Last news in Fakti

19 Февруари, 2013 13:08 5 939 27

Пеловска: 23 години се нагледахме на зулуми и лъжи

  • борисов-
  • сметките за ток
Пеловска: 23 години се нагледахме на зулуми и лъжи - 1
Снимка: БГНЕС

Протестите имат за цел създаване на свободно гражданско общество. И нека никой да не си приписва каквито и да било заслуги и да си мисли, че някой има право или възможност да се възползва от волята на България и да оглави протестите. Това каза по време на извънредната пресконференция в Министерски съвет Даниела Пеловска, представител на протестиращите против монополистите граждани.

“Ако утре това правителство подаде оставка, вдругиден не няма да има парламент, а той ще бъде сринат. По една проста причина – 23 години се нагледахме на такива зулуми и на такива лъжи и нямаше нито един осъден”, заяви Пеловска.

“Какво се случва с Румен Овчаров? Какво се случва с него, при положение че тяхното следствие, прокурор, правителство е установило огромни злоупотреби в енергетиката?

Какво се случва с Шулева, която е подписала тези договори? И не да идват и обясняват защо са подписали, а да отговарят за криминални деяния срещу държавата и народа си.

Защо на конгреса си (явно става въпрос за конгреса на БСП -  бел.ред.) не се разграничиха от тези крадци, а се внедриха в протестите, които уж били за гражданско общество?

Нашите протести са насочени срещу цялата политическа система, не точно срещу правителството, посочи Беловска и подчерта, че „не искаме революция с кръв”.

Тя благодари на полицията, че е свалила щитовете си на Орлов мост и обвини медиите, че не са отразили това.

 

Коя е Даниела Пеловска?

Даниела Пеловска е родена в Добрич. Една от известните бизнес дами в Добруджа. Тя е бивш изпълнителен директор на „Макаронена фабрика" в Добрич, управител на "Добруджански Протеин" и на „Хранителни Стоки" ЕООД, Добрич, собственик на хотел в Кранево.

Даниела Пеловска е сред създателите на СДС в Добрич, бивш член на Националния съвет на СДС. Напуска сините през 2005 г., след което оглавява кандидат-депутатската листа от Добрич на "Новото време" на парламентарните избори през същата година. През 2009 година Пеловска помага активно за парламентарните избори на ДПС и бе техен представител в РИК.

В момента Даниела Пеловска живее и работи в София, където развива собствен бизнес. През 2011 г. дъщерята на Даниела Пеловска Сидония Радева спечели кулинарното шоу „Lord of the Chefs" и получи като награда ресторант в центъра на София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир Христов

    0 3 Отговор
    АДМИРАЦИИ г-жо Пеловска....

    Коментиран от #6

  • 2 Коста Иванов

    2 0 Отговор
    Пеловска - бивш член на НИС на СДС!!! Пфу!
  • 3 трайчо

    2 1 Отговор
    Mи тя на ква се прай тогава? Не извлича ли лична облага от това, че седи на една маса с Тиквун? И какво прави на пресконференцията? Някой да я е избирал тая или като по нахална е "поела" отговорността?
    Маскари сте всичките!!!
  • 4 Пеловки

    1 1 Отговор
    Даниела Пеловска е известна фигура в Добрич, приватизатор на Макаронената фабрика. Тя притежава и голям хотел на морето. През 2005 г. е водач на листата на Новото време в Добрич на парламентарните избори.

    Дъщерята на Пеловска арх. Павлета Пеловска, родена 1984 г. е била управляваща на Макаронената фабрика заедно с майка си, а сега е назначена от ГЕРБ за заместник-кмет в столичната община, район Изгрев.

    Синът на Пеловска Васил Руменов Пеловски през 2010 г. печели конкурс и е назначен като юристконсулт в Столична община.
  • 5 Бай хой

    1 1 Отговор
    Историята на България познава много предателства. Който си служи с предатели и предателства е долен човек. Няма кой да се хване на милиционерските чалъми на тиквун. Тоя път протестите няма да са само срещу ЕРП-та.
  • 6 непознат

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Станимир Христов":

    Пеловска е човек на правителството,и с появата си в министерски съвет се опитва да понижи градуса на народното недоволство.

    Коментиран от #14

  • 7 левски

    1 1 Отговор
    пеловска като представляваш стачкуващите моля заповядай на протеста довечера
    борисов още веднъж показа как действа това правителство само с постановки като тъпи ченгета
  • 8 Трибал

    1 1 Отговор
    Народа да не допуска такива елементи които да ги яхат а да се разграничават от политически трупове и мутри!И бой до последно!Тая власт и система не паднат ли няма да има наказани,и промени.Падане на цялата система това е нашата борба и друга няма да има!
  • 9 гадината

    1 1 Отговор
    ХА ХА ХА !
    КРАДЕЦА ВИКА, ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!
    Ей тва е голямата пародия, за това протести до дупка, докато чрвените мутреси и мутрафони не разберат, че не могат само да грабят.
  • 10 varna

    1 1 Отговор
    Варна не познава тази добруджанска . Варна иска оставката на БУДА.
  • 11 варненец

    1 1 Отговор
    Варна не познава тази добруджанска . Варна иска оставката на БУДА.
    БУДА е уплашен и от бързане извади нескопосан агент-провокатор.
  • 12 гадината

    1 0 Отговор
    Всички изтръкани мутри, всички вече ги знаеме, нагледахме се на филми и постановки, народа не е глупак с който може да се гаврите непрекъснато, време е да предложите нещо реално и да се лишите от скъпарските коли и имоти ПОНЕ, иначе нищо чудно и да има и кръв, хората са оскотели до безбожие.
    Тва ми напомня на френската революция- хората гладни, те им викат, яжте пасти...
    Не ми дреме, кой е подписвал и какви договори е сключвал, а как ще живеем ние в България, че вече е невъзможно.
    Не искам да имигрирам заради тези ненаситни и алчни чичковци и лелки, млад съм и искам да си живея в моята Родина.
  • 13 гладуран

    1 1 Отговор
    Някои знае ли марката на макароноджииката.Народа да не копува от този продукт!За бога братя не купуваите!!!
  • 14 ак

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "непознат":

    На тази не й е чиста работата!!!Тя не представлява хората!!!
  • 15 ха ха ха

    1 0 Отговор
    Ся остава и Братя Галеви да се върнат и те да оглавят протестите заедно с Пелтековска.........
    Смях, смях.......
  • 16 испанец

    1 1 Отговор
    Тая е за разтрел,пък ми говори сякаш е светица.Знаемете Пеловска,ти си баш крадеца на Добруджа!Разсипа я!Не доразсипвай и държавата.Мутрата свърши достатъчно за това!Че нямахте срама,бе!
  • 17 Мустафа

    1 1 Отговор
    Ха сега г-жа Пеловска довечера да поведе хорото.Ама хората довечера да и теглят един х..Не се спряхя с техните чалъми.
  • 18 упссса

    1 1 Отговор
    Мутри, мутреси и черни мерцедеси, голям КЕФ.
    Егати проходо....
  • 19 Трибал

    1 0 Отговор
    България може да я оправи народа който е на улицата!Друг никой!Какво трябва!Да се свали властта,да се иска служебно правителство,във което да влязат водачите на протестите по градове.Защото чрез тях ще говори гласа на народа!Никакви политически плъхове не бива да бъдат допускани в служебно правителство!Когато народа държи властта ще направи и правилните реформи за смяна на системата!Така че политически отрепки да не си подлагат г.за където са нежелани!
  • 20 Жорж

    1 1 Отговор
    Искаме "смъртни присъди" -това е удовлетворението за народа!!!
    УУУ!!!
  • 21 Румен Янев

    1 1 Отговор
    Даниела Пеловска е известна фигура в Добрич, приватизатор на "Макаронената фабрика". Тя притежава и голям хотел на морето. През 2005 г. е водач на листата на Новото време в Добрич на парламентарните избори. Дъщерята на Пеловска арх. Павлета Пеловска, родена 1984 г. е управляваща на "Макаронената фабрика" заедно с майка си, а сега е назначена от ГЕРБ за заместник-кмет в столичната община, район Изгрев. Синът на Пеловска Васил Руменов Пеловски през 2010 г. печели конкурс и е назначен като юристконсулт в Столична община.

    През 2002-2005 Даниела Пеловска е близка до Надежда Михайлова - тогава член на Националния съвет на СДС. Надежда Михайлова й дава да ползва ресторанта в сградата на СДС. Пеловска прави опит да стане водач на листата на ОДС в Добрич за изборите 2005 г. Схемата обаче не се реализира и Даниела Пеловска застава начело на листата на Новото време. След като не става депутат от Новото време напуска и отива в ДПС.

    Преди години Пеловска не крие близките си отношения и с Иван Костов, когото лично посреща на крака при посещение в Добрич.

    "Макаронена фабрика" е позната в България с търговската марка "Златен клас". Компанията е популярна сред потребителите не само в страната ни, но и в Русия, Молдова, Украйна, Казахстан, Босна, Югославия. Предприятието е основано през 1966 г. През септември 1998 г. местното млекопреработвателно дружество "Сердика 90" АД приватизира 75% от капитала на фабриката срещу 1.26 млн. лв. В момента собственик на 81% от него е Д
  • 22 турист строй

    1 1 Отговор
    Тая дърта дето расзсипа всичко за благодарност си я взе циганина Костов в София ВРЕМЕТО Е НАШЕ И заводите разсипаха и изпокрадоха и нямаха насита Красимир и Кръстина Попови взеха 86 апартамента на работниците отСМК за жълти стотинки и изгониха всички на улицата и те са от ГЕРБ и кметицата в ДОБРИЧ ВСИЧКИ СА МУТРИ иМАФИОТИ САМО НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ДА ИМ ВЗЕМАТ ВСИЧКО ОТКРАДНАТО !!!

    Коментиран от #25, #26

  • 23 ЛУД ЛЕР

    1 0 Отговор
    ЗАРАДИ ТАКИВА ДЪРТИ ЗА ДОБРИЧ СЕ КАЗВА " ЗЛАТНО ЖИТО ЗРЕЙ ПРОСТ НАРОД ЖИВЕЙ " ТРЪГНАЛА ДА СЕ ПРАВИ НА СТОЛИЧАНКА
  • 24 тх-ранец

    0 0 Отговор
    Ей тази Пеловска да не казвам едно време как е агитирала в Добрич за дпс!
  • 25 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "турист строй":

    ТЕЗ ПОПОВИТЕ НАЛИ БЯХА БЗНС КАТО ЗНАМ КАК ИМ ВИСЯХА СОПОЛИТЕ ОТ ДЕ СЕ ИЗВЪДИХА ТАКВИЗ БАРОВЦИ
  • 26 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "турист строй":

    ЕДИН КАТО ПЕЛОВСКА ДЕТО НЕ ЗНАЕ КОЕ ДЕТЕ ОТ КОЙ МЪЖ И Е, И ОТДЕЛНО Е ОСНОВАТЕЛ НА ЕДНА ОТ ПЪРВИТЕ ИЗМАМНИ ПИРАМИДИ, КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ НЕГО
  • 27 до боко

    0 0 Отговор
    Боко тая Пеловска и тоя ПРОСТАК от попови са от Драганово и бяха в БЗНС когато ( узаконяваха ) нивите викаш трима свидетели и от 300 декара стават 3000 е това е демокрация А сега те са избрани демопапарично навсякъде а ние Боко с теб ще мизеруваме!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове