Last news in Fakti

13 Юли, 2021 11:29 12 086 286

Борисов: Рашков ми връчи призовка за четвъртък. Не ме е страх бе, Рашков

  • бойко борисов-
  • бойко рашков-
  • призовка-
  • разпит

Ще дойда на разпита, но искам лично да ме разпиташ, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов: Рашков ми връчи призовка за четвъртък. Не ме е страх бе, Рашков - 1

От ПП ГЕРБ дават ново изявление за медиите след края на изборите в неделя. Както е известно, през вчерашния ден от партията вече дадоха брифинг, в който лидерът Бойко Борисов разкритикува действията на служебното правителство, и в частност на вътрешния министър Бойко Рашков, както и коментира предложения проектокабинет на Слави Трифонов. Той добави още, че машинният вот е бил манипулиран и че демокрацията у нас "си е заминала", съобщи novini.bg.

Председателят на младежкото движение на ГЕРБ Георг Георгиев заяви, че от партията ще настояват за оставката на цялата Централна избирателна комисия заради хаоса покрай изборния процес.

Едва в петък, два дни преди изборите, изборните секции в чужбина получили инструкции как да се доставят изборните книжа, как да се инсталират машините... имахме куриозен случай от Бурса, където програмистът на турското училище отговаряше за техническата обезпеченост на машините. И защо ЦИК не дава списък с техниците зад граница, има ли изобщо такъв списък, коментира Георгиев.

По думите му ЦИК е погълнала като една черна дупка изборните резултати, визирайки прословутата 441-ва секция в Англия, където още не се знае какъв е резултатът.

,,Ето защо от ГЕРБ настояваме ЦИК да си подаде оставката'', призова Георг Георгиев.

На пресконференцията отново присъстваше лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който разкри пред медиите, че му е била връчена призовка за разпит в четвъртък от вътрешния министър Бойко Рашков.

Иска да ме изплаши ли? Не ме е страх, бе, Рашков. Ще дойда на разпит в четвъртък, ама искам ти лично да ме разпиташ, заяви Борисов.

"След няколко месеца народът ще ги изгони с камъни, защото не могат и са корумпирани. Защо не разследват Рашков за имотите и не питат Спецов за оня, дето изчезна?", попита бившият премиер.

"Щом 70% от народа не са гласували, страхът е бил тотален. С разпити и тормоз на хората няма да стане. Честито на българите за това, което си причиняват сами", продължи Борисов

,,Едно нещо искам да ви кажа - Радев трябваше едно нещо да свърши за две години - организация на изборите, и се провали. Той не организира честни избори, той така уплаши хората чрез своята марионетка Бойко Рашков, че имаме рекордната ниска избирателна активност... Вчера търсех техниците, то се оказа, че няма секции. Исках да видя техника, който пипа машината, дава картите. Понеже аз съм разкрил десетки печатници на фалшиви пари и карти за източване на банкови апарати. В Европа не случайно главният прокурор на САЩ написа благодарствени думи за Бойко Борисов. Когато държиш три бели пластики, коя пластика ти дават да вкараш в машината? Вие виждате - нали щеше по-бързо да излиза изборният резултат? Колко вече се бавят? Два дена - два процента'', каза още бившият премиер.

Пак ви бих и се чудите как да нагласите резултатите сега - ето това е истината. Аз призовавам всички партии да си поемат политическата отговорност - те клечаха пред Радев, те правиха протести, те издигаха Слави в култ. И сега два дена се държат като ощипани госпожици - и нямат позиция. А има и най-големият парадокс - без решение на ЦИК, без да са обявени изборите, да се съставя правителство. Ама това се казва самозванство! Аз съм практичен човек - изградил съм си доверието на народа, защото съм мислил за него, посочи Борисов.

Той добави, че ИТН и другите партии имат особен ръст в ромските махали.

,,Така ги плашеха! Рашков е осигурил на всичките тези партии възможност за купуване на гласове, а в същото време вдигаше пушилка, че ГЕРБ са го правили'', каза той.

Борисов се присъедини към позицията на своите колеги, че говорителят на ЦИК Цветозар Томов се е покрил и не излиза да коментира вота. "

Стотици милиони се изхарчиха за изборите! А да не говорим, че идват и президентски. Ето, ние сме се дръпнали. Те си имат мнозинство в парламента, какво им липсва? Призовки - цялата партия разкостиха, докато изкупят циганския вот.

,,Да сложат програми, да ни поканят на среща всичките. Ние не се натискаме, казали сме, че сме опозиция, но другите да си поемат отговорност. Това си избраха. Ние бяхме една средноевропейска държава. Всичко беше нагоре - доходи, ваксини. Ваксинирайте се още днес! Вижте какво става в Гърция. Макрон задължи ваксинирането на медицинските работници. Когато дойде вълната, няма да търсите нито Трифонов, нито когото и да било, вече ще става въпрос за вашето здраве", предупреди още той.

Да е честито на българите това, което си причиняваме сами! И затова аз се обръщам към Слави и хората му - да си носи политическата отговорност, да го видим колко може, отбеляза Бойко Борисов.

Той сподели, че, включвайки тази сутрин bTV и Нова телевизия, все едно се е върнал преди 20 години - старите лица от неотдавнашното минало - отново дефилират по телевизиите.

,,Царя много го уважавам! Ако искаха някакво спокойствие, трябваше да предложат за премиер царя. Той говори най-много езици от всички. Аз съм свидетел как всичките тези кръгчета се примамваха към него, защото тогава ги наблюдавах отстрани. Трябваше да сложат царя, защото на него поне не могат да му влияят'', коментира Борисов и изтъкна, че винаги ще е лично предан на царя, на Негово величество, защото "той е голям човек".

,,3-ти септември, помня го като ден-днешен, царят ми се обади и ме покани в един ресторант. Там беше Милен Велчев с неговата компания, аз с Цветелина, царят с царицата. И тогава той ме покани като главен секретар'', спомни си лидерът на ГЕРБ.

Той сподели, че привикването му от Рашков е станало повод той да дойде на брифинга.

Аз не исках да се показвам всеки ден, не водя шоу. От Бойко Рашков не знам какво може да се очаква да ме пита - най-вероятно защо съм участвал в изборите, защо съм бил в София, защо не съм купувал гласове, защо партията ми е толкова стегната. Чудят се как да направят мошенгията, смята Борисов.

Очаквайте подробности!


Поставете оценка:
Оценка 2 от 141 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    457 27 Отговор
    Айде във кауша

    Коментиран от #38, #41, #44, #92, #136, #246

  • 2 уплаши се

    388 22 Отговор
    С Гушев зад гърба ти е лесно , ами после кво ще прайш ?

    Коментиран от #10, #110

  • 3 гост

    302 21 Отговор
    Подмокрените лелки ще изсъхнат!

    Коментиран от #58

  • 4 да заповяда следвашия

    373 24 Отговор
    Ай честито, тиквочо! Да се готви прокурора Гушев!
  • 5 Гошо

    255 37 Отговор
    Горкия почва да ми е жал!

    Коментиран от #189

  • 6 Генералът

    314 24 Отговор
    Потъваш Всички мутри си отиват

    Коментиран от #151

  • 7 Фактъ

    314 24 Отговор
    Страх те е и то много , толуп . Трепереш си от сянката , смешник .

    Коментиран от #161

  • 8 choko

    214 19 Отговор
    Сега му занеси шкафа хихи

    Коментиран от #33

  • 9 КОТарАК

    256 20 Отговор
    а вече би трябвало да почва да те е страх тикво, колкото и да си изперкал . и не си ти вече човека който ще определя кой ще те разпитва . въобще си господин никой вече , кандидат за Ставри или психодиспансера
  • 10 ШЛЯВИ

    108 19 Отговор

    До коментар #2 от "уплаши се":

    Шляви ще замота порожението докато каскета си изкара мандата.

    Коментиран от #23

  • 11 гост

    189 10 Отговор
    Гушев е пътник също-въпрос на време.
  • 12 Страх и паперс

    175 15 Отговор
    За всеки случай сложи си памперса
  • 13 Sss

    253 23 Отговор
    Голямо браво за Рашков!!! Все от някъде трябва да се започне! Да се потърси отговорност за откраднатите милиарди и безбройни далавери!
  • 14 Маргинал

    192 18 Отговор
    Затвор за Тиквата.
  • 15 фен на сидеров

    84 16 Отговор
    герге, време е да си търсиш нова партия . ние ще те приемем с отворени обятия !
  • 16 El boko

    150 12 Отговор
    Ще има ли детектор за лъжи?

    Коментиран от #62

  • 17 XYZ

    141 13 Отговор
    Време е хипопотама да се прибере в "зоопарка"!
  • 18 БЪЛГАРЧЕ

    153 20 Отговор
    И така, цялата ГЕРБЕРАСТКА СМРАД, по команда, КЪМ БЕЛЕНЕ ХОДООООМ МАРШ.

    Коментиран от #128

  • 19 Рап

    30 123 Отговор
    Изобщо не е уплашен! Рашков е единствения министър ,който прави PR на Борисов ! Браво Рашков !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 бягай бе

    83 12 Отговор
    хайванин неден...
  • 22 Хоуй

    118 15 Отговор
    Лелка полека при Бай Ставри
  • 23 мислещ

    88 20 Отговор

    До коментар #10 от "ШЛЯВИ":

    Затова и тиквата изведнъж стана много смел. Задкулисието пак се бетонира, като официално и чалгарят се вля.
  • 24 7785

    107 13 Отговор
    Днес пак ли ще ни облъчвате с ББ? По 5 статии на ден за Него, всяко Негово изречение- статия.

    Коментиран от #280

  • 25 Последния Софиянец

    108 13 Отговор
    Време беше!
  • 26 Абе

    80 9 Отговор
    дали ще има кръстосан разпит?
  • 27 Фактъ

    110 12 Отговор
    Предлагам , Васил Божков да те разпита .
  • 28 Алооо

    101 11 Отговор
    Мястото ти е в Диарбекир, Тикво такава.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Пак ухае на ИЗБОРИ . Ако има такив

    40 56 Отговор
    Пак ухае на ИЗБОРИ . Ако има такива , ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ще стане първа политическа сила !

    Коментиран от #53

  • 32 Рашков

    88 10 Отговор
    Ще седиш при Миню до нова година
  • 33 Даа

    123 11 Отговор

    До коментар #8 от "choko":

    Служебното правителство е много добро попадение за България! Предложеното от Слави правителство е слаба ракия... Неслучайно сегашното правителство се ползва с невиждани доверие сред народа досега...
  • 34 БОЦКО ОТ БАНКА

    98 9 Отговор
    Ще ме разпитва за купуването на гласове, чадърите над данъчни престъпления, заплахи над свидетели и шкафчетата със злато и евро. Бая ще се изпотя докат обяснявам.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 пешо

    93 12 Отговор
    баце, както е по закон, така ще те разпитат. това не е при твоето управление. едва ли е в длъжностните задължения на г-н рашков да се занимава с теб. някъде доста по-надолу ще те пуснат. и така трябва.
  • 37 Чичо

    40 10 Отговор
    Слави даде шах с пешката. Или Николайчо или Бойко Рашков

    Коментиран от #148

  • 38 Невменяем

    103 10 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Борисов, не разбра ли, че ти вече си Господин Никой?
    Какъв си ти, че да казваш кой да те разпитва?

    Коментиран от #46, #65

  • 39 Българка

    97 11 Отговор
    Браво за действията на Бойко Рашков! Очакваме мутрата Борисов не само да бъде разпитван, но и арестуван!
    Предлагам след вчерашното скандално предложение на Слави, 46-тото НС да гласува за РЕДОВЕН КАБИНЕТ ОТ ЕКСПЕРТИ ДО СЕГА ДЕЙСТВАЩОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО. Трябва спешна съдебна реформа, отстраняване и съдене на Гешев и Цацаров

    Коментиран от #59

  • 40 Ала Бала

    75 9 Отговор
    Буци, приготви си куфарчето с най-необходимите неща за ареста, за всеки случай, пък после претендирай да те разпита Рашков. Сега, като на един най-обикновен гражданин, макар и не положил клетва депутат, ти се полага разпит от един обикновен следовател и то стига...за сега. А за прокуратурата можем и да почакаме...
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Широката публика, която коментира по сай

    32 9 Отговор
    Широката публика, която коментира по сайтове или фейс-б настоящото политическо състояние на нещата, няма обичая да се впуска в разсъждения относно по сложни въпроси като напр. идеята за приватизацията на ББР. Но си струва да попитаме какво налага това. Да се върнем към управлението на НДСВ и да си припомним, че по негово време беше извършена мащабна приватизация и както се оказа впоследтвие, не един път, в полза на лица близки на минстрите на НДСВ. Какво излиза- идеята не издава ли наличие на ЛОБИЗЪМ, много, много преди да има правителство? Ако съм права това говори много лошо, за сметки извън всякакви правни и морални норми.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Киро Питоня

    35 10 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Абе, пич...ти май нещо си повреден на ментално ниво.Като гледам правителството на Слави и неговата програма за управление, пардон- за крадене, кауша се отлага за неопределено време. Което е много жалко, разбира се. Искаш ли да се басираме, че това са кьорфишеци...тоя филм ни го прожектират редовно преди избори от 30 години насам. И като седнаТ на стола...''КУЧЕ ВЛАЧИ РЕЙС''
  • 45 Буци

    33 9 Отговор
    Не го е страх, щото още не знае, че ще го екстрадират в Барцелона
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Само Служебното на Радев

    63 8 Отговор
    движи нещата - Боко в кауша,Слави в Космоса,а Рашо действа..
  • 48 3.14К

    66 8 Отговор
    Толупа трябва да се задържи под стража и да се разпитва бавно и методично като Банев, Арабаджиев и Миньо Стаиков. Той е откраднал много повече от тях. Като се върне Божков, да се настани в килията при Боко и да се разберат като мъже.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ПРИСЪДАТА

    51 7 Отговор
    Погелаваме ти крепко здраве и да изкараш поне до 100г в затвор с трудов лагер, ще си оправяш дупките по пътищата.

    Коментиран от #64

  • 51 Станиславчо

    29 11 Отговор
    Баце на кое място си? Биеш ли комундетата?

    Коментиран от #102

  • 52 Народа ти я връчи

    36 6 Отговор
    Щото окраде де кво можа.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 иваило

    48 6 Отговор
    Класен кретен и този 11 год е начело на държавата ..
  • 55 Не те е страх

    39 6 Отговор
    ,но трябва....
  • 56 Срам ме е

    43 6 Отговор
    Защо споделяш Чекмедже бандите , няма за какво да се страхуваш от истината за теб а тя е факт като Главен секретар се справи с конкуренцията си ...след това като кмет ти си знаеш а сега всички знаем каво прави като Министър председател ..остава да сърбаш каквото си надробил!!!!!!Хахаха !!!
  • 57 Бибитко

    40 7 Отговор
    Толупов, не те е страх, защото Каскета, който ти си назначи, те пази! Ама докога?
  • 58 Верно ли

    40 6 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Не, ще си разкъсат роклетата! :))) Евала, Рашков!
  • 59 Киро Питоня

    10 8 Отговор

    До коментар #39 от "Българка":

    Подкрепям напълно мнението ти, но все пак Вж.Ком.44. Казана ти е в прав текст каква е действителността.
  • 60 коко

    43 6 Отговор
    Държи се като гамен, а всъщност е един изкуфял отвсякъде ц...ървул.
  • 61 Един

    49 8 Отговор
    Г. Борисов, вече ти нищо не можеш да кажеш! Кой ще те разпитва си е тяхната работа. А министър да разпитва обикновен гражданин това е голяма чест. Ти не я заслужаваш!
  • 62 6969

    32 6 Отговор

    До коментар #16 от "El boko":

    То ако има детектор той ще се изключи или побърка хахаха
  • 63 Амчи Буцкаааа...!

    40 6 Отговор
    Кажи го лично на Рашков,кво му се ежиш в нета...!Излишно публично надуваш перки,но всички знаем...- бита карта си вече...!!!

    Коментиран от #184

  • 64 Киро Питоня

    5 10 Отговор

    До коментар #50 от "ПРИСЪДАТА":

    А ДАНО, АМА ЕДВА ЛИ...
  • 65 Не е в час

    38 7 Отговор

    До коментар #38 от "Невменяем":

    Това е поредното доказателство, че
    комунистът маркучодържател Борисов три мандата е управлявал България,
    без да е чел Конституцията!
    Щом не знае, че макар и избран,
    докато не се закълне в НС,
    той все още е редови гражданин и няма депутатски имунитет!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 БАЦЕ

    11 17 Отговор
    Cлaвчo, мaй щe зaкривaш eнeргeтикaтa и oкoлнaтa cрeдa?
    Нямaшe ли нa пaзaрa кaлинкa зaвиршилa някoй cи кoлeж някaдe cи и гoвoрeщa двa eзикa ?
    Cпoкoйнo! Бaцe щe ти дaдe при нeгo кaлинки дa иcкaш. A пък Рaшкoв дa нe ce нaпъвa мнoгo, зaщoтo мaлкo му ocтaвa. Пocлe Cлaви и Бoкo идвaт.
  • 68 ФАКТ Е

    15 21 Отговор
    Много силен ход на Слави!

    Предложи правителство и каза:
    "Предлагаме това правителството!
    Няма да водим задкулисни пазарлъци с партийните лидери за постове!
    Който желае-нека да го подкрепи!
    Бъдете депутати, със собствена съвест !
    А не бутончета на партийните централи!"

    Ще предложим ето тези реформи и политики!
    Който вижда добро в някоя от тях, нека да я подкрепи!
    Бъди народен представител!
    Подкрепи само ония , които отговарят на интересите
    на твоите избиратели!

    Защо е изключително силен и демократичен този ход ?
    Я ми отговорете!
    Какво ще обяснят "левите" депутати на "левите " избиратели,
    ако гласуват против откриването на детски градини?
    Толкова, колкото са необходими, както каза Слави!
    Какво ще обяснят "десните" депутати на "десните " избиратели,
    които са за лоялна конкуренция,
    ако гласуват против закриването на държавната ББР?
    За да се спре отпускнито кредити само за "наши хора"!
    Какво ще обясни всеки депутат,
    които е гласувал против дистанционното гласуване?
    Против съкращаването на администрацията?
    Против административният, милиционерски и прокурорски тормоз?

    Кой български депутат ще гласува против газопровода за Гърция?
    За да се разхлаби руската енергийна примка на шията на всички !
    Задушаваща бизнеса и семейният бюджет на всеки българин!
    Най-бедният на дъното на ЕС!

    Слави е демократ от европейски,
    а не от руски тип!
    Затова премахването на МОЧА е логично!

    За което,
    българите благодарим на Слав

    Коментиран от #125

  • 69 Хи их хи

    38 6 Отговор
    Баце споко, бъди мъж...е почти! Връчиха ти призовка, не нахлуха на юруш в зайчарника!
  • 70 СВД

    36 7 Отговор
    Айде, айде! Рашков тръгнал лично да връчва призовки! И в качеството на какъв да те разпитва Рашков - нито е оперативен работник, разследващ полицай, нито следовател! Достатъчно народ му се връзва на приказките или маркира безропотно съгласие с глупостите му толкова години, че още си вярва в непогрешимостта си и продължава по същия начин.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Чудно

    40 6 Отговор
    Кой си ти да изискваш кой да те разпитва бе тулуп! Престъпник!
  • 74 хех

    12 25 Отговор
    Рашков такъв хубав ПиАр прави на Борисов, не е истина.

    Коментиран от #91

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Мен една комунистка щеше да ме дава

    6 16 Отговор
    На прокурор след като и казах да си ходи на село 1996 когато беше инфлацията и заплатите и пенсиите бяха 3 долара а на БМБ само БМВ може да е спасение

    Коментиран от #135

  • 77 Блаже

    29 6 Отговор
    Този се скЪса от простотия..и пиарите му я задълбочават..а онова негово подобие по интелеакт Георг не е и за коментар
  • 78 67778

    14 10 Отговор
    Другари - защо Бойко е недоволен - нали уж е ортак с ИТН и имат 128 депутата?
  • 79 доброволец

    26 6 Отговор
    Председателят на младежкото движение на ГЕРБ Пед Педев, Бика и Сбъркана Чачева са на първа линия
  • 80 Демокрацията колкото е имаше си замина

    29 6 Отговор
    По Твое време, ти управляваше, държавата, като Бащиния, Борисов. ти си последния който може да говори за Демокрация заедно с Гешев!! Трибуналите, медиите, Слугинаж!! Полиция Бие!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Не ме е страх,

    29 6 Отговор
    бе, Рашков - КРЕЩИ ТУЛУПЪТ ГНИДАФ И СЕ НАДЯВА КАСКЕТЪТ ДА ГО Е ЧУЛ! ТУЛУП НЕЩАСТЕН, ЗАПОЧВА СЕ. ДАНО ТИ СТИГНЕ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЧЕКМЕДЖЕТАТА. НО ЩЕ ТЕ ВИКАТ, ДОКАТО И ТЕ УСЕТЯТ, ЧЕ СА ПРАЗНИ. НЕ СИ ПЪРВАТА ГНИДА ОБРАНА ПО ТОЗИ НАЧИН....
  • 83 Рънарса

    20 7 Отговор
    Боци с батката Ставри те чакаме с нетърпение, и теб кат миската на печката ще те в...незабравяй шкафчето....
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 коко

    24 7 Отговор
    Искал лично...няма вече лично, нищо лично в тебе няма.
  • 86 ГОСТ

    18 6 Отговор
    БОКЛУК.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ааа

    28 6 Отговор
    Боко да си траеш, че си тъп и само си влошаваш положението.
    Затвор ще има.
  • 89 Хе хе

    18 6 Отговор
    Дано не съм прав, но Борисов май ще извади късмет със Слафчо Трифунов и правителството му. В това е очевидно надеждата му да се преустанови практиката на Рашков с призовките.
  • 90 БокоПобедоносец

    12 27 Отговор
    Вече стана ясно че за изборите в БГ и ЗА дирижираната победа и "успеха" само на ИТН в Германия и Англия, стоят организирани мафиотски пари и че само над 50 милиона лева е отделил и дал само един мастит червен олигарх,подгонен и попаднал под ударите на ГЕШЕВ като "бухалката" на ЗАКОНА , за да може да свали Бойко Борисов от политическата сцена и Гешев да си подаде оставката ...!!!
    Наред с парите на олигарха и Организираните мутри , Борисов се превърна в основна мишена на пРезидента Радев и неговия партиен боен юмрук Бойко Рашков. Бившият шеф на следствието преследваше толкова настървено и ожесточено Борисов И съпартийците му , че все едно са му конфискували, незнайно как придобитите от него 19 имота. Факт е че и след изборите комунистическия терор на Рашков към Борисов продължава с призовки за разпити...!!!
    Зад кулисите пък, надничаха сенките на Бобокови и други подобни като над всички се развяваше призракът на Костов, изплашен до смърт от започналите разследвания на Борисов и Гешев срещу знаковите фигури и мутри от прехода, като злобно им пригласяха провалилите се стари червени муцуни и бълващите лъжи и клевети, Мая "Мафиянска", Мравояда и Таня Дончева , Хаджигенов иМинетков с отцепникът Цветанов...!!!
    В крайна сметка обаче Генерал Борисов не бе смачкан от злостните атаки и клевети, а ще излизе още по силен от битката с демоните на Злото и "Червената многоглава ламя" И ще устои на стотиците лъжливи компромати разпространени срещу него, като ще продъл

    Коментиран от #120, #146, #173, #192

  • 91 Хехехе

    12 9 Отговор

    До коментар #74 от "хех":

    Ами да...?!Толкова му е спаднал...,,рейтинга" на Борисов,че дори и Рашков не може да му ...ГО...вдигне...?!,,Рейтинга" де...,не...друго...🤣😂😛😉😆
  • 92 Айде в панделата

    19 9 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Доживот! Конфискация не до 9-то,ами до 9999-тп коляно вкл. приятелче та, фирмичките на познати и т.н.. Национален предател - Враг на България и българите!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Пипи Чорапчето

    31 6 Отговор
    Не те чух да искаш оставката на когото и да е - ЦИК или Мишето ти- когато хората висяха часове с чували с бюлетини и спяха по залите в очакване да им обработят протоколите, мязащи на халваджийски тефтери!
    Не те чух да протестираш и когато броя на недействителните бюлетини достигаха такива размери, че отнесени към сегашния брой твои избиратели, можеха да те вкарат в НС!;))
    Сега ревеш срещу какво?! Срещу липсата на недействителни бюлетини? Срещу невъзможността брат'чедите от маалите да си изтъргуват гласа?;))
    Ами ревИ!

    Стига вече, бе! Научи се да приемаш загубите с достойнство! Не боли да си в опозиция - ах, каква креслива опозиция само ни чака!
  • 95 кочо

    25 7 Отговор
    ЩЕ ТЕ ПИТАТ ЗАЩО КАРАШ ДЪРЖАВНА КОЛА БЕЗ ДА ИМАШ ПРАВО.КОН БОБ ЯДЕ ЛИ И КАК СЕ ПЪРДИ В ДЖАМИЯ И СЕ ВИКА НА ХОДЖАТА ПЕЗЕВЕНК.БОРИСОВ ТИ КАК ОТИДЕ ПРИ ЕРДОГАН--КАТО КАКЪВ И ПИТА ЛИ ПАРТИЯТА СИ.
  • 96 Who you bol

    29 7 Отговор
    ТИКВАТА ВЕЧЕ Е ОБИКНОВЕН ТУЛУП, МОЖЕ ДА ХОДИ В ЗАТВОРА ЗА РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ПРОГОНВАНЕ НА 25 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО В ЧУЖБИНА. ЧЕСТИТО
  • 97 Дикофф

    26 7 Отговор
    Разпитът му да се предава пряко в Интернет и по всички телевизии! Включително арестуването му и вкарването му в килията на Иванчева - БОКо си пада да е в женските отделения на болници, бани, тоалетни, ..... арести! И да не забравяме, че на турски "БОК" = екскремент, лaйнo!
  • 98 Борисов да изчезне като Божков

    5 16 Отговор
    И от чужбина да дава указания със съветите на ЕНП вие да не мислите че цоциалистите имат толкова акъл да действат по законите някой им казва какво да правят от като например берегите малчика наще цоциалисти само могат да арестуват и разстрелват

    Коментиран от #149

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Who you bol

    18 6 Отговор
    ТУЛУПА ДА СИ ГЛЕДА МИСИРСКИТЕ МЕДИИ ОТ ЗАТВОРА А ТАМ НЕГОВИЯ ПЛАТЕН ЕЛЕКТОРАТ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА НЕГО
  • 101 народ ли е

    13 9 Отговор
    За какво да му е страх - прав е. Стадото си избра човек от същите среди и Правителство което си е от техните. Чалгарят предаде народа и сега Гешев не му е приоритет - приоритета му е да пратим космонавти.
    Още от сега ДПС заявиха че имат тяхната подкрепа- отврат.
  • 102 Няма значение...

    8 10 Отговор

    До коментар #51 от "Станиславчо":

    ...,че Буци е бил комундетата...!Важното е ,че него го би Славчо...!!!Пък и Буци си е старо Комунде...!Така,че Славчо би и старите и сегашните комундета...!!!
  • 103 СМЕРШ

    16 6 Отговор
    Тиквеникът веднага в кауша!
  • 104 1944

    9 13 Отговор
    баце го е страх от сретан. с комуниста делирашков ше се разберат като съпартийци от бкп. цирка е за пред подмокрените пенционери русофили. делията нито може да праща призовки , нито да разпитва.
  • 105 Тилтед

    16 6 Отговор
    Пък точно тоя е пословично страхлив....
  • 106 Жалък е...!!!

    18 8 Отговор

    До коментар #99 от "Хахаха":

    Един Обикновен Гражданин,не може да поставя условия на Министър на Вътр.Работи кой да го разпитва...?!Буци тотално е изтрещял...!!!
  • 107 Лост

    9 6 Отговор
    Все повече заприличва на И. Финци от филма "Краят на песента". Дали и той ще свърши така.
  • 108 Симо

    17 8 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ , ДАНО СИ ПОЛИЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО . ТОЙ СЪСИПА МИЛИОНИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ , ПРОДАДЕ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ БОГАТСТВА . ПРОШКА ЗА ТОВА НЯМА .
  • 109 МДА

    15 9 Отговор
    Плачът на миризливото, крадливото и простото куче. Затвоарник си куче.
  • 110 няма после

    5 8 Отговор

    До коментар #2 от "уплаши се":

    Кога после? Гешев е кандидатура на Шиши, новото Правителство на Ку- ку е от първите съпартийци на Шиши ( НДСВ), ДПС днес заяви че ще имат цялата им подкрепа - та питам "умния чалга народ" КОГА и до кога ?
  • 111 Who you bol

    10 6 Отговор
    ТУЛУПА ДА СИ ГЛЕДА МИСИРСКИТЕ МЕДИИ ОТ ЗАТВОРА А ТАМ НЕГОВИЯ ПЛАТЕН ЕЛЕКТОРАТ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА НЕГО
  • 112 Рашков

    14 7 Отговор
    Господин никой ще бъде разпитван от Сретан сега страх ли те е МУТРО
  • 113 Севдалина

    15 7 Отговор
    Боклук няма повече кой да ти пази туловището. Простити и крадливите избиратели на ГРОП са на привършване.
  • 114 КИКО

    14 7 Отговор
    Айде бойче , пътник !!! При бай Ставри отиваш ! Той е строг , но е справедлив !!!
  • 115 бай Курти

    8 6 Отговор
    а мене ме вика па в петък ти да видиш ще ходиме като ни вика
  • 116 ТаУмВзе

    12 8 Отговор
    На Синджира мутро, барабар с тварите ти! БЕЛЕНЕ!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    14 8 Отговор
    Тъй като си НЕобикновен престъпник:
    На колене! Ръцете зад гърба...
  • 119 дрон

    17 7 Отговор
    простака,даже определя какво да се прави . вече от друг зависи тази държава тъпако,не е твоя. само с ядене не става,трябва и акъл
  • 120 Бибитко

    15 9 Отговор

    До коментар #90 от "БокоПобедоносец":

    Бойко, стига бе човек си писал глупости! Ти се нуждаеш от спешно психо лечение!

    Коментиран от #144

  • 121 Пешо от блока

    21 7 Отговор
    Опитах да прочета нещо, но се отказах.Много му е несвързана мисълта, прескача от тема на тема, хленчи, говори глупости и откровени лъжи..... Най-добре някой психиатър да си каже мнението, аз не мога.
  • 122 Йоцо Амстердамски

    18 7 Отговор
    Искаш ли аз да те разпитам да видим колко си смел?
  • 123 Рони

    5 7 Отговор
    Па тебе не те е страх от нищо, или само от мечка те е страх а???‽?
  • 124 Шопо

    13 6 Отговор
    Страх тресе Пихтията !
  • 125 някой

    9 5 Отговор

    До коментар #68 от "ФАКТ Е":

    Предложенията в програмата ги има във всички други! Само за космонавтите е изключение!
    Какво му е силното на хода? Високомерието ли?

    Коментиран от #182

  • 126 VVVVVVVVV

    12 7 Отговор
    Страах Тикво, страааах. И аз искам лично да го наритат публично, но ходи с преторианска гвардия.
  • 127 Бай Ставри

    11 6 Отговор
    Мутро, чакам те.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Рони

    5 3 Отговор

    До коментар #117 от "Професора":

    Е така е кат не им хареса те изтриват
  • 130 Who you bol

    9 11 Отговор
    ТУЛУПА ДА СИ ГЛЕДА МИСИРСКИТЕ МЕДИИ ОТ ЗАТВОРА А ТАМ НЕГОВИЯ ПЛАТЕН ЕЛЕКТОРАТ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА НЕГО. ХЕЙТЪРИ ПЛАЧЕТЕ ЗАЕДНО С ВОЖДА ВИ
  • 131 az #МУТРИ, ВЪН!

    11 8 Отговор
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! МУТРИ ВЪН!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Опасявам се...!

    14 9 Отговор
    Мафията да не гръмне Баце,защото след загубата на властта той тотално изтрещя....,разприказва се безконтролно... и може да издаде ортаците си- мафиоти...
  • 134 Шефьор

    16 9 Отговор
    Едва ли на разпита ще го питат нещо за изборите. По-вероятно е да го питат нещо за чекмеджето и и кинтите вътре. Ама Боко е толко тнъп, че не се сеща и си мисли, че ще го пипат: ще вали ли дъжд. Напоследък има поглед в бъдещето като Ванга. Гледах му простотиите в Тутракан. Напрово ме е срам от него, по прост министър председател не сме имали никога!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Антимафия

    17 7 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Бойко Борисов, се бил впечатлил от "Царя",
    "защото никой не можел
    да му влияе"?????
    Значи и луд да е ,ако никой не може да му влияе ,
    е върха на Управническите качества?????
    Това ясно ни говори, кой всъщност е самия Бойко Борисов ?????
    Аз така и не разбрах, какво всъщност е свършил,
    този "Цар" 4 години , за българския народ?
    Вярно е, че говори езици, но ако съдя по българския му,
    не виждам "някакъв гений" директно!

    Коментиран от #255

  • 137 Гербави бабички

    15 8 Отговор
    Призив утре да направим жива верига около милицията и да не позволим на нашето Слънце да влиза там и да бъде разпитван от тоя калпазанин Рашков. Севда ще раздава педесетачки.
  • 138 Обединен

    15 7 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.Мястото ти е ЦСЗ.
  • 139 Избирател

    16 9 Отговор
    Така и не разбрах Баце ваксинира ли се? Май не се ваксинира Що не се ваксинира ? Минаха 10 месеца откакто беше заразен с ковида - значи е време да се ваксинира!
    А разпитите му едва сега ще започнат! Гешев да му мисли !

    Коментиран от #147

  • 140 Шефьор

    14 6 Отговор
    А, сетих се ще го питат за виражите към Софийския централен затвор, как да му ги направят!? Тоя човек е за психиатър, да му предпишат лекарства, да се успокои. Много се вълнува! Явно нещо го мъчи!
  • 141 Христова

    14 6 Отговор
    Болен мозък
  • 142 Враца

    18 6 Отговор
    Ей тупан я виж колко цигани пак купихте в Бяла Слатина....4000 преференции за Красен....това ще ви е за последно....
  • 143 оня

    12 5 Отговор
    Абсолютен селяндур:))
  • 144 Ами хайде

    9 7 Отговор

    До коментар #120 от "Бибитко":

    Успокой се малко,да не вземе да ти стане нещо!ББ си е много добре, но като гледам Слави Трифонов как се държи неадекватно, се чудя там дали всичко е наред. Тошко ми е ОТВРАТИТЕЛНО нагъл!Той може да обижда хиляди хора,но пък как озлобява,щом някой не е съгласен с простотиите му.
  • 145 кротко буци

    14 6 Отговор
    Буци , вместо да правиш провокации и да се правиш на голям юнак , какъвто всъщност си единствено с поне 15 гарда около теб , се кротни и си търси силни адвокати , че мизериите ти са много.
  • 146 Млъкни и

    8 6 Отговор

    До коментар #90 от "БокоПобедоносец":

    Стига с тези майтапи де,
    писна ни 12 години , "сивото БКП" ,
    ДА УПРАВЛЯВА?
  • 147 Друг избирател!

    7 4 Отговор

    До коментар #139 от "Избирател":

    Пък Баце показа нагледно,че не знае как се слага предпазната маска...!Слага я на...очите...?!Така ли ще е на разпит при Рашков...🤣😂😛😉😆?!?!

    Коментиран от #164

  • 148 Мария

    1 5 Отговор

    До коментар #37 от "Чичо":

    Браво за коментара !!!
  • 149 Миладин

    1 6 Отговор

    До коментар #98 от "Борисов да изчезне като Божков":

    Твою газда го боли фара за тебе. Он сака да спаси кожляка, ако не може лично ке си го здере от яд, да не става за тупан!
  • 150 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 7 Отговор
    БОЙКО ти си престъпник и всички олигаро капиталисти не искаме повече мутри на власт БОРИСОВ мястото ти е в ПАЗАРДЖИШКИЯ ЗАТВОР

    Коментиран от #159, #175

  • 151 Роко

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Генералът":

    Да и идват други спокойно
  • 152 СТАВРИ

    16 7 Отговор
    ВЗЕМИ СИ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ДЪЛЪГ ПРЕСТОЙ.............БЕЗСТРАШНИЯ..........!!!!

    Коментиран от #156

  • 153 Дебилчев

    6 13 Отговор
    Е, той рошков да оправдае очакванията, как не, разпит, искат и затвор, ако може и Белене, изобщо комунизъм в действие, горката БГ обречена на комунизъм

    Коментиран от #163, #168

  • 154 2366

    9 6 Отговор
    Тия с Бай ти Ставри ще си ги говорите.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Дебилчев

    6 3 Отговор

    До коментар #152 от "СТАВРИ":

    Ставри като си започнал давай и другите от 90г насам мнооого работа ще ти се отвори или ония са нашите и няма да ги закачане, а "мен"
  • 157 juy3532

    8 7 Отговор
    СЪД И ЗАТВОР ЗА НЕГО ДЕТО ОТРАДНА ПАРИТЕ
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 ЛАВРЕНТИ

    7 5 Отговор
    СЕВДАЛИНО, СЕВДАЛИНО, ЕХ ТИ КАКВА ДОЛНА СВИРКАДЖИИКА СИ.
  • 161 Брат Ралчев

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Фактъ":

    Спекуцалии са това, че сме страхливци.
    Аз съм борец...
  • 162 Рашков

    13 5 Отговор
    Няма страшно бе Борисов, всички знаем че ти си голям и силен, смел, истински бабаит, един твой стар приятел от Сърбия поиска да ви уредя среща та рекох да я организирам при мен.
  • 163 Тъпанчев

    10 6 Отговор

    До коментар #153 от "Дебилчев":

    Нищо ново под слънцето...!Дъртата Комуняга-Буцката ,ни обрече и той 12 години на Комунизъм...

    Коментиран от #167

  • 164 Дебилчев

    6 2 Отговор

    До коментар #147 от "Друг избирател!":

    За рашков ковид няма, както и за радев, месеци наривяха, че затворил хората да ги управлява чрез страх, забравихте ли, тъй че споко, не им трябва маска
  • 165 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 6 Отговор

    До коментар #159 от "67889":

    ИСТИНАТА не е БОЛЕСТ мутри вън БМБ е престъпник
  • 166 Без надежда

    5 5 Отговор
    Не бързайте с радостта! Бойко си е купил Слави. Той ви го каза с репликата за асовете и магарето, с други думи договорил се е със Слави. Платил си е някое милиардче и Рашков и да го разпитва, не му дреме, после Слави ще замита. Има 3-маминистри, от които се нуждае България - Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков. Такъв честен човек като Кирил Петков ни е крайно необходим.
  • 167 Дебилчев

    6 2 Отговор

    До коментар #163 от "Тъпанчев":

    Преди него кво беше, още пи-зле, как се правите, че не помните или не ви изнася

    Коментиран от #187

  • 168 Буха ха

    3 4 Отговор

    До коментар #153 от "Дебилчев":

    Сам ли си избра ника или така ти викат в квартала?

    Коментиран от #193

  • 169 палячо

    9 5 Отговор
    Нагъл, прост маркуч, трябва да почнеш да се страхуваш. Много трябва да почнеш да се страхуваш и това ще бъде само началото на страховете ти. Мръсен интригант, стига си ни занимавал с простата си муцуна. Недей да хленчиш по медиите защото никой българин няма да ти съчувства. Презрян лъжец и крадец си.
  • 170 !!!!

    5 4 Отговор
    Чакам те
    Вземи си гипс:))))
  • 171 Няма

    4 5 Отговор
    от какаво да се притеснява. Ще го разпитват като Арабаджиев. За негово спокойствие и клип ще снимат. Не виждам защо да се притеснява, с Ветко всичко се оказа лъжа.
  • 172 мизерна душица

    10 5 Отговор
    Страхливецо , втриса те от шубе , личи ти , не можеш го прикри зад простотиите ето бълваш.

    Коментиран от #178

  • 173 оня

    5 4 Отговор

    До коментар #90 от "БокоПобедоносец":

    Я си пий хапчетата:))
  • 174 Опоп

    11 5 Отговор
    Сретан ще те разпитва,споко
  • 175 Дебилчев

    6 1 Отговор

    До коментар #150 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами, кво искате, искате ники василев и Велчев от яхтата с олигарсите, тъй излиза
  • 176 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 6 Отговор
    МУТРА престъпник рекетьор убиец

    Коментиран от #183

  • 177 костов

    6 4 Отговор
    доган кога щее на разспит?

    Коментиран от #179

  • 178 Дебилчев

    7 2 Отговор

    До коментар #172 от "мизерна душица":

    Простотията я търси в космоса, 🙂българи и македонци в наса, смях в залата

    Коментиран от #190

  • 179 Дебилчев

    5 1 Отговор

    До коментар #177 от "костов":

    Ааа, него нееее, той ни е ментора на и.т.п.н.

    Коментиран от #188

  • 180 Я виж ти

    7 4 Отговор
    имало Видовден!
  • 181 наблюдателен

    8 4 Отговор
    Като гл.секретар на МВР трябва да знаеш, че министърът на МВР няма полицейски правомощия на разследващ орган.
  • 182 ФАКТ Е

    2 6 Отговор

    До коментар #125 от "някой":

    На всички други и преди, сега са били само предизборни обещания!
    Като на циганска сватба!
    Различното е, че Слави ги казва следизборно?
    Дали лъже?
    Скоро ще разберем!
    Та още не са изминали 100 дни, какъвто е нормалният толеранс, нали?

    Коментиран от #186

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #63 от "Амчи Буцкаааа...!":

    В какъв нет бе,шушана? Каза му го по телевизията.В нета кесите едни и същи лузърчета.Денонощно.Има и други средства за масова информация освен интернет.
  • 185 тиква

    9 5 Отговор
    Буци , а не щеш ли Дамбовецът да те поразпита , без протокол.
  • 186 Дебилчев

    5 1 Отговор

    До коментар #182 от "ФАКТ Е":

    Така е, като на сватба, първо на СВОИТЕ🙂

    Коментиран от #191

  • 187 Тъпанчев

    2 5 Отговор

    До коментар #167 от "Дебилчев":

    Ние да не сме Дебили,че да гледаме в миналото...!Ние гледаме в Бъдещето...!!!

    Коментиран от #199

  • 188 Рукавишников

    2 6 Отговор

    До коментар #179 от "Дебилчев":

    Простотията я търси на Байконур!

    Коментиран от #197, #201

  • 189 Божееееееееее

    15 6 Отговор

    До коментар #5 от "Гошо":

    Недоумявам още колко по- ниско ще падне Бойко. Държи се точно като Бай Ганьо ! Срам ме че ни е бил премиер токова години
  • 190 в грешка си

    0 6 Отговор

    До коментар #178 от "Дебилчев":

    С тия към Чалгаря , не към мен , ако обичаш.
  • 191 ФАКТ Е

    4 7 Отговор

    До коментар #186 от "Дебилчев":

    И кои са "своите" на Слави?
    Тай няма обръчи от фирми,
    като Пеевски, Доган и Борисов, нали?

    Коментиран от #195, #204

  • 192 Истината2

    8 5 Отговор

    До коментар #90 от "БокоПобедоносец":

    Победоносен, но в краденето.Крадеца вика дръжте Крадеца. Прави се на луд,защото тези много милиарди ,откраднати във всяко министерство,е отговорен той,а не някой друг.И с молба към министър Рашков,в карайте го в ареста и след това съд и затвор.ДА ВЪРНЕ НАРОДНИТЕ ПАРИ С КОИТО МОЖЕШЕ ДА УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ СЕМЕЙНИ ДОБАВКИ И МНОГО ДРУГИ НЕЩА.МУТРА ТА В ЗАТВОРА.
  • 193 деб-Илчев

    1 4 Отговор

    До коментар #168 от "Буха ха":

    Да ти напомня за някой, да се досетиш или такива препратки са ти висока топка, има една част, наречена такъв народ, има един мръсник, още жокери нужни ли са?
  • 194 Съдийската комисия

    2 4 Отговор
    Млъкни бе
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Истината2

    6 4 Отговор
    Победоносен, но в краденето.Крадеца вика дръжте Крадеца. Прави се на луд,защото тези много милиарди ,откраднати във всяко министерство,е отговорен той,а не някой друг.И с молба към министър Рашков,в карайте го в ареста и след това съд и затвор.ДА ВЪРНЕ НАРОДНИТЕ ПАРИ С КОИТО МОЖЕШЕ ДА УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ СЕМЕЙНИ ДОБАВКИ И МНОГО ДРУГИ НЕЩА.МУТРА ТА В ЗАТВОРА.
  • 197 Дебилчев

    4 1 Отговор

    До коментар #188 от "Рукавишников":

    Е, ще има продължение, нали ви е обещал славиту🙂, наса, българи и македонци в космоса
  • 198 тулуп

    5 4 Отговор
    За оглупяване , оглупя , такъв си беше , как майка те е родила , за остаряване , одъртя , това Природата го определя , за срама дето си , граница нямаш.
  • 199 Дебилчев

    5 0 Отговор

    До коментар #187 от "Тъпанчев":

    И от гледане в бъдещето го докарвате на екстрасенси 😀, направо сте МЕСИИ

    Коментиран от #203, #229

  • 200 ужас

    14 5 Отговор
    Кой си ти бе, че да имаш претенции лично Рашков да те разпитвал???? Ти вече си един обикновен гражданин като всеки друг и нямаш право да изискваш каквото и да било. Щом имаш призовка, ще отговаряш на въпроси. Доста грях си натрупал.Пък и това не ти е парламента, че да не се явяваш, нито МВР е вече на твое подчинение, че да заповядваш да бият невинни граждани, излезли на справедлив протест. Дори ще е по-справедливо да те закопчеят, че и народа да си почине от всекидневния ти рев и върховна наглост.
  • 201 Нали

    3 4 Отговор

    До коментар #188 от "Рукавишников":

    Простотията в Байконур в СССР,
    и простотията в Банкянур софийско, нали!
  • 202 Мииии

    7 4 Отговор
    Като не те е страх, що хленчиш, бе деб Ил.
  • 203 Хаха хаха ха

    4 5 Отговор

    До коментар #199 от "Дебилчев":

    И аз няма да отида на разпит в РПУ-то!
    Ако не дойде лично министърът да ме разпита!

    Коментиран от #206

  • 204 Дебилчев

    4 2 Отговор

    До коментар #191 от "ФАКТ Е":

    Трият ми отговора, назначенците на СлавчУ ги помним от снимки на яхта с олигарси и славчУ с мартеници е стартирал или е последният видял илия павлов-мултугруп

    Коментиран от #209, #217

  • 205 Един Човек

    12 7 Отговор
    Че ти,последната година управляваше с 16 % подкрепа сред избирателите,според проучване на екзитполовете тогава!!А и когато ти спечели и управлява,избирателната активност беше с 3-4% по висока от сега,така че,да не си говориме,кой легитимен ,кой не!Герб приключиха с управлението за винаги!Свиквайте!!Остана само да си понесеш отговорноста,и да върнеш откраднатото!!А какви са другите,времето ще покаже!

    Коментиран от #211

  • 206 Дебилчев

    5 0 Отговор

    До коментар #203 от "Хаха хаха ха":

    Ми то няма нужда, той вече знае, нали са екстрасенси🙂
  • 207 Само питам

    13 5 Отговор
    Защо не накараха Борисов да си сложи маска при гласуването?
    Защо не глобиха Борисов, когато демонстративно по мутренски
    гласува без маска?

    Коментиран от #228

  • 208 цирк

    3 4 Отговор
    :-от днеска не ме е страх !! казала голямата мишка
    .........................
    споко бре толупий той рашков те вика да ти даде нещо
    ти все с лошото
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Жакоф

    2 4 Отговор
    Да не се е подмокрил

    Коментиран от #220

  • 211 Дебилчев

    5 0 Отговор

    До коментар #205 от "Един Човек":

    А, за други да се сещаш да носят каквато и да била отговорност, сподели

    Коментиран от #225

  • 212 Аз казах

    6 4 Отговор
    Бойко, ако искаш да ти изпишат вежди хората.. признай си всичко. Кажи и всички останали покрай тебе, и от всички партии дето са се облажили.. имена и кой с колко.. Ако съдействаш ще минеш тънко и ще направиш нещо, с което всички ще се гордеем.. ;))

    Коментиран от #218

  • 213 Ххйййккл

    4 4 Отговор
    Ще му леят куршум
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Йовчо

    3 4 Отговор
    Няма такъв олигофрен като тоя.
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Дебилчев

    5 2 Отговор

    До коментар #212 от "Аз казах":

    "Кажи си Иване"е от друг период, хр.иванов що се спотайва или с росенец си изигра ролята
  • 219 Ддд

    6 4 Отговор
    Този не е за разпит а е за преглед
  • 220 ФАКТ Е

    3 4 Отговор

    До коментар #210 от "Жакоф":

    Подмокрил се е!
    Даже се е и размирисал!
    Вони и през монитора!
  • 221 Дебилчев

    4 0 Отговор

    До коментар #217 от "ФАКТ Е":

    Нищо не си разбрал, аз съм от "продаващите се за 2 сръбски червени банкноти"🙂
  • 222 чичо лuнч

    5 5 Отговор
    Буцито не може да проумее , че доведе хората до там , че да им се искат неща , които не са допустими днес , като получаване на възмездие и сега хленчи за съчувствие.
  • 223 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #183 от "Дебилчев":

    ИСТИНАТА не е болест да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ мутри олигарси капиталисти в затвора
  • 224 Дебилчев

    4 0 Отговор

    До коментар #217 от "ФАКТ Е":

    Тук ме изтриха 1 път, а преди изборите ме блокираха 2 седмици да не правя коментари

    Коментиран от #232

  • 225 Един Човек

    7 7 Отговор

    До коментар #211 от "Дебилчев":

    Ми не се сещам,някой друг да си е пълнил шкафчетата с кюлчета и пачки!Поне не са ми показвали!!Аааа сигурно тогава е нямало дронове,и Радев не е бил на власт,та е нямало,кой да ги спусне!!Знаеш ли колко ми струват само пурите на ББ за един ден….той пуши по три!?Всяка една струва 500 лева!!1500 по 30 дни прави 45 000 на месец!!Само за пури!!!Ама какво ти говоря Аз….тва са нЕкакви конспирации!!Сега схвана ли!!Докато има малки тикви ще я бъде и оная голямата !!

    Коментиран от #251, #265

  • 226 Васил от Льонеберя

    8 5 Отговор
    Толуп, не е работа на министъра да разпитва престъпници, нито да издава присъди.
    Толкова ли си тъп и прост, за толкова години начело на държавата и това ли не успя да схванеш?

    Коментиран от #256

  • 227 Цяло лято протестиращите настоява ха да

    9 5 Отговор
    Си подадеш оставката, но ти не го направи!! Сега настояваш за оставка на ЦИК!! Няма такива нарушения за Оставки!!? Докато за твоята имаше!!?
  • 228 Ми защото...

    5 4 Отговор

    До коментар #207 от "Само питам":

    ...човека незнае дори как се слага маска...толкова много е ограничен...?!За справка-видеото в тубата как Буцката си слага маската на очите...🤣😂😛😉😆...!!!
  • 229 А бе не знам...?!

    2 3 Отговор

    До коментар #199 от "Дебилчев":

    НО!Със сигурност в бъдещето Твоята Любима-Буцка-Няма да Управлява...😛😛😛!!!

    Коментиран от #248

  • 230 аууу

    0 4 Отговор
    Вождът каза: "Честито на българите за това, което си причиняват сами" ОТХВЪРЛЯНЕТО - най-голямата болка . ;)))
  • 231 678

    5 3 Отговор
    Този простак съвсем изперка!
  • 232 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 4 Отговор

    До коментар #224 от "Дебилчев":

    господине как живеят повечето ХОРА в БЪЛГАРИЯ това вълнува ли те май не

    Коментиран от #244

  • 233 .й за Бою

    4 4 Отговор
    в сряда ще оперира 108-я си менискус,балтоф и Мутафффчийски вече точат скалпели :))

    Коментиран от #242, #254

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Матей

    4 3 Отговор
    Той така си приказва да се прави на курназ,ама вътрешно как е?Да не вземат неочаквано да го арестуват,причини има с хиляди,днес излезе и едно донесение за съвместните му работи с подмолни персонажи от най-тежките акули на прехода.Ккаво ще стане с герб,елеминация,племе без вожд не е племе,а сбирщина.Услуга към итн,разчистване на пътя,според новата партийна линия,спусната от американския коминтерн.

    Коментиран от #240, #250

  • 236 Борисов си беше и си остана...

    3 4 Отговор
    ...Дърто Комунде...!Ей го на...- дори и на снимката има забита една...- Петолъчка в Тиквата си...👍👏🤣😂😉😆😛!!!
  • 237 Бойко

    2 4 Отговор
    Сорете да мр плюете вреден материал, Сорос ще плати моята гаранция, че аз съм вашия вожд! Деляне помогни ми!
  • 238 Буци Планинаря

    2 4 Отговор
    Много стана смел бе Банкярино, след като сега зад гърба ти
    освен Каскета, ти стои и . . . Чалгаджията !
  • 239 Борисов го спасява поговорката

    1 4 Отговор
    Не е луд който взима пари от ЕС а е луд ЕС който му ги дава той само е нарушил ЗОП а в НК кодекс няма наказания за това щото НК е от 1968 и противоречи на конституцията на Република България приета 1991 година
  • 240 Дебилчев

    3 1 Отговор

    До коментар #235 от "Матей":

    Не сме тоталитарна държава, макар че отсега нататък някой иска да го докарва като Беларус🙂

    Коментиран от #257

  • 241 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 6 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ НАЙ ВЕЛИК и ДОБЪР ПРЕЗИДАНТ

    Коментиран от #245

  • 242 Дебилчев

    6 0 Отговор

    До коментар #233 от ".й за Бою":

    Недей много да знаеш, че кой на каквото се е присмял, все го е сполетяло
  • 243 аз съм Веска

    0 4 Отговор
    Монархия е предначертаният път на България .Само ,че царят си ти , не друг.
    СИНЯТА КРЪВ Е БЛАГОРОДНА , НО НЕ Е ПОТОМСТВЕНА .
  • 244 Дебилчев

    4 0 Отговор

    До коментар #232 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Що мислиш, че не ме вълнува, понеже ме вълнува не желая да става по-зле, какво се е задало на хоризонта-стари комундели и ъндърграунд в защита на криминални олигарси

    Коментиран от #249

  • 245 Дебилчев

    4 1 Отговор

    До коментар #241 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И метежник-превратаджия, забрави да добавиш
  • 246 Bulguri

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    С България е свършено
  • 247 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 3 Отговор

    До коментар #234 от "Живко":

    от теб зависи гт господин ЖИВКО
  • 248 Дебилчев

    2 0 Отговор

    До коментар #229 от "А бе не знам...?!":

    🙂важно е това да те направи щастлив, но едва ли
  • 249 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор

    До коментар #244 от "Дебилчев":

    и кой страда обикновения ЧОВЕК така е господине а ИСТИНАТА не е болест
  • 250 Само да попитам...?!

    3 3 Отговор

    До коментар #235 от "Матей":

    Какво стана с бившият- ,,Втори" в ГЕРБ-Цвъки-Молитвената закуска...?!Нещо много яко се покри...?!Да не се е заключил в асансьора си,с размери на хол...?!?!
  • 251 Дебилчев

    4 2 Отговор

    До коментар #225 от "Един Човек":

    Бил си малък🙂и затова не се сещаш, вместо чекмедженце с куфари на летището, за 1 нощ някои осъмнаха милионери, фалирали банки поради кредити дадени на комундели дс, криминалната приватизация и тя ти се губи, източен пенсионен фонд 89г и инфлацията, и още и още
  • 252 Две димящи дула

    5 5 Отговор
    За всеки случай си обуй обувки без връзки и не слагай колан на панталона, защото там ще ти ги вземат. И бъде смел!!!

    Коментиран от #263

  • 253 Гост

    5 4 Отговор
    Това да не ти е концерт по желание бе, безкнижник?! Ще те разпитва лицето, което води разследването срещу теб и ако се наложи ще те задържи под стража и по-късно изправи пред съд! Ти може да искаш и поредната Мата Хари да те "разпитва" насаме в спалнята ти.....
  • 254 Язък...!

    5 4 Отговор

    До коментар #233 от ".й за Бою":

    Че и на работа вече не ходи...?!Безработен е завалийката ...!Колко му беше иначе да каже,че е...- ,,на инспекция по магистралите" с жипката- и да не отиде на разпита...!
    Пък и болничен не може да извади...?!Пък и от менискуса не остана вече нищо да се реже...?!ГолЕм зОр,Ко шЪ праЙ...нИ нАм...?!?!?!
  • 255 Хай Буй

    8 0 Отговор

    До коментар #136 от "Антимафия":

    Е как какво е свършил "Царо" за 4 години? Ми първо и най-важно, "оправи ни" за 800 дни! От де му е дошло това "800 дни" все още е загадка! Второ, съвсем прилично "оправи" себе си, присвоявайки си имоти, които според много юристи дори не бяха негови! Трето, горите на Рила пропищяха от неговата грижа за имотите...! Четвърто, "продаде" БТК, която продажба според мен не е продажба, а чист подарък за някого! Да не забравяме, че в далаверата с БТК е замесен и евентуалният бъдещ МП! Пето, с големия финансист Миленчо Велчев завъртяха едни пари и така ги завъртяха, че България обедня за пореден път с мижавата сума от 2 МИЛИАРДА! Шесто...! Седмо...! И още, и още! Друго да подсказвам ли?
  • 256 Освен това...

    6 4 Отговор

    До коментар #226 от "Васил от Льонеберя":

    Буци все се фъчкаше,че бил Главен Секретар на МВР...!Ами тогава трябва прекрасно да знае,че Обикновеният Гражданин,в случая-Боеисов,не може да поставя условия на Министъра на ВР как и дали един гражданин може да бъде разпитван...,че дори и да му се пеняви отсреща...?!?!?!
  • 257 Ама то щото...

    5 4 Отговор

    До коментар #240 от "Дебилчев":

    ...до сега при управлението на Борисов- не бяхме Тоталитарна Държава...?!Например-за да започнеш работа в Държавната Администрация,трябваше задължително ГЕРБ да си даде благословията...иначе и АУТ...!!!

    Коментиран от #262

  • 258 ККК

    5 3 Отговор
    Много тъп народ сме били ние бе! Сами си ритаме столчето на, което стоим! Заслужава ме си участа ! БЪЛГАРИЯ Е БИЛА НАЙ ДОБРЕ ПРИ ГЕРБ!!!
  • 259 Незнаещ

    4 2 Отговор
    Дали тези слаби минискуси ще издържат до тогава???
  • 260 Бай Ставри

    3 3 Отговор
    Нема да се плашиш
  • 261 485859

    3 3 Отговор
    Този нахалник да го задържат за 72 часа и после с обвиненията в следствиения арест 2 години, като Иванчева, да си изчисти името, ама тя за разлика от него е невинна! Страхливец!

    Коментиран от #269

  • 262 Дебилчев

    3 0 Отговор

    До коментар #257 от "Ама то щото...":

    Винаги е било така при всички партии, мой човек

    Коментиран от #268

  • 263 Пандисчия

    2 2 Отговор

    До коментар #252 от "Две димящи дула":

    Жесток си!Не споменаваш нищо за лубриканта!!!
  • 264 70%

    2 3 Отговор
    От българите не могат да дишат всички политици и най-вече Борисов, а 75% от гласувалите не искат и да чуят з него, което прави 8% реална подкрепа, ако всички гласуват.
  • 265 Тираджия

    4 0 Отговор

    До коментар #225 от "Един Човек":

    Ама ти си бил много добър в свободните съчинения по добре кажи за господаря
    си божкоф , който го има на снимка как си пали пурите с 100 доларови банкноти ?!
  • 266 Попов

    4 2 Отговор
    Какви по-големи доказетелство от това, че на ГЕРБ им липсват 200 хил гласа в сравнение с 4.4 ?
    Това са именно купените гласове на хора без образование (не само роми, а и много българи по селата), които не можаха да се справят с машините - прекалено са им сложни.
  • 267 На бе

    1 2 Отговор
    можеш да говориш на ПКП, май още не си го вдянал, че си долу.
  • 268 Хе,хе...!

    2 2 Отговор

    До коментар #262 от "Дебилчев":

    Успокои ме...!Да,но аз искам промяна...!!!
  • 269 Невина ли

    4 3 Отговор

    До коментар #261 от "485859":

    Абе как може да сравняваш Борисов с изнудвачката и рушветчийката Иванчева от която бе пропищяла цяла Младост и Горубляне и при задържането на която имаше неоспорими доказателства за извършени престъпления...??!

    Коментиран от #271

  • 270 temerut

    3 1 Отговор
    А трябва!И не само от Рашков!!!Сам знаеш,че те е страх до ужас от тези,които са претплатили за мерзостите ти.Рашков ти и най-малкият проблем и това е ясно на всички.
  • 271 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #269 от "Невина ли":

    А това в шкафчето какво са - доказателства или чикирики.... За едни "важат" доказателствата, за други не, така ли? Според това кой е по-симпатичен или по-безкнижен може би?!
  • 272 Един

    4 1 Отговор
    Айде, в сряда при ЕРДОГАН!
  • 273 питащ

    5 1 Отговор
    До кога ще ни занимавате с неадекватните коментарии на това самовлюбено , комплексарско нищожество. Кой си ти, че да не могат да те призоват на разпит в компетентните институции? Ако продължаваш да си мислиш, че си над закона, това говори за много сериозен твой проблем с който не трябва да ни занимават обикновенните граждани.
  • 274 Един

    3 0 Отговор
    Чета и не вярвам на очите си - кой гласува за тоя толуп!
  • 275 Олеее

    4 0 Отговор
    Срамота! Каква полиция, какви призовки? Директно оковите , един 10 кг. чук и в Белене на кариерите. Пълна конфискация на пари , имоти коли, яхти и т.н. на всички до девето коляно около него и същото трябва и за цялата държава администрация която е крадила заедно с него. Забравяме ги завинаги и България започва отначало.
  • 276 Ооооо

    3 0 Отговор
    Разкрил фалшиви карти и печатници.... Ха ха ха. Ма нали и ти си в тая далавера, нормално е да премахнеш конкуренцията , когато имаш власт. А сега конкуренцията ако се мобилизира и вземе че се разприказва... А ??? Но там за твои късмет са истински мъже с достойнство.
  • 277 Кико

    0 1 Отговор
    Кой Рашков? на дедо Рашшо унука! Не беше ли малко гламав он?
  • 278 карамфила

    2 0 Отговор
    Не те е страх ама когато си с памперси.Иначе си прани гащи боико българоубиеца.
  • 279 tate

    3 0 Отговор
    ТУЛУПЕ и гн.Рашков не го е страх !! Той за разлика от теб е 34пъти повече ченге от теб набеденият "Генерал" Всички знаят как стана генерал ТУЛУПЕ !! Бой до дупка ще ядеш !! ОТВОРЕН СИ но Бай Ставри ще те отвори по - широко !! ТУЛУПЕ
  • 280 карамфила

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "7785":

    Сайта е на боико лоеното топче и може да си прави ПР колкото иска и даже севдената севда не му трябва.
  • 281 Бай Христо от Добрич

    0 0 Отговор
    ,,българче" - праща БЪЛГАРИТЕ в Белене..
    Ние бяхме там.Ние БЪЛГАРИТЕ оцеляхме и пак ще оцелеем!
    Жална му майка на това ,,българче"
    Горката женица сама си знае.
    СВОЙ СРАМ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СРАМ!
    Малки ,,българчета", поне майките си пощадете!
  • 282 SAAB

    0 0 Отговор
    чакай.....стражата
  • 283 Улицата

    0 0 Отговор
    И да му сложите белезниците след разпита на този крадец.
  • 284 Деси

    0 0 Отговор
    Затвоооооооооор !
  • 285 иванов

    0 0 Отговор
    Не те е страх, защото зад теб е Гешов!!!
  • 286 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    А трябва да имаш страх !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове