10 Юни, 2021 11:23 2 856 79

НФСБ искат държавно отличие за проф. Кантарджиев: Трудно ще го "изчегъртате"

  • проф. тодор кантарджиев-
  • нфсб-
  • стойчо кацаров

В началото на април 2020 г. д-р Стойчо Кацаров написа в статия, че няма основание за противоепидемичните мерки на правителството и Националния оперативен щаб

НФСБ искат държавно отличие за проф. Кантарджиев: Трудно ще го "изчегъртате" - 1
Снимка: БГНЕС

Над 160 служители на Националния център по заразни и паразитни болести се подписаха под искането проф. Кантарджиев да бъде върнат на работа. За няколко часа. Стотици граждани го подкрепиха. Десетки студенти по медицина застанаха зад него. Поне това да беше чул служебният министър след като предприе самоубийствения акт да махне проф. Тодор Кантарджиев. Това означава действието на д-р Стойчо Кацаров – махна лекар по време на пандемия!

НФСБ застава зад доказания професионалист, който, заедно с колегите си от Националния оперативен щаб успя да преведе страната ни през тежките времена на коронакризата.

Категорично се противопоставяме на опита за грозна политическа намеса когато става дума за здравето и живота на хората. Когато е нужно ефективно функциониране на здравната система - във времена, в които цялото човечество се бори с пандемията.

Опитът професорът-инфекционист да бъде отстранен под привидния предлог за навършени години за пенсия, е елементарен ход и явен реваншизъм. Или пък зад това се крият нечии лични мераци?

НФСБ настоява: Върнете проф. Кантарджиев! Той е не само доказан професионалист и лекар. Той е съвременен герой. Макар професионалната злоба и завист да не простиха на тези нови български апостоли. Проф. Кантарджиев пренебрегна личното си здраве и безкористно се бори за здравето и живота на българите от първия ден на пандемията. Въпреки изморителната работа в щаба и в Националния център по заразни и паразитни болести, професорът намираше време да се усмихне и да ни даде надежда.

Какво направи в началото на пандемията този, който сега "пенсионира" Тодор Кантарджиев?

В началото на април 2020 г. д-р Стойчо Кацаров написа в статия, че няма основание за противоепидемичните мерки на правителството и Националния оперативен щаб, защото коронавирусът не бил особено опасна инфекция. Да, ама – не.

Докато проф. Кантарджиев се бореше за животи и вдъхваше надежда, Кацаров се бореше за пост, внимание и продаваше теории на конспирацията.

Трудно ще го "изчегъртате". Българите знаят и ще помнят какво направи проф. Кантарджиев за тях. Всичко друго е временно.

НФСБ предлага на президента Румен Радев проф. Тодор Кантарджиев за държавното отличие - орден „Св. Св. Кирил и Методий“, за изключителен принос за спасяването на българската нация.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе

    104 7 Отговор
    тази пенсия в колко партии е членувал!

    Коментиран от #34, #36, #67

  • 2 КОТарАК

    77 8 Отговор
    фронта за спасение на Бойко много пострада от короната. Касабов почина от тая зараза , не от алкохолизъм

    Коментиран от #68

  • 3 Гост

    108 10 Отговор
    Именно, че българите помнят какво направи Кантарджиев. Стига сте го натрапвали, оставете го да се наслаждава на пенсията си

    Коментиран от #40, #53

  • 4 предложение

    88 8 Отговор
    направете я герой на социалистическия труд тая тения!
  • 5 Миризлив пор

    21 52 Отговор
    Кога назначиш някой кариерист на даден пост, първата му работа е да изгони кадърните хора за да не си личи неговата некадърност. есента всички ще са забравили за масовите психози, само тук пак ще стоим затворени по къщите защото и малкото останали лекари не могат да се справят.

    Коментиран от #18

  • 6 Пенсионери ура

    65 7 Отговор
    Студенти се застъпват за пенсионер :))). Ако му даваха да седне място в автобуса добре ама това ми идва в повече. Нека младите и амбициозните доктори да ходят в чужбина те не ни трябват нали си имаме пенсионери да ни работят. Нищо че вече не ги интересува на къде се развива науката а само как да си кротуват на топло.
  • 7 Българин

    67 6 Отговор
    "В нaчaлoтo нa aприл 2020 г. д-р Cтoйчo Кaцaрoв нaпиca в cтaтия, чe нямa ocнoвaниe зa прoтивoeпидeмичнитe мeрки нa прaвитeлcтвoтo и Нaциoнaлния oпeрaтивeн щaб, зaщoтo кoрoнaвируcът нe бил ocoбeнo oпacнa инфeкция. Дa, aмa – нe."...НФСБ обаче услужливо пропускат изказването на Кантара от февруари 2020г. когато казва, че короната не е опасна и той лично гарантира, че тя няма да дойде в България, две седмици по късно същото го каза и Мутафа, а след още една седмица когато влязоха в НОЩ се обърнаха на 180 гр. и пончаха с всяването на паника.
  • 8 Заслужилия

    72 6 Отговор
    Професор изпълняваше политическата поръчка на управляващите да нагнетява напрежение и агитира за всеобща ваксинация с непреминали,тест ваксини. Нищо повече от това !
  • 9 Псевдоним

    45 4 Отговор
    Партиите на статуквото се опитват събират ковид-електорат, затова е този целият рев :)
  • 10 ПЕЕВ

    9 53 Отговор
    МНОГО ЗЛОБА ИМА У РАДЕВ ,ТЯ ЩЕ МУ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА.

    Коментиран от #17

  • 11 Софиянеца

    32 6 Отговор
    Тоя не го изчегъртахме направо го изритахме без следи от чегъртано!
  • 12 7575

    51 3 Отговор
    АДМИНИСТРАЦИЯ = ОПГ

    160 човека вършат работа за 16 човека и взимат заплати за 1600 човека
  • 13 Айде у лево

    36 3 Отговор
    Тия па къде се обаждат?! Вашите заповеди ли изпълняваше така стриктно, че медал затова да му се даде?
  • 14 Чочо

    42 1 Отговор
    Като толкова е добър да си го вземат на платена длъжност във НФСБ😇
  • 15 Надееееждааа

    36 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Докато проф. Кантарджиев се бореше за животи и вдъхваше надежда !!!!
    Вдъхвал надежда?
    На кого?
    Иначе надъхваще на джибри...........но това е , защото се е борил за живота си!!!!!!!!

    Коментиран от #29

  • 16 Реалност

    41 6 Отговор
    Поредния професор с IQ на шипманзе:) Всички сме наясно, че си крал, всички сме наясно, че нямаш нито един прегледан пациент в кариета си, всички знаем за 12-те ти апартамента и други имоти, стой си тихо и кротко, наслаждавай се на откраднатото и на максималната си пенсия защото от толкова реване накрая ще те разследват и ще влезеш в затвора.
  • 17 Нали

    41 3 Отговор

    До коментар #10 от "ПЕЕВ":

    Този Кантарджиев орева орталъка !
  • 18 РЕАЛИСТ

    39 6 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    И какво му беше кадърното на този Кантарджиев? България бе на дъното по всички показатели по справяне с кризата. Най голяма смъртност, най малко ваксинирани в ЕС.
  • 19 Мисля

    3 26 Отговор
    Че е готин Кантарджиев
  • 20 Тъпаци герб

    39 3 Отговор
    Вече се видя, че няма нужда от НОЩ, ден и всякакви нагъъззени на Боко иддиооти. Време му е да си гледа пенсията, а не да се надуупва на проосстаците. Видя се че след изборите бройка за ковид драстично намаля.
  • 21 :((

    28 2 Отговор
    Киро Мошенгията и Кочо Гербавия бяха министри--обаче се скриха като депутати...Кантарджиев опира пешкира.....а "нфсб" потдържаха министрите на Тулупа,ся лаят кат лицемерни кучки !!!
  • 22 Откога...

    33 0 Отговор
    Пенсионирането е новина ?!?!? А какво става в борсата за органи, държавната Правителствена болница... ?! Един мустачур, вероятно с водещ офицер до 1989 г., той ли е димката ?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 я па тия

    24 2 Отговор
    Отличие за експерт по мимики може, за друго не. Само наквасен човек може да прави такива физиономии на сериозни събирания.
  • 25 Филип Боев

    33 2 Отговор
    България трябва да бъде спасена от НФСБ. Безхаберие облечено в лицемерие и наглост!
  • 26 въпрос

    32 3 Отговор
    Кога ще отстранят и генерал Годжи?!

    Коментиран от #69

  • 27 стига

    26 3 Отговор
    Стига сте ни занимавали с този некадърник с мустаци. 20 хиляди българи си заминаха докато този се правеше на много голям капацитет.Стига сте плакали за палачите си. На всичкото от горе той не е изгонен както заслужава а е пенсиониран.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 надежда

    23 3 Отговор

    До коментар #15 от "Надееееждааа":

    Вдъхваше паника и страх с разни протнози за трупове без чували. Ама и другите са за отстраняване.
  • 30 Българка

    25 3 Отговор
    Кантарджийски е спестил от трудови доходи/ заплати над 500 000 евро и 500 000 лева. Дай боже всекиму такива заплати. Бившите управляващи и тези, които искат да не се пенсионира, смятат ли, че държавни заплати в такъв размер, па било и за изключителни специалисти- администратори, са нормални? Та Кантарджийски се пенсионира, което значи , че след това може да ръботи, но не на държавна заплата, която явно е била десетки хиляди

    Коментиран от #79

  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    18 1 Отговор
    Ще му дадем отличие споко,поне 20 тояги,ще остане и за него и за тези от Правителственна..........
  • 32 dfu

    21 2 Отговор
    Какво доживях, тоя който съучастваше в унищожаването на хиляди българи, искат да го правят герой...
  • 33 асад

    16 1 Отговор
    тоя тиняк сам ще се изчегърта
  • 34 CъсСинПрестъпник

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "абе":

    .е..този Фалшшив ,"Герой".За децата ,отговорност носят родителите!Да идат контролните органи във ВМА у да видят крещящите законови и нравствени Престъпления на весел Кантарджиев.Злоупотреби за десетки милиони,фалшиви ИЗта ,изписване на лекарства не стигнали до пациентите,Терор над паиетнти у персонал.Етика и хипократова клетва-това пък какво е?Шефчето да го проверят от БЛС ,Комисията по етика,Медицински одит,Финансови ревизори и прочие...Си видим тогаз каква песен ще замълчите ГЕППаби мисирки.Тотална Ревизия на ВМА и на Извънредните пълномощия на ЧК на Веселчо-ще стане тъжен клиент на правосъдието!
  • 35 55555

    18 1 Отговор
    Уволнете ги тези 160 служители
  • 36 Иван

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "абе":

    Поне в 2 20г на никой не дава път
  • 37 гост

    22 2 Отговор
    Този е един от виновниците за СМЪРТТА НА хиляди хора, недопуснати за планови операции, и наплашени от смъртността на Ковид19 до такава степен, че стотици хиляди хора не ходеха на профилактични прегледи от страх да не се заразят и умрат от един ОБИКНОВЕН грипен вирус, представян за КОВИД19.
  • 38 Протестър

    16 1 Отговор
    Затвор за НОЩ, няма бацо няма вирус
  • 39 off

    18 1 Отговор
    В много държавни структури при навършването на пенсионна възраст,човека се пенсионира. Особено ако не е и на висока позиция. Редно е да има "еднакъв аршин" навсякъде и за всички. НФСБ да си напрявят "банкет" за изпращане, а ако толкова им е мъчно за него да го назначат на граждански договор за портиер, да си го гледат всеки ден на идване и тръгване от работа- да им казва по едно добър ден и довиждане.
  • 40 панчо виля

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Точна така ,ще разчекнат човека всеки ден от всяка статия от всеки вестник само него ,оставете го на мира и да си кюти човека да се радва на пенсията и така.........
  • 41 Асан

    12 1 Отговор
    Вземай го за фелдшер у Канесайбе 😁🎃🚾🇻🇳
  • 42 Иванов

    20 1 Отговор
    Тази статия наистина ме разсмя,патриоти -идиоти.
  • 43 Хе хе

    13 1 Отговор
    какво означава това нфсб. що за име е това, че чак го пускат като новина.
  • 44 Гербер

    2 10 Отговор
    Аз пък събрах 10000 подписа за Герб
  • 45 Милев

    14 1 Отговор
    Този и тиквен медал не заслужава...
  • 46 Как ли забогатя изведнъж ?

    15 1 Отговор
    Да го отличим с 2 години затвор
  • 47 При заслуга - награда

    8 1 Отговор
    Единственото невъзможно за всички, дори за НФСБ искат държавно отличие за проф. Кантарджиев е връщане на изживяните години, сиреч СТАРОСТ. И с хастара навън да се обърнат настъпва време за ЗАСЛУГЕН ОТДИХ ПОРАДИ СТАРОСТ, дори за професор, а всичко друго е с користна ЦЕЛ- гадна политика.
  • 48 Гост

    8 2 Отговор
    Като си спомня как ни беше налъгал та висяхме в къщи като ненормални и бяхме нахлупили едни противогази и не ми е толко симпатичен.
  • 49 Психолог

    13 2 Отговор
    СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА КАКВИ ЖИВОТИ Е СПАСЯВАЛ КАНТАРДЖИЕВ: ХОДЕШЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ ДА ВСЯВА ПАНИКА,СТРАХ ДА СЕ ПРАВИ НА МАЙМУНА! "ПИЙТЕ ДОМАТЕН СОК И ЯЖТЕ ДОМАТИ СЛЕД ВАКСИНА ДА НЯМАТЕ ТРОМБИ,ПИЙТЕ ВИТАМИН "Д", ПРАВЕТЕ СИ И СОДА С ЛИМОН!!!". ПРЕЗ ДРУГОТО ВРЕМЕ-СЕДЕШЕ НА БЮРОТО СИ,ФИРКАШЕ И ТРУПАШЕ ПАЧКИ...А В ТОВА ВРЕМЕ БЪЛГАРИТЕ УМИРАХА !!! НАПРАВЕТЕ МУ МАЗЛОЛЕЙ С МНОГО РАКИЯ ВЪТРЕ!!!
  • 50 Уйке

    12 2 Отговор
    Абе другари защитници, никой не отнема лекарските права и професорското звание на Кантарджиев! Нека да си работи! В България може би една трета от здравните работници са пенсионери, но не са директори на държавни ведомства! Всички на държавни ръководни длъжности навършили пенсионна възраст, трябва да излязат в заслужена почивка! Има много форми и начини да предават богатия си опит на младите, а ако са на позиции дето може да се краде, младите и сами ще освоят занаята!
  • 51 Катранджиев Опсихясваше народа

    13 3 Отговор
    Заедно с Витанов, Лъчезар Томов, Борисов, Балтов и всички от НОЩ!!! Какви заслуги!! На колко места свържи ха Парцелите в Гробищните паркове?? Тези" Наблюдаваха" Пандемията, и според Политическата ситоация почвах а да "Вият по силно" тези са Престъпници за съд!!!
  • 52 НЯКОЙ

    12 2 Отговор
    На това му се вика "Да се вкопчиш като удавник за сламка!"
  • 53 Не е виновен

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    само той, а всичките от НОЩ. Така че ако има справедливост ,трябва всичките да се пенсионират независимо от възрастта.
  • 54 нннн

    10 3 Отговор
    Ако отличието е пижама на райета, О.К. Съгласен съм.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Тиквен Медал за Катранджиев, за

    15 3 Отговор
    Слугинаж към Борисов!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 секта умрела

    1 5 Отговор
    Кантарджиев президент!
  • 63 нннн

    1 7 Отговор
    Кантарджиев президент!
  • 64 НЯКОЙ

    2 7 Отговор
    Кантарджиев президент!
  • 65 ЩО ТРИЕШ

    8 1 Отговор
    П@РЦАЛ СКЪС@Н! ИСТИНАТА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ! ТОИ, КАКТО И ВСИЧКИ "нощ"НИЦИ И "г@рб"ЕР@СТИ СА ЗА Р@ЗС-ТРЕЛ! Т.НАР. "коВид"-МЕРКИ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ И НЕЗАКОННИ! ФАКТА, ЧЕ СЕГАШНОТО "правителство" НЕ ГИ ПРЕМАХВА Е ДОКАЗАТЕСТВО ЗА ТОВА, ЧЕ СА НЕОТЛИЧИМИ ОТ ПРЕДХОДНИТЦИТЕ СИ! СКЪСАХ СЕ ДА ПИША ЖАЛБИ ДО "съд, прокуратура, правителство, президент, медии" И ДР! ЕДИНСТВЕНИЯ РЕЗУЛТАТ БЕ, ЧЕ МЕ ПРИВИКВАХА В КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ ПЛОВДИВ И В 5-ТО РПУ ДА СЕ ПРОБВАТ ДА МЕ СПЛАШВАТ! ВОЕНЕН СЪД И @КЗЕ-КУЦИЯ ЗА ВСИЧКИ МАСКАДЬОРСТВАЩИ КОВИДОЛОЗИ!
  • 66 big

    7 0 Отговор
    Защо не протестирате заради всички хора които пенсионират по възраст? На всички заплатите са по-високи от пенсиите и всеки един, който се чувства о.к. предпочита да работи, дори да не е о.к. Една част от желаещите за пенсия, веднага започват втора работа, дори ниско платена. Тогава пенсия + заплата е по-добре от само заплата, но тук имаме много голяма разлика: 3700 лв. заплата по негови данни и пенсията ще бъде доста ниска. Той е администратор от твърде дълги години, дори да е професор, кой ще го вземе на работа и то с висока заплата? Може би Валерко!
  • 67 НОЩпрестъпници

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "абе":

    Хайде сега бившите здравни власти като твърдят, че са управлявали добре ковид кризата, да кажат защо по абсолютна смъртност за миналата година сме на второ място в света след Перу! Това значи след всички други развити, развиващи се и неразвити здравни системи, включително тези в Индия, Южна Америка и Африка. "Браво" Борисов, "браво" Ангелов, "браво" на НОЩ, "браво" на проф. Кантарджиев, за които сега леят крокодилски сълзи някои българи. Аз ще кажа само - позор! Позор за кражбите на български и европейски средства, позор за непоглежданите в отделенията за ковид болни на командно дишане, оставени на Божията помощ, позор за лъжата, че сме били в извънредна ситуация. Тя им беше необходима, единствено, за да заобикалят закона и да източват касата и европейските фондове. Но треперете, Европейската прокуратура започва работа!



    Журналистката Венелина Попова, Фейсбук
  • 68 Черкез Далавери

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Касабов почина +++. А сета салавери , който отдавна сучеше мустак и му течаха слюнките шЪ може на рахат да сЪ пробва да утешава русокосата и безутешната ФЛАГМАНка КеранкЪ.
  • 69 затворза КВесел

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "въпрос":

    Годжи бери и Кантарджиеви саМафия.Младият кантаржджиев толкова предтъпления има във ВМА под часъра мафтасжиев , фаршиви епикризи , изписани , на неполучавани рекарства , терор и психоза сред персонала , вкички кадърни лекари избегаха , някои даже зад океана , млад бил персонала , само плашливи срециализанти , дето нямат законно право да подписват епикризи , А АИЗПИТВАН СТУДЕНТИ ПО МЕДИЦИНА ОН СУ.ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЛЕКАРИ ЗАВЪРШИЛИ СУ-УЧИЛИ , НЕДОУЧИЛИ , ВЪВ ВМА иПРАВИТЕЛСТВЕНА СА КАРАЛИ НЕ ВИШО , а ПУЦ.доверявайте се на лекари завършили МУ-ти , не на СОФ. университет !!! Мястото на ОПГ на кантарджиевите +Муфтаджиев е в Затворо!
  • 70 Да си гледа

    6 1 Отговор
    пенсията.Ако иска да работи като лекар в отделение.Да не е роден шеф.ОСВЕН ТОВА ВСИЧКИ,КОИТО ГО ЗАЩИТАВАТ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ,ЧЕ НЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.ИМА 4АПАРТАМЕНТА и 600000лв.СПЕСТЯВАНИЯ .Нещо да кажете по този ВЪПРОС????????????
  • 71 Спартак

    4 1 Отговор
    Катранджиев,е човек на предната власт и любител на парите.Много наплаши хората със ковито19и хората се поболяха и измряха.Това лице знае ,че Евтопеските ваксини не са проверени5години и са некачествени,и въпреки това,срещу тлъсти рушвети е кадардисвал народа ни за тези ваксини.Оделно казва защо подарявате на други държави ваксините,а не ги слагате на децата.Ето имено за това те гонят от работата стар козел,защото за пари си погребал хиляди здрави хора.Никои не се е оженил за работата си,и кадърните навсякъде ги вземат на работа,нокрадливите паразити,никои не ги иска.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Катранджиев е за съд както и останалите

    3 1 Отговор
    От НОЩ!!! Витанов, Лъчезар Томов, Балтов!! Слугите на Борисов! На съд, след Като се махне ГЕШЕВ!! Тези Умориха здраве хора с постоянното Опсихясване и Нагнетява не на страх!! Престъпници!!! Какви медали, съд и Затвор за тези мафиоти!!
  • 74 ШИЗОФРЕНД

    0 0 Отговор
    ДЪРЖАВНА ПСИХО ЕКСПЕРТИЗА ПО СКОРО
  • 75 клоун

    0 1 Отговор
    Хахаххаха защото изписваше болните от домашно лечение ли:) Този беше най-големия клоун. Докато останалите от НОЩ бяха противни този беше смешен. Може ако дават държавни отличия за сатира да му връчат едно:)
  • 76 да питам

    0 1 Отговор
    Да питам само как такъв смешник декларира доходи от 1,5 милиона? Което повдига въпроса колко е получавал и следващия въпрос дори да е получавал на фотосинтеза ли е живял? Ако на тези въпроси ми отговорят ще му връчим медал за издържлив тип!
  • 77 Перо

    1 0 Отговор
    За разлика от другите членове на НОЩ беше по-компетентен и умерен,но изпълняваше безпрекословно заповедите на един луд,който взимаше луди решения и ставаше съучастник в лудостта.Колко време нямаше никаква организация и протокол за лечение за болните от КОВИД в болничните заведения.Медиците не знаеха какво да правят и бяха безпомощни,а хората умираха по стълбите. Иначе вече докторите,които бяха “стреляни зайци” трябва да работят още.
  • 78 Перо

    1 0 Отговор
    За разлика от другите членове на НОЩ беше по-компетентен и умерен,но изпълняваше безпрекословно заповедите на един луд,който взимаше луди решения и ставаше съучастник в лудостта.Колко време нямаше никаква организация и протокол за лечение за болните от КОВИД в болничните заведения.Медиците не знаеха какво да правят и бяха безпомощни,а хората умираха по стълбите. Иначе вече докторите,които бяха “стреляни зайци” трябва да работят още.
  • 79 123456

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Българка":

    Злобата и завистта у българина е пословична! Парите са от застраховка за починалата му съпруга! Не е добре да завиждаш на такава съдба, за да не те стигне! Но комунистите са безбожници и от нищо не ги е страх!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове