Last news in Fakti

2 Септември, 2021 13:08 4 207 24

Следовател Бойко Атанасов: Прибързаното закриване на Спецпрокуратура ще обслужи Цацаров, Гешев и мафията

  • бойко атанасов-
  • специализирана прокуратура-
  • закриване

"Безобразията ще бъдат заметени и никога няма да се разбере истината. Вината ще бъде на политиците", категоричен е Бойко Атанасов

Следовател Бойко Атанасов: Прибързаното закриване на Спецпрокуратура ще обслужи Цацаров, Гешев и мафията - 1
Бойко Атанасов

"Като професионалист с абсолютно нищожно мнение, не съм против закриването на специализираните извънредни съдилища .Не така стоят нещата според мен и е неправилно да се закрива Специализираната прокуратура, преди да се обяви публично резултатите от работата ѝ, в това число колко осъдени има и за какви престъпления". Това написа в профила си във Фейсбук следовател Бойко Атанасов, който от години се бори срещу пороците в съдебната система.

"Колко споразумения е сключила специализираната прокуратура с престъпните организации и са одобрени Специализирания съд, с какви присъди, какви средства са конфискувани?", продължава следователят.

"Прибързаното закриване на Специализираната прокуратура ще прикрие случващото се там по времето на Цацаров и Гешев и ще ги обслужи, така както и мафията... А безобразията ще бъдат заметени и никога няма да се разбере истината... Вината ще бъде на политиците", допълва Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    20 12 Отговор
    Така е. Първо трябваше да се махнат ВСС и Гешев, а сега заради PIRа на пинокио и хаджинякой си, им дават козове за ответна реакция.

    Коментиран от #13

  • 2 Бойко Атанасов?? Ти си за Оставане на

    30 14 Отговор
    Трибуналите?? Много наивно обяснение защо искаш да останат!! Защото така щели да бъдат облагодетелствани, Гешев, Цацаров и дрън Дрън!! Ами те за кой работят сега бе Атанасов, нямало да разбереме тайните им???? Ало Атанасов??? Глупаци ли са всички останали??
  • 3 Жан Клод ( с двата ножа)

    21 10 Отговор
    Прибързано!? Даже се мотат!
  • 4 Бойко Атанасов! Ама никой не ти вярва!

    20 17 Отговор
    Всичко това, което пишеш е против всякаква Логика. Няма кой дати повярва.
  • 5 Анонимен

    11 7 Отговор
    Прав е Атанасов. В правото в армията и в правозащитните органи "революционни" промени на коляно от парламент с мандат от 3-4 седмици не се правят. При закриването на спец прокуратура и съд ще настане времен а може и продължителен хаос. Ще текат едни преклузивни срокове и т.н. Който разбира от нак. процес знае за какво говоря.
  • 6 Мишо Бирата

    10 5 Отговор
    Едва ли има пречка една парламентарна комисия да направи РЕВИЗИЯ НА ДЕЙСТВИЯТА НА СПЕЦПРОКУРАТУРАТА И РЕШЕНИЯТА НА СПЕЦСЪДА

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мишо Бирата":

    И какво от това. Ще излезе парламента с една декларация а Гешев ще отговори, че нарушават разделението на властите и ще бъде прав макар, че не е съгласен с този принцип.
  • 8 Българка

    7 5 Отговор
    За отчет и проверка на споразуменията на спец.прокуратурата съм напълно съгласна. В основата на споразуменията с мутри, на които е майстор Гешев, е корупцията. Пълна ревизия на дейността на тази уродлива бухалка на мафията

    Коментиран от #10

  • 9 Тредстоун

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мишо Бирата":

    То няма парламент , каква парламентарна комисия , това са стадо куци коне водени от личните си интереси и платени такива. Ристо играе за маджо , прокопи и сие , чалгата за себе си , глупаците са лобисти за тоз дет даде повече. Избрани от една шепа хора ще решават фундаментални промени .... , айде избори и евентуално да дойде нещо по легитимно , тогава , сега да хвърлят кърпата и да бегат , некадърници.
  • 10 Копейкин

    11 5 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Бухалката Гешев играе върху мафията , не за нея , затова толкова го мразят и искат да го махнат. Не можаха да го огънат , не можаха и да го купят и сега наливат луди пари в против Гешев , всичката тая сган която сега е наритана по затвори и избягала кой в Дубай кой в Белград .... , всички сега ринат земята за да го спрат.

    Коментиран от #12

  • 11 Антитрол

    6 3 Отговор
    "Прибързаното закриване на Специализираната прокуратура ще прикрие случващото се"

    Хайде бе и как не прибързаното закриване ще разкрие случващото се - да не би работещите там сами да излязат и да си признаят че са обслужили няколко мафиота, че са замели дела, колко пари са конфискували и са си ги прибрали.

    Точно че изземват документацията и уволняват всички (да нямат имунитет) и почват разследване - до като са там те ще прикриват престъпленията си.

    Коментиран от #18

  • 12 Антитрол

    7 4 Отговор

    До коментар #10 от "Копейкин":

    Срещу коя мафия играел Гешев че не мога да се сетя - аз мафиот вкаран в затвора от него не съм видял - не съм видял даже и разследван от него.

    Даже няма проформа разследване срещу пачките, срещу суджук - гейт, срещу подпорната стена - ходи по селата да разследва на коя баба им откраднали кокошка.

    Кажи ми един мафиот разследван от него.

    Коментиран от #14

  • 13 оазисче

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "3.14К":

    А не могат ли да махнат и МВР и да ви оставят всички наркомани, убийци и какви ли още асоциални фигури да си разигравате коня. Тия мърлячи протестърите действат като якобинците във Франция. Всичко се отменя - жените са общи.
  • 14 овчеубиец

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Антитрол":

    Защо не вземеш да прочетеш Конституцията и да видиш какви са функциите на Главния Прокурор? Кого разследва той ? Кого вкарва в затвора ? Изобщо виждал ли си НК на живо, или пръстите ти са станали 30 см дълги от неграмотно хейтване из мрежата ? Четете бе хора. Учете се.

    Коментиран от #22

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    мафията СИ ИМА ДЪРЖАВА
  • 16 Дилема

    3 1 Отговор
    Не виждам как едното закриване пречи на едното оповестяване.
  • 17 0001

    3 2 Отговор
    кажи цялата истина само и единствено мафията на БСП и радеФ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Анонимен

    2 1 Отговор
    Българинът разбира от всичко - футбол, политика, жени, мъже..., а сега и от правосъдие. За специалистите, които пряко се занимават с наказателно правораздаване е ясно, че закриването на тези съдилища е само в полза на подсъдимите олигарси. Моля колегите, които се занимават с граждански, административни и други дела, да коментират по-обрано, а тези, които нямат представа от право изобщо, да спрат с махленските приказки

    Коментиран от #21

  • 20 Антитрол

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Йоцо":

    Има си следователи които да разследват - голям страх ви тресе герберчетата че може да разкрият още някоя друга далавера.
  • 21 Антитрол

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Анонимен":

    За подсъдимите олигарси има нормални съдилища и нормална прокуратура - в нормалните съдилища не може ли да съдят олигарси.

    Друг е въпроса че този "специализиран" съд никого не е осъдил до сега а само договорки - кой колко да си плати.
  • 22 Антитрол

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "овчеубиец":

    И кого разследва главния Прокурор според теб защото аз съм свидетел само като ходи по едни села да разследва как на някаква баба нещо им бяха откраднали - та голяма пиар акция беше как щял да бори битовата престъпност.

    А да разследва и президента в нарушение на конституцията както и показа СРС-та пак в нарушение на конституцията и преторианската ме гвардия нахлуха в президенството пак в нарушение на конституцията. За друго не се сещам да е правил. Виж отказа да разследва шкафчето и Мата Хари.
  • 23 Незнам

    2 0 Отговор
    Къде са тези раследващи журналисти ? Говори се за кражби на милиони, даже и на милярди, а никой нераследва.Няма нито един осъден в нашата цветуща държава.Държът ги следствени по 2 години докато ги занолът наполовина и ги пускат.Тези мислят, че хората ядът доматите с колците.Корена промяна ще стане само с нови политици които не са били досега на власт...
  • 24 Бунтата

    0 0 Отговор
    Скоро ще дойде краят на всички крадци и измамници ??!
    Спец,не спец,от тази служба файда няма!!!!
    Крият крадците със закон!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове