26 Февруари, 2013 14:52 1 714 24

Цветан Цветанов: Опозицията със спекулации свали ГЕРБ

  • цветан цветанов-
  • кснс
Цветан Цветанов: Опозицията със спекулации свали ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

 

Нека тези, които призоваваха от опозицията правителството да си подаде оставката, да бъдат тези, които сега да формират правителство и те да проведат избори – честни, демократични. Това каза министърът на вътрешните работи и вицепремиер в оставка Цветан Цветанов на влизане на заседанието на Националния консултативен съвет по национална сигурност. „Знаете колко несъстоятелна беше тезата последните месеци, когато те лансираха, че сегашното правителство ще проведе най-недемократичните избори, които се провеждат в Българя последните 23 години”, каза Цветанов.

„Затова и премиерът взе това решение – да подаде оставка, за да се спрат тези долни спекулации от политическите ни опоненти и аз съм убеден, че българските граждани действително няма кой и как да ги манипулира по тази тема, а те могат сами да преценят какво мога да направят в дни демократични избори и да упражнят правото си на глас”, каза още Цветанов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    1 1 Отговор
    Виж кой говори за спекулации. Нали ти си призна че си купил апартамент с нечисти пари.
  • 2 123

    1 1 Отговор
    По арогантни хора не са ни управлявали,
    особено тъп е ловчанския ,,тарикат,,

    Коментиран от #4

  • 3 до Стефанаки

    1 0 Отговор
    Стефанакиии увеличи малко шрифта, че не виждам, пък си счупих очилата и не веждам какво пишее
  • 4 Румен Янев

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Лошото че все още много хора продължават да им вярват

    Коментиран от #9

  • 5 Деница Иванова

    0 1 Отговор
    Е, сега на кого да вярваме - на ЦвЦв, че едва ли не насила са ги накарали да си подадат оставката, или на ББ, че го правят заради народа????
  • 6 Бай хой

    0 1 Отговор
    А хубавото е че все повече хора не им вярват.
    Може да си увеличите изображението с ctr +
  • 7 Гнида

    1 0 Отговор
    Вие сами си подадохте оставката , но сега се извъртате като фурнаджийски лопати.Дори и лидерът ви успя да каже , че е щял да вдигне минималната работна заплата 50% обаче оставката му попречила.Толкова нагла арогантност съм виждал само по управлението на жан виденов и любен беров.А иначе всички минали през този парламент сте за съд и пандиз.
  • 8 алевтина

    1 1 Отговор
    Да вземат и да се скрият всички от ГЕРБ.Най-големия провал в нашата политическа история е тази партия.Толкова обиди ,мутренски стойки наглост и нашия народ ги търпя!!Дори да е вярно че Бойкио е в болница,то е защото не може да губи.Цветанов е недоразумение на системата МВР-той е доказателство че в България,не е важно какво си учил.важно е да си нахален,прост и верен син на партията!
  • 9 pacoran

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Румен Янев":

    Е то има защо бе всичко което Бойко направи се вижда пътища градинки живота стана по хубав а преди от тия БСП и ДПС само приказки а ние гледаме само строежи който не мърдат с години затва на последните избори фанаха промоцията никой да не гласува за тях а тази година ще им е още по зле

    Коментиран от #12

  • 10 испанец

    0 0 Отговор
    Цецо Цецо по апартаменти първенецо,вие се самосвалихте сами бе Цецо!И оставихте народеца в калта бе хубавецо.Ай да ти имам хубостта бе Цецо,симпатягата на мутрите.Та нямахте срама бе БУДА-ли с БУДА-ли такива.
  • 11 Емигрант

    0 0 Отговор
    Заблуждавате се г-н Цветанов, причините поради които хората са недоволни от Вас са че вие ИЗГУБИХТЕ БИТКАТА с монополите, октоподите, безработицата и бедността! Ние Ви избрахме за да решавате проблемите а не да се оплаквате от тях ! Дребния бизнес и малките фирми бяха смачкани от данъчната преса и проверки, докато големите около вас нямаха проблеми !
  • 12 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "pacoran":

    Ти къде ги видя тия пътища беееее. И на последната отсечка от усакатената магистрала не се плащат парите. Съсипаха и без това бедната ни държава. Как ще плащат като трябва да строят в Банско, в Пампорово на морето. Унищожаването на дюните също струва пари.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Човек казах ти незнам дали живееме в една и съща Държава но пред БСП и ДПС предпочитам ГЕРБ а ти ходи да гласуваш за който искаш аз ще гласувам ГЕРБ

    Коментиран от #15

  • 14 петко

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Бай хой":

    Бай Хой на каква заплата си приятелю,доста си активен по всички политически теми. По това ,че не си обективен личи, че получаваш материални облаги от великолепната тройка. Обстановката в страната не е такава каквато я представяш или просто не живееш в България. Досаждаш с платените си коментари.
  • 15 испанец

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "pacoran":

    Много ТВ гледаш.Само там ги има пътищата на мутрата.Ама той народа прост сигурно че се е вдигнал.Та нямахте срама бе,БУДА-ли с БУДА-ли такива.Виждате какво става,народа се самоубива като мухи той тръгнал да ми хвали и агитира.Безсрамници такива.Като докарахте държавата до Жан-Виденовото време поне се скрийте че не се траяте вече.То бива наглост ама това вече граничи с безумие.Давай го по кротко,че ставах смешен и не съм първият който ти го казва нали.Извинявай,ама много много нахално бе.Хората на улицата той ще агитира.Имай малко срама,бе.

    Коментиран от #17

  • 16 Бай хой

    0 0 Отговор
    Как си мечтая да не съм прав. Да няма стачки и протестиращи, да се изплащат заплати навреме, хората да си плащат сметките и да им стигат доходите та да си и заделят за празници и черни дни, да имаме умен и интелигентен премиер който да не е замесен с мафията, да не лъже всеки ден като дърт циганин, полицията да не разпространява дрога и цигари, да не бие протестиращи и да не отговаря за престъпленията си, да не се търгува с депутати, да не се унищожава природата на България, банките да са Български и да не изнасят спестяванията ни зад гграница и т.н. и т.н.
  • 17 pacoran

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "испанец":

    Абе за който искам за този ще гласувам гледай си дам испания къде живееш и не се бъркай в родната политика на мене си ми харесва при бат Бойко говори човека по простичко и не се мазни като другите а и на никой не прай евала затва за мене такъв човек трябва да води Държавата а не некви руски подлоги като мишката станишев ей тва е за ГЕРБ пак ще гласуваме всички и пак ще победиме напук на коменистите
  • 18 торпедо

    0 0 Отговор
    Добър вечер цигански роби добре ли спахте централа да строите готови ли сте нов монопол на Станишев после да обвинявате Боко че тиква бил.Протестирали хората с бирички пак ранени пак пострадали от на станишката от ордата.
  • 19 Бай хой

    0 0 Отговор
    Мъчно им е на неграмотниците за простотията. Кой ще лъже сега.
  • 20 торпедо

    0 0 Отговор
    земи пийни биричка Хой от протеста къде беше там колата къде се блъснала във вас случайно вие на пътя сте биле ,от нея си пийни допий си и си лягай или по затвора да те усмиряват
  • 21 idioti

    0 0 Отговор
    Що не направите текста с още по малки букви а?
  • 22 Бай хой

    0 0 Отговор
    Те бая спекулации бяха - някъде към 200 000 по улиците. Тоя пак не е в час и ръси мозъци.
  • 23 хаана

    0 0 Отговор
    Какви спекулации сънуваш, днес дойде нова сметка за парно, само за парно, ток е допълнително! Миналият месец беше 200лв, сега е 180лв. Живеят само майка ми и баща ми и топлят една стая. И двамата пенсионери, невъзможно е те да платят тези сметки, плащам аз!!!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове