ФАКТИ.БГ

Стоян Мавродиев: Димитър Ламбовски е разследван в Гърция по дело за рекет

В двете държави продължават разследванията и разпитите

Публикувана: 2 Април, 2021 13:02
74 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 7793
Стоян Мавродиев: Димитър Ламбовски е разследван в Гърция по дело за рекет
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 1.6 от 45 гласа.


Разпространеният така наречен “запис” от „БОЕЦ“, имащ претенции за автентичност, всъщност е един доста стар компромат, представляващ сглобка–фалшификат-долнопробен фейк, циркулиращ в пространството от няколко години, сглобен от лицето Димитър Ламбовски с цел изнудване и рекет и не отразяващ реално съществуващ с подобно “съдържание” или “детайли” конкретен разговор с него. Този “запис”, доколкото ми е известно и от публични изявления по медиите на водещи политици, е предлаган на поне няколко политически централи и медии през годините, които явно са се отказали да “купуват” подобен долнопробен фейк “продукт”, заради явната му несъстоятелност и фалшивост. Очевидно, че вече с предизборна цел най-накрая се е намерил купувач за тази сглобка-фейк в средите на драпащи и отчаяни за власт организации и свързани с тях политици.

През месец Август 2020 г. със същия този компромат-сглобка-фейк, лицето Ламбовски се опита да ме изнудва и рекетира за получаване на суми в особено големи размери в замяна на това да не “давал” или” пускал” този фейк по жълти медии и заплашващ ме, че ще го използва в противен случай в сговор с определени и поименно цитирани от него политици и собственици на медийни групи. След отказа ми да приема да бъда изнудван и рекетиран с тази сглобка-фейк, с моите адвокати заведох наказателни дела едновремено в Гърция, където е извършено деянието, както и в България.

В двете държави продължават разследванията и разпитите, и събиране на доказателства във връзка с образуваните досъдебни наказателни производства. Събрани са множество и убедителни доказателства за заплахите на Ламбовски, че ще съсипе, както мен, така и репутацията на посочените политици. Тези доказателства ще станат известни в детайли и публично в хода на съдебния наказателен процес.
Повтарям отново, че няма абсолютно никаква истина в твърденията, че притежавам къща в Гърция или съм купувал за някого, свързан с политическа партия или по какъвто и да е начин с политиката в България. Това са пълни лъжи и манипулации!

В случай, че бих искал да купувам подобен имот, не е било нужно по никаква причина да крия подобна сделка, още повече, след като имам, декларирал съм и мога да докажа много високи доходи през годините с платени за тях данъци. Освен това такава покупка лесно може да бъде проверена в имотните регистри в Гърция и от нея би се видяло, че това е абсолютна лъжа.

Разчитам и вярвам, че разследващите органи в двете държави ще си свършат безпристрастно и професионално работата, а Димитър Ламбовски ще понесе съответната тежка наказателна отговорност със всички последствия за осъщественото от него сериозно престъпление-изнудване, и рекет в особенно големи размери. Разпространението на “запис”, който в своята същност е компромат и манипулирана сглобка-фалшификат, точно два дни преди изборите, преследва само политически цели! Безсилието на сценаристите на този пасквил е толкова голямо, че дори и за миг да приемем, че сглобката беше цялостен и автентичен запис, каквато не е, в нея никъде няма да намерите доказателства, които да кореспондират на гръмките заглавия на “БОЕЦ” и различните употребяващи този фейк поръчкови/жълти медии за “мафиотско-мутренски модел” или нещо, което да е в нарушение на задълженията ми към като Главен изпълнителен директор на ББР.

Като директор съм договорил кредит от Китайската банка за развитие в размер на 1.5 млрд. евро, които са влезли в България. Средствата са за финансиране на бизнеса и развитието на малки и средни предприятия. Контролът за изразходване на парите е на изключително високо ниво, както от страна на различните органи на управление и надзор в ББР, така и от страна на регулатора на българските банки БНБ и на Китайската банка за развитие. Всичко по всяка една сделка в ББР е напълно прозрачно, и е многократно проверявано от различни международни одитори, както и от надзорните органи на БНБ и други контролни органи.

Нарушения в банката няма, а напротив нейният международен кредитен рейтинг непрекъснато се повишава и е от най-високите в българската банкова система.
Също така по време на моя мандат като главен изпълнителен директор на ББР, тя постигна забележителни резултати, почти двойно увеличавайки активите си, както и в порядък на стотици проценти увеличи привлечените външни ресурси, постигайки обща акумулирана печалба на банката за за периода от над 120 милиона лева, след покриване на всички текущи разходи за издръжка за периода-средства, които са постъпили в държавния бюджет на Република България и подпомагат съответно социални и други общественно полезни дейности на държавата и в полза на българските граждани.

Очевидно е, че става въпрос за ялов опит два дена преди изборите да бъда употребен за предизборните напъни на лицемерни пишман политици и други свързани и гравитиращи около тях “борци” и “бойци”, стремящи се да спечелят на всяка цена доверието на хората чрез гръмки безогледни лъжи и манипулации.
Адвокатите ми ще заведат съответните граждански и наказателни дела за клевета срещу всички лица, организации, партии и медии, които използват публично този т.нар “запис” или биха решили да ползват тази сглобка-компромат-фейк за правене на политика и изборни манипулации, посредством тиражирането на тези абсолютни лъжи.

С уважение,
Стоян Мавродиев

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 1.6 от 45 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ДП1
1 Отговор
Тези даже и за затвор не стават.

Оценка:
-6 +106

гроб в затвора
2 Отговор
Никой не ти вярва че нямаш къща в Гърция !

Оценка:
-9 +147

Иван
3 Отговор
Ми то и аз нямам къща в Гърция, пък за мен никой не пише.

Коментиран от #67


Оценка:
-5 +121

оня с коня
4 Отговор
тая мутра отдавна трябваше да е в затвора!!!!

Оценка:
-9 +122

Шиши
5 Отговор
Всички са боклуци.Няма сериозни хора за работа.

Оценка:
-5 +78

Българка
6 Отговор
Стоян Мавродиев съвсем сам достатъчно се е омазал. Не е необходимо Ламбовски да го резили. ББР е известна като банката на Пеевси и отпуска кредити на фирмите на и близо до Пеевски!

Оценка:
-6 +140

Стенли Ипкис
7 Отговор
Айде започна се позната фраза "това е дийп фейк" то и онова гламавото с чекмеджето каза , че Радев с дрона му бил тypил пачките ама кой ли му верва :)

Оценка:
-8 +106

Дългогодишни
8 Отговор
професионални мошеници милионери !

Оценка:
-7 +88

Буда
9 Отговор
И аз нямам в Испания!

Оценка:
-6 +86

Някой
10 Отговор
Мавродиев, ще си кажеш истината един ден за келепира от топлите ти връзки с Бойко, Шиши и Владко!

Оценка:
-6 +90

Наивник
11 Отговор
Дано се намери прокурор, да разследва този толкова "успушен" кърлеж на държавната снага .

Оценка:
-6 +87

J Y Moineau
12 Отговор
пак всичко е законно.

Оценка:
-4 +49

УЖАС
13 Отговор
Аууу, Ама Мавродиев е света вода ненапита !

Оценка:
-6 +71

сПас
14 Отговор
КЛАСИЧЕСКИ МИШОК.

Оценка:
-6 +59

Хахаха
15 Отговор
Недей да мажеш, че по-зле става. Оправдания. На всички е ясно, че крадете като обезумели, затова сме на това дередже. Записът е автентичен, както и записите на Тиквун. А че Доган и Пеевси дърпат конците и на децата е ясно

Оценка:
-6 +67

Гост
16 Отговор
Стига си се обяснявал бе, мишок! Всички знаем, какво и с КОЙ, си правил!!!

Оценка:
-5 +56

И бушона Мавродиев
17 Отговор
Явно е чул,че нападението е най-добрата защита.Но и неговите дни са преброени.

Оценка:
-4 +46

Възмутен
18 Отговор
Гадове мръсни

Оценка:
-4 +40

Хмммммм
19 Отговор
Крайно време е да се приеме закон за фалшивите новини и компроматите. Тогава много хора ще се озоват зад решетките и много повече ще остаанат без работа.

Коментиран от #29


Оценка:
-41 +12

Фен
20 Отговор
Той Ламбовски така сготви и Христо Иванов с Маджо.

Оценка:
-4 +22

Хахах
21 Отговор
Разбира се, че е фалшиво. То всичко е фалшиво в България.

Оценка:
-6 +25

Фактолог
22 Отговор
Спомням си една фраза от преди четвърт век, "Да дойдат танковете" – итогава цялата медина гвардия се изля (без) да доказва колко автентична и долна и престъпна е тя – и падна правителство, партия, идеология...
Сега, в много по-крупен мащаб от всичко казано тогава, се счита за Фейк, нали днешните управляващи са чисти по презумция за вечна невинност. Някога се наричало Индулгенция и се получавала срещу определена сума...
Мама Меркел и партия, спят до шесткрилни гардероби с евра, нашето индулгирано БМБ направо е клошар пред тях...

Оценка:
-5 +28

вижте
23 Отговор
вижте

Коментиран от #42, #49


Оценка:
-2 +35

Бият негрите
24 Отговор
Сигурно и крадец не си!?

Оценка:
-2 +23

25
Този коментар е премахнат от модератор.
ДжафДжаф
26 Отговор
1ч мурaфeти били фeйк, дeмeк cглoбявaни! Aйдe бe! Нямaл къщa в Гърция, вeрoятнo и в Бoянa cъщo нямa! Тaя пeceн я знaeм, cлушaмe я вeчe 30г. Oбaчe глeй кaк рaзcъждaвa кoпeлeтo....Бaнкaтa билa нa пeчeлбa. Тo хубaвo, caмo дeтo в Булгaриcтaн имa eдин бюйлюк чacтни бaнки, кoитo ca cъздaдeни c цeл пeчaлбa. Нeгoвaтa бaнкa, oбaчe бeшe cъздaдeнa c цeл пoдпoмaгaнe и рaзвитиe нa бизнeca, a пeчaлбaтa зa държaвaтa трябвaшe дa ca нoвитe рaбoтни мecтa и дaнaцитe oт тaкa рaзвитият бизнec. Caмo, чe вмecтo нoви рaбoтни мecтa имaмe нoви къщи в прecтижни квaртaли, пo Гърция, Ривиeрaтa и рaзбирa ce cъмнитeлни бизнecи в Бaрceлoнa.

Оценка:
-3 +31

Ламбовски
27 Отговор
Няма да го мислим ,ако го омаат има си парцел в Боянските

Оценка:
-3 +26

Иван
28 Отговор
В прекалено сложен обяснителен режим се вкара мавродиев. Няма съмнение че записът е истински! ЗАТВОР!!!

Оценка:
-3 +37

АУУУУУ
29 Отговор

До коментар #19 от "Хмммммм":


Е какво ще правим тогава..... То първо ще пострада любимото ни Факти.... 😂😂😂😂😂 Как го пуснаха с гръмко заглавие..... Факти какво ще кажете... Или е по лесно като една "ЧЕСТНА МЕДИЯ" да изтриете коментара.... Проблемът ви е че в Европа се надига срещу тези фейкове.... Е НЯМА ДА ВИ ПРАТЯТ В ЗАТВОРА.... НО ПЪК ГЛОБАТА ЩЕ Е МНООООГО ЯКА... ПЛЮС МОДЕРАТОРА ЩЕ ГО Е СРАМ ДА КАЖЕ КЪДЕ Е РАБОТИЛ... Не остана първата лястовичка вече започна да се вижда.... А СЕГА МОЖЕТЕ ДА ТРИЕТЕ... 😂😂😂😂😂

Коментиран от #63


Оценка:
-14 +14

ЦИКЛОН5
30 Отговор
ЛЪЖЕШ МАЗНО СКЪСАНО КАПУТЧЕ, БИХ ТЕ ВКАРАЛ ЗА 30 ГОДИНИ В ЗАТВОРА ЗА ДА ТИ СЕ КЕФЯТ ЗАТВОРНИЦИТЕ С ГОЛЕМИ СПЕКОВЕ. НИЩОЖЕСТВО СИ МАВРОДИЕВ.ЗАТВОРА ТЕ ЧАКА.

Оценка:
-5 +20

ТаУмВзе
31 Отговор
Невинните, Палави ортаци на Шиши! Хайде МУТРООО, можеш го да си улав. За каскета, все още има полети до Дубай. ПАРОДИЯ СТЕ БЕ!

Оценка:
-5 +20

петела
32 Отговор
ТИХО БЕ ЦЪРВУЛ НЕЩАСТЕН, РАЗКРИХА ТЕ КАК ОТПУСКАШ 150 МИЛИОНА КРЕДИТ НА КОЛЕКТОРСКА ФИРМА С КАПИТАЛ 5000 ЛЕВА, КАК СИ ОТПУСКАЛ МИЛИОНИ НА РУМЕН ГАЙТАНСКИ И НА ФИРМИ НА ПЕЕВСКИ. БОКЛУК ГНУСЕН ДОЛЕН. ДА ТЕ РАЗЧЕКНАТ В ЗАТВОРА ДАНО.

Коментиран от #55


Оценка:
-4 +33

Некой си
33 Отговор
Жалка гнида!

Оценка:
-3 +19

колемански
34 Отговор
мавродиев-доказан слуга на организираната престъпна група борисов-пеевски-доган. не е в затвора защото в България няма прокуратура, там за главен каскет инсталираха послушника гешеф да им опъва чадър.

Оценка:
-3 +27

Българина
35 Отговор
Всички чуха и разбраха кое е истина и кое не. За 11 г записи и снимки всички са фалшиви

Оценка:
-4 +15

Наблюдател
36 Отговор
Във всеки случай лицето Стоян Мавродиев в никакъв случай не е по цвете от въпросния Ламбовски! Нещо повече той е доказала се гад!

Оценка:
-0 +17

Верно ли?
37 Отговор
Тия "международни одитори" ги видяхме покрай КТБ.Дефакто български "образовани" бели якички мутрички работещи за световни одиторски компании.Нещо като "Галъп интернешънъл",ама не съвсем!

Оценка:
-2 +14

Гошо
38 Отговор
Че кой е казал, че къщата е твоя, може да е на дъщерята, сина, бабата.....

Оценка:
-1 +11

Гошо
39 Отговор
На този Ламбовски като му видиш мазната физиономия ти става ясно що за мръсен мошенник и нагляр е.

Коментиран от #52


Оценка:
-1 +8

Фейк
40 Отговор
Казваш а? Дали някой ти вярва?

Оценка:
-1 +12

Мара
41 Отговор
Вижте му физиономията на този наглец,Както винаги на черното бяло ще викат.

Оценка:
-1 +14

Виждаме
42 Отговор

До коментар #23 от "вижте":


ГЕРБЕРАСКА СТЪКМИСТИКА, КАКТО ОБИКНОВЕННО, ДА ОТКАЖЕ ЕЛЕКТИОРАТА ДА ХОДИ ДО УРНИТЕ.

Оценка:
-1 +17

Морфей
43 Отговор
Маврудийката е едно лакейче което прави схеми за източване на пари от 10 години

Оценка:
-1 +22

Behemoth
44 Отговор
Честен по целите очила!

Оценка:
-1 +10

Дани
45 Отговор
Финансираме...Кой..,а не малки предприятия.
Тези ни имат за п...,а може и да станахме такива?

Оценка:
-1 +2

Именит
46 Отговор
Когато те изнудват се свързват с полиция и прокурор, а не да се оправдава по медиите, защото така се стига до извода гузен негонен бяга!

Оценка:
-1 +10

Българин
47 Отговор
Заради такива се срамувам,че съм българин

Оценка:
-1 +5

АМОН
48 Отговор
МАВРОДИЕВ,
КАК ТИ ЗВУЧИ ТОЗИ ЗАПИС :
"Лaмбoвcки: Кaквo ca тe зaтoрмoзили тия китaйци? Иcкaт дa дaвaт пaри?
Мaврoдиeв: Дaa-хa-хa, нaли?
Л: Чух, чe милиaрд и пoлoвинa щe минaт прeз тeбe.
М: Уж, уж. " !!!!!!!!

КАК НА УЖКИМ МИНАВАТ ПРЕЗ БАНКАТА ТИ КИТАЙСКИТЕ МИЛИАРДИ БЕ МАВРОДИЕВ?!!!
АМИ ВИЕ С БОРИСОВ И ШИШИ СТЕ ЕДНА ГОЛЯМА ПЕРАЧНИЦА НА КИТАЙСКИ КАПИТАЛИ С КОИТО СЕ ИЗКУПУВА БЪЛГАРИЯ!!

Коментиран от #69


Оценка:
-3 +9

233
49 Отговор

До коментар #23 от "вижте":


Браво!

Оценка:
-1 +8

50
Този коментар е премахнат от модератор.
Свински черва
51 Отговор
Ареее и тоя очилат джендър взе да пее на Боко песената "няма шкаф, няма шкаф" Ми, ще пее, щом каскета на ши ши зло му не мисли!

Оценка:
-1 +10

АМОН
52 Отговор

До коментар #39 от "Гошо":


А ДРУГИЯТ МАЗЕН МОШЕШЕНИК МАВРОДИЕВ КОЙТО НАУЖКИМ ВЪРТИ КИТАЙСКИ МИЛИАРДИ С КОИТО ШИШИ И БОКО ИЗКУПУВАТ БЪЛГАРИЯ?!!

ТЕЗИ АМЕРИКАНЦИ СА ГОЛЕМИ БУДАЛИ.
Дадоха им едни ТРИ милиарда за някакви нарисувани хвърчила и помислиха, че ТИКВАТА и ШИШИ са техни хора.

А те работят за враговете на САЩ - КИТАЙЦИТЕ и пазарят на безценица БЪЛГАРИЯ!!

ББР се е превърнала в дъщерна банка на КИТАЙСКАТА БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ!!
ХА ХА ХА ХА!!

НАИСТИНА ГОЛЯМА ГАВРА С АМЕРИКАНЦИТЕ.

Оценка:
-1 +10

hremko
53 Отговор
Не му е чиста работата, щом толкова се пали. Пък и да е сглобка, какви са тия 200000 евро, 400000 евро. Нали трябва да си ги казал тия цифри, та да стане сглобка.

Оценка:
-1 +11

t90
54 Отговор
Забележителен резултат- от банката за развитие на микро и среден бизнес да дадеш 1.5млрд кредити на 66 фирми. Наистина е логично и целесъобразно!

Оценка:
-2 +8

АМОН
55 Отговор

До коментар #32 от "петела":


ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА НА ББР, А НА КИТАЙСКАТА БАНАК АЗА РАЗВИТИЕ , която отпуска едни милиарди с които цитираните от теб ДЕПЕСАРСКИ ИЗМЕТИ пазарят БЪЛГАРИЯ.

ПИТАМ СЕ - къде е американското финансово разузнаване и защо спи.

НЕ ВИЖДА ЛИ, ЧЕ ХОРАТА НА КИТАЙ В БЪЛГАРИЯ СА ГЕРБ И ДПС, които ни продадоха на китайчугите.

Оценка:
-3 +6

Стефан
56 Отговор
Публикувано във факти.бг: Стоян Мавродиев: Димитър Ламбовски е разследван в Гърция по дело за рекет. Разследван НЕ ОЗНАЧАВА осъден, НО ТЕБЕ ТЕ ИЗГОНИХА ОТ ББР защото даде 75 милиона лева на колекторска фирма - което означава ЛИХВАРИ, КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ ПОЛЗВАЩИ ДЪРЖАВНИ ПРОТЕКЦИИ, ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБЕРАСКАТА ХУНТА В НЕДЕЛЯ, ХОРА ГЛАСУВАЙТЕ.

Оценка:
-1 +11

Doni Btasko
57 Отговор
Фен, Фатмак, Хахаха, Хохохо, Един от многото, Обикновен гражданин и други безлични никове се използват от платения трол на ГЕРБ. Хора дано вече сте разбрали през тези месеци, че чрез такива практики се опитват да формират нереални обществени нагласи и настроения. Опитват се да ви отчаят и отвратят. Не се отказвайте, гласувайте в неделя смело. По- лошо от сега няма как да стане. Кураж и напред

Оценка:
-3 +9

Мда
58 Отговор
А за Шиши пак ли е "дийп фейк"? За него нищо не се оправдаваш!?

Коментиран от #64


Оценка:
-2 +8

Русский
59 Отговор
Васко Илиев ти братко мили липсва ти!

Оценка:
-6 +1

60
Този коментар е премахнат от модератор.
Мислещ
61 Отговор
Точно този е прибирал рекета от тези Евро проекти.Къща за 600 000 евро за почивка в Гърция.

Оценка:
-2 +9

Русский
62 Отговор
Аз тук в Русия разказвам на всички, че в България имаше двама братя, два бели гълъба - Васко и Жоро Илиеви и че в България те все още се помнят, много обичани и уважавани. Правят тениски на ВИС - 2 с лицата на Васко и Жоро.

Оценка:
-9 +1

63
Този коментар е премахнат от модератор.
Да дааа
64 Отговор

До коментар #58 от "Мда":


Че тои си каза шиши е алчен и няма да имат проблеми с оборудването за биомаса от Австрия и оценено двойно повече от Английска фирма на 5 000 000 евро.От една врътка и хоп 2 500 000 евро в хралупата.

Оценка:
-2 +13

Шуши
65 Отговор
Ама как хунавичко сте си приказвали, а кой даде 200 млн на шиши 😂 коалиция гепи дпс

Оценка:
-3 +6

Бурмата
66 Отговор
Пич, ти и такива като теб, не правите добра услуга га на Бойко!
Разбирам, че си компромисно решение и Бойко те държи само и само да са доволно всички, но след тоя запис, достойно е да си подадеш оставката. Срамно е, че такива като теб хвърлят такова петно върху партията хранилница.
То, бива наглост и безочие, бива, ама вашето вече на нищо не прилича!
Не се ли чувстваш виновен, че притесняват в Банкя детето и внуците на Премиера, заради твоята наглост и безочие. А, не си само ти!!!
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

Оценка:
-3 +5

Отговор
67 Отговор

До коментар #3 от "Иван":


защото ни си никой, затова не пишат...

Оценка:
-0 +0

По един чатал на врата и всичко ще ...
68 Отговор
Си кажат!Толкова работи ще изпеят,че Кювеши ще има работа до края на Еврогейският съюз!Защото това крадене не се ли спре,ще има голямо играене на дряновици и на подобни средства за вкарване на Ред и Правда в,, Държавата"....

Оценка:
-1 +5

69
Този коментар е премахнат от модератор.
Гешо Иванов
70 Отговор
Всичко това е фейк, няма да си го причинявам, не знам кой е Шиши, споменават и някакав си Доган, и него не го знам кой е, кълна се в каскета си...

Оценка:
-2 +3

Хаха
71 Отговор
Май ще трябва да се обясняваш още дълго време, пич! Подпалил ти е чергата. Толко много оправдания отдавна не бях чел. Лаура че те привика на разговор, ако вече не те е привикала.

Оценка:
-1 +4

Пламен С
72 Отговор
Стоян, Г-н Мавродиев, аз искам да открия фирма за бързи кредити. Нямам капитал, но мога ли да разчитам на Вас, господине, на един заем от 100 000 000лв.?Ще ги върна, обещавам! /Някой ден/. Помогнете ми, Моля.

Оценка:
-2 +4

информиран
73 Отговор
МАВРОДИЕВ ЛЪЖЕ
1.ИМА 2 КЪЩИ В ГЪРЦИЯ
2.НАИСТИНА ГИ Е КУПИЛ ОТ ЛАМБОВСКИ
3.В ЕДИН ДВОР СА ТРИТЕ КЪЩИ...НА ЛАМБОВСКИ И НА МАВРОДИЕВ
4.МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ

Оценка:
-0 +3

Петер Брьогел
74 Отговор
Айдееее и тоз бойковец почна да се обяснява ! Ама кой ли му вярва. Тиквена работа.Тиквени хора.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът пред форум за общинското самоуправление и еврофондовете:
С поршета отиват на протест! Само докато вкара бензин в цилиндрите, е изхарчил 12 лв., а се протестира за 8 лева."

Още бисери
ТОП 5