Last news in Fakti

21 Юни, 2021 08:54 2 115 24

Над километър опашка на пункта "Кулата"

  • кулата-
  • опашка-
  • промахон

Основният проблем обаче е, че между Гърция и България са останали единствено пропускателни пунктове между две членки на ЕС

Над километър опашка на пункта "Кулата" - 1
Снимка: БГНЕС

Колоната към Гърция на Кулата е над един километър – това показва проверка на Нова ТВ. Магистралата се е превърнала в пешеходна пътека. Чака се около два часа, но пътуващите твърдят, че това е нормално. Много от туристите са румънци. По около 50 автомобила минават за част, показва проверката. В изминалата събота и неделя колоната от чакащи автомобили е била няколко пъти по-дълга.

Гръцки собственик на хотел коментира, че един от проблемите е, че много туристи избират да влезнат в Гърция от пункта на Кулата, а другите КПП-та са относително спокойни. Основният проблем обаче е, че между Гърция и България са останали единствено пропускателни пунктове между две членки на ЕС, а тази нелепа ситуация е политическа и трябва да бъде решена от правителствата на двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Оги кекса

    6 3 Отговор
    Мам*ка му незнам,но замириса на морее
  • 3 Вида

    12 16 Отговор
    Хората бягат от военната хунта в Бг.

    Коментиран от #5

  • 4 серанда

    31 1 Отговор
    Бягат от фекалното черноморие!
  • 5 Не е вярно!

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "Вида":

    Ние отдавна избягахме от простаци и тъпаци като Тиквата и слугите му.Чакаме затвор за Тиквата, Гешев и подобни.

    Коментиран от #15

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гад Заяви

    7 18 Отговор
    Нека чакат, даже още да им удължат престоя. Какво толкова има в тая Гърция?! Ходят крадците на пари и рушветчиите в България и предимно от София, ходят да ги харчат в Гърция, да перат пари. Ходят еснафите и дребните материални душици, които да се изфукат, че са били в Гърция. Ами с кюфтета и домати на плажа и един фреш, това ли ви е престижното постижение?! А къде ходите по нужди докато чакате, а оакници?! Не ви ли омръзнаха униженията на гърците, че ви смятат за втора категория? Сякаш те са нещо повече от нас, а не най-големите крадци в света??!! Чакайте като добитък на празна ясла, несчастници! (То да се избяга от цензурата на факти, човек трябва нарочно да греши. И тия ще свършат като ДИР с неговия цензор, ще се продадат на ГРОБ).

    Коментиран от #10, #13

  • 8 Бирбенди

    5 3 Отговор
    Още дребните буржжазни душици в България са мечтали за няколко седмици на Солунската митница. Та тази реклама е описана отдавна от дееца Захари Стоянович.
  • 9 Гост

    13 1 Отговор
    Всеки сам избира къде и как да прекара свободното си време. Аз на опашка с часове не чакам. Достатъчно съм чакал на опашки едно време. Освен Гърция има още много други прекрасни места по Европа, па ако щеш и в България, където да си прекараш чудесно. Така че, всеки с акъла си.
  • 10 Госあ

    5 7 Отговор

    До коментар #7 от "Гад Заяви":

    Столичаните ходим на Пампорово и Боровец в момента. Най вече защото Витоша я унищожиха. А и на Пампорово имаше състезание. Тея на опашките са простолюдието, помислили се за столичани.

    Коментиран от #11

  • 11 Гад Заяви

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Госあ":

    Значи вие сте умнолюдието, което краде и харчи в случая в планината.

    Коментиран от #19

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 сила

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гад Заяви":

    добър коментар,за еснафлетата и дребнодушковците е на 100 процента вярно....дрескода са анцузи и клинове плюс менте маратонки
  • 14 Гост

    9 4 Отговор
    Не мога да си причиня това, да ме третират, като добитък на границата заедно със семейството ми! Ами за втора поредна година ме губят гърчолята, като клиент! Ако се поразтърсите малко ще видите, че и в България има не по-малко красиви места, които да посетите, вкл. по черноморието! А относно приказките, че било лайноморие, да не мислите, че фекалиите на Гърция и всички страни по Средиземно море отиват..... в Космоса?! На всичкото отгоре не можеш да плуваш в него с отворени очи, има таралежи и други гадост! Единственото му предимство е, че няма мъртво вълнение!
  • 15 Ами ,чакай

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Не е вярно!":

    Щом нямаш друга работа.Кой ти пречи?
  • 16 Бг турист

    12 0 Отговор
    Хахахаха..ТИМаджийските хотелиерчета са направо побеснели от яд...абе то си е и за яд. Да седиш на шезлонга за 70 лв на ден, умислено да гледаш плуващите кебапи във водата и като ''Мислителя'' на Роден да си изправен пред дилемата- да се бесиш ли...да се давиш ли. А пък на мен честно казано, не ми пука ...Хихихи...
  • 17 Бай Курти

    4 4 Отговор
    Една седмица бях във врачанския балкан. Тихо и спокойно място с прекрасна природа и чист въздух.При гърчолята не бих отишъл дори и безплатно.

    Коментиран от #20, #22, #24

  • 18 12345

    7 1 Отговор
    На Видин камионите чакат по 10-15 часа. Но там телевизии ве ходят да снимат. Защо? Шофьорите на камиона не са ли хора? При това те не са тръгнали на екскурзия, а на работа.
  • 19 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гад Заяви":

    Бате, на тая смешна държавичка само давам. Панял ?
  • 20 Турчев

    0 5 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Курти":

    Че кво си ял цяла седмица бе..кренвирши от Лидъла и консерви 100 очички ли? Или пак си крал по мандрите като АБПФК ? Абе немате свършане това комундерите бе...
  • 21 bg bg

    1 2 Отговор
    НАСЛЕДСТВОТО НА БОЙКО
    БЕДНИ И ГЛАДНИ БЪЛГАРИ ОТИВАТ ДА ГЛАДУВАТ НА ГРЪЦКИТЕ ПЛАЖОВЕ
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Лесурскио поп

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Курти":

    Като не те натискат, що звъниш бе, льохман? Абе трай си тамо и недей да пръхтиш много-много от коневръза. Искаш и там ли да освинят мутрагените..те че нямат акъл, нямат. Ама и ти не е нужно да ги открехваш...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове