Last news in Fakti

31 Август, 2021 22:06 5 761 93

Татяна Дончева: Слави Трифонов и ИТН не са носители на никаква промяна

  • татяна дончева-
  • слави трифонов-
  • корнелия нинова

Тя разкри за среща между Корнелия Нинова и Слави Трифонов

Татяна Дончева: Слави Трифонов и ИТН не са носители на никаква промяна - 1
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов и неговата партия не искаха да има правителство. Неговите действия ясно говорят, че той не желае да състави кабинет. Това е причината да няма правителство. Това каза в "Още от деня" по БНТ заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ИБГНИ Татяна Дончева.

"Изправи се.бг", и ДБ искахме да съставим. Трифонов нямаше никакво намерение да прави кабинет. Но нямаше как. Ден след изборите, без никакви консултации, той удари на масата списъка с министри, част от които имат съмнителни връзки със среди, с които не бива. Нямаше какво да направим, освен да намигнем леко и той ги оттегли. Следващото му предложение беше с несъстоятелни хора, някои бяха изумително несъстоятелни. Просто не можеха да свършат работа", категорична бе Дончева.

Според нея Трифонов е виновен предният кабинет да съществува толкова малко време. "Спокойно можехме да работим 2-3 месеца. Ала за това е виновен Слави Трифонов. Можеше да гласуваме няколко важни неща", подчерта Дончева. "Не разбирам защо хората се сърдят на нас, при положение, че Слави е виновен за това да няма правителство. Ние направихме всичко възможно да може депутатите от ИТН да формират реално решение. Но тези хора или не могат, или не искат", сподели Дончева.

Тя разкри за среща между Корнелия Нинова и Слави Трифонов. По думите на Дончева тя е била в ЦУМ. И е била преди няколко години. Юристката коментира думите на Трифонов, че от следващите избори задължително трябва да се състави кабинет. "Това значи да прави кабинет с ГЕРБ и БСП. Време е българският народ да разбере, че Слави Трифонов и "Има такъв народ" не са носители на никаква промяна. Неслучайно те не бяха по площадите. И не протестираха", каза Дончева.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 71 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ще трябва

    64 53 Отговор
    да чкаме партията на Кирил Петков

    Коментиран от #21, #61

  • 2 Борислав

    82 55 Отговор
    То вие с Мая сте промяна... Айде стига де!

    Коментиран от #10, #36

  • 3 Виталия Ражнатович

    86 34 Отговор
    Така е Татяна, права си. Ако бяха носители на нещо ново щяхме да имаме редовно Правителство още м.04.2021.

    Коментиран от #71

  • 4 Майна

    56 20 Отговор
    И ти ли срещу БСП..Май наистина и ти незнаяш накъде да се обърнеш..

    Коментиран от #74

  • 5 Пепи

    49 18 Отговор
    А ти Танче и вирусоносителка не си.
  • 6 ТРЕТИО МАНДАТ

    35 0 Отговор
    „ДОБРИЯ ЛОШИЯ ЗЛИЯ”СЕЗОН !!??...🤔🤔🤔
  • 7 Чакайте Годо

    20 12 Отговор
    Те не са, разбрах! А кои са, или само си шляпаш, като мокър сукман о задница?
  • 8 Стига

    46 24 Отговор
    си тролела бре продажницо! Падна на нивото на евтин платен дб отпадък! Ниво на интелект нула! Явно като тръгне да пада някой и да се излага, дъно няма! Добре, че скоро няма да си на хоризонта, да те гледам и слушам продажната простотия! Освен разбира се ако не се врътнеш и присламчиш при някой! Гнус!!!
  • 9 Вальо Топлото

    13 2 Отговор
    Красота.
  • 10 Виталия Ражнатович

    25 29 Отговор

    До коментар #2 от "Борислав":

    Ами промяна са Татяна и Мая. Имат движение на мозъчни гънки-умствено развитие и не зациклят като някои статуквови хм политици

    Коментиран от #35, #56

  • 11 А ти на какво си ма пача

    29 20 Отговор
    Не многа да разбера защо тази жена лети на високо отцепи се от Социалистите а именно БСП а участва в политиката която и тя не разбира а вие на какво сте носител на скандали и да критикувате това ви е оправята давате шансове само на ГЕРБ ДПС И Мафията но тази Мафия ограби България и Тя е До скорошните Боклуци ГЕРБ БСП ДПС АБВ ОП ВОЛЯ И вие госпожо

    Коментиран от #24, #75

  • 12 Абе умен съм ве

    12 21 Отговор
    Носител на промяната може да бъде Мишо Шамара! Открай време е яростен противник на ГЕРБ, още по времето, когато беше немислимо някой да си позволи публично да критикуват Борисов. Освен това е живее в Америка, ходил е, видял е, успешен е в своята област. Аз се чудя още как не са се сетили за него. Един, който се беше завърнал от чужбина, се радваше на много силна електорална подкрепа преди 20 години.

    Коментиран от #14

  • 13 Интригантка

    42 14 Отговор
    Тази жена се чуди къде да се прилепи за да се добере до Парламента. Езика и е като за женския пазар. Но и тя като Тошко само злоба в нея нищо градивно. Корнелия се била срещнала със Слави, но ПРЕДИ години. Та тя преди години беше от една партия с Корнелия, а е и обидена че не и даде каквото искаше за да се яви и на тези избори с БСП. Сметкаджийка и устатка.
  • 14 Абе умен съм ве

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Абе умен съм ве":

    Извинявам се за грешките. От аутокоректа е.
  • 15 Цирк

    27 14 Отговор
    Итн пак се покриха и това никак не ме радва
    някак си не генерират доверие..всеки по дупките си..като няма кампания да не стане същата работа..

    Коментиран от #19

  • 16 Слави каза

    23 16 Отговор
    за лъжите ти по телевизията! Не каза нищо! Но за сметка на това изкара нови! Един човек поне с капка достойнство, би навел глава! А един боклук, би бил като теб гьонсурат!
  • 17 Лукреция

    20 16 Отговор
    Така е умнице, вие изнесохте протестите, а Слаби ги обязди с една бърза 100 милионна инжекция от приятел. Губите за сметка на Модела и гласоподавателя ще ви се разлюти грубо в късна есен!
  • 18 Татянчето иска пак да се уреди!!

    20 10 Отговор
    Може още много да се открадне 🤣
  • 19 Ами

    15 2 Отговор

    До коментар #15 от "Цирк":

    Сульо и Пульо излязал по медиите с лъжи и помия! Да падат на тяхното ниво ли? Да се овъргалят в акитата които произвеждат и това е!

    Коментиран от #23

  • 20 мнение

    6 16 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Това значи да прави кабинет с ГЕРБ и БСП

    Дончева е от БКП
    Значи ГЕРБ е незаобиколим фактор край, точка...

    Разберете го.
  • 21 розово

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "ще трябва":

    Много минуси много много засегнати територии много засегнати интереси с една дума много пари.
  • 22 ЧЕПА

    30 12 Отговор
    Госпожа ДОНЧЕВА/ТОТЕВА гледай си старините и си намери някой ДЕДО да те чеше от време на време .Не е ли време вече да се погледнеш пред огледалото и да оставиш младите хора да поемат ...... 30 години ти гледаме муцуната .

    Коментиран от #62

  • 23 Цирк

    4 10 Отговор

    До коментар #19 от "Ами":

    Хуу ама аз искам да знам тия хора дето почти станаха министри дали стават за нещо не стават ли..безмислено е да се цупят там при условие че не правят нужното нещата да вървят в правилната посока..

    Коментиран от #25

  • 24 Виталия Ражнатович

    12 2 Отговор

    До коментар #11 от "А ти на какво си ма пача":

    По последното ти изречение. Ами при фигурно пързаляне след троен аксел повечето фигуристи са на задни части на леда. Та и политиците с коалициите са така

    Коментиран от #93

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 АМОН

    10 19 Отговор
    НА КОГО СЛУЖИ СЛАВИ ТРИФОНОВ?!!

    ИМАХ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ПРОЧЕТА СТАТИЯТА НА ФАКТИ БГ: "Връзката на “Еврохолд” с агент Румянцев на ДС и руската ВТБ"

    ВИЖТЕ ПОСЛЕДНАТА СНИМКА ОТ ТАЗИ СТАТИЯ НАПРАВЕНА САМО ПРЕДИ СЕДМИЦА ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ НА КОГО ДОВЕРИ СЪСТАВЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВО ЧАЛГАРЯ!!!!!!!!!!!

    ЕДИН ДО ДРУГ НА МАСАТА СА СЕДНАЛИ КРАДЛИВ ДЕДО И НИКИТО ВАСИЛЕВ!!!!!!

    В СТАТИЯТА Е НАПРАВЕНА ПЪЛНА ДЕСЕКЦИЯ НА ВРЪЗКАТА НА НИКИТО , АГЕНТ РУМЯНЦЕВ И КРАДЛИВ ДЕДО

    САМО ИДИОТИ И ПРОСТАЦИ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЧАЛГАРЯ.

    ГЛАСУВАШ ЗА НЕГО ИЗБИРАШ КРАДЛИВИЯТ ДЕДО СИМО ОТ ИСПАНИЯ И ВОДЕЩИЯТ ГО ОФИЦЕР АГЕНТ РУМЯНЦЕВ ПОЗНАТ ОЩЕ КАТО АТАНАС ТИЛЕВ / ПРИЯТЕЛ НА БРИГАДИРА АСПАРУХОВА/

    В ЕДНО КРАСИВО ОБКЪРЪЖЕНИЕ НА ДРУГАРИ ОТ ПГУ НИКИТО ВАСИЛЕВ , ПРИНЦИ КИРИЛ , , КРАДЛИВИЯТ ДЕДО

    ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ СТАТИЯТА НА ФАКТИ БГ: Връзката на “Еврохолд” с агент Румянцев на ДС и руската ВТБ

    Коментиран от #43

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Активист на БКП

    4 9 Отговор
    Комунизмът е вечен !!!
  • 29 зарко 66

    19 11 Отговор
    Дърта изкуфяла продънена кофа.
  • 30 ЧАПАЕВ

    13 15 Отговор
    ПРОМЯНАТА ДОЙДЕ! ОТ УТРЕ ХЛЯБА, ТОКА И ПАРНОТО - КАТО ЗАСТУДЕЕ! НАРОДА С РАДОСТ ОЧАКВА ПО-ВИСОКИТЕ СМЕТКИ И ГЛАДА! ДЪЛЖИМ ГО НА ЮМРУКА, МАЯ, ТАНЯ, ЧАЛГАРЯ И РИСТЮ - НОВИТЕ НЕОБРЕМЕНЕНИ, ЧИСТИ И ПРОЗРАЧНИ ПОЛИТИЦИ! ИЗЧЕГЪРТАХА СТАТУКВОТО И КВО, ОС,РАА СЕ! НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ, КОЙ Е ПО МИРИЗЛИВО ЛА,ЙНО?

    Коментиран от #33, #57

  • 31 Учин дол

    15 19 Отговор
    Трифонов от село Учин дол, Плевенско се оказа измамник и лъжец, излъга хората по площадите. Дончева е права, той е ортак с тъмните сили на олигархията и мафията.
  • 32 007

    8 21 Отговор
    Сега е моменттът на изтрезняване: в избори за президент да издигне кандидат от ИТН и да се подкрепи от десните партии, в изборите за парламент в десен съюз да се състави правителство на ГЕРБ, а председател на народното събрание да е от ДБ. Така ще се сложи край на игричките на социстите и етнистите за дълго време, ще се довършат инфраструкторните проекти, ще се въстанови доверито на ЕС към нас. Събудете се преди да се е "счупила държавата" и да се е върнала 32 години назад!
  • 33 Виталия Ражнатович

    11 3 Отговор

    До коментар #30 от "ЧАПАЕВ":

    Ти да не си на тиква? Не виждам да си споменал че от 240 лв.МРЗ за 12 години е едва 650 лв. при положение, че България получава европари

    Коментиран от #38

  • 34 Чалгев

    14 16 Отговор
    Чалгарят дойде на власт не , за да управлява, а обратното- да не управлява, но и да не дава на другите да управляват. С Борисов са се договорили по мутренски. Сметката ще я плати народът.
  • 35 хаха ха

    20 10 Отговор

    До коментар #10 от "Виталия Ражнатович":

    Мая Татяна тиквата каскета тия от ДБ всички са от БКП прочети история преди да пишеш глупости Промяната е ИТН всички го знаят, колкото и да се опитват да промиват мозъците ви. А защо во промиват моьъците замислете се понеже само от ИТН ги е страх понеже тога ще настъпи промяната и ще излезат всичките им кирливи ризи на гореспоменатите.

    Коментиран от #41, #47

  • 36 Само ИТН

    20 12 Отговор

    До коментар #2 от "Борислав":

    Имa ли oщe глупaци дa вярвaт нa плaтeнитe coциoлoзи?
    Излaгaт ce кaтo врaчувaт,
    чe ГEРБ щeли пaк дa ca първи!

    Cлeд кaтo вcички лявo дecни кoмуниcти ce oбeдинихa cрeщу ИТН в НС,
    зa дa нe мoгaт дa нaпрaвят кaбинeт ИТН,
    знaчи вeрният избoр нa избoритe e
    ИТН!
  • 37 гост

    20 8 Отговор
    КОЙ ЛУД ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ДОНЧЕВА , МАЯ И ХАДЖИГЕЙОВ . ВГРАДЕНИ ЗА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ПРОТЕСТА ПРОТИВ ГЕРБ . ЗАРАСИ ГЕРБ ЗАБРАВИХМЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ . ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ВИДИТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН . ТРЯБВА ДА ГИ ЗАНУЛИМ И ВЕЧЕ ИДВАМЕ НИЕ , ЩЕ СЕ КАЗВАТ ОТИВАМЕ . ОТВРАТИТЕЛНА АДВОКАТКА ОБСЛУЦВАЩА УСЛУГИТЕ НА ВСИ1КИ ПРЕСТЪПНИЦИ В БГ .
  • 38 НЕ ВИЖДАШ ЛИ

    13 7 Отговор

    До коментар #33 от "Виталия Ражнатович":

    ЩОТО СЕГАШНИТЕ ЩЕ ТИ ВДИГНАТ МРЗ? ВДИГНАХА СИ СВОИТЕ ЗАПЛАТИ, А ЗА НАРОДА ВДИГАТ ЦЕНИТЕ!

    Коментиран от #44

  • 39 Слави Трифончук

    19 9 Отговор
    Последни опити на Мая, Татяна и ДБ да не изпаднат от парламента.
    Очаквам ИТН да бият пак.
  • 40 яаояао

    11 14 Отговор
    ИТН трябва да оттеглят подкрепата си за Радев - той се доказа като соросоид с назначаване на харвардските шмекери и Кацаров и Денков. А може и ИТН да предложат техен кандидат и евентуално те да редят служебно правителство, в което да няма соросоиди.

    Коментиран от #46

  • 41 Виталия Ражнатович

    11 10 Отговор

    До коментар #35 от "хаха ха":

    Историята я пиша за не зная кой път!!! През 2004 руски възпитаник лично ми казва, че гласат (не каза имена) Слави Трифонов за политик и аз се изсмях тогава. Ето 2021 тоя никаквец е където не му е мястото. Поредния не за политиката, за да се прикрият някои изпълнения. Той и Тиквичко бе употребен по тоя елементарен начин, и Станишев, и цар Симеон и прочее
  • 42 Алфа Вълкът

    12 5 Отговор
    Златарева не зная как я изтърпя. Дончева съвсем изкукала вече, прекъсва водещата, задава ѝ въпроси, много враждебна и ехидна беше. Тъй става със старите моми. "Една стара мома чакала, чакала принца на белия кон и накрая пощальона ѝ донесъл пенсията!"
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Виталия Ражнатович

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "НЕ ВИЖДАШ ЛИ":

    Аз хубаво ги наблюдавам. Въпросът е той защо се изложи така тъпо. Народът заради тях го прие за човек, който ще осигури по-добър стандарт на живот. Ии обичам да ям тиква, но не се освинвам
  • 45 Ender

    15 9 Отговор
    Всички ги е много страх от ИТН, защото само те са истинската промяна!

    Коментиран от #49, #52

  • 46 Не е

    4 9 Отговор

    До коментар #40 от "яаояао":

    Президента виновен! Предложени са от дб! Така да се каже, прокопиев му ги е натресал!

    Коментиран от #55

  • 47 Истина

    9 1 Отговор

    До коментар #35 от "хаха ха":

    Евала, това истината.
    Който и какво да пише в целия нет и да се веят по всички медии да приказват, някакви неща, който на 100000% не са така, промяната е в различните.
    Видяхме всички за пореден път зс какво става на въпрос.
    Дано най-накрая българчето ПРОВИДИ и на есен да им се покаже на всички тия оправячи, че хората поне един път са единни, и че им е ПИСНАЛО ОТ ТАКИВА, като Вас, носачи на промяна 30г.
    На мене ми писна за Вас хора не знам.
    Стига народа се е делил сега е момента на обединението.
  • 48 Лудница

    8 3 Отговор
    Ще има правителство когато всички вие плямпащите стари муцуни се махнете и никога ама никога да не си пъхате носа в политиката,та вие хора сте милионери какво още има да доказвате и на кой.Стига глупости работете си работата пенсионирайте се и си гледайте старините.
  • 49 Виталия Ражнатович

    9 10 Отговор

    До коментар #45 от "Ender":

    Ако под ИТН имаш предвид бастуна Слави, изпаднах си от мокрите обувки в недъждовно време. Политиката не е шоу дето да ти пишат сценария

    Коментиран от #50

  • 50 Да си

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "Виталия Ражнатович":

    прозорлив човек, като виждаш действия, а не кой какво казва, също не е даденост на всеки! В България истината никога не е на повърхността!

    Коментиран от #51

  • 51 Виталия Ражнатович

    4 10 Отговор

    До коментар #50 от "Да си":

    Кой е прозорлив? На тоя и предаванията не му гледам. Отвратително дразнещи са! Ако е той, скачам и връщам Бойко. Тия измислени някакви въобще да се махат. Приключих с коментари по тая статия

    Коментиран от #53, #72, #76

  • 52 shht

    9 3 Отговор

    До коментар #45 от "Ender":

    Ами така е ама не виждаш ли ДБ,ГЕРБ...ДПС ..медиите, всички са едно цяло + социолозите им. Яростно са се втурнали да вменяват на хората, че доверието на гласоподавателите им спадало. Страх ги е това е самата истина. Радвам се, че има още незаблудени хора. Трябва да се изтръгнат тез паразити смучещи от кръвчицата на народа. Смучат яко а някои и га си дават...СИМПАТИЗАНТИ!
  • 53 Прозорлив

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "Виталия Ражнатович":

    е този, който вижда отвъд драсканиците и успява да ги игнорира и да види действия и факти, за да стигне до истината! А това, че не харесваш нещо и не гледаш нещо, не е критерии и не значи нищо! За да знаеш какво искаш и какво търсиш, трябва да знаеш и какви приоритети имаш, Каква реалност имаш и с какво разполагаш!
  • 54 ЖОРО П А В Е Т О €

    1 1 Отговор
    НЕМА ХЛАБАВО KÖPFTE ЧАКАТ ПАВЕТО .
  • 55 Тошко Йорданов

    3 3 Отговор

    До коментар #46 от "Не е":

    Това е безспорно, че са му предложени на Радев, но той президент ли е или лукова глава - не трябва да приема.

    Коментиран от #58

  • 56 Пази Боже

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Виталия Ражнатович":

    Имат гънки от старост ,по точно бръчки,и силно и мерише дудуруната
  • 57 Петка

    4 2 Отговор

    До коментар #30 от "ЧАПАЕВ":

    А БЕ БРАТ ПО ТОЧНО ОПИСАНО НЕ СЪМ ГО ЧЕЛ.ЕДНО КЪМ ЕДНО.БРАВО
  • 58 Наивно

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "Тошко Йорданов":

    е да си мислиш че можеш да намериш сам толкова хора с еди какви си критерии! Логично е да приемеш помощ, от някой който е на твоя страна! Това, че после се оказаха, че не са на негова и имат други задкулисни цели, е прецакване! Но дб не се бяха осветили в тази подла страна! Та няма как да си безгрешен, в тази подла среда! Въпросът е от тук натам, да си остане верен на принципите! А грешки винаги ще има!
  • 59 абсурдана

    2 2 Отговор
    смачкана Кекерица Кекиранова...
  • 60 343333

    6 7 Отговор
    Ако Слави не беше за промяна щеше да направи правителство с ГЕРБ още когато Бойко пред джипката му предлагаше милиарди да делят. А Слав два пъти доказа, че не е патерица на ГЕРБ. Следователно остава варианта ДБ и Мая да са патериците на ГЕРБ.
    За тях нямаме доказателства, че ако имаха повече депутати нямаше да се гушнат с ГЕРБ докато ИТН се доказаха два пъти.
  • 61 Безродника чалгар...

    6 10 Отговор

    До коментар #1 от "ще трябва":

    Е Патерица на ..тиквоча и доган...и предаде избирателите си..да ги изметем от парламента всичките тошковци..!!!

    Коментиран от #63

  • 62 2731

    5 4 Отговор

    До коментар #22 от "ЧЕПА":

    Щото хора като теб избират политиците си по външния вид и младостта, дай да сложим в парламента само модели и плеймейтки! Не е задължително на стари години да станеш по-мъдър, ако си глупак изначално. Но ако си умен, опитът си казва думата. Затова някои остаряват като катедрали, а други и като млади, и като стари - все си остават тъпанари и чалгари...
  • 63 Не позна

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Безродника чалгар...":

    Карай! Драскай там простотия за някоя монета! На кой му пука! Най много да се подиграваме!
  • 64 777

    8 2 Отговор
    Татянка ме разсмя! Точно тя ли се има за лице на промяната? Е, като има кой да й вярва...
  • 65 НЕ ПОЛИТИК

    3 4 Отговор
    И КОЙ СА ТИЯ ПРЕДЛОЖЕНИ МИНИСТРИ И ПРЕМИЕР КОЙТО Е ПРЕДЛОЖИЛ С.ТРИФОНЕЗЕ ТА ДРУГИТЕ НЕ СА ГИ ХАРЕСАЛИ!?! ИСТИНАТА Е ДРУГА. ПРОСТО СЛАВУН Е ИСКАЛ ДА Е ОНБАШИЯТА НЯКОЙ СА МУ ОТКАЗАЛИ А ДРУГИ НЕ СА МУ БИЛЕ СПОРЕД НЕГО И СИЕ ЗА ТАЗИ РАБОТА!?! КАЗАНО ИНАЧЕ ОТ ТРИ ЛОТКИ ТА МОКЪР ВЪВ ВОДАТА. ИМАТ ВТОРИ ШАНС И.Т.Н.Д.Б.Н.И. ТРОЙКАТА . СИЛА СА АМА НЕЩО НЕ СА ЗГОВОРНИ СЛАВУН МИСЛИ ЧЕ ТОВА Е ТВ ШОУ И ДА Е ШЕФА БЕЗ ДА Е ПРЕМИЕР ИЛИ В НАРОДН.СЪБРАНИЕ ДЕПУТАТ РЕДОВЕН. Е НЕСТАВА МНОГО ДУГАНОВЦИ ЩЕ СТАНАТ.

    Коментиран от #77

  • 66 7575

    4 2 Отговор
    От твоята уста номенклатурна - това е комплимент, не знам какъв баламурник и не адекватен трябва да си за да гласува човек за теб и другата комундрела, от както се помня и двете сте във властта, истинската промяна е да се проветри политиката от такива като вас;)
  • 67 Язе Сам

    7 7 Отговор
    "Исках да гласувам, но нямах желание"
    Славун е излъгал само тъпанарите, аз гласувах два пъти за Възраждане,нека влязат в парламента и да ви отворят очите.
  • 68 133

    6 1 Отговор
    Те не са, а Вие ще донесете промяната. Да бе.
  • 69 Българка

    9 3 Отговор
    Не знам Слави дали е носител на промяната, но знам със сигурност, че ти ,Галева ,Пинокио и Импекса НЕ СТЕ.
  • 70 бай Даньо

    7 3 Отговор
    Татяна Дончева носител на промяна!? Каква промяна !? Мая!?
  • 71 LOSHIA

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Виталия Ражнатович":

    Не ви ли стана ясно че ИТН няма да се коалира,нито да управлява с синьо-червени креатури на БКП, като ДБ и ИБГНИ!! ИЗБОРИ ДО ДУПКА,ДОКАТО СЕ ИЗМЕТЕ ВСИЧКО СТАРО,ГНИЛО И РЕТРОГРАДНО ...........И ИЗПАДНАТ ВСИЧКИ БАНИЧАРИ!!!!!!!!!!!!
  • 72 LOSHIA

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Виталия Ражнатович":

    На тоя предаванията не са въобще за тебе троле!Нямаш нужния капацитет за това!!Няма никакво значение за нас,какво ще кажеш!!!
  • 73 LOSHIA

    2 3 Отговор
    РИCТЬO, ДOНЧEВA, МAЯ ,ХАДЖИГЕНОВ ,СЛАВИ ВИ ИЗКАРА МРЪСОТИЯТА И КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ПОКАЗ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ ВИДЯ И РАЗБРА КОИ СТЕ И КАКВИ СТЕ!!КАКВО И ДА КАЖЕТE НЕ СТРУВАААААААА...
  • 74 Не си

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    гледал интервюто вечерта по БНТ. Тя каза, че е нормално да има срещи между политиците навсякъде. Ама за Слави сега това "навсякъде" означава на диванчето.
  • 75 Явно

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "А ти на какво си ма пача":

    ти много разбираш от политика. Що не ходиш тогава в ИТН да ги понаучиш малко, а се вреш по разни форумчета? Може пък за следващото правителство Слави да те сложи министър

    Коментиран от #92

  • 76 Ми то така никога

    0 1 Отговор

    До коментар #51 от "Виталия Ражнатович":

    Няма да разбереш истината.
    За да я видиш , трябва много неща да гледаш ,да слушаш и да мислиш.
    Ако очакваш наготово да ти падне,цъ не става така.
    И не е зле да ги гледаш, еле на Тошко, там какви акитаизплуват в разговорите и от събеседниците,бедна ти е фантазията
  • 77 LOSHIA

    2 3 Отговор

    До коментар #65 от "НЕ ПОЛИТИК":

    Да обвързваш Слави с Доган е неоспорим симптом за тежка кретения!!

    Коментиран от #83

  • 78 LOSHIA

    3 2 Отговор
    Че кой е очаквал от тебе и Мая промяня? НИКОЙ!!!!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ЧОБА

    1 2 Отговор
    АБЕ ДОНЧЕВА СЛУШАЙ КВО ТИ ГОВОРИ ТОШКО СЯДАЙ СИ И СИ ЗАТВАРЯЙ УСТАТА / АЙДЕ МЪРДАЙ/
  • 81 Галфон

    1 0 Отговор
    Българите трябва да разберат,че с всички тия партии- деца на БКП,промяна няма да има.Цели 40 и кусур партии,нароени от задкулисието,участващи в избори...За страна с население 7 000 000 две-три партии са достатъчни.
  • 82 tate

    2 0 Отговор
    Таня е права !! Трифонов и компания се оказаха пълни п@тки .Мислех че нали уж нещо некакси те се оказаха нещастници и помнете ми думата Тиквеника ще се върне на бял кон заради тия ................................................ , и ще ни еВ@ майката окончателно !! Няма да има прошка той е зъл и нагъл ,цялата държавна администрация е тиквенска окопали са се до уши !! Пак е време разделно ,и народа пак ще спи за съжаление !! Нека се вдига тока ,хляба ,бензина ,газта ХАК НИ Е , оплаквайте се на ПАПАТА !! Не ми дтеме дали ще е МАЯ или БАбикян или БКПто ,неискам да са ТИКВЕНИЦИТЕ !!
  • 83 tate

    3 0 Отговор

    До коментар #77 от "LOSHIA":

    ЩО така мислиш ?? Да не си му светил на Слави .Ходеше да забавлява всички от върхушката и ъдърграунда ,на ти е със почти всички ! Сега се върти на пета явно пак му дърпат конците .Много разбирачи станахте за нула време !! Като толкова са ВИ ясни нещата що не се кандидатирате за парламента па да ни оправите положението ?? Ма критиците са като евнусите знаят как се прави но немогат!!
  • 84 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Само Слави и Русия са виновни ......за всичко лощо на този свят !!
    Танечка, преди години С.Трифонов се срещна и със селяндурина Горбачов Михайл Сергеевич от село Проволное, Ставрополски район в СССР. Аз викам да го пратим този Слави някъде близо до Белене / на остров Персин/ например, ако няма да го разстрелваме................
  • 85 ковии

    1 0 Отговор
    Ванко Едно е промяната ! Дончето знае най - добре !
  • 86 Палачинки

    2 2 Отговор
    Единствен Слави е носител на промяна и поради тази причина не ви позволи да имате хора в правителството и вие го провалихте защото не назначи достатъчно ваши хора за да ви захранват. Вие и Мая Манолова сте отвратителни палачинки.
  • 87 Иван

    1 0 Отговор
    Кой й обръща внимание на тая комунистическа пач......
  • 88 мамун

    0 0 Отговор
    носят кардиналчета от Малта
  • 89 Варненец

    0 0 Отговор
    Точно Дончева се променя непроменимо. Слави ви разбърка ламтежите за власт и изведнъж стана лош.
  • 90 Гост

    0 0 Отговор
    Стойте далеч от незадоволени жени.
  • 91 Енчев

    0 0 Отговор
    CТOП нa мaхлeнcкитe, cубeктивни упрeци в oткрития eфир, чe cа вeчe, ПРECТЪПЛEНИE!
    Чoвeк трябвa дa ocъзнae чe, зa дa прeкрaти вoйнитe и гaрaнтирa щacтиeтo cи, трябвa дa прeкрaти нaмecaтa нa групирaнитe-лични Увлчeния, кaтo; (идeoлoгии, рeлигии и eтнoc), в Държaвнo-coциaлнaтa cфeрa нa oтнoшeния!
    Нaй-вeчe, Чoвeк трябвa дa cпрe нaмecaтa, нa тeзи три, лични, груп-aмaтйoрки увлeчeния, в Държaвнoтo ръкoвoдcтвo!
    Нeкa ги ocтaвим, (a нe зaбрaним ), cъщecтвувaнeтo им пo дoмoвeтe ни-рaйoннo. Тe ca нaшaтa идeнтичнocт.
    И въз ocнoвa нa нoвият Бългaрcки зaкoн - "ПРИEМCТВEНOCТ", дa прoмeним нaчинa нa избoритe. Избирaйки Държaвнoтo cи ръкoвoдcтвo, eдинcтвeнo нa тaлaнти cрeд Нaрoдa!
    И, oбeзaтeлнo cлeд издържaн, cлeдизбoрeн, Държaвeн изпит, зa лoялнocт нa пocтa! Бeз oглeд нa рaнг, oт Чиcтaчa, дo прeзидeнтa.
    Тoзи прoцec, кoe и кaк, e oпиcaн пoдрoбнo в трудa;
    "Нeoбрулeнoтo иcтoричecкo прeднaзнaчeниe нa бългaрcкият дух"!
    Врeмeтo зa нaзнaчaвaнe пo пaртийнa линия, нa нeкaдърни, пoлитизирaли, aмaтйoрки-фaнaти, и мeж-пaртийни пoбoрници, нa Държaвнa cлужбa, ИЗТEЧE.
    Никoй фaнaт, oт пoлитизирaнитe ни груп-aмaтйoри, нeмoжe дa рaбoти зa Нaрoдa, пълнoцeннo, зaщoтo e aнгaжирaн, в нecпирнитe идeoлигичecки cблъcъци, eдинcтвeнo зa oцeлявaнe нa фaнaтизирaлaтa му пoлит-групa, в кoятo члeнувa дoбрoвoлнo!
    И вcичкo тoвa, в нeпoдхoдящa зa бългaрcкия бит и културa, зaпaднo-пaрлaмeнтaрнa, пoбoрничecкa, кoктeйл-aтмocфeрa.
    Кaтo вcякa тaкaвa групa-пoбoрници, зaгрaбилa влacттa, бeз зн
  • 92 Ни мисля да се занимавам с политика

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Явно":

    Пичага политиката не ме влече да ти кажа честно да че разбирам от нея разбирам просто ме е яд че какви крадливи племена са в парламента и управлявават държавата просто работата ми е да ги следя а и народа вече няма да има доверие в никого дори и аз да почна да се занимавам с това нищо няма да мога да направя без подкрепа и без доверие
  • 93 Прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Виталия Ражнатович":

    Абсолютно съм съгласен с теб
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове