14 Юни, 2021 18:47 3 293 33

Адвокатът на Пламен Узунов: Правят се внушения с манипулативен запис

  • пламен узунов-
  • подкуп

Твърдението за конспиративност е смехотворно, като се има предвид, че мястото е публично

Адвокатът на Пламен Узунов: Правят се внушения с манипулативен запис - 1
Снимка: БГНЕС

Видеата нямат звук и съдържанието на разговорите е неизвестно, което стана повод за интерпретации и много въпроси. Пламен Узунов не е коментирал казуса, а от президентството бяха лаконични с реакция, че не реагират на "манипулации". Това коментира адвокатът на президентския съветник Пламен Узунов Емилия Недева, цитирана от "Евроком".

Тя заяви, че това е манипулативно разпространен запис, направен от камерите на заведение, като се цели чрез внушения да се придаде на една приятелска среща различно от истинското ѝ съдържание.

Пламен Узунов се е срещнал с човек, който не е на държавна служба от много години, и няма нищо уличаващо го в това.

Твърдението за конспиративност е смехотворно, като се има предвид, че мястото е публично и че посещенията в това място очевидно добре се документират. Като адвокат и правозащитник бих попитала собственика на заведението, записите от чиито камери са предоставени за обслужване на тази манипулация, дали камерите му са поставени с цел охрана, или за регистриране и разпространяване на епизоди от личния живот на посетителите.

Колко са законни действията му и какви са мотивите да предоставя записите извън целите, за които те се правят", каза още защитникът на Узунов.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    44 21 Отговор
    Когато го снимате да вади от багажника сейф с пари или нощно шкафче, тогава се обадете.

    Коментиран от #31

  • 2 Хихи

    48 24 Отговор
    Това е публично място, човека не прави нищо незаконно, а буци за шкафчето нищо не казва. Много смотан компромат се опитват да скалъпят. А това с каскета и нахлуването в президентството, ни направи за смях пред цял свят.

    Коментиран от #5

  • 3 ХИТЛЕРО ЗАКОПА ФАТМАКО!

    38 16 Отговор
    ВРЪЩАЙ МИЛИОНЕТО, БОК'ЛУК!
    ВРЪЩАААЙ!
    СЪД И ЗАТ'ВОР ЗА ДЕ'БИЛА И ХИТЛЕРО
  • 4 Феликс Дж

    33 17 Отговор
    Този дължи кариерата си на своето "родопско" потекло и разбира се на своя брутален кариеризъм. Не знам, кой го е натресъл на Радев, но факта, че днес не е изхвърчал сочи, че Румен Радев е много гъст с ДПС. Именно ДПС беше куратор на МВР и службите от времето на "цара" Български. А самия Узунов много обичаше да записва на GSM колегите си полицаи как на кафе или ракия обсъждат началниците си. Гешев го погна, но той си мисли че протестите са заради него. Трябва да си голям "интелектуалец" за да направиш такава издънка. Ето тези хора задаваха и задават нивото на компетентност в МВР, БНА и цялата страна. УЗУНОВ, помако недостоен - никой не е протестирал за тебе и в товя защита. НАГЛЕЦ.
  • 5 4321

    21 22 Отговор

    До коментар #2 от "Хихи":

    Така е, представи си некъв прокурор в щатите да се опита така да влезе в белия дом, там пазят морски пехотинци и първо стрелят, после питат какви сте вие. Само заради тази издънка каскета трябва да бъде съден
  • 6 БАААФФФФФММААААМУ...

    28 24 Отговор
    Хитлера е "Касичка" на Фатмака!
    Тва апартаменти,тва..държавни заплати на ДЕСО ТРА'ВЕР'СА,..тва милиони от ГРИПЕН,..сега милиони от Митниците
  • 7 Виж ми окото

    34 20 Отговор
    Да, сега собственика е виновен, щото куриера на кауна е нагъл арогантен и си е повярвал, че е недосегаем.А защо мисирките не смеят да попитат баш майстора какво е имало в плика, а само гадаят😂😂😂
  • 8 Нека

    24 9 Отговор
    Да разберем къде работят близките на Узунов? Не, че нещо ама ми е интересно. Чудесен повед за журналистите

    Коментиран от #19

  • 9 Баня

    25 18 Отговор
    В това заведение никога няма да вляза. Запис може да се даде само ако полицията го иска след някакво явно престъпление или по корупционна поръчка за оклеветяване.

    Коментиран от #29

  • 10 хъхъ

    21 20 Отговор
    Весе Дамаджаната за пари е готова на всичко, кой разменя нещо важно в плик посред бял ден в заведение с камери и други хора, абсолютна манипулация.

    Коментиран от #12, #30

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 неуспешен

    13 14 Отговор

    До коментар #10 от "хъхъ":

    опит на Веса пощата да създаде сензация.
  • 13 Български поговорки

    14 8 Отговор
    На тъпана ли да вярвам или на х.....я си ?! Язовира беше пълен на 01.06 21г. !
  • 14 гост

    13 19 Отговор
    За мен Узунов е принципен човек и не мисля, че ще позволи нещо подобно. Дано не съм се излъгал.

    Коментиран от #17

  • 15 3.14К

    12 8 Отговор
    В основата на компромата е онова хасковско @айненце Делян Добрев. Узунов селския бек, заради всички издънки е за уволнение но шефа на заведението и хсковското..... .о, са са съд.
  • 16 махайте го

    16 6 Отговор
    Тоя зализания масон само като го погледнеш и ти лъха на нещо непочтено...Та не знам кой го е препоръчал на Радев, ама нещо масоните много се поддържат и "мутри вън" започва да прилича на подмяна, щом такива не се изхвърлят веднага...Да не е поредната ПОДМЯНА - едни калинки с други?
  • 17 не си се

    10 5 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    излъгал. Аз продължавам да си задавам въпроса защо никой не пита кога е правен този запис и защо има пепелници на всяка маса!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Феликс Дж

    11 4 Отговор

    До коментар #8 от "Нека":

    Баща - шофьор на началника на 2ро РУ в Пловдив, после учи задочно и става инспектор ДПС. Пада си по далаверки. Съпруга - работи в СиБанк - Пловдив. Специалист по ИТ, или поне има такова образование. Обича да записва колеги на GSM. Семейството е собственик на оборотно заведение на ъгъла срещу днешното 2ро РПУ в Пловдив. Узунов и Радев заедно са ходили на лов в пловдивско. Мили родни картинки.
  • 20 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 7 Отговор
    ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП Е КРЪСНИКА НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ! ! ! !
  • 21 Куку

    8 11 Отговор
    Абе, хора, как налапахте въдицата на пияницата Томова от Афера? Тая жена (?) винаги търси под вола теле, а същото прави и с тия записи! Търси евтина популярност, но хората, които я познават, вече не и вярват!

    Коментиран от #23

  • 22 Някой

    14 9 Отговор
    Нe ce учудвaйтe, чe днec в грaнтoви мeдии нямa нитo рeд зa aфeрaтa „Узунoв“. Aкo бяхa cнимaли Влaдиcлaв Гoрaнoв дa взимa тaкa пaкeт в рecтoрaнтa нa „Ecтe“, тoвa щeшe дa e тeмaтa нa дeня, cкaндaлът нa ceдмицaтa, aфeрaтa нa мeceцa, гeйтът нa гoдинaтa! A ceгa мълчим. Трaeм cи, чe прeзидeнтcкият cъвeтник e пoдкупeн. OЧEВИДНO!

    Трaeм cи дa нe ядocaмe Лудия шaпкaр, чe пaк трябвa дa биeм чeлaтa прeд прeзидeнтcтвoтo. Дa ни oтчупи oщe мaлкo Фурaжкaтa влacт я в cлужeбния кaбинeт, я в cлeдвaщия рeдoвeн тaкъв cъc зeлeни чoрaпи.

    Трae cи „Кaпитaл“, и „Днeвник“, и „Cвoбoднa Eврoпa“, трaят cи вcички. Кaннa, Визa, Любa, Мирoлюбa, Хурoлюбa, къдe cтe?

    Чудят ce грaнтaджиитe нe кaквo имa в пликa, a къдe e джипкaтa нa… грaждaнинa Бoриcoв.

    Жaлки cъщecтвa, oблизвaщи ce и зa прeзидeнтcкия… грaнт!

    Дoгoдинa пo тoвa врeмe – нa 350-тo мяcтo!
  • 23 Пий си апчетата

    14 5 Отговор

    До коментар #21 от "Куку":

    За твое съжалине Томова не е пияница, ама пък Минеков например е такова пиянде, че всичките му съседи отдавна пропищяха от неговите диви запои и ежедневни скандали. А сега вече и цяла България е на същото дередже като съседите му 😁

    Коментиран от #26

  • 24 Лупинг–льотчик

    18 4 Отговор
    Вceки друг нa мяcтoтo нa Рaдeв oтдaвнa щeшe дa нaкaрa тaя нeвъзмoжнa издънкa Узунoв caмa дa нaпуcнe пoд кaкъвтo и дa e прeдлoг.
    Cлeд кaтo тoвa прoдължaвa дa нe ce cлучвa, a ce cлучвa тoчнo oбрaтнoтo, знaчи Узунoв държи Рaдeв c нeщo мнoгo ceриoзнo и мнoгo oпacнo зa нaшия пишмaн държaвeн глaвa...

    Коментиран от #25

  • 25 ЛЕтец космонавт

    9 4 Отговор

    До коментар #24 от "Лупинг–льотчик":

    ДА ГО НАРЕЧЕМ ПО ТОЧНО - ДЪРЖАВНИЯ Г_Ъ_З.
  • 26 Куку

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "Пий си апчетата":

    Е да де, хич, ама хич не е пияница...И какво общо има Минеков с цялата тая работа?
  • 27 НК на Р. България

    3 1 Отговор
    Така, да следваме закона. Как този запис става публично достояние? Има ли умисъл? Какви са фактите?
  • 28 НАДА

    1 3 Отговор
    “Грандиозните” разкрития за корупция на президентския съветник Пламен Узунов, се оказаха пълна измама, и театрална поставновка. Заснети са с лица, които приличат на двамата набедени, а камерата умишлено осигурява лошо качество, за да не може да се провери със сигурност самоличността. Между другото, дори елементарни днешни домашни камери, или на мобилен телефон, осигуряват много по-високо качество, странно е защо е правен запис с подобна антика. Във времето на “срещата”, Узунов е бил в чужбина, а другият – Петков, е бил във Варна. Т.е. срещата между президенстски съветник и бивш митничар се оказа среща между актьор, който играе съветник, и актьор, който играе митничар. Ето съобщението, което току-що разпространи Пламен Узунов: “Уважаеми представители на медиите, Наблюдаваме гнусна и подмолна клеветническа кампания, чиято цел е да дискредитира Президента и Служебното правителство, чиито действия очевидно се приемат много позитивно от обществото, и водят до дълго-очакваното очистване. На разпространените записи от камери в заведение се виждат две лица, приличащи на мен и на Петров, но нито един от нас не е бил там по това време. Аз самият бях в чужбина, и това може да се докаже както от справка в Гранична полиция, така и от клетките на чуждестранните мобилни оператори, където е бил телефонът ми. Г-н Петров твърди, че по това време е бил във Варна. На записа ясно се вижда, че лицата (очевидно добре подбрани да приличат на нас от далеч и замъглено), носят телеф

    Коментиран от #32

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    При борисов всичко е с чист звук и парите са подредени по номера И само глупаци те ги изброиха Коментара е само за хора на мутрите те знаят как да се пазят
  • 32 Феликс Дж

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "НАДА":

    Правилно сказал товорищь Сашо Диков - вы деревянны ДЖЕЙМС БОНД. А бе, ДЖЕЙМС - ако тия са наели и обучили така актьори дали няма да се сетят да проверят къде сте били. Не само ще проверят, но и ще изберат момент, когато да не можете безспорно да ги опровергаети. Да речем у дома с жената и на гости на дъщерята. Такие "професионалов" в ВЧК и НКВД стояли толко на дверей учреждения. В милиции тоже так.
  • 33 Баце

    2 0 Отговор
    Е защо е необходимо за едно шише ром и кутия бонбони наемаш да говори от твое име адвокат и то със сериозен хонорар?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове