9 Септември, 2021 05:32 7 145 38

Галин Стоев: Борисов оцелява, знае как да говори на простолюдието

  • галин стоев-
  • режисьор-
  • бойко борисов-
  • има такъв народ-
  • избори-
  • гласуване

"Има такъв народ" не донесоха нищо положително, заяви режисьорът

Галин Стоев: Борисов оцелява, знае как да говори на простолюдието - 1
Снимка: БГНЕС

"Има едно голямо хващане на целия народ в енергията на раздора. Преди да се случат всички тези раздори елементите бяха много ясно разпределени в пространството и се знаеше срещу какво искаме да се борим всички. Единствената изненада беше големия брой гласове за "Има такъв народ", но всички си казахме дайте да ги видим".

Това заяви режисьорът Галин Стоев в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" по телевизия Евроком.

"Топката се връща към гласоподавателите, аз не се наемам да се обърна към която и да е партия, а задавам въпроси към тези, които плащат за представлението", каза още режисьорът.

"Бойко Борисов няма друг избор и трябва да следва логиката на оцеляване, надявайки се да се върне в парламента, което е огромна опасност, тъй като идват скоро трети избори заради ПП "Има такъв народ", която не успя да донесе нищо положително. Това е толкова очевидно и ясно, че не знам каква ответна реакция би трябвало да има отстреща", допълни той.

"Надявам се обществото да настоява за отговори за снимки, кюлчета и за това как безстопанствено се е управлявала държавата. Насъсква се една фракция срещу друга и Борисов владее тази игра. Той знае как да говори на простолюдието, както той сам казва. Дали ще направим крачка назад и ще започнем да гледаме мача. Тогава самите отговори започват да се появяват без да ги насилваш. От този момент нататък би трябвало да отидем и да гласуваме на трети избори. Трети път е за щастие, но се казва, че и трети път стомната се е счупила", каза Стоев.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми говори

    14 8 Отговор
    Си ти с него тогава...
  • 2 Бате Ви Бойко

    42 20 Отговор
    простолюдието? Пак някакъв пишман интелектуалец, мислещ се за хай лайф.
    Май това "умно-красиво" режисьорче, не е гледал гласовете по образование.

    Коментиран от #16

  • 3 Простолюдието

    35 31 Отговор
    Брей, не знаехме, че сме простолюдие, а тоя писач и фатмака били богове. Всички навън, цялото простолюдие ( както ни наричат) да изгоним зелените чорапи. Да се спасим този път навреме, преди да ни излъжат и да не разрешим да дойде гладна радева зима.

    Коментиран от #10

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 23 Отговор
    БМБ е мутра бухалка бандит сикаджия крадец лъжец двуличник лицемер гоист гоцентрик стрхливец БМБ е простолюдие а не ХОРАТА
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сатъра на Хана

    25 15 Отговор
    Галин Стоев с това изказване явно се опитва да каже че е от ДПС аристокрацията на Д-р На Философските науки Меди Доганов

    Коментиран от #37

  • 7 плюс минус

    20 5 Отговор
    Театърът не е живият живот.
    Живият живот не е театър.
  • 8 Прост

    36 19 Отговор
    Еми да, ние от простолюдието, не бихме могли да достигнем интелектуалната и морални висоти на хора като Дончева, Манолова, Тошко, Ристе, Ген. Атанасов и сие титани! За това, явно ще трябва да гласуваме за Бойко, Нинова и О! Ужас - дори ДПС! Те поне не водят адът след себе си!
  • 9 Нане

    26 12 Отговор
    Галфон очилат.
  • 10 Госあ

    11 7 Отговор

    До коментар #3 от "Простолюдието":

    Колко пъти ви го повтарям и пак неразбрали 😂 Честит празник ! Между другото.
  • 11 Много

    27 7 Отговор
    си прост и далеч от истината и реалния живот, бе господине !
  • 12 КОРЕЕЦ

    23 5 Отговор
    ЧУДЯ СЕ КАК МОЖЕ ЕДИН ТОЛКОВА БЕЗПОЛЕЗЕН ЧОВЕК КАТО ТЕБЕ ДА ЖИВЕЕ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ДЪЛГО
  • 13 ПРОСТАК

    23 5 Отговор
    ВЕРНО ЛИ А ЩО ПОСТОЯННО РЕВЕТЕ ЗА ПОМОЩИ ОТ ДЪЖАВАТА НАЛИ СТЕ МНОГО УМНИ ЩО НЕ СЕ ОПРАВЯТЕ САМИ ЩО ТРЯБВА ПРОСТАЦИТЕ ДА ВИ ХРАНЯТ А /НИКАКВИ СУБСИДИИ ЗА ПСЕВДОКУЛТУРА АДЕ В БЮРОТО ПО ТРУДА/
  • 14 5577

    26 2 Отговор
    Хайде да не обиждаме българите. Простолюдие и умни. Не уважаваш ли себе се и хората няма да те уважават. Трябва нетърпимост към подобни изказвания. Ние сме умните пък всички други са прости. Като не можеш да покажеш своя добродетел поради липса, изтъкваш недостатък на опонента. Окаляш всички и викаш виж кво стана. Това само в махалата може да се случва. В политическото общество трябва нетърпимост към подобни циганско държание.
  • 15 Суха съчка

    22 5 Отговор
    Тоя откъде изникна нито е умен нито красив.
  • 16 Behemoth

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бате Ви Бойко":

    Ми сбъркал е наистина, не сте простолюдие а простолюбие!
  • 17 Иван

    15 3 Отговор
    Ми той е прост, затова се разбират
  • 18 ИВАН

    18 14 Отговор
    Вярно, че сме просто простолюдие, щом мутрестия толуп е още на свобода и щом няма възмездие за предатели на Род и Родина ... прости и страхливи сме, затова сме роби
  • 19 Юни Загоров

    19 4 Отговор
    Браво Стоев, каза го "прости люде" сме! 30 години капиталистическа демокрация ни направиха бедни и богати, умни като режисьора и прости като мене и повечето от вас. Спря да се говори за българския преход, той е преминат. Беди, необразовани, болни сме, НО сме свободни да напуснем родината си. Това е!
  • 20 Лумпен

    12 5 Отговор
    Режисьора е прав за простия и простотията! Ние в ГЕРБ така си общуваме- опростено, просташки и непретенциозно. И за това се разбираме всички от брат ром, през баба Мара до старши научния сътрудник от БАН. Говорим си на развален български, на миеко, жаргонно и с турцизми на шопски диалект. Те за това съ разбирами, оти сме вмного!

    Коментиран от #23

  • 21 2loop

    7 3 Отговор
    И знае как да си плаща на телевизиите да му пускат стриимовете и брифингите
  • 22 Тодор Живков

    6 6 Отговор
    И това червено кулско го ве до се има нещо повече от българските граждани.И на децата им стана ясно,че кюлчетата и чекмеджетата са нескопосан фотомонтаж, но другаря повтаря като папагал опорките на Позитания. Сигурно за това му плащат.Все пак не допускам да е толкова тъп.
  • 23 Много

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Лумпен":

    Правилно си се определил ,че си Л у м п е н.Браво.
  • 24 032

    3 1 Отговор
    Търпелив и добронамерен жестоко лъган и ограбен народ сега простолюдието ли е това че не сме калинки
  • 25 Коментиращите тук гербави чутури

    4 6 Отговор
    И муцуни, доказват, че са ПРОСТОЛЮДИЕ !!!
    Селяци,ахмаци с големи мераци !
  • 26 ИЗВЪНРЕДНО !

    2 9 Отговор
    Преврат в ГЕРБ ! Свалят Бойко Методиев Борисов от лидер на партията и на неговото място застава Томислав Дончев !
    Следете събитието на култовата дата 9 септември !
  • 27 Алооо

    7 0 Отговор
    Проблема е в това, че в България има много Простолюдие....
  • 28 Иво

    8 4 Отговор
    А защо продължаваме да говорим за кюлчета и снимки, които са в територия контролирана от НСО, сиреч от Радев и за очевадно подправени записи, които всеки тийнейджър може да направи с безплатни програмки налични из нета, но не говорим за признанието на Решетников, че Радев е руски проект целящ изваждането на България от НАТО и ЕС? Защо не говорим за признанието на Решетников, че Нинова лично му е казала, че още не е дошъл мига, в който ще започне процедурата за изваждането на България от НАТО и ЕС? Сиреч, като дойде момента комунягите ще го направят. Защо не говорим за това, че видни представители на службите на западни страни директно посочват Радев като човека на Путин в България? Защо не говорим че интернет пространството ни е залято от проруски сайтове и цяла армия тролове, които денонощно разпространяват лъжа след лъжа, опорка след опорка и сеят омраза сред българите? Та нали точно това облъчено простолюдие, което умишлено беше оставено да мизарства и затъпява с чалга е тази почва, върху която т.нар. партии на промяната се пръкнаха и започна метежа предвождан от Радев и Божков.

    Коментиран от #35

  • 29 Този явно

    9 4 Отговор
    е от умните и красивите и видяхме че те са по зле от простолюдието!!! Време е умните и красивите да си вземете Радев да си купите остров и да си му направите така мечтаната от него президентска република,а не да прави преврат в България!!!! Само му вижте кабинета от осъдени и чужди граждани!!!!Това ли ви е спасителя?Човека който вдигна юмрук и призова за въстание!!! Е простолюдието май не е толкова простолюдие,драги ми смехурко!!! Не съм адвокат на Бойко,но виждаме че му трябваха 12 години да се поотърси от зависимости за да започне да преследва разни олигарси и като стигна до олигарсите на Радев, въстание!!!! Е не трябва да ви гоним до дупка измет такава щом поставяте личната клика пред интереса на Българите!!! А това пък с кюлчетата,го е написал някой много тъп сценарист от 7/8,между другото и те умни и красиви,ама с фалшиви дипломи!!!!
  • 30 ГЕРБ Куртово Конаре

    3 1 Отговор
    Интелектуалци ! А,бе,аре !
  • 31 Гроб и култура ?!

    3 2 Отговор
    При тях, всичко е халтура !
  • 32 херодот

    3 1 Отговор
    Още един неразбрал ,че носи очила не защото е умен ,а защото невижда!
  • 33 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 3 Отговор
    Галинчо, Бойко Борисов Ви “изработи” всички МАНИПУЛАТОРИ и МАНИПУЛАТОРКИ и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност „РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА“ В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
    ... Пък Бойко е СЪОБРАЗИТЕЛЕН ШОП, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.
  • 34 Само Герб и Бойко

    3 3 Отговор
    Бойко направи пътища паркове саниране, а все още има хора, които не го харесват. Е, идете в кндр или афганистан. Тук искаме да се развиваме. Тия дето спряха всичко да се махат и да се връща герб. Да довършим магистралите и бизнеса да се развива
  • 35 Болярин

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "Иво":

    Такива, като Галинчо Стоев, радеФ, черепчетО и др. - "интелигентни, красиви и умни" - които намират народа за простолюдие, докараха България до това състояние !!!
  • 36 Един от многото

    0 0 Отговор
    Много правилно г-н Стоев.Че той(Тиквун)освен с проЗЗЗстаци с други може ли комуникира.
  • 37 Албанец

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сатъра на Хана":

    Моля, моля! НИКАКЪВ ДОКТОР НА.....!
    Казва се доктор по ......
    А, той си е един Кандидат на философските науки от социализма! По съветския модел на тези научни степени! Ясно?!!
  • 38 Енчев

    0 0 Отговор
    CТOП нa мaхлeнcкитe, cубeктивни упрeци в oткрития eфир, чe cа вeчe, ПРECТЪПЛEНИE!
    Чoвeк трябвa дa ocъзнae чe, зa дa прeкрaти вoйнитe и гaрaнтирa щacтиeтo cи, трябвa дa прeкрaти нaмecaтa нa групирaнитe-лични Увлчeния, кaтo; (идeoлoгии, рeлигии и eтнoc), в Държaвнo-coциaлнaтa cфeрa нa oтнoшeния!
    Нaй-вeчe, Чoвeк трябвa дa cпрe нaмecaтa, нa тeзи три, лични, груп-aмaтйoрки увлeчeния, в Държaвнoтo ръкoвoдcтвo!
    Нeкa ги ocтaвим, (a нe зaбрaним ), cъщecтвувaнeтo им пo дoмoвeтe ни-рaйoннo. Тe ca нaшaтa идeнтичнocт.
    И въз ocнoвa нa нoвият Бългaрcки зaкoн - "ПРИEМCТВEНOCТ", дa прoмeним нaчинa нa избoритe. Избирaйки Държaвнoтo cи ръкoвoдcтвo, eдинcтвeнo нa тaлaнти cрeд Нaрoдa!
    И, oбeзaтeлнo cлeд издържaн, cлeдизбoрeн, Държaвeн изпит, зa лoялнocт нa пocтa! Бeз oглeд нa рaнг, oт Чиcтaчa, дo прeзидeнтa.
    Тoзи прoцec, кoe и кaк, e oпиcaн пoдрoбнo в трудa;
    "Нeoбрулeнoтo иcтoричecкo прeднaзнaчeниe нa бългaрcкият дух"!
    Врeмeтo зa нaзнaчaвaнe пo пaртийнa линия, нa нeкaдърни, пoлитизирaли, aмaтйoрки-фaнaти, и мeж-пaртийни пoбoрници, нa Държaвнa cлужбa, ИЗТEЧE.
    Никoй фaнaт, oт пoлитизирaнитe ни груп-aмaтйoри, нeмoжe дa рaбoти зa Нaрoдa, пълнoцeннo, зaщoтo e aнгaжирaн, в нecпирнитe идeoлигичecки cблъcъци, eдинcтвeнo зa oцeлявaнe нa фaнaтизирaлaтa му пoлит-групa, в кoятo члeнувa дoбрoвoлнo!
    И вcичкo тoвa, в нeпoдхoдящa зa бългaрcкия бит и културa, зaпaднo-пaрлaмeнтaрнa, пoбoрничecкa, кoктeйл-aтмocфeрa.
    Кaтo вcякa тaкaвa групa-пoбoрници, зaгрaбилa влacттa, бeз зн
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове