8 Септември, 2021 09:30 2 843 32

Бабикян за скандала "500К": Не можем да сме контролен орган на лични разговори

  • арман бабикян-
  • разговори-
  • татяна дончева-
  • избори

"Когато отидеш на избори, тогава имаш депутати. Всичко останало са покупко-продажби, които не са по вкуса ми", каза Бабикян

Бабикян за скандала "500К": Не можем да сме контролен орган на лични разговори - 1

"Научихме като вас, от медиите. Някакво физическо лице се е видяло с друго физическо лице. Мисля, че нито Радостин, нито Татяна са председатели, нито зам-председатели на групите си. На всяка лична среща не можем да бъдем контролен орган кой с кого се вижда". Това коментира в "Денят започва" Арман Бабикян за скандала между ИТН и Татяна Дончева.

Арман Бабикян предпочита да вярва на фактите и подчерта, че в случая главният прокурор е решил да влезе във функциите си.

"Зависи от фактите. Нямаме основание да вярваме или да не вярваме. Ако това е вярно, никой не е готов да насърчава такъв тип поведение, това е ясно. Ако не е вярно, никой пък не трябва да насърчава обратния тип поведение - за хвърляне на обвинения", заяви Бабикян.

Депутатът е категоричен, че в случая става дума за лични разговори и уточни, че парламентарната му група винаги е провеждала публични разговори.

"Когато отидеш на избори, тогава имаш депутати. Всичко останало са покупко-продажби, които не са по вкуса ми", каза Бабикян.

Той обясни, че не е разговарял с Татяна Дончева, тъй като тя не е в България. Според него тя вече е дала своите изявления, а въпросът ще се решава в съда.

Татяна Дончева е мандатоносител на Мая Манолова и Манолова е тази, която решава през кое гражданско сдружение партията ще се яви на избори, допълни още депутатът.

"Не вярвам, че отделно ще се явим, но не мога да се изказвам, преди да е взето решение. На предстоящите избори гледам с досада и отвращение, защото за трети път правим едно и също упражнение, което трябваше отдавна да сме научили", каза Бабикян.

Регистрираното сдружение "Ние идваме" е неправителствена организация. Арман Бабикян каза, че това е формат, с който де юре той и Николай Хаджигенов ще присъстват някъде, защото организацията им досега е била виртуално същество.

"Сега сме НПО, която има възможности да събира хората, да имаме организиран начин на съществуване и да може нашите симпатизанти да се намират на място, на което могат да си взаимодействат", заяви той.

Депутатът определи коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме!" като мост между лявото и дясното:

"Защо в нашата малка коалиция - тя е модел - успях аз да разсърдя толкова свои приятели, защото съм с две леви дами в тази коалиция? Загубих приятели, те също, защото са с десни хора като нас. Значи моделът е възможен", бе категоричен Арман Бабикян.

ИБГНИ не е настоявала за мандат, понеже е най-малката група, уточни Бабикян. По думите му Корнелия Нинова е отказала предварителни разговори, след като БСП е получила мандата.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави Т

    3 5 Отговор
    Саро ме мангав тут, мека лав тут.
  • 2 Както

    20 6 Отговор
    и на приумиците на някакъв си Тошко !

    Коментиран от #31

  • 3 Последния Софиянец

    6 18 Отговор
    Искам да застанем двамата с Бабикян на площада и ловя бас че ще събера повече хора от него.Откакто предаде протеста вече е едно празно място,а още се изживява като водач.

    Коментиран от #4

  • 4 прав си

    14 6 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ти ще събереш трима, а той двама.

    Коментиран от #7, #16

  • 5 Последния Софиянец

    8 19 Отговор
    Бабикян и Хаджигенов отиват на боклука,а Мая ще я вземем в нашата партия с Кирчо.
  • 6 шизофреник

    14 10 Отговор
    Страда ли бибиткян от някаква болест: https://fakti.bg/bulgaria/597036-babikan-pri-treti-mandat-shte-podkrepim-db-no-ne-i-bsp Как искаш да разговаряш с БСП ПРЕДВАРИТЕЛНО, като предварително си казал че няма да ги подкрепиш. Не ги искахте на протеста, щото щели да го яхнат, а после ги плюете че били в парламента. А когато БСП бяха 3 месеца извън парламента, ги плюехте че не работели.
  • 7 Последния Софиянец

    2 16 Отговор

    До коментар #4 от "прав си":

    Имам едно тефтерче с 100 телефона и всеки може да доведе по 10 човека.1000 човека мога да събера за час,а Бабикян не повече от 20.

    Коментиран от #10, #11, #18

  • 8 Българка

    14 10 Отговор
    Мисля, че идеята на парламентаризма е депутатите да разговарят помежду си. А относно помията и набеждаването на Дончева, че е предлагала подкуп, самият стожер на ИТН, главният свидетел и участник в този скандал Радостин Василев публично заяви, че Дончева не му е предлагала пари и че проблемът е морален. А доказателство била камера, от която може да се види, че Дончева влиза и излиза от офиса на мазника, от който се оказва зависи да не се разцепи ИТН
    Очаквам поне 5-цифрени обезщетения да бъдат присъдени на тези клеветници Тошко и Радостинчо за набеждаване и уронване на престиж на публична личност

    Коментиран от #21

  • 9 каун

    16 0 Отговор
    "за трети път правим едно и също упражнение, което трябваше отдавна да сме научили" авно не си го научил, имахте възможност и трите партии БСП, ИБГ и ДБ да представите кабинет и да притиснете ИТН. Те щяха бая да си помислят дали да отхвърлят, щото за пореден път заради тях няма да има кабинет и можеше да мине. Ако не подкрепят, щяхте съвсем ясно да ги дискредитирате и трите партии щяхте да спечелите тяхните гласове. Ама сте алчни за постове и не се разбрахте.

    Коментиран от #13

  • 10 Българка

    6 5 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Какви ги вършиш? Не разбираш ли, че наливаш последователно вода в мелницата на ГЕРБ- ДПС?

    Коментиран от #20

  • 11 Буха ха

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    А кой ще те замести в писането на щуротии по форумите?
  • 12 Доротея

    2 0 Отговор
    Имаше златен пръст и подобни, които съвсем от патриотични подбуди и на полза роду крепяха правителството! А тези и пари им дават и пак не щат! Промяната дойде!
  • 13 Кочо

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "каун":

    Най добрия ход! Дори Нинова можеше да го направи със същата цел, като предложи изключително стойностни министри, по възможнос без политическа красота.

    Коментиран от #26

  • 14 3.14К

    7 5 Отговор
    Само в последните две изречения, Бабикян казва две лъжи! Това може да се оприличи като бабикянене.
  • 15 глоги

    8 0 Отговор
    ПРЕДИ ПРИ БАЦЕ БЕЩЕ 200 КМ./Ч.,А СЕГА Е 500 К. ГЛЕДАЙ КАК БЪРЗО СЕ МЕНЯТ ВРЕМЕНАТА!
  • 16 Никого

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "прав си":

    няма да събере този. Ще надува вувузела, а хората /както винаги/ ще го гледат като невменяем. Защо пък "като"!
  • 17 Ооо

    7 1 Отговор
    Тоя искаше да каже че тия неща са си нормални , да не обръщате внимание много много. Физически лица, ама на работа предлагат уж от себе си, ама за работа, пари не от своя джоб но за своя интерес!
    По тая логика полицаите като физически лица също си вземат подкупите да пускат нарушителите - Що трябва да им се обръща внимание… тези в общината за разрешенията за строеж и те..
  • 18 Малииии

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Я отивай да се лекуваш и се разкарай!
  • 19 въпросче

    9 2 Отговор
    А къде изчезнаха кюлчетата и пачките,които смениха апартаментите ,верандите и асансьора?

    Коментиран от #22

  • 20 Този

    3 5 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    никак не е добре! Личи по всичките му откачени постове. Той е тук за лайкове. Като не ги получи сменя плочата.
  • 21 Ти очакваш

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    И принца на белия кон ,но го няма.Тъй,че какво очакваш ти е без значение.
  • 22 Ами където

    3 5 Отговор

    До коментар #19 от "въпросче":

    Изчезна Техноимпекс и хотела на Халхидики.Там.
  • 23 Канят този саркастичен Толоуп

    5 3 Отговор
    И го питат какво е направила Баба МЕца. А Меца е духнала в чужбина..фарс.!
  • 24 гледах интервюто

    3 4 Отговор
    Нинова съвсем основателно критикуваше проектобюджета на служебното правителство. Не може да искаш 1.2 милиарда за джоп парасъ, безконтролно да си харчиш. А бибикян прави опити за внушения и манипулации.
  • 25 Бабикяне , шо стана бре ?

    3 4 Отговор
    В главата ви само финикийски знаци
  • 26 така е

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Кочо":

    Мисля че на БСП им е станало ясно че не може да се работи с ДБ и ИБГ. И са се разбрали с Радев че ще направи нов политичесси играч. Всички опити за внушения че БСП се кара с Радев и служебните министри, чу Радев е човек на Решетников, на Козяк, че Кирил и Асен са гробалисти, са просо манипулации с цел намаляване на избирателната активност и отлив на гласове от Радев, министрите и БСП.
  • 27 МММ

    6 1 Отговор
    Може,ли някой да ми каже, ЗАЩО ХИЛЯДИ СЕ ПИШЕ с "К" ?Благодаря предварително!👍

    Коментиран от #29

  • 28 МУТРАТА

    6 2 Отговор
    И ВИЕ СЕ НАЛАПАХТЕ С ДУБАЙСКИТЕ ПАРОЦИ КАКВО СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНИ ВДОВИЦИ. ОТ ЕДНО КОТИЛО СТЕ СИ ИЗМАМНИЦИ.
  • 29 папагал

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "МММ":

    Щото американците така го пишат, а колкото по-прост и ограничен е един човек, толкова повече има нужда да бъде "оригинален", оригинален като папагал.
  • 30 лара

    2 2 Отговор
    изтъргува протестите това бабонедоразумение, а татяна е супер, няма да могат да я окалят тези изчадия
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гого шипара

    1 1 Отговор
    Бибика колко пъти по 500К. е взел и него го е срам да каже!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове