Last news in Fakti

26 Юли, 2021 17:45 6 722 75

Румен Радев: В Северна Македония съществува език на омразата към България

  • румен радев-
  • александер ван дер белен-
  • среща-
  • президент-
  • австрия-
  • залцбург-
  • северна македония

Днес президентът Румен Радев се срещна с австрийския си колега Александер Ван дер Белен в Залцбург

Румен Радев: В Северна Македония съществува език на омразата към България - 1
Румен Радев и Александер Ван дер Белен; Снимка: БГНЕС

"България е най-силният привърженик на разширяването на ЕС, но не може да допусне нарушаване на правата на гражданите на Република Северна Македония с българско самосъзнание".

Това заяви българският държавен глава на среща с австрийския си колега Александер Ван дер Белен, която се проведе днес в Залцбург. Българският президент е на работно посещение там по покана на австрийския си колега.

Двустранните отношения между България и Австрия са на отлично ниво с интензивен политически диалог, включително в рамките на конструктивното сътрудничество по теми от европейския и международен дневен ред. Тази позиция заявиха държавният глава Румен Радев и федералният президент на Австрия Александер Ван дер Белен.

Румен Радев и Десислава Радева бяха посрещнати от Александер Ван дер Белен и съпругата му Дорис Шмидбауер с официална церемония в резиденцията „Залцбург“ в историческия център на града. Двамата президенти проведоха разговор на четири очи и работна среща.

Румен Радев изтъкна, че Австрия е водещ търговски партньор и инвеститор в страната. През 2020 година стокообменът между двете страни възлиза на 1.358 млрд. евро, а австрийските инвестиции у нас са в размер на 319.2 млн. евро. България насърчава интереса на австрийските компании към нови инвестиции или разширяване на тяхното присъствие в приоритетни области като медицински и лабораторни доставки, биоземеделие, инфраструктурни проекти, машиностроене, електроника, заяви държавният глава. Румен Радев открои и значението на задълбочаването на преките контакти между български и австрийски институции в областта на висшето образование, науката, културата и иновациите.

Засилване способността на Европейския съюз за икономическото възстановяване от пандемията, укрепването на механизмите на съюза при реакции в кризи, както и преходът към дигитална и зелена икономика бяха сред темите, обсъдени по време на срещата.

„Кризата с COVID-19 открои необходимостта от диверсификация на веригите за доставки, особено когато става въпрос за обществена безопасност или стратегически сектори. В тази насока трябва да идентифицираме областите със стратегическо значение за ЕС и да ги развием приоритетно“, заяви президентът.

Стъпките за постигането на климатично неутрален ЕС също бяха обсъдени по време на срещата. Двамата президенти бяха единодушни, че ограничаването на емисиите на парникови газове ще донесе ползи за околната среда и здравето на европейските граждани, както и ще допринесе за дългосрочната глобална конкурентоспособност на европейската икономика чрез въвеждане на иновации и зелени технологии. „Този преход обаче трябва да е справедлив за всички държави членки и да следва принципите на солидарност и споделяне на тежестта. Трябва да се отчитат специфичните национални обстоятелства и да се поставят реалистични и достъпни цели, които няма да предизвикат енергиен или икономически колапс в по-слабо развитите държави“, заяви Румен Радев. Той посочи, че за постигане на целите на ЕС за 2030 година с хоризонт до 2050 година трябва да се осигурят и адекватни инструменти за мобилизиране на необходимите инвестиции, а преходът в страни с БВП по-нисък от средния за ЕС трябва да бъде подкрепен допълнително.

Сред темите на разговора беше и политиката на ЕС за разширяване към Западните Балкани. На срещата беше подчертано, че европейската интеграция на държавите от региона е в интерес на стабилността и икономическото развитие на Европа. Президентът Радев отбеляза, че България принципно и последователно подкрепя европейската перспектива на региона, която обаче не бива да се ограничава само до формални етапи в процеса на присъединяване и не може да накърнява интересите на държавите членки на Съюза, както и неговите ценности.

Във връзка с постигането на напредък в европейската интеграция на Република Северна Македония българският държавен глава заяви, че страната ни очаква ясна политическа воля от югозападната ни съседка за прилагане на Договора за приятелство, добросъседство и сътрудничество между двете държави, подписан през 2017 година. „Въпреки че в Скопие твърдят, че покриват критериите за присъединяване, все още ставаме свидетели на системно нарушение на правата на гражданите на РСМ с български произход и тяхната дискриминация, все още съществува език на омразата към България в учебниците и в публичното пространство. Напредъкът и решаването на тези въпроси зависят изключително от политиките на РСМ, с която България многократно е изразявала готовност да води конструктивен и открит диалог. Това е начинът да се създаде климат на доверие и да се постигнат конкретни, устойчиви и необратими резултати, които да доведат до започване на преговори за членство в ЕС“, заяви Румен Радев. Той отбеляза, че в рамките на Словенското председателство на Съвета на ЕС страната ни е готова да работи по постигането на напредък по чувствителните теми и на приемливи и за двете държави решения.

Двамата президенти обсъдиха реформата в областта на убежището и необходимостта от ясен план на ЕС с насоки в случай на бързо нарастване на миграционните потоци.

По-късно днес Румен Радев и Александер Ван дер Белен, придружени от своите съпруги Десислава Радева и Дорис Шмидбауер, ще посетят премиерата на операта „Дон Жуан“ (Don Giovanni) в рамките на Залцбургския музикален фестивал.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 46 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анализатор

    108 28 Отговор
    Радев, Вие сте нашата гордост, а мутрата е нашия срам!
  • 2 Бабик Арманян(по прякор Скъсаното)

    9 57 Отговор
    Митю Пищовя президент! Йоло Денев премиер!

    Коментиран от #3

  • 3 ПКП

    65 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бабик Арманян(по прякор Скъсаното)":

    герб умря

    Коментиран от #68

  • 4 ВЕРНО ЛИ

    20 82 Отговор
    БРАВО БЕ ФАТМАК - ОТКРИВАТЕЛ, КОЛУМБ!

    Коментиран от #48, #56

  • 5 мдда

    15 85 Отговор
    Ти чувал ли си го този език Радев?? Или е плод само на болната ти фантазия и популизъм?!

    Коментиран от #11, #28

  • 6 Кочо

    41 2 Отговор
    Това не е проблем. Важното е, че се цунят с търкитата и въобще не подозират, какво ще им се ствари върху простите кратуни македонски.
  • 7 Скорпи

    63 2 Отговор
    Така трябва,на всяка среща с европейските лидери трябва да се повтаря,за да се запомни от всички тях...
  • 8 РАДЕВ, КВО СТАВА...

    17 68 Отговор
    РАДЕВ...ЗАЩО ВДИГНА И ЦЕНИТЕ НА ТАКСИТАТА...2 ЛЕВА ПЪРВОНАЧАЛНА ТАКСА...1.30 ЛВ. НА КИЛОМЕТЪР ПРОБЕГ...ЗА 3 КИЛОМЕТРА...6 ЛЕВА МИ ВЗЕХА...ОЛИО 5 ЛЕВА...ЛУКАНКА 25 ...КАШКАВАЛ 15....СПРИ СЕ РАДЕВ...ГЛАДУВАМЕ ВЕЧЕ.. ПРИ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ...

    Коментиран от #10, #31, #37, #49

  • 9 ФАКТИ

    51 3 Отговор
    В северна република македония всичко е ИЗМИСЛЕНО И МАНИПУЛИРАНО още от сърбежите окупатори и потвърдени от коминтерна. Техният хоризонт се простира само до тито и титова югославия. ПРОСТО ПЛЕМЕ
  • 10 Гербер- Богаташ

    15 45 Отговор

    До коментар #8 от "РАДЕВ, КВО СТАВА...":

    Напълно си прав колега. Радев вдигна всички цени и ни подлага на геноцид откакто взе властта. Не само вдигна цените на таксиметровите услуги за километър пробег и първоначална такса. А и цената на минута престой. От 25 ст.на 40 ст. Аз си взех такси , спряхме до една будка да си взема цигари, на един пред мен му правеха кафе в пластмасова чаша, докато го приготвят минали 5 минути и сметката ми се качи с 2 лв. За 3 км.ми излезе сметката 8 лв. Граждани, ако си вземете такси за 6 км.ще ви излезе колкото дневния ви надник. Радев , защо и такситата вдигна така да ни дeрaт кат кат маче у дирек. Преди 5 години при цена на литър автогаз 1.34 лв.цена за километър пробег бе 0.79 ст.и първоначална такса 0.99 ст.а сега литър автогаз 1.10 лв.а цените двойни...

    Коментиран от #61

  • 11 Мъдаа

    20 4 Отговор

    До коментар #5 от "мдда":

    А ти глух ли си или сляп?Май и двете.
  • 12 Перо

    1 11 Отговор
    Искам дъвки турбо.
  • 13 !!!?

    13 30 Отговор
    Къде изчезна "откраднатата История". Май езика на омразата е на Фигуранта, а не само на някакви македонски маргинали от някой селски мегдан !!!?

    Коментиран от #54

  • 14 Бамбука

    38 9 Отговор
    Рейтинг. Президента Радев 62%, ББ 8%. Какво повече да си говорим ?
  • 15 Мери

    18 0 Отговор
    На 7 - 8 ред пише,че столицата на Австрия е Залцбург!!??? Поправете го, за да не си мислим, че Ицето е плеймейтка.

    Коментиран от #19

  • 16 смях

    7 12 Отговор
    Глупаците, ядящи чорапите на Резидента само да погледнат мнение №4 и №5. Две коренно противоположни мнения, но напълно еднакво нехаресвани от същите тези дебили. Нямам какво повече да каже за този жалък народец, ако може да се нарече така...

    Коментиран от #22

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 СПОКОЙНО

    25 1 Отговор
    СТИГА НИ ПЪЛНИХТЕ ГЛАВИТЕ С ТЪЗИ МАКЕДОНИЯ. ОСЕМДЕСЕТ ГОДИНИ Е ОБРАБОТВАНА В ТИТОВА ЮГОСЛАВИА – ЕТО РЕЗУЛТАТА.ФИНАЛА Е СЛЕД 16-20 ГОДИНИ КОГАТО НАСЕЛЕНИЕТО КАКТО В КОСОВО ЩЕ Е АЛБАНСКО И СЕВЕРНИТЕ "МАКЕДОНЦИ"ЩЕ СЕ СЕТЯТ ЧЕ СА БЪЛГАРИ

    Коментиран от #50

  • 19 !!!?

    6 7 Отговор

    До коментар #15 от "Мери":

    Няма значение > столшцата на България Масква !!!?
  • 20 Докога

    15 0 Отговор
    само ще подсмърчаме и ще се жалваме на този и онзи като бити мастии. Трябва самочувствие и достойнство за защита на правата на българите. По въпроса за човешките права има cъд в Хaгa. Кога ще заведем дело зa гeнoцидa cрeщу бългaритe, за пoтъпквaнe нa човешките им прaвaтa и искане на кoмпeнcaция зa причинeнитe им щeти, кaктo тoвa ce прaви зa eврeитe. Защо не ce пoучим oт чeлния eврeйcки oпит. Зaщo aнтиceмитизмът дa e прeдcтъплeниe, a aнтибългaризмът дa нe e. Геноцидът над всеки народ е престъпление.
  • 21 Игор

    7 9 Отговор
    Бойкикев-Маджото и Слави-Тиквата2 ще направят всички отстъпки и ще признаят всичко на македония, за да угодят на колониалните ни господари, които ги назначиха за "спасители". Радев и той не може нищо да направи... нали е натовец, нема мърдане
  • 22 Те платените

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "смях":

    нямат мнения! Имат опорки дечко! Та не си успял да сътвориш нещо "гениално"!😃
  • 23 !!!?

    8 4 Отговор
    А защо нищо не чуваме за "трите морета" !? Апропо, Залцбург освен че е столица на Австрия, на кое от "трите морета" е пристанище !!!?
  • 24 Скопие

    3 20 Отговор
    Лажеш мајмуне, и сите во Европа го знаат тоа.

    Коментиран от #32, #75

  • 25 Радеееееев,

    13 0 Отговор
    Издай заповед да ги анексираме. И крайно време е да се заемеш с мафията Топлофикация. Нали сме европейци. Искаме индивидуални договори както в Европа.
  • 26 До Радев

    14 5 Отговор
    Спешно да направи партия в името на спасението на България.

    Коментиран от #27, #29

  • 27 БОКИЧА СЪМ

    12 5 Отговор

    До коментар #26 от "До Радев":

    Е това е най-големия кошмар на герберугите.
  • 28 Прескочи

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "мдда":

    за да го чуеш. Няма да се ежиш, че ще изядеш лобута. Като се върнеш пак приказвай. Но няма да отидеш, защото не ти стигат стотинките.
  • 29 !!!?

    8 13 Отговор

    До коментар #26 от "До Радев":

    Остави Фигуранта да заведе Деси на опера в Залцбург бе ! Ти пък искаш парното да ти оправи !!!?
  • 30 Маке

    10 1 Отговор
    Ке улазиме у еуропската уния га с Бугария литнеме у космосу.
  • 31 Кффффииик кфииииик

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "РАДЕВ, КВО СТАВА...":

    “Глигана кФичи най силно в пресдсмъртните си гърчове”
  • 32 един от стадото

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Скопие":

    не лъже по вече от вас. И сите по Европа го знаят. Дори отатък океана.

    Коментиран от #34

  • 33 !!!?

    8 14 Отговор
    Партията на Радев е фашистка и това са написали и македонците в своята История ! Ако не вярва, да прочете книгата на Д-р Жельо Желев ФАШИЗМЪТ !!!?

    Коментиран от #35

  • 34 Скопие

    1 7 Отговор

    До коментар #32 от "един от стадото":

    Тоа не го менува фактот дека лаже како циган. И сите во Европа го знаат тоа.
  • 35 Опорките ти

    4 3 Отговор

    До коментар #33 от "!!!?":

    се нуждаят от ъпгрейд! 😃

    Коментиран от #38

  • 36 Христо Борисов!! Столицата на Австрия

    7 0 Отговор
    Сие Виена, не сае сменяли!! Като за първи път няма да ти се, слагат като на Караянчева допълнителни имена!!

    Коментиран от #52

  • 37 Дядо курти от село ПипЕрКоВо

    14 2 Отговор

    До коментар #8 от "РАДЕВ, КВО СТАВА...":

    Не питай президента,а мутрата БУРИСОФ...
  • 38 !!!?

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "Опорките ти":

    Казвам другата половина на Истината...този която Радев премълчава !!!?

    Коментиран от #39

  • 39 От кога

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "!!!?":

    платените говорят истини? 😃 И ъпгрейдни опорката за партията! Назад си! Но ако така ти се връзва, драскай си! Забавно е! 😃

    Коментиран от #40

  • 40 !!!?

    5 2 Отговор

    До коментар #39 от "От кога":

    Чест е за мене, че ме четеш ! Забавлявай се !!!?

    Коментиран от #46

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 !!!?

    7 15 Отговор
    Прав е колегата! Радев увеличи таксита,горива, храни, ел.енергия,безработицата се покачва , обедняваме и гладуваме, искат ни изравнителни сметки за парното , водата също скочи ,транспорт и мобилни услуги. Идва глада и колапса !

    Коментиран от #44, #53

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА..

    0 14 Отговор

    До коментар #42 от "!!!?":

    НЕМА СЕ ПЛАШИШ....ЗИМАТА ИЗЛИЗАМЕ И ГИ ПОМИТАМЕ....ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРАТ ГЕРБЕР КАК УБИВА ЩОМ Е РАЗЯРЕН....

    Коментиран от #57

  • 45 Ех факти

    2 0 Отговор
    Факти. Не сте коректни
  • 46 Принципно

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "!!!?":

    прескачам повечето платена простотия, но като се мобилизират повече глупаци, няма избор! 😃
  • 47 Никога повече герберизъм

    8 0 Отговор
    А Бащицата сам се набута и изтича в мръстния канал. Той се беше взел за Богоравен като Клавдий който се бил провъзгласил за Бог
  • 48 LOSHIA

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "ВЕРНО ЛИ":

    Фатмак е бил съпруга на бабати Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!
  • 49 LOSHIA

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "РАДЕВ, КВО СТАВА...":

    Гербаджии! Кабинет ще има! Ревизия ще има! Свиквайте да бъдете арестувани и съдени! Народа това иска! Ревете колкото искате!
  • 50 И ОТНОВО8434

    12 0 Отговор

    До коментар #18 от "СПОКОЙНО":

    ОМРАЗАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ Е НАСАДЕНА ОТ ТИТОВА ЮГОСЛАВИЯ И СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ТЕЗИ НАШИ СЪНАРОДНИЦИ В КОЕ ВРЕМЕ ЖИВЕЯТ ОЩЕ.
  • 51 Полковник РУМНО

    13 0 Отговор
    Нe нa влизaнeтo нa РCМ в EC. Влизaнeтo oзнaчaвa крaй нa бългaрcкaтa aзбукa, пиcмeнocт и иcтoрия. Гърция вoди прeгoвoри 28 гoдини и нaкрaя РCМ ce cъглacи c уcлoвиятa нa гърцитe
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 LOSHIA

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "!!!?":

    ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ МОГА ДА СЕ ПОГРИЖА ЗА ТЕБЕ И ПРЕДИ ЗИМАТА!!!!!!
  • 54 И ОТНОВО

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "!!!?":

    Липсата на ум обикновено е съпроводена с простотия в излишък‼️
  • 55 Македонец

    4 13 Отговор
    А езикът на омразата, лъжите, манипулациите на населението, дискриминацията и насилието (от всякакъв вид) срещу македонците в България, че и в Македония, за какво да ги считаме: за БКП-"освобождение", за БКП-"спасение", или за БКП-"възраждане"?! И тази долнопробна българска БКП-демагогия и БЗНС-пошлост се подвизава под знамето на "еропейските ценности", нали?! Така че екс-БКП-членът др. Радев, като президент на всички български граждани, първо да обърне внимание и насочи борбата си срещу тези македонофобски български наци-мутро-милиционерски безобразия и извращения, пък после да ръси лъжливи БКП-пропагандно-идеологически клишета и заклинания срещу македонците!

    Коментиран от #58

  • 56 Вярно

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "ВЕРНО ЛИ":

    С оригинала герберасче
  • 57 Вуте

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "БАЩИЦАТА...ПАК ЩЕ КОМАНДВА ДЪРЖАВАТА..":

    и кой че те чека да се разериш бре.......ич и нема да ви бавиме
  • 58 И ОТНОВО

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "Македонец":

    И това доживяхме да видим,македонец възрожденец,на който Европа му пречи
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    ВЕТО ВЕТО ВЕТО зо СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ

    Коментиран от #64

  • 60 дъртия

    5 6 Отговор
    РАДЕВ ! ЗАЩО ВДИГНА ЦЕНИТЕ !!!

    Коментиран от #67

  • 61 Шишов Бакшишо

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гербер- Богаташ":

    Еми нема да си возиш задните части на такси и ще спестиш за мамули на ла..еморието.
  • 62 Сравнението

    13 1 Отговор
    Защо големия политик Борисов, радетел за Западните Балкани, нищо е направи, а само изложи България и изпаднахме в изолация, след като стопирахме Македония? Защото Бойко беше свикнал само да се подмазва на западните политици и не съумя да ги запознае, оттам и целия ЕС с истината за Македония, с причините и основанията на българската позиция за стопирането й. Бившите югославски републики и Албания, на които Бойко помагаше при инициативата си за Западните Балкани, се обявиха срещу нас и подкрепиха Македония. Най неочаквано хърватският президент Зоран Миланович беше най остър и зъл срещу нас, което доведе и до погроми над българи в Хърватия. Хърватският премиер Андрей Пленкович обвини за инцидентите президента Зоран Миланович, определил действията му като "насъскване". В същото време хърватите можеха потенциално да ни бъдат съюзници, защото те са свързани исторически и прабългарски с нас. Сърбия им е враг. Сега Радев се държи много по мъжки и достойно за да разяснява и защитава българската позиция, като проведе вече няколко срещи, включително и с министър председателя на Хърватия Андрей Пленкович.
  • 63 каруцар

    4 3 Отговор
    Предизборни локуми. Много поздрави на Херо Мустафа.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ГЛАС НАРОДЕН

    4 2 Отговор
    ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, 120 ДЕПУТАТИ, 1 ЛЕВ СУБСИДИЯ. ТОЛКОВО МНОГО БОЛЮК НАРОДА НЕ ЩЕ ДА ВИ ХРАНИ. НЕХРАНИМАЙКОВЦИ.
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 8 Отговор
    ФИГУРАНТА Е ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТОЯ.
  • 67 Наследи ги

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "дъртия":

    от подлеца Борисов! Сега ще му сърбате попарата! Искай му увеличение на стотинките! 😃
  • 68 сметка

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ПКП":

    разликата от стокообмена е 1 милиярд евро в полза на австрия,братска работа направо
  • 69 Някой

    4 5 Отговор
    Радев,твоята партия БКП много години преди да се родиш направи така ,че в Северна Македония да съществува език на омразата към България!
  • 70 Смях в залата😂

    2 5 Отговор
    Понеже в държавата всичко е цъфнало и вързало, президентът отива на премиера на “Дон Жуан” в Залцбург. Десислава Радева е известна като почитателка на hard rock, играе народни танци, може пък да е поискала да види какво е това опера “на живо” на световен музикален фестивал, при това с държавни пари.

    От деня на откриването на 46-ия парламент, че не трябва да се губи “историческо време” за съставянето на редовно правителство, както и последвалото 3 дни по-късно, че няма да връчи мандата скоро.
    Бързай бавно е положението.

    Приятно слушане на Моцарт, г-н президент. Наслаждавайте се на “веселата драма”, докато в България се разиграва истинска трагикомедия.

    От президентството съобщават, че “президентът е на работно посещение в Залцбург”. Откога Залцбург е град-държава?! А защо Десислава Радева го съпровожда; тя не работи в президентството и не става въпрос за официална визита.
    Впрочем, да си знаете в президентството: операта на Моцарт по либрето на Лоренцо да Понте, Don Giovanni на български е прието да се нарича “Дон Жуан”.
  • 71 Анти демагог

    3 3 Отговор
    Радев, не знаеш ли, че когато убива ха нашите прасета, австрийците направиха първа копка на модерна месарск а фабрика - с такива " инвестиции" ли ще лъжеш хората. Апропо, кога ще се отчетеш и какво обеща на 3 морета, защо ББР плаща вноската във фонда им- 20млн? 3 морета малка или средна фирма са, та точите ББР ?..

    Коментиран от #72

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Шамара

    0 2 Отговор
    Абе кво очакваш от шапкар .
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Поко

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Скопие":

    Всичко у Северна Македония е лъжа.Сега сте ми и смешни.😄
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове