Last news in Fakti

27 Март, 2021 12:23 4 453 106

Каракачанов: Докато мен и ВМРО ни има, с Вашата омраза и наглост, Македония няма да намери място в ЕС

  • красимир каракачанов-
  • вмро-
  • северна македония-
  • рсм-
  • македония

От години насам говоря, че Скопие, независимо от това кой е на власт - Груевски или Заев, провежда агресивна антибългарска кампания както в самата Македония срещу българите там, така и с платен лобизъм и публикации в западни медии и НПО-та, гневи се министърът на отбраната

Каракачанов: Докато мен и ВМРО ни има, с Вашата омраза и наглост, Македония няма да намери място в ЕС - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов изрази гневна позиция спрямо македонските политици покрай провокация от тяхна страна, съобщиха от партийния пресцентър.

"Докато мен и ВМРО ни има, с Вашата омраза и наглост към България, Македония няма да намери място в ЕС. Българите не сме „богомили, турци и българизирани македонци“. Ние сме горди чеда на Майка България, чиято история е на над 1300 години.

Това е написал председателят на ВМРО и водач на листите на ВМРО – БНД в 3 МИР-Варна и 15 МИР-Плевен Красимир Каракачанов в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" заради публикация на словенския „Международен институт за близкоизточни и балкански изследвания“ IFIMES.

В публикацията се говори за това, че България е „грозното лице на ЕС“ заради категоричната си заявка по отношение на правилата за продължаване на преговорите за членство на РС Македония в ЕС. И вижте какво още се твърди в „изследването“: Независимата България е създадена въз основа на споразумението между Руската империя и Османската империя, т.е. Санстефанския договор от 1878 г. Тогавашната територия на България е била обитавана предимно от богомилско, македонско и турско население, което по-късно под силния натиск на новосъздадената държава беше насилствено „побългарено“.

Според Каракачанов целта на тези публикации е да очернят максимално образа на България, българския народ и българската история. "Сега виждаме, директно доказателство, че зад тази медийна кампания стои не друг, а македонското правителство и лично премиерът Заев, чрез неговите съветници, които ръководят тази лобистко-рекетьорска структура наречена институт", контрира тези публикации Каракачанов.

"Не един, не двама, трима съветника на премиера Заев са и ръководителите на това лобистко институтче, базирано в Любляна, което бълва от години огън и жупел срещу България. В последната им публикация България е представена като грозното лице на Европа. Според тях в България няма българи, а само богомили, турци и българизирани на сила македонци. Също така, за тях канцлерът Меркел е шеф на балканската мафия в ЕС и таи носталгия към нацизма и Адолф Хитлер. Спирам до тук...", пише той.

"От години насам говоря, че Скопие, независимо от това кой е на власт - Груевски или Заев, провежда агресивна антибългарска кампания както в самата Македония срещу българите там, така и с платен лобизъм и публикации в западни медии и НПО-та. Целта на тези публикации е да очернят максимално образа на България, българския народ и българската история. Сега виждаме директно доказателство, че зад тази медийна кампания стои не друг, а македонското правителство и лично премиерът Заев чрез неговите съветници, които ръководят тази лобистко-рекетьорска структура, наречена институт", добавя Каракачановя.

"Само че, нашите „приятели“ в Скопие забравят, че българският народ не пасе трева! Тези удбашки, наследени от Титова Югославия, номерца няма как да минат, дрУгари и дрУгарки. Искам да Ви кажа, да си знаете, че докато ме има мен, докато ВМРО съществува, а съм сигурен и докато в България има българи, тази Ваша омраза към всичко българско, съчетана с комплексарска наглост и лицемерие няма да ги бъде никога в ЕС", пише още Красимир Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цървул

    70 36 Отговор
    ПИЧ ТИ СИ БИТА КАРТА

    Коментиран от #58, #61, #66, #98

  • 2 Гласувам за БСП!

    48 30 Отговор
    Ако БСП не успее да поеме Управлението на България, Борисов трябва да Управлява България, говорете, си каквото искате Предатели Еврейофилски НАТО-САЩ. Никога по-вече ГРОШАРИ от СДС формирования Нови и Стари, никога Патриоти и Крайни във Властта на опашка за ГРОШОВЕ от САЩ посолството. За България!

    Коментиран от #70

  • 3 Странно

    64 3 Отговор
    преди за тях бехме татаре, сега станахме богомили и македонци...

    Коментиран от #46

  • 4 ТаУмВзе

    62 25 Отговор
    Шкембе торба, кой шитка Паспорти на маке бе? Кой подписва договор с маке. БЕЛЕНЕ БЕЗ ПАМПЕРСИ!
  • 5 Азззззззззз

    50 24 Отговор
    Ръбъла е по противен и от Боко.
  • 6 Скоро

    52 19 Отговор
    Няма да ви има
  • 7 ала бала

    48 14 Отговор
    Агент Иван пудела на Бойко. Нещо да е казал агент Иван за Гешев, трае си,като че ли прокуратурата е цъфнала и вързала и като че ли Къовеши не връща почти всички български прокурори от Европа заради прекрасната съдебна система. А прокуратурата се ръководи от пудела на Доган, Пеевски и Бойко.
  • 8 русенец

    48 17 Отговор
    Докато теб те има, ще плащаме самолети на 40 години по цени, по които другите купуват Фъ 35, ще купуваме разни стари корита за флота, разни БТР-ри за армията от фирми, които никога не са правили БТР-ри , а разни твои кадри ще карат пияни и дрогирани и никой няма да им прави нищо, защото ти си зад гърба им. Остави Македония, за България не ставаш, градски! Време е доносниците да си ходите в забвение, а не да се правите на патриоти.

    Коментиран от #28

  • 9 София

    38 16 Отговор
    На 4 няма да Ви има с такава програма не си интересен вече!!!
  • 10 Dron

    39 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Каракачанов: Докато мен и ВМРО ни има...

    Спокойно, никой не се притеснява от това, че съвсем скоро няма да ви има във властта...
  • 11 Пръц

    32 8 Отговор
    Дебел п. Ърдялник който изпърдя 3 милиарда за чертеж на самолети.

    Коментиран от #24

  • 12 Безсрамници

    32 9 Отговор
    За 700 евро някакъв от Кюстендил им прави паспорти! Имал връзки в Скопие, и от там им издавали документ че са с български корени! За 700 евро продавате на паспорти на тези които ни мразят!
  • 13 винкел

    25 5 Отговор
    Иаите търпение изборите са скоро!
    Сега става въпрос за РСМ."макетата" много добре знаят че България е права и понеже няат никакви аргументи се опитват да ни заобиколят по всякъкъв начин.Да се самоопределиш е едно.Да крадеш самоличност е престъпление!Всичко в РСМ се случва смо под ръководството на Сърбия.Веднъж влезли в ЕС те ще работят против ЕС.
  • 14 Българка

    27 13 Отговор
    Тия хулигани и фашисти не трябва да прекрачат прага на следващото НС!
    Червен картон и затвор на брокерът-грабител на имоти на МО, предателят, който прахоса за снимки 3 милиарда на данъкоплатците в услуга на САЩ.
    Съд и затвор, шкембе- воЕводо!

    Коментиран от #18

  • 15 бг бг бг

    8 11 Отговор
    браво,г-н Каракачанов,дано ни пуснат да гласуваме без предварително подадено заявление в чужбина,защото сайтът нещо все не ни пускаше
  • 16 Един

    23 11 Отговор
    нагъл безродник , потомствен комунист и ДС агент , лъжец парекселанс и с пеликанска гуша , нямаща напълване !
  • 17 Подкрепям Каракачанов,

    18 13 Отговор
    Не одобрявам Димитър Благоев , “ македонският славянин” и всички комунистически деятели, по македонският въпрос! Борци за унищожаването, на българите, по коминтерноски!

    Коментиран от #21

  • 18 Защо пишеш

    8 11 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Като не знаеш, ко е фаша, що е фашизъм и къде е дефиниран?! РФ, е най фашистката държава, в ново време, сред Китай и САЩ! Рускиньо....
  • 19 Кр Каракача

    7 4 Отговор
    Трябва да купят камили от емира на Абу Даби и да ги отглеждат. Някъде на юг, в Струмица ли, където има условия. Всяка година ше искам от тях за Деня на Храбростта да изпращат на Пиротска 5 по три камилчета, заклани, почистени, с карантията, вакуумирана. Сега оборудваме там хладилните помещения, правиме електриката, да се отбива на Халите, а не от нашите електромери. Вие не знаете, но едно печено камилче пълнено с ориз се яде от три дена до една седмица. Освен това трябва да ми пращат по един тон първо и два тона второ качество тиквешка ракия, и вино бело, цървено и църно по един тон. Е тогава може би ше заслужат да ги пуснеме в ЕС. Езика на омразата отделно, и да покриват таргета от поне 12,5% от населението годишно да си купува пасоши, тука умуваме още как ще изчисляваме демографския им прираст но ще го измислиме, със специалист като проф. бай Мишо Константинов няма как да не стане. Ние сме незаобиколими. До седмици ще се конституира новият Парламент и ще им представиме исканията си. А, да. И пресни зеленчуци от техните Билла градини, които ще организираме със земеделци от ВМРО от пиринския край за технолози и надзорници. В тези градини ще работят мигранти, незаконно пресекли българската граница. С веригата също текат преговори на най-високо държавно равнище. Да живее Бълария!

    Коментиран от #30

  • 20 Anon

    20 8 Отговор
    Хага. Този 200кг никаквец се все за голям политически фактор. Нищо че няма да го има в следващият парламент

    Коментиран от #26

  • 21 Смърфиета

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Подкрепям Каракачанов,":

    Има си хас и да си го чел? И какво разбра?

    Коментиран от #25

  • 22 az #МУТРИ, ВЪН!

    14 7 Отговор
    Тая пък мутра на какъв се прави предизборно??? Че нали неговото правителства призна официално "македонския език"....
  • 23 Кси

    12 2 Отговор
    БГ да намери механизми подобни структури да бъдат съдени, конкретни имена стоят зад това фабрикант на поредните лъжи, да им се търси персонална отговорност, и веднага да има ответна реакция между държавите въвлечени, че те утре ще излязат да кажат, че българи няма, ние да чакаме да ни се храчат, докога, тия драскачи да влизат в полезрението на службите, не се търпи вече
  • 24 Краси Каракача

    11 5 Отговор

    До коментар #11 от "Пръц":

    Оставям обидните квалификации настрана, защото ми е под възпитанието. Сборичкайте се със свиня, тя ще ви окаля. Не знам само кой ви каза, че имало чертежи. Няма никакви чертежи, има договор за възлагане на обществена поръчка със съответните технически спецификации като: новият самолет да е от бъдещият завод във Сирия, а софтуерът да е правен в Израел от фирма с допуск до съответното ниво на класифицирана информация и система за детекция и сигнализация ако например в кабината проникне животно или птица. Няма никакви чертежи.
  • 25 А познай, де,

    3 3 Отговор

    До коментар #21 от "Смърфиета":

    Кво съм разбрал?! Теб защо ти е, да знаеш? Всяка коза, за свой крак! Разбра ли ме?!

    Коментиран от #29

  • 26 Смърфиета

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "Anon":

    Минимум 350 кг. живо тегло, и то сутрин на гладно. Баща ми и чичо ми всяка година гледат поне по едно прасе.
  • 27 Стига!

    8 8 Отговор
    Изчезвай, елементарен демагог!

    Коментиран от #32

  • 28 Българка

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Вярно ли е, че Община Русе еняма пари, защото са върнали 6 милиона за корупционните обществени поръчки на бившия кмет от ГЕРБ- Стоилов. А допълнително като наказание от шайката, защото не са избрали кмет от ГЕРБ или ВМРО от бюджета им се отпускат малко средства
  • 29 Смърфиета

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "А познай, де,":

    Защото цитирате нещо, което не сте чел, а камо ли да сте разбрал, колега. Средно образование имате ли?

    Коментиран от #33, #39

  • 30 Ей, кой си ти?

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Кр Каракача":

    И за какво се бориш? Много си многословен! Защо? И се казващ “ Трабва”!

    Коментиран от #40

  • 31 Гоце

    7 2 Отговор
    Вето до дупка.
  • 32 Смърфиета

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "Стига!":

    А кой ще ни весели? Той е като Татяна Лолова в българската политика. Поколения израстнаха с лафовете му, а той е като развалена плоча и никога не омръзва завинаги.

    Коментиран от #79

  • 33 Дали си бил роден,

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Смърфиета":

    Като ме питаш, през 1973 година? Знаеш ли коя беше ул. “Андрей Жданов “ в София ? Е ?!

    Коментиран от #43

  • 34 4 април

    3 4 Отговор
    И те нема
  • 35 България

    5 8 Отговор
    И аз те мразя като словените доноснико иванчо и също те мисля за нацист

    Коментиран от #51

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ПРЕДАТЕЛ

    8 6 Отговор
    ТОЗИ КРАДЕЦ ПРЕДАТЕЛ И ЧЕРВЕН ДОНОСНИК Е ВНЕДРЕН ВЪВ ВМРО ЗА ДА ОТКРАДНЕ ИМОТИТЕ ИМ ............. ТОВА ТОЙ ИЗПЪЛНИ ПЕРФЕКТНО !

    Коментиран от #50

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 “ българко”,

    2 3 Отговор

    До коментар #29 от "Смърфиета":

    Надменният руски стил си личи.... Не си това, за което се мислиш.

    Коментиран от #73

  • 40 Краси Каракача

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "Ей, кой си ти?":

    Заповядайте на Пиротска 5 да зададете въпросите си, и ако сте достатъчно възпитан, Джамбазки, Контрерас и Сиди могат да ви причислят към дружинката си. Само се пазете от шурей ми Андрей Слабаков, защото той първо черпи с цигари а като ви упои тютюна, ви работи отзад.

    Коментиран от #48

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ПРЕДАТЕЛИ

    8 4 Отговор
    ДОНОСНИКА Е С ДВЕ ИМЕНА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И БКП -- ДОНЧО И ИВАН ...... БАЩА МУ СЕ КАЗВА ДОНЧО И СЪЩО Е БИЛ В ДС И БКП !

    Коментиран от #45

  • 43 Смърфиета

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Дали си бил роден,":

    Айде бе! Еврейче, а? Търговски площи, реституция? Какъв техникум си завършил?
  • 44 Да видим истината

    3 10 Отговор
    Всъщност наистина на територията България няма българи Имало е 1000 тюрко племе дошло и заварило огромно славянско население наречено македонци Когато са се сляли и омешали с турци гърци през вековете не е останало нищо от варварското племе на Аспарух Направете си ДНК тест и ще видите какво тече във вените ви Тече македонска турска и гръцка кръв А в македонците в Македония тече 70 процента македонска кръв Това са факти и истина Влезте в ютуб и напишете ДНК Балкани от швейцарски институт и ще видете истината какви сте

    Коментиран от #47, #106

  • 45 Краси Каракача

    4 5 Отговор

    До коментар #42 от "ПРЕДАТЕЛИ":

    БЗНС и ДПС, а не БКП и ДС. Толкова разбирате. И стига сте дъвкали костите на баща ми. Не е възпитано.
  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Странно":

    Не е странно,а просто Шкембето ни лъже!
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор

    До коментар #44 от "Да видим истината":

    Този Институт се казва Игенеа,и прав си,аз съм проверил!Шкембето да върне назад парите на българите
  • 48 Там подех,

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Краси Каракача":

    На кино, да гледам филми, бе, човече! Кино Македония се казваше! А за двата салона на кино “ Култура” и къде се намираше, да си чул? И Нинова също не е чула, гаранция! Там прожектираха, нон стоп, кино прегледи, как Т.Ж. Обиколя като Борисов сега...

    Коментиран от #57, #60

  • 49 Кси

    3 5 Отговор
    Аве Шкембе,да не е Македония няма какво да кажеш!
  • 50 Краси Каракача

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "ПРЕДАТЕЛ":

    Напротив, имотите ще минат в ръцете на Католическата църква, където е кръстена Ернестина Шинова, която УС избра за мол. Вие не сте чели завещанието на Ванчето, защото не притежавате заверено от папския престол копие от него. Ние имаме такова копие с подписа на папа Йоан Павел, епископ римски в Македонския научен институт. Не без помощта на Иван Славков, Б. Райнов, Антон Дончев, Димитър Кеворкян - Кево .. Така че....
  • 51 Македония

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "България":

    Нацист, нацист колко да е нацист? шурей му е женен за еврейка
  • 52 България

    6 4 Отговор
    Срещнали се на полянка прабългарин и славянка Цуни гуни вади тури Народили им се чукундури Ем ебливи Ем крадливи Ем лъжливи А най вече завистливи ....Радой Ралин

    Коментиран от #59

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 шкембо

    4 5 Отговор
    Тоя Шкембо си намери предизборно тема. Що ли ми не пука кво приказват откачените макета ?! В Парламента горещо се надявам да ви няма.
  • 55 отврат

    4 5 Отговор
    Българите измират в мизерия и липса на медицина, тоя продавач на македонски паспорти мисли само за насаждане на омраза към цял един народ с кухата си и алчна кратуна.
    Вместо да работи за изчистване на проблемите с Македония и да се застъпи за българите там, той насъсква макаденските власти съвсем да ги мачкат с цел да се докопа пак до чекмеджето. Тази партия трябва да се забрани със закон като фашистка.
    Мръсна долна патерица на крадците.
  • 56 Интересно?

    4 2 Отговор
    Защо ,комунетата, не мразят съветските агенти: журин, боевой, ген. Никифор Никифоров ?! Какъв е поводът за бомбардировките, над София и кой разпореди разстрела на ястребинчетата? Един съветски агент! Факт!
  • 57 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Там подех,":

    Признавам, че си една идея по-възрастен колега. А къде си служил войник? Или те разкараха след голото хоро? Баща ми е военен, кашик, нищо лично. Медицинските на всички се пазят на микрофилми в МО. Можем да се позабавляваме: недоскив (ако си раждан на Жданов може и да е това), рахит, паралич, стрии и фисури, печат препуциум отстранен, енурезис ноктурна... Прочее, аз наистина съм жена, заклеам се.

    Коментиран от #67, #74

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ха ха

    1 2 Отговор

    До коментар #52 от "България":

    Голям беше Радой, светла му памет , поклон!
    Сега интелигентите ни са продажни мишоци.

    Коментиран от #62, #69

  • 60 Краси Каракача

    1 1 Отговор

    До коментар #48 от "Там подех,":

    Ами много хубаво, заповядайте пак. Ще поседите отвън като куче, ще поседите и после може да свършите на моята трапеза. Трябват ни кадри, за да изпълниме програмата си. За тези години направихме много, но Македония все още не сме си я върнали.
  • 61 Какъв резил

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "цървул":

    Откраднатите комисионни от бюджета за самолетите ,
    повдигат значително фалшивото му самочувствие?
    Говори вече в единствено число и" Вербалност",
    позната от агентурното му минало в ДС!
    Забележете приликата на с крадеца Бойко Борисов?
    Аз ви направих.....?
    Без мен неможе ?
    Парите явно, опияняват до безсъзнание?
  • 62 Уважаеми,

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "ха ха":

    Имал ли си личен контакт, с Радой Ралин ? Аз да! Един прост. АК, бе Радой Ралин ...
  • 63 Калашников

    4 4 Отговор
    Слагай си цървулите в скъсаната торбичка Билла и тръгвай да си търсиш истинска работа някъде. Късмет!
  • 64 ДЕБЕЛАК

    2 2 Отговор
    БОКЛУК КРАДЛИВ КАЖИ КАК КРАДЕТЕ ВЪВ ВОЕНАТА СТРУКТЕРА СНАБДЯВАНИ И ТЪРГОВИЯ. ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ.
  • 65 На бунището

    3 2 Отговор
    За да се решат проблемите между Македония и България трябва двете ВМРО-та в двета държави да бъдат разтурени,а ако продължават да лаят да бъдат изтерани и изхвърлени на бунището както е станало през 1934г. при военния преврат. ВМРО са вътрешни терористи избили повече българи отколкото турци,гърци и сърби взети заедно.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 И медицински

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "Смърфиета":

    Си неграмотно, моме! Стрии и рахит, казваш...

    Коментиран от #76

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Иван Бакало

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "ха ха":

    Радой беше голям, ама защо беше голям. Защото гениите са луди. Ръкоблудстваше пред майките с деца до езерото с лилиите срещу Комбината. Веднъж се беше изтропал на една керемида зад пилона за афишите докато милиционерите правеха хайка за хомосексуалисти отсреща на клозетите и се беше представил пред капитаните от УБО с покана за откриването на изложба под егидата на Л. Живкова. Тогава хората го знаеха и някакси беше минал. И почва една суматоха, препречват пътя на чуждестранната делегация а той оставил керемидата точно преди те да се появят. А то не мирише, защото той само по малко хляб ядеше. Бях млад фотограф в Народна младеж тогава.

    Коментиран от #83

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 пфу

    2 0 Отговор
    Абе ФАКТ,ти бесепарски ли си?
  • 73 Смърфиета

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "“ българко”,":

    След като напуснахме Организацията защото не ни подкрепихте за паметната плоча по случай 100 годишнината от подлото убийство на револуционера Радул Мисирков, вече ме пришихте като кожа на пехливанина Иво Мирчев, а? Ама той го натегли на гърчавия Сиди, скива ли овча главо?
  • 74 Баща военен,

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "Смърфиета":

    По правило означава русофил, и крешката къде ще падне? Кви мисрофилми те гонят ? Виж хелиограф, да кажеш, може! Знаеш ли ,кои войници, имаха зелени пагонш? Най-достойните, елита!

    Коментиран от #78

  • 75 ежко

    3 3 Отговор
    Каракачанов, споко.Скоро и теб няма да те има като политически субект.На теб не ти ли е ясно,че вече е решено Македония да е в ЕС и то от онези дето Боко Тиквата ги наричаше "началниците".Това,че България се дърпа за тях е едно дребно неудобство.Ще поканят когото трябва,ще скръцнат със зъби и човекът на който е приложена "терапията" ще се извърти на 180 градуса.А защо е възможно това -оставям го на теб да обясниш, Каракачанов!
  • 76 Смърфиета

    0 2 Отговор

    До коментар #67 от "И медицински":

    В твоя случай, господинчо, стрии, фисури и хлътнал пръстеновиден мускол. Елегантна формулировка, която медицинската наука дължи на проф. Кънчо Раданов.

    Коментиран от #77, #84

  • 77 Смърфиета

    0 1 Отговор

    До коментар #76 от "Смърфиета":

    Стойчо, не Сънчо, съжелеам.
  • 78 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Баща военен,":

    Много съм му гледала пагоните. Ако си мислиш, че съм си играла с танкове... Пенсионира се подполковник.

    Коментиран от #86

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ТАКА Е

    1 3 Отговор
    ЕДИНИЯ МЕНТЕ ПАТРИОТ ОТ РУСЕ , ДРУГИЯ МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ , НО ХИЧ НЕ СА МЕНТЕ КРАДЦИ !
  • 81 ЛЪЖЕЦ

    1 2 Отговор
    НЕ ГО СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРИ А КАКВО ПРАВИ КРАДЕЦА .............
  • 82 ВМРО

    0 0 Отговор
    Трудно е да се съчетае алчност и дипломация. Едното ти е вродено, другото липсва. На този хал сме поради липса на връзка между отвърстие и централна функция. Природата е създала една единствена връзка, отваряне при посещение на 00
  • 83 Голям? Беше,

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Иван Бакало":

    Защото като такъв го представяха . Колкото и жабата, бе дисидент, ама живееше на пъпа, на София ...

    Коментиран от #89

  • 84 Абе моме,

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Смърфиета":

    Къде си тръгнала, та прескочи рахита?! И да знаеш, от стриите, жените нямат отърване! Видно са ти проблем. Но структура, моме...

    Коментиран от #90

  • 85 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Дългия":

    Веселете се както щете, само не ме намесвай във вашите отношения.
  • 86 Тези, войници,

    0 1 Отговор

    До коментар #78 от "Смърфиета":

    Със зелените пагони танкове не карат! Граничари бяха, и имаха достъп до бойни патрони 24/7! И бяха към МВР.
  • 87 ТАКА Е

    2 0 Отговор
    Прoф. Минeкoв зa ФAКТИ: Тeкaт прeгoвoри ГEРБ дa пoдкрeпи прaвитeлcтвo c прeмиeр oт БCП
    "Уcлoвиятa ca дa нe ca бъркa в минaлoтo нa ГEРБ и другoтo уcлoвиe e БCП дa прeдлoжи друг зa прeзидeнт", cпoдeли cкулптoрът инфoрмaциятa, c кoятo рaзпoлaгa
  • 88 НЕМА ЛАБАВО 4

    5 1 Отговор
    БОЙКО ЩЕ НАПРАВИ ПОДМЯНА НА ВОТА ! ИНАК ЩЕ БЪДЕ ТРИЧАН И ДЪРВАРЕН ОТ ПРОЛЕТАРИАТА !
  • 89 Иван Бакало

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Голям? Беше,":

    Казах, гениалните са луди. Аз съм в СДС от оня митинг на 10 ноември, бях до Плевнелиев с тапетите, Желю също имаше своите кусури, но няма да го обсъждам с теб. А ти си продавай на краставичар краставици..
  • 90 Смърфиета

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "Абе моме,":

    Ай с-тир. Аман от разбирачи.
  • 91 ФАКТИ

    3 3 Отговор
    Тези от титова югославия са измислени от сърбежите, които са НАЙ големите ШОВИНИСТИ ва балканите. Това ни е народ и държава само ДИАГНОЗА.
  • 92 ВСИЧКО МИ Е ЯСНО ВСИЧКИ СИ ЧЕШАТ

    2 6 Отговор
    ЕЗИЦИТЕ И СИ МЕРЯТ МУСКУЛИТЕ!!ЕДНО МЕ ПРЕТИСНЯВА ЧЕ ТОЗ ЩЕ УМРЕ ОТ ЗЛОБА ИЛИ ПРЕЯЖДАНЕ!!
  • 93 ти ли бе

    2 3 Отговор
    си `македонец`?!Пикльо...Кажи от къде е дядо ти?!От коя `семка` си?!.,..
  • 94 еййй

    3 3 Отговор
    джанабет серсемин....
  • 95 Гюро Михайлов

    3 7 Отговор
    За тоя с една дума- СВИНЯ.
  • 96 Интерес

    2 3 Отговор
    Един предизборен ПиАр, Всеки българин на негово място би защитил интересите на родината си ако не е примерно с еврейски произход като Соломон Паси.
  • 97 Павел Пенев

    3 3 Отговор
    Браво Краси.Ти си противна личност,но позицията по македонския въпрос ти прави чест.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Дългият

    6 2 Отговор
    Имаш нашата подкрепа на изборите Каракачанов,да допълня.....на истинските българи които милеят за българското,не на предатели и наследници на Юда....Четох програмата Ви,напълно я подкрепям.
  • 100 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Недопустимо е да се представя македонският въпрос като нещо елементарно и лесно за разрешение и на тази база да се сипят хули към македонствуващите , че са „промити мозъци, еничари, антични и т.н.”. Същевременно, по същата причина, да се вменява някаква вина на Българските правителства за всичко сторено и не сторено по казуса Македония..... Зa гoлямo cъжaлeниe, прoблeмът e мнoгo кoмплицирaн, зaщoтo изчeзнe ли бългaрoфoбиятa изчeзвa и държaвaтa кoятo e изгрaдeнa нa тaзи ocнoвa....A и Бългaрия вce oщe нe e гoтoвa дa пocрeщнe тoвa прeдизвикaтeлcтвo...зaщoтo eднa cъcипaнa и бaнкрутирaлa Рeпубликa Ceв. Мaкeдoния, щe бъдe рaзпaрчaтocaнa cъc cигурнocт мeжду Aлбaния, Гърция и Cърбия. Aлтeрнaтивa нa БЪЛГAРOФOБИЯТA, кaтo тeмeл зa дaржaвнo-идeнтичнocтнa идeoлoгия, бeшe AНТИКВИЗAЦИЯТA, нo гърчулятa дoбрe cи изгрaхa кaртитe и тoзи вaриaнт oтпaднa...В рeзултaт Ceв. Мaкeдoния e oбрeчeнa дa ce рaзпaднe или нaй-мaлкoтo, щe имaт дългa прaвитeлcтвeнa кризa, aкo нe пoлучaт пoкaнa зa члeнcтвo в EC.
    Авторитетна и просперираща България,ще върне македонците към истината, е верният път. Другото е връщане към 50 годишните безплодни усилия на България. Не искам да повярвам, че това се прави може би съзнателно.
  • 101 България ще се оправи, когато:

    2 3 Отговор
    Изживее събитията от 1934г. до 1945г. Сега сме в 1934г., когато България се озове отново в 1945г., когато е била РАЗРУШЕНА, тогава ще започне ново развитие на България. Жалко, че не сме научили Историята, за да прескочим Ужасни години с Ужасни политики за България.

    Коментиран от #103

  • 102 Васил

    2 5 Отговор
    Ако бяха живи Ботев и Левски и видят дебелака щяха да приемат исляма и да сложат чалмите като видят какви животни ни управляват.
  • 103 Не позна

    1 3 Отговор

    До коментар #101 от "България ще се оправи, когато:":

    Бегето ше се оправи като гръмне аеца и изтрепе сичките ганювци😂😂😂😂😂
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 НАДЕЖДИ

    0 0 Отговор
    докато те има ЗНАЕМЕ ЧЕ ИМАМЕ НАЙ - ЧИТАВИЯ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!
  • 106 до #44:

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Да видим истината":

    ДО "Да видим истината" Не са заварили македонци, а са заварили траки, глуп@к , смот@н!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове