18 Септември, 2021 11:46 7 262 190

ДПС няма да прости на Радев за репликата "Коя е вашата родина-майка?"

  • хамид хамид-
  • румен радев-
  • избори

ДПС обаче трябва да види всички кандидати

ДПС няма да прости на Радев за репликата "Коя е вашата родина-майка?" - 1
Снимка: БГНЕС

ДПС не може да прости провокацията на президента Румен Радев при въпроса му коя е родината - майка на лидера на партията Мустафа Карадайъ. Това стана ясно от думите на Хамид Хамид.

Пред Nova той каза, че ДПС е подкрепила Радев за първия му мандат, но впоследствие е видяло разделението на страната и на институциите.

"Г-н Радев беше избран с гласовете на ДПС и това е факт. Видяхме концентрацията на всичко в ГЕРБ. Нашата подкрепа е скромна, но много често тази малка подкрепа е решаваща", настоя Хамид.

ДПС обаче трябва да види всички кандидати. Предстои обсъждане на темата в Централния съвет. Хамид Хамид каза, че не се обсъждат имена. Не се изключва възможност и за самостоятелен кандидат.

Междувременно ДПС не се притеснява от проекта на Кирил Петков и Асен Василев. Не очаква отлив на свои симпатизанти.

ДПС все още настоява за доказателства за включването на бившия депутат Делян Пеевски в списъка "Магнитски", изготвен от САЩ.

"Ние сме доказали, че по отношение на Делян Пеевски са доставени твърдения през лобистки практики и са заблудени. От няколко статии на самите лобисти четохме доста интересни неща – че те могат да бъдат достигнати до всеки един чиновник. Ние имаме отговори и то от всички български институции, които са съотносими към тази тема, че няма данни. Ние сме оборили всяко твърдяно нещо в „Магнитски“ по тази тема“, категоричен е той.

"За Божков и другите не можахме да получим информация, защото в бг прокуратура има досъдебни производства, които не позволяват тази информация. Желязков никога не е бил част от ДПС, аз лично не го познавам.

"Елементарни нужди не могат да се плащат от лицата в този разширен списък. Не приемайте нашите действия само като защита. В момента факти и доказателства няма. Ние държим на цялата истина", каза още той.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 82 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гн Хамид

    224 10 Отговор
    купих си карта за спортен комплекс Росенец но не ме пуснаха.
    Може ли да проверите защо?

    Коментиран от #12, #65

  • 2 ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ

    262 20 Отговор
    ДПС РЕФЕРЕНДУМЪТ ЗА ЗАКРИВАНЕ НА ТАЗИ ИСЛЯМИСКА ПАРТИЯ,ВЪН ДПС ОТ БЪЛГАРИЯ ВРЕМЕ Е ЗА ЕКСКУРЗИЯ С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ОТВЪТ БОСВОРА

    Коментиран от #39, #55

  • 3 Ало Байдън

    150 10 Отговор
    тука има един ногу ама ногу важен госин, Хамид се казва, айде да му пратиш за Шиши доказателствата, щото сме правова държава и не върви да го обвиняваме ей така.
  • 4 Gowo

    193 13 Отговор
    С това само се идентифицирате като непринадлежащи на държавата ни граждани.Сами ще се закопаете.Не мислете че тоя път ще ви се дадем лесно.

    Коментиран от #7

  • 5 Жан Клод Вандал

    250 19 Отговор
    Това ще ме накара да гласувам за Радев. Писна ми вече хора които не знаят български и живеят повече от тридесет години в Турция, да определят дневния ред на България. Даже много хубаво стана, че тия няма да му простят.
  • 6 Пешо

    158 9 Отговор
    В ДПС се колебаят кого да издигнат за президент - Доган или Пеевски.

    Коментиран от #31

  • 7 Gowo

    198 15 Отговор

    До коментар #4 от "Gowo":

    Надявам се в близко бъдеще Радев да свика съвет по сигурността.И да ви прати от там където смятате че идвате.

    Коментиран от #76

  • 8 Няма нужда

    148 8 Отговор
    Няма и нужда. Мафията трябва да си е в ъгъла и да квичи на умряло. Мен ако питат коя е моята родина аз няма да се замисля. Нито родина майка, нито родина баща, нито родина дядо, баба, леля, вуйна......
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 догановчета

    185 6 Отговор
    Що се не сърдите на Карадайъ , Радев логично е попитал , след заявеното от председателят при пред Ердоган.
  • 11 даммм

    179 7 Отговор
    Този е абсолютено самозабравил се наглец!

    Коментиран от #19

  • 12 Защото

    90 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гн Хамид":

    Защото твоята родина майка е България!!!
  • 13 Иван

    127 7 Отговор
    Е па ако искат да прощават! Си го преместим от единият крачол в другият...И без това лидера им докато се изкаже на български ще затворят "Фантастико"..
  • 14 Румен

    160 11 Отговор
    Айде у Анадола скапаняци. Браво на Радев
  • 15 Къде

    151 6 Отговор
    е "обидата" ? Няма такава изобщо ! С пълно право е зададен въпроса ! А иначе само човъркане и какви ли не измишльотини срещу Президента !
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    139 6 Отговор
    ДПС трябва да е извън закона и да бъде забранена ДПС са терористи
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    133 17 Отговор
    ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ е ПАТРИОТ
  • 18 ПАРДОН

    148 6 Отговор
    Е, И? РАДЕВ ЛИ СТАНА ВИНОВНИКА, ЧЕ КАРАДАЙЪ ПРИ ВИЗИТАТА СИ В ТУРЦИЯ, НА СРЕЩА С ЕРДОГАН КАЗА, ЧЕ РОДИНАТА МУ Е ТУРЦИЯ? РАДЕВ ЛИ Е ВИНОВНИКА, ЧЕ КЪРДАЙЪ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ? И МНОГО ВАЖНО, ЧЕ ВИЕ ОТ ДПС НЯМА ДА ЗАБРАВИТЕ ВЪПРОСА, КОЙТО РАДЕВ БЕШЕ ЗАДЪЛЖЕН ДА ЗАДАДЕ, ВЪПРОС КОЙТО ВИЕ ОТ ДПС ТРЯБВАШЕ ДА ЗАДАДЕТЕ, ЗАЩОТО СТЕ РОДЕНИ И ПОЛУЧИЛИ ВСИЧКО ОТ БЪЛГАРИЯ, А НЕ ОТ ТУРЦИЯ - НА ВАШЕТО МЕКЕРЕ. ПИТАЙТЕ ЗАЩО СЕ ЧУВСТВА ТУРЧИН, А НЕ БЪЛГАРИН!

    Коментиран от #61, #142

  • 19 Gowo

    127 11 Отговор

    До коментар #11 от "даммм":

    Бойко ги научи така да говорят.Самият той, Борисоф, коленичи пред килимчето на Ердоган.Самия той бе доносник и предател

    Коментиран от #46

  • 20 123

    112 8 Отговор
    Трудно говорещи български с криви кратуни, тон не могат да дават за НИЩО.Единствено ги спасява негласувалите българи,иначе и 5-6%няма да видят тези генетични недоразумения.

    Коментиран от #43

  • 21 Цървул Цървул

    117 4 Отговор
    ДПС е раково образование, трябва як скалпел за тези тумори.
  • 22 Как

    116 3 Отговор
    изобщо е възможно български политик да каже , че Турция е неговата Родина , а българската земя е негова , явно визирайки Османската империя....
  • 23 XYZ

    115 4 Отговор
    Хламид, и какво ще направите - ще взривявате влакове и дискотеки, ще манефистирате с плакати "Турция е нашата родина?" или какво???
    Защо постоянно подстрекавате мирното население ?

    Коментиран от #33

  • 24 Ха хо

    93 2 Отговор
    Ми една пума дето не може да говори български, а тази страна му е дала дори висше образование казал, че Турция му е майка Родина! Ми да си ходи в ана ватана, ако иска и в буба ватана да си ходи!
  • 25 Спомнете заветите на Апостола

    92 3 Отговор
    Българите, които са с майчин език турски, не забравяйте, че от тях много малко са истинска турска кръв.Повечето са насилствено потурчени през османското робство и им е променена религията.Те са си българи, родени, учили и работещи в България. Не бъркайте хората с шепа политици, които в името на това да са във властта, са готови да направят и етнически конфликт.Погледнете какво става в Сирия и Афганистан и си правете изводите....
    Ние се гордеем, че успяхме дори след принудителното изселване на турци през соца, да запазим мира и заедно, българи и такива с турско потекло, да работим и строим за нашата обща родина-България😊

    Коментиран от #141

  • 26 Vladi

    77 2 Отговор
    Най накрая повод ДПС да подкрепи официално ГЕРБ на президентските избори
  • 27 ПИТАМ

    94 3 Отговор
    ПО КОНСТИТУЦИЯ ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКИ ОСНОВИ СА ЗАБРАНЕНИ! ДПС Е ТАКАВА ПАРТИЯ И КАСКЕТ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА Я ЗАБРАНИ! НЯМА ЗАЩО ДА ШИКАЛКАВЯТ, ЧЕ НЕ БИЛА ТАКАВА ПАРТИЯ, ЛИДЕРЪТ ИМ ГО ДОКАЗА И ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ - МОЯТА РОДИНА Е ТУРЦИЯ! КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СТАНЕ, ЧЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА ТАЗИ ПАРТИЯ, ПИТАМ? ТОЗИ НАХАЛНИК ХАМИД ХАМИД НЕ ГО ЛИ ЗНАЕ ТОВА, А?

    Коментиран от #38

  • 28 Божков

    74 3 Отговор
    ДПС олигархията и Борисов създадоха мафиотската държава! Хората не са забравили. А карадайъ и Борисов са ердоганови лакеи.
  • 29 Дюписъ

    51 4 Отговор
    ДюПиДъ дюпесей, Радев печели, бацо губи
  • 30 юрист

    63 8 Отговор
    Само и еинствено в конкретния случай одобрявам това поведение на президента. Който се чувства турчин- т.е. гражданин на турция, да си ходи в турция. Думата турчин означава само и единствено турски гражданин, защото етнос турци НЯМА- държавата турция съществува от 1922 г. и още НЯМА ИЗГРАДЕНА И ФОРМИРАНА ТУРСКА НАРОДНОСТ. Така, че- думите, че еди кой си се чувства турчин, означават само едно- че той признава за своя родина ДЪРЖАВАТА турция, а не че се числи към несъществуващия турски етнос.
  • 31 Мечо Пух

    49 3 Отговор

    До коментар #6 от "Пешо":

    Няма какво да се кол ебаят! Данчо Ментата е подходящ кандидат за тях!
  • 32 Кочо

    44 3 Отговор
    Радев се изказа много уважително и това наистина е проблем! Ако бе взимал примелр от изявите на лидерът Борисов, просто щеше да каже на господин Кара Дая - Ти! Като си знаеш оцапания задник, що поставяш въпрос кой бил българен!? Що, бе!? Що? Да не би аз да ходих да се изказвам за майка ти?
  • 33 Гост

    33 12 Отговор

    До коментар #23 от "XYZ":

    ХАмид го остави, я кАжи нещо за криСТАЛИНКА, която е разследвана, вашата криСТАЛИНКА, която е"българка"????
  • 34 АлександърРоманов

    40 3 Отговор
    Дюписей да кажат коя им е майката и коя им е земята
  • 35 Tутанкамон

    62 5 Отговор
    Тия цигани се изживяват като валии на Ердоган в България
  • 36 Фин

    52 4 Отговор
    Ха ха ха! А за вашата реплики в турция да простим, така ли?!
  • 37 Правдив

    40 5 Отговор
    Провокатор е Карадая! Вижте си го сменете и тогава надигайте вой. Всички останали не сме Йордан Цончевци поради което не търсете подкрепа срещу Радев нито от мюсулманите нито от християните.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 НЯМА БЪЛГАРИ

    58 1 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ":

    КАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ ИЗЛЕЗ ДА ГЛАСУВАШ АКО ГЛАСУВАМЕ ВСИЧКИ ДПС НЯМА ДА ИМА В ПАРЛАМЕНТА
  • 40 tomito

    49 3 Отговор
    Еничарите са си такива . Затова българите трябва да сме силни. Инъче тежко ни и горко.
  • 41 Анонимен

    7 56 Отговор
    На изборите за Президент гласувах за Радев. Беше много ветровито и закарах и дядо с колата и му казах да гласува за него а не за Цецка. Но сега виждам, че Радев мрази турците и е прикрит туркофоб. Няма значение какво ще кажат от ДПС но аз на тези избори за президент няма да гласувам за никой.

    Коментиран от #137, #172

  • 42 юрист

    40 7 Отговор
    Българската народност се е формирала в течение на ДВА ВЕКА- Т.Е. ДВЕСТА ГОДИНИ, и чак в края на 10 век от новата ера, говорим за ясно оформена БЪЛГАРСКА НАРОДНОСТ. Турция е държава от около 100тина години- НЯМА КАК да се формира турска народност за по-малко от поне 180 години- това го е доказала историята, колкото и това да не се харесва на турските и северномакедонските граждани, които пък са още по-смешни- тяхната държава съществува само от 30 години, и затова няма как да се формира северномакедонска народност, но... дебелите чугунени глави това не го проумяват и ритат срещу ръжена на историята... Ми нека си ритат- тях ги боли, не историческите факти;0

    Коментиран от #67

  • 43 345

    9 39 Отговор

    До коментар #20 от "123":

    Тези същите ви бяха господари над 500 години.... Значи какъв е извода, не е важно как изглежда кратуната, а имали вътре нещо. Значи твоята е празна робска кратуна , а на турчина е господарска. Доказателство за празната ти кратуна, е че си най бедния. Наредил се на опашка в магазин за дрехи втора употреба, за коли втора употреба, за жени не се знае коя употреба...

    Коментиран от #60, #79

  • 44 Радев ще бъде избран 2ри мандат за

    32 3 Отговор
    Президент!! Без значение, коя партийна централа ще каже, че го подкрепя или не!! Народа, хората, не се интересуват от мнението на Партийните шамани!! Избират Президент на България, не на БСП, ДПС или който и дае!!! Тука на партийните лидери няма да им излезат "Сметкити"!!!!!
  • 45 ЕНП

    45 2 Отговор
    От снимката ни гледа мазен ДеПеСар, самоопределили се за политик ! Нека другия мазник Йордан Цонев да "обобщи" !
  • 46 Бай Стою касапина

    14 9 Отговор

    До коментар #19 от "Gowo":

    А нещо за страстната целувка на Лъвов мост между комундетата и ДПСто?
  • 47 Даа!

    35 3 Отговор
    Сега,на предстоящите избори за Президент,ще проличи, Българина наистина ли е Българин! Ако не подкрепи Радев,и разпилее гласовете си за други кандидати- от чисто партиини интереси,и това доведе до балотаж, означава,че без да осъзнаем, помагаме всички,без значение леви,десни, центристи на Депесето.Защото при балотаж,те ще изкарат под строй целият си електорат,а ние- разцепени ще подпомогнем тяхната атака срещу него.За да победи другия- независимо кой ще бъде.Но да не бъде Радев,който им удари политическо кроше,с тази фраза.
  • 48 Пешо Папура

    27 2 Отговор
    Хламид Хламид пак се нааака..имайки предвид килограмите му ...много се наака
  • 49 Хамидчо Хамидов

    30 2 Отговор
    Май играе ролята на новото острие на Демир Доганов? Карадайъ явно Доганя, го смята за тъпо вече или пък преизползвани. Абре Хамиде, че питай Карадайъ на кого трябва да прощаваш. Г-н Радев, просто го цитира? Искаше да знае дали пред турския президент родината на Карадайъ е една, а пред българския друга. Ама така и не получи отговор, пардон получи, но отговора беше унищожителен за псевдо-репутацията на етническата ви партия.
  • 50 Шопи

    30 1 Отговор
    Целата таа сган на фирмата дпс требва да я прекинат по Магнитски и да приключват тия.
  • 51 Агамемнон

    25 2 Отговор
    Крайно време е антиконституционния тумор ДПС, създаден от комунистите за националните родоотстъпници и турци в ДС да бъде разтурена завинаги и комунистите да идат на бунището на историята, че да живее България свободна !
  • 52 Кокондрел

    9 2 Отговор
    Пуууу,е!!!
  • 53 дпс

    27 2 Отговор
    Коя е вашата майка-родина, към членовете на групировката ДПС, без значение произход и религия.
  • 54 Уточнение

    29 3 Отговор
    Да те мрази ДПС е най-сигурният показател, че си на прав път!
  • 55 АКЪЛ МОРЕ ГЛАВА ШАМАНДУРА

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ":

    С ГЛАСУВАНЕ СТАВА ТАЗИ РАБОТА

    Коментиран от #102

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Misjp

    31 1 Отговор
    Радев е голяма работа , хич не им мълчи. На всеки каквото заслужава.
    Преди на Цв.Цв. какво му каза , че не знае дали разбира от самолети , ама от апартаменти Цецо разбира много добре
  • 58 Стойко

    25 1 Отговор
    Очаква се Герб да не издигне кандидат въпреки подкрепата на ДПС! Това ще спести унижението на Борисов да бъде пребит убедително от Радев! Което едва ли ще преживее в залеза на своя политически живот! Той подготви почвата за това с думите че " Съдията на мача е купен". След толкова противопоставяне с Радев и хоп да го унищожи на 1-ви тур ще е края на Герберската шайка! Досега никога в новата 32-годишна история на страната никоя кандидат президентска двойка не е избирана на 1-ви тур! Борисов може да е тъп и прocт , но с вродения си инстинкт усеща това!
  • 59 dido

    29 3 Отговор
    ДПС вън от България
  • 60 оня

    29 2 Отговор

    До коментар #43 от "345":

    Аре гит в анадола, леке долно:))
  • 61 Г-н Пардон

    28 1 Отговор

    До коментар #18 от "ПАРДОН":

    Айде моля. Нека сме точни. Не са получили, не са изработили, не са произвели, а са ОТКРАДНАЛИ от България! Кога най-сетне тоя Гешев ще го изпратят в панделата, ще конфискуват всичко на Доган, Пеевски, Карадайъ, Гайтански, Боко и всички наглеци и да ги пратят при Доган да му правят компания?
  • 62 Преминаващ

    14 2 Отговор
    .............Г0МН@Р !
  • 63 Анонимен

    9 8 Отговор
    Обикновените турци са добри, но сме чували да казват, ние сме на тези земи от векове. Лошо няма. Късмет сте имали, че ит Сегашна Гърция, тогавашна Гюмюрджина не са ви прикудили, не са ви оставили без работа сдс, ндсв, а децата ни герб. Радвайте се старобългари и местни турци, помаци, роми. Явно съдбите ни са да страдане и в БГ на тия земи налите баби вдовици да запичнат от нула, да започват внуците им от нула на запад. Да, бедни сме, че с една бохча са тръгнали от Гърция и живяки на 10 килиметра от Бяло море, а днес с пари на дедите ни бкп купувате хотели, ресторанти, турция кметове, с чъжди пари леко се живее. Шим тук е родинатапарапрародината ок помаци, а нас обратно искаме ори прапеародината, а тя е Гърция. И на тленните останки изкоренени и построени еднофилни малки къщи на завръщащи се стари гърци. Ние на тяхните, гоним и се настаняваме, както хората на карадайъ изгониха българите и закупиха на ченгетата жилищата им помаци роми и турци. В съда се питат двете страни. Но кой умен отстъпва и това бе от българите, като напуснаха българия, за да ви оставим от селата в града, а гражданите ги оставихте гладни и от ПАНОРАМА ви зададе известният журналист.. Към българия карадайъ или от дпс бе или към Турция ни водите дпс. Нищо, че не ме еня за България. Българи ит тракийски род, дошли от Гюмюрджина и родени край Бяло море, Гърция. Но при сключване с Гърция и Турция Ньойски договор за 24 часа са им казаки да напъснат родните си места в Гюмюрджина, сегална Гърци
  • 64 122333

    29 2 Отговор
    Румен Радев ще бъде президент и следващия мандат без фашистката партия ДПС да го подкрепя. Ние българите сме достатъчно и не желаев вашатамазна подкрепа. Свиквайте с това или напускайте!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Гост

    12 3 Отговор
    На всички е ясно, че България е ОКУПИРАНА, от чужди интереси, дали са Хамерикани, дали са Франсета, дали са братушки...България съществува като ИМЕ, но не и като ДЪРЖАВНИ ИНТЕРЕСИ!
  • 67 Анонимен

    2 22 Отговор

    До коментар #42 от "юрист":

    Има френски карти от 15-ти Век на които пише Turque. Това говори ли ти нещо?

    Коментиран от #74, #80

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Сюнет Сюнет

    15 3 Отговор
    да го дух@ш !
  • 70 Джоко

    21 2 Отговор
    И няма да забравим теманетата на Карадая пред доволния поглед на Ердоган. Акта беше не за нас- българите най- вероятно, а с цел показно на американците срещу закона Магнитски. Край с вашата евро- атлантическа лъжа. ДПС е с ясна източно анадолска ориентация, подкрепяна и лигитимирана от клика еничари на хранилка!
  • 71 ТаУмВзе

    22 2 Отговор
    Сус бе! И марш в родината ви, Вашта...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 юрист

    21 2 Отговор

    До коментар #67 от "Анонимен":

    Р. ТУРЦИЯ Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 1922Г.- ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИЯТ ФАКТ. Дали ти харесва или не- ТОВА е положението, а ти- както искаш....Това е възникване на нова държава, А НЕ Е ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЕДНА СЪЩЕСТВУВАЛА ПРЕДИ ДЪРЖАВНОСТ- в тоав е разликата на турция с България.
  • 75 Анонимен

    6 11 Отговор
    Всички са един дол дренки и герб, и бсп, и дпс, и всички партии. Всичко в българия е шуробаджанашка. Без връзки забрави да си добре. Виж и новите с идването същото като предилните, по ок герб и дпс, пине са богати, заможни, а идват още по гладни от старата номенклатъра като Минчо Минчев.
  • 76 Който и да съм

    6 4 Отговор

    До коментар #7 от "Gowo":

    Забелязъл съм, е доста често пишеш заслужаващи уважение коментари.
    Този обаче, не се основава на реалистични преценки!
    Нима смяташ, че Радев, ако свика един съвет по сигурността, може да си позволи една такава тема да постави там?
    "Смалили" сме се до възможностите на държава джудже!
    Не че ме радва!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Анонимен

    6 3 Отговор
    Мая по БНР.. Всички сте мутри. И кво ще направите с болните стари хора майче. Телковите решения, нелк. Иставете ЕНП. Ако ще и дпс. А не отвън гладните обратно бкп.
  • 79 123

    20 3 Отговор

    До коментар #43 от "345":

    А ти какъв си? Господар сигурно:D Само си прочети писанията, логиката ти е желязна!За 500 години всички у твое село сте братовчеди с iq под 60.Затова и твоя сънародничка на изборите преди години мереше бюлетината с клечка ,за да разбере на кой ред е дпс:)Нищо не става от вас, даже не сте и турци.

    Коментиран от #139

  • 80 Мислител

    10 4 Отговор

    До коментар #67 от "Анонимен":

    681г. или 679г. мисля да е 7 век, а?

    Коментиран от #87, #88

  • 81 Кой

    8 2 Отговор
    На кой му пука за 6 тата политическа партия в НС?!
  • 82 Анонимен

    3 4 Отговор
    Идват или искат старите обратно бкп комунисти сталинисти. Мая и тя лакърдии. Лъжи. Кокала. Популисти. Колкото повече се сменят по зле за обикновените хора. До вчера крадоха българите с дпс от бкп, сега пак ще продължат с бкпбсп, ако се върнат на власт. Те българите имат връзки с дпс.
  • 83 ахмет

    8 3 Отговор
    А те и нямат родина.някакви роднини чат пат по конкретни кражби
    и толкова
  • 84 Гласувайте за

    26 1 Отговор
    която партия решите. По съвест и убеждения. Но в днешната ситуация,за избор на Президент, гласувай като Българин! Защото хамид в пряк тест ти казва: От мен ще зависи,кой ще е президент!" Ако гласуваш за друга кандидатура, отцепваш гласове.Точно на това разчита и хамидчо.Разединено общество, през което хамидчо да удари символичен ритник на Радев.Като масово подкрепи опонента му.Без значение от коя партия ще бъде издигнат.Тук не е въпрос на политика.Получи ли се, хамидчо ще даде ясен сигнал на всеки,че е незаобиколим фактор.Независимо от статут,длъжност и властова позиция.Помислете: 3,5 милиона vs 600 хиляди.
  • 85 Генерал Румен Радев

    17 2 Отговор
    Местя го веднага! Освен това не мога да си спомня да съм искал прошка от ДПС !
  • 86 Анонимен

    7 3 Отговор
    Истината е Кралицата. Там има свобода, Демокрация, а в България е Диктатура, от 1944 до днес. Вярвахте ни. Нищо ново не се скучи и дпс са дс, доносниси и ченгета.
  • 87 юрист

    18 3 Отговор

    До коментар #80 от "Мислител":

    Мани го, този твърди, че е нямало османска империя- .... историческа многонационална държава – ислямска теократична абсолютна монархия, а че в 15 век е имало държава турция... То това да се чудиш къде е расло, къде е пасло- отрича историческите факти с цел да докаже несъществуващото... Българската държава на Аспарух е по-стара от османската империя с няколко века, но... къде ти този коментатор да си го признае;0
  • 88 хммм

    2 13 Отговор

    До коментар #80 от "Мислител":

    като почнете с това 681.... колко пъти е падала България под робство след това?? Третата държва не е като първата.
    Република България официално съществува от 1991г.

    Коментиран от #93

  • 89 Анонимен

    3 6 Отговор
    Всички са комунисти и Мая лалатеалала по БНР. Учила в Ссср. Бояджии и 2мъж от хасково изгонен с камъни. Бкп магнитски. Изнервена е нещо майчето. Да си бе стояла на старата, но пуста алчност. Тралала мая
  • 90 ДПС И ГЕРБ ЗА ЖАЛОСТ СА МАФИЯА И АКО Н

    20 2 Отговор
    ДОГАН ДА ВРЪЩА РОСЕНЕЦ НА БЪЛГАРИЯ ДОГАН ДА ВРЪЩА ТЕЦ ВАРНА НА
  • 91 карамфила

    17 2 Отговор
    ДПС няма да прости и на българите че си имат Родина.
  • 92 САМО ИВАН КОСТОВ

    9 6 Отговор
    ЩЕ ВИ ОПРАВИ ВАС.. КРАДЛИВИ МЕКЕРВТА
  • 93 юрист

    15 5 Отговор

    До коментар #88 от "хммм":

    Тцъ- началото на Третата българска държава започва с решенията на Цариградската конференция от 1876г.на Великите сили, с които те ПРИЗНАВАТ, че ПРЕДИ е съществувала държава България, с българско етническо население и е време да се възстанови дори частично българската държавност. Третата българска държава е възстановена върху БЪЛГАРСКОТО ЕТНИЧЕСКО ЗЕМЛИЩЕ- т.е. върху географските области, населени с над 90 процента етнически българи- в това е и разликата ни с възникването на Р.Турция, тъй като няма формиран турски етност от ПРЕДИ създаването на Р. турция и няма как турската република да се формира върху географските области, населени с над 90 процента етнически турци.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Анонимен

    5 1 Отговор
    Майче, що не си стоя омбудсман.
  • 96 Minet Minet

    18 1 Отговор
    "ДПС"-ЕАД
    М.О.Л: Ахмед Демир Доган
    Касиер:Делян Славчев Пеевски
  • 97 Иван Костов го каза ясно

    11 1 Отговор
    Когато мафията си има главен прокурор не ви трябват нито министри, нито премиер, казва народният представител от ДБ в бившето 46 НС.
  • 98 Анонимен

    5 2 Отговор
    Много е нервно говореща мая по БНР, 12:50 часа...
  • 99 Аз от народа

    19 1 Отговор
    Защо не се направи проверка на всички депутати от ДПС и да се установи колко от тях имат и турско гражданство?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    5 8 Отговор
    САМО ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ
  • 102 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "АКЪЛ МОРЕ ГЛАВА ШАМАНДУРА":

    През 84 година стана.

    Коментиран от #135

  • 103 Анонимен

    7 1 Отговор
    Какъв гарант ще бъдеш ти или вие бе, Майче. Всички с релк решения те очакват, а до сега бяха с гербдпс. Едни и същи сте бкп комунистите. Поредната мая популистка.
  • 104 Чегевара

    2 18 Отговор
    Радев е фашист
  • 105 Голяма грешка направи Българския народ к

    15 2 Отговор
    Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ, ДПС
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Мачкай Радев

    17 2 Отговор
    Всичката сган
  • 108 Павел Пенев

    22 3 Отговор
    Вие не трябва да прощавате на Карадайъ за тази откровена глупост.Той се изтърва и каза нещо,което всички виждат а именно: Че сте етническа турска терористична организация прикрита като политическа партия.
  • 109 Хамид ,ти и руският агент доган да си го

    9 1 Отговор
    Хамид ,ти и руският агент доган да си го начекате
  • 110 Иван

    14 1 Отговор
    ,Имаме демокрация за какво движение за права и свобода става въпрос крайно време е тази партия да се премахне
  • 111 Тсссссс

    12 2 Отговор
    Всяка пръъдня от устата на депесар срещу Радев е изключително повишаване на рейтинга и избираемостта му (на Радев)! Мафията вън от България! Нека изселването към Анадола започне сега!
  • 112 Ами

    16 3 Отговор
    като сте движение за права и свободи на всички етноси, като се обиждате на родина - майка, що лидерът ви в чужда държава твърди, че родината майка е турция, защо се опитвате да турцизирате всички мюсолмани - помаци, татари, черкези и т.н. койта да ги защити от вас, от културния геноцид извършван от вас върху тях!!!! Там трябва да е насочена нашата политика, към етно културно възкръсване на татарската, черкезката и т.н. общности и противопоставяне на турцизирането им!!!
  • 113 Анонимен

    4 3 Отговор
    Тя земята е закупени от хората на дпс, помаци, турци и част малка от българи приближени до дпс и герб и бсп. И чакат бсп, за да продължат. Трябва да живееш в смесен терен играчите и да коментираш. Нямам вяра на никой. Итегчени сме от сдс, ндсв, герб. Дюсдс и ндсв ни изгониха от предприятията и системата на мвр, а фирму никнеха, но не на българи и си назначаваха турци помаци, герб посегна на децата българи и сега са извън бг, а се жалват феодалите че нямат, имат строутели дпс турци, помаци. За рях има всипко и така един по един кой в гроба, кой извън България. Права за техните си близки, но не и за честните хора.
  • 114 Догансарай

    9 2 Отговор
    А ние няма да простим на ДъПъСе това,че използват етническата карта,за да трупат милиони!
  • 115 Разобличител

    5 1 Отговор
    Как дпс са доказали, че прася е невинен, а прокопи виновен. Къде са доказателствата? Масово гласуване му е майката, за да ги направим тия нищожни. За всеки има избор: ако сте ляв, луда глАва патриотар - Костя, ако сте десен - да БГ, либерал - зелените, ако искате, но не знаете какво точно - итн, носталгиците - бсп, но ще ви метнат. Не гласувайте за граб-тия ходят на ердоган да му правят...,а и доста далавераджии по същност, душа и препитание гласуват тъй или иначе за граб.
  • 116 юрист

    3 4 Отговор
    Aма не ми поставяйте само минуси на коментар 93, а дайте да спорим по същество. Поставилите минуси- какъв точно факт оспорвате- обосовете се и го защитете с исторически факти, а не само с празни антибългарски идеологии като неоосманизма на давутоглу....
  • 117 Илхан

    8 5 Отговор
    Хора разберете ДПС и Атака са Руски проект!
  • 118 Анонимен

    3 6 Отговор
    Само глупости пишете. Как ще изкоренил дпс. По точно обратното. Изкорениха ви ре българските партии и хора българи без пари, а с българите с кражби с дпс си оправяха далаверите. За брошка сложили някакъв бакък българин учил и безавърлил в Германия и сноши по панорама ли бе, блещи глупости, но бе при Цветанка Ризова, а не в Панорама. Наизустил младото неуко българче, а знае ли се дали е българин, по време на войни, много българки са раждали от мюсюлманите и може и той и много уж българи са турци. Лошо няма, лошо е, че много националисти има крайни от турци и българи. А днес бофати турци и българи се бият срешу невинните обеднели турци и българи. Турчина мунал към пътя 2 метра и хока бедният турчин, който му казваче бе е рвдно, стщото е и с българите сталунисти. За богатите закони не се спазват, обиждат, нападат, само всичко да е на дпс турци пимаци и българи. Бойко е далеч и нищо не знае, но поне А някой разбра и го уволни, но уволнения назначи на дпс или герб младото. Пълен хаос цари
  • 119 Купчина от несъответствия

    8 2 Отговор
    Първо - етническа партия; второ - несъвместимо вероизповедание с 91% от населението; трето - 5-таколона с чужд език; четвърто - има идрути общности, но няма друга етническа партия. Довод, има Български общности по света, някъде да има БДПС? Закриване в съответствие със Закон и Кондтитуция.
  • 120 Бамбука

    9 1 Отговор
    Пеевски започна от НДСВ под крилото на тогавашните транспортен министър Николай Василев. Извадиха от ръкава, като зайче. После развитието му е свързано с ДПС и кукловодите зад тях. Какви доказателства искате ? Да се проследят всичките фирми в които участва ? Не сте балъци и знаете колко са истинските и колко скритите проценти на участието му и вашето. Ако имаме действаща прокуратура, тя ще разследва всички свързани с него и изненади няма да има. Не искате да се кротнете защото така са ви заповядали.
  • 121 114

    7 1 Отговор
    И пари да имаш, без връзки в общината и къде ли не, нищо не можеш да направиш. А новите още по гладни.
  • 122 Люси Дяковска

    12 3 Отговор
    Навря ви го прекрасно Президентът!
  • 123 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    15 3 Отговор
    Радев нищо не е казал за да ги обиди.Зададе един лесен въпрос.Излиза, че не е в правомощията на президента да задава въпроси.Между другото политиците не обичат въпроси , на които се дават прости отговори.Те обичат само такива, на които да мрънкят и прънкят без да им се разбира нищо.
  • 124 0169

    1 10 Отговор
    Свиквайте. Който и да дойде по зле ще е. Морето е на руснаците, а господин Борисов ви го каза :::Родопите са на дпс, мюсюлманите, не живеят българи, живеят бопко, но старци с 2 бастуна и правилно, че са гробище байче, за там са, сме хохо
  • 125 Пико

    10 2 Отговор
    ,,ДПС е срам за България".,,В България всички сме братовчеди".Не го уважавам казалия тези думи по други пречини ,но тук е прав.Всичко за всеки се знае,въпрос на време е да стане всеизвестно.ДПС окраде целия държавен резерв на Б-я чрез Ем.Етем.Там имаше материали/стоки/държавата да функционира сто дни опирайки се само на него.Представете си всичко да спре и сто дни само от там да живеем,без сериозни проблеми.И сега си представете какво крадене е било. И сега тези хора ще морализаторстват.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Анонимен

    1 7 Отговор
    Наивници не бъдете. 2 души нищо не могат да сторят, защото всичко е наред, но - кой българин работи черната работа, кой копа гробището, ромите. Чао. Дпс ще бъде, а българите у църна земя, гьон сурат итн
  • 128 Анонимен

    0 2 Отговор
    Браво на Балев журналиста по БНР, Некоректно!!!!!!
  • 129 Анонимен

    0 2 Отговор
    Суверена итн завърши Балев по БНР. Браво Балев, ашколсун Пич... Колко ли МИлиончета €взе от доган, тридон зарезан??????
  • 130 Родина

    5 3 Отговор
    се пише с главна буква , 0лиг0френи.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Анонимен

    1 3 Отговор
    Трябва като криско да ги опаковаме крадците на прехода. Казвам се госпожа Иванова. Гражданско акривна в медиите. Предстоят драматични събития. Политическо самоубийство някой да поеме управкението. Идват крадците, казват го ченгетата. Старите кучета на бб
  • 133 Анонимен

    1 6 Отговор
    Не на партия ВЪЗРАЖДАНЕ..
  • 134 Анонимен

    4 2 Отговор
    До 111. Те си имат дпс, хитреца философ, е наел българи от номенклатурата, сталинисти висши стил, турци, роми, помаци, евреи, арменци. И бсп и герб отзад ги оправя меди доганов. Явно отвън го комабдват турция и ссср и сащ. Тайните служби мълчат и разпитват, а те са заменени с хора на дпс, а там има българи, деца на дс, кгб, а нима доги не е от кгб разузнавач и платен от тях всички
  • 135 Гостенино

    0 1 Отговор

    До коментар #102 от "Гост":

    Сега сме 2021 година
  • 136 Адски нагли

    14 3 Отговор
    Е това е огромна просташка наглост- наглеца да ти държи сметка за забележката, която си направил за наглостта му.
    Е това са 30 години дпс
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Мислещ

    13 2 Отговор
    Българи събудете се Цонев Бисеров Пеевски предатели сатана
  • 139 345

    4 4 Отговор

    До коментар #79 от "123":

    Нещо забравяш май кой разпределя порциите, о бедни ми юроде
  • 140 Радев

    10 3 Отговор
    ДПС не са фактор ! Скоро пак ще им сменям табелите!¡
  • 141 Bai...

    10 2 Отговор

    До коментар #25 от "Спомнете заветите на Апостола":

    Не забравяй, че не всички българи са потурчени насилствено! Много от тях са приели исляма заради някоя " далавера" ! Сега е същото, само че със смяна на партии! Морал или лична изгода !
  • 142 Бунтата

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "ПАРДОН":

    БРАВО!!!!!
  • 143 факт

    0 7 Отговор
    Димитър Николов ще се казва следващият президент.

    Коментиран от #148

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Бунтата

    6 3 Отговор
    Както винаги тази подмолна партия ДПС,доказа,че е продажна и подкупна циганска формация
  • 148 Бунтата

    5 2 Отговор

    До коментар #143 от "факт":

    Кой е пък тоя бе!!!?????
    И този ли е овчар от Банкя???
  • 149 Баден Баден

    3 1 Отговор
    Тоя е завършил в Бургаския свободен университет - за него повече не коментирам!
    Призовавам президентът на САЩ да се извини публично на ДПС, Шиши и Данчо ментата, защото е уронил техния престиж!
  • 150 КРАДОГАНЦИ

    5 1 Отговор
    ДПС СА КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ЗА ВЪЖЕТО И ТРЯБВА ДА СЕ ЧАГЪРТАТ ОТВСЯКЪДЕ !
  • 151 ДОГАНОКРАД

    2 1 Отговор
    Нaй-cлeпитe бългaрcки eврoдeпутaти, кoитo зa 3 гoдини нe видяхa, чe бългaрcкитe ЛГБТИ привържeници, кoитo ca aбcoлютнo мaлцинcтвo cрeд тeхния нaрoд, пoлучaвaйки идeoлoгичecкa, пoлитичecкa, мoрaлнa и мaтeриaлнa пoдкрeпa, ce oпитвaт дa извивaт ръцeтe нa нaд 90 % oт бългaрcкoтo oбщecтвo, в т.ч. Кoнcтитуциoнния cъд, Прeзидeнтa, БПЦ, Мюфтийcтвoтo, Кaтoличecкoтo и Прoтecтaнтcкитe вeрoизпoвeдaния. Нe уcпяхa дa прoчeтaт Кoнcтитуциятa, Кoнвeнциятa зa зaкрилa нa дeтeтo, Рeшeниe пo кoнcт. д.№3 oт 2018г. нa КC нa РБ, Пaктa зa coциaлнитe, икoнoмичecкитe и културнитe прaвa нa грaждaнитe и зaщитaвaт ЛГБТИ идeoлoгиятa и cтoящитe зaд нeя кaпитaли. Aкo тe oбaчe ca избрaли дa cлужaт нa мaтeриaлния cи и кaриeрeн интeрec, тo тoвa нe oзнaчaвa, чe c тoвa изпълнявaт дoбрe рoлятa cи нa бългaрcки eврoдeпутaти. Нeкa дa cмeнят пocтa cи нa бългaрcки и дa гo зaмeнят c пocтa нa фрeнcки, нeмcки, итaлиaнcки и т.н. eврoдeпутaти, c прoизтичaщитe oт тoвa мaтeриaлни и прaвни пocлeдици. Нa мoятa cтрaнa нe ca ѝ нeoбхoдими зaщитници нa чуждa кaузa, нaрушитeли нa КOНCТИТУЦИЯТA и Рeшeниятa нa КC.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 кочо

    4 1 Отговор
    Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ДОКОГА ДА ТЪРПИМ ДПС.ЕТНИЧЕСКА ИСЛЯМИТСКА ПРОВОАКТИВНА ПАРТИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА СДС.ТОВА Е ГРЕШКАТА НА БЪЛГАРСКОТО ТОЛЕРАТСТВО И ЧОВЕЧНОСТ.СЕГАШНИЯТ ИМ ЛИДЕР КАРАДЪЯ --ЧОВЕК ШПИОНИТ И ДОНОСНИК.НАГЛОСТТА НА ТАЗИ ЕТНИЧЕСКА СБИРЩИНА НЯМА ГРАНИЦИ И МОРАЛ.
  • 154 Скорпи

    4 0 Отговор
    И като сте го подкрепили какво,да мълчи като бит г.з ли...Не го харесвам, но ако трябва да избирам,Вие сте вън от чадъра...
  • 155 ХАН КРУМ

    0 0 Отговор
    ХАЙДЕ СТИГА БЕ.ДАНЧО,ИВАН,АНГЕЛ ДА МУ ИЗТЕГЛЯТ МАЛКО ДЖОБНИ ,1–2 МИЛИОНА.СМЕХУРКО.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 фурми 2020

    4 0 Отговор
    ДуПеСе
  • 158 tate

    7 1 Отговор
    А за Батак да простим ли?? Вашата "Родина" стори това не Русия или Полша или Германия !!
  • 159 Ааааа

    5 2 Отговор
    Как пък ще подкрепите президента, той така остро да ви скочи! Но не от президента тръгнаха думите за "родината-майка", или по-точно казано "пра-родината". Без да разпръскваме прах в очите на хората, но ЯСНО четем между редовете. ДПС вече разбраха, че срещу тях не седи Плевнелиев, когото да мачкат, а интелигентен, горд български офицер!
  • 160 Така така

    4 1 Отговор
    И хората няма да ви простят за вашата изцепка пред Ердоган.
  • 161 ivan

    4 0 Отговор
    ако има6е прокуратура ръководството на ДПС 6те6е да е в затвора,в Италия закона сре6то мафията дава право да се конфискуват имоти и фирми от лица ,който по документи нямат връзка с обвиняемите

    Коментиран от #165

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 СУВЕРЕН

    1 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Г-н Радев беше избран с гласовете на ДПС и това е факт.
  • 165 Да дааа

    0 0 Отговор

    До коментар #161 от "ivan":

    То и тук закона го позволява но тези който го тълкуват пребират пачките под масата.
  • 166 Б.Б.

    0 0 Отговор
    Хамитчо много добре знае,колко се мрази ДПС от почти всички Бг-ри и от не малко от турски произход .Та да попитам,ако например той умишлено го казва да се организира кампания за Радев и самите те тайничко да дадат гласове за Радев,дали няма да са по-полезни за една бъдеща целувка на Лъвов мост.Дори Радев,дали не го попита за родината да обедини България в своя подкрепа.Познавайки политиците и техните номера,май,май...ще се роди нова любов.И пак ще се смее най-добре,който последен ще се смее.
  • 167 Анонимен

    0 0 Отговор
    Не бъркайте Бисеров. Много неща не знаете. Дядо му е бил кмет на село Бисер, Хасковско. Преди 1944, имали са сгради конфискувани именно от цк на бкп, баща му Дамян Бисеров бе един от репресираните от живков юристи и имаха право да раборят само като адвокати, но не и съдии, прокурори, съдия-изпълнители, в арбитража де. А синовете, единият юрист и приятел на Доган не го прави глупав, от мнозина юристи, съдии, Син Бисеров е много начетен, а за брат му в град Хасково живеел много зле. Дамян Бисеров покойник, бе човек с добро сърце, векик човек. Вечна му памет! И сина му е умен, за данчо кажете, който го познава, но Бисеров само хубави неща, като юрист.
  • 168 Анонимен

    1 0 Отговор
    Палачинката е обърната. Дпс са богати и трудолюбиви. Те го казват. Свърши вашата, ние ще командваме. Прави са. Кой има пари ще живее, а кой няма 2 на 2. Приятелите ни бяха от заможни семейства. Нищо общо няма хасково с ореди 40,50 години. Светът се променя. Свиквайте, свикнахме. Навремето избиха бкп интелигенцията. Къщи им бяха конфискувани в центъра на Хасково и дбес е развалини града. Идват от Ивайловград, а от града, старите ударени от бкп комунистите. От 1944 до днес все сте вие от бкп сталинисти, диктатури. Бисеров е в Италия, а като му ползваха имотите цк на бкп, дали им е било ок. Бг е една развалина. По зме и от живково време.
  • 169 121

    0 0 Отговор
    И който и да дойде, лесно няма как да се оправи България. Оправиха се мошеници, но не и честните хора. А за Радев, нищо че подкрепя бсп, те не са селяните от бсп. Те са зенеделци, бг е била селскостопанска държава. Неутрален по може да са. Но от селата бълфарите се държат. Те са малцинство. Слезнаха от балкана и са за дпс.
  • 170 КОЙ

    3 0 Отговор
    Чудно ми е медиите защо дават толкова често трибуна на турската партия толкова ли са завладени от дпс ???
  • 171 Професионалист

    4 0 Отговор
    Много точно го попита президентът, защото който е роден в България, неговата родина-майка е България. Тъпите мутри от всички партии разбрахте ли?
  • 172 КОЙ

    6 0 Отговор

    До коментар #41 от "Анонимен":

    Чантичката и за турция и ти и дядо ти ицялата ти рода в България не сте желани.
  • 173 Анонимен

    1 0 Отговор
    Дпс вирее в делиормана, но в хасково, пловдив, купили жилища роми и турци и българи умни, учени, но пенсионери, събрали се и ги принудили да си ги продадат, били на запад, но кой не слуша ги гонят, а я кърджалъка ромите ги настаняват в елитни ченгеджийски жилища. В Пловдив турчина дал на квартира и му казали за 24 часа да се маха, продал гаража и апартамента за 180 хиляди, но разбран турчин. И в дск си внесе парите а ромите са с предимство, телк също. Бг е санаториум. Кой ще работи. От балкана. Хихи
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Истината

    0 2 Отговор
    Те дпс нямат вина, а бкп, сдс, ндсв, абв, бсп, герб. Мат сте, България. Те имат много пари. Бизнесмени са. Как ще ги стигнете дпсто. Раята роми им работят, а и мюсюлманите. Строят нова България. Земята се Изкупува от тях-дпс. Ходят на запад в строителството, фризьорски салони имат в Германия. Живков ромите ги е мачкал, но карат коли, бизнесмени са, димитровград пазара са те защо да учат. От учене полза в бг няма. Работят учени като пазачи. За 380 лева.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Анонимен

    1 3 Отговор
    Герб, дпс и част от бсп са против Президента РРадев!
  • 178 Анонимен

    0 1 Отговор
    Ква турция. Карадайъ е помак. Те са българи.
  • 179 ...

    0 0 Отговор
    Ква турция. Карадайъ е помак. Те са българи. Гледай в мтмб време разделно или прочети книгата, нищо, че някои или повепето се турчеят днес, а по живково бяха с българите. Българи мюсюлмани или мохамедани са. Вярата им е, но не знаят пивечвто турски. Кви турци ви гони и Турция. От кръста нагоре са българи, надолу изповядват исляма. На великден черпят, едно яйце и едно парче баклава и на село ги погребват, а не в града, къпят ги и голи.. И с каруцата, само мъжете ходят до гробищата
  • 180 Анонимен

    0 0 Отговор
    Не бъркайте дпс с обикновени хора турци, помаци роми. От тях има много качествени, но ги настройват дпс, а и от дпс зависи всичко. Очевидци сме и много турци и българи напуснаха България, а и градската умна ромка, ние ще живеем с помаците, българите сте крадливи и мързеливи. Дали е нейно собствено мнение или. Не ме интересува. Има много по важни неща от думите на карадайъ и който и да е. Към къде ни водите карадайъ от дпс, турция, ЕС или... Това искат българите от вас. А не кой кво казал. Ако бг е към ЕС следва вашите роми да ги за дължите да учат, а родители да работят. И ако има тормоз над децата им, да бъдат отнети от родителите и дадени за осиновяване, както е в Холандия и др западни държави. Време е и за бедните, а не само да гледате кой има пари.
  • 181 Анонимен

    1 0 Отговор
    Кво ще правим, ако минем към Турция. В автобусите жените нямат право да сядат при мъжете. Едните на една страна, другите на другата. Квото кажат.
  • 182 КСЕНОфил

    1 0 Отговор
    Аркадаш , ИСТИНАТА не винаги е ПРИЯТНА и често много , ама много БОЛИ ! Важното е , че се намери и някой да ви я каже. Арменците , евреите с какво са по-различи , че даже и майчиният им език ?
  • 183 Faith No More

    1 0 Отговор
    Това от РАДЕВ е предупреждение къв Карадайъ и хората му , да си подбират думите и да ВНИМАВАТ какво говорят !
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 възпитан

    2 0 Отговор
    Бок--- хем сте ос--ни хем се правите на голями вървете на ма----- си но не в Българския парламент
  • 186 МЕМЕД

    1 0 Отговор
    ние пумаците от Родопите ще гласуваме за Радев
  • 187 БУРИМЕЧКАТА

    2 0 Отговор
    ГЕРБ И ДПС Е МАФИЯ ДА ПОМНИ МАЛОО И ГОЛЕМО
  • 188 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    Е КАКВО ТОЛКОВА Е ПОПИТАЛ РАДЕ , КОЕТО НЕ Е ЗА ПИТАНЕ .
    ВЪРВИ ,И СЕ ВИЖДА ГОЛАТА ИСТИНА - НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ТУРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ БЯЛА КОЖА ИМА В ТУРСКО , ОТКОЛКОТО ЧЕРНА И ГРОЗНИ В БЪЛГАРИЯ . ДА ПИТАМЕ ЛИ ЗА БАЩИТЕ .... КЪДЕ СА ОТИВАЛИ ТЕЗИ ОТ " ТРИ СИНДЖИРА РОБИ " .
    ПАК ПОВДИГАМ ВЪПРОСЪТ , КОЙТО БОГОМИЛИТЕ СА СКРИЛИ В ПОМАК - ПОД МЪКА ХОРА .
    ЗДРАВЕЙТЕ ПОДМЪЧЕНИ ,
    И В ТУРСКО И В БЪЛГАРСКО ХОРА ...
    ИМА ЛИ В ТУРСКО ПОМАЦИ . ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТОТИЯ В БЪЛГАРИЯ ГИ ПРЕВЪРНА В ЕТНОС .
  • 189 какъв си бе

    1 0 Отговор
    дебелак неден...
  • 190 дебелаков

    1 0 Отговор
    и карамайнов са пръчки на дръндарския тъпан....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове