7 Юни, 2021 22:06 2 938 82

И БЛС защити проф. Кантарджиев

  • тодор кантарджиев-
  • блс

Лекарска солидарност

И БЛС защити проф. Кантарджиев - 1
Снимка: Архив

Управителният съвет на Български лекарски съюз (БЛС) е силно озадачен и изненадан от начина, по който проф. Тодор Кантарджиев беше освободен като директор на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ). Това се посочва в позиция на съвета, оповестена от пресцентъра.

"Българският лекарски съюз е категоричен, че освобождаването на проф.Тодор Кантарджиев по този начин, на фона на огромните му заслуги в борбата с пандемията, не е наградата, която той заслужава за достойно извървяния професионален път", отбелязват от съюза.

"Проф. Тодор Кантарджив е изключителен професионалист, доказан специалист в своята област, дългогодишен директор на НЦЗПБ. Уважаван, както от колегите си, така и от цялото българско общество", се казва в позицията.

"Случилото се е особено огорчаващо на фона на 30-те и повече години от живота си, които проф. Кантарджиев отдаде на структурата към Министерство на здравеопазването, на фона на неуморния труд и огромния му принос за борбата с коварната болест и овладяването на пандемията от COVID-19 у нас. Неслучайно и Български лекарски съюз на последните престижни награди на медицинската гилдия, отличи проф. Кантарджиев в специалната категория "Борба с пандемията - Ковид 19", посочват още от съюза.

По-рано през деня пресслужбата на Министерството на здравеопазването съобщи, че директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф.Тодор Кантарджиев е освободен от поста си поради навършване на пенсионна възраст. На този етап Центърът ще бъде ръководен от проф. Ива Христова.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    22 25 Отговор
    мене си ме радва - забавен, умен... проблема е системата

    Коментиран от #10

  • 2 Хахаха

    58 20 Отговор
    Пенсионираха го. Хиляди мечтаят за този миг в живота си. Какъв е проблемът? Пенсионирането е репресия ли?

    Коментиран от #18, #78

  • 3 Какво толкова стана

    45 10 Отговор
    Да е жив и здрав, да си харчи пенсията и си докторува в някоя болница!

    Коментиран от #23

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Hess

    35 18 Отговор
    Това очаква всички дупелизци и национални предатели...употребени и изритани!!!2997
  • 6 От какво

    50 13 Отговор
    го защитават ? Че има нужните години и стаж за пенсия и е пенсиониран ли ?
  • 7 Никога

    34 20 Отговор
    Да се пенсионират тогава всички навършили пенсионна възраст тогава,Рашков е на 67г.Старци и баби и в правителството и навсякъде,само че за тях се мери с друг аршин.Е затова Българи няма да се оправи,защото ние съдим само чуждите,нашите никога!

    Коментиран от #25, #48

  • 8 Мда

    17 13 Отговор
    Голяма драма, няма що. Борисов не взе Кантара и он отиде у пенсия. Нека да идват младите, като Георг и Митов. Професори ще са по всичко, много скоро...
  • 9 Доктор Радева

    19 34 Отговор
    Респект и благодарност за знанията и труда ти, проф. Кантарджиев ! Бъди жив и здрав и така за още много-много години !

    Само аз лично познавам кажи–речи стотици хора, които с доверие те гледаха и слушаха през всичките изминали години, включително и когато Ковида дори не ни се беше и присънвал !

    А пък отмъстително освободилите те завистливи и злобни пигмеи в лицето на марионетния министър и неговия червен тартор от Дондуков 2 нека отсега се подготвят за позорната и мъчителна участ, каквато неизбежно – рано или късно – сполетява мерзавците от всякакъв калибър 😁

    Коментиран от #13, #27

  • 10 др Гей Билтс

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Да не мислиш, че дори и невменяем да го изкарат пак няма да опере пешкира.

    Коментиран от #55

  • 11 яко ни лъжат

    28 2 Отговор
    ФАКТИ МЪЛЧАТ КАТО МИСИРКИ... Адвокат Тодор Кръстев: Карадайъ трябва незабавно да бъде арестуван още на границата при влизане в България ."Сред декларациите, които е правил в Турция при срещата си с Ердоган и правителството му, ако сме държава на място, Мустафа Карадайъ трябва незабавно да бъде арестуван още на границата при влизане в България
    Подобно брутално погазване на българската Конституция България не познава, поне в близкото минало. Не може така, не може. Дори и с турско самосъзнание това е български гражданин, нещо повече - политик и председател на парламентарно представена партия.
    Не може да се държиш смешно и сервилно и да поставяш в услуга себе си и партията си на друга държава, както и да правиш декларации, които денонсират на практика Конституцията на държавата България. Не може. Да, ако сме държава на място, Мустафата трябва да бъде окован още щом мине границата, или поне с шутове да бъде върнат обратно".
    По време на тридневното си посещение в Турция, освен с председателя на меджлиса, Карадайъ разговаря с валията на Одрин, лидерите на 4-те политически сили, както и с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган.
  • 12 Потрес

    32 8 Отговор
    Това не го разбирам. Навършил пенсионна възраст - пенсия. Чао, отваря се пътя за следващ. Кога ще се престане с тези вечни професори. Като имат знания и умения да си продължат на частно! Точно заради липса на всякаква въжможност за развитие младите напускат страната. Този е дал каквото е могъл! Благодарност с няколко пенсии и чао!

    Коментиран от #16, #69

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гербаджия

    3 14 Отговор

    До коментар #12 от "Потрес":

    Абсолютно си прав, но има голяма разлика между това да се направи както трябва и де се случи, както е направено в този случай.
  • 17 ГЕРБ NY

    8 19 Отговор
    Кацаров да беше станал кацар, като дядо му, щото като администратор е НУЛА.
  • 18 нннн

    21 4 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Дай Боже всекиму да се пенсионира, и с максимална пенсия. Много се натискат работилите на бюро да работят, ама пак на бюро...

    Коментиран от #33

  • 19 Герберскиклатокорец

    15 5 Отговор
    Защитават от кого и за какво?Това статукво са псичноболни човека се пенсионира
  • 20 абе какви

    16 6 Отговор
    са тези писъци, бе. Не е освободен, пенсиониран е. Кой обикновен човечец не го пенсионират като навърши определена възраст и има изискуемия стаж. Ами ще се харесва на подчинените си, как няма да се харесва като не ходи на работа, а когато отиде ги забавлява с физиономиите си. Моля някой да каже какви са "големите" заслуги на този професор след като Националния център по заразни и паразитни болести е руина.
    Иначе никак не му пречи да има частни лаборатории за PCR тестове.
    Освен това на 27 май 2021 г. в тържествена обстановка проф. д-р Ива Христова, заместник директор на НЦЗПБ, беше удостоена с почетното звание „Знакова личност на район Младост“ /която назначиха на негово място/.
    Да си гледа старините. Няма да го върнат, въпреки, че работното време на герберите започна тук преди час и половина, ама греда - другарЕте Борисов и Нинова не се бяха разбрали предварително кой да го хвали повече!

    Коментиран от #28

  • 21 324

    20 6 Отговор
    Ореваха ортълъка всички Толупови наемници. Как пък един не си тръгна с достойнство без да вие по медиите.
  • 22 борбата му

    15 7 Отговор
    срещу пандемията беше серия от уговорени мачове.

    Коментиран от #35

  • 23 ама не е

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Какво толкова стана":

    доктор. Иначе да, може да работи в някоя лаборатория по микробиология. Ама пък защо му е - той има две частни такива.

    Коментиран от #34

  • 24 истината

    17 6 Отговор
    И в Европа ги пенсионират така като навършат пенсионна възраст. Това е напълно нормално и законно. Всичко е в реда на нещата. За какво протестират, не разбирам. Странни хора сме ние българите, излизаме на протести за законни неща, а за незаконните си затваряме очите, сякаш са нещо нормално. Сбъркана ни е представата за правилно и неправилно. Затова тъпчем на едно място.

    Коментиран от #31

  • 25 не правиш

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Никога":

    разлика между Кодекс на труда и Закон за държавния служител.
  • 26 ТКЗС

    9 3 Отговор
    Пенсия и 20 държавни заплати даже проф. Вучков не е взел 😁🎃🇻🇳🚾
  • 27 олеле

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Доктор Радева":

    я поразкажи малко за труда му!
  • 28 Я па тоА

    4 11 Отговор

    До коментар #20 от "абе какви":

    А пък всички областни управители са едни младежи.... И министрите, с малки изключения... И самият Радев, и самият Янев, за дедикът Бойко Рашков да не говорим Младежи! Дрън-дрън-дрън.

    Коментиран от #37

  • 29 констатация

    11 3 Отговор
    фсички са готини на ракийка на маса на плажа в парка и т.н , изродията на човека се вижда в определени ситуации , аз този като го знам че е гербераст като го вида сменям канала

    Коментиран от #59

  • 30 Защитават за какво?

    16 3 Отговор
    Един от предателите на народа в НОЩ
  • 31 XAAXAAAXA

    2 12 Отговор

    До коментар #24 от "истината":

    Не гласувайте за Радев, пенсионер е!!!

    Коментиран от #41, #42, #45

  • 32 едеее

    18 2 Отговор
    Пенсиониран. Хахаха, за какво протестирате бе, не давате да го пенсионират ли. Смешници. От всичко правят големи драми. Хайде спрете се вече. Вижте страната в какво състояние е, където бутнат - незаконни неща са правени, това не ви ли смущава, къде потъват парите ни като данъкоплатци, как се разходват непрозрачно, без конкурси. Тръгнали ми да реват срещу законно пенсиониране. Не ви ли е срам. Това никъде го няма. Изкажете му благодарности, щом сте доволни от него и му пожелайте мирни и спокойни старини.

    Коментиран от #36

  • 33 Работник

    14 1 Отговор

    До коментар #18 от "нннн":

    Цял живот съм блъскал с една ,,Фадрома"...!С удоволствие се пенсионирах...!Ех,ако бях на бюро,а не в тая шумна,гореща и вибрираща машина,сигурно и аз щях да искам да работя и след пенсия...
  • 34 Тогава

    10 1 Отговор

    До коментар #23 от "ама не е":

    Да не му берем дерта!

    Коментиран от #40

  • 35 и сега

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "борбата му":

    ще започнат разкритията за фалшивите PCR тестове. В Чехия започнаха вече.
  • 36 XAAXAAAXA

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "едеее":

    Това е предопределено, още от 1990г.Куфарчета с пари, банки никнат като гъби, фалират. Бандитска приватизация, невиждана инфлация. Спестяванията на хората ги няма. После тройната коалиция и пак надолу!! Винаги започваме от нулата. Последните години подем и... отново срив!!

    Коментиран от #57

  • 37 първо се

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "Я па тоА":

    справи с КТ , ЗСО, ЗДД и тогава разсъждавай кой и кога се пенсионира.

    Коментиран от #39

  • 38 Цитат

    14 1 Отговор
    ,,И БЛС ЗАЩИТИ проф. Кантарджиев"
    И от какво го...,,защити" моля...?!От спазването на законно положение, заложено в Трудовият Кодекс ,отнасящи се за всеки гражданин на Република България ли...?!?!

    Коментиран от #54

  • 39 Идиот

    1 11 Отговор

    До коментар #37 от "първо се":

    Ми проф. Мира Кожухарова е само на 71, а е съветничка на Кацар ли е, Бъчвар ли е.Злоба и реваншизъм е в това правителство на Радев.

    Коментиран от #51

  • 40 точно

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "Тогава":

    Той не реве, другите се разревали, заради него.

    Коментиран от #46

  • 41 ухуиух

    10 1 Отговор

    До коментар #31 от "XAAXAAAXA":

    Радев е едва на 57 години, Кантарджиев е на 66 години, алооо. Мъжете се пенсионират на 64 години и 3 месеца. Тоз Кантарджия даже се е услушвал година и половина, даже са закъсняли. Какво толкова, други умни и образовани няма ли у нас, само той ли е еднинствения кадър, който може да заема този пост. Аме циркове да правим сега.

    Коментиран от #43

  • 42 ти знаеш ли

    6 2 Отговор

    До коментар #31 от "XAAXAAAXA":

    на колко години е Президента! На него не му бери грижата. Тревожи се за вожда си!
  • 43 НЕ ДУМАЙ !

    2 10 Отговор

    До коментар #41 от "ухуиух":

    Бойко Рашков е на 67 години и също трябва да се пенсионира !

    Коментиран от #50

  • 44 Професора

    14 2 Отговор
    Кантарджиев е един мошенник.
  • 45 Хехехехеее

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "XAAXAAAXA":

    Тогава се кандидатирай ТИ за президент...- за теб ще гласуваме ,,младежо"...
  • 46 уйдурма

    11 1 Отговор

    До коментар #40 от "точно":

    Как да не реве, и той рева, че и псува, казал “мамата си тракало“, не го е срам, за много умен се има, а ръси простотии, това ли ви е “умния“ и прехвален професор. Аз в Германия такива изказвания от професори не съм чувал. Да ви имам и професорите, дето псуват като селски овчари, толкова му е възпитанието на тоз измислен професор.

    Коментиран от #62

  • 47 Бермудския Триъгълник

    11 1 Отговор
    Такува професори с лопата да ги ринеш. Какви точно заслуги има, че не се сещам? Вън на вдички гербераски лакеи на всички нива!
  • 48 хахахахахахаха

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Никога":

    Да се били пенсионирали министри...
    Ти чуваш ли се какво плямпаш бе Тиквон?
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    И то в служебен кабинет, който е за 2 месеца?
    Това от около 6 млн аборигени... поне 4млн сте такива кухи клоуни.
  • 49 Оши Сан

    13 2 Отговор
    Време еи онази мошенгия Мутафчийски от ВМА да бъде уволнена
  • 50 пфуй

    9 4 Отговор

    До коментар #43 от "НЕ ДУМАЙ !":

    Бойко Рашков е за 2 месеца, не се натиска като тоз Кантарджия да е доживот на държавна службица, няма място за сравнение.
  • 51 нали ти

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Идиот":

    казах да се справиш с горепосочените документи. Тц, няма да се справиш. Не знаеш какво означават тези абревиатури и затова продължаваш да намилаш глупостите си.

    Коментиран от #53

  • 52 Филип Боев

    8 1 Отговор
    Допуснаха ли се грешки в разпространяването на пандемията? Професора участва ли в това? Докога ще се гледа едностранно? Пенсионирането не е наказание.Смешен плач! Професионалните организации прекаляват със защитата на членовете си. Пациентите, т.е. цялото население на страната, дали е съгласно с шепата синдикалисти? По-кротко с възмущението господа лекари! Хипократ членувал ли е в синдикат?
  • 53 Идиот

    0 3 Отговор

    До коментар #51 от "нали ти":

    То и ти ръсиш глупости, но като гледам това не те е притеснило!

    Коментиран от #56

  • 54 и да си

    8 2 Отговор

    До коментар #38 от "Цитат":

    кажем още нещо. Този професор работи три годи над възрастта си за пенсиониране, което означава, че до този момент е получавал и пенсия, и заплата. Е стига толкова. Нали се сещаш , че ако има неизползван отпуск, му е изплатен и той, заедно със заплатите за пенсиониране. Ненаядоха се.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 пфуй

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "XAAXAAAXA":

    Ооо то пък сега след гербавото управление щото сме цъфнали, та вързали. Последни по всичко в ЕС, дори на Румъния дишаме прахта вече. Пък тоз пенсионер голям театър разигра, ами като е толкова компетентен нека Борисов го вземе в герб в листите на изборите, какво го оплаквате, че го пенсионирали, Чудо голямо станало, въйййй.
  • 58 айдеее

    5 1 Отговор
    Кво го оплаквате тоз бе, да не е умрял. Пенсиониран бил, ами че го пенсионират ми, закона важи за всички.

    Коментиран от #61

  • 59 Мммм, дааа

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "констатация":

    Всички... Фсички се пише с В... ПРАВОПИС... ИЗКАЗ... СЛАБ 2...И СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА КОМЕНТИРАШ ПРОФЕСОР КАНТАРДЖИЕВ??? ЕЛЕКТОРАТА НА ЧАЛГА ПАРТИЯТА...

    Коментиран от #72

  • 60 калобри

    5 4 Отговор
    Дойде едно временно правителство за два месеца и реши да сложи нещата в ред и по закон и герберските подлоги се разпискаха на умряло, развалиха им рахатлъка дете си правеха каквото си искат, независимо дали е законно.

    Коментиран от #66

  • 61 Аа, не

    1 5 Отговор

    До коментар #58 от "айдеее":

    НЕ ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ-ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ, НО НЯКОИ СА ПО-РАВНИ... БОЙКО РАШКОВ.. РУМЧО РАДЕФФ...??? ИЛИ ЗА БЛЮДОЛИЗЦИ, МОЖЕ...

    Коментиран от #65

  • 62 да псувнята

    4 3 Отговор

    До коментар #46 от "уйдурма":

    я чух "Това са хора майката си трака". Ами...език на "професор"!
  • 63 Мммм, дааа

    1 3 Отговор
    Чета въпроси от типа на "КАКЪВ ПРОФЕСОР Е КАНТАРДЖИЕВ?" И НЕ ДОУМЯВАМ... КАКЪВ ПРОФЕСОР Е МИ. НЕ ТКОВ... ПО ЛЯВА ИЛИ ПО ДЯСНА ЧЕТКА??? НА КАКВА ВЪЗРАСТ Е И С КАКВО НЕГОВИЯТ БРОЙЛЕР НА ПЛОЩАД "СЪЕДИНЕНИЕ" Е ПОГДОСТОЕН ТА ЗЕЛЕНОЧОРАПИЯТ ШОФЬОР НА САМОЛЕТ ГО НАПРАВИ МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА, МОЛЯ ВИ СЕ!!! А ТОЙ НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРИБЕРЕ ВКЪЩИ, ЗА ДА СИ ОТДЪХНЕ КУЛТУРАТА...??!!
  • 64 лекар

    4 1 Отговор
    Геронтокрация , комунисти , цял живот директори , паразити , селски схемаджии , комбинатори , обиграни мошеници , свръхмандатни и неподлежащи на пенсониране държащи кокала на властта , парите и славата самовъзпроидвеждащи се в масонски ложи комунета , партизански отрочета и хомосексуалисти .
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 АМИИИ, бъркаш се

    2 4 Отговор

    До коментар #60 от "калобри":

    ДОЙДЕ ЕДНО СЛУГИНАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ВЪРШИ ПРОСТОТИЯ СЛЕД ПРОСТОТИЯ. РЕВАНШИЗЪМ И ЗЛОБА ЛЪХА ОТ ВСИЧКО, КОЕТО ВЪРШАТ... СЪЩО КАТО ФАТМАКОФФ... ЗЛОБНО, ДРЕБНО, УШАТО ЧОВЕЧЕНЦЕ...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гниди сте

    4 3 Отговор
    Ей, летецът, на колко години е Рашков - на 67, веднага да го пенсионираш. Аз съм комунист, а вие алчни гниди.
  • 69 Хаха

    3 3 Отговор

    До коментар #12 от "Потрес":

    Че то по твоята логика половината служебно правителство трябва да бъде пенсионирано барабар с Президента?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ким

    4 2 Отговор
    горко и на тази държава след като такова поколение като вас,малоумни хейтъри жадни за власт и мъст идва
  • 72 Сега ти

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "Мммм, дааа":

    пише човек, който не допуска граматически и пунктуационни грешки. Целият ти правопис е под нулата. Знаеш ли кога се пише многоточие, знаеш ли кога се допускат три удивителни или въпросителни знака, знаеш ли кога се пише с главни букви в интернет? Не знаеш, така че не чакам да отговориш. "А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?" Написах го и изобщо няма да те питам къде е написано и чии са тези думи. Няма как да знаеш!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 тони

    1 6 Отговор
    всички драскачи сте с по една гънка в мозъка,не можете да стъпите на малкия пръст на професора,можете само да хвърляте жълти павета по полицията и после да се оплаквате от полицейско носилие
  • 75 Анонимен

    7 1 Отговор
    Кодексът за социално осигуряване задължително определя пределна пенсионна възраст. Неговото неспазване означава създаване на привилегии, дискриминация и спиране на кариерното израстване на младите.
  • 76 Търговците

    1 3 Отговор
    обаче се траят за болница Лозенец, друг пруфесор и гнусните престъпления. Там са като рибета. Проф. Кантарджиев няма да остане без работа и няма нуждя да се правят сеирите на други пруфесори отдавна навършили пенсионна възраст, но с още мераци да отчитат изборите.
  • 77 Чук и Гек

    6 1 Отговор
    Какви неща пишат тея от БЛС за професора, бе!? Та той е още жив човекът!!! Ако не знаеш за какво става въпрос, ще помислиш, че са написали некролог! Жив и здрав, пенсиониран - това е!
  • 78 Лекар Бг

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Маджаров и Брънзалов ЛЪЖАТ!! Този нескопосан пасквил в защита на Кантарджиев е тяхно ЛИЧНО становище!! Не са питани членовете на БЛС,не е взето решение!! За Маджаров и Брънзалов това е разбираемо като подлоги на бившите властимащи!!!
  • 79 Алфа Вълкът

    2 0 Отговор
    По-интересно е, че и БСП го защити! Ама като му е дошло време за пенсия, защо трябва да взема хляба на друг?
  • 80 Единствен изход

    3 0 Отговор
    Като го защити, да го подмлади. Заслужен отдих, навършени години, старост. Пожелание дълго да си получава пенсията.
  • 81 БЛС и Огромните заслуги на Катронджиев!!

    2 0 Отговор
    Така смятате, вие, явно и при вас има за Пенсия?? Бялата Мафия, основната ви работа беше да ю Опсихясвате хората, да не ходят да Протестират и да не отидат да гласуват Април месец!! Другото вървеше на самотек, Сутринта едно, вечерта Обратното, Проба, Грешка, какво се получи това!! Всички он Н ОЩ на Съд, Гробишните паркове няма място за погребения!!! Колко са общо починалите в България от началото на Пандемията??? 600 000човека???С Толко е намаляло населението на България!! Станахме 5 милиона!! Заслугата е и на Бялата Мафия,!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове