Last news in Fakti

13 Август, 2021 13:57 8 366 24

Катастрофа край Калофер отне живота на 17-годишно момиче

  • калофер-
  • катастрофа-
  • птп-
  • земен път-
  • 17-годишно момиче

Злополуката е станала на земен път, водещ към екопътека "Бяла река"

Катастрофа край Калофер отне живота на 17-годишно момиче - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

17-годишно момиче е загинало при пътен инцидент край Калофер, съобщиха от Радио „Фокус“ - Пловдив, позовавайки се на информация от МВР. Катастрофата е станала около 17.30 ч. вчера на отворен за обществено ползване земен път за екопътека „Бяла река“.

Автомобил Jeep Cherokee със старозагорска регистрация и 17-годишен неправоспособен водач, се преобърнал вляво извън пътя и се ударил в дървета. Загинала е спътничката му на същата възраст. Пробите за алкохол и употреба на наркотици на шофьора са отрицателни.

По първоначални данни двамата младежи пътували без поставени предпазни колани. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство. Действията за изясняване на причините за инцидента са под наблюдение на Прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    32 1 Отговор
    Сега шофера в ТВУ, а татенцето на шофера да плаща масрафите. :( Е, така щеше да е ако живеехме в справедлива страна и имаше държава.
  • 2 Пипи Чорапчето

    10 11 Отговор
    Миналата година почивахме на "Паниците".
    Решихме да отидем и до "Бяла река" - страхотно място за всеки, който се наеме да кара по пътя до там!
    Ако това нещо изобщо може да бъде наречено "път"!
    Да им тежи тази смърт на "отговорните институции" и "фактори"!

    Коментиран от #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимен

    26 1 Отговор
    Като гледам къде е отишла колата, това е карано с висока скорост и колан са нямали. Направо камикадзета. Добре, че не са се ударили в друг автомобил и да има още жертви. Винаги ме е страх от другите шофьори, като знам какви безмозъчни синчета има.

    Коментиран от #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Мина свирката

    8 8 Отговор
    Духала му е

    Коментиран от #23

  • 7 оня с коня

    10 0 Отговор
    Законът и Правилникът за движение на МПС по Улици и Пътища в БГ представляваши "Национална пътна мрежа" НЕ ОБХВАЩА движението по Трасета ИЗВЪН НЕЯ,т.е. по "Черни пътища".В случая на водача може да му се търси отговорност за "Причиняване смърт по Непредпазливост",но не и по Закон а за движение по Улиците и пътищата",т.е. КАТ НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ по въпроса.

    Коментиран от #9

  • 8 тъпо

    9 1 Отговор
    Жалко за момичето!!!!

    Коментиран от #11

  • 9 Пипи Чорапчето

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "оня с коня":

    Ходил ли си там?
    За да стигнеш до еко-пътеката "Бяла река" в Централен Балкан, минаваш по един "път" - 4-5 км. са до там, но ми се видяха поне 10!;)
    Това "нещо" не е черен път , прокаран през гората. Това са остатъци от някогашен път -сега е изровен, на пясък, камъни, дупки и дълбоки хендеци!
    Ако някой отговаря за този "път" - значи е много виновен!

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Можеше да ми го изцеди на рахмет

    3 4 Отговор
    Да издой косматия да ми стане хубаво на душата
  • 13 Пипи Чорапчето

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "До Пипи":

    Аз говоря за "ПЪТЯ" и фактическото му състояние!
    Другото е отговорност на водача - както виждаш, аз ходих и се върнах!
    Но това не прави пътя до там по-хубав!
  • 14 Дада

    15 5 Отговор

    До коментар #9 от "Пипи Чорапчето":

    И като не можете да вървите 4км пеша по-добре ходете на екскурзии в мола.Или специално за търтеи като вас институциите трябва да асфалтират планините?

    Коментиран от #17

  • 15 жмруц

    14 0 Отговор
    Този 17годишен заем ли е теглил да си купи жипка? Ся татьо и мама да му берат дерта. Като немой да такова, кво такова!
  • 16 pbdan

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Снимката е илюстративна.
  • 17 Един

    4 5 Отговор

    До коментар #14 от "Дада":

    Смешник,щом пътя е отворен за обществено ползване, значи трябва да се поддържа.
  • 18 Жвък

    9 1 Отговор
    Поредното селско мамино синче, карало жипа на тати и убило момиче на 17години. Лошото е че е жив и ще продължи скапания си живот... жалко за момичето.

    Коментиран от #21

  • 19 Политиците вие сте ,а не само циркове

    0 0 Отговор
    Съд и затвор за малкия папагал и съд и затвор за човека собственик на колата😉трябва присъди и то тежки за да спре това безумие по пътищата🤔
  • 20 ДЕЯНА

    2 1 Отговор
    спрете да обиждате като не познавате хората...и момичето и момчето толкова кротички бяха...вие застраховани ли сте но много умеете да обиждате
  • 21 ДЕЯНА

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Жвък":

    как може толкова злоба....това момче беше прекрасния приятел на момичетож и много се обичаха

    Коментиран от #24

  • 22 Ганчо зубидрен

    2 0 Отговор
    На 17 не се обичат, а здраво се ч#к#т.
    Неправоспособен е и не е трябвало да се качва да кара. Може да кара от 12 годишен, но е неправоспособен. Няма сертификат, че знае какво да прави на пътя, или извън него.
    Колата на кого е?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Толкова

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "ДЕЯНА":

    Прекрасен но безмозъчен.Като нямаш книжка няма и да караш.Не,че някой е застрахован от катастрофа но този сам си го е търсил. Жалко ,че е погубил млад човек.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове