Last news in Fakti

20 Януари, 2021 16:14 4 879 58

Слави Трифонов: САЩ с нов президент, а Борисов се хвали с Тръмп

  • слави трифонов-
  • бойко борисов-
  • доналд тръмп

Накрая искам да благодаря на сайта на Министерски съвет, който толкова добре ни информира за безсмислието на срещата

Слави Трифонов: САЩ с нов президент, а Борисов се хвали с Тръмп - 1

Коментар на Слави Трифонов във "Фейсбук"

След няколко часа Джо Байдън ще положи клетва като 46-ият президент на САЩ и Доналд Тръмп вече няма да е президент. Нашите национални телевизии ще имат извънредни предавания, а водещите им отново ще се правят на интелигентни, произнасяйки сто пъти думата „инаугурация“.

Но както и да е, за друго ми е постът. Не знам дали българското правителство е наясно кой е новият президент на Щатите. Дали е наясно с актуалната ситуация? Ако влезете на сайта на българското правителство, ще останете с впечатление, че президент на САЩ е Доналд Тръмп и Бойко Борисов тепърва ще разчита на него.

Защото като влезете на сайта на Министерски съвет, първото нещо, което ще видите е огромна обща снимка на Борисов с Тръмп и следното огромно заглавие: „Премиерът Борисов: Доналд Тръмп може да остане в сърцата на българите за много години, ако помогне за отпадането на визовия режим.“

Пак казвам – това е водещата новина на сайта на българското правителство.

Сега седя и се питам: Защо тая новина от ноември 2019 г. още стои като водеща на сайта? Че то има ли за кога да помага Тръмп за визите? Има ли за кога да печели сърцата на българите?
Питам се: Толкова ли българското правителство се гордее с лъжите на своя министър-председател, че ни ги навира в очите?

Вижте статията – министър-председателят лъже, че ще има следваща среща с американския президент Тръмп, на която фокусът щял да падне върху визите.

Цитирам още от статията: „Пред медиите във Вашингтон премиерът заяви, че по време на срещата с американския президент е направил необходимото и максимално е успял да защити интересите на България в енергийната сфера.“

Защо ни навират и тази лъжа?
Кои са интересите на България? България да похарчи 3 милиарда лева за тръбопровод, по който по-евтин газ да получи... Сърбия? Това ли са българските интереси?

Защо ни навират лъжите на Борисов за АЕЦ „Белене“, изречени след срещата с Тръмп? Какво стана с международния консорциум, който щеше да строи АЕЦ „Белене“ и в който щяха да участват Щатите?

Няма АЕЦ „Белене“, няма международен консорциум – вчера Борисов изведнъж заяви, че реакторите за АЕЦ „Белене“ ще се ползват за 7-и блок на АЕЦ „Козлодуй“. Или и това е поредната лъжа?

И последен цитат от водещата статия на сайта на правителството:
„Българският министър-председател добави, че със сигурност вицепрезидентът на САЩ Майкъл Пенс ще дойде у нас. „Мисля, че и президентът Тръмп ще дойде в България. Защото ние се очертаваме не само като най-стабилна, не само най-балансирана страна между всичките ни съседи, но ние нито веднъж не повдигнахме дума срещу трета държава“, категоричен бе Бойко Борисов."

Да е категоричен – колко да е категоричен? Доналд Тръмп и Майк Пенс имат само няколко часа на разположение, за да оправдаят „сигурността“ и „категоричността“ в думите на Бойко Борисов и да кацнат в България като президент и вицепрезидент на Щатите. Побързайте, момчета!

Накрая искам да благодаря на сайта на Министерски съвет, който толкова добре ни информира за безсмислието на срещата на белгийския премиер Бойко Борисов и Доналд Тръмп. Ако помните – една американска телевизия обяви срещата между двамата точно така.

Та тази среща се оказа една най-обикновена екскурзия с правителствения „Еърбъс“ без никакъв ефект. Екскурзия, която има значение само за егото на Бойко Борисов, за Севда Арнаудова и за кохортата послушни и верни журналисти, които си направиха селфи на тревата пред Белия дом.

P.s. Понеже всичко звучи като някакъв майтап, послушайте ме – влезте в сайта на правителството и вижте безумието на българския политически живот. Напълно съм сериозен.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 53 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    69 74 Отговор
    Ей, чалгарино, ще те видим и теб що за стока си !

    Коментиран от #30, #57

  • 2 мдда

    35 22 Отговор
    Не е станало факт още бе слави. коронацията почва 18:00 българско време. Може изобщо да не се състои. Белия дом е блокиран от армия.

    Коментиран от #17

  • 3 Учиндолеца

    28 15 Отговор
    Оксиморон.
  • 4 Георги

    78 9 Отговор
    Това, което Борисов ви обещае, никой не може да го изпълни ;)
  • 5 hhrhr

    40 30 Отговор
    тоя славчу друга работа няма ли си видяхме го пред борисов като писенце тук много жтворен взе да ми втръсва
  • 6 Бойко

    28 10 Отговор
    Много жалко, че Тръмп не дойде в БГ
  • 7 Пи4

    36 18 Отговор
    СЛАВИ В СЪЮЗ С ГЕРБ НА ДРУГИЯ БРЯГ!!!
  • 8 ЪРП

    21 16 Отговор
    ГOЛEМИ CТE, БЪЛГAРИ CТE И ВИ ЛИЧИ, ЧE ВИ ПУКA ЗA OМEРЗEНИТE, ЛИНЧУВAНИТE И ИЗНACИЛEНИТE -ФИНAНCOВO, ЗДРAВOCЛOВНO, ИКOНOМИЧECКИ, COЦИAЛНO И OБРAЗOВAТEЛНO БЪЛГAРИ И КOЛOНИAЛНA ВEЧE БЪЛГAРИЯ!!!!!!!!!!!!!!


    ДAНO ВCИЧКИ УМНИ БЪЛГAРИ OCЪЗНAЯТ ,ЧE CЪC CEГAШНAТA ИЗБOРНA CИCТEМA ПOCТРOEНA OТ МAФИOТИ И ПРEДНAЗНAЧEНA ДA OБCЛУЖВA УПРAВЛЯВAЩИТE МAФИOТИ!!!!!......ТO ТРЯБВA МИЛИOНИ EТНИЧECКИ БЪЛГAРИ, ЦИГAНИ, И ТРУДOЛЮБИВИТE БЪЛГAРOМOХAМEДAНИ ДA ГЛACУВAТ CAМO И EДИНCТВEНO ЗA ВAC "ИМA ТAКЪВ НAРOД"!!!!!!!!!!!!!!!

    .........ЗA ДA ИМA НAДEЖДA ЗA БЪДEЩEТO НA ДEЦAТA И ВНУЦИТE НИ ,КOИТO CA ЗAРOБEНИ C КOЛOCAЛНИ ЗAEМИ OТ ЧEКМEДЖEГEРБEРACOПИТEЦИТE- ЧУМAТA ПOКOCИЛA БЪЛГAРИЯ И ТEХНИТE CМРЪДЛИВИ ПOДЛOГИ!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гост

    36 5 Отговор
    Е па наш бою си живее в негов си свят. Там, може, Тръмп и кум да му е....
  • 11 БАВНОРАЗВИВАЩ

    26 11 Отговор
    БАВНОРАЗВИВАЩ Е,ЗА ТОВА СЕ ХВАЛИ С ТРЪМП!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ОЩЕ И С БАЙ ТОШО СЕ ХВАЛИ:-) :-)
  • 12 Агент Буда

    37 6 Отговор
    Агент Буда, като всеки агент е обучен от старите служби да лъже до откат. Използва тези си познания срещу народа на България.
  • 13 да питам

    23 16 Отговор
    Ми ти Слявчо , защо се хвалиш със стари чалгаджийски маанета , а не изпълниш нещо от днес , примерно ??
  • 14 😃АНАЛлизатор😂

    30 12 Отговор
    Слави е много мек и любезен към Борисов. Имам чувство, че ще замести патриотите.

    Коментиран от #23

  • 15 Тоя

    17 11 Отговор
    махленец , себевлюбен комплексар и страхливец досущ като джипкаджията ! Ще по върна от тия мутрещи се пейзани ! Резил пълен !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 boyde

    0 5 Отговор

    До коментар #2 от "мдда":

    Мнне
  • 18 Спокойно

    15 15 Отговор
    Трифонов. Ще я махнат снимката. Не бързай. Още не са сложили Байдън в президентския стол. Ще я махнат като го сложат. Въпреки, че по принцип президентът си остава президент. Защо да се срамува Борисов от срещата с Тръмп? При Тръмп отношенията бяха добри иначе. И вярно щеше да махне визите.
  • 19 element 05

    13 19 Отговор
    Мачкай Слави мачкай . Да изринем статуквото : герб, БСП и ДПС.
    ИТН са главния опонент на герб на тези избори. БСП нито има възможност нито потенциал да отстрани герб. Ако искаха да помогнат на протестите щяха да напуснат парламента и да призоват симпатизантите си на митинг за оставка на Боко. Но не би. Това ще свърши ИТН . Затова потича моментално герберска газ.

    Коментиран от #45

  • 20 ТаУмВзе

    17 10 Отговор
    Ще видим как учиндолския чалгар ще се гушне с мутропитека! Все пак чалгарчето го крепи толкова години. Бареков стайл!
  • 21 ЪРП

    16 12 Отговор
    КАКТО БЪЛГАРИТЕ ПОДКРЕПИХА СЛАВИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНИ ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ, ТАКА НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ДОВЪРШИМ РАБОТАТА И ДА ПОДКРЕПИМ СЛАВИ ОТНОВО!!!!!

    ТОЧНО ПО ТОЗИ НАЧИН БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ ,ЧЕ ИМАТ ЗАРОДИШ НА ДОСТОЙНО И ПОЛЕЗНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ,КОЕТО МОЖЕ ДА ГРАДИ НАРОД И ДЪРЖАВА!!!!!!!!!

    ВЯРВАМ ,ЧЕ ТОВА ЩЕ Е НАЧАЛОТО НА КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
  • 22 Славе

    11 3 Отговор
    У наше село си сложил за застъпник една пияна фризьорка. Трябва да си по кахърен за това. Тая че се натреска на изборите и няма да освети кога сменят чувалчетата.
  • 23 Щом

    12 9 Отговор

    До коментар #14 от "😃АНАЛлизатор😂":

    преди време му затвориха половин София за да прави "митинг" и пее на Орлов мост , а цялата полиция го пазеше , беше ясно , че го гласят за резервна патерица ! И ето - извадиха го , "големия мъж" !

    Коментиран от #49

  • 24 Хихи

    13 15 Отговор
    Успокой се, пенсийо! Той Борисов има с какво да се похвали, ами кажи на теб остана ли ти с нещо са се похвалиш? Имаш една ТВ, ум да ти зайде от нея...
  • 25 ЪРП

    15 9 Отговор
    НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИ С ПОДКРЕПАТА ЗА "ИМА ТАКЪВ НАРОД" !!!!!.......СКАРА ЛИ СЕ НАРОДА И ПРЪСНАТ ЛИ СЕ ГЛАСОВЕТЕ ТО ОТНОВО ЩЕ ДЕРИБЕЙСТВАТ ЧЕКМЕДЖЕГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ- ЧУМАТА ПОКОСИЛА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!!
  • 26 Славе

    8 14 Отговор
    Как си я подкарал че лежиш на топло след изборите. Целувай ръка и не се обяснявай много
  • 27 Тататата

    16 1 Отговор
    Слави време е да разбереш,че внучето на тиквата подържаше неговия профил във фейса и страницата на министерски съвет.Напоследък предпочита игрите
  • 28 Бойко Борисов

    16 7 Отговор
    Браво Слав харесваш ми то и Яне , Волен , Валери ,Барека, Биков , Каракачанов и тн и те така говореха и после Суджука и Шкафчето и айде при Герб. Очаквам те с нетърпение новия ми коалиционен партньор. Всички заедно за по големи Шкафчета......
  • 29 ТИ ДОБРЕ

    5 6 Отговор
    ГО КАЗВАШ ТОВА ЗА БИБИТКО И
    ТРЪМП(ПОДСТРЕКАТЕЛЯ) ТОВА СЕ ЗНАЕ. НО ЗАЩО ТОЛКОВА СИ СЕ
    РАЗПАЛИЛ ПРОТИВ БМБ КАТО
    ЗНАЕШ, ЧЕ В ЕДНО ГЪРНЕ ПЪРДИ..
    ИСКАТЕ СЪС ИВАНОВ ДА ГО СВАЛИТЕ А НЕ ПРАВИТЕ НИЩО ЗА ТОВА. ТИ СЪС10% И ТОЙ СЪС 9%
    НИЩО НЕ ПРАВИТЕ И ПОСЛЕ ПАК
    ПРИ НЕГО. БЕЗ БСП НЕ МОЖЕ. ТРЯБВА СЪЮЗ ИЛИ РЕВОЛЮЦИЯ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Дреме ми

    6 3 Отговор
    Станахте по зле от "ПИК". Още малко и ще достигнете нивото на "informiran.bg". Ставате все по "независима" медия.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хахаха

    6 3 Отговор
    Дльогото прави презокеански четки на Джо,нали ше става заместник на Боко.Оф,скука до дупка..
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Аз40🏴‍☠️

    5 5 Отговор
    Станиславе, защото се четка на нашенци. Знае, че Тръмп тука върви сред обществото, защото не ни се бъркаше.
  • 36 АНОНИМЕН

    5 1 Отговор
    мафия
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Иван

    7 4 Отговор
    Според последното проучване на "Маркет Линкс" ГЕРБ има 20% ,БСП 19%, а партията на мутро-чалгара Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол 9,9%. А това са близо 400 хиляди гласа?!?! Искам да попитам кой ще гласува за един индивид десетки години опростачвал населението , индивид с офшорни сметки крадени пари според разследването "Панамските досиета", индивид с интелект на олигофрен, индивид личния певец на мутрите , индивид с областни координатори на партията му мутри и крадци? Та този индивид статуквото го гласи за коалиция с Борисов с подобен дегенерат . Този мутро-чалгар е апотеоз за интелекта и умствения потенциал на народа!

    Коментиран от #50

  • 40 РАДИО ЕЛТО

    8 2 Отговор
    ДЖО БАЙДЪН е кукла на конси
    ау нас управляват мутрите

    Коментиран от #42

  • 41 УжАсен

    11 4 Отговор
    Написах в Гугъл - Миро Пашата Емо черния Слави Трифонов и се ужасих. Мутрите татуирани , прегърнати с Дългия а чалгата изплезил език като лопата. Мутрите рекетьори, наркопласьори и лихвари му правели шпалир на посещенията му в страната и возели балерините му на чалга просташките му концерти. И този мутро-чалгар ще спасява страната?!?!?!??? Българио, Българиооооо....
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 оня с коня

    4 8 Отговор
    Аз мразя Божков , мразя и Манолова , мразя и Христо Иванов и kayня Радев. Обичам Бойко ,Цвета , Краси Каракачанов и Валери. От тук форумците мразя оня Козлодуй , Стойко ,Иван , Стоян и подобни. Козлодуй го baннax, писах от негово име срещу Божков и Радев , но онези другите от сайта не искат да ги bлokират а и от техните никове пиша. Само Герб и Бойко
  • 44 ПЕНКО

    1 5 Отговор
    ТА КАКВО СА САЩ ДНЕС !!! КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЛАВИ И САЩ - НАМА РАЗЛИКА --- СКАПАН СЪМ - ИЗМЪЧЕН СЪМ.-БОЛЕН СЪМ- СЪСИПАН СЪМ - САЩ БЕЗ СИЛА СЪМ - И СЪМ СЛАВЧО !!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #48

  • 45 Пенчо

    4 6 Отговор

    До коментар #19 от "element 05":

    Какъв опонент? Чалгарят от 25 г. възпява мутрите.
  • 46 Майна

    4 5 Отговор
    ПОГЛЕДНЕТЕ МУ ФИЗИОНОМИЯТА, ПОГЛЕДА, ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ТОЗИ САМОИЗЖИВЯВАЩ СЕ ,,ПОЛИТИК,,...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЛИПСАТА НА ПОЛИТИЧЕСКО ВИЖДАНЕ...ЕДИНСТВЕНОТО , КОЕТО ГО ВОДИ Е САМОДОКАЗВАНЕТО МУ....НАРОДЕ, СИГА ЕКСПЕРИМЕНТИ. ТРЯБВА ДА СВАЛИМ ХУНТАТА , НО НЕ СЪС ЛЕКОВЕРНО ГЛАСУВАНЕ
  • 47 ФАКТ

    3 6 Отговор
    КЛОУНЪТ НА МУТРИТЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОКАЗА ЧЕ ЩЕ ИМ СЛУЖИ ВЯРНО.ТАЯ СМРАД .....
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Имаш ли

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Щом":

    още комедийки от тия за глупаците? Забавни са!😀
  • 50 Научи се как

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "Иван":

    да пишеш, за да не изглеждаш тъпо и смешно!😀 Така все едно работиш срещу тоя, дето ти подхвърля мизерните жълтички! Направо с написаното, крещиш да гласуваме за Слави!😀
  • 51 Silver fox

    4 5 Отговор
    Разочаровани сме.Почти повервахме че партията му ще бъде опозиция на ГЕРБ.Загуби ни като гласоподаватели, като отиде на "другия бряг".

    Коментиран от #53

  • 52 айде

    2 4 Отговор
    айде ставай премиер и направи мост за 100 часа.
    май не знаеш какво те очаква като премиер
  • 53 на другия бряг

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Silver fox":

    на другия бряг е термин който се използва за мъже изповядващи насажданите ни нови европейски ценности
    примерно родител1 и родител2
  • 54 Плашещи са

    4 5 Отговор
    амбициите на Славчо. Не мога да изчистя от паметта си как Слави развява дългия си език.
    Толкова гнусно, но характерно за него, че ако влезе във властта, този миг на трябва да е на първо място във визитната му картичка.
    Уф 😲
  • 55 Абе тролчета!!!

    5 4 Отговор
    Я питайте подхвърлящите ви дребни жълти монетки, защо не приеха референдума? Сега нямаше да се гърчат от страх? 😀 Защо бе? Само един референдум!😀 Слави нямаше да направи партия, нямаше да се лее тролска простотия, нямаше и да се гърчите от страх!😀 Сега, ще си сърбате попарата, която сами надробихте!😀
  • 56 Софиянецо

    3 2 Отговор
    Бойко си купи сигурността от Тръмп с предишните изтребители, а сега толкова трябва да се купят и от Байдън. Да му мисли българския данъкоплатец.
  • 57 Скрий се бре,

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко":

    не си актуален вече!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове