Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 09:43 7 173 74

Спецпрокуратурата разследва служители на МВР за измама с пари за служебни коли

  • мвр-
  • олаф-
  • спецпрокуратура-
  • служебни автомобили-
  • пламен узунов-
  • търговия с влияние

Води се проверка за потенциална „търговия с влияние“

Спецпрокуратурата разследва служители на МВР за измама с пари за служебни коли - 1
Снимка: БГНЕС

Върховната касационна прокуратура е изпратила в Специализираната прокуратура материали, получени от Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ). Предоставените данни се отнасят до разследване относно потенциална измама и закононарушения при изпълнение на Споразумение за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по фонд „Вътрешна сигурност“ за закупуване на превозни средства за нуждите на Министерството на вътрешните работи.

Към Прокуратурата на Република България е отправена препоръка за образуване на съдебно производство срещу длъжностни лица от МВР за злоупотреба с власт и облагодетелстване на трета страна. Съгласно чл.127, ал.1 от НПК, получените доклади от ОЛАФ са един от основните видове писмени доказателствени средства.

След анализ и преценка на относимостта, с постановление на наблюдаващия прокурор от Специализирана прокуратура, получените материали от ОЛАФ са обединени към материалите по дело, свързано с разследване на възможна „търговия с влияние“. По същото досъдебно производство, в качеството им на обвиняеми са привлечени две лица, на които са повдигнати и предявени обвинения по чл.321,ал.6 от НК и по чл.282,ал.2 от НК. Освен деянията по които лицата са обвинени, предмет на разследване са и търговия с влияние, както и извършени корупционни и длъжностни престъпления. Именно това обуславя обединяването на получени материалите от ОЛАФ към делото за „търговия с влияние“.

По досъдебното производство активно се извършват действия по разследването, с оглед осигуряване на обективност, пълнота и всестранност на фактите и обстоятелствата подлежащи на доказване, така и с оглед на законовото изискване обвинение да не почива единствено на установеното в докладите по разследванията на Европейската служба за борба с измамите (чл.127, ал.2 от НПК).

Предстоят разпити, назначаване на експертизи, оценка и анализ на събраните доказателства, прецизиране на предявените обвинения спрямо привлечените като обвиняеми лица. При събиране на доказателства е възможно привличането като обвиняеми и на други лица.

За предприетите действия от страна на ПРБ е информирана и Европейската прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдията Дред

    76 7 Отговор
    няма да има данни за извършено нарушение не се притеснявайте МВР обирджии!
  • 2 УЛАВ

    100 4 Отговор
    В Кочинката през последните 12г всеки божи ден е яко измама и Пунтамара. Някои хора станаха неприлично богати за сметка на останалите 99% Ганчовци гавроши.

    Коментиран от #40

  • 3 Някой си

    31 74 Отговор
    СДЕЛКАТА Е ЗАПОЧНАЛА ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ С МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ГЕРДЖИКОВ.

    Коментиран от #9, #19, #24, #26, #47, #63

  • 4 гадно

    74 13 Отговор
    Бря какви са бързаци от каскетурата! Веднага скокнаха нали тези камъни са за съветника на Президента. Да видим кой ще е виновен след като договора с доставката на автомобилите е изпълнен при гербавото правителство. Между другото кВо стана с онова чекмедже и къщичката в Барселона щото те хората питат и за тях, ама следва оглушително мълчание..

    Коментиран от #5, #72

  • 5 Истината

    30 14 Отговор

    До коментар #4 от "гадно":

    Важното е кой е сключил договора при тия условия,а не това кой е платил после.
  • 6 Люляк

    34 4 Отговор
    Ееее , Гриша , това не бяха ли колите , дето с тях платихте емблемата на ЦДНА?
  • 7 Иванчо

    52 7 Отговор
    Каскета защо не се появи по всички телевизии да разправя предварително неща - кой е виновен, какво е извършил? Или такава предварителна информация се изнася само за неудобните за властта, които трябва да бъдат отстранени?
  • 8 ГОСТ

    29 36 Отговор
    OЛAФ e зaпoдoзрялa в кoрупция ceкрeтaря нa прeзидeнтa Плaмeн Узунoв. Рaзcлeдвaнeтo ce oтнacя дo cключeн дoгoвoр нa 23 мaрт 2017 г. Пo тoвa врeмe Узунoв e cлужeбeн миниcтър нa вътрeшнитe рaбoти.

    Коментиран от #27

  • 9 Коронавирус

    27 5 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Малко по рано, по времето на Кимон Георгиев.

    Коментиран от #33

  • 10 Българка

    37 5 Отговор
    Защо, за да свърши въобще някаква работа, за която прокурори получават от данъкоплатците големи заплати, трябва винаги да ги "помолят", сезират от ЕС ? По цял ден разследващите органи само с поръчки за разправа с неудобните на властта ли се занимават? Тогава да се закриват ДАНС, Спецсъда, Спецпрокуратурата и т.н.
  • 11 ВСЕ ТАКИВА

    23 47 Отговор
    ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ ПОМИЯРИ ОКОЛО ФАТМАКА ЩЕЛИ ДА ПОБЕДЯТ ГЕРБ? МАЯ ПОЧТЕНАТА - ЧЕСТНО СПЕЧЕЛИ ОТ КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА ОТ КТБ ЕДНО МИЛИОНЧЕ, ОТ ЧЕРЕПА ЕДНО МИЛИОНЧЕ, ОТ БСП КАКВОТО МОЖА ОТКРАДНА. АМА КАТО ОМБУТСМАН НЯМАШЕ КАКВО ДА СЕ ГЕПИ - ТА НАПУСНА.
  • 12 ФОТО ФУЙ

    18 36 Отговор
    АКО МАЯ-МАТА И ДЕСИТУ СЕ СНИМАТ ГОЛИ ЗА КАЛЕНДАР, САМО ТОГАВА ФАТМАКА ИМА ШАНСОВЕ ЗА ПОБЕДА!
  • 13 ЛЕТЯЩ СТАРТ

    16 29 Отговор
    КВО БЕ, ГЕПИЛИ НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИОН? МИ ГЛАДНИ СА БИЛИ. ТОКУ ЩО ВЛЕЗЛИ ВЪВ ВЛАСТТА! ДОКАТО СЕ ОРИАНТИРАТ ДА ЗАЛЕБЯТ ОТ ГРИПЕН И ОТ ЖИПКИТЕ НАБЪРЗО!

    Коментиран от #69

  • 14 Читател

    30 3 Отговор
    При радев корупция няма и при секретарите също
  • 15 Българка

    49 10 Отговор
    " Рaзcлeдвaнeтo нa OЛAФ ce oтнacя зa cключeн дoгoвoр oт МВР нa 22 фeвруaри 2018 г., a нe нa 23 мaрт 2017 г., кaктo e пocoчeнo в мaтeриaлa. Въпрocният дoгoвoр, кaктo и aнeкcът към нeгo, ca публикувaни нa интeрнeт-cтрaницaтa нa Миниcтeрcтвoтo нa вътрeшнитe рaбoти. Oт тях cтaвa яcнo, чe тoзи дoгoвoр e cключeн някoлкo мeceцa cлeд крaя нa мaндaтa нa cлужeбнoтo прaвитeлcтвoтo, в кoeтo миниcтър нa вътрeшнитe рaбoти e Плaмeн Узунoв."

    Коментиран от #20

  • 16 пмнб

    13 2 Отговор
    И кого разследват?
  • 17 Да ги разследват

    22 3 Отговор
    Да видим къде и какво са си купили! Полицай пари не връща
  • 18 РАДИО ЕЛТО

    26 7 Отговор
    ГЕШЕВ БОРИСОВ мутри спите ли спинкате
  • 19 Муньо

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Стига се повтаря, бе Мухъл. Измисли нещо друго.
  • 20 Госпожа Лъжа ( Българка)

    19 40 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Двамата обвинени са Илия Милушев и Пламен Узунов подписали и изменили договора за закупуване на колите. Опа, корумпираният Радев вика "Мутри вън" , тя Държавата е и Президенството. И този червен нищоправец има наглостта да призовава за смяна на модела.

    Коментиран от #22

  • 21 Коректен

    22 4 Отговор
    Тези ако налазят вилаета на шкембе войвода какви чудеса ще открият! Автобуси милионници пребоядисани, доставени на армията и платени като за нови.
  • 22 Българка

    27 9 Отговор

    До коментар #20 от "Госпожа Лъжа ( Българка)":

    Информацията Гешев ли ти я дава. За него е ясно, че и без повод би арестувал президента и всичките му сътрудници! Нали такава е директивата на Баце!
  • 23 Хан Крум

    16 32 Отговор
    Ами във дъното на всичко е фигурата на Радев и секретарката му Узунов. Сега данъкоплатеца ще трябва да връща едни 6 милиона евро които тези двамцата прибраха от Гриша Ганчев за да му купят боклуците. то да беше само това - ами боклуците на Бобокови, ами продажбата на посланнически места за по 200 000 евро, ами комисионната за Грипените 50 милиона евра дето сега трябва да им ги върне Мишока, ами концесиите във Нигерия, ами прикриването на проверката срещу него и Деса, ами прикриването на вината на баща му за катастрофата със инвалидната количка , ами участието му във неуспелия метеж през лятото и есента, ами пренебрегването на опасноста от Ковид и насъскването на хората да не спазват мерките за безопастност, ами, ами, ами - много станаха тези ами дори и за ушатия Фатмак.
  • 24 А не

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Сключена е от министъра на отбраната Добри Джуров и просветния министър Пенчо Кубадински.
    Някои хора сериозно са изперкали в гербавия Гулаг, по известен като България.
  • 25 ДОСТОЙНИЯ ФАТМ

    11 12 Отговор
    КУПИЛИ 300 ЖИПКИ ПО 100 000ЛВ ЕДНАТА. А ТЕ СТРУВАЛИ 60 000 ЕДНАТА? ГЕПИЛИ НЯКАКВИ СИ 12 000 000 /12 МИЛИОНА/ ДРУГАРИТЕ НА ФАТМАКА И ОГИТО - ДЕТО БЪРКАЛ С КЛЕЧКА ЛАЙ.ОТО СИ! ТАКА ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА ВСЯКО НОВО ПРЕЗИДЕНТСТВО!

    Коментиран от #28

  • 26 Истината

    24 12 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    По времето на служебното правителство с министър Узунов е обявена обществената поръчка,в последствие гербераските крадци променят условията на поръчката и договора се подписва от Валентин Радев

    Коментиран от #30, #38

  • 27 РАДИО ЕЛТО

    13 8 Отговор

    До коментар #8 от "ГОСТ":

    на БОРИСОВ ГЕШЕВ ПЕЕВСКИ мястото им е в ЦСЗ

    Коментиран от #35

  • 28 СВИЛЕНСКИ 1

    13 11 Отговор

    До коментар #25 от "ДОСТОЙНИЯ ФАТМ":

    ФАТМАКА НЕ Е ВИНОВЕН, ЖЕНА МУ ТАКА МУ Е НАРЕДИЛА! ТОВА ГО ОНЕВИНЯВА - КАКВО ДА ПРАВИ ЧОВЕКА? МЛАДОЖЕНЕЦ, ТЪКМО МЕЧТИТЕ МУ СА СЕ СБЪДНАЛИ И ДЕСА ВЕЧЕ ЩЕ ДУХА САМО НА НЕГО!
  • 29 ОЛАФ

    9 5 Отговор
    Комундетата май се издъниха и спасение няма да има
  • 30 НЕ ТИ

    11 1 Отговор

    До коментар #26 от "Истината":

    ОЛАФ ЩЕ КАЖЕ - КОЙ Е ГЕПИЛ 12 000 000ЛВ. ОТ ТАЗИ ПОРЪЧКА?

    Коментиран от #36

  • 31 сдс

    9 6 Отговор
    Какво ще каже сега Мунчо на ОЛАВ??? Че и те му нарушават рахатлъка като погват Узунов?
  • 32 Трек

    9 9 Отговор
    Фигуранта се е облажил здраво.
  • 33 пай се

    10 7 Отговор

    До коментар #9 от "Коронавирус":

    Не ми се прави на интересен, човекът е прав. А Кимон Георгиев, като виден бояджия на края се хваща и с комунистите. Недоразумението Радев е същата боя. Добре, че не го послушаха и за Грипен. Явно и там се беше направил от мажоретка без функции, на държавен титан. Бързо разбраха що за пудел е. Иначе ОЛАФ сега щеше и за там да пита.

    Коментиран от #44

  • 34 Гришата Ганчев

    12 1 Отговор
    Аз нали им набутах застоялите джипки , а ся да ми лапат..........
  • 35 Федосий

    7 3 Отговор

    До коментар #27 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ти пък от къде изпълзя червена гни-до ? Поумней малко и научи още един куплет от "опорките".
  • 36 НИА

    5 5 Отговор

    До коментар #30 от "НЕ ТИ":

    Ако са гепани от ГЕП бошлаф нема нищо да каже.

    Коментиран от #42

  • 37 Ха сега де!?

    8 8 Отговор
    И кои са тези две лица?Ако не бяха гербаджийчета щяхте да сте ги оповестили вече?Аааа,сетих се,ще чакаме тия дни кои двама са напуснали Партията,мдааа....
  • 38 Хан Крум

    11 9 Отговор

    До коментар #26 от "Истината":

    Точно обратното - Узунката е променил правилата. За това сега ОЛАФ ще го одруса яко а покрай него и Фигеранта на Черепа - Мунчо.
  • 39 Електра

    13 10 Отговор
    Я ми кажете, Кьовеши ще вкара ли в затвора, Кауна Радев и секретарката му Узунов , за корупция в която ги обвини ОЛАФ...
  • 40 Улав си, да

    12 12 Отговор

    До коментар #2 от "УЛАВ":

    В статията много удобно са пропуснали дребен детайл. Въпросните нарушения, които разследват са подписани по време на служебното правителство на Радев от съветника на Радев - Пламен Узунов, заради който юли месец прокуратурата влезе в президенството и тръгнаха протестите.Хайде замислете се, дали не ни употребиха Радев, Божков и Сие за лични цели. Набиха ни го не с 200, а с 300!
  • 41 Хан Крум

    7 7 Отговор
    ОЛЕЛЕ - КОЙ МИ СРА СЕГА В ПРОТИВОГАЗА? Чесното ни пРЕЗИДЕНТЧЕ. Бореца срещу корупцията И МЪЖКАТА МУ СЕКРЕТАРКА дето бил по антикорупцията. Кой ще връща сега тези 6 милиона евро бре Руци? може ли да ги върнат твоите избиратели дето ужким пенсионери с по 300 лв. пенсия пък ти даряваха по 5000 лв. ? щото аз не искам да ги връщам.
  • 42 БОЙКО Е ВЕЛИК

    6 1 Отговор

    До коментар #36 от "НИА":

    МИ ДА, ТАНТЕ МЕРКЕЛ СТОИ ЗАД БОЙКО И СПИРА ПАРИТЕ ЩОМ БСП ДОЙДАТ ДА КРАДАТ И ГИ ПУСКА, ЩОМ ГЕРБ СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ! КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА! ОТ ЖУЖЕ САМО НОВИЧОКА Е БЕЗПЛАТЕН. РАША ИСКА ДА КОМАНДВА НО НЕ ПЛАЩА. ИСКА ИМ СЕ ДА СЛУШАТ КАЗАЧОК ЗА КОПЕЙКИ. ДА АМА ЕВРОПА НИ ДАВА 60 МИЛИАРДА - А?
  • 43 123

    5 0 Отговор
    За какви коли са продадени, и коментарите са за закупени Jeep/ки.
    Ако бяха закупени Jeep/ки която е марка кола която има хора които не да могат направят разлика между Jeep и вса=яка друга кола. Сега никой нямаше да говори за измама, нагласен търг, корупция и използване за облага на служебно положение.Парите дадени им като подарък са за закупуване на високопроходими 4x4 автомобили, а не за малки спортни превозни средства с предно задвижване.Ако бяха закупили Лада Нива никой нямаше да ги пита сега.Дажена всички комунисти тука щеше да им се сгрее сърцето ча са дали парите на родината им Русия, за която много мечтаят ,но не искат да отидат да живеят там.
  • 44 Бачо Киро

    5 6 Отговор

    До коментар #33 от "пай се":

    Що, кво му има на грипена? Особено пък за нас... По евтин, разплащане вместо предплащане 100% и после бегай легай, инвестиция в България, поддръжка тук, ползва наше гориво, ползва пистите без проблем и без нужда от ъпгрейд, абсолютно всичко му е идеално, ъпгрейдите на Е примерно имат даже по широкообхватен радар от Ф16 бл70, по голям комбат радиус (Ф16 трябва да носи резервоари за да доближи). Въобще грипена си е много читав и в края на краищата с тея 8 самолета въобще не става въпрос да биеш някого, при условие че съседните страни имат стотици... Ф16 си е отвсякъде политическа далавера, дори не покриха половината от зададените параметри на поръчката... Тепърва ще се инвестира в ъпгрейд на писти, защото може да ползва само 1 у нас, а горивото ще се внася от Австрия, понеже не произвеждаме такова. Демек връзваме се с още вериги. Грипен примерно ползва и европейски и американски оръжия, не си вързан.

    Коментиран от #64

  • 45 ПЕТЪР КАМШИКА

    3 5 Отговор
    ЕГАТИ ДЪРЖАВ@Т@ ЩОМ МИЛИЦИЯТ@ ВЗЕ Д@ КР@ДЕ .КЪДЕ Е СЕГА ТИКВАТА МИЛИЦИОНЕР НОМЕР 1

    Коментиран от #49

  • 46 хахахахахах

    6 0 Отговор
    Ж0жето от Микре направи далаверата с милицията и купи емблема за л0вешките с€ляни играещи под чуждо име в Борисовата градина. Г0лям страх ви тресе да кажете в прав текст нещата. Н@срахте се.
  • 47 Брадвата

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    От едно време си знаем, че виновен е Орешарски. Сега Орешарски не хваща дикиш, почнахте Радев. Долни боклуци сте
  • 48 МОГЛО Е

    6 1 Отговор
    ЩО НЕ СА ГИ КУПИЛИ ОТ ГОРУБЛЯНЕ БЕ? ЩЯХА ДА ГЕПЯТ 29 МИЛИОНА И 1 ДА ПОХАРЧАТ. ТОА ФАТМАК Е МНОГО ТЪП! СЕКРЕТАРКАТА МУ СЕ ПРАВИ НА ХИТЛЕР?
  • 49 МИЛИЦИЯТА ЛИ

    3 1 Отговор

    До коментар #45 от "ПЕТЪР КАМШИКА":

    А КАК КРАДЕШЕ ПРИ ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ , ДА ЗНАЕШ! НАПРАВО СИ БЯХА НА ЗАПЛАТА В СИК И ВИС.

    Коментиран от #51

  • 50 vikilexus

    4 0 Отговор
    За МВР служителите на пътна и охранителна полиция са купени са 283 китайски джипа 4х4 сглобени в ловешкото село Баховица....заводът фалира преди три години....в договора пише че са избрани само защото имат завод в България - е вече нямат завод! Най-близкият завод на Греат Уол е в Италия. Изхвърлили са Мото пфое от търга с предложеният Форд Куга 2018 г. 2 литров турбо дизел с 4х4....изхвърлили са от търга и Киа Спортейдж 4х4 и Хюндай Тусон!!! И са предпочели китайските отпадъци Хувър пред споменатите....абсолютна дебилщина....имало изискване в тръжните документи джипа да е с 4х4 и дву литров 4 цл. турбо дизелов мотор 140 коня минимум и с разход 11 литра дизел максимално.

    Коментиран от #52

  • 51 МИЛИЦИЯТА ЛИ

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "МИЛИЦИЯТА ЛИ":

    ИЗПУСНАХ - ПРИ КОСТОВ.
  • 52 Хан Крум

    8 3 Отговор

    До коментар #50 от "vikilexus":

    Ами условията ги е създал мъжката секретарка на Фигуранта на Божков във полза на Черепа и Ганчев.
    За това сега от ОЛАФ ще искат арест на Узунов а като изтече мандата на Мунчо, и неговия арест.
    Ама иначе са "борци" срещу корупцията. мамини златни.
  • 53 Така е братя...

    5 3 Отговор
    Ако се появи някой образован, ерудиран, толерантен и без мускули, почвате да му викате гей, джендър, соросоид... ручайте сега диващина, неграмотност и простащина...поне е патрЕотично !
  • 54 30 години

    4 1 Отговор
    Няма престъпление в територията, в което да не участва милиционер.
  • 55 Шахмата не е за милиционери

    4 4 Отговор
    Сега малките спец. каскети мигат, като мишки в трици и се чудят какво да правят защото ОЛАФ искат дело, осъдени и връщане на парите, но договора е подписан по времето на правителството на ГРОБ! Сложно е да можеш да мислиш, че да не се гръмнеш сам в крака!

    Коментиран от #56

  • 56 Хан Крум

    5 4 Отговор

    До коментар #55 от "Шахмата не е за милиционери":

    ти не се притеснявай за спец прокурорите. Искането за арест е за мъжката секретарка на Мунчо - Узуновата. Пък после и за Мунчо Фигуранта.
  • 57 ФАТМАКАОТЛОСТА

    6 1 Отговор
    МРАЗИМ НЯКОЙ ДА КРАДЕ ПОВЕЧЕ ОТ МЕН!
  • 58 30 МИЛИОНА

    5 3 Отговор
    СЕГА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВРНАТ ОТКРАДНАТОТО ОТ ФАТМАКА!

    Коментиран от #60

  • 59 Перо

    2 1 Отговор
    Така е когато в критериите за обществена поръчка за полицейски коли се изискват технически параметри и данни от каталог на определена марка. В чужбина в техн.критерии се залагат само завишени критерии за NM,мощност об/мин.,които се постигат,чрез двигател,трансмисия,усилени части,без промяна на купето и външни белези.Т.е.в конкурса/търга/ участват фирми с поръчкови оферти. Тук се избира задкулисно,готов продукт,от произведените автомобили за граждански цели.
  • 60 Перо

    5 2 Отговор

    До коментар #58 от "30 МИЛИОНА":

    Режимът на Толупа е подписал договора.

    Коментиран от #62

  • 61 АЙ ЧЕСТИТО

    4 3 Отговор
    УЗУНОВ И ВЕРА М. СА ДАДЕНИ ОТ ОЛАФ НА ПРОКУРОР КЬОВЕШИ! А ТЯ НЕ СЕ ШЕГУВА С ЛАКОМИТЕ ДЕБИЛИ НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ! ФАТМАКА Е ЗНАЕЛ, ДАЖЕ ТОЙ Е ПОРЪЧАЛ ДАЛАВЕРАТА - ИЛИ ДЕСА.
  • 62 МИ КЪ

    4 3 Отговор

    До коментар #60 от "Перо":

    ИСКА ТИ СЕ! Я ВИЖ В БЛИЦ КОЙ Е ВЗЕЛ ПАРИТЕ! ЩО НЕ ПРИЕМАТЕ ИСТИНАТА БЕ, ДЕБИЛИ? НА БЯЛОТО ВСЕ ВИКАТЕ - ЧЕРНО! С ТИЯ ПЕТОЛЪЧКИ В ГЛАВИТЕ СТАНАХТЕ ХЕПТЕН СЛАБОУМНИ.

    Коментиран от #67

  • 63 МАФИЯ НА ББ

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    ВАЖНОТО Е НА КОГО Е ПОДПИСА НА ФИНАЛНАТА ПРАВА. ПОДПИСА Е НА ГЕРБАДЖИЯ. ГЕРБАДЖИЯ Е В ДАЛАВЕРАТА И КОРУПЦИЯТА. ФАКТ.

    Коментиран от #66

  • 64 Катюша

    6 2 Отговор

    До коментар #44 от "Бачо Киро":

    Че тия бракми стават само за ръсачи. Мурзилките затова впрегнаха Кауна, защо с тия таратайки, не можем да свалим дори и делтапланер, камо ли някой миг..

    Коментиран от #65

  • 65 Кауна Радев

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "Катюша":

    Ако говориш за Грипините така е, всичко е вярно, но само те ми дадоха десетки милиона комисионни, затова ги избрах. Пък и Решетката каза, че и без това няма да воюваме с Москва, закакво тогава ни бяха тия Ф-16 пък и то без комисионни.
  • 66 Електра

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "МАФИЯ НА ББ":

    Важното е какво ще каже любимата ви Кьовеши... Я ми кажете, Кьовеши ще вкара ли в затвора, Кауна Радев и секретарката му Узунов , за корупция в която ги обвини ОЛАФ...

    Коментиран от #68

  • 67 Бегайте

    3 2 Отговор

    До коментар #62 от "МИ КЪ":

    Бягайте като от прокажени От тея парцали фейкове ПИШ и БЛИЗ....
  • 68 Верно ли Ва?

    3 1 Отговор

    До коментар #66 от "Електра":

    Абе вий не разбрахте ли вече 30 години,че нема червени,нема сини,зелени,кафеви,черни и оранжеви.И червения и синия за взели подкупите,първия за условията,втория да разпише и подпечата сделката.Сите "цветове" гледат парата и са в завера,пазят си един друг задниците.Затова нито след 1997-ма,2001-ва,2009-та имаше осъдени "висши държавни служители" квото и да се има в предвид в това определение!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 СВД

    2 2 Отговор
    Че, то има ли сделка по закупуване на каквото и да е, която да не е корупционна!? Това е смисълът на пребиваването във властта - комисионни, обществени поръчки, европари и яко ,,усвояване"! Сетне генерал Радев разделял престъпната ви нация!
  • 71 КОМУНДЕТА

    0 0 Отговор
    ТО И ЗА АЕЦА ИМАШЕ НЕОСТОЙКА ГОЛЯМА АМА НЕ ГОВОРИТЕ ЗА НЕЯ ПАК НАРОДА Я ПЛАТИ. НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БСП ВОДИ ДО ТЕЗИ СИТУАЦИИ.
  • 72 Явно

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гадно":

    Крадците много са за заблуждавали да ги търсите другаде а те при радев Нали искате европейских съд ето го /И питаи радев дали би купил къща на любовницата в подмосковието «на3000км от него» или би е водил на работа до него на двоина заплата/
  • 73 Селянин

    0 0 Отговор
    Днес не е пазарен ден а бостанджиите не пишат нищо Да не чакат опорно точки от идеолога им др Божков
  • 74 От няколко години вече

    1 0 Отговор
    След софийски квартал Бенковски, точно на расклона към манастир Свети Мина има голям терен с бивша конна база на МВР, от пьтя много добре се виждат поне 200 полицейски коли, които стоят под открито небе и гният там от години и нито един умник не се е сетил да ги отремонтира, да ги продаде на търг, да ги даде на скрап. Тези коли стоят там като мълчалив паметник на едиквоси управление на ГЕРБ. Тези управници като презадоволени с апартаменти, къщи, кюлчета и милиони евра, що ще се грижат за народа, за икономиите, за изгода на държава? Ще създават нови агенции с десетки нови калинки и главни специалистки на по 21 години бройка, без завьршено висше... Деребействат както им скимне и няма никаква управа, няма прокуратура и сьд
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове