговор
    ДПС ни управляват от толкова години.Махаме първо Бойко, после и всички останали под ножа! Стига вече! Чао сте!

    Коментиран от #83

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Коментара

    1 1 Отговор
    Не само, че няма подкрепа ами условията за стартиране на малък бизнес са абсурдни! Реално погледнато политиката към момента е срещу развиването и стартирането на малък бизнес. Темата е доста дълга и дълбока.
  • 83 Констатирам че

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Чихи":

    ...като гледам кои се гласят за изборите никак даже не са чао, сега само се преобличат и се крият зад гърба на такива проксита и куклички като тоя, мазния, на снимката. Не ми вярваш сигурно. След година пак ще си говорим...а може и по-скоро.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Анонимен

    0 0 Отговор
    Не е за вярване на никой. България е бедна и ще се оправи, кой има гръб горе. Ако нямаш, чакай си кръста. Нали имахме по ТЖ заможни, на баба ми рат магазини в центъра. От беломорието.. И с пари.. Тодор е синът.. Взели са им магазина или те.. И казал, пенсионирайте ме, а бил на 30 г. И ми дайте лотарийни билети от 0.50 лева да ородавам. Беле Тодор много набожен, имаше 4 деца и жена му живееше в едната стая с 4 деца, а той в другите. И 4 деца са с висше, учени са. Как. Все българи ни убиват. Бб бил анти. Убиха след 1945 богатите, същото е и след 1989..оставиха заможните с много пари не крадени от гърция, животни, тютюн, християни от злоба и завист. Българина е мързелив и много крадливтракийците сне честни и много трудолюбиви, с малки изключения. Стягайте се всички млади да се трудите, а не да чакате някой чичко богат да ви купи парцалки
  • 86 Само питам

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Тик Так":

    Абе, ти да не си му шофьорче на Вълната. Бе то бива-бива, ама чак пък толкова наколенки. Аааа...може би си от левия тротоар, на тях стойка ''Г'' е им любимата. Сами питам бре, ти па да се не обидиш нещо сега???
  • 87 Анонимен

    0 1 Отговор
    Най добре да има помашка партия, а що не и беломорска. Начело сина на Станко Тодоров, Калин. Но няма пари, а Вълнев има
  • 88 От чужбина

    2 2 Отговор
    Преди години в Америка дойде едно момченце от Пловдив. Май нямаше и 30г. Купи един-два камиона, купи си няколко апартамента и започна да върти бизнес. На въпросите, откъде има толкова пари на тази възраст, отговаряше, че е много предприемчив и е продавал часовници в един от подлезите и така е направил парите.
    Един друг разправяше, че карал таси и имал павилионче за кафе и от там натрупал парите за да купува огромни магазини в София.
    Трети рязал подводници и с парите направил Мултигруп и купил половин България и още десетки предприятия в чужбина.
    Имаше и един с вестник за безплатни обяви, който събрал капитала, нужен му за да отвори банка.
    Та истории всякакви.
    И не, в окото ми не плува корабче...
  • 89 BoLeto

    3 1 Отговор
    Браво! Влак-стрела и нова магистрала, която ще спомогне развитието на няколко региони, са нови градивни и напълно реални идеи. Сега от нас зависи да дадем възможност те да бъдат реализирани.
  • 90 име

    0 1 Отговор
    стригал ли си вълна от костенурка? в сащ се оказа , че едрият капитал е мнооого ляв. така , че не давай пример с америка....
  • 91 Пипи

    1 0 Отговор
    Много е трудно в тази страна всичко. Да не говорим за собствен бизнес, малко са тези които ще си сложат главата в торбата.
  • 92 читател

    2 1 Отговор
    Не можах да си обясня защо новоизпечения политик Вълнев не можа да изгради структура на Републиканци за България в област Смолян - нали самият той е от тази област? Или не му вярват и тези, които би трябвало да го познават отблизо!!!
  • 93 Борис

    2 0 Отговор
    Много точно описание на ситуацията в страната!
  • 94 фен

    2 0 Отговор
    Какво,НЕЯСНО има,Доган,ЯСНО,каза,КОЙ,КАРА,ВЛАКА.
  • 95 Запознат

    2 0 Отговор
    Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС !
    Гласуваш за Републиканци за България - получаваш ДПС !
    Гласуваш за ДПС получаваш и ГЕРБ и Републиканци за България !
    ЧЕСТИТО !!!
  • 96 Черноземски

    1 0 Отговор
    Фук всички " анти" (фашисти. Комунисти. Герб). А дайте нещо- дебилаГумен речев с 3те си сиви клетки или Архикрадеца череп. Quo vadis?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове