Last news in Fakti

10 Октомври, 2021 12:10 3 826 74

И „Ние идваме“ подкрепи Румен Радев за втори мандат

  • ние идваме-
  • румен радев-
  • лозан панов

19% подкрепа е събрал Лозан Панов

И „Ние идваме“ подкрепи Румен Радев за втори мандат - 1
Снимка: Ние идваме

След проведеното допитване до симпатизанти и членове на “Ние идваме”, отчитаме следния резултат: 81% заявяват подкрепа за Румен Радев, 19% за Лозан Панов и нито един глас за някой от другите кандидати.

Управителният съвет на движението взе решение в настоящата президентска надпревара да подкрепи кандидатурата на президента Румен Радев.

"Поведението на държавния глава в противопоставянето срещу диктатурата на Борисов, Пеевски, Гешев, е основният довод за преценката ни в битката за подкрепа на промяната. "Намираме кандидатурата на г-н Лозан Панов за достойна в битката за правосъдната реформа и я считаме необходима да се използва за реализацията на промяната", съобщиха от "Ние идваме".

"За да искаме демокрация, трябваше да започнем от себе си. Затова се допитахме до членовете на сдружението и декларираме резултата. „Ние идваме“ не е вождистка организация", каза Николай Хаджигенов, съпредседател на коалиция “Изправи се, БГ! Ние идваме!”


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Подкрепа за Борисов

    54 24 Отговор
    Шкумбата за Борисов: Лейте му един куршум на тоя човек против уплах, че Радев му взе страха!

    Димитъp Tyджapoв – Шĸyмбaтa пoгнa eĸc пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв тaĸa, ĸaĸтo caмo тoй cи мoжe. Oт ceдмици и мeceци вeчe имeтo нa пpeзидeнтa Pyмeн Paдeв нe cлизa oт ycтaтa нa Бopиcoв. Днec oтнoвo бeшe cъщoтo.

    "Bзeмeтe мy лeйтe eдин ĸypшyм нa Бoйĸo, бe! Πpoтив yплax тaĸa… чe нe ядe, нe cпи вeчe, caмo Pyмeн Paдeв мy e в глaвaтa. To бивa дa мy e взeл cтpaxa, aмa чaĸ тoлĸoвa. Cигypнo пoдcĸaчa в лeглoтo и cĸaчa изпoтeн oт yжac нoщec“, шeгoвитo пoдмятa Шкумбата

    Коментиран от #70

  • 2 Подкрепа за Борисов

    54 26 Отговор
    Шкумбата изригна: Време е с Борисов да се случи като с Чаушеско
    Както се казва – веднъж да го „обесим“ на площада и другите, които идват след него, отлично ще знаят как НЕ трябва да се управлява. Разбира се, това е в преносен смисъл – не насилие трябва, а съд и присъда за този изрoд който за 12 години опоска страната като термит!

    Коментиран от #46

  • 3 Мутрата в затвора

    35 21 Отговор
    Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който е съдружник на акционерите в застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов -Пашата ,Младен Михалев-Маджо и Милчо Бонев -бай Миле. Легалния бизнес на пострадалата е фирма за химически продукти , масла и изкуствени торове. В-к Капитал 31 март 1997 г.
  • 4 Ми да пием сега

    26 7 Отговор
    По един арменски коняк.
  • 5 Крум Савов

    43 17 Отговор
    "Видяхте ли сега защо Бойко Борисов се оказа най-хитрия човек в държавата? ”7/8 ТВ””Вместо да го разнасят наляво-надясно по ”Магнитски”, ”Пандора пейпърс” и други подобни схеми, човекът си ги подрежда пачките и кюлчетата в чекмеджетата. Това каза пред ”7/8 ТВ” Крум Савов


    Шкафчето си е до главата му и в никакви списъци не може да се появи. За разлика от бившия му министър и спряган в един момент за кандидат за президент Николай Младенов, който се оказа, че е в този списък", каза още Савов.
  • 6 Буда върни парите

    34 17 Отговор
    Истинският Герой на България е 🌟🍫🏅Бойко Методиев Борисов, само БМБ спи до нощно шкафче натъпкано със “бали” от 500 евро банкноти, шкафче пълно със Златни Кюлчета, всичко това гарнирано с полу-автоматичен пистолет ГЛОК, Една Ръка Разстояние. КАРТЕЛ БМБ,ДОГАН,ГЕШЕВ,ПЕЕВСКИ,
  • 7 Стойко

    39 26 Отговор
    ЧЕСТИТ НОВ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ! ТИ ИЗЛЕЗЕ , СЪБУДИ И ВДИГНА НАРОДА И СМАЗА БОРИСОВАТА КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА!!! ИЗХВЪРЛИХМЕ ГО ЗАЕДНО ОТ ВЛАСТТА И ГО ИЗПРАТИХМЕ ИЗВЪН ОКОЛОВРЪСТНОТО ШОСЕ!!!! СМЪКНАХМЕ ГО И ОТ ДЖИПКАТА , СЪСТАРИ СЕ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ И ЗЛОБА И ЗАПРИЛИЧА НА 79-ГОДИШЕН СТАРЕЦ !!!! ВЕЛИК СИ ГЕНЕРАЛЕ...НАИСТИНА ВЕЛИК..! ДА ГЛЕДАМЕ ТИКВАТА ТОЛКОВА СМАЗАН И ГЪРЧЕЩ СЕ !!!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!!!! С НАМИ БОГ ..👍🤛🤜

    Коментиран от #29

  • 8 Духовен човек

    18 8 Отговор
    В и за България трябва да се създаде национална институция, която да помага на всички българи, за да сме истински добре и да спрем да мрем !
  • 9 А този

    28 11 Отговор
    с розовата тога никой не ще да го види , камоли да го подкрепя !
  • 10 тъй тъй

    20 31 Отговор
    Отровно - зелените подкрепиха радиоактивния.
  • 11 Даааа

    32 20 Отговор
    Руменчо, ще е, той единствен застана с българите срещу мафията дпс-гроб.

    Коментиран от #31

  • 12 Иван

    25 9 Отговор
    Борисов -" Прoocт съм и ми е лесно. То е коoфти да си слoожен". Затова милиардите му са по света чрез "Тенис клуб Банкя", за къщи в Барселона , за бутици там и поръчкови Поршeта за Мис Бикини, за Бугати ВЕЙРОН и замък за дъщерята в САЩ, за поръчково БМВ Х6 за племенника което бяха откраднали, за пълни шкафове и гардероби с пачки евро и кюлчета чисто злато...Наистина е прoccт и му е лесно

    Коментиран от #15

  • 13 Ето защо сте бедни

    17 10 Отговор
    Kaк сте? А вие бедни ми народе блъскайте за храна, ток и транспорт - Откраднаха джип "БМВ" Х6 на племенника на Бойко Борисов. 35-годишният мъж се казва Димитър Борисов, а преди Нова година се сдоби с първо чедо, което кръсти на негово име. Премиера е бил изключително щастлив от огромния жест и му подарил скъпото поръчково возило за половин милион евро, като от модела са произведени само 6 подобни в света.Кражбата е станала в района на Руски паметник през нощта. БМВ Х6 е сред най-крадените коли в София през последните години.Става дума за луксозен поръчков черен джип БМВ Х6 в обхвата на Шесто РПУ на столицата, поясниха източници
  • 14 Стойко

    25 15 Отговор
    Тъмни и зловещи облаци надвисват над празната кратуна на тиквата! Радев е сигурния нов -стар президент на Р.България! На парламентарните избори хунтата Герб ще има по малко проценти! На миналите избори имаха 23,6% а сега всички социологически агенции им дават между 21 и 22%. Като се вземе предвид че има нова политическа формация ( ПП) която ще е парламентарно представена Герб ще имат по малко депутати от миналия парламент, дори да бъдат първа политическа формация. Единствено евентуален коалиционен партньор им е ДПС които ще са с около 25 депутати. Общо двете клики ще имат около 85 депутата. И президентска и изпълнителна власт няма да е при тях. Пътя към отстраняването на Гешев ще бъде открит. И след това както казаха и Радев и Рашков -" Единствените думи на Борисов които ще имат значение ще бъдат пред новия главен прокурор"

    Коментиран от #54, #69

  • 15 УжАсен

    21 13 Отговор

    До коментар #12 от "Иван":

    Кошмарното и ужасното е че всички тези пачки в шкафчета, кюлчета злато, къщи, Поршета и бутици в Барселона, Бугати Вейрон и замък за дъщерята в САЩ, поръчково БМВХ6 за племенника са от нашите робски кървави пари откраднати от тиквата ...
  • 16 Дългият

    18 18 Отговор
    Че комунистите от Ние идваме,кой друг да предпочетат...ясно е че...не човек а желязо.......
  • 17 РАДЕВ президент

    19 19 Отговор
    Няма вече купени гласове за Герб в гетата и по селата!!! Няма вече натиск от ДПС в Делиормана! Колкото толкова от администрация и корпоративен вот. Дори и тук подкрепата на читателите е 4 към 1 за Радев срещу всички останали според оценките. А във фейсбук анкетите е 9 към 1 за Радев. Ще остане в историята като единствения избран за президент на 1 тур.
  • 18 Българка

    18 23 Отговор
    Интересно, как ще накарат хората да гласуват за тях самите? Някой умен поне успя да озапти Галевица , да спре да се излага. Гледам и тия двамата се правят на по-ниски от тревата. Ако съм на мястото на фигуранта ще се дистанцирам от токсичните "Наведи се", проблема е че са изцяло негова партия заедно с Иван и Андрей, опс, Кирчо и Кокорчо:)))

    Коментиран от #20

  • 19 Българка

    22 18 Отговор
    На 14.11. Румен Радев новият президент на България още на първи тур!
  • 20 Българка

    21 9 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Ту пак ли изпълзя и започна да крадеш ника ми? Всички в ГЕРБ ли сте джебчии?
  • 21 КИРО АЛЧНОТО

    17 24 Отговор
    НЕСКА ИМА ЛИ ОФЕРТИ ОТ ФАТМАШКАТА ПАРТИЙКА ЗА...500 К?!?
    НЕ,ЧЕ НЕЩО АМА Е ТАКА ОТ...АЛЧНОСТ...ПИТАМ

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 сигурно

    20 10 Отговор
    Боко ще е издирван с 4ервена бюлетина в цялата планета !!

    Коментиран от #33

  • 24 Харесвам 🎃, само сготвени

    17 16 Отговор
    Браво! Това беше най-естественото нещо. Вотът не трябва да се разпилява. Радев трябва да спечели на първи тур, протестно мнозинство със 130 депутати за сформиране на правителство и 160 депутати за съдебна реформа. Междуличностните и междупартийните отношения да се оставят за следващите редовни избори, след като 🐞-те на геп и дпс са изринати от хранилките, а местата са заети от подготвени хора, спечелили НЕ нагласени конкурси. Успех!

    Коментиран от #32

  • 25 До Слепите

    19 17 Отговор
    ИДВА ЗИМА И БЪРЗО НАРОДА ЩЕ СЕ НАСИТИ НА ФАТМАКА И ИНИЦИАТИВНИЯ МУ КОМИТЕТ ОТ ДС ДРУГАРИ
  • 26 Герджиков за Мата хари и ..

    13 6 Отговор
    Пачките евро и кюлчета злато в шкафовете на тиквун !! "Това което мисля, за всички подобни скандали, е, че всичките обвинения се доказват в съда. Ако всичко това е вярно( пълни шкафове с пачки и кюлчета злато), е много лошо "
  • 27 1234

    15 8 Отговор
    Никой не ги е викал тия, вече са "ние си отиваме" тия фалшиви герои на новини, агенти и популисти, къш, че ще метем
  • 28 оня с коня

    12 11 Отговор
    МАЯ поиска Оставката на Редица министри от Служ. Правителство,което пък е ПРЯК НЕГАТИВ срещу Радев,който всъщност е СЪЗДАТЕЛЯТ му.Този факт няма как да не изиграе определена роля върху Нагласите на Членовете на Партията Й,Хаджигенов,Бабикян,вкл. и Мая обаче са възприели Тактиката че Подкрепата на Радев ВЕРОЯТНО ще намали Отлива на Електорат,т.е. че ще успеят да се шмугнат в новото НС.Лично Аз обаче не ги укорявам за Двуличието и- просто си е Борба за Живот!Ако обаче радев разчита на Гласовете им...Жална му майка:)
  • 29 НЕ БОХУЛСТВАЙ СТОЙКО

    9 7 Отговор

    До коментар #7 от "Стойко":

    Платен Радевите Значи Борисов Ви Води в Изборната надпревара щом този побъркан Стойко пише Тъпотии

    Коментиран от #34

  • 30 Факти Бг

    11 3 Отговор
    ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ да се пишат тук заплахи обиди омрази извращения от разни болни Анонимници Българите това ли са останали в БГ Луди Смахнати Омразни Лъжци Некадърници Завистливци

    Коментиран от #64

  • 31 нннн

    10 6 Отговор

    До коментар #11 от "Даааа":

    Радев, ако може да се изправи с достойнство и пред Херо Мустафа, цена няма да има. Ама...
  • 32 Бойко идвай

    15 14 Отговор

    До коментар #24 от "Харесвам 🎃, само сготвени":

    ТИ ДЕТО ПИШЕШ ПРОСТОТИИ ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО И СРЕЩУ КАКВО ПРОТЕСТИРАШ ОТКОГА НОВИТЕ УПРАВЛЯВАТ БГ И КАКВА Е ПРОМЯНАТА ОСВЕН ДА СЕ КРАДЕ ЯВНО БЪРЗО БЕЗНАКАЗАНО ЦЕНИТЕ НАГОРЕ РАЗРУХА ЕВРОПА НЯМА ДА ДАВА ПАРИ ЗА БГ И КАКВА Е ТАЗИ ВАША ПРОМЯНА БГ СЕ ВЪРНА 80 ГОД НАЗАД

    Коментиран от #58

  • 33 Бойко идвай

    14 14 Отговор

    До коментар #23 от "сигурно":

    НЕЗНАМ ЗА БОЙКО НО РАДЕВ И СЛУЖЕБНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ СЪС СИГУРНОСТ
  • 34 Стойко

    9 9 Отговор

    До коментар #29 от "НЕ БОХУЛСТВАЙ СТОЙКО":

    Шизофреник, пишещ от никовете "Подкрепа за Борисов", "Бойко идвай" и подобни. Първо отиди на вечерно училище, да научиш азбуката и граматиката , и после си сложи край на мъките и безсмисленото съществуване. Неграмотник ненужен
  • 35 az #Изчегъртване!

    12 7 Отговор
    И отново всички срещу мутрите!
  • 36 Centyrion

    13 11 Отговор
    Да поздравим новия стар Президент.Лозан също е свестен човек,но битката ще е ГЕРБ и ДПС срещу Гражданите!!!
  • 37 Тони

    16 7 Отговор
    Тия двамата папагали не знам откъде идват, ама си отиват завинаги…
  • 38 Захарен татко

    11 9 Отговор
    До кога ще ни занимавате с тези шмекери безродници
  • 39 Васил

    12 10 Отговор
    Вие идвате ама ще подминете парламента.
  • 40 Би като ФИ

    1 4 Отговор
    Жени от чужбина са казали, че най готините мъе в секса са Би сексуалните !
  • 41 Реалист

    2 1 Отговор
    Направете ме цар на България, за да ви докажа , че ставам за нещо, а не за нищо !
  • 42 Алфа Вълкът

    7 8 Отговор
    На снимката:
    ХаджиГейчо – Виж какъв голям и сочен бахур!
    Бабуинкян – Хамм-хам-хам-хам, целия ще го изям!
  • 43 Прабългарин

    2 2 Отговор
    Направете ме цар на България , за да ви докажа, че ставам за нещо, а не за нищо !
    Тъкмо ше мога да уредя супер як живот на хората !
  • 44 XXL

    11 4 Отговор
    Стига са идвали време е да си тръгват!
  • 45 JEFF

    12 10 Отговор
    Генерал Радев е следващият Президент ! Всички останали са политически ку..и.

    Коментиран от #61

  • 46 XYZ

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Подкрепа за Борисов":

    Аз предлагам да му се окачи на врата някой от плакатите на протеста и да се пусне из улиците на София /а после и в други градове/, като на кръстовищата се спира и три пъти извиква в мегафон: "Аз съм престъпник" или нещо друго по избур на придружаващите го лица! Трябва да се осигури и охрана, за да не пострада физически!
  • 47 ТОШКО АФРИКАНСКИ-ПРИЧЕСКАТА

    7 8 Отговор
    ТИЯ ДВА ТУТМАНИКА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.ОСОБЕННО АРМЕНЕЦА. ГОЛЯМ МЕРАК ЗА ЛАПАНЕ БЕ. МАЯ ПЪК Е ОЩЕ ПО ЗЛЕ.НАГЛИ.АЛЧНИ И БРУТАЛНИ. АЛАРМАДЖИИ.МОЗЪК ИЧ. НЕ СА КАТО НАС ЧАЛГАРИТЕ.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Прабългарин

    7 1 Отговор
    Блгария трябва да се оправи !
  • 50 Белата Златка

    3 4 Отговор
    А мен кой ще подкрепи?
  • 51 Нищо чудно

    11 8 Отговор
    Нормално. Ние идваме са групичката на Радев създадена заради Васил Божков всички под крилото на БСП
  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 10 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ

    Коментиран от #63

  • 53 Биби Долапчиев

    3 3 Отговор
    И у затворо и у панелка накрая на града радювото зиме че е за сички! Ма кой си не е напрвил зимнина ка ви казахме од лани нема да еде бахора шо прасета нема да има! Че мо едете вожата на дедовиа на Пембен ма се не знае дали не е амужа,шо амужа ли е и това нема да има деа!Внеден ли сме?
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "Стойко":

    СТОЙКО ПРИЯТЕЛЮ заплашват ме в статията на БОРИСОВ щото ще ми дойдат на гости действително ли могат да ме намерят та аз нямам профиб а айпи адреза ми н се води на доставчика ПОМОГНИ
  • 55 Слави

    5 6 Отговор
    Браво на ,,Ние идваме" взехте ПРАВИЛНОТО решение. Само Радев е правилния ПРЕЗИДЕНТ за да премахнем борисовата държава. Успех.
  • 56 ПЕНКО

    7 1 Отговор
    БГ БО КЛУ КА -" ГЪРБАВИТЕ ОДАТ " СА КАТО : КОМАРИ ; КЪРЛЕЖИ; ПИЯВИЦИ ;ПОЛИПИ И ЛИШЕИ !!!!????? ПРОТЕСТИТУИРАХА СРЕЩУ ПАРИ ОТ БОЖКОВ И ОТ ...ВИЕ ЗНАЕТЕ КОЙ !!! НАРОДЪТ НЯМА НИЩО ОБЩО С ВАС !!!!!!!!
  • 57 Гост

    6 1 Отговор
    Е как на ли са негово отроче
  • 58 Харесвам 🎃, само сготвени

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Бойко идвай":

    Първо си пий хапчетата и след това графоманствай по форумите. (И си сложи очилата като не виждаш, че е нечетимо с главни букви.)
  • 59 ХА ХА ХА

    10 6 Отговор
    САМО, ЧЕ ВИЕ СИ ОТИВАТЕ С РУМЕН РАДЕВ!
  • 60 Активист на БКП

    4 10 Отговор
    Затвор за човекоубиеца от Банкя 🎃
  • 61 Алфа Вълкът

    8 4 Отговор

    До коментар #45 от "JEFF":

    Той пък е баш ку..а! БСП го създаде, а той си направи собствена анти-БСП партия!
  • 62 РАДЕВ ИДВА

    1 13 Отговор
    СТРАШАВЕЛА БОЙКО УМИРА ОТ СТРАХ В КОЙ ЗАТВОР ЩЕ ГО ТИКНЕ ДИКТАТОРА РАДЕВ !
  • 63 Дааа

    12 3 Отговор

    До коментар #52 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    В затвора има длъжност президент, кмет, каквото си избере предателят радев!
  • 64 някой

    9 3 Отговор

    До коментар #30 от "Факти Бг":

    Я напиши нещо срещу плювачите ,и си изтрит на мига.Няколкото изостанали пишат едно и също под всяка статия.Това е електората на президента и фенове на служебното правителство.Много ми е интересно как точно Радев ще им оправи живота,щото явно са много недоволни.Интересно е и как ще им се вдигнат заплатите ако са обикновени работници или пък ще им потръгне бизнеса,щото Киро каза че бизнеса повече няма да види ,,държавни пари",ако спечелят изборите .Ама никой не слуша,важно е да се плюе в екстаз и до забрава.
  • 65 Минчо

    7 2 Отговор
    Двамата джендъри.Арменския плъх и психаря Хаджи.
  • 66 ДРОНА НА РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВИТЕ

    2 10 Отговор
    Да поздравим ген. Радев с новият 5 годишен президентски мандат. И така до окончателното изрязване на тумора ОПГ Шайка и страхливия Питек от Банкя.
  • 67 00000

    9 2 Отговор
    Е браво, ама по добре се кръстете Ние си отиваме
  • 68 xи xи xи

    8 3 Отговор
    Привърженици на Мунчо могат да бъдат само мунчовци.
  • 69 8777

    5 2 Отговор

    До коментар #14 от "Стойко":

    При такова масова атака срещу Борисов, добре се представя.
  • 70 ПОБЕДА НА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕМИЕРСКАТА 2КА

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Подкрепа за Борисов":

    КАРА ГЕРДИКОВ И БОЙКОВ👌👌👌ДА ЖИВЕЙ👋

    Коментиран от #72

  • 71 ИБГНИ Napoli Italy

    3 6 Отговор
    Името му е!... Неговото име е!.....
    Румен Радев !
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Комунист

    1 0 Отговор
    Вие сте "Ние си отиваме ".Тъй,че вашата подкрепа е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.
  • 74 tato

    0 0 Отговор
    Нещата са ясни. Радев остава. Просто се харчат и крадат излишни пари покрай всичко това
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове