Last news in Fakti

23 Септември, 2021 06:34 32 862 90

Асен Йорданов: Кариерната генетика на Кристалина Георгиева е комунистическа

  • кристалина георгиева-
  • асен йорданов

Скандалът с нея е огромна щета за България, смята разследващият журналист

Асен Йорданов: Кариерната генетика на Кристалина Георгиева е комунистическа - 1
Снимка: БГНЕС

"Скандалът с Кристалина Георгиева е огромна щета за България. "Биволъ" е винаги в основата на всякакви такива скандали. Ако трябва да направя бекграунд, ще започна от скандалите, които съпътстваха предложението на Румяна Желева за "Еврокомисар" през 2010 г. когато тя всъщност не беше избрана и ние разкрихме, че тя е участва в управлението на фирма, свързана с Първо главно управление на Държавна сигурност".

Това коментира разследващият журналист от "Биволъ" Асен Йорданов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" на телевизия "Евроком".

Припомняме, че Световната банка спря да изготвя годишния си доклад "Да правиш бизнес" заради нередности в данните за 2018 и 2020 година. Според вътрешно разследване бившият директор на институцията Кристалина Георгиева е оказала натиск над служителите, изготвящи класацията, в полза на Китай.

Асен Йорданов коментира и влиянието на Симеон Дянков за падането на Азербайджан в класацията. "Азербайджан беше разкрит в разследване на "Биволъ", което е свързано и със скандала с Кристалина Георгиева, в което се оказва, че Илхам Алиев лично е отпускал огромни суми на журналисти в Европа, за да промотират неговата държава и да я издигат в световните класации. Там излезе и името на съпруга на Ирина Бокова, който беше представител на България в Европейсата банка за развитие като специалист по хидроинженерство в Азербайджан".

"Кристалина Георгиева е започнала своята кариера през комунизма в България и малко или много има своята генетика с бившия комунистически режим. За Георгиева излезе разследване от швейцарски журналист и има информация, че тя е свързана с бившата държавна сигурност на комунистическия режим. По този начин е била промотирана да работи в западни и в американски университети", допълни Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 174 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мислещ

    232 28 Отговор
    Колкото и да ми е противна тя и ГРОБ, не мога да се съглася, че това е "щета за България". Напротив, скандалът е поредното доказателство за корупцията именно на глобално ниво. Не е като да е прокарвала корупционно български интереси, все пак (Нито дори такива на тиквата).

    Коментиран от #48, #80

  • 2 На лъжата

    263 16 Отговор
    краката са къси ! Та другарката със сменено име , но не и нрав , изплува като фекалии на повърхността и се разсмърдя по света !

    Коментиран от #88

  • 3 Констатация

    201 8 Отговор
    Корупцията е на глобално ниво , но както казва Чърчил -Няма вечни врагове и приятели , има вечни интереси.
  • 4 Страхотно

    98 12 Отговор
    ДОСТОЕН КАДЪР
  • 5 ЕНП

    217 16 Отговор
    Сталинка е много уважавана от Толупа !!!

    Коментиран от #8

  • 6 дедо Герчо

    101 4 Отговор
    ААА,ДУБРУТРО.....ХЪХЪХЪ....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българин

    88 67 Отговор

    До коментар #5 от "ЕНП":

    Нали неговия университет е Тодор Живков ( с това той се гордее) ! Комуниста не признава род и родина. Той признава само собствената облага и каквото каже Москва.
  • 9 Сатъра На Хана

    137 19 Отговор
    Без съмнение Кристалина Георгиева е била НОМЕНКЛАТУРА - калинка която става член на БКП или ГЕРБ за да прави кариера ......
    ОБАЧЕ ДА СЕ ОБВИНЯВА КОМУНИЗМА И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ, ЧЕ ЗАМФИР ЯШАРОВ САКСКОБУРГГОТСКИ ЖИВКОВ, КРИСТАЛИНКА ИЛИ РАПОНА СА ГРЕШНИЦИ , Е ...
    .... ВСЕ ЕДНО ДА СЕ ОБВИНЯВА ИСУС ХРИСТОС ЗА СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ .... ...В България се напълнихте с много необразовани хора

    Коментиран от #13, #33, #81

  • 10 Караибрахим

    24 37 Отговор
    Българска работа.
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    150 13 Отговор
    КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА е хипер тотално капиталистка кожодерка неспособна на емпатия съчуствие състрадание но е хубаво да прочете приказката за стълбата и това защото всичко лошо което прави ЧОВЕК се връща
  • 12 Продай България

    42 41 Отговор
    Пощенската кутия на Прокопиев и Мустафа се изказа пропаганда Серос плаща
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Цецу Сансьорния

    141 11 Отговор
    Икономиката не е наука!!така че всякакви измислени класации са лъжи и манипулации..Спомнете си банката Лемън Брадърс!!А че Саталинка е мръсна масстия беше ясно още след случая с Ирина Бокова...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 де юре

    28 8 Отговор

    До коментар #7 от "big":

    Адмирации за коментара .

    Коментиран от #39

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Румба

    98 7 Отговор
    Чак сега ли се сетихте бе умници що за стока е Сталинка.

    Коментиран от #25

  • 24 Gowo

    66 19 Отговор
    ,,И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ... — из „На завой“

    Коментиран от #60

  • 25 Gowo

    39 13 Отговор

    До коментар #23 от "Румба":

    Не бе...Димитър Талев е имал на в предвид Бойко разбойко За него комунист е казал....,,И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ... — из „На завой“
  • 26 резервист

    33 14 Отговор

    До коментар #17 от "Слави":

    След като има такива като тебе значи нищо не са избили или иначе казано и те не са си свършили добре работата както и вашите ....не успяха от 40-44 година . Чудя ти се , как можеш да ядеш комунистическа луканка ?! Предател !
  • 27 безпартиен

    58 6 Отговор
    Преди много години "ВЕЛИКИЯТ КОРМЧИЯ" беше казал,че ВЛАСТ СЕ ВЗИМА С ОРЪЖИЕ И СЕ ЗАДЪРЖА С ПИСАЛКАТА!Така вече трето поколение деца и внуци на АБПФК взели властта у нас държи писалката и пише законите както и е угодно!На власт се издигат все лица с най-малкото укорими постъпки в миналото им,ако не и с престъпления,за да бъдат държани "изкъсо"!Та КОИ са кадровиците на нашите политици?Мисля,че всички "кадровици" у нас изпълняват нарежданията на други такива от вън!!!!За нашите най-елементарното е,че всичко се ръководи от бивши ДС,което поне до сега е вярно!А след като естествено изчезнат бившите ДС ?
  • 28 мафия

    68 15 Отговор
    Всичко свързано с ГЕРБ мирише на корупция! За пари и майките си ще продадат!
  • 29 Бгг

    67 7 Отговор
    Асенчо , то комунисти няма от 31 години - превърнаха се в капиталисти бизнесмени.
    Колкото до корупцията , то тя е на световно ниво , примери колкото щеш.
  • 30 Jeb

    48 2 Отговор
    Таз винаги е била ясна каква е..само че в момента съм склонен да вярвам че пада жертва на международното положение..кофтито е че пак
    ни намесват на такива нива пък ние въобще не сме в хабера
  • 31 Джеймс

    47 10 Отговор
    Добро утро, драги! За 80 години аграрен комунизъм по тези земи каква да е Сталинка и ниейната школовка. Казва му се традиция и влияние.
  • 32 оня

    10 5 Отговор

    До коментар #7 от "big":

    Първо научи какво е генетика и тогава ще разбереш какво се има в предвид в статията:)) Или да пояснявам?

    Коментиран от #41

  • 33 До Сатъра

    66 6 Отговор

    До коментар #9 от "Сатъра На Хана":

    Завърших 1982 ВНВУ Васил Левски.Не бях член на БКП. Никога не ме е интересувала политиката тогава че и сега.Доста станаха "чренове" още във ВНВУ. Баща ми ми каза-сине, ако искаш ставай, твой извор.Отидох в бойните части. Командирът на полка няколко пъти ме пита защо не съм в БКП. Отговорът ми бе че не чувствам необходимост.Нали си върша задълженията.Къде е проблема. Накрая ми каза:както искаш но щом не си в БКП няма да имаш развитие, отлично си гледаш работата но без да си член ще си останеш командир на взвод.А има толкова некадърници но са членове.Това ми каза човекът. След година бях приет и станах ротен.Няколко години след 1989 най накрая деполитизираха държавните структури.Такива ми работи. Членството бе фактор за развитие за мнозина а не уменията.Тиквата нали се води анти а е бил член още в милиционерското. Правете си изводите.

    Коментиран от #42, #58

  • 34 Софиянец

    54 3 Отговор
    Откриха топлата вода от бивол. Няма в България някой на по-висок пост да не е свързан с ДС, какво остава за международен и толкова влиятелен пост. То за това ни имат за бананова република. Зависимият е прост и некадърен, той затова е зависим, със ниска себеоценка и самочувствие - трябва му патерица. Примери колкото искаш, Хампарцумян Маринова кой се сетиш, иначе са големи банкери.... на думи.
  • 35 Сандо

    20 15 Отговор
    А няма ли да се намери някой да попита Асенчо има ли в рода си комунисти?Или той бързо забрави и се изчисти.
  • 36 Баба Пашкули

    22 9 Отговор
    С Кристалинка навремето бяхме на спортен лагер да берем леща, беше много чистоплътна винаги си сваляше очилата преди да си реже ноктите обръщаше си бельото два пъти седмично и вечер си изтриваше стъпалата с мокра ръка
  • 37 Тази леля

    28 6 Отговор
    беше ясна от самото начало. Цъвсем очаквано се оказа, че е продукт, лансиран от ДС... Тази е МИНАЛО. Бита карта.
  • 38 Гост

    35 7 Отговор
    Този скандал показва ,че всички хора са склонни на корупция даже и на такива позиции.Корупция има в цял свят.
  • 39 big

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "де юре":

    Благодаря, но го изтриха!
  • 40 Петер Брьогел

    56 3 Отговор
    КриСТАЛИНКА - жената с пластмасовото лице и студената , фалшива усмивка ! А щом се подложи и на простак , като Борисов , съвсем се срина човешки и морално !
  • 41 big

    24 8 Отговор

    До коментар #32 от "оня":

    Аз знам какво значи генетика, но ти можеш ли да четеш и разбираш прочетеното! Повтарям: комунизъм не е имало и няма да има, а оттам каквато и да е комунистическа генетика няма!
  • 42 Извинете

    23 3 Отговор

    До коментар #33 от "До Сатъра":

    но за да станеш челн на БКП се подаваше МОЛБА,а и се изискваха трима члена за гаранти,правеше се проучване до 9-то коляно на кандидата и чак след това се решаваше.Нямаше да Ви приемат ,ако не сте отговарял на вс. им критерии.А това,че сте си продал съвестта заради кариерно развитие си е Ваш проблем.Нарича се конформизъм.

    Коментиран от #54

  • 43 зевзек

    30 4 Отговор
    мене лично Бокова ми е по интересна, гледай каква кариера направи, с нейното фъфлене, и мъжа и той тарикат, хидроинженер в Азербайджан, хайде бе, къде пък намери да се набуташ там, типични номенклатури, експорт на акъл, но само в Третия Свят, в първия не вървят

    Коментиран от #49

  • 44 Veso

    45 5 Отговор
    Много мисирки се изказаха по случея.Моето наблюдение е друго - Сталинка си е чиста проба номенклатура, откъдето и да я погледнеш, и затова американците я издигнаха. Те кадърни и честни хора не издигат, само пионки, като нашта. А, и оная крадлата и тя е същия боклук. Това дето го пускат на публиката е като ковид-хистерията. Некакви китаици напред с 3-4 места. Много просто, бе, другари, па поизвъртете го малко.
    Просто Сталинка си е свършила работата, и е почнала да пречи.
    Нема начин да не е направила некое гафче и да не е чопнала нещо, е така, за сън, българи сме аде ся.
    Та така, в задника и навън, сега се търсят млади сукалчета, харвадчета, че могат лесно да се лъготят. И на тях ще им викат - Даваите, даваите! Докато един ден ги сритат с обяснението - Много дадохте!
  • 45 Ал Тъпоне

    8 3 Отговор
    Това "кариерна генетика" някаква нова наука ли е?
  • 46 МалкоЛогика

    18 12 Отговор
    Комунисти дебнат отвсякъде!!!
    Комунистите са тези които са се работили за постигане на комунизъм - справедливо общество без експлоатация. Тези, които се примъкват към силните на деня, се наричат с друго име. Възрастен човек, а бърка такива прости неща.
  • 47 юнак Асен

    9 22 Отговор
    Няма отърване от тия комунисти , ДС и КГБ - долни престъпници.
    Докато България скъса зависимостите си от Русия няма да има и сантиметър напредък. Историята го е доказала - най светите ни личности Раковски и Левски ясно са го казали и написали, но какво да казваш на народ с робско самосъзнание.
    Асен носи непримиримия дух на борбените си предци , а продажния му брат Недялко е обслужва изедниците на народа.
  • 48 тц тц

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мислещ":

    И що така, в това глобално ниво, пак ние сме корумпетата. Ай стига с тая износена мантра , че всички са маскари.
    Корупция винаги е имало и ще има, въпроса е че нормалните демокрации имат създадени механизми за противодействие за разлика от България , Русия, Беларус ( в тази група сме за съжаление ).
    Ако това се случеше в България, всичко щеше да бъде замазано, Кристалинка щеше да е сложена тайно на трупчета в Прокуратурата и щеше чинно да изпълнява всички нареждания на кукловодите.
  • 49 Любен

    10 9 Отговор

    До коментар #43 от "зевзек":

    Чистка!!!! Само на американците не беше ясно коя е К. Георгиева. Рушняците избутват техните протежета по йерархията на Запада с подкупи и наглост. А Запада е сляп🤑
  • 50 абе

    15 2 Отговор
    ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ СИ бил и какво си работил преди,..
    значи ти си хазартно настроен човек и сега това се е проявило и те наказват. Тала, че КОМУНИСТ, ДЕМОКРАТ е без значение, когато личността не я бива...
  • 51 Анонимен

    6 6 Отговор
    Сега ще си наемат някоя КАЛИНА от Кирчо и Асен, красавица. Тя е родена 1956. Стигат и. Ще сменят овнешкото с Агнешко Калина ПП. Кристалина е от Харманлийските села, Хасково. Тя и Колезич е от този край. Баща й на Колезич е работил в цк на бкп, с грозната, но бедна, издържаща цяло семейство Комня, секретар-машинописец на тях, цк на бкп. Колезич. Умни хасковлии, сите са по телевизии и навсякъде, а града само от Република квартала. ГЕОРГИ Христов им построи пътища, базар, и целите в злато. Взенат мебели, носят на позлатебата, а тя продаваше на бедните българи и роми. Готини са и много умни има от хасковските роми. Титана чистачки до кауфланд, вече не ги виждаме, преди, за кого, за когото каже дпс хвърляме.
  • 52 Анонимен

    7 9 Отговор
    Георги Иванов или греша, бе сдс с дпс и го резнаха, съдиха, палиха му, а бе велик инженер или архитект навремето. Много направи за града. Сградата с часовника я боядисана по негово врене. Отпред плочките също. И града е замиращ, със замиращи функции. При живково бе много по ок от сега. Падащи, изоставени старинни къщи, от заможни преди 1944 и прочие. Работят за 500,600 лева младите, без жилища, и да искат деца, на този етап, при 200 лева на квартири и без сигурност, как да имат деца. Живеят на семейни начало но до кога, докато си омръзнат, а и безпаричието едва ли би трябвало най-много след това или да се разделят или да напуснат Бг пак ли е виновен Х. Юмрука. Родители разделени, деца без пари... Само от горе лъжи и кво се досетите. Дано поне излязат в Събота Младите и Подкрепят Асен Василев, той е от този град. Да помогне, ако може, дилян нищо не направи, а и с тия 3 деца, майка и родата му, не му е до Хасковлии. Перчел се като надут петел Дилян, казват ни като отидем в Хасково. За кого, за Република явно. Но и те го ненавиждат, бб не ни дава. Истини, а не сътворени лъжи.
  • 53 Анонимен

    2 5 Отговор
    Асене от Биволъ. Ще призная защо хора от Хасково, от биволъ мразят бб. Взел и им премахнал печалбите от къщи на проститутки. Тук съм за бб, но.. Тъй като работиха на една жилищна сграда и разказаха ни... Хубаво си печеляхне с проститутките в хасково, но дойде бб. А има строителна фирма с 2 психично болни, неговото и на известен невролог в града навремето,Икономов, може би не е жив, жена му от ивградските села, аотекар, а детенцето му болно, а той лекувале??? И лечението му бе никакво, добре, че бе Тодор и Златю чекракчиите. Плексит, а накрая те двамата братя за един път и здрав, а ги съдеха и ги разкарваха по съдилища. Но кой ги хване вика други. Не стават за строители. Сложни са нещата в Бг.
  • 54 Спомени

    8 0 Отговор

    До коментар #42 от "Извинете":

    Има случаи когато молбите са писани от други хора поради същите причини.Ценен кадър а не може иначе.Освен това в тези години идеологията не беше свързана с нещо лошо особено за тези които нищо не са знаели преди 9.09.1944. нормални неща на книга ненормални напрактика по късно.В армията действително имаше 2 категории супер надъхани комунисти кариеристи най вече от спомагателните и техническите специалността които нямаха възможности за кариерно развитие освен по политическа линия а стровите от бойните части това го приемаха по скоро като нещо без което няма развитие.А и хубави партийни банкети се правеха след събранието.Всъщност повече се безпокояха от наказание по партийна линия където можеше да има повече проблеми.Лошото е че по този маниер след демокрацията някой генерали станаха такива че са от СДС то е видно от политическата им активност
  • 55 Соломон

    11 3 Отговор
    Асен Йорданов е син на Недялко син на разстрелян преди 0909.1944 г комунистически деец. Все пак само по тази причина баща му е имал възможност за развитие които други нечленове са нямали.Хайде стига с тези разделения.Крадеца си е крадец без значение от цвета
  • 56 Около

    12 2 Отговор
    мутрата - все такива. С нея и дянков е свършено, също както стана с бокова. И тримата са за разследване.
  • 57 Който

    10 3 Отговор
    Е човек на бибитко все е алчен пропадняк.
  • 58 Первый

    14 8 Отговор

    До коментар #33 от "До Сатъра":

    Абе тия ги разправяй на баба ми. Във Военно училище се влизаше след като те проучат до девето коляно. Задължително освен препоръли и родители членове на партията и т.н, най-добре партизани активни борци и т.н. допускаха само синовете на заслужили. Не дай боже баща ти да е бил колак или нещо в характеристиката с вражески елементи и ще гледаш каквото и да е през крив макарон. Така че ВСИЧКИ завършили преди 1989г. Военни Училища си бяха тъмночервени партийци, синове на партийци и активни борци, някои дори си бяха комсомолски аекретари, други си бяха вербувани ДС доносници, опа ВКР доносници но то е същото.

    Коментиран от #65, #87, #90

  • 59 Съдията Дред

    15 2 Отговор
    Какво друго да очакваш от жена с рождено име Сталинка ?
  • 60 Перо

    12 4 Отговор

    До коментар #24 от "Gowo":

    До сега на тези длъжности са били хора на ЦРУ и Мосад. Даже Сталинка беше предложена от толупа за Ген.секретар на ООН,което е невъзможно,без тяхно участие и натиск.Какво ДС,какви 5 лв.,от преди 32 г.

    Коментиран от #62

  • 61 ГЕРБ=БСП=ДПС

    13 7 Отговор
    Хе-хе. "Присмяла се хърба на щърба."

    Ало рaзcлeдвaщия журнaлиcт oт "Бивoлъ" Aceн Йoрдaнoв, баща ти Недялко Асенов Йорданов, не беше ли комунист и върл бесепар.

    Твоята гeнeтикa г-н Aceн Йoрдaнoв не e ли също кoмуниcтичecкa.

    „Крушата не пада по-далеч от дървото.“
  • 62 ГЕРБ=БСП=ДПС

    8 3 Отговор

    До коментар #60 от "Перо":

    Много е просто, КГБ=ЦРУ. Световните господари и на САЩ, и на Русия, и на Европа, и на Южна Америка, и на Япония, Близкия Изток ... са едни и същи. Само че плебеите не могат да го проумеят. И се боричкат помежду си в интерес на господарите. "Разделяй и валдей." Може би единствено Индия и Китай не са съвсем под валстта на светвоните господари.
  • 63 Комунизма и капитализма са

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Слави Трифонов":

    Два строя за да се упровляват народите по света според това какво искат и как го искат владетелите на света а хората и алгоритмите на управление наречени комунизъм капитализъм са програмите за управление
  • 64 Графиня

    14 23 Отговор
    Кристалина Георгиева е българка и трябва да получи подкрепа от българите. Ако беше англичанка или еврейка, своите щяха да я подкрепят на 100%. Но тя, уви, е българка! Не се сетихте да я похвалите, когато се издигна. Сега сте се сетили да я упреквате, когато попадна в сложната игра на световните лъвове. Ти, Асенчо, си син на вечно плачещия поет Недялко Йорданов! Ти, брат ти от агенция ПИК и баща ти сте отворили едни огромни три усти, иска ви се да глътнете България. Подхванали сте я от всички страни тази държава. Но ще се задавите! И твоят "Бивол" и нааканата агенция на брат ти АК-ПИК сте все един дол дренки.
    Кристалина Георгиева струва много повече от вас тримата взети заедно, тъмни и коварни балкански типове. Една българска жена трябва да е много умна, хитра, интуитивна и знаеща, за да се издигне толкова високо. И разбира се, без помощта на останалите българи. Въпреки завистта и омразата на българите!

    Коментиран от #69, #75, #83

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ВАЖНО

    4 1 Отговор
    КРИСИ Е ЗА ПАРЛАМА.ЗА БОКСОВА КРУША. ЕВРЕИТЕ СА ЛУДИ ГАНА ДА УПРАВЛЯВА ЛИМОНИТЕ ИМ. НАШАТА Е ДА ПОДСКАЧА И НИЩО ДА НЕ И СЕ РАЗБИРА КОЕТО И СЕ ПОЛУЧАВА.
  • 67 рапона

    3 5 Отговор
    По тая логика всички сме комунета?
  • 68 ФъкНаФакти

    8 3 Отговор
    Всички сте от едно Котило,господин"разследващ" джурналисте.
  • 69 Дивуй

    5 2 Отговор

    До коментар #64 от "Графиня":

    Нещо бъркаш хората заради имената.Тотална неграмотност .

    Коментиран от #70, #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Миндо

    11 5 Отговор
    Където има много за крадене има задължително комунист!
  • 72 Графиня

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "Дивуй":

    Виж в Уикипедия какво пише за Асен Йорданов:
    "Син е на българския поет Недялко Йорданов и брат на издателя на агенция ПИК Недялко Недялков."
  • 73 Един

    5 4 Отговор
    хайде плюйте "комунистите", щото за капиталистите е нормално да мислят само за г@зовете си!
  • 74 Paxnas

    5 0 Отговор
    Тя е добре, ние да му мислим.
  • 75 Вие не знаете

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Графиня":

    ли какво е катарзис?

    Коментиран от #78

  • 76 Pietro

    8 0 Отговор
    Георгиева е много удобна марионетъчна кукла за глобалистите, които отново се върнаха на власт с избирането на Куку Байдън. Тях не ги интересва кой бил комунист, кой болшевик. Експериментите продължават от времето ма масонско-болшевишкия преврат в Русия през 1917 г.
  • 77 Крис

    4 0 Отговор
    Ми тя от вашите бе Асанчо от на дядо ти партията
  • 78 Графиня

    4 0 Отговор

    До коментар #75 от "Вие не знаете":

    Знам какво е катарзис. В какъв смисъл използвате тази дума? Не разбирам. Прекалено сте загадъчен, загадъчна.
    Аман от съзерцателни типове, от типа на младия Вертер на Гьоте.
  • 79 ТОЧКАТА

    5 2 Отговор
    Пак се хвана за ,,комунистите,,!!!НО ТО ...КОМУНИСТИТЕ ги избиха отдавна!!!!Останаха ПАРТИЙЦИТЕ,КОЙТО АМЕРИКА ПРИЗНА!!!!!!ЗА СВОИ ЧЕДА!!!!.....
  • 80 Гарван Гарванов

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мислещ":

    Да определено е ясно, че Сталинка е нечий бушон, който трябваше да гръмне, но никой до сега не се е запитал кой седи зад нея. Естествено тя е осребрила вече позицията си.
  • 81 Димитър

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Сатъра На Хана":

    Все още има такива заблудени, червени овце\боклуци като тебе, които не дават лоша дума да се каже за най-мръсния строй в историята на човечеството. Семката ви трябва да се изтрие от лицето на земята!
  • 82 Добри

    8 1 Отговор
    АААААА за Сталинка ли става въпрос,еее те това са хората ,който първи решиха да правят КАПИТАЛИЗЪМ,зер по -рано направиха КОМУНИЗЪМ И първи се отказаха от него ,кой това магаре издигна ,да не би тези от така наре4ените " свободни демократи4ни общества да не са знаяли ,4е я е с ново име ???
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 следите

    4 3 Отговор
    Едностранчив е този коентар. Кристалина е поредният бушон. Тя не е взимала самостоятелни решения, а е изпълнявала нечии указания. да не забравяме, че Световнта банка е отърсила услуги от китай. Със завишения рейтинг се отплащат за услугата. По-кротко да караме и с клишетата за комунизЪма.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 комон сенс

    8 1 Отговор
    Ама вие сега ли разбирате, че Сталинка е дърта комунистка????
    Сигурно още не сте схванали и че ГЕРП е БКП?

    Много бавно загрявате!
  • 87 бузю

    3 4 Отговор

    До коментар #58 от "Первый":

    ти от де знаеш бе ? да не би да са те скъсали на изпитите и не можа да влезеш във ВНВУ-то. и за оправдание сега да плюеш завършилите преди 1989г. По спомен в гранични войски приемаха и с 2 и половина . Щом и там не си се класирал - ха ахаха
  • 88 недоволен

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "На лъжата":

    е това е ........
  • 89 Мириам

    2 0 Отговор
    Аз пък помня нахилената й физиономия сред хората от Мизия, когато при голямото наводнение десетки семейства останаха без жилища. Тогава тя бе председател на Комисията за бедствия и аварии към ЕС /не се сещам за точното име на комисията/. Та цялата й помощ се състоеше в думите "Бъдете силни! Кураж! Не се отчайвайте!" Хилеше се като малоумна и изричаше с глас на пазарна зарзаватчийка баналности. Някои от тези хора умряха във фургоните, други и до днес живеят в тях. Тая мълра е оперирана от емпатия, тя е просто една вулгарна кариеристка!
  • 90 Круме

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Первый":

    Точно така беше.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове