18 Май, 2021 12:33 9 511 150

bTV отговори на Рашков: Противопоставяме се на всяка форма на влияние

  • бойко рашков-
  • btv-
  • биляна гавазова

Единствената роля на bTV обаче е да предоставя обективно и плуралистично отразяване на новините в интерес на своите зрители, заявяват от телевизията

bTV отговори на Рашков: Противопоставяме се на всяка форма на влияние  - 1
Кадър бТВ

bTV Media Group разпространи официална позиция във връзка с коментар на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, който днес пред БНР каза, че би уволнил журналистите Биляна Гавазова и Златимир Йочев. Именно те вчера (17 май) интервюираха служебния министър в сутрешния блок на телевизията. Ето и текста на позицията:

Днес министърът на вътрешните работи Бойко Рашков използва ефира на националното радио БНР, за да коментира почтеността на водещите на „Тази сутрин“ Биляна Гавазова и Златимир Йочев, като направи внушение, че те са изпълнявали поръчка чрез интервюто си с него (на 17 май) и дори препоръча на собствениците на медията да ги отстранят като водещи.

bTV Media Group счита за силно обезпокоително за медийната среда в България, че след повече от 30 години демокрация и свобода на словото в страната, длъжностни лица от всяко правителство продължават да си позволяват да атакуват публично журналисти от частни независими медии с безпочвени твърдения. Неуважението към авторитетни медии с високо доверие, като bTV и нейните журналисти, публично демонстрирано от представителите на всяка власт, считаме като основна причина за 112-ото място на България в класацията на Репортери без граници.

Отчитаме силната роля, която медиите играят за изграждането на истории и отправянето на послания на политическите фигури, партии и кандидати по време на активната предизборна кампания. Единствената роля на bTV обаче е да предоставя обективно и плуралистично отразяване на новините в интерес на своите зрители.

bTV се противопоставя на всяка форма на влияние или манипулация от трети страни. Намесата на представители на властта и други преки или косвени играчи в предизборната кампания няма да се толерира и ще се счита за дезинформация.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 124 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БойкоТВ

    403 46 Отговор
    Мисирките нападнаха служебния министър на МВР, защото не е назначен от шайката. Някой им казваше в слушалката как да реагират.

    Коментиран от #39, #126, #148

  • 2 Какви журналисти сте вие бее

    332 20 Отговор
    Булю булю булю булю
  • 3 Някой си

    310 26 Отговор
    Поне млъкнете бе мисиркииии.....
    Булюбулюбулю.......

    Коментиран от #132

  • 4 Последния Софиянец

    323 23 Отговор
    БТВ--фалшиви новини!Кукли на конци!
  • 5 русенец

    60 157 Отговор
    С какъв акъл и от каква необходимост министърът е в студиото на бТВ? Дали си няма по-важна работа? Или сменихме един цирк с друг?
  • 6 Деймос

    250 19 Отговор
    Мисирките ... на БТВ са с едни и същи въпроси като на БИКОВ
  • 7 Дельо Хайдутин

    261 22 Отговор
    Няма да се учудя ако слушалките им са свързани директно с Банкя.
  • 8 Хахаха

    52 311 Отговор
    Радев е диктатор !!!
    Днес Рашков уволнява журналисти, утре ще ги убива...
    Това е властта на Радев, антинародна !!!
    Долу Рдев и комунистите от служебното правителство !
    ОСТАВКА !!!

    Коментиран от #17, #18, #38, #87, #144

  • 9 КОТарАК

    126 5 Отговор
    ,,30 години демокрация и свобода на словото'' :)

    Коментиран от #15

  • 10 Като гледам

    180 13 Отговор
    светкавично са хукнали да се оправдават и правят хората на улави ! Грозна работа !
  • 11 Противопоставяте се

    106 5 Отговор
    Ама за колко?
  • 12 хахахахахах

    130 8 Отговор
    Гулю гулю гулю гулю???

    Тукашните мисирки да превеждат...че не им се разбира на босфорските одрищяни такива...
  • 13 Миро

    175 18 Отговор
    Преднамерено,тенденциозно, недобронамерено,агресивно,нагло,нахално,поръчково.... Това беше поведението на журналистите от бТВ. Трябва да се срамуват и да спрат да квичат.
  • 14 321

    125 8 Отговор
    Я марш в Анадола. Нямате елементарен усет за програма с турските бози в праймтайма. А това, че се задават удобни въпроси е очевидно, както и обратното.
  • 15 русенец

    114 9 Отговор

    До коментар #9 от "КОТарАК":

    Свободата е за тези, които я искат и им стиска да воюват за нея! Нашите мисирки са протегнали шепичка и чакат някой да им подхвърли нещо. Тяхна е вината, че няма свобода на словото, а не на тези, които си ги пазаруват както им е удобно.
  • 16 Репортер

    101 7 Отговор
    На тези колеги много пъти е подаван микрофона и благодарение на това са на тези постове.
  • 17 Някой си

    92 13 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Мисирки се отстрелват, не се уволняват!
  • 18 хахахахахаха

    65 10 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Спокойно бе лизач на тикви... Теб ще те командироват в Белене да "правиш компания" на прасетата там.
  • 19 въпросче

    109 13 Отговор
    Кога bTV ще спре да излъчва турските сериали? В Турция има ли телевизия,която да излъчва български филми? В-к "Труд редовно следи какво правят турските актьори и актриси. Не виждам интерес от турската вестници към българските такива.Докога ще се кланяме на източните си съседи? 500 години малко ли са?

    Коментиран от #30, #58

  • 20 ЧИТАТЕЛ

    87 6 Отговор
    БТВ И НОВА НЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ САМО НА ПАРИЧНИ ГРАНДОВЕ,ТОГАВА СА В ХАРМОНИЯ С УПРАВНИЦИТЕ.НАКАЖЕ ГИ КАТО НЕ ГИ ГЛЕДАТЕ,КАКТО ПРАВЯ АЗ.ТОЛКОВА ЛЕСНО СЕ РЕШАВА ТОЗИ ПРОБЛЕМ.
  • 21 Мили Боже

    89 9 Отговор
    Водещите били........."почтени" ? Хайде стига Фалби излишни , де , хората чуха и видяха , имат мозък сами да преценят !
  • 22 Чочо

    24 93 Отговор
    Този служебен министър, да не би да си мисли, че само ще го хвалят колко е велик. Сега ще го рендосват и него и за това за което не е виновен. Той видя на живо какво е да те критикуват и взе много бързо да реве.
  • 23 оня с коня

    29 91 Отговор
    И да обясни Б.Рашков:ЗАЩО се е съгласил да отиде да говори в БТВ допускайки че ще му се задават Неудобни въпроси,след като можеше СПОКОЙНО да отиде в Телевизията на БСП или Руската Евроком и всичко щеше да е по Мед и масло?А истината е простичка- може да е на нивото на Мисловните възможности на Работодатела си,но и двамата съзнават поне,че Нещата в различните телевизии опират до ГЛЕДАЕМОСТ И МЕДИЕН РЕЙТИНГ.Затова и ще-неще,другия път ПАК ТАМ ще отиде,щото МАСОВИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ НАГЛАСИ са излъчили БТВ и НОВА за фаворити!

    Коментиран от #36

  • 24 Гост

    69 9 Отговор
    За да си като тези двамата в БТВ, Нова, БНТ и останалите подобни притурки, трябва да си глупав, прост и със закърняло мислене, за да може да ти казват в слушалката( която за целта ти е навряна в ухото, но по-нататък в едно друго място за да не се вижда), какви въпроси да за да ви, и какво да отговаряш в случай, че и интервюираният зададе неочаквано въпрос към глупаците.
  • 25 Да бе

    74 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: bTV отговори на Рашков: Противопоставяме се на всяка форма на влияние

    По-скоро: Противопоставяме се на всяка форма на влияние, освен на платената
  • 26 hmhmhm

    75 10 Отговор
    каква обективност , каква журналистика - платени клакьори ...
  • 27 Тази телевизия е толкова продажна...

    56 8 Отговор
    И жалка,че е губене на време въобще да се гледа и ,,уважава"Оставете я да изчезне в дълбините на Босфора!
  • 28 big

    61 10 Отговор
    Каквото и да казват и опровергават истината е една: у нас няма обективна журналистика, всичко е купено! Изненадан съм, че след падането на Борисов, по всички телевизии се изявяват основно гербери!

    Коментиран от #49

  • 29 БТВ

    64 8 Отговор
    не е онази телевизия, която до неотдавна беше. Хекимянчо измести Венелин Петков и телевизията стана калинкова телевизия. Биляна Гавазова първо да каже защо заряза Тодор /мъжа си/ и детето си . Златимир Йочев да каже кой и защо го покани в БТВ.
  • 30 хахахаха

    3 14 Отговор

    До коментар #19 от "въпросче":

    малко са
  • 31 Брабинеца

    62 7 Отговор
    в БТВр няма журналисти, а радио точки. каквото им се каже това правят. нямат морал и ценностна система, да не говорим з онова менте Кикимян, който живо го интересува , кой колко взима , и като ужилен реагира, когато го питат, той колко взима.
  • 32 пройчо

    53 6 Отговор
    Мисирки !...Много допринесли за изграждане на образа на "Добрата Мутра Бат Бою ".......и на дългата Мутра Слави--тоже !!!
  • 33 Би Ти Ви

    54 7 Отговор
    Фалшиви новини. Мисирки
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Бибитко

    63 7 Отговор
    Мисирките от БТВ задават угоднически въпроси на герберските калинки - особено очилатата восъчна Цветанка Ризова, а всеки друг събеседник, ако изобщо бъде включен в предаване, е разпъван на кръст като истински враг. Тези тъй наречени "журналисти" там изобщо нямат представа какво трябва да представлява четвъртата власт, защото се държат по-скоро като активисти от партийна централа.
  • 36 Реалист

    17 47 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Да, точно така е, Рашков можеше да отиде в БСТВ и там такива въпроси нямаше да има, всичко щеше да е по сценарий. За какво му беше да ходи в БТВ да му задават ''неправилни'' и ''глупави'' въпроси? Слави защо не ходи да раздава интервюта наляво-надясно, а се изявява в своята телевизия и Фейсбук само? Защото е в тази сфера от 30 години и знае много добре какво може да контролира и какво не.
  • 37 КОЙ

    48 9 Отговор
    Аз турската бтв не я гледам,и бнт е поела по този път,за това ходят в радиото да дават интервюта.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 стоян

    20 41 Отговор

    До коментар #1 от "БойкоТВ":

    До 1 ком -другарю -вярно говориш -тая кумуняга го сложиха с препоръки от Дубай-не е от ГЕРБ
  • 40 Вера

    57 10 Отговор
    БТВ заприличаха на ПИК! Изобщо откакто Хекимян стана някакъв си там, не ги гледам ! И по скромно относно авторитетните медии. А защо сме на 112 място а??????
  • 41 Българка

    57 10 Отговор
    БТВ слугува на Пеевски-Доган-Борисов с медийна завеса за техните далавери, които поръчват и в които участват. БТВ не е свободна медия, а е проборисовска. И това се вижда при сравняване на новините на БТВ, Евроком и TV1

    Коментиран от #61

  • 42 123

    52 10 Отговор
    Битивиту да изгледат едно предаване на Веселин Дремджиев и тогава ще разберат, че всъщност нито са журналисти, нито правят телевизия.

    Коментиран от #60

  • 43 серСЕМ

    48 9 Отговор
    Кой гледа тоя отходен канал , проводник на чужди интереси, пропаганда на чужди ценности и нагло назоваващ се национален? Туй СЕМ съвсем се потопиха !
  • 44 бТВ са едни попкръстьовци и патерица

    26 7 Отговор
    На Дс, КГБ

    Коментиран от #56

  • 45 Факт

    28 8 Отговор
    Не ги гледамбоклуци!
  • 46 тази телевизия

    39 10 Отговор
    влезе в обяснителен режим, което ясно показва поръчковия ѝ характер!
  • 47 коко

    34 9 Отговор
    "Авторитетни телевизии с високо доверие" - това само те си го вярват. Или се налага да си вярват.
  • 48 нннн

    35 7 Отговор
    Вместо да им подсказват, по- добре на мястото на мисирките да сложат тонколона. Подсказващите директно да питат. По- честно е, а и ще се спестят тлъсти и незаслужени заплати.
  • 49 не се

    26 6 Отговор

    До коментар #28 от "big":

    изненадвай! Има кой да ги заплашва, че ще върне на бял кон, има и кой да им плаща. Капанът ги дебне след окончателното му падане!
  • 50 az #МУТРИ, ВЪН!

    37 9 Отговор
    Когато чуят истината за себе си, мисирките веднага се обиждат.... ХАХАХАХАХАХАХАХА!
  • 51 ПЪРВО

    40 9 Отговор
    ТЕЗИ БЯХА ДОСТА НАГЛИ. САМО
    ГО ПРЕКЪСВАХА. ВТОРО ДА ТИ Е..
    А ТАКАВА ТРИДЕСЕТ ГОДИШНА ДЕМОКРАЦИЯ ПРЕЗ КОЯТО ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО СМЕ НА 112 МЯСТО. МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА
    ГОВОРИТЕ. ПОСЛЕДНИТЕ 12. ГОД.
    БЯХТЕ ПОДЛОГИ НА БИБИ ШИШИ
    И ДРУГИ КРАДЦИ.
  • 52 Перо

    34 7 Отговор
    Частни “независими” медии. Колкото са независими толкова да са живи,щом всички имат слушалки в ушите и повтарят диктуваните думи! Ще падаме до 198-МО място по независими медии,поради липса на 199-то.
  • 53 Спасов

    33 8 Отговор
    Хайде, хайде! На всички им е ясно чии слуги сте! За това вече почти не ви гледаме! Много ниско ви падна рейтингът!
  • 54 Тъкообидни

    28 6 Отговор
    Огледалце да им подарят, на "журналистите" в бТВ и другите наведени ТВ, за да си видят сервилните физиономии.
  • 55 Независим

    37 12 Отговор
    Респект към Бойко Рашко! Само с такива хора и ръководители ние гражданите ще си върнем правовия ред в Държавата!
  • 56 Пепо

    11 23 Отговор

    До коментар #44 от "бТВ са едни попкръстьовци и патерица":

    Ма той Рашков е от ДС. Сега по пътя на логиката БТВ е на Рашков. А бе , къде ви намират такива мислещи !

    Коментиран от #83

  • 57 Електра

    15 20 Отговор
    Ха ха ха, Бошков-ТВ, квичат срещу хунтата, която с поръчковите си репортажи ни докараха. Каунското правителство, изградено с Импексови брантии и БСПелерасти слуги на червените олигарси, за два дена сътвори толкова много скандали и корупция, колкото при Орешарски за 1 година...

    Коментиран от #65

  • 58 че кой

    9 12 Отговор

    До коментар #19 от "въпросче":

    те кара да ги гледаш турските сериали бе, вземи прочети някоя книга.
  • 59 Пипи Чорапчето

    27 5 Отговор
    Колко сте свободни в медията си, вие си знаете...
    Колко сте обективни, е друга тема - едни и същи муцуни се въртят и превъртат като -лизатори и -лози до втръсване на публиката!
    Но че сте безлични и беззъби е факт!
  • 60 Затуй сме и на 112-то,я!

    23 7 Отговор

    До коментар #42 от "123":

    За съжаление мафията е навсякъде,включително в големите медии като БНТ,БТВ и Нова!Тъпото е,че Еврокома,ТВ1 нямат достатъчно финанси,за да плащат за сутрешни блокове и журналистически предавания на живо като тия привечер!
  • 61 1111

    11 24 Отговор

    До коментар #41 от "Българка":

    Наистина си глупава.И защо БТВ да слугува на Борисов. Или ти се плаща да пишеш срещу Борисов или си тъпа и много бедна за да смяташ че за всичко ти е виновен Борисов

    Коментиран от #67

  • 62 Жорж

    31 8 Отговор
    Усети се много рязък обрат в БТВ откакто Хикимян стана директор.Нивото на Гавазова е потребителски теми като "чети етикета."Йочев ,който бе избран след толкова дълго продължил "кастинг"се оказа лично приятелче на Хикимян.Вчера по израженията им много ясно личеше,че не слушат отговорите на Рашков,а какво им се диктува в слушалките.
  • 63 Гост

    28 7 Отговор
    СМЕШНИЦИ...............ХЕКИМЯУ Е ,,БОЛОНКА,, ПРИМАТА ОТ БАНКЯ ОТ ГОДИНИ....
  • 64 Стоп

    24 6 Отговор
    От днес спирам да гледам БТВ,ОБЕКТИВНОСТ
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Продажна

    22 5 Отговор
    Телевизия като повечето.
  • 67 Неукия

    7 3 Отговор

    До коментар #61 от "1111":

    Дава акъл! Скрий се,че си смешен!
  • 68 сара

    23 7 Отговор
    Златимир е доста по-балансиран, но Гавазова си е една мисирка.
  • 69 Fate

    21 6 Отговор
    По Мутра ТВ само фалшиви новини.Отдавна съм я изтрил
  • 70 11годстигат

    22 7 Отговор
    БТВ от много години турцизира населението и служи на олигархията и мафията,на момента лиценза трябва да им се отнеме и да бъдат вкарани в затвора всички които работят в момента в БТВ.
  • 71 ШиШиШиШи

    27 7 Отговор
    БТВ СА СРАМ ЗА МИСИРКИТЕ.
  • 72 Гост

    25 6 Отговор
    бТВ докога ще лижат пурдялника на Бойко ???
  • 73 Симо

    21 7 Отговор
    ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКРИТА. ЗАЩОТО ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ НИ . ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ДАНАКОПЛАТЦИТЕ .
  • 74 АМОН

    17 6 Отговор
    Абе продажници мръсни!!

    За какъв плурализъм ми говорите , когато със слушалки в ушите пресъздавате въпросите на този който стои зад завесата!!!

    КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА БТВ??
    Беше някакво нелициприятно лице наречено РОНАЛД ЛАУДЕР, който в последствие за да замете истинското си лице прехвърли собствеността на притежаваната от него империя на поставено на него дружество!!!

    КОЙ Е НАШЕПВАЩИЯТ В СЛУШАЛКИТЕ НА ВОДЕЩИЯТ ПРЕДАВАНЕТО НА БТВ РОНАЛД ЛАУДЕР??
    Роналд Лаудер е президент на Музея Соломон Гугенхайм в Ню Йорк и президент на Световния еврейски конгрес.

    За наша чест зам. председател на този Световен еврейски конгрес бе лицето ЕМИЛ КАЛО което наскоро премина в едно друго по добро измерение.
    ЕМИЛ КАЛО БЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА АБВ -София.

    ВСЕ ХУБАВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ!!
    Нали така другарю Румен Петков, другарю ГОЦЕ, и другари от АБВ!!
  • 75 Избирател

    18 5 Отговор
    С такива купени журналисти сме на 112 място в класацията за свобода на медиите. Срамно е и тъжно! Предполагам , че професорите им много ги е срам за техните възпитаници! Жалко! Иначе добре изглеждат на телевизора- тя кукличка от корицата на списание ( иначе подарък за някой за 5000 лева), той тъпа физионамия с костюм
  • 76 той

    13 5 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Противопоставяме се на всяка форма на влияние". Само сорос може да ни казва, какво да излъчваме и кого да назначаваме.
  • 77 Хммммммм

    7 18 Отговор
    Всяка жаба да си знае гьола и всеки неговата собствена работа, а не чуждата.
    Работата на журналистите е да задават въпроси.
    Работата на Министрите и всички останали, които изпълняват общественозначими длъжности в държавата е да отговарят.
    Нито журналистите са задължени да задават удобни въпроси, нито Министрите са под някаква закрила и могат да не дават отговори, освен в случаите, когато става на въпрос за национална сигурност.

    Коментиран от #82

  • 78 112-то си е награда!!!

    17 6 Отговор
    С говорители(не журналисти) с "тапи в ушите",които не могат или не искат да направят разлика между "излезли в неплатен отпуск" и "болнични",112-то място си е награда!!!
  • 79 ха-ха

    13 5 Отговор
    Единствената роля на bTV обаче е да предоставя обективно и плуралистично отразяване на новините в интерес на своите зрители :-)
  • 80 ПРОДАЖНИЦИ

    17 5 Отговор
    ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ НА ДАНАКОПЛАТЦИТЕ .
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Тъй де!

    20 8 Отговор

    До коментар #77 от "Хммммммм":

    Човекът им казва поне два пъти,ако не и три,че много ръководители излезли в НЕПЛАТЕН ОТПУСК до септември,пък Гавазова му отговаря с въпрос дали министъра твърди,че БОЛНИЧНИТЕ им били фалшиви?Такава "професионалистка" във всяка една необвързана фирма би се провалила още на интервюто й камили да бъде назначена!Връзкарииии
    братчееее,ква журналистика????

    Коментиран от #112

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Наблюдател

    12 5 Отговор
    bTV Media Group в типичната роля на "Крадеца викащ дръжте крадеца" bTV 1-а почти "независима" от управляващата мафия телевизия!
  • 85 гост

    13 5 Отговор
    Частните телевизии ВТВ и Нова са продажни телевизии.И мисирките там.Кога ли ще обърнат палачинката-може би след изборите?Но който си е дал задника под наем ще бъде запомнен.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ШАЛТЕТО

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хахаха":

    Изтрезней!Какво си пил от сутринта?
  • 88 Нито

    14 6 Отговор
    Плурализъм, нито обективност. Бтв е една от най-лъжливите и манипулиращи медии, наред с другата такава, че и по-зле- нова тв. Глупотевини, едностранно представена позиция, липса на професионалисти и като образование, и като обща култура. Няма личности. Всъщност гледам само мастър шеф и капките. Другото е плява.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Уйке

    17 6 Отговор
    Гледах и слушах,,интервюто"!Задаване на въпроси презглава,без да се чакат отговори!Не интервю а по скоро злобен разпит!Особено от страна на нелицеприятната Б.Гавазова!Тези не си плащат А?
  • 91 Би Ти Ви

    17 6 Отговор
    Е една дебелашко опростачена медия !
    Пълна с некадърници, поставени с една цел -
    В услуга на Тиквите, калинките и нискочелите
    Кратуни от гербавата партия и другите подобни!
    НЯМА журналисти с достойнство и чест,а само
    Наведени плазмодии и дупедавци ! Срамота !!!
  • 92 112то място

    12 3 Отговор
    След повече от 30 години демокрация и свобода на словото в страната сме на 112то място, ако така го караме ще стигнем и до 150-то или там колкото е последното.
  • 93 тоя с магарето

    17 5 Отговор
    Тези отдавна не са телевизия.
  • 94 гост

    13 5 Отговор
    Този как стана водещ. Явно жена му е свирила на който трябва, та и двамцата се набутаха в Босфора ТВ
  • 95 Кой е собственик на капитала

    15 5 Отговор
    На BTV ?! Рекламодателите кои са ?!
    Критерии за журналистическа практика !
    Като е частна собственост,не значи да си
    развява байряка,кой носи отговорността за
    Излъчено предаване и необходимостта от
    разнопоставеност на факти и събития ?!
  • 96 Просто човек

    16 5 Отговор
    b(ойко)tv показаха ново дъно на журналистиката...212-то място!

    Коментиран от #108

  • 97 Турция

    15 7 Отговор
    Btv e eдинcтвeнoтo мяcтo, къдeтo тoлeрирaнeтo нa турcкия туризъм e вoдeщo. Caмo тaм зaпoчнaхa рeклaмнa кaмпaния нa Турция, oщe прeди дa e зaпoчнaлo лятoтo. Тoвa e ocмaнcкa тeлeвизия зa пoрoбeнитe бългaри!
  • 98 БТВПИК

    17 6 Отговор
    Мисирките са "почтени" и като такива повтарят едно към едно мантрите на крадците от ГЕПП. Предполагам , че в слушалките им звучи гласа на оная оядена дама, пренасяла банкнотите от 500 евр. на Божков до заветното шкафче - Севда.
    Но защо ли тези "почтени" журналя от БТВ никога не задодоха и един въпрос за тези банкноти и кюлчетата, за записите с гласа на Бою?
    Публикувано във факти.бг: Единствената роля на bTV обаче е да предоставя обективно и плуралистично отразяване на новините в интерес на своите зрители. - явно под зрители разбират само хранениците на ГЕРБ.
  • 99 Недялко Монев

    7 16 Отговор
    А бе, чета по горе коментарите и не вярвам на ушите си, всички искат честно и почтенно правителство с морал, а подкрепят човек и правителство сглобено от престъпника божков, още след няколко дневно управление му паднаха обвиненията, това какво говори, че нима е чист, като момини сълзи ли?!

    Коментиран от #114

  • 100 Възмутително

    17 5 Отговор
    Какви са тези журналисти в така наречената БТВ,след като като папагали повтарят въпросите,които им се подават в ушните им слушалки? Това не е сериозна журналистика,а скандална стъкмистика,която уронва авторитета на самата телевизия БТВ!
  • 101 битивито

    16 5 Отговор
    Защо не поканите Премиера Стефан Янев, че да го "заядете" защо вика онези полицейски плъхове, които се изпокриха в неплатени отпуски. Хайде, де! Нали са ви много пеКани мисирите и мисирките. Хайде, заяжте го, че да ви лъснат колаборациите!
  • 102 Цв.цв

    16 5 Отговор
    Тези са много далеч от работата на истинския журналист. ХОРА, ПРОСТО ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ БТВ И НОВА.
  • 103 Гинко билоба

    18 5 Отговор
    Биляна и Златимир засрамете се !
    Не ви отива да се правите на журналисти !
    Сменете си професията,например станете
    Продавачи на пилета 🐔 в Градус ! По ще ви
    Отива !
  • 104 Осем джуджета

    15 3 Отговор
    Ало,БТВ-то....това 112то място преди или след интервюто ви е присъдено?
  • 105 Не гледайте Б Т В !!!

    16 4 Отговор
    Токсична е !!!
  • 106 МИСИРКИ

    14 4 Отговор
    БУЛЮ БУЛЮ БУЛЮ БУЛЮ
  • 107 Би Ти Ви и Нова...

    14 4 Отговор
    Гербава прокоба...
    Изтъкани са от злоба...
    Но обичат...зоба....
  • 108 гост

    17 5 Отговор

    До коментар #96 от "Просто човек":

    Манипулациите на мисирките явно стигат до там, че да ни внушат вина на служебното правителсто за 112 -то място по свобода на словото. Утре ще излезе , че Радев е виновен и за фалшивите магистрали , за ремонтите на ремонтите, за унищоженото здравеопазване и образование, за мизерията на пенсионерите, за напъждането на младите по чужбина, за руските шпиони и подаръка на Путин от 3 милиарда за газопровод, за репресията над народа от бухалките на Прокуратура, НАП, МВР и десетки други "контролни" органи.
  • 109 Организирам подписка за

    15 5 Отговор
    Закриването на НТВ и БТВ и сформиране на
    Абсолютно нови ТВ,с млади и талантливи хора,
    Необременени от гербавата пропаганда с усет за
    Правенето на модерна телевизия за 21 век !!!
    А те могат да станат кабеларки и отидат при 7/8 !
    Да видим,колко абоната ще имат ?!!!
  • 110 Хаха

    12 5 Отговор
    След 12 годишно мисирстване се сетихта да рИвете срещу "влияние".... Ами свиквайте - любимия ви шофьор на жипка вече е никой, а скоро надявам се и клиент на бай Ставри!
  • 111 хаха

    6 14 Отговор
    Фугуранта, Рашков, Стефан Янев и другите руски подлоги се взеха много на сериозно.
  • 112 Хаха

    8 3 Отговор

    До коментар #82 от "Тъй де!":

    Ти пък сега! От къде бибито да знае разликата между неплатен отпуск и болничен!? Тя е "специалист" по едни други неща...
  • 113 ИЗВЪНРЕДНО !

    11 4 Отговор
    Бойко Методиев Борисов е под домашен арест !
    Следва въдворяването му в специализираният съд ! Под засилена охрана !
  • 114 ха ха

    11 4 Отговор

    До коментар #99 от "Недялко Монев":

    Ай по скромно де, не се вземай за такъв умник. Народа не яде доматите с колците. Много слаба герберска пропаганда, та и дете не може да ви се върже на глупостите.
    Божков за сега не е осъден, но и не го виждаме в служебното правителство. Ако корумпетата си въобразяват , че може да омацат всеки който се познава с Божков или си е сътрудничил с него много са се излъгали. Гербаджиите ,най-дълго и задушевно си сътрудничиха с него, пооблажиха се от парите му, така че тази тема я затваряме, защото е ясна вече и на децата. Лично за мен Марешки е по-голям престъпник от Божков, защото е осъден , но мисирките избягват да го обявяват за престъпник.
    Що се отнася до падналите обвинения след няколко дни управление на служебното правителство си е върха на простотията. Да не би Гешев да е взел страната на обвинения от него Божков, тъй като обвинения магат да паднат единствено с любезното съдействие на прокуратурата.
    А че ще паднат всички обвинения и българите ще плащаме милиони обезщетения на Божков си е обсолютно сигурно. Ако имаше сериозни доказателства за всички обвинения , до сега да бяха внесени в съда и даже трябваше да има присъда.

    Коментиран от #128

  • 115 Боже Боже

    12 4 Отговор
    пълен бойкот на продажната телевизия. Нито един политик да не приема покана за интервю от там, докато не се самоосъзнаят че времето е друго и изисква промяна в мисленето , в поведението, трябва да бъдеш с народа си, а не само с господарите си.
  • 116 градски

    10 4 Отговор
    За съжаление вече не сте водеща медия. Но определено трябва да се оставят журналистите сами да водят предаванията си и да задават въпросите си. За съжаление след повече от 10 години управление на една партия - всичко в тази държава се е сраснало с нея.
  • 117 Когато

    8 1 Отговор
    ти кажат директно истината боли, но пък е отрезвяващо. Време за размисъл, време за промяна
  • 118 Изчегъртване

    13 5 Отговор
    Трябва да се почне чистка в медиите,които досега съвсем манипулативно отразяваха само това което е изгодно за мутрите и канеха само хора верни на мутрите на различни дискусии.Кошлуков трябва да бъде веднага уволнен.Не може директор на националната ни телевизия да е американски гражданин и да е взет от улицата и финансиран от СОРОС,за да стигне до този пост.Не може при 300 дена протести,да нямаш и минута картина от тях.НОВА и БТВ е ясно на всички че са слуги на мутренското правителство на Борисов,и понеже са частни,трябва да се намеси СЕМ и да приложи наказания и глоби за манипулативни предавания с цел политически дивиденти за някой.

    Коментиран от #124

  • 119 АЗИ ТЯ

    13 3 Отговор
    ГАВАЗОВА ДА НАУЧИ ,ЧЕ КИТОВЕТЕ НЕ СА "ГОЛЕМИ РИБИ", А СА БОЗАЙНИЦИ/ИМАШЕ РЕПОРТАЖ ЗА КИТОВЕ/
  • 120 XYZ

    14 3 Отговор
    Журналистите, в голямата си част, се оказаха втората по ПРОДАЖНОСТ популация след политиците!
  • 121 069

    10 3 Отговор
    С това изказване Бою ТВ окончателно ми паднаха в очите. По едно време имах надежда, че ще са нещо по-различно от Гел ТВ, но уви. Ще ги изтрия и аз от програматора, и без това колкото пъти обърна, толкова пъти дават сериали от босфора. Трябва да уволнят половината БНТ и да направят истински независима телевизия, а ЕК да го пуснат в ефир. Така платените мисирки ще загаснат постепенно или ще се редуцират до евтини кабеларки.
  • 122 mi6osp

    9 5 Отговор
    БТВ отговаря :Чрез слушаките в ушите се противопоставяме на всяко външно влияние, което не ни плаща.
  • 123 Дебилчев

    4 3 Отговор
    Кво толкова са го интервюира, че да ги маха, ооооо
  • 124 Дебилчев

    5 8 Отговор

    До коментар #118 от "Изчегъртване":

    И да отворят комунистическите концлагери за всеки с различно мнение, тъй ли , байно, оооо...що ли не се учудвам на рашков, от на радеФ кабинет кво друго да е, нормално
  • 125 Ха така

    5 8 Отговор
    Къде са умнокрасивите защитници на свободата на словото,а вие прости тралове не говорете глупости че някой диктувал въпросите в слушалките на водещите.тука важният въпрос,който изкара от равновесие рашков беше кой му предложи кадърът на васил божков за началник на кабинета му,защото на тази длъжност имаш пълната информация какво се случва и се планира в мвр.Тази жена е основателка на партията на божков българско лято,оплете се ,че сам си я е избрал,а всъщност не я познава..не разбирате ли,че не се бори някакво статукво,а групировката на васил божков иска да замени групировката на пеевски.
  • 126 Ужасни журналя

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "БойкоТВ":

    Това вече , е трагична журналистика?
    Тази медия е също "Доган- Борисова",
    и сега се използва за прикриване на истината?
  • 127 Ха така

    1 0 Отговор
    Чакам коментара ви.
  • 128 Антимафия

    6 4 Отговор

    До коментар #114 от "ха ха":

    Чисто и просто, за пръв път,
    в престъпната си дейност
    Хунтата удари на камък,
    в случая с Васил Божков ?
    Божков показа защо ,
    доминира класацията ,
    на топ бизнесмени на Балканите,
    и за две години се доказа и
    като достатъчно -добър политик?
    Рейтинга в момента на Васил Божков,
    е в пъти по-голям , сравнен от този,
    на Борисов, Пеевски и Доган?
    Това са факти и те са видими!
    А че Васил Божков ,ще си върне до стотинка,
    откраднатите пари от Хунтата ,
    наречена държава, бъди сигурен!
  • 129 браво

    3 9 Отговор
    браво бтв така се прави като е министър да не иска сам да си задава само удобни въпроси навремето радев така направи при славчу
  • 130 Дебилчев

    4 10 Отговор
    Сега го гледах интервюто, съвсем нормално, тоя иска да не му се задават неудобни въпроси-уволнява на 16-та минута, уволнява свидетел, ама не знаел, има ли списък за уволнения от Радев, обидно го питали, народа ги искал тия смени, ами не е вярно, 840 000 друго искат, служебните въвеждат диктатура на малцинството

    Коментиран от #133

  • 131 Ха ха ха🤣

    7 2 Отговор
    Ignora btv! Спрете да гледате политическите програми на тази подложила се телевизия. Политиците от протестните партии и сегашните министри да отказват участие в нейни предавания.
  • 132 Беновска пита

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    А бе откъде се пръкнаха тези недоразумения,грозноватичката Билянка и инфантилния Йочев!!??
  • 133 Дедовия

    7 1 Отговор

    До коментар #130 от "Дебилчев":

    Тоя " дебилчев" едно към едно оправдава фамилията си!! Ха ха ха!! 840 000 чиновници,даскали,полицаи и цигани искат ГЕРБ,ама 5 000 000 НЕ ГИ ИСКАТ!! Схващаш ли бе тикво??
  • 134 Зрител

    6 2 Отговор
    Това интервю трябва да се изучава във Факултета по журналистика, как не трябва да се взема интервю, да не се прекъсва постоянно госта, да не се задават натрапчиво едни и същи въпроси, да има политически неутралитет и коректност на водещите. Затова 112 място ни е много. Кога тия мисирки са държали такъв тон на представители на ГЕРБ?
  • 135 Фридрих

    1 6 Отговор
    Поредния тъпанар с власт за два месеце започна да уволнява. Още не е свършил работа за две стотинки и си представи какво ще прави ако е собственик. Няма да си собственик. И внимавай с журналистите, да не стане мазало. Естествено, че ще им говорят в слушалките. Това е телевизионна технология. Има режисьори има редактори, има технически екип. Това е технологична връзка. Ама копоя на фатмака знае ли ?
  • 136 Тет

    1 2 Отговор
    Дай на комунист власт и му гледай простотията.
  • 137 оня с коня

    3 1 Отговор
    в бтв се назначават основно турци и помаци!!!
  • 138 оня с коня

    2 1 Отговор
    и йочев и гавазова са помаци!!!
  • 139 националист

    2 1 Отговор
    Босфор ТВ...сега са нахранилка и на Козяк...
  • 140 ФИНЦИ

    3 0 Отговор
    КО СА ПРАИТЕ БЕ БТВ СМОТАНИ ОСТАНАХТЕ САМО В ТОВА БТВ ЩО НЕ ВИКАТЕ БОИКО БОРИСОВ АМИ ТРЕПЕРИТЕ ААА МИШКИ С ВАС БИЛЯНА ГАВАЗА ВНОВА ТЪРСЯТ ЧИСТАЧКА НА НУЗ РУМА
  • 141 ФИНЦИ

    5 0 Отговор
    ЗЛАТОМИРЧО И БИЛЯНКА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО НОВИНИ ОТ БТВ САМО ЛЪЖА НИЩО ВЯРНО ТВ НА БОИКО И ПЕЕВСКИ ОТ ТОВА ГИВУРКАТ ТЕЗ МИШОНКИ
  • 142 My Saxo

    4 0 Отговор
    Прав е Бойко Рашков
  • 143 микрофони

    3 0 Отговор
    БТВ се противопоставяла на всички форми на влияние . Да се беше противопосатавила и на ,,суфлиране в ушичките на техните мисирки с поставени в тях микрофони . Нищо не казха за влияние с технически средства на техните жърналисти . което стана хронично . Преди години същотоисказване за,, микрофоните в ушичките "направи Волен Сидеров но веднага гои искараха луд . пиян и пр. ще посмеят ли да постъпят така и с Рашков . Едва ли . БТВ .. помиярска телевизия катои НОВА . Нкога няма да си върнат рейтинга .
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Аз Негодника

    0 5 Отговор
    Слушах му опорките за чистките - кадровите смяни...За по честни избори,и че хората на промяната ги изисквали... Той е наясно че не може да контролира,или да спре корпоративния, и купения вот...Но някак трябва да се оправдае,че нещо се прави,да сплоти редиците на прогнилата си, от корпоративно олигархични интереси партия.Цялата партия е собственост на няколко олигарси...Кой хора на промяната,другарю Парите на Сорос от наркотрафика спонсориращи ДБ...Или футболните агитки на Божков...Прогнилия студенстки град от проституция и нарко трафик...А и бившата администрация на Костов и БСП...Това ли е промяната...ДЖОРДЖ СОРОС
  • 146 Чук и Гек

    4 0 Отговор
    БТВ !!! Като сте много почтени, къде е Венелин Петков? Между другото, чак сега разбрах защо Слави не иска да дава интервюта! Излишно усилие! Все пак той познава тази кухня отлично! Бареков също! Жени марчева започна да се прави на учителка по английски, той я остави заедно с бъджаците и на публиката и напусна студиото.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Ггггг

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "БойкоТВ":

    Е защо бе.... къде е това интервю... 5жстстии против бойко рашков и в нито една не пишат каксо е станало

    Пробити мисирки
  • 149 сороснерес

    1 0 Отговор
    вместо журналисти що не сложат някой робот с въпроси заложени в чипа..и така да дундуркат ..хем ще спестят от вноските..блю блю
  • 150 възмутен

    1 1 Отговор
    Не за пръв път Гъзова си позволява мисиркино поведение. Щом в студиото не е гост от ДПС и ГРОБ поведението на ме.исирката е арогантно!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове