19 Септември, 2021 11:02, обновена 19 Септември, 2021 11:44 26 587 386

Това са лицата на "Продължаваме промяната" на Кирил Петков и Асен Василев (ВИДЕО)

  • кирил петков-
  • асен василев-
  • продължаваме промяната

Новата формация подкрепя Румен Радев за президент

Това са лицата на "Продължаваме промяната" на  Кирил Петков и Асен Василев (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кирил Петков и Асен Василев влизат в политиката чрез "Продължаваме промяната". Те ще подкрепят Румен Радев.

Това стана ясно от изявление на бившия служебен икономически министър Кирил Петков пред медиите. Асен Василев уточни, че в момента се водят разговори със 7-8 партии. Целта е да се създаде коалиция под името "Продължаваме промяната". Партията МИР не е сред тях, уточни Асен Василев. Той уточни, че все още не са избрани партиите.

Петков и Василев са заложили на "Продължаваме промяната" за име на политическата си организация.

Идеята за проекта се зароди, когато започнах да работя с 46-ия парламент. видях желание нещо да ес промени, но и невъзможност да се постигне консенсус как страната да продължи напред, уточни Асен Василев. Нормално правителство не се сформира. Говорих ме с Кирил и си казахме, че това е начинът, колкото и да сме неподготвени. без парламентарно правителството няма как да стане истинска промяна. Не знаех, че тук има толкова много партии. Безброй партии ни предложиха да ни станат мандатоносители. Партия МИР не е сред тях. Успяхме да прокараме бюджет дори без да имаме един депутат. Следващото правителство най-вероятно ще е коалиционно, прогнозира Асен Василев.

Трябва да може да се сглоби управление и сме готови да работим с хората, които споделят идеите и ценностите ни. Когато решим с кои партии ще се коалираме, ще ви ги съобщим, обеща Асен Василев.

„В последните 4 месеца започнахме промяната. Имахме много ясни и точни цели. Първата – да спрем корупцията. Пример за това е ББР. Вторият беше да освободим малкия и среден бизнес. Приоритет номер 3 – да привлечем високотехнологични инвестиции. Приоритет номер четири беше да разпределим равномерно всичко получено. Всъщност вие ни познавате, не включваме нищо ново, просто искаме да продължим направеното през тези четири месеца. Не е важно дали си ляв или десен, важното е да си почтен”, каза Кирил Петков.

Такива били и критериите за хората, които влизат в политическия проект. Те трябва да имат добра кариера извън политиката, да не са били в повече от 1 партия, да нямат скандали, които не могат да се проверят. Всеки член ще подпише и договор за почтеност, с който ще гарантират, че нямат скрити финанси.

Сред първите представени беше Деница Петкова, която е магистър инженер, а в момента е предприемач. Тя има опит с Британската кралска академия по инженерство, където е видяла, че иновации се постигат и в страни от третия свят.

Това са лицата на
Снимка: БНТ

В екипа на Петков и Василев влиза и Яна Болникова, която е била част от екипа на Министерството на икономиката. 13 години работи в аутсорсинг индустрията. Тя изрази надежда, че промяната ще обхване всички градове в страната.

Данъците в България няма нужда да се пипат, постъпленията са достатъчно, особено, ако НАП отиде и си ги събере от големите фирми, каза Асен Василев.

Въпросът е, че всички контролни механизми са изключени. Видяхте колко пари се разходват без обществени поръчки или нагласени. Искаме държава, която ще дава равен старт на всички. Това не е утопия. Спрем ли течовете, всичко това може да се случи. Бизнесът ни ще започне да работи по-добре, ще видим и все повече млади хора, които ще се завръщат от чужбина. Всички сме живели в чужбина, България ни е мила. И тук ми харесва най-много. Ако си оправим средата, изчистим си държавата, ще можем да се гордеем с България каквато е и ще бъде, а не само с миналото ни. Можем да го направим, но само всички заедно. Помогнете ни или си изберете някоя от многото партии, заключи Асен Василев.

Засегнахме много интереси. В следващите 60 дни от сутрин до вечер засегнатите ще опитват да ни спрат. Това не е президентска партия. Много харесваме президента. Нито веднъж не ни е казал какво да правим през тези месеци. Целта ни е една единствена. Да работим за България. В последната седмица и половина сме говорили със 7 партии. Не искаме никой да ни пълни листите, нито финансиране от някого. Имаме нужда единствено от регистрация, защото изгубихме много време. Вярвам, че коалицията на почтените ще има над 121 депутати в следващия парламент. Кои ще влязат в нея - скоро ще разберете, посочи Кирил Петков.

Единствените хора, които могат да ползват името сме аз и Кирил. Никой не може да говори от наше име. Няма да вземаме готови структури от никаква партия, не сме преговаряли и няма да го направим, обеща Асен Василев.

Кирил Петков беше министър на икономиката във втория служебен кабинет на Румен Радев. Асен Василев пък бе начело на финансите.

И двамата са завършили "Харвард" и имат реноме на сериозни професионалисти, успявайки да направят добра кариера и в частния сектор. На изпроводяк от Министерството на икономиката Петков каза, че в бъдещия проект ще влязат хора със сериозна експертиза.

От БСП обвиниха Петков и Василев в опит за привличане на членове на левицата. Остава интригата около президентската надпревара. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза, че вече имат кандидат, но отказа да назове името му.

Сътресенията на политическата сцена дойдоха с появата на Кирил Петков и Асен Василев, които със своя проект „Продължаваме промяната” ще търсят място в следващото Народно събрание. От БСП признаха в ефира на NOVA, че е имало опити да привлекат хора от левицата. В същото време се заплита интригата - президентът има ли влияние върху новия проект или не. А според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов партиите трябва да се смирят и да има редовно правителство в следващия парламент. БСП вдигна завесата - от новия проект на Кирил Петков и Асен Василев са правили опити да отцепят хора от левицата.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 187 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 München

    384 174 Отговор
    Гласуваме за тях!

    Коментиран от #22, #29, #43, #47, #66, #279, #289, #293

  • 2 choki

    233 87 Отговор
    Ще гласувам за Кирчо №1!

    Коментиран от #147, #295

  • 3 Obscure

    269 54 Отговор
    Не да отцепят... Всичките да им вземат!!!
  • 4 БРАВО

    396 126 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА РУМЕН РАДЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ

    Коментиран от #41

  • 5 GGG

    446 64 Отговор
    Промяна ще има, когато ГЕРБ и ДПС се махнат от властта!

    Коментиран от #31, #33

  • 6 Obscure

    185 79 Отговор
    А Курнелка да назначат за хигиенист на офисите!!! ;-)

    Коментиран от #16, #218

  • 7 Гост

    318 119 Отговор
    БРАВО,НАЙ ПОСЛЕ ПО ЧЕСТНИ И ИСТИНСКИ ХОРА ДА СЕ ПОЯВАТ

    Коментиран от #24, #133

  • 8 Dinero

    290 94 Отговор
    Това е истинската промяна!

    Коментиран от #275

  • 9 Давайте

    255 70 Отговор
    все така и само напред !
  • 10 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    297 105 Отговор
    ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ИМАЩИ ПРАВО НА ГЛАС ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЗИ МОМЧЕТА!!!!!ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА!

    Коментиран от #173, #187

  • 11 Георги

    131 290 Отговор
    Новите тамагочета на Прокопиев …. сега ще се прегърнат с ДБ и отново ще бъдем управляване от олигарх … честито на всички будали. През цялата си кампания медиите му обиждаха ИТН и хвърляха долни лъжи към тях. И овцете се заблудиха … то 10-15 години БГ ще е по-зле и от Афганистан. Честито предатели!

    Коментиран от #27, #83, #100, #227, #232

  • 12 Не разбрах

    53 164 Отговор
    С какво ще се кандидатират за НС. Очевидно без да Продължават промяната.
  • 13 Абе

    267 60 Отговор
    Айдее ентелегенцията гласуваща за герб веднага ще пищи как може хора били в Харвард да ги управляват, а не милиционери от мутри от симеоново.

    Коментиран от #380

  • 14 Дани

    197 39 Отговор
    Нека има промяна.
  • 15 Чекмеджан

    166 31 Отговор
    Крадлив , лъжлив , беглив , страхлив , що е то ? :)

    Коментиран от #345

  • 16 Си ган

    25 90 Отговор

    До коментар #6 от "Obscure":

    Майчето по-добре..

    Коментиран от #67

  • 17 Потурко

    117 43 Отговор
    Успех и Само Напред и Нагоре .... но без Пульо моля!
  • 18 ТаУмВзе

    85 148 Отговор
    Продължавате промяната ли? Явно геноцида, слугинажа и кражбите си взеха нови лица. Нищо повече. Козяк бейби! Последния бял, да вземе Знамето и да разкаже как цяла нация се самоуби.

    Коментиран от #37, #150

  • 19 Първите

    157 55 Отговор
    искащи и можещи да осъществят промяната ! А и с топки !

    Коментиран от #32, #352

  • 20 Отегчен

    63 59 Отговор
    Абревиатурата ПП навява доста тълкувания .

    Коментиран от #323

  • 21 Стойко

    166 56 Отговор
    Имат близо 10% според про-герберската агенция ТРЕНД. И то още е началото. Мисля че постепенно ще качват и ще бъдат едни от първите

    Коментиран от #25, #59

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Страх и памперс

    171 59 Отговор
    Успех на Кирил и Асен, промяната е необходима за състоянието на България. Да живее България и достойните и морални Българи!

    Коментиран от #49

  • 24 Даааа

    69 145 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Единия 3г затвор за 2 гражданство другия умен измамник.
  • 25 Последния Софиянец

    131 55 Отговор

    До коментар #21 от "Стойко":

    Кирчо има доверие близо 34 % а тиквата 15...В момента сме на АГОРА и ликуваме и празнуваме. Ще бъдем първи на изборите с убедителна преднина!

    Коментиран от #77, #161

  • 26 НРБ

    95 142 Отговор
    Проекта е Продължаваме ПОДМЯНАТА !!! Кирил излъга президента за гражданството му, излъга по-късно всички, които го питаха за същото и сега как ли не, той ще възроди държавата !!??? Интересно в Харвард как се плащат таксите, как стигнаха с Асен до там....или мамини червени пари ги изучиха, га сега да се правят на демократи !!! Ясно като бял ден...подставени комунисти , ново поколение, завършили на запад и САЩ...червен балон надуват яко

    Коментиран от #231

  • 27 Обидения

    61 27 Отговор

    До коментар #11 от "Георги":

    Ако смяташ, че искаме да заменим дЖибката с дивана, много си се объркал!

    Коментиран от #119

  • 28 сигурно

    110 30 Отговор
    Тези млади хора и иде си нямат , е крадците които ще се пенсионират в парламента ще ги изядат с парцалите !!!Но все пак им желая успех.
  • 29 Boxer EZ 30

    60 25 Отговор

    До коментар #1 от "München":

    Ще гласувам за тях ако ми предложат:
    1. Въвеждане на нов стандарт за предизборна програма, с която всяка партия да кандидатства работа в парламента:
    Декларация за максималният външен заем, който партията би подкрепила за целият мандат и съответно, на годишна база.
    Декларация за или против запазването на валутният борд
    Декларация за или против задължителната ваксинация.
    Премахване на думи като увеличаване/намаляване и по-вече/по-малко и заменянето им с проценти,точни цифри и суми.
    Изготвяне на процентен Държавен Бюджет в табличен вид, на базата на средноаритмитичните дялове от Държавните Бюджети за последните 10 години, с точност до 0,1 %. Ясно ще се вижда, при кои сектори ще има увеличаване и съответно при кои ще има намаляване на финансирането, т.к. процентите са 100, ни по-вече ни по-малко.

    Коментиран от #256, #328

  • 30 Платени Тролове

    37 67 Отговор
    На Прокопоко в адака😄. Троленето да започне
  • 31 Жоро

    16 21 Отговор

    До коментар #5 от "GGG":

    Ами махнете ги де, кой ви е спрял ? Само едни 80% липса на избиратели и лентяи..
  • 32 Особенно на

    29 55 Отговор

    До коментар #19 от "Първите":

    Асенчо , от време на време топките му стават двойно повече
  • 33 Не е достатъчно

    42 14 Отговор

    До коментар #5 от "GGG":

    Промяна ще ива само тогава, когато го влезнат в затвора
  • 34 JEFF

    98 45 Отговор
    Твърдо за тях. Пожелавам успех на най-добрите , вярвам в добрите им намерения . Успех, здраве и просперитет !
  • 35 Канада, фалит, културист

    69 110 Отговор
    Смешно и грозно. Кой е посъветвал тези момиченца да се хилят като пачи. Народът мре от глад. Канадецът каква почтеност, вие започнахте с лъжи. Вие водите гладна радева зима.

    Коментиран от #44

  • 36 БГ гражданин

    62 79 Отговор
    Cтигa c тeзи измиcлeни имeнa нa пaртии и кoaлиции, бeз пoлитичecкo и идeoлoгичecкo звучeнe! И каква е промяната? Какво точно промениха?

    От 30 години слушаме за промени и нови проекти и всичко върви надолу, а хората мизерстват!

    Поредните „спасители“, които искат да седнат на държавната трапеза.

    Жалко, че ще има балъци да им се вържат…

    Коментиран от #144

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 LIVERPOOL CHAMPION 🏆 21/22 !

    97 44 Отговор
    Твърдо заставаме зад господин Петков !
    Мачкай герберугите,а и другите !!!

    Коментиран от #51, #178, #181

  • 40 100

    22 24 Отговор
    Политическа партия продължаваме промяната- ПППП

    Коментиран от #331

  • 41 Ще гласуваш

    28 52 Отговор

    До коментар #4 от "БРАВО":

    за кокошките на баба си в курника. Те по-стават за политици.
  • 42 Илхан

    97 36 Отговор
    Тия двамата се осмелиха да се противопоставят на мафията и спряха кражбите и далаверите на ДПС и ГЕРБ.

    Коментиран от #48, #341

  • 43 Boxer EZ 30

    45 11 Отговор

    До коментар #1 от "München":

    И още:
    2. Система за контрол на квалификационни изказвания в НС:
    При първото заседание на новото НС да се въведе автоматична система за контрол и санкциониране на квалификационни изказвания, подобна на контрола от модераторите по форумите. Тъй като на изборите, българският народ вече се е произнесъл относно депутатите, следва всяка квалификация към партия или човек, да се счита за неработно време на парламента. Човекът, позволил си да използва квалификации (църBул, болонка, ТКП, токсична партия на хаосът и т н) да заплаща разходите на целият парламент (1000лв/мин) за времето на неговото изказване и то да бъде добавяно автоматично към работното време на парламента за деня. При всеки рецидив, санкцията да се удвоява спрямо последната .
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Отряд1

    57 41 Отговор
    Тези момчета изглеждат читави. Но ... едно голямо НО трябва да се забие в главата на всеки. Първо, спомнете си как царя взе властта, колко хубаво говореше той, после се сетете как той кажи речи нищо не направи, освен да подхранва корупцията. След това дойдоха социалистите, тъй като от царя нищо не излезе... с какви думи ни омайваха и какви обещания правеха. Народът захапа кукичката, без да мисли. Това немислене му коства много, защото след като социалистите не направиха нищо в лицето на Станишев, се появи харизматичния Бойко, който омая отново полузаспалово ни общество. Заменихме корумпираните с мутри, и в един миг, ни се струваше, че ще излезем от омагьосания кръг, но ... какво ще се досетите, днес ни се иска някой да ни изкара, защото ние сами не виждаме, че все следващ говори мили и приятни неща, до момента, в който трябва да се гласува. То друга логика няма... за този народен глас, какво ли не биха направили кандидат-депутатите, какви ли не обещания биха дали, та дори и хора на луната ще пратят, само и само да се доберат до властта. А после, като хванат кокала, тъй като той е изключително тежък, им чупи вратлетата, и практически тялото се оказва без основният си инструмент - главата и мозъкът в нея. Та, защо си мислите, че с Василев и Петков нещата ще са различни, а не просто старото, но казано по Харвардски?
    Защо, бе хора? Защо?

    Коментиран от #60, #222

  • 46 АМОН

    61 28 Отговор
    ПРОМЯНА НЯМА!!!
    Какво продължавате?!!

    ГЕШЕВ Е НА ВЛАСТ , СТРУКТУРИТЕ НА ГЕРБ -ДПС ВЪРЛУВАТ В ПРОВИНЦИЯТА КАТО ВЪЛЦИ В КОШАРА.

    В ЕНЕРГЕТИКАТА ДОГАН И КОВАЧКИ РЕДЯТ СПЕКУЛАТИВНИ ЦЕНИ НА ТОКА ВОДЕЩИ ДО ИНФЛАЦИЯ И БАНКРУТ НА ДЪРЖАВАТА.

    ЗА ГЕШЕВ И ИЗБРАЛИЯТ ГО ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ДА НЕ ГОВОРИМ.
    Нищо там не се е променило гълъбчета златни.
    А всичко започва точно от смяната на ВСС избрал гешев и това туморно образование каквото е съда и прокуратурата.

    НЕОБХОДИМА Е НОВА КОНСТИТУЦИЯ С НОВИ ПРАВА НА ПРЕЗИДЕНТА ПОСТАВЯЩИ В ЗАВИСИМОСТ И ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ И СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА.

    ДОКАТО ГЕШЕВ И ИЗБРАЛИЯТ ГО ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ НЕ БЪДАТ ЯХНАТИ ПРОМЯНА НЕ МОЖЕ ДА ИМА.

    ПРОМЯНА ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО СЕ ОТНЕМЕ ТОЯГАТА ОТ ГЕШЕВ!! Иначе е истинска подмяна!!

    Коментиран от #194, #301

  • 47 Boxer EZ 30

    27 9 Отговор

    До коментар #1 от "München":

    И още:
    3.Ковид:
    Да се предлагат безплатни тестови комплекти, изпратени по куриер, така че който има съмнения, че е болен , да се тества и да се карантинира. Така ще започнем да отделяме и затваряме болните, а не здравите както е сега. Така ще се пренасочат пари от лечение към превенция. Ще спасим хора и ще спестим пари.
    Да се определи автоматична компенсация, за всеки час ограничено работно време или карантина, на всеки човек на базата на внесените осигуровки за последните 12, 24 или 36 месеца, което е по-високо.
    Да се изнася ежедневно статистика за повторно заразените официално преболедували и тяхното състояние.
    Да се изнася ежедневно статистика за заразените ваксинирани и тяхното състояние.
    Да се изнася ежедневно статистика за печалбите на производителите на ваксини, от началото на пандемията и за последните 24 часа.
    Да се дефинира в държавен вестник понятието : „Информирано съгласие при наличие на Фирмена Тайна”.

    Коментиран от #102

  • 48 БГ гражданин

    45 56 Отговор

    До коментар #42 от "Илхан":

    На Мустафата П0миярите !

    Харвардските м0шеници в действие !

    Девиз: Кради, за да имаш. Върти далавери, за да управляваш !

    Коментиран от #53, #72

  • 49 ОСА

    62 64 Отговор

    До коментар #23 от "Страх и памперс":

    Достойни българи !!!???? Двама изпечени лъжци с широки усмивки !!, Единият безсрамно излъга президента и нанарода за Канадското си гражданство, Асен пък съден за измама на съдружници/окраде ги/ и сключи споразумение със съда, тоест призна вината си....това ли са спасителите на България...достойни ????

    Коментиран от #64

  • 50 Алфа Вълкът

    24 40 Отговор
    Как говори като травестит!

    Коментиран от #209, #273

  • 51 Един

    39 19 Отговор

    До коментар #39 от "LIVERPOOL CHAMPION 🏆 21/22 !":

    И Радев е твърдо зад тях. Много твърдо.
  • 52 Кирчо ксерокса

    23 32 Отговор
    Оофф още едни с дънко ще ни оправят... тия поне не са с разпрани гащи и силно се надяваме да изритат другите "нови" и с езици от НС
  • 53 Също

    37 41 Отговор

    До коментар #48 от "БГ гражданин":

    към девиза на мошениците:

    „Продължаваме подмяната“ и се надяваме повече деbили да ни повярват!
  • 54 Хахаха

    51 51 Отговор
    Господ да ни е на помощ с тези нови юпита..., като се сетя за Милен Велчев, Николай Василев.

    Кирил Петков е извършил криминално деяние с подаване на декларация с невярно съдържание пред президента, за да встъпи като министър.
    Асен Василев е крадец на софтуер и прикрива данъчен измамник Спецов, който дължи данъци, а стана шеф на НАП.

    Тези двамцата са много зависими от КОЙ
  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 37 Отговор
    новата олигархия
  • 56 абг

    28 11 Отговор
    Пъ пъ пъ пъ, ще се казва партията, така ли ? Политическа Партия ПП.
  • 57 юрист

    30 31 Отговор
    ...Публикувано във факти.бг: Не е важно дали си ляв или десен, важното е да си почтен”, каза Кирил Петков... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ- ако една политика изисква да се вдигнат данъците, а другият вид политика- напр. дясна, изисква това да не се случи, как точно ще стане това- да бъдат съвместени...ИМЕННО В ПОЛИТИКАТА Е ВАЖНО ДАЛИ СИ ЛЯВ ИЛИ ДЕСЕН, а изявлението показва, че този, ойто го е дал, си няма понятие от държавно управление. Държавното управление НЕ Е частна фирма, решенията в него не се вземат само чрез критерия законосъобразност, а и чрез критерия целесъобразност- за 1вия вид си има закони, а за втория вид НЯМА закони, НЯМА писани правила и е много трудно да се оспори, оспорването му в съд е почти невъзможно. ВСИЧКИ кандидати трябва да са завършили специалността Публична администрация, преди изобщо да си отворят устата за политика, Що ме карате да защитавам политиците, след като не искам...Най-добре е пряка демокрация и да се приключи с всичко....

    Коментиран от #62, #74

  • 58 Васко кръпката

    45 37 Отговор
    Най после свестни хора,Боже !...
  • 59 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    52 42 Отговор

    До коментар #21 от "Стойко":

    ПРИЯТЕЛЮ СТОЙКО според мен
    ПЕТКОВ
    ВАСИЛЕВ
    са тръгнали на лов за баламурници
    а шараните кълвът ли кълвът на кукичка

    Коментиран от #69, #107

  • 60 ами мисли бе

    39 21 Отговор

    До коментар #45 от "Отряд1":

    сам го каза ! царя ПЪРВО взе властта а после показа че нищо не направи срещу корупцията . тези двамата ПЪРВО ПОКАЗАХ , че имат желание и сили да се борят срещу корупцията а после заявяват , че искат и чрез влизането си във властта да продължат работата си за която ги подкрепя мнозинството избиратели

    Коментиран от #134

  • 61 кольо

    38 19 Отговор
    не разбрах ще трябва ли да чакаме 800 дни или по- малка ?
  • 62 На море

    29 13 Отговор

    До коментар #57 от "юрист":

    Еми искат да са десни ама как да стане като се движат по левия тротоар/поне по-голямта част от тях/

    Коментиран от #73

  • 63 Хуарбуса

    58 17 Отговор
    Тези до изборите ще вземат още 10-12% от смазания ЧАЛГАР и ще го изхвърлят извън парламента! Заслужено разбира се

    Коментиран от #139

  • 64 Алфа Вълкът

    31 24 Отговор

    До коментар #49 от "ОСА":

    Българинът е прост разбери го, като правиха проучване за коефициента ни на интелигентност, бяхме едни от последните в ЕС и Европа. Дори 20% от населението ни не знае какво е коефициент!

    Коментиран от #97, #235, #237, #278

  • 65 Българин

    43 23 Отговор
    Харесах изказването на Асан Василев:"колкото и да сме неподготвени"-кратко и ясно казано,самопринание.
  • 66 АМОН

    40 21 Отговор

    До коментар #1 от "München":

    Поредните "спасители"
    То крадливият дедо ли не ни спасява за 800 дни, то Борисов ли не събаря барбукюто на Доган , то не бяха спасители като Долен Сидеров , Патриоти и всякаква нагласена от ЗАДКУЛИСИЕТО ИЗМЕТ подобна на тази на ЧАЛГАРЯ.

    ЧАЛГАРЯ КАТО ПОСЛЕДЕН СПАСИТЕЛ НИ ПРЕДЛОЖИ НИКИ ВАСИЛЕВ ЗА ПРЕМИЕР, И ДОКАТО НИЕ ГЛЕДАХВЕ КОИ СА МУ МИНИСТРИТЕ , Никито с агент Румянцев , Аспаруховия Бригадир и царския син Кирил удариха шамара не саво на ВИВАКОМ , но и на ЧЕЗ - БЪЛГАРИЯ.

    СДЕЛКАТА ЗА ЧЕЗ НА ДРУГАРИТЕ ОТ ПГУ БЕ НАЙ ГОЛЯВАТА ОТ 20 ГОДИНИ И НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗА КАК ДОКАТО ЧАЛГАРЯ РАЗИГРАВАШЕ ШОУТО С ПРАВИТЕЛСТВОТО ТЯ СЕ СЛУЧИ НЕЗАБЕЛЯЗАНО.

    СТИГА С ЦИРКАДЖИИ.
    Нещата вървят към излизане на улицата , така както АРЖЕНТИНЦИТЕ го направиха през 2001 година и изметоха всичко което бе част от системата.

    Коментиран от #377

  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 29 Отговор

    До коментар #16 от "Си ган":

    и тия ще се сгромолясат то РИБАТА в морето а те сложили тиганн на печката
  • 68 Антитрол

    33 16 Отговор
    "В същото време се заплита интригата - президентът има ли влияние върху новия проект или не."

    Ако президента има влияние върху този проект това само може да помогне на тези момчета - тогава и аз ще гласувам за тях но засега ще изчакам - ако залитнат към ДБ до там ще е с моята подкрепа.

    Много е важно и какви лица ще изкарат в своя проект - ако мислят да лансират стари муцуни пак до там ще е с техния проект.

    Коментиран от #75

  • 69 Стойко

    32 24 Отговор

    До коментар #59 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Те щото другите като Герб и ИТН не търсят шарани които да мачкат. А и са свързани с криминални мутри докато за тези няма информация засега зад тях да стоят мутренски групировки

    Коментиран от #82

  • 70 Грульо

    33 6 Отговор
    Разпарчетосаха избирателите със 100 партии на промяната, а тиквите калинки си остават обединени и на държавни постове. :D

    Коментиран от #285

  • 71 Всички злобеят...

    42 25 Отговор
    Щом ПП изгреят...
    Давайте момчета !
    С вас е късмета !
  • 72 Илхан

    24 12 Отговор

    До коментар #48 от "БГ гражданин":

    И пълни чекмеджето на вожда пожарникар и мутра.
  • 73 юрист

    21 15 Отговор

    До коментар #62 от "На море":

    Аполитичен човек съм, не ме интересува политиката, но това, което предлагат означава изтриване на политиката от държавното управление, което е невъзможно. Ако искат да няма политическа класа- аАЗ СЪМ ЗА- обаче- трябва да предложат ДРУГ ВИД система за държавно управление, която е един единствен вариант- пряка демокрация. В университета не сме учили за друг вид демокрация, освен за представителна и пряка и не е известно да има друг вид демокрация. Като гражданка ненавиждам всички политици, като адвокат обаче мнението ми е горенаписаното.

    Коментиран от #84

  • 74 икономист

    21 10 Отговор

    До коментар #57 от "юрист":

    ако не знаеш австрия води дясна политика с данъци от 20 до над 50 % но има леви мерки!! 900 евро е миндестверсихерунга и нотщандс хилфе !

    Коментиран от #86

  • 75 Според Кирил Добрев

    13 18 Отговор

    До коментар #68 от "Антитрол":

    Тези ще правели коалиция ХАРВАРД +СОРБОНАТА тоест между тях и ИТН. Така дал интервю за ФРОГНЮЗ което ми изглежда странно
  • 76 фрет

    18 17 Отговор
    БСП ПО СТАР КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОЧИН ЖИВЕЯТ С МИСЪЛТА ЗА "ВРАГЪТ". Те навсякъде търсят врагЪТ- врагЪТ с партиен билет, врагЪТ отвън, врагЪТ, врагЪТ, врагЪТ... Сега новата партия я припознаха като "врагът отвън". Комунистът си е комунист и никога не се променя.
    Защо БСП още в зародиш вижда враг в лицето на новите?!
  • 77 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 9 Отговор

    До коментар #25 от "Последния Софиянец":

    най добре се смее който се смее последен
  • 78 Gowo

    39 20 Отговор
    ,,Промяна "означава разкрития .Разкрития за престъпния период на владичеството на Толупа и Туловището.
  • 79 НЯКОЙ

    32 5 Отговор
    Членовете на другите партии не са крепостни - всички са свободни хора да направят избор!
  • 80 Ужас

    21 25 Отговор
    Само соросоидни и евреи като гледам. Сорос налива яко пара !
  • 81 Язе

    28 23 Отговор
    Продължаваме подмяната
  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 4 Отговор

    До коментар #69 от "Стойко":

    в БЪЛГАРИЯ мафията си има ДЪРЖАВА

    Коментиран от #90

  • 83 Бацеее

    41 11 Отговор

    До коментар #11 от "Георги":

    ИТН сами се изложиха като кифладжии и сами показаха, че нищо не разбират и не могат... каквото сам си направиш и медиите на олигарсите не могат да ти го направят!!!!!!!!!!!
  • 84 На море

    14 15 Отговор

    До коментар #73 от "юрист":

    Ако имаше по-добър вариант двуполюсният досега всички големи държави да са го въвели. Гакт е че на-успешните държави са точно такива, но ние сме по-уни от тях разбира се и ще въведем ноу-хау с лозунг "Вервайте ми". Това ще е третия опит след царя и сектанта.... само ще загубим още поне половин година

    Коментиран от #103

  • 85 Последния Софиянец

    9 25 Отговор
    Моите приятели Кирил и Асен с които още миналото лято заедно бяхме на протестите ме предложиха за член на ИБ на "Продължаваме промяната". Ще бъда координатор на партията ни за София

    Коментиран от #94, #96, #98, #124, #171

  • 86 юрист

    7 10 Отговор

    До коментар #74 от "икономист":

    Тук говорим за цялостна система на държавно управление, ВСИЧКО в държавното управление е политика. Да не мислите, че ако не беше така, до сега нямаше да се е появил българин/ българка, който да не предложи друг, аполитичен модел на държавно управление....

    Коментиран от #116

  • 87 БСП В ШОК

    11 22 Отговор
    Бабичките ще гласуват за нащо момче ...Кирчо

    Коментиран от #186

  • 88 Перо

    30 18 Отговор
    Мога да пожелая само успех на новия политически проект в градивното дело и измитане на всички боклуци,на статуквото и на случайниците в политиката!
  • 89 До вчера

    11 19 Отговор
    Коментаторите им даваха най-малко 3,93% подкрепа на парламентарните избори. След днешната им изява процента се вдигна на 3,94
  • 90 Стойко

    41 16 Отговор

    До коментар #82 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Така е. Засега Рашков и Радев опитват да изкоренят мафията! Защото върне ли се Герб отново на власт мутри като оня Стъки, наркомана Валентинов и останалите ще почнат пак да вилнеят из страната

    Коментиран от #105

  • 91 БокоПобедоносец

    19 41 Отговор
    Бойкооооо.....връщай се на белия кон и спасявай народа..!!! След "НИЕ ИДВАМЕ" , ИДВА НОВОТО ЗЛО - "ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА" с все по задълбочаващата се инфлация и с продължаващата ПРОМЯНА на още по високите цени ...!!!

    Коментиран от #106, #115, #253

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Българка

    30 19 Отговор
    Успех инапред тези момчета дано са месиите за които се говориБългари да повявраме и да изметем грбарите и боботиквата
  • 94 Бойкикев съм

    15 11 Отговор

    До коментар #85 от "Последния Софиянец":

    Ясно. както и се очакваше - нивото ще е ужасно ниско :)

    Коментиран от #206

  • 95 Даката

    10 9 Отговор
    Тоя го знам от ,,тука има,тука нема,,на автогарата в червен бряг.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Аз знам

    8 5 Отговор

    До коментар #64 от "Алфа Вълкът":

    какво е коефициент, един път го ядох в един ресторант, беше много вкусно :Д
  • 98 Перо

    10 5 Отговор

    До коментар #85 от "Последния Софиянец":

    Ти вярваш ли си или бълнуваш?
  • 99 БСП В ШОК

    12 15 Отговор
    Кирил Добре казва че тия харвардци..ще ни вземат електората..Герб се усетили и спрели да ги оплюват...Само нашата партия БСП продължава...и ще ни отвеят...
  • 100 ТАКИ И ЦВ.БОРИСЛАВОВА

    25 14 Отговор

    До коментар #11 от "Георги":

    По- зле от твоята ГРОБ банда на Боко, няма накъде !!!
  • 101 Тези момчета

    16 18 Отговор
    Само ще си похабят и здравето и младостта и нищо няма да постигнат. Ще бъде жалко и за тях и за тези които ще гласуват за тях. Нека не забравяме че тука е България затова те нищо няма да постигнат
  • 102 М а н а ф оглу

    13 17 Отговор

    До коментар #47 от "Boxer EZ 30":

    Ти вярваш ли в извънземните. Кирчо е убеден ваксаджия. А и Херо така е наредила...

    Коментиран от #122

  • 103 юрист

    11 5 Отговор

    До коментар #84 от "На море":

    Съгласна съм, но отново подчертавам, че НЯМА КАК при настоящото ни законодателство и конституция , държавното управление на България да е аполитично. Много ми се иска, разбира се, но едно е да ми се иска, друго са реалностите...За съжаление, при представителната демокрация политиците са необходимото зло- колкото и да ги ненавиждам, това са фактите. Не съм чула Харвард да предложи друг вид демокрация, освен пряка и представителна, в юф също не сме учили за някакъв друг вид демокрация, така, че- въпросът е принципен и не е за подценяване.
  • 104 Много

    23 16 Отговор
    Много ми хареса едно определение за техните намерения---все едно да обуеш лява обувка на десен крак и дясна обувка на ляв крак и да си Ок.Според мен,сега СВАЛЯТ ЗВЕЗДИ на БСП,за да не загубят гласове за Румен Радев. После...Пък и биографиите им едни...Даже и грам срам нямат,да признаят,че в НАП са сложили мошеник.
  • 105 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 10 Отговор

    До коментар #90 от "Стойко":

    СТЪКИ никога няма да посмее да стъпи около КОЗЛОДУЙ

    Коментиран от #125

  • 106 Перо

    28 10 Отговор

    До коментар #91 от "БокоПобедоносец":

    Боко е тиквоносец,не Победоносец!
  • 107 АМОН

    21 13 Отговор

    До коментар #59 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.

    ШАРАНИ В БЪЛГАРИЯ КОЛКОТО ИСКАШ.
    СПАСИТЕЛИ СЪЩО.
    ТО НЕ БЕ КОБУРГА С НЕГОВИТЕ 800 ДВИ , ТО НЕ БЕ ДОЛЕН СИДЕРОВ , НО ТЕ БЯПА ПАТРИОТИ , А НАКРАЯ НИ ИЗСИПАХА И ЧАЛГАРЯ.

    ЧАЛГАРЯ НИ ПРЕДЛОЖИ МИНИСТЪР НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ, КОЙТО ДОКАТА БЕ ОБСЪЖДАН ЗА ПРЕМИЕР , НАПРАВИ С АГЕН РУМЯНЦЕВ И ДРУГАРИТЕ ОТ ПГУ НАЙ ГОЛЯМАТА СДЕЛКА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ - ПРИДОБИВАНЕТО НА ЗЛАТНАТА КОКОШКА ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ С НЕЙНИТЕ 7 ФИРМИ.

    КЪДЕ БЯХА В ТОЗИ МОМЕНТ ТЕЗИ ДВЕ ЮПИТА И КАК РЕАГИРАХА НА ТАЗИ СДЕЛКА КОЯТО МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА , А НЕ ОТ НЯКАКВИ КРАДЛИВИ ДОЛНИ СЪЩЕСТВА КАТО НИКИ ВАСИЛЕВ , БРИГАДИР АСПАРУХОВ , АТАНАС ТИЛЕВ , ПРИНЦ КИРИЛ И ЗАМЕСТНИКА НА ДОЙНОВ ЛИЦЕТО СТОЯН МАРКОВ ?!????

    НИМА НЕ ЗАБЕЛЯЗАХА ПРОДАЖБАТА ?!!
    НИМА НЕ ЗАБЕЛЯЗАХА СПЕКУЛАЦИЯТА С ЦЕНИ НА ТОКА ИЗВЪРШВАНА ОТ ДОГАН И КОВАЧКИ?!!

    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ТЕ БЯХА ТОЛКОВА ОЧЕВАДНИ , А РЕАКЦИЯТА СРЕЩУ ТЯХ НИКАКВА.

    ПОВТАРЯМ НИКАКВА.
    НИКАКВО И В СЪДА , НИКАКВО И В ПРОКУРАТУРАТА.

    ТЕЗИ ДВАМЦАТА СА ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ НА ЕДИН ФАЛШИВ ТЕАТЪР НА АБСУРДА.

    Коментиран от #110

  • 108 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    8 14 Отговор
    Дреме ни от тия......нашето си е наше
  • 109 Двете Б

    11 27 Отговор
    Ще спасят България Това са:. Борисов и Близнашки
  • 110 Пропускаш

    8 9 Отговор

    До коментар #107 от "АМОН":

    Виденов,Станишев,Орешарски
  • 111 8888

    24 18 Отговор
    Всички трябва да гласуваме за тях ако не стане по-добре поне няма да стане по-зле
  • 112 Даката

    9 10 Отговор
    ,, ще но оправят,, за поредно.....
  • 113 БЕ'МТИ "НОВИТЕ ФАТМАШКИ..ЛИЦА, ...

    17 25 Отговор
    БЕМТИ.... ФАТМАШКИОТ МОРАЛ!!!
    ЕДИНИОТ..КАНАДСКИ ЛЪЖЕЦ И СВЕТОВНОИЗВЕСТЕН САМО У..РОДАТА. ДРУГИОТ,..ЗАВЛЕКАЛ И ФАЛИРАЛ НЕКАКОВ..НОРВЕЖЕЦ АМА ПА СИ ПАДАЛ ПО...МЪЖЕ! .ДРУГ МОШЕНИК ,ПРОБУТАЛ ФИРМИ ЗА МИЛИОНИ НА...КЛОШАР?!? АВЕ.... ЗАЕВИ.....
  • 114 НАЛОД

    21 10 Отговор
    Всеки народ си заслужава съдбата !!! Със старите муцуни нищо хубаво не ще се случи !! Изберете новото!!!
  • 115 Gowo

    27 12 Отговор

    До коментар #91 от "БокоПобедоносец":

    Идва новото зло за Тиквата.Зле му е Така е Но важното на народа да му е добре.

    Коментиран от #168

  • 116 не бе

    14 5 Отговор

    До коментар #86 от "юрист":

    ти отговори австрия дали води лява политика и не е ли социална държава !! щом могат те защо не и България??

    Коментиран от #123, #131

  • 117 Johansson

    10 18 Отговор
    Eй Софиянец гнидояде...Вземайте за лице на партията си и онзи болния шизофреник Козлодуй да ви прави реклама?!?! Да го рекламирате като мечка че само инвалиди ненужни могат да са във вашата сбирщина. Герб ще ви yбие отново..
    !

    Коментиран от #126

  • 118 добре

    29 15 Отговор
    Тези 2 момчета, направиха за 3 месеца, повече за българите, от колкото простия пожарникар дето лъже и краде като сиганин за 12 г. Момчета пожелавам ви успех, които да е успех за България, и не забравяйте, че трябва крадците от ГЕПИ и , да си получат справедливите присъди за кражбите.
  • 119 Георги

    6 12 Отговор

    До коментар #27 от "Обидения":

    Явно искате със Буджака което е не по малко зло от Росенец и джипа!! Заблудени овце.
  • 120 Айде и ти сега

    12 16 Отговор
    Еейй ако ги чуят западните държави ще се скъсат от яд. Как така държавта с най-ниските данъци е богата а... а по всички класации сме последни хахаха... И да знаете човек, който постоянно ръкомаха като говори не е в ред... аз не съм виждал добър управленец или успаял бизнесмен да е като като въртолет и танцьор когато се изказва
  • 121 ИТН

    11 27 Отговор
    Аз на тези вяра нямам! Мацките стават да ги изклатя, ама за друго не стават. Слави, Бойко и Христо като се обединят и ще се оправят нещата. Тея харварди да си вървят в Канадата, тука сме България и искаме българе да ни управялват не щем акъл а пари! ГЕРБ + ИТН + ДБ за да спредм комунистите!
  • 122 я кажи

    9 14 Отговор

    До коментар #102 от "М а н а ф оглу":

    какво значи безплатен тест и кой ще го плати ? щото държавата разполага с нашите пари а не ги събира по дърветата. и защо трябват въобще тестове ...който е имунизиран ако се зарази ще преболедува леко , който не.....ами ще си спестим пенсията му

    Коментиран от #140

  • 123 юрист

    11 12 Отговор

    До коментар #116 от "не бе":

    Аполитична съм, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА АВСТРИЯ, в качеството ми на адвокат обаче ме интересува дали тези кандидати ЩЕ ТАРАНИРАТ ДИРЕКТНО МОДЕЛА НА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ. ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ Е ПОЛИТИКА, ПОЛИТИКАТА НЯМА МПСТО В ЧАСТНАТА ФИРМА, ТЯ Е ИМЕННО ЗА ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ. В конституцията ни е вписано, че сме ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕМОКРАЦИЯ- т.е. ПОЛИТИКИТЕ НА ПАРТИИТЕ В НС ОПРЕДЕЛЯТ ПОСОКАТА НА БЪЛГАРИЯ. Другият модел е ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ- аз съм ЗА- ПРЕМАХВАТ СЕ СЪВСЕМ ЗАКОННО ПОСРЕДНИЦИТЕ- ПОЛИТИЦИ И ВСЕКИ ГРАЖДАНИН С ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА ГЛАСУВА НА НАЦИОНАЛНИ РЕФЕРЕНДУМИ. Австрия е ФЕДЕРАТИВНА ДЪРЖАВА, БЪЛГАРИЯ Е УНИТАРНА ДЪРЖАВА- това има значение за вида демокрация., ние си имаме НАШИ БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ, Австрия си има свои, австрийски закони.
  • 124 Време е

    6 8 Отговор

    До коментар #85 от "Последния Софиянец":

    За всенародно повръщане. Шъ съ усмърдим
  • 125 Стойко

    10 8 Отговор

    До коментар #105 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Приятелю, върне ли се Герб на власт не около Козлодуй а и в Атина с мутрите си ходеха да търсят някакви Българи там! Добре че Рашков го превъзпита преди 2 месеца , докараха го в РДВР Велико Търново с черния бус на който пише "Криминалистична лаборатория" с още 10- на негови мутри и оттогава докато са Рашков и Радев не смеят да ходят из страната и са правят нощни палежи. Че се оплаква и в Американското посолство и никой не им обърна внимание

    Коментиран от #177

  • 126 констатация

    8 5 Отговор

    До коментар #117 от "Johansson":

    хлебарко,имате сиво вещество,колкото двама,които нямат такова изобщо!
  • 127 С вас сме хора

    25 13 Отговор
    Всички разумни хора сме с Вас. Само напред и нагоре. Имате гарантирани 9 гласа от моите колеги.

    Коментиран от #148

  • 128 Кличко

    10 7 Отговор
    Продължаваме напред
  • 129 Винету

    14 9 Отговор
    Не мога да чета,не мога да пиша
    Затова ще гласувам за Боко пергиша
  • 130 карамфила

    10 6 Отговор
    юпи,юпи,шеик
  • 131 юрист

    11 11 Отговор

    До коментар #116 от "не бе":

    Освен това, аз съм ПРОТИВ социалната държава, защото съм нетен донор на държавата, а не съм трайно безработен нетен ПОЛЗВАТЕЛ на социалните държавни пари. За мен ИМА ЗНАЧЕНИЕ държавата колко ми бърка в джоба като данъци, от които да се издържат трайно безработните мади социални паразити, които не искат нито да учат, нито да работят, а искат по цял ден да люскат бира и да употребяват марихуана НА ИЗДРЪЖКА НА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ и после да протестират, защото искат ОЩЕ да папкат от държавния бюджет- искат гарантиран минимален доход- т.е. държавата да им плаща и бирата, и марихуаната/ хероина/кокаина. Аз съм ПРОТИВ ТОВА.
  • 132 Удрииииии

    15 11 Отговор
    Това е новият победител. Бойко и Слави да се страхуват. Единият в затвора, другият на село пенсионер

    Коментиран от #135

  • 133 Jacques Yves Moineau

    6 7 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Нищо не казват за ДС....ще приемат ли агенти?
  • 134 Колкото и да мисля

    18 16 Отговор

    До коментар #60 от "ами мисли бе":

    Не мога да СРАВНЯВАМ НЕСРАВНИМИ хора.Царят има международен авторитет и без "да бие барабана" ни вкара в ЕС(клуба на богатите).Да не говорим за биографията на царя.За новите "месии",за сега е ясно,че могат да лъжат елегантно,да фалират фирми,да назначават мошеници на важни постове.Даже това,че се опитват елегантно да изпързалят левите избиратели,на мен ми "говори"много.
  • 135 Успех

    6 10 Отговор

    До коментар #132 от "Удрииииии":

    С ДБ 121 депутата
  • 136 Цецо Цветанов

    21 6 Отговор
    Бойкоооооо, гледаш ли? Страхуват ли те? Бегай да дадеш пресконференция

    Коментиран от #145

  • 137 отегчен

    23 11 Отговор
    О, да ПРОМЯНА. Любимата дъвка на всеки напиращ за власт.

    Обхваща голям спектър от избиратели, всеки искаш да се променят най-различни неща.
    Не казва, обещава, поема отговорност за нищо конкретно.
    Изпълва с надежда, че нещата, могат да се оправят.
    Промяната може да е за добро, може да е и за лошо.

    Общо взето думата ПРОМЯНА, е една празна дума.
    Която обаче е много добър политически инструмент.
  • 138 Архимандрисандрит Бибиан l

    10 13 Отговор
    Пемберуги гласувайте за Самохвалифакса и Адамса, те са новите Димитров и Коларов деа! Па може да са ка Маркс и Енгелс, ма едва ли! По скоро ка Стамбини и Мелиса че са! Внетен ли сме?
  • 139 LOSHIA

    7 11 Отговор

    До коментар #63 от "Хуарбуса":

    СТРАХ........СТРАХ........СТРАХ........СТРАХ........СТРАХ........СТРАХ........
  • 140 Boxer EZ 30

    6 8 Отговор

    До коментар #122 от "я кажи":

    Безплатен е за който не се чувства добре, поръчва си го от вкъщи и не ходи напред назад да заразява, което предотвратява разпространението, увеличаване на болните и тяхното лечение, от където ще дойдат парите за още тестове.
    Сравни цената на два теста, с цената на лечението на двама болни. Така ще спестим пари от лечение!

    Коментиран от #188

  • 141 ПСР

    14 5 Отговор
    От страна на ГЕПП Груп ЕООД и ДПС ООД,очаквам дотоен отпор и битка!Нещо между сталинградската,операция"Багратион"и десанта в Нормандия.До тук,цялата плеяда тунеядци от ГЕПП съобществото на хранилката,бЕха активизирани и изкарани на"първа линия".ДПС не остават по-назад.
    Разбра се,колко са лоши и пагубни тези двамата,вече бивши министри.Разбра се,че Румен Радев е хибрид.
    Между Менгеле,Годзила,Франкенщайн,Гьобелс и Берия.
    Цялото войнство на олигархията,мафията,крадците,статуквото и прилежащите им платети тролове са в справедлива атака!
  • 142 ПЕЕВ

    16 15 Отговор
    ПО ДОБРЕ ДА СЕ КАЗВА ПРОДЪЛЖАВАЕ ДА КРАДЕМ.
  • 143 Кой гласува за гроб ?!

    21 11 Отговор
    Само крадци и лъжци и дребни мошеници !
    Честните хора ще гласуваме за П П !

    Коментиран от #152

  • 144 гост

    7 6 Отговор

    До коментар #36 от "БГ гражданин":

    Балък/ риба,тур./ дал Господ в България.С бастун можеш да ги ловиш.
  • 145 Си ган

    4 13 Отговор

    До коментар #136 от "Цецо Цветанов":

    От какво да го е страх, дават му 24%...

    Коментиран от #182

  • 146 Канадеца

    4 4 Отговор
    Да нямат скандали които не могат да се проверят
  • 147 ХАХАХАХА

    9 17 Отговор

    До коментар #2 от "choki":

    Това изглежда толкова нагласено, че не е за вярване.
    Моне да му бяха казали да не гледа точно в камерата.
  • 148 Лелее

    16 12 Отговор

    До коментар #127 от "С вас сме хора":

    Аз пък мисля,че тук има само чувства.Разум?!Ами поне изчакайте да видите какво ще бъде.Засега фактите не говорят в тяхна полза.Ако Кирил Петков е успял да излъже Президента,а Асен Василев да прецака съдружник си,или да назначи човек ощетил държавата с 1,5 милиона,каква е гаранцията,че с нас ще потъпят ЧЕСТНО.Та те даже онзи ден искаха да купуват партия "Екогластност",въпреки,че пипат внимателно,защото им трябват гласовете на социалистите за Президента.
  • 149 Те казаха

    17 11 Отговор
    "На не ни е страх! Ще работим честно и прозрачно за България!" Изобщо не ме интересува кои партии ще ги издигнат. Харесаха ми критериите им, харесаха ми вижданията им за развитието на България и направих своя избор. Те са!

    Коментиран от #157, #162

  • 150 КъФ си

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "ТаУмВзе":

    ти, бе! Я се разкарай и стой в блатото!
  • 151 Бгр

    12 12 Отговор
    ТОВА ВЕЧЕ ВИ ГО ИГРАХА ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ .ДОКОГА ЩЕ СТЕ ЛУПАЦИ.ИЗОСТАВИЛСИ КАНАДСКО ПОДАНСТВО БЕЗ ПЛАН НАПРЕД И БЕЗ КУКЛОВОДИТЕ
  • 152 Фърчило

    10 12 Отговор

    До коментар #143 от "Кой гласува за гроб ?!":

    ПП - пълна пеерстия или пълна промяна, имаше такова "риалити"
  • 153 Страшен вой

    22 13 Отговор
    се чува от редиците на статуквото. Крадците изливат помия върху Василев и Петков. Голям страх ги тресе. Да са живи и здрави тези млади хора, пожелавам им наистина да успеят и да изтръгнат България от дъното, където я запратиха мошеници и мутри. Нека с тази нова формация у нас се върнат децата ни, които избягаха. Нека всичко се нормализира, за да живеем достойно като европейци. И това да се отнася за всеки отдалечен кът на България, не само 2-3 града.

    Коментиран от #163

  • 154 Млади и интелигентни,образовани хора

    20 9 Отговор
    Срещу герб обора
  • 155 Бгр

    14 19 Отговор
    ТОВА ВЕЧЕ ВИ ГО ИГРАХА ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ .ДОКОГА ЩЕ СТЕ ЛУПАЦИ.ИЗОСТАВИЛСИ КАНАДСКО ПОДАНСТВО БЕЗ ПЛАН НАПРЕД И БЕЗ КУКЛОВОДИТЕ
  • 156 4532

    9 23 Отговор
    Пожелавам им успех,но няма да получат гласа ми.Щом Фърчилото им е фаворит.
  • 157 Кирчо ксерокса

    10 14 Отговор

    До коментар #149 от "Те казаха":

    Точно това ни е проблема - чухте нещо сладко и за три минути вехте решение КОЙ да ви "оправя"

    Коментиран от #175

  • 158 Уфф

    14 17 Отговор
    Дано тия дето ги хвалят тук да са само платените. Искрено се надявам, че българите не са толкова глупави и да изберат тия шмекери. Прокопиев сигорно вече черпи. Отива си даржавата. Жалко.
  • 159 стоян

    16 15 Отговор
    Тия двамата им се услади власта -уж бяха за малко време а ма кой знае какви пари смъкнаха за това време щом толкова се натискат пак да са при парите
  • 160 Кирчо ксерокса

    13 17 Отговор
    Пълна промяна: Царя + Миленчо и Никито = Фатмака + Кирчо и Кокорчо хахаха
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 юрист

    6 6 Отговор

    До коментар #149 от "Те казаха":

    Хайде, стига популизъм- ВСЕКИ СЕО / изпълнителен директор на частна фирма, която не пере пари на политиците, НЕ ГО Е СТРАХ да взема управленски решения, но управленските решения в ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ са от различна категория. ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА. Проблемът на партиите в БЪЛГАРИЯ е , че НЕ ЗАЩИТАВАТ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ОНЕЗИ, КОИТО СА ТЕХНИ ЧЛЕНОВЕ, а ЕДИНСТВЕНО собствените си партийни интереси. Ако има партия на средната класа в България, с две ръце и с два крака ще гласувам за нея, но такава партия с такава платформа в българия НЯМА, въпреки, че бюджетът се пълни именно с от данъците и осигуровките на средната класа, тя е тази, която вкарва ПАРИ в бюджета, които после да се изразходват за социални политики.

    Коментиран от #214, #238

  • 163 Другарю

    3 9 Отговор

    До коментар #153 от "Страшен вой":

    Ти да не си на събрание на комундрелите с тази прочувствена реч.Забрави да споменеш и лозунга "да изпълним петилетния план за три години."Ура другари.
  • 164 Каквото и да стане

    1 13 Отговор
    Я съм за Демократична България 💞💞💞💞

    Коментиран от #320

  • 165 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 10 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ ВТОРИ МАНДАТ
  • 166 Цяла София ще гласуваме за

    17 9 Отговор
    Продължаваме промяната
    Успех на господата Петков и Василев

    Коментиран от #179

  • 167 Бамбука

    15 4 Отговор
    Партиите се страхуват че част от членовете им ще гласуват за новата коалиция. Имат право, но могат да участват в промените за доброто на България. Пожелавам им успех !
  • 168 Иди

    11 8 Отговор

    До коментар #115 от "Gowo":

    Gowo, спри да пишеш за малко и иди в магазина да видиш цените,после си плати сметките и после помисли колко ти е хубаво.Ама за всеки случай си налей и една ракия и после продължавай да пишеш колко хубав ще става живота,защото всички експерти ни говорят,че поскъпването сега започва,ама щом искаш да вярваш на друго--твоя воля.Блазе ти,благородно ти завиждам на оптимизма.Аз пък,глупачката,защо ли се притеснявам?!

    Коментиран от #217

  • 169 Кога

    13 3 Отговор
    А кога ще видим поне 1 корумпиран министър в затвора
  • 170 СОФИЯ

    6 3 Отговор

    До коментар #161 от "Мноооого":

    ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ нарича форумеца ГРАД КОЗЛОДУЙ
    ХА ХО редно ли е

    Коментиран от #192

  • 171 Идиот

    9 2 Отговор

    До коментар #85 от "Последния Софиянец":

    непоправим си ти. Не си техен човек, както се разбра от изказванията им. Необразован си и не се вписваш в изискванията им. Трай вече.
  • 172 Най после свестни млади и просветени

    13 9 Отговор
    Стига с тез гербави кретени
  • 173 стоян

    8 12 Отговор

    До коментар #10 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    До 10 ком -щом кумунягите призовавате да се гласува за тия измамници ясна е работата че тия са млади червенотиквеници и откъде им са парите да учат в САЩ -трето поколение млади кумуняги
  • 174 dron

    12 10 Отговор
    Гроп се сринаха ,затова е и жалния хленч на троловете. Точно си помислиха ,че чрез слави са разбили протестните партии и сега
    с 200 ще го д@хат.

    Коментиран от #189

  • 175 Не е сладко

    8 6 Отговор

    До коментар #157 от "Кирчо ксерокса":

    а вярно и те го доказаха за четири месеца. Твоята глава май ти служи само, за да пазиш равновесие!
  • 176 !!!?

    6 7 Отговор
    "видях желание нещо да "ес" промени" - много сполучливо е написано...т.е. ще се промени така, че да си остане същото !!!?
  • 177 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #125 от "Стойко":

    ПРИЯТЕЛ СТОЙКО ти от СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ли си
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Притеснявам се

    8 7 Отговор

    До коментар #166 от "Цяла София ще гласуваме за":

    Малко се притеснявам,когато някой започне да си говори в множествено число.НИЕ,НАРОДЪТ,ЦЯЛА СОФИЯ---мания за величие ,що ли.Аз и хората около мен не мислим така,пък живеем в София.
  • 180 Гербав шушумига

    14 7 Отговор
    Вече на парцали мига
    Че на ГРОБ се казва СТИГА
  • 181 Мазньо

    0 2 Отговор

    До коментар #39 от "LIVERPOOL CHAMPION 🏆 21/22 !":

    И както се пее "Youll Never Walk Alone"!
  • 182 Антитрол

    13 4 Отговор

    До коментар #145 от "Си ган":

    Абе вие (според ника ти) може да му давате на Тиквата и 100% ама българите не му даваме и 1%. Гласувате главно вие и калинките от държавната администрация които са назначени там да лапат по шуро - баджанашка линия.

    А за платените рейтингови агенции знаем - до сега никога не са познали.
  • 183 Новите Спасители

    18 10 Отговор
    Българска банка за развитие - Овладяна
    Фондът на фондовете - Овладян
    Държавна консолидационна компания - Овладяна

    Добре пипат, Кирчо и Асенчо. Тук изниква въпроса.
    От името на кого пипат?
  • 184 !!!?

    16 13 Отговор
    С нарушаването на Конституцията, Фигуранта и харвардските му кукувичета се провалиха още преди да стартират "промяната" !!!?
  • 185 Вяра Кунчева

    11 10 Отговор
    Браво, появи се хубав българин с визията на Джон Траволта. Дано открие за партията си и хубава българка с чертите на Оливия Нютън Джон. Ще има политическа треска в неделя вечер и чалга с Брилянтин! Пожелавам на всички българи здраве и да не се самоубиват. "Времето е в нас", което сега означава, че имаме още живот да живеем. "А ние сме във времето", ние сме в този живот. "То нас обръща и ние него обръщаме", животът ни променя, но и ние можем да променим живота си. Философията на българският дякон Игнатий е валидна и в наши дни!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 БОРУНА ЛОМ

    8 8 Отговор

    До коментар #10 от "БУДЕН ГРАЖДАНИН":

    АКО ИЗБОРИТЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩО, ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ! КОЛОВОЗА Е ЕДИН! ДРУГОТО Е КОЙ ДА ГЕПИ КИНТИТЕ ВИЖ ИТН! ЗАТВОР ЗА КРАДЦИТЕ!

    Коментиран от #196

  • 188 а ти сравни

    6 16 Отговор

    До коментар #140 от "Boxer EZ 30":

    цената на две ваксини спрямо лечението. освен това за мен неваксинираните ТРЯБВА САМИ да си плащат лечението.а безпалтен обяд НЯМА

    Коментиран от #242, #247

  • 189 Къде

    6 8 Отговор

    До коментар #174 от "dron":

    Къде чуваш хленч?Говорим мотивирано,с факти,но кой да чуе.Вие така злобеехте и преди 4 месеца,ама какво постигнахте?!Лутате се а тук,а там.Като Мая Манолова. Пак ви обещават,ама да не ви излъжат пак.
  • 190 ddd

    12 9 Отговор
    Няма да свършат никаква работа и тези се взеха за спасителите какви промени кави 5лева фантазират се вкарват се в някакви герои спасители като Бойко толупа нищо няма да свършат
  • 191 Harvard boys

    12 11 Отговор
    Е! Не са от Банкя! Нито от Учиндол!
    Не са тикви, нито свирят на дайре!
    Но ще управляват най добре!
  • 192 Този

    9 2 Отговор

    До коментар #170 от "СОФИЯ":

    Последен софиянец е пълно ку ку! Няма кой да го лекува! Нещастникът и до ден-днешен не знае какво е проект и какво партия, ама дрънка.

    Коментиран от #193

  • 193 СОФИЯ

    7 1 Отговор

    До коментар #192 от "Този":

    къде живе екак се издържа а обича да обижда

    Коментиран от #197, #200

  • 194 Мнооого

    9 3 Отговор

    До коментар #46 от "АМОН":

    далеч си от процедурата как се сваля главен прокурор. Дълга е, но ще стане!
  • 195 Johansson

    8 15 Отговор
    Герб ще убие след 2 месеца всички! Няма чалгари , комуняги и джендъри! Всичко под ножа! И тогава всички тролове тук ще мръднете като този шизофреник Козлодуй! Чака ви неговата съдба!
  • 196 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #187 от "БОРУНА ЛОМ":

    ГРАДСКИ ИЗВИНЯВАЙ но от какво почина БОЙЧО ПОЛИТИКАТА
    ИЗВИНЯВАЙ

    Коментиран от #307

  • 197 Този

    2 1 Отговор

    До коментар #193 от "СОФИЯ":

    Живее като се присламчва за политици да го издържат и плащат консуматорите му и наема в София
  • 198 юрист

    3 5 Отговор
    Малко обективно инфо за всеки бг гражданин, който ще гласува и който се чуди за ого да гласува
    1. По закон, 80 процента от приходите в държавния бюджет постъпват ОТ ДАНЪЦИТЕ на физически и юридически лица. Ако намалеят тези приходи, как точно ще се увеличат социалните плащания.
    2. Банките работят със 100 процента привлечен капитал, държавният бюджет работи с 80 процента привлечен капитал- лично аз откривам огромна прилика между тях/ дори и да ме сръфа Марио Бобатибов;0/
    3. Ако по отношение размера и вида данъци имаме лява политика, то се унищожава нетният вносител на данъци- средната класа. Тогава откъде държавният бюджет ще намери пари за увеличение на социални плащания, след като унищожава нетния си вносител с лява политика. ПРЕДИ да се извадят едни пари за социални политики от държавният бюджет, ПЪРВО трябва да има ПРИХОДИ в него, а приходите като по-висок размер, са ПРЕДИМНО от данъците и осигуровките на средната класа. Премахнете фигурата на този, който дава привлеченият капитал, и ще рухне целия държавен бюджет- това важи и за която и да е банка.
    На базата на горното, всеки да гласува така, както му диктува ИКОНОМИЧЕСКИЯТ интерес и тогава нещата ще станат ясни.
  • 199 аха

    7 3 Отговор
    Отива им "Продължаваме промяната". Съкратено ще бъде ПП. Като ПКП, но без К.
  • 200 Живее

    5 0 Отговор

    До коментар #193 от "СОФИЯ":

    където му падне и е много нечистоплътен !Фалшив герой с една дума!

    Коментиран от #211

  • 201 Я стига

    5 2 Отговор

    До коментар #38 от "Последния Софиянец":

    лъга! Питай №2 как се прикачат файлове, какво се криеш нечистоплътен, анонимнико с големи мераци!

    Коментиран от #208

  • 202 Аз съм прост и вий сте прости, затова

    4 7 Отговор
    Бог да ни прости...от Харвардски" гости"
  • 203 Хаджи Генчо

    11 7 Отговор
    Абе тия ли са от "младите, умните и красивите" , където миналото лято НЯКОЙ им бе платил разноските за да дойдат от чужбина и за да скачат и участват в платените протести срещу ГЕРБ...!!!
    Значи Има нещо "гнило" в Канада и нещо миризливо в България, за да имаш възможност да си с гражданство и подходящо образование за да живееш, работиш и да се развиваш в Канада , НО да искаш да се откажеш от гражданството, защото нещо друго те привличало в България...!!!!
  • 204 Банкя

    7 3 Отговор
    Зайчарника в Банкя удря кепенците.
  • 205 Буха ха

    9 7 Отговор
    Мисирките май не посмяха да попитат Кирчо дали е намерил време да прескочи до Букурещ за сертификатчето. А може и да са допуснали само мисирки които са обещали да не задават неудобни въпроси.
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Глупаци

    10 6 Отговор
    Тоя Киро само едно си бае за ББР друго не знае а партията трябва да се казва продължава ме подмяната.
  • 208 СОФИЯ

    7 1 Отговор

    До коментар #201 от "Я стига":

    той е лъжец интригант няма ресторант краде никове обижда болни хора
  • 209 Що бе

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "Алфа Вълкът":

    Ти такъв ли си, че правиш сравнения! Ей, пълно е тук с из вра те ня ци!

    Коментиран от #316

  • 210 Гербав подлец

    7 3 Отговор
    Но вече - конец ! ! !
  • 211 СОФИЯ

    2 1 Отговор

    До коментар #200 от "Живее":

    жив ли е още истинския защитник клошара от плиска който спамеше в блиц
  • 212 Малко реалност

    6 7 Отговор
    "За съжаление в 46-ото Народно събрание, ИТН беше притисната между две олигархични групировки. Тази на Прокопиев и на Пеевски и Борисов." Това заяви в Стара Загора главният секретар на Има Такъв Народ.
    Тя бе категорична, че хората зад Слави Трифонов са били единствените, които са говорили едно и също през цялото време. "Представителите на другите партии на заседанията говориха едно а пред обществото съвсем друго. Тезите им постоянно се разтрояваха", разясни бившият зам. председател на миналия парламент.
    Василева отчете и като грешка, че разговорите не са били пред медиите, и така тяхната партия се оказала в положението "дума срещу дума".
  • 213 1111111

    6 9 Отговор
    жон траволта
    източил язовира
    и отишъл да се снима там
  • 214 Ами се

    2 1 Отговор

    До коментар #162 от "юрист":

    окаже, че отговарят точно на вижданията ти! А? А!

    Коментиран от #224

  • 215 Д-Р Атанасова

    7 6 Отговор
    вчер гледах по нова тв,онзи смешник от офанзива цялото предаване беше за хвалене на тиквата и бандата муу ноооооо татко румен ще ги оправии... ще гласуваме за партията на таткооо
  • 216 ГЕРБаво влечуго

    8 6 Отговор
    Вече не става за друго
    Освен да лази и хули да подмята
    Но скоро ще е под земята
  • 217 Gowo

    5 5 Отговор

    До коментар #168 от "Иди":

    Ако Бойко ,твоя идол , се завърне.Как ще свали цените.Дай нещо за размисъл още преди да вляза в магазина.

    Коментиран от #311

  • 218 Шопо

    1 5 Отговор

    До коментар #6 от "Obscure":

    Да и папкаш поничката на Корнелия 😍
  • 219 Странен е

    10 10 Отговор
    Медийният обръч над тези двамата. Все едно някой насила иска да ги вкара в играта. Аз не вярвам, ако Вие Да..си е ваш бъдещ проблем.! Но те определено са хора на някой задкулисен олигарх...кой е той обаче, можем само да гадаем..

    Коментиран от #226

  • 220 Да ми се

    6 5 Отговор
    ненадяваш, че Беновска ще ми стане критерий - почтена, учтива и показваща респект. Не, не подхвърли ябълките. Подаде ги учтиво и каза "Зелени са, както сте зелени още вие, но аз ще ви подам червени ябълки, когато влезете в парламента и покажете какво можете!" /перифразирам, но това беше в общи линии/. На баба Яга /Ива Николова/ колегите ѝ не ѝ дадоха думата - "Престани, бе, Ива!" се ч, някъде в редиците им. Истината е, че тези млади хора покориха и журналистите с първата си поява. Не чух нито един заядлив въпрос!
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Гост

    12 11 Отговор

    До коментар #45 от "Отряд1":

    Приятел,разликата от царя и тези момчета е,че царя само дрънкаше и никой не го знаеше,какво може,докато тези двамата,показаха по време на служебното правителство,какво могат и трябва да се направи.Ето ти го тънкия момент, който явно ти е убягнал.
  • 223 Гербави глисти...

    10 6 Отговор
    Срещу IT специалисти
  • 224 юрист

    4 4 Отговор

    До коментар #214 от "Ами се":

    Тцъ- няма как- лицата не са завършили юф и нямат идея от принципите, върху които е построено държавното управление в БЪЛГАРИЯ. Т.Е. нямат експертизата на юрист, а това не е добре за техните привърженици...Ако знаеха нещата, които учи всеки студент- юрист в юф, нямаше да дават такива бомбастични изявления, които са в противоречие с принцпипите на държавно управление при представителна демокрация и със същността на политическите партии. В юф сме учили, че политическите партии са структурите, които превръщат ИКОНОМИЧЕСКИТЕ интереси на една група граждани/, в ДЪРЖАВНО ЗАЩИТЕНИ интереси в НС- ако тази партия влезе в НС. Те са ПОСРЕДНИКЪТ, който вкарва тези икономически интереси директно в законите на страната/ не става въпрос за олигарси, а за различни ИКОНОМИЧЕСКИ групи граждани/ - казано лаически, защото НС е законодателната власт в България, ТО създава, променя и отменя законите.
  • 225 гхйкл;ь

    9 9 Отговор
    Новите месии?
    Айде няма нужда! И те са нечии подводници.
  • 226 Gowo

    10 4 Отговор

    До коментар #219 от "Странен е":

    Щом си сигурен , че зад всекиго стои олигарх , кой стои тогава зад Буци, Гешеф.
  • 227 оня

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Георги":

    Я си пий хапчетата:))
  • 228 Селяк

    13 7 Отговор
    Ще гласувам за тях, единствено и само ако не са част от ГЕРБ, ИТН, БСП, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ, ВМРО ИЛИ ПАРТИЯТА НА ХАДЖИГЕНОВ! Иначе, показаха, че имат много повече активни мозъчни клетки от останалите клоуни в парламента и отговаряха много добре на всички въпроси и изглежда, че са единствените здраво мислещи за момента!
  • 229 И за ГЕРБ има надежда...

    11 5 Отговор
    Да се съберат в зайчарника на Толупа и ритуално да се почерпят с миша отрова....Най после ще напуснат с чест политиката и унищожението на България...

    Коментиран от #233

  • 230 Учени момчета...и срещу тях...

    11 5 Отговор
    ГЕРБава безпросвета и рояк келемета....
  • 231 оня

    12 4 Отговор

    До коментар #26 от "НРБ":

    Я се скрий гербер:))
  • 232 Хайде да

    14 1 Отговор

    До коментар #11 от "Георги":

    сравним Василев и Петков с Тошко, Ст.Трифонов и оня с кръпките по гащите? И?
  • 233 Gowo

    10 6 Отговор

    До коментар #229 от "И за ГЕРБ има надежда...":

    Не мисля така.Буци трябва да остане жив и здрав , за да храни дълго време мишките в килията си.И да го слушат Как той е най успешният премиер живял някога ....на свобода.Но завистниците са го тикнали там.Неблагодарниците и диктатора Радев му стори това зло заради завист.
  • 234 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #221 от "Последния Софиянец":

    не си никакъв кординатор та ти нямаш нито основно образование а ХАХОТО си ти и да ти се връща с лихвите ти си интлригант лъжец нямаш ресторант
  • 235 бацо еднокнижника

    11 6 Отговор

    До коментар #64 от "Алфа Вълкът":

    Прости са избирателите на ОПГ ГЕРБ-ДПС. И зависими от чекмеджето. Прости са и водачите на тази шайка. Нормалните хора искат и ще гласуват за промяна. А членовете на ОПГ-то ги чака следствен арест.
  • 236 Многодетна майка

    10 5 Отговор
    Виждам светлина в тунела
    Дано вкарат БИБИТКО в пандела

    Коментиран от #263

  • 237 ,,Една жена каза"

    5 1 Отговор

    До коментар #64 от "Алфа Вълкът":

    Някой някога някъде изследвал някого. И казал ,,Аау, колко си прост! Дори не виждам смисъл с теб да говоря."
    Но сега ти отговарям, защото ти се възхищавам за смелостта да заявиш в прав текст, че си прост.
    Добре е човек да се осъзнае навреме. Макар и с чужда помощ.
  • 238 Ники

    11 1 Отговор

    До коментар #162 от "юрист":

    Проблемът в България генерално е липсата на отговорност и спазване на законите. За което трябва да бъдат обвинявани именно юристите, според мен. Целият демократичен Запад се умори да ни го казва, а в момента атакуват и ЕНП именно с нашата правова държава.
    Аз съм работник в производствена фирма за оборудване в енергетиката. Отдавна съм спрял да броя мегаватите инсталирани мощности, минали през ръцете ми. И съм за социална държава, защото именно калинките с дипломи и бомбастични заплати ни докараха до тук.
    Тази тъпа държава накрая ще ме направи комунист...

    Коментиран от #255

  • 239 Всичко е шест

    9 4 Отговор
    Ще гласувам за тях.
  • 240 66666

    5 9 Отговор
    кои са тия?приличат на роми
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Boxer EZ 30

    9 2 Отговор

    До коментар #188 от "а ти сравни":

    Ами, цената на ваксината е връщането на сегрегацията, фашизма и апартейда, нали кво му плащаш?
    Ако бяха толкова добри ваксините, нямаше да има насилствено ваксиниране.
    Нали почнаха с това, че сме щели спокойно да ходим при въздрастните си родни, а се оказва че се носи зараза, че се боледува, ама уж в по-лека форма. А в дългосрочен план?
    А колко пъти още си готов да те ваксинират?
    Ще дойде ден, когато няма да си чак толкова ценен кадър и няма да получиш последната антивирусна игла. Ама ти не му мислиш за тогава нали? Отнемат ти свободният избор и ти казваш : Е какво от това?!
  • 243 Търновец

    10 4 Отговор
    Преди 12-13 години някои медии нарекоха Бибитkо “Новия Стамбоов” и че “…щял да въведе законитe на Хан Крум…” – да ти умpе марко

    Коментиран от #261

  • 244 Промяната дойде

    10 4 Отговор
    Браво момчета! С вас съм
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Сирано дьо Бержерак

    9 4 Отговор
    Гербавите от ПП ще хванат рак
    Ами, няма как......
  • 247 ковидиот

    8 3 Отговор

    До коментар #188 от "а ти сравни":

    А какво ще кажеш тези, дето се боцкате с разни нетествани субстанции, погрешно наричани ваксини, сами да си плащате лечението на страничните ефекти?!
  • 248 Номер едно

    7 4 Отговор
    Лайте кучета, кервана си върви... с вас сме
  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Първи на изборите

    4 4 Отговор
    Новите месии са тук. Браво
  • 251 ?????

    2 4 Отговор
    Абе къде е кючека,този ли го замести
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 По-високо, по-нагоре

    2 0 Отговор

    До коментар #91 от "БокоПобедоносец":

    За да проникне и порасне нещо, първо трябва да бъде постоянно.
  • 254 ЛЕЛЯ

    9 7 Отговор
    Ха ха ха, Радев дал благословията да правят политически проект , но не било негова партшя !!!??? Моляяя, що речи ???. Или като оня ром : много исках, ама нямах желание !!!???? Тези ни имат за много прости шарани, толкова " почтенни" спасители, че единият лъже и подписва декларация, а другият краде софтуир от съдружници, които го съдят и подписва споразумение в съда, а Спецов на НАП пък продава на клошар фирмата си, вместо да мнесе милион и половина данъци в държавната хазна !!??? Брей, толкова морални, честни, къде ги намерихте бе ?????
  • 255 юрист

    3 3 Отговор

    До коментар #238 от "Ники":

    ....Публикувано във факти.бг: За което трябва да бъдат обвинявани именно юристите, според мен... С малка поправка- юристите, избрали политическо поприще. Обичайно това са хора, които са изхвърлени от пазара на специалисти поради некадърност- справка- хаджигенов....Те са гнилите ябълки, а това е много кофти. Истината е , че всеки колега, който има нормална клиентела, не се стреми към политиката, а си упражнява юридическата професия- твърде много е даинвестирал време, нерви, пари и отказ от част от личният си живот, за да я упражнява- 5 години в университет, 57 семестриални изпита, три държавни изпита, после- още един изпит за правоспособност, после- ако е магистрат- централизиран държавен конкурс за младши магистрати, после 1 година обучение в НИП, а ако е адвокат- изпит за адвокат; докато за да стане човек политик в България, не се иска дори завършено висше образование със степен бакалавър...

    Коментиран от #287

  • 256 Браво

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "Boxer EZ 30":

    И аз отдавна си мечтая да се гласува за точно определена полика по сектори, с числа и проценти, а не общи приказки, оповестена в предизборната програма на партията. И да у като закон, ако спечелят мнозинство, задължително да си изпълняат програмата. Мръднат ли, автоматично да пада правителството им и нови избори.
  • 257 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #221 от "Последния Софиянец":

    толко лъжеш щото и две не виждаш
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    6 1 Отговор
    Приятели! Да ви информирам нещо! Моя приятел Момчил Иванов бивш депутат от ИТН и кандидат техен министър на правосъдието във 2-то им правителство и сменил 7 политически формации като отначало СДС, после ГЕРБ,РЗС,Модерна България , 2011 год.на местните избори бе кандидат съветник от синята коалиция сега е сондирал да бъде регионален координатор на новия проект на Василев и Петков. В нашия многомандатен район се избират общо 8 депутати. На последните избори ГЕРБ вкара 2-ма, ИТН също 2-ма ,БСП 2-ма и по един ДБ и ДПС. Сега след срива на доверие към ИТН се очаква ГЕРБ да вкара пак двама, БСП също , ИТН,ДБ,ДПС и проекта на Василев и Петков по един. И понеже Слави не искал да пише Момчил водач на листата а пак Хиновски и този път като втори няма да влезе. Момчил гони кариера и депутатско място и не го интересува от коя партия. Сондирал да води листата на новата формация и ще му бъде 8-ма партия! В нашата партия ГЕРБ няма да го вземат защото конкуренцията е огромна а и вече бе член! Но мисля едва ли Петков и Василев ще му гласуват доверие защото знаете как бе компрометиран когато бе кандидат министър от ИТН.

    Коментиран от #264, #266

  • 260 Гербав сополанко,а и дебеланко

    8 4 Отговор
    Имам средно и да управлявам не е редно
    Вече ми е за последно. Беше много вредно
    Идва едно момче интелигентно
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 По-високо, по-нагоре

    2 0 Отговор
    За да поникне и да порасте, първо трябва да е посято.
    А към почитаемата медия: Моля, попълнете речника с повечко думи! Иначе прави много смешни и/или неразбираеми корекции по някога.
  • 263 Gowo

    6 4 Отговор

    До коментар #236 от "Многодетна майка":

    ,,Виждам светлина в тунела".Така ще си казва Тулупа в килията в началото на 50 години затвор за множество злоупотреби със служебни положение и харчене държавни средства в полза на други държави .Например Руски поток
  • 264 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #259 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    МАРТИНЕ ти си по УМЕН от ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ

    Коментиран от #269

  • 265 Измамници хилещи се ехидно

    11 7 Отговор
    Хилят се на глупавия български народ. Сега ще ви опоскаме и ще доведем радева зима. И после беж. Всеки път лъжата е една и съща. Канадецът нямал време да си вземе документите от Букурещ. Фалита щял да оправя инфраструктурата, ами нали вие спряхте и взехте парите за магистралата. Канадезът искал почтени - затова е взел културиста.
  • 266 Стойко

    7 3 Отговор

    До коментар #259 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Не само Момчил иска да се махне от ИТН и да отива при "харвадците". Много от бившите депутати на ИТН след като виждат че се срива формацията им и повече няма да бъдат депутати искат да се присламчат към тях. А и Кирил Петков в речта си намекна че ще ги приеме - "Имах ползотворна работа с много депутати от ИТН. Видях не един и двама човека от там, с които бих продължил да работя при нас".

    Коментиран от #270, #282

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Анти трол

    4 6 Отговор
    П.П. = п.ълни п.едали. Всички д.жендъри са във възторг......
  • 269 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    7 4 Отговор

    До коментар #264 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Къде ме сравняваш с него? Аз си правех много пари като купувах гласове за Герб а този Софиянец миткаше из София само за храна и обяд и бира на ден!

    Коментиран от #271

  • 270 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #266 от "Стойко":

    ПРИЯТЕЛ оня ЙОХАНСОН и ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ ме обиждат безна редно ли е
    а ПОСЛЕДНЕЯ СОФИЯНЕЦ лъже щото е кординатор та той няма образование

    Коментиран от #300, #305

  • 271 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор

    До коментар #269 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    МАРТИНЕ ТИ СИ УМЕН ЧОВЕК
  • 272 Гербава мисирка със свирка

    7 3 Отговор
    Вече няма да мога да лъжа и мажа!
    А и няма какво да кажа,без аз да се подмажа!
    Изхвърлят ме на паважа!
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 пепи

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Dinero":

    Това е истинската подмяна.
  • 276 Това ли

    10 2 Отговор
    Противни са. Значи и "промяната" им ще е противна.
  • 277 ГЕРБ умре

    9 8 Отговор
    А Джипко Бибитков се крие в зайчарника

    Коментиран от #358

  • 278 www

    6 1 Отговор

    До коментар #64 от "Алфа Вълкът":

    Не знаят само онези от вашия хелекторат. ;)
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Десислава Атанасова

    8 7 Отговор
    Ще гласувам за Кирил и Асен

    Коментиран от #290

  • 281 България ще бъде най добре

    10 6 Отговор
    Коги Герб умре. Баба Ванга.
  • 282 Хуарбуса

    12 4 Отговор

    До коментар #266 от "Стойко":

    Видяхте ли им кадрите на тези " нови лица"??? Ще разчитали на кадрите на Славуцата смазания от миналия парламент? Та тези както бяха при Чалгаря а преди него в много други партии и като го видяха че си заминава се присламчват към новите! Утре и те като бъдат сринати , тези от Славуцата ще търсят нови ракетоносители. Уж сте нови и почтени а сте работили прекрасно с много депутати от ИТН а?
  • 283 ГЕРБ=БСП=ДПС

    22 5 Отговор
    Гледах само репортажите от новините, не съм гледал цялата пресконференция. Освен Петков и Василев, видях едни млади 23-27 годишни момиченца приличащи на студентки. Това ли са доказаните "успели независими бизнесмени"?

    Мнението ми, че разни младоци ненавършили поне 35-38 годишна възраст нямат място в политиката. Смятам, че депутати и министри трявба да са хора с натрупан житейски опит т.е. над 45 годишни. Но също така смятам, е над 65-70 годишните, също нямат място в политиката. Още повече, когато са пенсионери. Според мен тряба със закон да се забрани в България хора да получават едновременно и държаван пенсия и заплата като депутат, евродепуата, кмет, минисър, президент, висш чиновник, полицай ... Също така президентска и вицепрезидентска заплата едновремнно с пенсия. Едно от нещата, което ме дразни в "социалиста" Румен Радев е, че заедно с огромана президентска заплата получава и държавна пенсия като бивш военен. Смятам, че един истински социаист борещ срещо огромното неравенство, не би трябвало да вима максимална пенсия за старост плюс огрома президентска заплата 10 пъти по висока от МРЗ и 20 пъти по-висока от минималната пенсия.

    Коментиран от #342, #347

  • 284 Истината

    16 9 Отговор
    Троловите започнаха ,Пецов крадец ,Кирил и Асен щевфове му са почтенни и примерни марионетки ,БРАВО БЪЛГАРИ СЛЕДВАЙТЕ ДАЛАВЕРАДЖИЙТЕ !!Асен на изслушването не знаеше къде се намира и какво говори ,пълен кретен ,Кирил ви говори все едно е на урок в час по всичкология ,и те ще управялват като СЛАВИ и другите псевдо демократи навъдили се наскоро !УСПЕХ МИЛИ ИДОИТИ
  • 285 qwerty

    11 5 Отговор

    До коментар #70 от "Грульо":

    Нека да има, за да се знае, че ГЕРБ не са безалтернативни.
  • 286 Хомосапиенс

    21 12 Отговор
    Я да видя с какво тия двамата ми подобриха живота За четири месеца да Да сега плащам по-висок ток и зимата ще плащам по високо парно като вляза в магазина ми се гади от високите цени .Извода е че съм мазохист и ще гласувам за тях,за да ми е гадно.

    Коментиран от #291

  • 287 Ники

    5 1 Отговор

    До коментар #255 от "юрист":

    Това по никакъв начин не променя факта, че въпрсната система е изградена от юристи. И че на практикуващите адвокати волю-неволю се налага да се съобразяват с нея и да я поддържат. Успешните адвокати в България разполагат освен с експертиза и с широк спектър от връзки и лични контакти в съдебната система, експертизата не е достатъчна и именно там е заровено кучето... Вие, юристите сами трябва да си почистите къщичката, а не да чакате политиците, докато се съобразявате със системата и се храните от недостатъците и. Едва тогава можете да претендирате за принос към обществото и заслужени заплати/хонорари. Това е цялостно за гилдията. Иначе в частност съм сигурен че и при вас има почетени хора, готови за честни реформи.
  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 Валентин Ангелов

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "München":

    Гласуваме за тези , млади , умни мъже.
  • 290 Знаем

    4 4 Отговор

    До коментар #280 от "Десислава Атанасова":

    По-коро ще гласуваш за Mr. Musculo. ;)
  • 291 юрист

    4 5 Отговор

    До коментар #286 от "Хомосапиенс":

    Mного правилно разсъждавате- ако всеки бг граждани мисли като Вас, то и политическите партии ще бъдат принудени да приемат това и да променят политиката си, за да имат изобщо членска маса и граждани, които гласуват за тях. Работниците и нискоквалифицираните работници да си гласуват за леви политически партии, средната класа- за десни политически партии, и тогава самите партии няма къде да идат- ще са принудени да се реформират и да се обособят като леви или десни, взависимост от икономическият интерес, който защитават. Защото СЪЩНОСТТА на политическите партии е именно такава- да вкарат икономическите интереси напр. на средната класа, в НС- т.е в българските закони, а НЕ да защитават тяснопартийните си интереси и с леви политики да провеждат десни решения.
  • 292 ВЪПРОС ???

    12 6 Отговор
    КЪДЕ Е ТРЕТОТО ЛИЦЕ КУЛТУРИСТА СПЕЦОВ. И КОЙ КОГО ПОВЕЧЕ ОБИЧА ? ШВЕДСКИЯ ОПИТ ДО КОЛКО Е В ДЕКСТВИЕ ? БЛАГОДАРИМ, ЛЮБОПИТНИ МОМЧЕТА ОТ ХАРНА.ВРЪТ
  • 293 С пълна пара

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "München":

    мисирките продължават да вкарват парата в свирката на двамата мошеници .
  • 294 АМОН

    10 5 Отговор
    .
    СМЕШНИЦИ.

    КАКВА ПРОМЯНА ПРОДЪЛЖАВАТЕ В ПРОКУРОРСКАТА РЕПУБЛИКА НА ГЕШЕВ БЕ ПАЛЯЧОВЦИ?!!

    И ЕДНА ЧИСТАЧКА НЕ МОЖЕТЕ ДА СМЕНИТЕ ДОКАТО ГЕШЕВ Е НАЗНАЧИЛИЯТ ГО ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ Е НА ВЛАСТ.

    ТОВА ДОБРЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ , НО НЕ ГО ВИЖДАМ В ИЗКАЗВАНИЯТА ВИ.

    ЗНАЧИ ПО СТАРОМУ В СУЛТАНАТА НА ДОГАН С НЯКАКВИ ПАРТИИ НА "ПРОМЯНАТА" КАТО ТАЗИ НА ЧАЛГАРЯ , СЕГА И ВИЕ

    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ РАДЕВ ЗАГУБИ ВОЙНАТА С ГЕШЕВ.
    Не че е направил нещо повече от това да вдига юмрук и да крещи "МУТРИ ВЪН".

    ЖАЛКА ДЪРЖАВА!!

    ДОКАТО НИ ВКАРВАТ В ТОВА ШОУ НА СЛАВИ , НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ И ДРУГАРЧЕТАТА МУ ОТ ПГУ НАПАЗАРИХА ЧЕЗ - БЪЛГАРИЯ ПРЕД ПОГЛЕДА И ПЪЛНОТО ВЦЕПЕНЕНИЕ НА ТЕЗИ ДВЕ ХАРВАРДЧЕТА.

    НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТОЗИ КАНИБАЛИЗЪМ УНИЩОЖАВАЩ БЪЛГАСКАТА НАЦИЯ И НАРОДА НИ
  • 295 днес

    10 12 Отговор

    До коментар #2 от "choki":

    Всички видни лумпени с "престижнти" професии в чужбина като в месопреработването, в пералните, в товаренето, гласуваха за дългия Чалгар, сега за "Захаросан" Киро. Аман от лигльовци. Та този киро, ако е мъж да изблезе и да каже вярно ли е онова за далаверата със земи около Д№жъмбо!?!?!?!? Вярно ли е, че отношенията му с Асенчо са не само приятелски?
  • 296 Успех

    9 5 Отговор
    Гледайте да не привличате някакви псевдо патриоти и републиканци за България. Пазете се от провокации
  • 297 Гербава орка с опорка

    6 10 Отговор
    Гласувайте за Боко сладкиша...
    Повече да не се диша....
  • 298 Гербава клоака

    6 4 Отговор
    Опитва атака...но
    Пак се на.ка с двата крака
  • 299 ГЕРБ=БСП=ДПС

    11 2 Отговор
    Гледах изявлението на Асен Васиев. Не съм съвсем съгасен с него.

    Да в България държавата преразпределя над 45-50% от изработеното от хората. Да съгласен съм, това е МНОГО ВИСОК ПРОЦЕНТ. Но тeзи пaри идва нaй-вeчe от високите ОСИГУРОКИТЕ и виcoкoтo ДДC. A не от „висок“ данък върху дoхoдитe, нитo oт „виcoк“ кoрпoрaтивeн дaнък, кoитo ca ниски и плocки oт 10%.

    Да OCИГУРOВКИТE също са данък, но в Бългaрия, тe ca регресовен дaнък/рeгрecивни ocигурoвки/. За доходи над 3000 лева месечно, нe ce плaщaт OCИГУРOВКИ. Т.e. caмo бeднитe плaщaт oгрoмни ocигурoвки ДО 36% върху цeлия cи дoхoд, бoгaтитe милиoнери плaщaт ocигурoвки, върху мнoгo мaлкa чacт oт общите си дoхoди.

    Cмятaм, чe трябвa дa ce въвeдe нeoблaгaeм минимум oт пoнe 400-500 лeвa мeceчнo зa вcички.

    Cмятaм, чe трябвa дa ce зaпaзa ceгaшнoтo пoлoжeниe: дa имa тaвaн върху пeнcиитe и дa имa минимaлнa пeнcия. Нo трябa или дa ce прeмaхнe мaкcимaлния ocигуритeлeн дoхoд. Или пък дa ce въвeдe прoгрecивeн дaнък върху дoхoдитe. Тaкa чe зa дoхoди нaд мaкcимaлният ocигуритeлeн/3000 лeвa мeceчнo/, дa има дaнъчнa cтaвкa oт 30%-35% дaнък дoхoд.

    Коментиран от #302, #306

  • 300 Е то за какво му е

    0 2 Отговор

    До коментар #270 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ще черпи с безплатна бира в неговия ресторант - за това образование не трябва. А и нали са си приятели
  • 301 Докато

    8 4 Отговор

    До коментар #46 от "АМОН":

    Фърчилото е начело ,промяна не може да има.А тези харвардски клоуни са негови протежета.Но в България 80 процентови ,БОЛ.Сега ще избираме поредните " месии,спасители."И така докато се затрием ,като нация.
  • 302 юрист

    2 4 Отговор

    До коментар #299 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    ....Публикувано във факти.бг: За доходи над 3000 лева месечно, нe ce плaщaт OCИГУРOВКИ.... НАПРОТИВ- ПЛАЩА СЕ ОСИГУРИТЕЛНА ВНОСКА В РАЗМЕР НА МАКСИМАЛНАТА ОСИГУРИТЕЛНА ВНОСКА- около 900 ЛЕВА. Нали разбирате, че НЕ МОЖЕТЕ да ме убедите, че 900 лева е по-малко като стойност от напр. 70=100 лева- напр., колкото плащат лицата с доходи под 3300 лева,,,
  • 303 Соросоиди

    11 4 Отговор
    Боже, Сорос и Америка за България ще превземат НС.
    Ще ни набутат в еврозоната-без да ни питат.
    Ще затворят ТЕЦ 2.
    Никога няма да видим евтина електроенергия, да се готвим за сметки 300-400 лева за ток, 400 лева за парно. Сметките за вода ще скочат ДЕСЕТ бева за кубик-2-ма човека ще плащат по 100 лева само за вода.
    Независимо, че огромната корупция започна след 1997 Костов, Тройната, НДСВ, СДС, ДБ, РБ, ГЕРБ.
    В момента цените на храни са по-скъпи от Испания.

    Десните Соросоиди и Америка за България ще доразпродадат и съсипят България. Как можеш да гласуваш за собственото си унищожение.По медиите налазиха всички Соросоидни Талибани, сега Петков бизнес биотехнологии ще ви покаже какво значат Ковид МЕРКИ. Боко ще ви се стори песен. Така подскача от щастие като дойде Царят НДСВ и разпродаде България.
    Боже пази България.
    Аз се махам от България, соросоидите я съсипаха.
  • 304 Абе не знам,но

    9 2 Отговор
    Когато ходя на риба,първо хвърлям една кофа захранка. Да усетят рибоците,да похапнат.Да не се окажем всички пълни каракуди, с поредните две нови юпита,както направихме при царо? Като чуя " предприемач" и нещо ми се обръща под лъжичката- хей така,рефлекторно.А тук- от петима общо- пет предприемача.Ако някой тръгне да ме убеждава,че търговец ще си загърби бизнеса,заради ИНТЕРЕСА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ,много греши.Не се е родил такъв!То и миленчо,заедно с малкия Мук- ни говореха с плам в очите,как зарязали заплати от 500К в паунда годишно,защото били Родолюбци,и искат да променят Родината. Затова зарязали пол.милион лири годишно,срешу министерска заплата от няма три бона- тогава.Е, всички усетихме Родолюбието им.Само миленчо ни врътна с външния дълг така,че до 2015 г включително,от нашите джобове- данъци, плащахме по половин милиард зелено .Някъде около 8 милиарда.Та честно казано- не знам,и дано греша!
  • 305 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 306 юрист

    1 3 Отговор

    До коментар #299 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    ....Публикувано във факти.бг: бoгaтитe милиoнери плaщaт ocигурoвки, върху мнoгo мaлкa чacт oт общите си дoхoди....Колко са онези милионери, м- в България има 120 000 ИТта със ЗАКОННИ заплатаи над 3300 лева- всички те ли са милионери и свръхбогати... Всички те са на светло и плащат данъци и осигуровки върху РЕАЛНИТЕ си доходи. Променете арзмера на осигуровките им и ги накарайте да плащат и по-високи осигуровки за сумите над 3700 лева, и ще видите приходи в бюджета от тях на кукуво лято- МОМЕНТАЛНО 120 000 ЧОВЕКА ВЛИЗАТ В СИВАТА ИКОНОМИКА, държавният бюдджет ще хване цървулите на босия, и НЯМА ДА ИМА ПАРИ за социалните паразити, които не искат да работят, не искат да учат, а разчитат държавата чрез социално плащане да им плаща бирата и наркотиците. По-голеният ви проблем ще е, че И ПЕНСИОНЕРИТЕ, И МАЙКИТЕ С ДЕЦА няма да получат нищо- защото НЕ ТЕ, А ИМЕННО ТЕЗИ 120 000 ЧОВЕКА СА НЕТНИТЕ ДОНОРИ НА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, ТЕ внасят МАКСИМАЛНИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ, ТЕ ДЕКЛАРИРАТ В НОИ И НАП ПРИХОДИТЕ СИ ОТ ЧУЖБИНА, така, че- мнооого внимавайте в картинката работните ви магаренца от средната класа, които искате да натоварите с непосилно данъчно бреме, да не скъсат синджира и накрая да ви избягат в чужбина, в държава с по-ниско данъчно облагане за конкретно тяхната професия...
  • 307 БОРУНА ЛОМ

    1 0 Отговор

    До коментар #196 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КОВИД И БЕЗ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА

    Коментиран от #371

  • 308 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 309 Васил

    7 3 Отговор
    Алоооооооооо Кирееееееее къде беше 12 години назад кри се като мишок
  • 310 ПЕНКО

    3 1 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ -ЗА РАЗЛИКА ОТ САЩ --ИМАМЕ ОБЩЕСТВО САМО ОТ ГОСПОДАРИ И СЛУГИ ---В САЩ ИМА И РОБИ -ТАМ РОБСТВОТО НА ЛАТИНОСИ ; ЧЕРНИ И ЖЪЛТИ - БЕЗ ДОКУМЕНТИ -Е В РАЗГАРА СИ- С ПОМОЩА НА ГАДНОТО ИМ ЕВРЕЙСКО -СЕМИТСКО-ЦИОНИСТКО УПРАВЛЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!
  • 311 Ами

    1 5 Отговор

    До коментар #217 от "Gowo":

    Ами,просто е--ще регулира цените на тока и газа.Не може в България да са по-скъпи от Германия.Има механизми.Трябва да се слушат експерти, но пък затова трябва,освен за как да излъжем и прецакаме държавата,трябва да се мислм и и за градене,надграждане,а не само за изчегъртване.За твое сведение експертите обявиха,че даже са закъсняли да" активизират "тока от Мариците.Сета нали и там е борбата--хем да вземат парите от Европа, хем да не затварят бързо "Мариците ".Ама що ли се хабя да пиша,като съм сигурна,че тези не работят за дългосрочно добруване на хората.Пример --явните им ИЗЦЕПКИ.Важното,че с малко трици,ще хванат много маймуни.
  • 312 ХА ХА ХА

    8 5 Отговор
    СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО ОТ КЪДЕ СА МАНГИЗИТЕ НА ТАЯ НОВА ПРОМЯНА ???? ЗАТОВА СЪВЕТНИКА УЗУНОВ ХВЪРЧА КАТО ЛУД , СЪС ПЛИКОВЕТЕ ДО ФАТМАКА ! А СЕГА ФАТМАСА , НЕ ЗНАЕ НИЩО ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ ТЪЙ НАРЕЧЕНА ОТ НЕГО !!! ХА СЯ КАТО МИСЛИ И КАЗВАТ ТИЯ ФАТМАЦИ , ЧЕ ША НА ОПРАВЯТ НЕ ЗА 800 ДНИ , А ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ !!! КАКВО НАКАЗАНИЕ ЩЕ СИ ПОЖЕЛАЯТ , АКО НЕ СПАЗЯТ , ТУЙ КОЕТО ОБЕЩАВАТ ????????????

    Коментиран от #314

  • 313 Мемфис

    3 2 Отговор
    Дано тези хора са честни и не излезнат като “ мюретата” на ГЕРБ -чалгаджиите от ИТН.в България има много честни хора, но те са заглушени от червената мафия на ГЕРБ и БСП като “ полезни насаждения от бурени”. Дано този път България има късмет и нещата да отлепят от дъното!
  • 314 Абе будала

    9 2 Отговор

    До коментар #312 от "ХА ХА ХА":

    То това е предизборно обещание .......това не значи нищо със действителността !!! Днеска са тук , утре ги няма !!! Иди ги гони да върнат това което ще откраднат , във името на благополучието на народа !

    Коментиран от #315

  • 315 Ти си тъп !

    7 9 Отговор

    До коментар #314 от "Абе будала":

    И не знаеш как ще цъфнем и ще вържем , след четири години ! Моли се само да преживеем фатмашката хипер криза и зимата по тежка от Жан Виденовото време !
  • 316 Алфа Вълкът

    2 8 Отговор

    До коментар #209 от "Що бе":

    Оправял съм жените на такива като тоя, чакат да свърша работа и идват пременени като жени да почистят влагалищата на жените си с език!
  • 317 ОСТАВКА ПИНГВИН !

    6 7 Отговор
    ОСТАВКА И ФВАЩАЙ ФЪРЧИЛОТО И ФРЪКВАЙ В НЕИЗВЕСТНА ПОСОКА !!! САМО НЕ СЕ ПРЕБИРАЙ НА ДОНДУКОВ , ЧЕ ТИ БЕРЕМ СРАМОВЕТЕ ОТ ПЕТ ГОСИНИ !!!!!!!
  • 318 Елемнт

    8 5 Отговор
    Най-лесно манипулируеманата нация са българите, категорично.
    Народа отново е сляп и не вижда нищо.
    Троловете тук са ясно.
    Определно трябва да се емигрира.

    Коментиран от #368

  • 319 Гост

    6 5 Отговор
    Лицата на подмяната са това и трябва да бъдат елиминирани, като хората подготвени от Козяк за доубиването на България.
  • 320 Въй въй въй

    0 0 Отговор

    До коментар #164 от "Каквото и да стане":

    Старата любов ръжда не хваща!💗
  • 321 Гената

    4 0 Отговор
    Аз бах си наумил да учредя една нова партия - БЪЛТАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ. Лозунгът й ще е : "Всичко, което е добро за столицата, е смърт за провинцията ! ". Кратко, ясно, категорично и най-вече проверено и вярно. Обаче размислих и реших да дам шанс на Харварда, дори да гласувам за него. Но, Кирчо, няма да е излишно да ти припомня, че тази територия хрантутеше СССР, а сега една градушка ни обрече на глад, скъпотия и македонски зарзават !
  • 322 Професор

    9 2 Отговор
    Без Спецов промяна НЕ МОЖЕ ДА ИМА. Искаме културизъм, а не култура! Чрез културизъм към преразпределение!
  • 323 наистина

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Отегчен":

    Да...липсва "К" по средата!!!
  • 324 избирателите

    0 8 Отговор
    Продължаваме промяната се различава от традиционните партии по това, че лидерите показаха с работата си какво и как трбва да се направи, за имаме напредък. Това е доказателството, че трябва да получат гласа на всеки редови български гражданин. защото всеки редови български гражданин е ограбван по всевъзможни начини от ДПС, ГЕРБ и БСП.

    Коментиран от #363, #364

  • 325 ганчо

    2 1 Отговор
    момичето от овча купел много готино хвана микрофона .... хареса ми ...
  • 326 Prostotia

    5 0 Отговор
    Хора чета ви коментарите. И като се замисля найстина сме прост и глупав народ
  • 327 1111111

    8 3 Отговор
    ПП - Паднали Парашутисти
  • 328 А бе боксер

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Boxer EZ 30":

    какви глупости си написал?!?
  • 329 прол

    7 1 Отговор
    Теоретици.Много насериозно се взеха.
  • 330 Гай Турий

    5 4 Отговор
    Боко мутанта има кандидат за президент, пак охлюва Дани Митофф, жидопаделиссимо.
  • 331 мдда

    7 4 Отговор

    До коментар #40 от "100":

    Политическа партия Продължаваме Проституцията.
  • 332 112

    9 3 Отговор
    Народе ! Тоя филм сме го гледали през 2001 г.! И Милен Велчев и Николай Василев , така сладко приказваха ! Е , наядоха се за наша сметка ,а ние.....пак в калта ! Така , че ....умната ! До сега , било каквото било ! От сега нататък, пак както си било.... !
  • 333 Що е гербер ?!

    5 4 Отговор
    Не е цвете за мирисане !
    Води до втрисане !
  • 334 Щом от Гроб реват....

    6 5 Отговор
    Значи е добре ! Ще гласувам за П П !
  • 335 Гербав индивид

    2 2 Отговор
    Най добре,отзад развит
    Нисък и набит...а,бе,хобит....
  • 336 Пак ли бе

    8 2 Отговор
    Идва ядрената зима на Радев, тия пак ни повели към светлото бъдеще за 1001 път. Цените хвърчат в небесата, народът си трае, кьорав протест няма това??? Ами заслужавате си ги тогава.
  • 337 Търновец

    4 2 Отговор
    Единственото дoбро дело у нaс след 1989 беше Валутния Борд за който помогна Steve Hanke – единствения Американец който ни е помагал. Иначе идваха много консултанти:
    “…….направeте шокова терапия…” A в US самите те имат нужда от шокова терапия. Harvard не е пмогнал много на Америка – там станахa богати от ВСВ, също и Канада.

    Коментиран от #339

  • 338 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 2 Отговор
    Стига с тази промяна!!! КОЙТО иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои.
    От НЕКЪДЪРНИЦИ, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за „.......Европейското Развитие на България“ трябва акъл и работа.
  • 339 копи пейст

    4 2 Отговор

    До коментар #337 от "Търновец":

    Бившият служебен премиер и кмет на София Стефан Софиянски обяви в ефира на бТВ, че смятаният у нас за "баща на валутния борд" Стив Ханке всъщност е бил противник на въвеждането на борда у нас. Софиянски е човекът, който в качеството си на министър-председател подписва споразумението с Международния валутен фонд и валутния борд през 1997 г.
    Днес той защити това решение с простото обяснение - "нямахме друг избор". И разказа за първата си среща с Ханке. По думите на бившия премиер, икономистът дошъл в кабинета му и му подал договор да му стане съветник. Срещу 40 000 долара. Освен това казал, че България не трябва да влиза във валутен борд - нещо, с което Софиянски като премиер не е съгласен. Срещата им продължила доста кратко, разказа той.
    На въпрос защо тогава у нас Ханке носи титла "бащата на валутния борд", Софиянски заяви, че след като не станал негов съветник, икономистът станал съветник на президента (1997-2002) Петър Стоянов. И щом видял, че правителството ще подпише с МВФ за въвеждане на борд, станал и най-големият му защитник.
    ...............
  • 340 Стани

    2 7 Отговор
    До всички които ги плюете - това са нови лица, образовани, интелигентни, успяли в бизнеса и се връщат в България и се опитват да направят нещо. Заслужават да получат шанс и се надявам повече хора да ги подкрепят!

    Коментиран от #346

  • 341 Нона

    3 5 Отговор

    До коментар #42 от "Илхан":

    За това са и толкова оплювани от герберасти и др.Пожелавам ви успех на изборите Господа!Бог да ви пази!Бъдете живи и здрави!
  • 342 Очевидец

    1 3 Отговор

    До коментар #283 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Себастиан Курц на 31 години стана канцлер на Австрия и ръководи доста успешно държавата!Преди това беше министър на външните работи.Когато човек е умен,учил,амбициозен може да е и депутат и министър и гл.прокурор и т.н.Колкото за пенсии и заплати имате право.В Австрия например пенсионер,ако желае да работи, плаща много високи осигуровки, затова пенсионират ли се прекратяват работа.
  • 343 Хххл

    7 1 Отговор
    Защо в списъка на лицата на партията липсва любовникът на Асен Василев - г-н Спецов - мистър Олимпия
  • 344 никита

    4 2 Отговор
    Майко мила, промяната продължава с усмивка до гроб и както палача убива жертвата си с любов. Да са ни честити новите гробари.
  • 345 Подкрепа за Борисовото

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Чекмеджан":

    Че тези двамата и компания какви са Крадци Лъжци Мошеници Бързо Крадат И Бързо лъжат в БГ Дебили Бол
  • 346 Подкрепа за Борисов

    7 3 Отговор

    До коментар #340 от "Стани":

    Никого не искам да плюя Просто съм реалист Не искам никакви Месии Лъжливи Крадливи Мошеници Внуци на червената номенклатура ограбили БГ а Тези продължават Като има Дебили Вервайте им
  • 347 обектив широкоъгълен

    5 0 Отговор

    До коментар #283 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Вярно твърдение това прилича на НДСВ при създаването пак такива бяха Велчев Василев Качакова Кошлука Миро Василев НинаЧилова И много други.Резултат четете ланските вестници
  • 348 СУВЕРЕН

    5 1 Отговор
    Румен Радев- новият ЦАР- Петков и Василев-новите ЮПИТА.
  • 349 ЕДИН

    3 4 Отговор
    Българите сте най КРАДЛИВОТО племе на планетата земя.
  • 350 васик атанасова

    6 2 Отговор
    двама крадци и мошенци единия е съден в сащ
    а другия в канада
    аре да са ви честити пионките на радев
    целта им е да разцепят слави
  • 351 Защо

    5 0 Отговор
    Питате ли се защо Кирчо и Асенчо все са в Нова телевизия, телевизията на Кирил Домусчиев. Кой им плаща ефирното време? Защо се показват по телевизията повече от всеки друг политик? Сещате ли се, че само Борисов беше постоянно и по всички телевизионни канали? Кирил Петков и Асен Василев са новото лице на Борисов за пред заблудените овце.
    Борисов много хитро подменя лицето и името на партията си. Продължава подмяната.
    За канадското гражданство на Кирчо се мълчи, но Кирчо има гръб, защото ако нямаше, досега щеше да бъде подведен под съдебна отговорност за подписване на декларация с невярно съдържание.
    Ако един човек веднъж се е подписал под лъжа, на какво ли още е способен?

    Коментиран от #353

  • 352 Виж за

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Първите":

    топките определено грешиш.
  • 353 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 1 Отговор

    До коментар #351 от "Защо":

    По-голяма глупост от това да свържеш Кирчо и Асенчо с ген. Б. Борисов не можа ли да измислиш? Това Решетников ли те инструктира да бръщолевиш???
  • 354 АМА ДА НЕ ЛЪЖЕ

    5 1 Отговор
    ХУБАВО ГОВОРИ АМА ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ / С АЛБАНСКИТЕ ЕЛЕКТРИЧКИ КВО СТАНА И С КАНАДСКОТО ГРАЖДАНСТВО / АБЕ ТОЯ ДА НЕ ЛЪЖЕ БЕ КАТО НДСВ И ЦАРОТ
  • 355 Дрън дрън

    2 0 Отговор
    Егати организацията имат - сами да си настройват микрофоните и представянето при осветление откъм гърба им?! То и другите от БКП-ШАЙКАТА и патриотарстващата ДС-СГАН са още по-тъпи, по-некадърни и по-необразовани, така че НЕМА за кого да се гласува!
  • 356 АзсъмАз

    4 2 Отговор
    Политическа партия "Продължаваме Промяната" (ПППП)
    ... тия празнодумци са "кухи лейки", едно име не могат да измислят, по-зле са от Чалгаря с неговото "и така нататък" И.Т.Н. ... също и Мая-мата със "Изправи се ... падни-стани ... и прочие, идваме и си отиваме!"
    Едно време имаше такава ПП - "Пиратска Партия" ... като ги гледам и тия наште са развяли черен флаг с череп и кости ... политически корсари!
  • 357 Дядо Ви

    1 1 Отговор
    То и преди 10 години имаше едни двама дето единия с много апартаменти го изгониха уж та да краде от друг милионер 1пък другия още обикаля по цигански сватби, села и паланки да си крие пачките от шкафчето. Първо оправете предишните и тогава излизайте с номера с двамата. Да не забравите и хидроинжинера енергетик . Относно НАП -да вземе да влезе и в римските махали ,че все ги е страх , а парите са там и никой нищо не плаща.
  • 358 БОКо кaпyт

    1 4 Отговор

    До коментар #277 от "ГЕРБ умре":

    Абе БОКо нали отглеждаше прасета?! Хвалеше се как всеки ден с кофи ходел до МВР и МНО почивноте станции в Банкя за безплатна помийка за прасетат в дворната му кочина?!
  • 359 АзсъмАз

    5 0 Отговор
    Пиратската Партия на Киро Канадеца е взела на абордаж политическото пространство и "тарани" разни партийки, да им грабне "корабчетата" и да се легитимира като "Армадата за подмяна на вота".
    Тя играта им е ясна - Кирчо и Кокорчо да влязат в парламента и да получат имунитет --- че ги чака съдията за золуните които натвориха ... а високопарните им приказки "две пари не струват".
    Жалко, че все още има глупаци, които им вяртват. П.П. ще ги боли Г.З.
  • 360 Бъбу

    6 2 Отговор
    Първо тези не са никакви момчета а са дърти, зализани мошеници. Все пак хора над 40- може да се струват момчета ама само на бабичките. Второ, не случайно един виден американски политик е казал, че във всяка криза има замесен поне един харвардец. Трето явно много прост народ населява родината ни, колко още оправачи трябва да ни за лъжат за да им дадем държавата. Тези нищо конкретно всъщност не обещават, но ни казват,, дайте ни държавата и ние ще я оправим, защото вие сте прости. Те ли ще я оправят, перфидните мошеници, заедно с културиста. Ще се излиза на улицата, но не знам с камъни ли, с яйца и ковчези ли.
  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 Герберски неволи

    1 0 Отговор
    От ПП, много ги боли !
  • 363 АзьъмАз

    3 1 Отговор

    До коментар #324 от "избирателите":

    Продължаваме промяната се различава от традиционните партии по това, че НЕ Е ПАРТИЯ, А ОПГ - ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА! ФАКТ! А КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ... ДОРИ ТРОЛОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
  • 364 АзсъмАз

    3 1 Отговор

    До коментар #324 от "избирателите":

    Продължаваме промяната се различава от традиционните партии по това, че НЕ Е ПАРТИЯ, А ОПГ - ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА! ФАКТ! А КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ... ДОРИ ТРОЛОВЕТЕ МЪЛЧАТ!
  • 365 Две интелигентни момчета

    3 3 Отговор
    Срещу банда гербави келемета
    Дано имат късмета за да има просвета
    В тази част от нашта планета
  • 366 ГРОБ миришат на застояло

    2 1 Отговор
    И на непрани чорапи...а, бе апапи....
  • 367 Пиетро

    4 2 Отговор
    Това, което служебният кабинет на авторитарчика Радев направи, не е е промяна. Бих го определил като буря в чаша вода или по-точно стани, да седна. Трагедията на България е, че няма мераклии за властта, които да желаят истинска промяна и да знаят как да я направят. Не съм бил никога песинист, но като гледам каквоа стана за последните 30 години, не вижам причина за оптимсъм. Моделъ, който заложен след дворцовията преврат на 10 ноември 1989 г, е порочен и остава непроменен. В Българиая от много време силовите играчи са хора с много пари, които дърпат конците на уж управляващите.
  • 368 Ист.

    2 0 Отговор

    До коментар #318 от "Елемнт":

    За честите и обикновени хора си прав нищо добро не ги чака.
  • 369 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 370 Стадото полудя

    4 3 Отговор
    започва голямото доене.Тези не си поплюват. Колкото повече ги оплюват, толкова повече широко се усмихват.Този Киро ще спаси България, колкото спасиха с баща си българския алпинист.Коя ли партия и за колко гроша ще продаде България, като им стане мандатоносител.

    Коментиран от #374

  • 371 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #307 от "БОРУНА ЛОМ":

    БЛАГОДАРЯ ГРАДСКИ ЛЕКА НОЩ
  • 372 Мировик

    2 0 Отговор
    В БГ вече повече от 640 години системна разработка и угояване на всякакви видове негодници, които са най-стабилното нещо, най-стабилното мнозинство, затискащо целия ни обществен живот в най-смъртна хватка, при целия ми оптимизъм, не виждам как може да се случи каквото и да е положително нещо.
  • 373 Бойко

    5 3 Отговор
    Мачкай Баце!
    Продължаваме да печелим изборите!
    Герб че спечели изборите. Нищо ново!

    Баце удари едно рамо на Мая манолова от партия "изпразни се мутро вън" да не се шляе по спалните на бившите си, а нека да я приберат под крилото си двамата нови - Петков и Василев. Някакво постче да и уредят! Нещо плътско да работи. На сантиметри и на грамове! Ще и отива!
  • 374 А бе

    5 3 Отговор

    До коментар #370 от "Стадото полудя":

    Тези двамата са от кръгът Капитал, което означава, че се кланят на Прокопиев, така че ще си имаме поредният олигарх, които ще коли и беси в държавата
  • 375 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 376 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Това чаках

    1 4 Отговор
    от 30 години. Само това е спасението на България, млади хора да поведат младите в България и да си направят една приказна страна за живеене. Бог ни е дал райска природа, но алчни старчоци я унищожиха. Ще гласувам с удоволствие за тази партия, а ако се докажат, може и президент след време да имат.
  • 379 демократ

    3 1 Отговор
    Този фатмак може да е с посредствен интелект,
    но е хитрец."Марионетките Кирчо и Асенчо" не са
    негова идея!!! Зеленият чорап с юмрука опитва
    всичко да се задържи в политиката,но скоро ще
    бъде изметен (2 месеца).Хората няма да забравят
    кой стои зад шпионите-българскии пропутиновски,
    кой финансира кампанията му (тези срещу които
    уж протестира,фнансовата мафия)
  • 380 Зайо

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Абе":

    Така,така беше в напалото и за Славуца.То беше подкрепа,то беше ентусиазъм,а после пустосване до бога.Сега почвате с лизането на дирниците на тез двамцата.Сядам на биричка и кюфтенца,и ще чакам да започне плюенето по харвардите.Ще започне скоро.На бас?
  • 381 таньо

    4 1 Отговор
    Тези двата австралопитеци от харвард са добри само за чистене на тоалетни.
  • 382 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ИЗЛОЖИХА РАДЕВ , И ГИ ПУСНАХА ПО УЛЕЯ . ДОПУСКАМ , ЧЕ ТОВА ЗНАЧИ " НЕРОДЕН ПЕТКОв "./ а преди да ги пуснат , са се намерили ласкатели , които да ги възвеличават ,и да ги уверяват , КОЛКО СА ЗНАЧИМИ И КАКВО ВЕЛИЧИЕ ГИ ЧАКА ...
    ОТКРИВАМ ХИТРА ПОЛИТИЧЕСКА ЛИСИЦА ПРЕЗ УВЕЩАНИЯТА .
    КОЙ МОЖЕ ДА Е .... КОЙ МОЖЕ ДА Е .... КОЙ МОЖЕ ДА Е ....
    ХИ ХИ ... НЯКОЙ КОЙТО МОЖЕ ...И ДА НЕ МОЖЕ - БИБИ .
  • 383 ИСТОРИЯТА

    1 0 Отговор
    ЮПИТАТА ИСКАТ КОКЪЛА
  • 384 будали

    3 1 Отговор
    Ако и този циркаджийски номер мине, значи няма по-прост народ от нас. От километри е ясно, че понеже Слави не пожела да клекне и да стане подлога за прерастване на служебното правителство в редовно, се приготвя нов номер. Президентът си създава своя лична партия, с която да управлява еднолично и като президент, и като премиер. Спомнете си, когато младите, умни и красиви харвардски юпита на Симеон дойдоха, какво стана. Те завъртяха външния дълг, направиха си милиардите, Симеон си върна имотите. За народа и България – голямата тояга. Закриха 80% от училищата и здравните служби в малките населени места, и съсипаха държавата. Сега пак ли ще има глупаци, които да се хванат на тази „харвардска” въдица. Пърхащи млади момиченца, които през живота си не са управлявали и един магазин, ще управляват държавата. Резултатите за 6 месеца вече са налице – от 100 до 300 % инфлация и нулев ръст на доходите. Безработица, фалиращи бизнеси, мизерия. Стопяване и ограбване спестяванията на хората. Хаос и анархия навсякъде. Как може да има прости , та мега прости хора, които да гласуват за такива „проекти” не знам.
  • 385 dido

    1 1 Отговор
    Ще гласуваме за Вас.Всички които са срещу Вас говори това,че са силно претиснени.Това е много добре.
  • 386 Киро брейка

    2 1 Отговор
    ще гласувам за Вас ако изчегъртате и затворите всички Кметове на общини станали милионери при Борисов от кражби на общински поръчки евросредства европари и транс гранични сътрудничества
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове