Last news in Fakti

19 Март, 2021 14:56 8 369 210

Прокуратурата пусна СРС-та от разследването за шпионаж в полза на Русия (ВИДЕО)

  • шпиони-
  • шпионаж

При проведените действия участие взеха и надзорните прокурори от ВКП

Прокуратурата пусна СРС-та от разследването за шпионаж в полза на Русия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Шест лица са привлечени като обвиняеми за участие в група за шпионство в полза на чужда държава. Това написаха и от пресцентъра на Прокуратурата за медиите.

Под надзора на Военно-апелативна прокуратура - София се води досъдебно производство за извършени престъпления по глава Първа от Наказателния кодекс (Престъпления против Републиката).

Досъдебното производство е образувано за престъпления по чл.109 от Наказателния кодекс (ръководене и участие в група за извършване на престъпления против Републиката) и по чл.104, ал.1 от Наказателния кодекс (шпионство в полза на чужда държава).

Обект на разследване е дейността на български граждани - военнослужещи и държавни служители в различни държавни учреждения (Министерство на отбраната, Служба „Военна информация“ и др.), имащи отношение към националната сигурност на страната, за които са били налице данни, че са събирали класифицирана информация с цел същата да бъде предадена на чужда държава.

На 18.03.2021г., след събиране на необходимия обем данни за извършваната престъпна дейност, се пристъпи към активни действия за неутрализиране на тяхната противодържавна дейност.

Бяха извършени голям брой действия по разследването с висок интензитет и по-конкретно - претърсвания и свързаните с тях изземвания от лични и служебни адреси, при които са иззети и относими към предмета на разследването веществени доказателства - компютри, мобилни устройства, множество карти с памет и СИМ карти, както и писмена документация, която има отношение към предмета на разследването.

При проведените действия участие взеха и надзорните прокурори от Върховна касационна прокуратура.

В резултат на извършените действия по разследването към наказателна отговорност са били привлечени шест лица. Спрямо тях са повдигнати обвинения за престъпления по чл.104, ал.1 от НК (шпионство в полза на чужда държава). Спрямо пет от лицата са повдигнати обвинения за престъпление и по чл.109, ал.2 от НК (участие в група за извършване на престъпления по глава I), а по отношение на едно лице - ръководителя на групата, за престъпление по чл.109, ал.1 от НК.

Спрямо пет от лицата от наблюдаващия прокурор е постановена мярка „задържане за срок до 72 часа“ по чл. 64, ал.2 от НПК, и ще се извърши преценка относно внасяне на искане за тяхното постоянно задържане под стража. Спрямо едно лице, което съдейства изцяло на разследването, е взета мярка за неотклонение „парична гаранция“.

В процеса на извършваните действия по разследването един от обвиняемите е успял да избяга. Незабавно са проведени всички възможни действия по издирването му и същият е установен в близост до Посолството на Руската федерация в столицата. Образувано е наказателно производство под надзора на Военно-апелативна прокуратура - София за изясняване на горните обстоятелства и евентуално виновните длъжностни лица.

Настоящата информация се предоставя след издадено разрешение от наблюдаващия прокурор по досъдебното производство по реда на чл.198, ал.1 от НПК в обем, който не би затруднил както по-нататъшния ход на разследването, така и националната сигурност на Република България.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    133 30 Отговор
    Гешеф най после хвана Мата Хари.Тя пък била с руско гражданство.ха ха ха

    Коментиран от #18, #173

  • 2 гадно

    170 34 Отговор
    Поредния цирк със СРС на каскета, а после тихичко ще се измъкне през задната врата и ни лук, ни лук мирисал.

    Коментиран от #159

  • 3 Лъки

    151 29 Отговор
    Вместо да разиграва шпионски сапунки, Каскета да отива в Банкя да разследва своя Крал, че тъй или иначе Божо си идва и ще ги начеше по-дебелите вратове!
  • 4 АУУУУУ

    58 97 Отговор
    Айде сега... Всичко е фалшиво.... Не може да е вярно, да дойде лошо от Русия..... Сега започват троловете да вият от безсилна злоба 😂😂😂😂

    Коментиран от #20, #26, #201

  • 5 БАЙ Х@Й‼

    89 17 Отговор
    Как точно сега 🤔 Или ЗАЩО точно сега 🤔

    Коментиран от #16, #91

  • 6 Чернокож китаец

    122 14 Отговор
    Изнесли са чертежи на чертежите на Ф-ките

    Коментиран от #210

  • 7 Генерал от НАТО

    59 145 Отговор
    Съд за българските продажници, които продават интересите на България на Русия, най-големият ни враг! Русия ни унищожава подмолно вече 75 години защото бяхме съюзник на Германия, която я съсипа и унищожи, като я обърна наопаки с земята избивайки 30 милиона руснаци, размазвайки и смесвайки вътрешностите им с руска земя чак до околовръстното на Москва, прегазени от немските танкове! Не само, че няма да има подобрение на отношенията между нас Запада и Русия, но Русия трябва да се готви за тотален десант над Крим и евентуално окупация на големи територии в европейската и част! И нека тези от Карлуково да не ни "изпепеляват" с руски ракети защото в 21 век нищо няма да може да излети или да хвръкне от Русия при съвременните технологии и футуристични оръжия! Сега остава да и приложат и пълно икономическо ембарго каквото беше приложено на СССР, след което той се разпадна и беше унищожен икономически и политически! Крайно време беше! НАТО е думата която кара руснаците вече 75 години да повръщат още преди да настъпи утрото след препиването, също предизвикано от невъзможността дори да "пръцнат" във вятъра в посока натовска страна вече 75 години! НАТО е думата която се е заклинила като бодлива тел в стомасите на българските продажници, които ненавиждат стратегическият ни съюзник САЩ все едно са се опитали да прескочат оградата с бодлива тел и са си гризнали от бодливата тел на концлагерите, които скоро ще бъдат построени за тях тук в България-вярна натовска територия!

    Коментиран от #27, #49, #71, #88, #97, #119, #136, #178

  • 8 Гаргамел

    42 95 Отговор
    Мачкаййййййй руските подметки!
  • 9 Фридман

    92 18 Отговор
    Фантаситичните истории като със фирмата дето уж беше хакнала НАП!
  • 10 3,14К

    118 18 Отговор
    Тия какво се правят на луди? Кога ще публикуват протоколите от разпитите на Боко и Горанов?
  • 11 Въпрос

    83 13 Отговор
    Този от снимката и онзи от пожарната са се клели в сърпа и чука . Колко да им вярваме , след като сега са "забравили" клетвите си и тичат да угаждат на новите си господари от Вашингтон и Турция ?
  • 12 БАЙ Х@Й‼

    65 11 Отговор
    След ГАФА с фалшивите мЕлЕони, в деня на локдауна, преди изборите, след като Бай Дън нарече ПУТ ИН ***** ‼
  • 13 до каскета

    76 13 Отговор
    Нямаш право , да разпространяваш СРС-та !!!
  • 14 ЩИРЛИЦ

    84 6 Отговор
    ГЕШЕВ, ТИ НИ РАЗКАЗА ИГРАТА БЕ! СЕГА ВСЕКИ ЩЕ СЕ СТРЯСКА НА СЪН - ДАЛИ НЕ Е СНИМАН ПО КРЪЧМИТЕ И ПО ПОСОЛСТВАТА! РЕЗИДЕНТИ, ПРЕЗИДЕНТИ, ОЛИГАРСИ, ПОЛИТИЦИ - ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК ОТ КЪДЕ ЩЕ МУ ДОЙДЕ? Е ТИЯ СА СЕ ПРОДАЛИ ЗА ПО 3000 ЛВ. - НАДНИЦАТА НА ЕДИН МИТНИЧАР ИЛИ КАТАДЖИЯ. КВИ ШПИОНИ БЕ - КОКОШКАРИ!
  • 15 ТаУмВзе

    58 11 Отговор
    Каскет, Вече пипона ти е по евтин от шапото!
  • 16 адаша

    64 10 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й‼":

    Точно сега , защото изборите са след две седмици. Познах ли?
  • 17 Шерлок Холмс

    62 10 Отговор
    Нсши знавт, че забранено да се огласяват СРСта този спазваши закона изобщо или не е СРС това и отново измислиците на Гешев?

    Коментиран от #30

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 КОНТРАТА

    72 10 Отговор
    Този филм сме го гледали и друг път!
  • 20 Реалист

    18 32 Отговор

    До коментар #4 от "АУУУУУ":

    То виенето сега започва, а утре и в другиден ще е страшно.
  • 21 МАТА ХАРА

    62 8 Отговор
    ДО ГЕШЕВ ----- ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТЪЛС КАНАДА , ПРОДАВА РЕДКИ МЕТАЛИ НА КИТАЙСКИТЕ ВОЕННИ ОТ РУДНИК ЧЕЛОПЕЧ
    .................. ......................... ............... СЪДРУЖНИК В КОМПАНИЯТА Е БОЦКО АЛ РАПОНЕ ............. ОПЕРАЦИИТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ РАФИНЕРИЯТА В НАМИБИЯ :))

    Коментиран от #130

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 В ЛЕВСКИ

    28 22 Отговор
    ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАРОДА КУРШУМ

    Коментиран от #32

  • 24 Тези

    40 9 Отговор
    тъпни ще донесат много ядове !!!
  • 25 az #МУТРИ, ВЪН!

    65 10 Отговор
    Шшш, Гешев, да не стане като случая със "железобетонните доказателства" срещу Малинов? :))))
  • 26 ай ся

    58 11 Отговор

    До коментар #4 от "АУУУУУ":

    Кажи го на любимеца си бойко , задето даде на лошите руснаци да построят Турски поток с български пари и руска работна ръка ... И не руските шпиони ограбиха България а твоя Бог с чекмеджето

    Коментиран от #113

  • 27 Голям смЯх

    43 10 Отговор

    До коментар #7 от "Генерал от НАТО":

    Само мръсната пяна , дето капе от устата ти ,ти е попречила да продулжиш словоблудството си .
  • 28 САТЪРА НА ХАНА

    39 7 Отговор
    ФИШЕЦИ ЗА 04.04 ........ БАЦЕ Е ХИТЪР , БАЦЕ НЕ СПИ ..... СКРИЛ СЕ В МРАКА И НЕЩО ТВОРИ
  • 29 ГешеФтар. ...

    41 13 Отговор
    Аз ще шпионирам безплатно за Русия(не че има какво в тази КОЧИНА).Ако има горещ конфликт с Русия ти и подобни на теб ще са на мушката ми.Ти си пътник...плужек...дишай още малко ме ти извадим краят. Не можеш никак и по никакъв начин да ме настроиш против Русия.Напротив.А хамериканци ако дойдат ще са обект на мои действия.Смешни сте и жалки.б--о--к--л--у--ци.

    Коментиран от #121, #162

  • 30 ЩИРЛИЦ

    14 36 Отговор

    До коментар #17 от "Шерлок Холмс":

    АРЕ СЕГА, ЩЕ ЗАЩИТАВАМЕ ШПИОНИТЕ! КОЛКО ХУБАВО СА ИЗЛЕЗЛИ КАТО СИ БРОЯТ ПАРИЧКИТЕ? СПЕЧЕЛЕНИ С ПОТ. СЕГА ИМ СЕ ПОТЯТ ЗАДНИЦИТЕ!

    Коментиран от #40

  • 31 С--м--ъ--р--т за ГРОБ

    33 8 Отговор
    И компания...
  • 32 Севрноатлантик

    16 9 Отговор

    До коментар #23 от "В ЛЕВСКИ":

    Не заплашвай господин Гешев , бе човек !
  • 33 УУУУУА

    10 29 Отговор
    Сега започват троловете / АУУУУУ, ... / да вият от безсилна злоба.

    Коментиран от #44

  • 34 емаг

    35 9 Отговор
    А кога ще разледваме теб ??Толкова продажен че нямам думи !!! Искаме оставка и затвор за теб тикво
  • 35 САТЪРА НА ХАНА

    22 7 Отговор
    ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТЪЛС ПРОДАВА ВСЯКА ГОДИНА НА КИТАЙСКИТЕ ВОЕННИ РЕДКИ МЕТАЛИ ЗА 100 МИЛИОНА ДОЛАРА ......
    ................... ТЕЛУРА СЕ ИЗПОЗЛВА СА ЕЛЕКТРОНИКА И СЛЪНЧЕВИ БАТЕРИИ , А ДРУГИТЕ РЕДКИТЕ ЗЕМИ СА ОБЯВЕНИ ЗА СТРАТЕГИЕЧСКИ СУРОВИНИ ОТ НАТО :))
  • 36 само да питам

    37 6 Отговор
    Този цирк , за да се харесат на американските сенатори които уличиха каскетypата и премиера в корупция ли е ?
  • 37 И аз ще шпионира за...

    20 11 Отговор
    Русия.Пукайте се човекомразци.Лизачи .и повече минуси слагайте атлантик и подобни червеи.
  • 38 Гост

    15 12 Отговор
    Аиде дружно да им съберем некои друг варел вазелин на тия отрепки ще им трябва у занданя или го обичат с крем кураж
  • 39 Хорхе

    11 26 Отговор
    Гешеф е следващия премиер.
  • 40 Зрител

    23 6 Отговор

    До коментар #30 от "ЩИРЛИЦ":

    Видели сме ги : Пълни чекмедженца с турски армагани и краварски тенкюта .
  • 41 Борисов Тиквата

    29 8 Отговор
    Е боклук....убиец на страната ни.
  • 42 САТЪРА НА ХАНА

    21 8 Отговор
    ГЕШЕВ ..........ЗА УБИЙСТВАТА НА НИКОЛА ВАПЦАРОВ И ГЕН.ПОЛКОВНИК ВЛАДИМИР ЗАИМОВ , НАРОДНИЯ СМЪРТ ОСЪЖДА НА СМЪРТ 10 ФАШИСТА :))
  • 43 Комшията

    30 7 Отговор
    Ние първото което е че нямаме държава, за армия да не говорим. И коя държава се е уплашила толкоз от нас че да праща шпиони да ни проучват. Ние самите си въртим задниците към който ни е удобно. Какво стана с милиардите които дадохме за несъществуващите Ф16, срещу кого ще се бием и от кого ще се пазим, като от едно грипче не можем да се опазим. За дадените пари и не взетата стока прокурорите кога ще се размърдат или това са дребни неща които не ни засягат.
  • 44 само Радев

    10 13 Отговор

    До коментар #33 от "УУУУУА":

    От личен опит ли говориш таварищ чемедже (няма чекмедже , тва е лъжааа това монааажжж) :)))
  • 45 pffff

    29 5 Отговор
    хахаха, каква е тази глупост. пълна безсмислица, прилича на евтина възстановка. Боко го снима Мата Хари с HD качество, а СРС-тата са като некролог, хахаха
    И за какво са им на руснаците чертежи на стари самолети, които даже няма да бъдат доставени :)))) всичко е поръчково
  • 46 ЗА 100 ЛЕВА

    18 12 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕШЕВ , ГЪРНЕВСКИ , АЛ . ЙОРДАНОВ И БМБ - ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ И ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ
  • 47 КОФТИ

    12 23 Отговор
    КОФТИ, ГЕШЕВ СНИМА И ЗАПИСВА, А ПОСЛЕ - ПОКАЗВА! НЯМАШЕ ТАКИВА РАБОТИ ПРИ БСП И ДПС ПРИ ВЕЛЧЕВ И ОРЕШАРСКИ. ПРИ ТРОЙНАТА, ЖАН, КОСТОВ, БЕРОВ.... ВСЕКИ СЕ ПРАВЕШЕ КАКВОТО ПОИСКА!
  • 48 хлъц

    26 6 Отговор
    Тая работа мирише като оная с фалшивите долари. Не мисля, че американците са чак толкова тъпи та да повярват на тази ефтиния. Българска работа. Елементарна и пошла.
  • 49 про зибен

    14 4 Отговор

    До коментар #7 от "Генерал от НАТО":

    "Архимандрит"---пак откачи !?:))
  • 50 На хранилка

    24 5 Отговор
    Великият Прокурорин е директно за комиците!...Или за цирка!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 6666

    22 6 Отговор
    Скоро ще си дойде и черепа и тогава ще открием свинския лов...ГЕШЕВ-РАДОСТ, ГЕШЕВ-РАДОСТ.

    Коментиран от #53, #85

  • 53 Сатъра на Хана

    12 5 Отговор

    До коментар #52 от "6666":

    Черепа е много черна Душа ...... Страхувам се че ще го изнасили с Не-загасена пура :))
  • 54 ЩЕ ЩЕ ИМА

    7 17 Отговор
    НАМА ЛИ НЯКОЕ ФИЛМЧЕ / СРС/ ЗА ТРИО БАБИКЯН, МАЯ, ПИНОКИО КАК СИ БРОЯТ ПАРИТЕ ОТ ЧЕРЕПА? АРЕ, ЧЕ СИ КУПИХ БИРА И ПУКАНКИ И СЕ ЗАРЕДИХ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!
  • 55 БРАВО БОКООО

    5 14 Отговор
    САМО ДЪРИТКОВА , САМО ТЯ ЩЕ НИ ВАКСИНИРА СЪС ,,СПУТНИК 5".......
  • 56 ГЕШЕФТАРА Е ЖЕНЕН ЗА ПЛОСТИТУТКА!!

    26 6 Отговор
    ТАКИВА НЯМАТ МОРАЛИ И СТАНДАРТИ!!САМО КРАЖБИ И МРАСОТИИ
  • 57 Българин

    22 4 Отговор
    А сорошите кога ще ги вкарат в затвора за поставяне в услуга на чужда държава???
  • 58 безпартиен

    13 4 Отговор
    То пък у нас едни тайни...!Нито армията е армия,нито техниката на тази армия е техника!Ако устискаме още няколко години може и самолети да докарат!Осем!После ако си платим ще докарат още,но след две петилетки!До тогава я има България,я не!
  • 59 И какво стана с концесията за летище

    19 4 Отговор
    София? Как се продава там националния интерес? Няма нужда да питам за Гешев, защото и малко дете знае, че той шефовете си няма да разследва. Ние ги търпим тия кърлежи!
  • 60 Гарантирано от Гербъ

    9 15 Отговор
    Може би руснаците ако искат да се доберат до нещо ще бъдат Ф16 и корветите и главно Ф16 Русия няма достъп до западните самолети и технологично ги познава слабо.Досега само Ф4 и Ф14 от Иран могат да разгледат докато Сащ се добраха до Су-27 в Украйна

    Коментиран от #63

  • 61 Групата

    16 5 Отговор
    е имала неблагоразумието да краде македонска наденица от софрата на Шкембе войвода. Ужас!
  • 62 ЩИРЛИЦ

    9 19 Отговор
    СТАВА ИНТЕРЕСНО, ЧАКАХМЕ КОСТИНБРОДСКИ СЦЕНАРИЙ ОТ РЕШЕТНИКОВИТЕ ХОРА - БСП, ФАТМАКА И РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ, НО ПОЛУЧИХМЕ ИЗПРЕВАРВАЩ УДАР ОТ ГЕШЕВ, КОЙТО Е СЪЩЕВРЕМЕННО И ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН. А СЕ ОБАДИХТЕ, А СМЕ ПУСНАЛИ ЦЕЛИЯ СЕРИАЛ! ГЕШЕВ Е ПЪЛЕН СЪС СРС-ТА ЗА ДЕБИЛИТЕ.
  • 63 МАТА ХАРА

    18 5 Отговор

    До коментар #60 от "Гарантирано от Гербъ":

    РУСНАЦИТЕ СЕ ДОБРАХА ДО СПАЛНЯТА НА РАПОНА :))
    ................ ................ .................... ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО
  • 64 Asdfg

    27 5 Отговор
    ГеШеееееееееев, какви са тези глупости бре? Някаква лелка и неясни разговори! СМЕШНИК!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Оги

    17 7 Отговор
    Това е къде, къде по-важно от някакви си чекмеджета с пачки, злато, патлаци и т.н. Това за дреболии, каскета се занимава само със значими неща.
  • 67 Матей

    21 5 Отговор
    И кво има тука,нищо и половина.Свободни упражнения на данс-пикчърс и ги пускат в пространството като свещена истина от първа инстанция,т.е. само спецове в материята могат да кажат дали е истинско или нагласено.Първо гласовете не са ясни като в записите на боко,разговорите не са безусловно уличаващи,тогава какво ни подхвърлят,плява.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Летище София

    21 5 Отговор
    Платихме милиарди? Какво стана със самолетите, за които платих е милиарди? Какво стана с магистралите, за които платих е милиарди? Какво стана със земеделието, за които поличихме (3 човека) милиарди? Какво стана с къщите за гости? Какво стана с помощите за Короната? Всичко се краде, а тоя мишка играе евтин театър. За народен съд е той самия, защото той прикрива истинските национални предатели на България.
  • 71 Перо

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Генерал от НАТО":

    Пи ли си обедните хапчета?
  • 72 !!!?

    6 13 Отговор
    На русофилските пройдохи си правят майтап, но на Кремъл сега хич не му до шегички !!!?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Да плачеш, да се смееш ли

    19 5 Отговор
    Какви тайни можем да имаме ние бе?!!!

    И малко дете да питаш ще каже каква трагедия сме военна.

    Или имаме топ секретна информация от САЩ и Нато. Байдън не смее да се обади без ББ да одобри дето се вика... СМЯХ!!!

    Коментиран от #83, #99

  • 75 Крис51

    20 3 Отговор
    Преди пак пуснаха онези СРС-та за Радев, които после се убиха да отричат, че били СРС-та, а нещо друго. Да не стане и с тези така? Нещо много са бързали да ги пуснат. Да не се окаже, че после съдът ще ги обяви за негодни доказателства. "Съпругата" е очевидно руска гражданка, не виждам нещо странно да излиза от руското посолство. Но явно циркът тепърва предстои.
  • 76 Ганьо

    14 6 Отговор
    Не е много важно, но мирише на предизборна игра за да надделее баце. Не, че Корни е цвете за мирисане, но все пак втора сила пенсионерски глас...
  • 77 Сатра на Хана

    20 6 Отговор
    СРАМ МЕ КАТО БЪЛГАРИН , ЧЕ СВИНАРИТЕ НИ ВКАРВАТ БЪЛГАРИЯ В ЕДНА СВИНСКА КОЧИНА С УКРАЙНА :))

    Коментиран от #100

  • 78 !!!?

    8 20 Отговор
    Гешев показа кой си пълни чекмеджетата с пачки долари - русофилите-предатели !!!?
  • 79 Е така се продават цървулите

    15 8 Отговор
    И как тая държава ще върви напред.Мръсни безродници
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Тия същите цървули

    10 15 Отговор
    Не могат да спят,ако България има някакъв напредък и успехи.Просто това ги влудява и 75г тровяг тоя народ с диверсии и подривна дейност.Сега тия цървули ,какво заслужават ,тавариши?
  • 82 a bee

    13 5 Отговор
    Nастоящата информация се подава ,лед
    изказване на Байдъннннн !
  • 83 !!!?

    12 20 Отговор

    До коментар #74 от "Да плачеш, да се смееш ли":

    Не знам какви тайни имаме, но се вижда, че Кремъл плаща луди пари на русофили-предатели за да дестабилизира държавата !!!?

    Коментиран от #134, #141

  • 84 ЩИРЛИЦ

    8 20 Отговор
    ТЪПИТЕ ДЕБИЛИ БЯХА ЗАПИСАЛИ БОЙКО В КЕНЕФА ДА ПЪРДИ, МНОГО УМНО! А СЕГА ГЕШЕВ ГИ ЗАПИСВА КАК СИ БРОЯТ РУБЛИТЕ? ФАТМАКА КЪДЕ СЕ СКРИ? ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ПОРИЦАЕ ШПИОНИТЕ ИЛИ И ТЕ СА НЕГОВИ ХОРА? КОЛКО ОЩЕ СРС-ТА ИМА ГЕШЕВ? НЕ СИ Е ГУБИЛ ВРЕМЕТО ЕДНА ГОДИНА НА ПОСТА. ПРЕДАТЕЛИ, КРАДЦИ, ШПИОНИ, ОЛИГАРСИ, ПОЛИТИЦИ - ЕДИН ОТ БСП СИ ГОВОРЕШЕ РЕДОВНО С ЧЕРЕПА?

    Коментиран от #96

  • 85 Да бе

    6 11 Отговор

    До коментар #52 от "6666":

    Да бе , ца бе.......нека дойде БОЖКОВ....Гешев това ЧАКА........веднага ще го настани на хотел 5 5 звезди да се почине ,във ЦСЗ !!!😄😄😄😄😄 , ЧЕ ЩЕ Е много уморен !!!!😄😄😄
  • 86 123

    21 7 Отговор
    Ле ле ма буклуци раждала българската майка. Ако не беше Русия щеше да ходят майките ви с шалвари и фереджета боклуци
  • 87 Тия цървули

    5 11 Отговор
    Сега да ги изпращат с еднопосочна виза за Сахара,да копат кладенци!
  • 88 яко ни лъжат

    22 6 Отговор

    До коментар #7 от "Генерал от НАТО":

    ПУНТА МАРА ГЕШЕВСКА ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ОТРОВНАТА АСТРА ЗЕНЕКА И НЕСПРАВЯНЕ НА ТИКВОПИТЕКА РАЗБОЙКО С ПАНДЕМИЯТА И ВАКСИНИРАНЕТО. ГЕШЕВ Е ХВАНАЛ ДЯДО ГОСПОД ЗА ОТВЕСА. ВСИЧКО Е МОНТАЖИ И ЛЪЖИ. ТОВА НЕ СА СРС И НИКОЙ СЪД НЯМА ДА ГИ ПРИЗНАЕ. ГЕШЕВ ПАК РАЗДАВА ПРИСЪДИ КОИТО СЪДИЛИЩАТА ОТМЕНЯТ. ТЪП МИЛИЦИОНЕР КОЙТО НЯМА ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ТОЗИ ПОСТ.
  • 89 Перо

    24 4 Отговор
    Поредният фишек на толупа и каскета! Една жена с двойно гражданство е посетила съответното посолство и сега мутрите “разкриват” и правят изсмукани от пръстите уйдурми,да покажат,че и в кочината има “държавност”. Кой д агент или разузнавач ще посещава чуждо посолство,това е смешно! При толкова афери до сега,няма нито един осъден! Просто няма смисъл да се шпионира разграден двор при могъща корупция и несъществуваща армия. Тиквата прави опит да се откупи след заввленията на двамата щатски сенатори за силна корупция във властта.
  • 90 Аз да пиша

    27 6 Отговор
    Гешев с тоя каскет мяза на Вълко Червенков. Страшно тъпо същество Защо факти не пишете за жената на Баш прокурора. Мастия. Гешев е един смешник който никой не го взема в Европа на сериозно

    Коментиран от #94

  • 91 да питам

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ Х@Й‼":

    БАЙ Х@ЙМАНЕ , я сега кажи , това са "ония"долари ли ?🤭що валутата не е в рубли ?!!
  • 92 Антигербер

    17 4 Отговор
    Поредна простотия на каскета.С чий пари ще плащате обезщетения за неправомерни действия.
  • 93 Не им плащат в рубли

    7 8 Отговор
    Щото требва да им дават по два чувала хартия.
  • 94 Спокойна таваришч

    6 5 Отговор

    До коментар #90 от "Аз да пиша":

    Тук става въпрос за нещо много по-важно ... Запушваш амбразурата ли ? 😁⭐⭐

    Коментиран от #103

  • 95 тъпо шоу

    6 9 Отговор
    Споко русофили, всичко е съгласувано с другаря Путин.
    Дали някой се въобрязява , че на Путин му се налага да ползва някакви шпиони, при условие , че Винету е дълбоко преведен пред него и дори му плати от нашите пари целия газопровод.
    Това е поредното циркаджийско изпълнение за пред САЩ, но съотвенто обвиненията са такива, че ще паднат в съда още на първа инстнация или няма да бъдат внесени поне 10 години.

    Коментиран от #106

  • 96 само Радев

    11 7 Отговор

    До коментар #84 от "ЩИРЛИЦ":

    Ти президента не го мисли , той винаги се показва в точния момен и кратко точно и ясно ви поставя на мястото ви :))

    Коментиран от #101, #104

  • 97 Перо

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "Генерал от НАТО":

    Забраниха събиранията на открити места за числа от епидемията,съставени по данни на хунтата,да няма протести,сега пълните некадърници измислят разни други уйдурми с предизборен привкус,защото в дебатите “цъфна” мръсното бельо на режима. Втората причина е да се намали напрежението от заявлението на двамата щатски сенатори за грандиозни корупционни практики във мутренската власт.
  • 98 даскал Генчо

    12 4 Отговор
    Отново балон пълен с въздух. Като влезе в съда отново ще има падане на обвинения. Този път главния прокурор беше доста обран в изказването си, защотото сигурно знае, че това е политическа поръчка или ход да се подмажем на САЩ.
  • 99 ЧАКАЛА

    4 16 Отговор

    До коментар #74 от "Да плачеш, да се смееш ли":

    ТАЙНИ НЯМАМЕ, НАТО САМО ПУСКАТ СТРЪВ ЗА ГОЛИТЕ ШАРАНИ И КАКТО ВИЖДАШ - КЪЛВАТ! АМЕРИКАНЦИТЕ СЯКАШ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ТУК ВСЕКИ ВТОРИ СЕ Е КЛЕЛ В БКП И КПСС? ЩОМ НЯКОЙ Е УЧИЛ В МАСКВА, КАКВО Е НАУЧИЛ ТАМ ОСВЕН ТЕРОРИЗЪМ, ШПИОНАЖ И ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ? НАЛИ ИЗНАСЯХМЕ РЕВОЛЮЦИИ? ПОМАГАХМЕ НА БРАТСКИТЕ СЪПРОТИВИТЕЛНИ ДВИЖЕНИЯ НА АРАБИ, АФРИКАНЦИ, ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИ, ТЕРОРИСТИ И ДРУГИ ДРУГАРИ ПО ОРЪЖИЕ? ДАЖЕ И НА АГДЖА.

    Коментиран от #129

  • 100 ми ,

    7 2 Отговор

    До коментар #77 от "Сатра на Хана":

    Требе да те е срам от тия галоши , не от друго ... Освен , ако и ти не си същият галош ...
  • 101 Той сина си немое да постави

    3 6 Отговор

    До коментар #96 от "само Радев":

    Ти къде го прати?
  • 102 ЛОШО много лошо

    8 17 Отговор
    ГЕШЕВ АКО ПРОЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕ КОЛКО ПОТЕНЦИАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ИМА В БЪЛГАРИЯ!!!ЩО ЗА ДЕБИЛ ТРЯБВА ДА СИ СЛЕД КАТО СИ ГЛЕДАЛ 5%ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ И ПАК ДА ЛАЕШ ,ЧЕ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО!!!КАКВО ГОВОРИ ТОВА,ЧЕ ЗА „ПАРИЧКИ ” СТЕ ГОТОВИ И МАЙКА СИ ДА ПРОДАДЕТЕ!!!И ТО НА КОГО НА НАЙ_ДОЛНАТА ДЪРЖАВА!!!Е ОНЯ ДЕТО СЕ ХИЛЕШЕ КАТО НЕРВЗ ТОЙ ДА ВИ ГО..Н....КА!!!!ИЗМЕТ РУСОФИЛИСТИЧНА!!!

    Коментиран от #105, #107

  • 103 Перо

    7 4 Отговор

    До коментар #94 от "Спокойна таваришч":

    От “много по-важното” се пълни чекмеджето на шкафчето!

    Коментиран от #110, #117

  • 104 ГЕН ДЕСА

    3 8 Отговор

    До коментар #96 от "само Радев":

    ГОВОРИШ ЗА ЖЕНА МУ, НАЛИ?
  • 105 Перо

    13 4 Отговор

    До коментар #102 от "ЛОШО много лошо":

    Нали Гешев,ако каже още едно изречение и ще цъфне постановката!

    Коментиран от #120

  • 106 Црна маца , бел котак

    5 2 Отговор

    До коментар #95 от "тъпо шоу":

    Нема падане по гръб , а ? ⭐⭐
  • 107 само Радев

    8 5 Отговор

    До коментар #102 от "ЛОШО много лошо":

    изглежда нямаш мозък за 2 стинки ако още не си разбрал що за изпражнение обслужващо мафията е каскета :))
  • 108 Поздрауче

    8 13 Отговор
    За рубладжийчетата

    Коментиран от #114, #183

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Ооооо ,

    3 2 Отговор

    До коментар #103 от "Перо":

    Чекмеджеев ...🤭😁
  • 111 Няма такава държава !

    15 5 Отговор
    Какви служби,какви шпиони ? Това са скалъпени циркове от посолството на САЩ ! В родната кочина отдавна (от 30 г.),няма нищо секретно ! Ако имаше служби,нямаше да има мутри ! Страх и ужас го е обвзела Тиквата проста,че повече няма да краде и му мирише на пандела.
  • 112 Народът

    9 5 Отговор
    Не вярвам на Гешев.
  • 113 Не бе

    4 7 Отговор

    До коментар #26 от "ай ся":

    Не бе , не бе ......българския народ ГО ограбиха ,такива като БОЖКОВ, ВАСИЛЕВ....и ония като тях дето бягат във чужбина , че са невинни бе , че са невинни !!!!😄😄😄😄😄
  • 114 бааааси

    6 0 Отговор

    До коментар #108 от "Поздрауче":

    Ой , бляаааа ...👍😁😳
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Прост човек и силен вятър нямат спиране

    14 4 Отговор
    Нашият псевдо главен прокурор и обикновен тъп милиционер Гушефф надмина оня филмов
    дебил Борат с идиотщините си! Коен ще получи "Оскар" за бозата в която участва, но до къде може да стигне простия каскет никой не може дори да предположи! Не го ли приберат в някоя лудница тоя идиот, като нищо ще доведе държавата до катастрофа с малоумните си изцепки!

    Коментиран от #127

  • 117 Спокойна таваришч

    6 4 Отговор

    До коментар #103 от "Перо":

    Да , ама тоя път са руски чекмеджета ..😁😁
  • 118 сАТЪРА НА хАНА

    7 3 Отговор
    БАЦЕ Е КАДРОВИК .... САМО ОТ ДЕТЕ КОЕТО Е БИЛО МАЛТРЕТИРАНО ОТ СЪУЧЕНИЦИТЕ СИ И ИМА КОМПЛЕКСИ ЧЕ МУ Е МАЛЪК ИНСТРУМЕНТА ,
    ................... МОЖЕ ДА СТАНЕ МАЛКО , ЗЛОБНО , БОЙНО ДЖУДЖЕ
    ................... .. ЖИВЕЕЩО НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА С ТАНЦЬОРКА НА ПИЛОН (НЕ Е ЦЕЦА БОРИСЛАВОВА!)

    Коментиран от #125

  • 119 Гай Турий

    12 3 Отговор

    До коментар #7 от "Генерал от НАТО":

    В НАТО много си падат по идиоти и джендъри! Ти си отличен кадър на НАТО!
  • 120 ЛОШО много лошо

    4 8 Отговор

    До коментар #105 от "Перо":

    КЪДЕ ВИДЯ ПОСТАНОВКА,??ТИЯ ЗА КАКВО СИ ГОВОРЕХА ЗА КАРТИНКИ ОТ ДЪВКИ „ТУРБО”!??ИЛИ ЗА СНИМАНЕ НА ПОРНО ФИЛМ С РУСКИНЯ!!!ТО САМО РАЗГОВОРА С „ЖЕНА”МУ СТИГА ДА СТАНЕ ЖЕНА В Ц.С.З.
    ?
  • 121 ЕХАА

    3 6 Отговор

    До коментар #29 от "ГешеФтар. ...":

    Много си силен бе другаре.....много си силен ..???
  • 122 Хиндо

    6 3 Отговор
    Ооохоо и бира пие. Гешев е радост, Гешев е гордост.. Избори идват, ей, избори. Изпуснем ли се от хорцето тамата си е таковало.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 разковничето

    3 5 Отговор
    главният прокурор е от горе на мрежата от агенти, като прикрива агентите на ГРУ у нас, които отровиха трима българи
  • 125 АБЕ

    5 4 Отговор

    До коментар #118 от "сАТЪРА НА хАНА":

    ТИ ДА НЕ ГОВОРИШ ЗА НАШ ФИГУРАТ- АЙЛЯКЧИЯ БРЕ .....ОПИСАНИЕТО МНОГО ЗАПРИЛИЧВА НА НЕГО БРЕ !!!!
  • 126 ала бала

    8 1 Отговор
    Като Цецо-ухото с слушалката ...Айдееее на `табаните`....
  • 127 ЕХАА

    5 7 Отговор

    До коментар #116 от "Прост човек и силен вятър нямат спиране":

    ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОДИНАТА ......МАЙ МНОГО СА ТИ МИЛИ ????
  • 128 300000 С К19

    5 12 Отговор
    АБВ И МАГЪРА, НАЙ ПУТИНОФИЛСКАТА ПАРТИЯ ПО ЗАКАЗУ ОТ МАСКВА ГОРЯХА МАСКИ И КАРАХА ХОРАТА ДА НЕ СПАЗВАТ ПРЕДПАЗНИТЕ МЕРКИ И ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ! ДАЛИ ИМА И КОЛКО СА УМРЕЛИ ОТ ПОДРИВНАТА ДЕЙНОСТ НА МАНГЪРОВ? ПРОВОКАЦИИ, ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ, БУНТОВЕ, ВЪСТАНИЯ, НАКРАЯ 11 000 УМРЕЛИ? ДАЛИ СА ГО ПРАВИЛИ И ТЕ ЗА ПАРИ? БЕЗ ПАРИ КОЙ ЩЕ МЯТА РИБИ, ДОМАТИ, УШИ, И ЯЙЦА В СТУДА И В ЖЕГАТА БЕ?
  • 129 Пако

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "ЧАКАЛА":

    Ти не си прозд,а си много прозд.
  • 130 ГЕШТАПО

    10 4 Отговор

    До коментар #21 от "МАТА ХАРА":

    ГЕШЕВ ПИКЧЪРС- ТОВА Е СКАЛЪПЕНО ФИЛМЧЕ КАТО ТОВА ЗА ДВОРЕЦА НА ПУТИН. И МНОГО ШАРАНИ КЛЪВНАХА, КАКТО И СЕГА КЪЛВАТ НА ЛЪЖЛИВАТА СТРЪВ НА КАСКЕТА. МНОГО ШАРАН ДЖЕНДЪРСКИ БРЯ.
  • 131 САТЪРА НА ХАНА

    7 3 Отговор
    БАЦЕ ПОЧИВА - ИМА МАЗОЛИ ОТ ДЖИПКАТА ....... ................ .............. .............. И Е ПУСНАЛ ЗЛОТО БОЙНО ДЖУДЖЕ ГЕШЕВ ДА ОБЛАЙВА СЛЪНЦЕТО
  • 132 РАДИО ЕЛТО

    7 3 Отговор
    срстата може да се изсфалшифисират
  • 133 31780

    13 3 Отговор
    ОСТАВКА Гешев, да те няма слуга на мафията и изпълнител на поръчкови дела!
  • 134 ГЕРБОФОБ

    7 4 Отговор

    До коментар #83 от "!!!?":

    А знаеш ли ЦРУ колоко плаща на тиквата и на гешев?

    Коментиран от #139

  • 135 РАДИО ЕЛТО

    14 2 Отговор
    да живее РУСИЯ

    Коментиран от #140, #142

  • 136 РАДИО ЕЛТО

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Генерал от НАТО":

    вън нато

    Коментиран от #156

  • 137 big

    13 3 Отговор
    Щом пуска СРС, значи всичко отново е пълна боза и се разправят с някого! Навремето така беше и с Цвъ-цвъ: в парламента и извън него, а докторите невинни! Гешев пуска СРС и "доказателства" по много от техните "епохални" разработки и накрая едно голямо НИЩО! България отново ще бъде осъдена в Страсбург! Мястото на СРС-тата и доказателствата е в съда, не по медиите!
  • 138 РАДИО ЕЛТО

    6 1 Отговор
    да живее независима РЕПУБЛИКАБЪЛГАРИЯ
  • 139 АНОНИМЕН

    7 3 Отговор

    До коментар #134 от "ГЕРБОФОБ":

    ЦРУ създаде идил
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 СОФИЯ

    6 3 Отговор

    До коментар #83 от "!!!?":

    герб сдс мутри вън
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 пак на сухо

    7 2 Отговор
    Готвача е много слаб! `Мусаката`пак загоря....
  • 146 Хък

    5 3 Отговор
    Типична борисова мутра.
  • 147 СРАМ

    10 4 Отговор
    ПОРЕДНИЯ ПРЕДИЗБОРЕН PR СЪС СРС-ТА!
    ИДВАТ ИЗБОРИ, БЕ ХОРА, КАК ИНАЧЕ ЩЕ СИ ДИГНЕ РЕЙТИНГА ГЕРБ, АКО НЕ С ИЗМИСЛИЦА! НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ИДИОТСКИ СРС-ТА, А СТИГА ВЕЧЕ С НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ, ЗАЩОТО В ЕДИН ЦИРК ИГРАЕМ И НОМЕРАТА СИ ГИ ЗНАЕМ!
    САМО СЛЕД 20 ДНИ, ТОЗИ СЪЩИЯ ЩЕ СЕ ИЗВЪРТИ НА 180 ГРАДУСА И ВЪОБЩЕ НЯМА ДА СЕ СЕТИ, ЧЕ Е НАПРАВИЛ ПОРЕДНАТА ИДИОТЩИНА!
    СРАМ НЯМАТЕ ЛИ, БЕ?

    Коментиран от #149

  • 148 ГЛАВЕН ПР

    6 7 Отговор
    ЕВАЛА НА ГЕШЕВ! ТОВА Е РАБОТЕЩ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ ПРОКУРОР. НЕ ЗА ЧУЖДА ДЕ. КАТО ПРЕДИШНИ.
  • 149 МИ КЪ

    5 2 Отговор

    До коментар #147 от "СРАМ":

    ЧЕ ГЕРБ СИ ГИ БЕШЕ ПОМЕЛ ДЕБИЛИТЕ И БЕЗ ТОВА СРС?
  • 150 ПИТАМ

    8 3 Отговор
    ТОЗИ ПАК ЛИ СЛОЖИ КАСКЕТА И ТРЪГНА ПО КРЪСТОВИЩАТА ДА ДАВА ИНТЕРВЮТА - ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ, ОГЛЕЖДАЙКИ СЕ ДАЛИ ГО ЗАБЕЛЯЗВАТ?
  • 151 Кумонопитеците

    5 3 Отговор
    На амбразурата да защитавате продажбата на държавна информация. 🤣🤣🤣
  • 152 Ох Баня

    2 2 Отговор
    Не се разбира го заместете с Борисов
  • 153 Комунопитеците

    3 4 Отговор
    Нямат държава,тяхната родина е партията бекапе,тя майка-тя баща
  • 154 Комунопитек

    4 4 Отговор
    Аз разбирам да го правиш за някакви идеали,а те рубладжийчета,за кинти Родината продават.И тоя калъф на рускинята мъжа,като чу ,че им спират крана за една година и се озъби,вика ааа ще се обадят спокойно.Ще има доларчета още,долен
  • 155 Келешев съм

    6 1 Отговор
    Спасих България от лошите руснаци, щото съм много умен, за което заслужавам медал. Ръкопляскайте ми моля ....
  • 156 ОТ ХУМАТА

    3 2 Отговор

    До коментар #136 от "РАДИО ЕЛТО":

    Беги ве , мингян ..
  • 157 EdinotBG

    5 3 Отговор
    Да не стане като с "фалшификаторите" . Накрая да се окаже нещо съвсем друго.
  • 158 ААА

    6 3 Отговор
    Агента на ЦРУ Гешонти ще скъса от смях всички :) Както всичките му арести до сега и тука ще се провали
  • 159 БИНГО

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    Нали и Цветан Цветанов беше направил СРС на лекари от една болница. И какво излизе - шум и нищо. Сега ще е пак същото. Има ли предадена секретна информация на чуждо посолство / Русия/ поне за сега няма доказана. Изпалзват се СРС за всяване на страх.
  • 160 4929

    8 4 Отговор
    Боже какъв долнопробен сценарий.
    Само "велики" умове от нашата прокуратура могат да измислят това. Гледали треторазрядни криминални филми.
    Браво Ваньо, Сийке, разни пръскалки - Жени май беше.
  • 161 бай Даньо

    6 3 Отговор
    Интересна "държава" е България!? На "български" информационен портал факти коментарите са повече в руска подкрепа и оплюващи , иронизиращи и негиращи българската позиция. Интересна "държава" е България с има такъв един "народ"!

    Коментиран от #179

  • 162 Rado

    5 3 Отговор

    До коментар #29 от "ГешеФтар. ...":

    Такива предатели като тебе в твоята любима Русия заминават деректно в Сибир без да разбере никой. А тука с тая показност от прокуратурата им гарантират безопастност иначе, ако действат тайно като Раша щяха да ядът много бой и мъчения докато си качат всичко.
  • 163 каскет

    8 4 Отговор
    Каскет за това ли получавате и ядете народна пара по 10 хил. лева всеки месец бре? Тези постановки и филмчета дето ни ги пуска Сийка, това ли е работата която вършите по цял ден? То какво секретно има в България, дето го няма в интернет? И кога ще направите филм за шпионите на кравария, там трябва да прибереш по тази логика, половин София. Оставка некадърник.
  • 164 3DX повече

    2 4 Отговор
    Строго секретно да се чете само от избрани лица
    Wikipedia f16 block 70. Нямам думи това което ще дойде реално и това което щяло да дойде. Незнам
    Те ф35 щяха да дойдат но предприятието фалира

    Имам много въпроси най се интересувам колко е дълга писта която мога да си измеря от гогле мапс.
    Много се интересувам от ф-35 който фалира

    Какво се прави на едни хора който искат да си вземат почивка за година ???

    Какво се прави на едни хора който в разузнаването който искат да пишат фантастични романи и читателите плащат доста добре за тези романи ???

    Какво ли стана в брезите и досега не се разбра ???

    Да ли ще издържат тези обвинения в съда ???
    Следкато всичко от Wikipedia????
  • 165 Мата Херо

    5 3 Отговор
    Резидентът не може да е българско лице.
    Резидентът винаги е чуждестранно лице!
    Да се издири и незабавно да се залови!
    Г-н Гешев да докладва!
  • 166 тикво

    3 2 Отговор
    ей пудел престани с тезеи простоти бе навеждач
  • 167 пкп

    4 3 Отговор
    ей куче стига си занимавал хората ами вкарай в затвора костов доган шиши боко мишка
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Subaru STI

    5 4 Отговор
    Гешев и Борисов в затвора!

    Коментиран от #176

  • 170 Трол

    3 6 Отговор
    Тоя път каскета ги е заковал тия!
  • 171 Безпристрастен

    2 2 Отговор
    Преди години,когато се ' кълвяха" тези специфични науки, първо и основно правило- закон беше: Всички събрани доказателства,само в " кухнята" на предварителното следствие.Едно изречение,едно име да изплува,преди ,и по време на разследването, обрича всички мероприятия.На разследващ,на наблюдаващ прокурор, включително последната инстанция- съда.Не знам,но сега вероятно има други начини и методики на предварителното следствие.Да покажеш в публичното пространство по принцип засекретени материали, меко казано ме учудва.
  • 172 Кавали Гучи

    3 3 Отговор
    Да ви кажа ли кой да попитате за руските шпиони. Питайте Бойко и Шиши. Те са хората които обслужват руски интереси.
  • 173 На бялото черно ли викаш

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Нормално за вас руските матрьошки!
  • 174 Да се бориш

    4 2 Отговор
    Срещу тази "власт" и тази Държава е въпрос на чест и достойнство за всеки родолюбив гражданин.Тия сегашните оглозгват Родината а аз да се правя че ги долюбвам.....не....мразя ги и всичко което олицетворяват.
  • 175 Каскетар

    6 2 Отговор
    Прокуратурата клюкарска агенция ли е? Разгласява факти преди произнасяне на съда за виновност. Т.е. после заради негодни доказателства ще каже, че съдът ги оневинява. Типична милиционерска тъпотия.
  • 176 Много масло гори това Субаро

    4 0 Отговор

    До коментар #169 от "Subaru STI":

    Не го ли хвърли вече?
  • 177 Хахаха

    5 1 Отговор
    Да не стане, като печатницата и фалшивите пари във ВУЗа?
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 ДЪРЖАВА?

    3 2 Отговор

    До коментар #161 от "бай Даньо":

    Няма такава.С "лидери" като Тиквата винаги срещу "тази държава".Обичайте си родният край,Родината, традициите но се бореше срещу Държавата.Тя не олицетворява обикновените хора а група потисници и робовладелци.ГРОБ-убийци на народа.Да живее дружбата с Русия.Скърцайте със зъби хамерикански лекета.
  • 180 Мата Хара

    4 1 Отговор
    Отиват полицаите да хванат Щирлиц в квартирата му. Тропат на вратата и викат:
    - Щирлиц! Излизай!
    Нищо.
    - Щирлиц! Излизай, знаем, че си вътре!
    Отвътре се чува глас:
    - Мммм…. Може да съм излязъл.
    - Не ни будалкай, Щирлиц, обувките са ти тука! Излизай!
    Пауза, мълчание. След малко отвътре пак се чува глас:
    - Амиии…. Може да съм излязъл бос.
    Полицаите:
    - Ех, гадината мръсна, пак се измъкна!
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Ох, кеф

    6 1 Отговор
    Боко дали стопля, че Каскета го такова с 200 с поредната си простотия, след тази в президентството? Мобилизира електората яко за протестен вот срещу ГЕРБ, а до изборите има още доста време! Какво ли следва? Няма да е чудно ако милиционера задържи за 72ч.руския посланик да речем на 03.04.Той едва ли е чувал за дипломатически имунитет, пък и да е чувал не му пука на празната хралупа.
  • 185 Хъхх

    4 1 Отговор
    Постановка на руснаците , да покажат какво продажно племе сме , и кой идиот шпионин ще ходи директно в посолството да снася информация ?
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 УЛИ

    5 1 Отговор
    Пиар турата си направи поредният предизборен пиар. Зададат ли се избори започват игри на ченгета , мишлета и СРС -та, заклати ли се власта пак същото. Антируската струна може да ни струва скъпо. Не е ясно има ли консумирано престъпление за шпионство с предадени някакви тайни. За сега сапунка.

    Коментиран от #192

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 ахерон

    1 6 Отговор
    Каво стана сега руски тролчета? тъпи руски балалайки...
  • 191 Турски поток

    2 1 Отговор
    Парлама за балъците от ЕС и кравария. О-оо, тия са страшни, браво на тях.
    Замислете се (ако има с какво!?) кой обслужва руските интереси у нас най малко това е БСП!!!
    Газ и петрол, газопроводи и петролопроводи!? Делото РИКО!?
  • 192 Да ама не

    5 2 Отговор

    До коментар #187 от "УЛИ":

    ако тези записи са автентични, дори и да няма "консумирано" престъпление, тези мекерета са за съд!!! Иначе няма начин да не бъдем обект на чужди разузнавателни служби, включително и на наши натовски партньори - гърци, турци! А това че сме обект на руските служби е резонно и не трябва да ни учудва! Тези трябва да бъдат съдени дори за опит, камо ли за работа в полза на чужда страна!!!!
  • 193 Еееее!

    5 1 Отговор
    Значи, когато искат-могат да си направят труда. А как не откриха кой влезе да направи инсценировката с папките и кюлчетата?
  • 194 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ЦРУ - ИНЧ ХАЙ - В ДЕЙСТВИЕ !!! КИТАЙ И РУСИЯ "НЯМАТ РАЗКРИТИ " ЦРУ -МОСАД--- ШПИОНИ - РАЗВЕДКИ И НЕ АФИШИРАТ - НЕРАЗКРИТИЯТА СИ !?!?!?!?!???!!! НО ЗА ИНЧ ХАЙ - БУЛГЕРИАН ПРАВИЛАТА НЕ ВАЖАТ !!!!!!!!!!!!!
  • 195 ???

    7 0 Отговор
    Интересно, кои ресторанти и изобщо заведения са работили по това време, в което са срещите и записите? Защото май в края на ноември миналата година, до първи март нямаше такива. Освен, ако срещите не са били с преспиване в някой хотел
  • 196 Голомеев

    4 1 Отговор
    кого лъжат с тоя клип, бе. Снимали рускиня да влиза в руското посолство ! и кво ?
    аз ако застана и снимам как англичанки влизат в английското посолство или германци в немското, какво следва от това ! Некой ми седнал на стола на работното място и брои некви кинти. и после аз виновен ? защо така изведнъж ?
    някой си набеден за шпионин бягал към ЮЖНИТЕ квартали, пък после го хванали БЛИЗО до руското посолство. алооо, къда са южните квартали под витоша, къде е руското посолство ?
    Хващам се на бас, че в съда всички скалъпени обвинения ще паднат от раз.

    Коментиран от #205

  • 197 123456

    1 6 Отговор
    Тия са предатели.Жалко че по телевизията дават някакви неприятни мутри.Вместо да покажат хората който са работили по случая. Те са истинските герой.
  • 198 А къде е

    4 1 Отговор
    гаранция,че това са техните гласове?????Ами да беше разследвал с такъв хъс записите на толупа,пък те са многобройни и показателни за престъпление с влияние.
  • 199 chi

    4 2 Отговор
    Гешев, това политическо квазимодо на нашето време е една пионка в ръцете на задколисието. Глупости на търкалета, една дума не му вярвам!
  • 200 семи проф

    1 1 Отговор
    Как така па този цирк на управляващите съвпадна с предстоящите избори и исказването на Байдън за Путин . Всички Руски шпиони само в България . За какво сме толкова интересни за руските шпиони . Да не би тук да е резервната централа на Нато . И защо няма шпиони в Унгария Чехия Полша и т. н. ..може би защото нашите управляващи се оказаха най продажните и верни дупета на Американците и инсценират каквото им наредат . Някога повремето през времето на Соца бяхме най верни тогава на Руснаците . Не улучихме на политици .
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 стоян георгиев

    1 2 Отговор
    после се чудят дрогарите у нас що разкриват всичките шпиони и операции на путинландия.егати и лешперите са тия.само като му слушам инструкциите и ми става ясно че резидента е кух като хралупа.лошото е че тия парици дето раздават са пенсииките на руския народ ,дето тъне в мизерия за да има подобни шъшкании!
  • 203 нормално

    1 2 Отговор
    България е пълна с продажни руски подлоги
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 И аз да кажа

    1 1 Отговор

    До коментар #196 от "Голомеев":

    Умнико- ти какво искаш- французойка ли да ходи за парите на руските шпиони от руското посолство? Колкото и да е семпъл резидентът, това е най- безобидният начин. Просто сте смайващи, русолюбите- винаги за начало подценявате и обиждате България и после с пълна липса на обективност гълтате и възпроизвеждате всяка руска пропаганда. Да ви напомня ли как в края на 2019 с кеф цитирахте руски ясновидци, според които през 2020 цунами ще отнесе и потопи напълно Англия и източното крайбрежие на САЩ? Нарочно не го припомнях, чаках все пак 2020 да мине. Забравихте ли, а? А беше съвършено сигурно, щом е от руски източник!
  • 206 11112222

    1 0 Отговор
    Гешев води делата: 1. КТВ
    2. Иванчева
    3. Президенството 4. Атаката срещу Маринов 5. Фалшивата валута от миналата седмица ........ Досега 5:0 r и мандата му е вначалото
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 1520

    1 0 Отговор
    каскет кой ви плаща за глупости няма кой да ви вярва
  • 209 сджфгм

    0 0 Отговор
    Тези какви хора от разузнаването са да се оставят да ги хванат?!Телефони използват,в домовете си срещи правят.По кръчми се виждат.За такова нещо не трябва да се държи нищо компрометиращо те в дома и автомобил,и изобщо с имот свързан с теб.На срещата не трябва да се говори.Взима се телефон без симкарта,и по него си пишат в бележника каквото имат да си кажат.Трие се и чао.А на срещата никакви електронни устройства.Как са се оставили разузнавачи да ги следят.Не с али забелязали опашката?Не са ли ги обучавали държаватас какви технологии разследва такива случаи.Аз съм обучен,дето имам роднини в службите,а те не.
  • 210 чекмедже 2

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чернокож китаец":

    на кого му пука за измислени шпиони..а в същото време всеки ден расте битова претъпност, особено в селските райони,там баш прокурор обеща да се справи с циганските набези..уви всичко беше ГОЛЯМО ШОУ..както и тези шпионски водевил..били имали тайни..сигурно ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове