27 Януари, 2013 20:36 1 887 7

Иван Иванов: Роди се нова червено - кафява коалиция

  • иван иванов-
  • дсб-
  • референдум
Иван Иванов: Роди се нова червено - кафява коалиция - 1
Снимка: БГНЕС

Референдумът е поражение за БСП. Броят на гласувалите за АЕЦ „Белене”  е близък до този, с който БСП успя да събере подписите си в референдума. Това заяви по време на пресконференция Иван Иванов от ДСБ.

В кампанията се роди нова червено - кафява коалиция. Социалиста Сергей Станишев, председател на ПЕС, се прегърна със Сидеров в защита на интересите на мафията и енергийните олигарси. Тези, които са отговорни за похарчените 14 милиона лева за не успелия референдум носят отговорност и за незаконно изразходваните суми на Атомекспорт строй, на Париба в ущръб на интересите на България, каза Иванов. Основната причина за получения резултат е административната, непоследователна позиция на ГЕРБ.
Според Иванов проектът „Белене” трябва  да бъде окончателно прекратен с гласуване в Народното събрание. Този ненужен, скъп и опасен  проект не получи одобрението на българските граждани, каза още Иванов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо

    0 1 Отговор
    Каквото и да се говори резултата е 61:39 за БСП! Участвали, неучаствали, валиден, невалиден...61:39 % за БСП. Чакат ни 6 месеца да слушаме как народа реши 61:39 за БСП!!! Цвъчко колкото повече се обяснява и оспорва как негласувалите били против.... по-често ще чува 61:39 за БСП!
  • 2 Полиция

    0 0 Отговор
    Роди се нова червено - кафява коалиция
    Да и тя се нарича л..няна коалиция щото се о.раха с тоя референдум тва е истината 20млн. лева за да могат 12% да кажат ДА и то те незнаят закво казват да щото въпроса от БСП както виначи е умрел от секъде ми аз казвам че хората казаха ДА за Козлудуй 7-ми и 8-ми реактор да се построят така че никъде нямаше въпрос за Беляне както винаги и през 23-те години некадърно управление на БСП и сега изхарчиха за глупости парите на Българските граждани тия ще ни докарат до просешка тояга червени б....ци вървете си никой не ви иска повече!!
  • 3 Методи Методиев

    0 0 Отговор
    Любимата позиция на БСП! Да натрапва своите концепции на обществото, което НЕ ЖЕЛАЕ да се подчинява на олигархичната мафиотска енергийна престъпност. Защото общоизвестно е на обществото, че енергийната олигархия е формирана от ортодоксални комунисти, под вещото ръководство на Р.О. Не е 61/39, а 79/21 в полза на граждаското общество, това общество, което повече от двадесет години се бори за собственосто си оцелване, това общество от което мафията иска да звеме парти за да си построи нов приходоизточник за техните фирми и кръгове. При това 79/21 е от броя избиратели които са гласували на последните избори, а не от общия брой избиратели,които имат право на глас. Това са верните резултати "чичо". И не се радвай толкова защото от твоа джоб също ще излязат пари, ако се строи Белене. Раздели 12 милиарда на броя население в страна и ще видиш, колко парички ти е платиш за да се изгради тази централа, благодарение на която ще ти улевичат сметките за ток, които ще плащаш!
  • 4 СССР

    0 0 Отговор
    До3 . Методи от кой джоб ще излезнат пари??? Вие мазохисти ли сте не разбирате български ли или не гледате телевизия. Лично говорителя на Росатом каза че от бюджета не искат нито едно евро.Те прават централата и в продължение на 19г. си взимат парите от продажбата на тока. Кой друг ще предложи тази оферта американски подлоги. Но като дойдат твойте приятели да строят 7бл. на козлодуй тогава наистина ще ти бръкнат в джоба. Тези еврейски изчадия са създадени да взимат не да дават др. поамериканчени българи.
  • 5 Полиция

    1 0 Отговор
    Абе да не си истинал бе как няма да се строй с Български пари бе по закон НЕК трябва да притежава 51% остави кво казват тия руснаци само като видиш колко милиардери има в русия и ти става ясно как са направени парите им!!!
    Ще плащаме до гроб тва да ти е ясно а Бойко принципно трябваше да е ЗА строежа още като дойде на власт щото щеше да открадни най много а той човека мисли за България не е като тоя крадец безочлив Станишев !!
  • 6 гост

    1 0 Отговор
    ЕДНА ВОЕННА ХУНТА НИ ТРЯБВА ,И ЗА СЕДМИЦА В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТО И ТИЯ И ОНИЯ ДО КРАК.
  • 7 Коста

    0 0 Отговор
    Може да е хубаво да има АЕЦ. Може да е хубаво до има хунта. Ама като знам как се правят нещата тук, ще стане ега ти АЕЦ-а, ега ти и хунтата.
    Не забравяйте Симеон и Серги кави поругалски оферти за магистрала налагаха. При такива политици и това, което може да е евтино, ще излезе скъпо.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове