Last news in Fakti

15 Септември, 2021 23:19 6 663 35

Ето какво обеща скандален политик от ИТН

  • петър илиев-
  • итн

Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени, закани се Петър Илиев

Ето какво обеща скандален политик от ИТН - 1
Снимка: Фейсбук

"Слуховете за моята политическа смърт са силно преувеличени, както винаги". Това написа юристът Петър Илиев в профила си в Twitter.

Кандидатът за вътрешен и правосъден министър от неосъществените проектокабинети на "Има такъв народ" от вчера не е част от партията. Това стана ясно след премахването му от официалната интернет страница на ИТН, както и от думите на главния ѝ секретар Виктория Василева.

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов нарече „партенки“ слуховете, че партията на Слави Трифонов вече няма да разчита на юриста Петър Илиев, който беше обвинен в плагиатство.

„Първо, Петър Илиев не е член на партията, той е експерт. Ще разчитаме на него по същия начин, нищо не се е променило в отношенията ни. Това е последната партенка, която върви от вчера“, обяви Йорданов в кулоарите на парламента преди последното заседание на 46-ото Народно събрание.

Попитан от Нова ТВ дали юристът отново може да бъде предложен за министър от ИТН в бъдеще, Йорданов отговори: „Това е много далеч във времето“.

За това, че ИТН е „затворена страница“ за Петър Илиев, се заговори след интервю на зам.-председателя на ПГ на партията Виктория Василева пред „Дневник“. Във вторник тя каза, че „случилото се е приключила страница от политическата история на „Има такъв народ“ към този момент“.

„Гледаме напред и се опитваме да не повтаряме същите грешки“, добави Василева. По думите ѝ - не само Петър Илиев, но и "много други хора" не фигурирали в бъдещия поглед на партията. "Нещата трябва да се случват по по-различен начин, най-вероятно и в подбора на имената", смята тя.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 36 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатъра на Хана

    63 8 Отговор
    Слави, кога ще съкратите Банкера на Доган и Маджо , г-н КарИмански ? ...

    Коментиран от #13

  • 2 Колев

    24 90 Отговор
    На мен този човек много ми хареса как говори, като Рашков, само че по-млад. Щом го плюят всички, значи имат ама много страх, че ще им разскрие далаверите за 35 години. МНОГО ВИ Е СТРАХ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК, НАЛИ???

    Коментиран от #10, #29

  • 3 Мдаа

    74 30 Отговор
    Аз по скандален политик от мекерето на ДБ-Радан Кънев не знам,еййй намразих го тоя човек заради призива към ЕС принудително да вакснат българите,моля ви никой да не гласува за ДБ,тези са явни соросоидни лакеи

    Коментиран от #9, #15

  • 4 ха ха

    53 4 Отговор
    Ами ти не си се раждал, че да умираш... Айде чиба!! Пес смотан!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 А бе

    34 35 Отговор
    То цялата ИТН е скандална. Ако гурбетчиите пак ги вкарат в парламента ще им идем на гости да ни хранят те щото докато разни палячовци се дракат в парламента, Румбата зеления чорап унищожава страната ни.

    Коментиран от #11

  • 7 Перо

    42 1 Отговор
    Не е “затворена страница”, но е минала хубост! Вече е цакан!
  • 8 JEFF

    47 5 Отговор
    Че този кога е бил политик ? Никога ИТН !
  • 9 Руски еничарин

    14 32 Отговор

    До коментар #3 от "Мдаа":

    Аз ще гласувам за някой кремълски плужек. Избора е голям - Бойко, Доган, Корнелий Нинов, Румбата Петков, Костя Копейкин ... който оставя по широка слузеста следа, за него ще гласувам.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гого

    42 18 Отговор

    До коментар #6 от "А бе":

    На гурбетчиите трябва да се отнеме правото на глас-все пак не живеят тук,за чий чеп тогава ще вземат решения които пряко не ги касаят

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Много просто

    18 20 Отговор

    До коментар #11 от "Гого":

    Защото "гурбетчиите" изпращат тук милиарди €,
    за да издържат роднините си, нали?

    Коментиран от #20

  • 15 Хаха хаха ха

    34 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мдаа":

    А не е ли по-скандален политик Борисов,
    който нарича Караянчева ПКП?
    Даже и да е такава, тя беше председател на Парламента, нали?

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ФАКТ Е

    18 26 Отговор

    До коментар #15 от "Хаха хаха ха":

    Имa ли oщe глупaци дa вярвaт нa плaтeнитe coциoлoзи?

    Въпреки лъжите на политолози и тролове,
    след изборите ИТН отново ще бъдат първа политическа сила!
    ГЕРБ са се запътили към НДСВ,
    а Борисов се е запътил към Бай Ставри!

    Падне ли Гешев,
    Борисов завлича след себе си и ГЕРБ!
  • 18 Свидетел

    54 3 Отговор
    Петър Илиев беше адвокат на една белгийска фирма за строителни материали и едва го изгониха, защото всеки месец пускал фактури за 500 Евро и то без да върши нищо! Само устата му е голяма, но е пълен страхливец и смешник. Няма едно спечелено дело в Търговски съд. Лесно е да се провери, а факта, че се хвали как дядовците му щермували “На нож”! е пълна гротеска, защото същите дядовци биха му издърпали ушите за лъжи, измами, плагиатство и некъдърност!
  • 19 Мишо Бирата

    27 8 Отговор
    Съкращават се всички защото ИТН няма да мине 4%
  • 20 Гого

    20 11 Отговор

    До коментар #14 от "Много просто":

    Че да си ги държат там бе,аз кво виждам от тия пари но пък вотът им влияе върху политическата обстановка в страната,а от там и върху мен..И това че пращали на гладните си роднини пари изобщо не е фактор даващ им право на участие в изборите

    Коментиран от #30

  • 21 ББ ГС

    28 6 Отговор
    Имя Такъви Некадърници
  • 22 ЛЪЖАТА

    17 6 Отговор
    Никой не вярва вече на лъжите на политолози и тролове. ВИЖДАМЕ ЕДИНСТВЕНО ВУЛТАРНИТЕ ИЗБЛИЦИ И БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО УЛИЧНО ПОВЕДЕНИЕ В ПАРЛАМЕНТА НА ЕДНА ПАРТИЯ ОТ ХОРА БЕЗ ВСЯКАКВО ДОМАШНО ВЪЗПИТАНИЕ ,ИЗГЛЕЖДА ИЗРАСТНАЛИ НА УЛИЦАТА .ТАКИВА КАТО ТЯХ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ НЕ САМО ОТ ПОЛИТИКАТА, НО И ОТ ЦЕЛИЯ ОБЩЕСТВЕН ЖИВОН.ЛЪЖА Е , ЧЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ ПЪРВА СИЛА. СИЛНО СЪМНИТЕЛНО Е И ТРЕТОТО МЯСТО СЛЕД ИЗБОРИТЕ.
  • 23 Тръмп

    35 7 Отговор
    Има такъв народ, който няма да гласува за Има Такъв Народ!:):):)
  • 24 Чудя се

    22 9 Отговор
    Дали въобще да ходя да гласувам - то няма за кого. Миналия път гласувах за ИТН, сега безкрайно съжалявам. Уж за промяна. И сега за кого да пусна, като са все старите негодници крадливи и нагли плюс няколко нови нагли и крадливи негодници

    Коментиран от #26, #27, #28

  • 25 Тошко 🐒

    27 7 Отговор
    Африкански и него дим да го няма, след като провали "Има такива идиоти"!
  • 26 НЕ допускайте това

    17 7 Отговор

    До коментар #24 от "Чудя се":

    Този въпрос си задават мнозина и на това разчита Диктаторът Борисов за да се върне на бял кон и да ни ваксинира всичките!
  • 27 оаожа

    5 21 Отговор

    До коментар #24 от "Чудя се":

    Дано дойде време Петър Илиев да го направят министър на МВР и да започнат гоненията на ДБ и ГЕРБ троловете - арести, затвор и за тези боклуци. Тук виждам много кандидати.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ФАКТ :

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "Колев":

    Прилича на младият Гешев.
  • 30 Льольо

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Гого":

    Много правилно казано
  • 31 Зарко

    6 1 Отговор
    Един самозабравил се в нарцисизма си пишман адвокат, плагиат от ниско качество, когото се опитаха да ни пробутат за силов вицепремиер и министър на правосъдието и вътрешните работи, авно за да ослужва задкулисието на светло! Силно преувеличени са слуховете, че този въобще е бил политик, дори и за една седмица.
  • 32 paul61

    3 2 Отговор
    Бсичките плюете Слави , а искате промяна . Но ако се огледате всичките лидери от останалите партии с изключение на Бабикян и Хаджигенов са били в управлението на България по различно време в последните 32 години - какво са показали -НИЩО ! В библията пише ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ . На Слави никой не му даде шанс за правителство защо ли ? Отговора е само един защото нямаше да се провали , ако бяха сигурни в провала му щяха с две ръце да гласуват за него и сега щяха да гласуват вот на недоверие . Така че плюенето на ИТН не е от хора с много висок интелект .

    Коментиран от #34

  • 33 ГилотинБесилков

    1 0 Отговор
    Тоя още ли го имат за "почетен" консул на офшорна зона тия в МВнР?! А адвокатите още ли не са го лишили от правото да адвокатства?! Ами тия дебилчовците от СофУни кога ще го изгонят с ануиране на дипломата му?!
  • 34 стига лъжи

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "paul61":

    Слави прати шахматистката да се откаже от съставянето на правителство през Април 2021
  • 35 ЧАО ТЪПАК

    1 0 Отговор
    ИЛИЕВ Е МЪРТВАК , ПРОВЕРЕНО Е !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове