Last news in Fakti

25 Февруари, 2013 12:21 8 356 76

Бойко Борисов върна мандата /Обновена в 13,30 часа/

  • мандат-
  • кабинет
Бойко Борисов върна мандата /Обновена в 13,30 часа/ - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът в оставка Бойко Борисов върна връчения му днес мандат от президента Росен Плевнелиев мандат за съставяне на правителство. 

Премиерът в оставка Бойко Борисов влезе днес сам в президентството, където държавният глава му връчи проучвателния мандат за съставяне на правителство. Борисов носеше две папки. В едната беше решението от партия ГЕРБ той да получи мандата от държавния глава. Във втората се съдържаше отказа от неговото изпълнение. Само за няколко минути от ГЕРБ се отказаха да съставят нов кабинет.

Президентът има точно определени задължения, които изпълнявам. Проведох консултации през миналата седмица. Днес представих мандат на най-голямата парламентарна група за съставяне на мандат. Връчих мандат на ГЕРБ, но той беше върнат. Това заяви президентът Росен Плевнелиев.

Той посочи, че всички ние работим за сигурността на гражданите. Конституцията ще бъде спазена. Институциите ще работят по правилата на закона, отбеляза Росен Плевнелиев.

Той призова всички политици и институции да работят така, за да гарантират, както правата на гражданите, така и законите.

Плевнелиев обяви, че в четвъртък ще се обърне към нацията от трибуната на парламента. Във вторник той ще свика КСНС. В сряда ще връчи мандата на БСП, а в петък на ДПС. След това в понеделник той ще представи структурата на служебен кабинет,  а между сряда и петък ще обяви служебното правителство.  След това той ще разпусне парламента. Плевнелиев уточни, че той не може да създаде програмно правителство. 

Конституцията на Република България предвижда държавният глава да връчи проучвателен мандат за съставяне на правителство последователно на три парламентарни групи.

След отказа на ГЕРБ, Плевнелиев се очаква да връчи мандата на втората политическа сила БСП.

При консултациите при държавния глава лидера на социалистите също обяви, че ще върнат мандата и няма да съставят правителство. Тогава Плевнелиев каза, че третата политическа сила, на която мандата ще бъде връчен ще е ДПС. Пак миналата седмица председателят на ДПС Лютви Местан също заяви, че не желят самостоятелно да управляват в рамките на този парламент.

Едва след това се очаква да се пристъпи към сформирането на служебно правителство. Държавният глава обяви вчера пред протестиращите, че парламентът е отворен за гражданите и се дава възможност за създаване на обществен съвет.

Борисов поиска БСП и ДПС да поемат отговорността да направят правителство веднага, след като в сряда и петък им бъдат връчени мандатите, а той ще предостави 20 депутата, ако Ахмед Доган идва на работа в парламента. Това премиерът в оставка заяви при изявлението си след като върна връченият му мандат от президента Плевнелиев.  Борисов заяви още, че кабинетът му е бил свален с метеж.

Борисов зададе въпроса кому е нужно два месеца да има безвремие, и изчисли, че депутатите могат да бъдат 101.

Той каза, че въпреки спекулациите, че няма да върне мандата, е направил това точно за 10 секунди. Предложението бил направил за да улесни президентът, който трябвало да намери министри, заместник-министри и областни управители, а по този начин щял да обезкърви президентската аядминистрация.

В продължение на четири години носехме цялата политическа отговорност сами, ние сме градили, а не рушили, заяви Борисов.

За радост вчера протестите минаха мирно и не се проля капка кръв, за да може държавата да има правов ред.

Станишев ни упрекваше, че няма да проведем честни избори, през цялото време, че съм диктатор, заяви Борисов и попита:  „Кой диктатор връща властта. Вторият мит, който разпространяваше, бе за контрола върху медиите. Някои от тях брутално ни подкрепяха без да имаме нужда от това, сега ми става ясно защо – за да спекулират пред ЕК. Когато пуснаха Буда, се говореше, че ще излизат чудеса. Станишев заяви ще ви свалим по другия начин, а Лютви Местан заяви идете си с мир, всичко това бе планирано”, каза Борисов.

„Бедните хора, които имахме проблеми, включително и това със сметките, ще видим дали инкасаторите не са го направили нарочно и дали не са били пуснати в отпуск около Нова година нарочно”, изрази още съмнения Борисов.

Станишев и Доган нали имат кабинети на слънце и на сянка. Така както в Румъния няколко седмици предварително Бъсеску връчи мандата и тя проведе избори, да стане така и у нас, посъветва Борисов президента как да се случат нещата в държавата .

Станишев е объркан всички митове рухнаха. Винаги съм ги побеждавал на избори. Как ще намерите 15 министри, кой ще ги контролира. Ще направят безобразия, усъмни се Борисов.

А, ако БСП поеме властта, веднага ще назначат състав на ДКЕВР и ще разбият монополите, ние монопол не сме създавали. Станишев ще има възможност да блокира и бюджета на ЕК, да видим как ще го направи, заяви Борисов.

Те свалиха правителството с метеж, използваха бедните хора, вкараха провокатори, оставил съм финансова стабилна държава, коментира още Борисов.

Той отбеляза отново, че има риск да спрат инфраструктурните проекти – АМ  Струма, Марица... Винаги съм градил държава, не мога да гледам как я рушат, каза Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    3 1 Отговор
    evala na premiera za mazestvenata postapka

    Коментиран от #2, #13, #22

  • 2 Станимир Христов

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "БУМЕР КАМОР":

    ...какво и е мъжественото на постъпката- да си вземеш г.за под мишница и да се скриешли, дано за всички тези свой мъжки постъпки го видим един ден в затвора както и другите му опоненти от БСП, ДПС и тн.... Жалко е като гледам как някои хора му се радват все едно е направил нещо велико и значимо а това си е един хитър ход всъщност но на дали има смисъл да коментираме....

    Коментиран от #10

  • 3 Ерик Коен

    2 1 Отговор
    Смел бъди сине! Не позволявай комунистите още 45години да ни пият кръвта и да ни довършат !Трудно е за всички ни ,но ако тия изедници пак дойдат с ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА Е СВЪРШЕНО! Цяла България е с теб!Ще се борим заедно теб!

    Коментиран от #7

  • 4 ....

    1 0 Отговор
    Абе аре бе! В деня преди оставката, всеки се дереше да си ходи... После ... ама той избяга не е мъжко... .аси слабоориентираните хора! Като искате нещо барем дръжте се за него...

    Коментиран от #23

  • 5 Винету

    1 0 Отговор
    Като си подаде оставката ходи преди това в Американското посолство.Сега синхнонизира ли решението си пак с Американците.Нашите политици ги управляват чуждите посланници.Това са хората които дърпат конците.
  • 6 Трибал

    1 0 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ,ЛУСТРАЦИЯ,ЛУСТРАЦИЯ!ДРУГОТО СА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ!
  • 7 Румен Янев

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ерик Коен":

    Ерик Коен - Българин ????
  • 8 Попов

    1 3 Отговор
    оставил бил финансово стабилна държава абе м....та ти крадлива бе как може толкова да му се връзвате боко тиквата тва е топ мафиота на България. Как да угоди човек всички мрънкаха против бойко сега реват за него, да се бил връщал тва е толкова гадно и нагло същество окрадоха държавата напълниха се с пари, а масово хората гладуват, заплата 200лв сметки 300лв как да живееш с какво да се храниш, това далеч не е правителство мислещо за работния човек,

    Коментиран от #21

  • 9 ТРАКТОРИСТ ЩЕ СТАНА АЗ

    1 2 Отговор
    Е.Коен ТОИ каза че позволява на комунистите т.е. на Станишев да вземат властта даже ще ги поткрепи!Друже ТОИ е един от тях!ТОИ е верен последовател на Т.Живков и негово височество с нркакво като твоето име? ТОИ/Б.БОРИСОВ/е авер на ТРАКТОРА и затова мястото МУ е до/или над в зависимост кое легло е свободно/ТРАКТОРА.
  • 10 ГАГА

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Станимир Христов":

    Постъпката е мъжка - защото благодарение на неговата оставка не се проля българска кръв по площадите от платени агитатори. Също така се видя къде са Станишев, Костов и ДОган. И най-вече се видя какво мисли народът за всички политици. Не само за Герб а най вече за всички в това число са и БСП и ДПС и ДСБ и СДС. Такива като АТака и РЗС няма смисъл да бъдат коментирани. За тях всички зная че са върти лопати само за да захапят кокала и всичките им искания са популистки. И НАЙ ВАЖНОТО НЕЗАБРАВЯЙТЕ - БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ И НЕПРОЛИВАЙТЕ БЪЛГАСКА КРЪВ ПО БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ
  • 11 Тарикат

    1 2 Отговор
    Щом постъпката му е мъжка защо изобщо изкара полицаите на улицата.Защо сам не слезе сред хората като мъж -да си поговори с тях.Защо докъто хората скандираха той мъжки ходил да рита футбол.Айде стига простотии.

    Коментиран от #20

  • 12 хаана

    1 4 Отговор
    Борисов поиска БСП и ДПС да поемат отговорността да направят правителство веднага!!!! Toй и ГЕРБ съсипаха държавата сега други да се оправят!!!

    Коментиран от #19

  • 13 софиянец

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "БУМЕР КАМОР":

    а бе глупаци какъв мъж каква мъжка постъпка,забравихте ли за какво се вдигна народа-за скъпите сметки,за замразените заплати и пенсии и за всичко това кой е виновен-ами последните управляващи през 4 год.-ФАКТ !!!и самия ваш мъжага-А сега пак се опитва да върти народа на пръста си,не му вярвайте братя-той е най-голямата мутра с 1 МИЛИАРД лв.в джоба.Той е ортака на СИК и ТИМ-как може пак да му повярвате ,пак той а не друг ще ви изпие кръвчицата. СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ ХОРА !!!!

    Коментиран от #16

  • 14 кик

    1 1 Отговор
    боко най-големия престъпник и предводител на организирана престъпна група..народът е тъпо стадо, наивно тъпо стадо
  • 15 болен

    1 0 Отговор
    От минали времена се знае,че на болен се пуска кръв,за да оздравее
  • 16 pacoran

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "софиянец":

    Аби как говориш все едно го познаваш лично Бойко и си бил на срещите му с СИК и ВИС и ТИМ а се спри малко че ми писна от 20 годишни лаладжий като тебе само да пишат кво чули и кво някой приятел им е казал ако не си бил приятел лично с Борисов и не си присъствал в неговия "криминален" живот нямаш право да се обаждаш

    Коментиран от #25

  • 17 Стефан Милков

    1 2 Отговор
    Цитат: "Борисов поиска БСП и ДПС да поемат отговорността да направят правителство веднага, след като в сряда и петък им бъдат връчени мандатите, а той ще предостави 20 депутата, ако Ахмед Доган идва на работа в парламента." Нашият български Джони Браво пак се изказва неподготвен, по-добре да си замълчи... Никой не го е притискал. имаше комфорта, времето и възможността, да изпълни предизборните си обещания... В политиката и в поведението на един държавник няма място за лична обида и цупене, като малко дете... Това дребно политическо заяждане и подмятания нито са продуктивни, нито биха довели до това, което искат и очакват хората. Осъзнайте се, дами и господа, политици от всички цветове и партии! Ако досега не сте разбрали за какво става дума, значи сте ниско интелигентни и глухи за гласа на суверена.
  • 18 Стефан Милков

    3 1 Отговор
    Цитат: "Борисов поиска БСП и ДПС да поемат отговорността да направят правителство веднага, след като в сряда и петък им бъдат връчени мандатите, а той ще предостави 20 депутата, ако Ахмед Доган идва на работа в парламента." Нашият български Джони Браво пак се изказва неподготвен, по-добре да си замълчи... Никой не го е притискал. имаше комфорта, времето и възможността, да изпълни предизборните си обещания... В политиката и в поведението на един държавник няма място за лична обида и цупене, като малко дете... Това дребно политическо заяждане и подмятания нито са продуктивни, нито биха довели до това, което искат и очакват хората. Осъзнайте се, дами и господа, политици от всички цветове и партии! Ако досега не сте разбрали за какво става дума, значи сте ниско интелигентни и глухи за гласа на суверена.
  • 19 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "хаана":

    Кое е съсипал бе неграмотен тва че нямаш образование и нямаш работа или бачкаш за 500лв. Борисов ли ти е виновен бе ми аз що съм добре ми около мене що са добре хората само той не бил добре е извинявайте ма само на себе си може да се сърдите и господ да слезе пак ще сте зле като сте необрадовани и неграмотни няма спасение

    Коментиран от #24

  • 20 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Тарикат":

    Абе ако некви протестиращи и те незнаят за кво са излезнали минат и те пребият или счупат колата ти и няма полиция кво ще кажеш и.аси правителството не пази гражданите нали немат угодия такива пишлемета като тебе тоя пубертет къде те тресе е много променлив
  • 21 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Попов":

    Да по негово време само бяха сметките дебели нали преди всичко беше евтино и пари имаше с лопата да ги ринеш айде моля ти се не се излагай сигурно немаш и 20 години зел да обяснява кво било и кво не е малък
  • 22 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "БУМЕР КАМОР":

    Да браво на Бойко сега да ги видим протестиращите как ще им се промени живота към по хубаво като идват на власт същите тия къде ни докараха до просешка тояга
  • 23 pacoran

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "....":

    Точно за тва става дума прост народ слаба държава тва е самата истина и комунистите се възползват от това
  • 24 Румен Янев

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "pacoran":

    А бе "ОБРАЗОВАНИЯ" според теб социалната политика на едно правителство трябва да е насочена само към "ОБРАЗОВАНИ" като теб ли ??? Баба ти и дядо ти "ОБРАЗОВАНИ" ли са и ако е така с лекота ли си поемат сметките и прехраната .... та сигурно и заделят като немските пенсионери например които пълнят черноморието ни през лятото???? Ако беше много"ОБРАЗОВАН" щеше да забележиш че милиардера на който се кланяш те наричаше "кофти материал" сравняваше те с куче което трябва да се държи на къс повод ... искаше да дава пържоли на кучета пред тъгата на родителите на убито дете ....летеше с правителствен самолет бъркайки в джоба ти мислейки се за Роналдиньо Докато българия ври и кипи той си играе на мач и още....и още.....и още.... - няма край просто !!! А и да ти кажа честно като гледам словореда ти май не си много "ОБРАЗОВАН"...Апропо - при кое правителство се "ОБРАЗОВА" защото за това са нужни пари ???? Хайде моля те не се изявявай - смешен си !!!!

    Коментиран от #29

  • 25 софиянец

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "pacoran":

    Влез в "Биволъ" всичко е документирано и със снимки от 1995г.,факти от 2001-2005г от живота му.Влез ти и други като теб да ви просветнат очите.
  • 26 Румен Янев

    2 1 Отговор
    Образованите хора плачещи за Бойко Методиев Борисов пишат по този начин ----------------------------Кое е съсипал БЕ неграмотен ТВА че нямаш образование и нямаш работа или БАЧКАШ за 500лв. Борисов ли ти е виновен БЕ МИ аз ЩО съм добре МИ около МЕНЕ ЩО са добре хората само той не бил добре е извинявайте МА само на себе си може да се сърдите и господ да слезе пак ще сте зле като сте НЕОБРАДОВАНИ и неграмотни няма спасение ----------- НАИСТИНА СПАСЕНИЕ НЯМА

    Коментиран от #43

  • 27 софиянец

    1 3 Отговор
    Нали е много честен вашия ББ,я се запитайте защо защитава директорите на БДЖ,защото заедно са източили 50 млн.лв.от там и само от там ли?Честен мъжкар бил-айде бе всички са един дол дренки.
  • 28 ъцгз

    1 1 Отговор
    и като влеза в Бивол ,триабва непременно да му повиарвам?Идруъго колкото и да плуете ,пак сте ви бие бат Боико!

    Коментиран от #30

  • 29 pacoran

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "Румен Янев":

    Истината е че не ми пука кой управлява аз винаги ще съм добре а като няма алтернатива пред БСП и ДПС предпочитам ГЕРБ
  • 30 Румен Янев

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "ъцгз":

    и като влеза в Бивол ,триабва непременно да му повиарвам?Идруъго колкото и да плуете ,пак сте ви бие бат Боико! ..................................................................................................................Боже колко грешки в 10 думи !!!! Е това са защитниците на Бойко Методиев Борисов садо-мазохисти .....УЖАС

    Коментиран от #31

  • 31 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Румен Янев":

    Колко ти платиха червените хуни да плюеш по Бойко а?
  • 32 Борисов

    0 1 Отговор
    Важното е, че ме разбра. Губите изборите! И "духате супата". :D
  • 33 Румен Янев

    1 3 Отговор
    Споко при червените няма милиардери ! Не съм за тях но съм твърдо против геноцида наложен от кумира ти ! Нагледах се и се наслушах на простотиите им Със глас съм се смял !!То не бяха запалени фарове при +40 ....то не беше " грижа за народното здраве " - който пуши бил "простак" нямат изброяване малоумщините им И да ти кажа на човек който пише Господ с малка буква по принцип не обръщам внимание Ти си прецедент !

    Коментиран от #36

  • 34 georgi

    1 1 Отговор
    Не членувам в ГЕРБ и имам повод много да ги мразя, особено на местно ниво. На следващите избори ще гласувам за Борисов......
  • 35 Трибал

    1 0 Отговор
    ЛУСТРАЦИЯ,ЛУСТРАЦИЯ,ЛУСТРАЦИЯ!ДРУГОТО СА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ!
  • 36 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Румен Янев":

    Да няма милиардери а мулти милиардери тия колко откраднаха не е истина незнам как изобщо имаше някви пари като ги махнаха от власт
  • 37 РЕАЛИСТ

    1 2 Отговор
    Не живея в БГ,но като чета се чудя колко са наивни българите в България. Вярват,че като дойде Станишев ще взимат всички по 1000 лв. пенсия и тока и парното ще са им без пари. Излезте малко извън страната да видите как се изкарват пари и какви са цените и тогава ще прогледнете-трябва яко да се работи,а не да висите по митинги и кафенета и да дрънкате глупости за държавата и политиците.

    Коментиран от #39, #44

  • 38 софиянец

    1 6 Отговор
    Простаците и глупаците за ББ.Прост народ слаба държава. И всеки народ си заслужава управниците.

    Коментиран от #42

  • 39 сонецфия

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "РЕАЛИСТ":

    И ние яко работим,но тази напаст печели без да си мръдне и пръстта.В Испания да не работят по-малко,че и те се вдигнаха?
  • 40 Трибал

    1 1 Отговор
    http://desebg.com/2011-01-06-11-52-19/79-2011-02-01-00-13-56


    Я четете и стига спамили!Смърт за цялото котило от ДС и БКП!
  • 41 Румен Янев

    1 1 Отговор
    Премиерът Бойко Борисов , пред металурзите от ОЦК - Кърджали

    " Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме"
  • 42 pacoran

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "софиянец":

    Наричаш 80% от Българите прости браво бе умен
  • 43 веско алексиев

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Румен Янев":

    До Румен Янев;ей такива като тебе дето само л...ят по форумите кой бил грамотен и кой не много го мразя

    Коментиран от #45

  • 44 калайката

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "РЕАЛИСТ":

    От далече всичко е лесно . Ела си тук и ще те видя каква песен ще ми запееш . Като почнат да ти бавят заплата по два три месеца , да ти пили жена ти всяка вечер че това няма ,онова трябва да се плати .......... Накрая излиза някакъв и ти разправя колко добре живееш – не знам какви нерви трябва да има човек за да не избуши .

    Коментиран от #46

  • 45 Румен Янев

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "веско алексиев":

    До Румен Янев;ей такива като тебе дето само л...ят по форумите кой бил грамотен и кой не много го мразя--------------- много ги Веско МНОГО ГИ !

    Коментиран от #76

  • 46 pacoran

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "калайката":

    Еми къде бехте преди 2009г. да излезете да протестирате тва положение с бавене на пари, безработица и преди Бойко пътища нямаше е много отдавна сега се сетихте да излизате , ако ти си на чело на Държавата и нямаш пари кво ще напрайш бе много е лесно да се коментира отстрани
  • 47 Бай хой

    1 1 Отговор
    За да се възстанови България след съвременния погром предлагам да се забрани и постави извън закона партия ГЕРБ.
  • 48 торпедо

    1 3 Отговор
    Булгаристан цигани се родихте цигани умирате нема управия всички заедно там къде сте писали за всички важи без изключение
    от една страна ви дърпа Турция от друга Русия,лека ви бавна смърт
    нов бардак със стари кукумявки не става.така че както казва Пената който не ме уважава да духа супата...Благодаря за вниманието РОБИ

    Коментиран от #50

  • 49 Бхд БхД

    4 1 Отговор
    На 20г съм но от моето тъпо разсъждение виждам ,че преди ГЕРБ само са обрали държавата ,продали са каквото има за продаване сега някой тръгват да оправят нещо но хоп НАРОДА се сеща ,че трябва да протестира точно сега и то за тока.Преди това къде бяха(в хола пред ТВ то или пред НЕТ а чоплиха и пиха бира).
  • 50 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "торпедо":

    Знаех си че ге.берите не са Българи и не им пука за България.
    Който е грамотен да провери цените на тока, водата, парното и горивата от 2009година и да ги сравни с днешните. Не че съм бил доволен и от тогавашните но наистина днешните са заробващи.
    За 4години нищо не мръдна и на йота към по добро. Затова се стигна до протестите. Българите не са прости и не са роби и го доказаха. Някои се опитват да извинят некомпетентността си и престъпленията си с Хан Аспарух. Напред България. Това е верният път. Трябва да го извървим докрай и никой няма да ни попречи.
  • 51 pacoran

    1 0 Отговор
    Да малък си но понеже съм по възрастен ще ти кажа че преди ГЕРБ да дойдат се крадеше жестоко и нищо не се правеше не казвам че като дойдоха ГЕРБ те са ангели и не крадът но поне пътувам по хубави пътища който с години се правеха и никога не станаха готови ей тва е истината и метрото облекчи София и южния парк стана перфектен от 20 години не го бяха пипали може да са секви ГЕРБ но пак за тях ще гласувам щото ги виждам направените неща а преди само се говорише за тяй но дефакто нища не се случваше

    Коментиран от #54

  • 52 торпедо

    1 0 Отговор
    До БАЙ ХОЙ моето момче че ти го потретя ,по управлението на БКП или твоето родно БСП и ДПС са създадени тея мутри тея монополи,така че не можеш да упрекваш Бойко който му вързваха ръцето а и плащането на гласове и рецесията почна по вина на БСП така че да те попитам знам че си ЯЛ КИФТЕТА за Георги СЕДЕФЧОВ Първанов ама за тея кифтета къде ги яде сме на тоя хал и ти казах като си продал гласът се надупи добре за да си заработиш парата.
  • 53 Биби

    1 1 Отговор
    След шизофреничните изказвания на Бойко при президента разбирам какьв риск е представлявал той за Бьлгария . Никога повече няма да гласувам за ГЕРБ ако Борисов остане в нея

    Коментиран от #57, #58

  • 54 испанец

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "pacoran":

    Като ти оставят 8,5 МИЛИАРДА лева е много лесно да строиш.Сега фискалния резерв е 3,8 милиарда.Смятай ти.С чужда пита помен прави мутрата.Ама за следващия мандат пари няма.И какво прави следващото правителство просто не ми се мисли.По закон фискалният резерв не трябва да пада под 4,8 милиарда.Е това е мисленето на мутрата за Булгария.А ако не знаеш за какво е фискалният резерв да те светна-за бедствени положения.А сега ми кажи ти/не дай си Боже/ настане бетствие какво правим като няма пари.Пак ще ти кажа-нищо,или за по добре ще ровим асфалта на мутрата и ще спасяваме народа от бедствие.БУДА-ли

    Коментиран от #55, #56

  • 55 торпедо

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "испанец":

    еха голяма умнотия каза бре ти в България ли живееш или на Луната 2 години подред немаше ли бедствия?Тея хора асфалт ли ядоха като падаха мостове ти ли ги поправя? като наводнения ставаха ти ли ги отводнява?Пожари като имаше ти ли ги гаси?Асфалта земи да го ядеш че мислиш трезво,предишните правитества какво направиха?Да попитам ?Доколкото моето икономическо образование ми казва Герб плащаха за миналите правителства Спънец ли си какъв си писнало ми е от такива къде не незнаят 5 неща а говорят,прочети и говори.
  • 56 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "испанец":

    Той колегата долу ти го е казъл като нямаш понятие от икономика и политика и като незнаещ кви договори са подписвали ДПС и БСП когато разбраха че нама да спечелат изборите кой после и от къде ги плаща а я ми отговори малък заблуден пубер

    Коментиран от #59

  • 57 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Биби":

    Смешен искам те тих и си пий хапчетата малък пубер
  • 58 торпедо

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Биби":

    БиБи Биричката и се готви за нов протест
  • 59 испанец

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "pacoran":

    Говорим за милиарди момче.А тебе телевизора те е победил.Честито!

    Коментиран от #61, #62

  • 60 I-co

    1 0 Отговор
    Pacoran-e, виждаш само пред носа си!Работата върви,градинката пред блока е наред,пътя до село е в изрядност,комшията да мре от глад.От първа ръка знам какви зулуми вършат хората, близки до Герб.пример: Един човек построи фабрика в Плд ,закупи машини и веднага му цъфнаха и му казаха да им продаде бизнеса си за 3 милиона при реална цена 30, в противен случай ще сложат акциз на стоката,която произвежда.Човека не се даде и се премести заедно с цялото оборудване в Румъния,където все още развива бизнеса си и плаща данъци.Има десетки такива примери и затова средния бизнес в Бг изчезва.

    Коментиран от #63, #65

  • 61 торпедо

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "испанец":

    от икономика не разбираш говорим за милиярди това е държава за стотинки ли да говорим?казах ти прочети как станишеф оставя държавата не ми гледай тоя фискален резерв. за всяка негова сделка плащат ГЕРБ по тяхното управление и от горе на всичко Станишев има Уговорка с Руска компания за строене на БЕЛЕНЕ обаче моето момче да си сложиш ти подписа и всички тея къде искат защото ако стане ИНЦИДЕНТ всички Българи че плащаме не се у Африка а в Европейският съюз.Неща които не разбираш.Резерв милиярди ахахахахахха господи колко си елементарен.
  • 62 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "испанец":

    Е кво като говориш за млрди не разбирам договорите да не са за хиляди случайно и да не е един или два договора просто неможе да ти го разбере мозъка за кво става въпрос и как престъпността се беше сраснала с БСП и ДПС и само от ДДС кви пари се точеха не че сега не се точи но е по трудно и количествата са по малки щото Бойко им спре кранчетата и сега драпът да се върнат и да грабат пак България ама няма да стане
  • 63 торпедо

    0 1 Отговор

    До коментар #60 от "I-co":

    В Африка да я мести аз не съм чул да не се плаща данъци от теб го чувам,и той отишъл в Румъния еха голям просперитет,после комшиятати и градинката му са твой проблем да не ги е сял до теб.

    Коментиран от #70

  • 64 I-co

    1 0 Отговор
    Доколко един мъж е мъж се познава от думата му ...
    ""Няма да подам оставка заради Станишев и Доган!Най-изгодно е да подам оставка сега, но това ще е национална катастрофа ""
    а сега избяга и депутати им харизва ,сякаш са стотинки!
    Имам един въпрос: Той построи ли завода за боклук в София, нали за това го издигнахте за кмет навремето?
  • 65 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "I-co":

    Стига глупости бе и аз имам фирма и досега ГЕРБ или Бойко не са ми искали нищо така че предпочитам да не ти вярвам а й БСП да не са ти платили да пишеш глупости а?

    Коментиран от #68

  • 66 pacoran

    1 0 Отговор
    Е ти кво искаш нали тва искаха 20 наркомана навън къде се биха и затва подаде оставка после партийте гледаха като отровени не са вервали че има човек който не му пука за власта и не я иска на всяка цена това доказа Борисов нищо друго за което евала
  • 67 pacoran

    0 0 Отговор
    Гледаш ли канал едно как всички партий искат оставката на Бойко и като си я подаде всички казаха ми той е страхливец и така му иЗнася ей тва са другите партий п.тки най страшни затва ще гласувам пак за ГЕРБ
  • 68 I-co

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "pacoran":

    Не знам каква е твоята фирма ,но те се занимават предимно с големи риби.Плащат си и могат да функционират и да не се притесняват. Не мога да разбера ,как всеки ,който вижда реално ситуацията в страната (не само в София) и иска промяна ,трябва да е комунист. За справка на 29 съм, с немско гражданство, от 13 години живея в Германия,прибирам се за месец два в годината,но искам някой ден да се прибера в страната си окончателно!

    Коментиран от #71, #74

  • 69 торпедо

    0 1 Отговор
    Бих гласувал за ГЕРБ ако се махне тоя Дянков иначе нема да гласува за никой

    Коментиран от #73

  • 70 I-co

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "торпедо":

    Не ме разбра, става въпрос за рекет, ако не продадеш, ще фалираш, понеже ще гласуваме закон,според който на стоката ти ще се налага акциз. По тоя начин и монополистите си плащат и си пускат коня, където пожелаят
  • 71 торпедо

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "I-co":

    като от 13 години живееш там какво говориш немога да разбера само новини и изказвания оня добър другия лош .бойко може да е мутроген но го създадоха те нема как да се биеш с БСП И ДПС ако не си като него забеляза ли като припарираха Баретата какво шоу беше а по времето на БСП и ДПС беше ежедневие!
  • 72 торпедо

    0 0 Отговор
    айде лека и мека от мен че ме заболя главата
  • 73 I-co

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "торпедо":

    Без Дянков кабинета нямаше да издържи и половин мандат. Единствения макар и теоретично кадърен министър. Той беше спирачката на политически лаладжия Борисов. Бтв единственото правилно решение в момента е финансовия министър, в този случай Дянков да поеме кабинета сега до следващите избори ,понеже е наясно с всичко и може да удържи финансовия колапс .
  • 74 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "I-co":

    Е не е фирма за милиони но си функционира и клиентите ми не се оплакват от Бойко че ги рекетира а с доста богати и голями фирми работиме една от който е АЕС 3С Марица изток единствените оплаквания са за заба вени плащания за друго незнам честно и да ти кажа принципно и при БСП ми беше добре така че нямам реално претенций освен че при тях престъпноста беше страшна то не бяха наглите октоподи сумисти и кво ли още не така че предпочитам Бойко

    Коментиран от #75

  • 75 испанец

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "pacoran":

    Много си активен,бе момче.Явно добре ти плащат.Но вземи си прочети писанията няколко дни назат и ще разбереш сам колко си непоследователен в мислите си.Извинявам ти се предварително но мисля че ти трябва преглед при психиатър.Съдя за това по писанията ти.Гледай по малко ТВ и мисли с главата си а не ми говори това което слушам вече 4 г. от мутрата.Поздрави.
  • 76 веско алексиев

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Румен Янев":

    Да като бързам може да изпусна някоя и друга буква или да направя грешка важното е да се разбере какво искам да кажа ,ати си от унези к...чета дето л...ят ама нищо не казват.Е простено ти е дядка то от много червено се затъпява
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове