25 Октомври, 2021 12:25 10 856 39

Човекът, който интервюира Пеевски, държи реч в подкрепа на Иван Гешев (ВИДЕО)

  • делян пеевски-
  • интервю-
  • симеон милков-
  • иван гешев-
  • главен прокурор-
  • реч

Милков държи реч в подкрепа на Иван Гешев по време на протест в защита на избора му

Човекът, който интервюира Пеевски, държи реч в подкрепа на Иван Гешев (ВИДЕО) - 1

Симеон Милков, който познаваме още като представител на Facebook страницата "Шибанистан", се оказа защитник на Иван Гешев при избора му за главен прокурор пред 2019 година.

От ФАКТИ открихме следното видео, публикувано от Mediapool.bg, в което Милков държи реч в подкрепа на Иван Гешев по време на протест в защита на избора, провел се на 24 октомври 2019 година. На същата дата ВСС избра Иван Гешев за главен прокурор на фона на сериозно гражданско недоволство, зародило се още с обявяването на кандидатурата на Гешев. На същата дата гражданско сдружение "БОЕЦ" не бяха допуснати до сградата на ВСС, където се провеждаше въпросния контрапротест, в който виждаме как Симеон Милков взима активно участие.

Припомняме, че преди дни завърналият се в политиката въпреки санкциите по "Магнитски" Делян Пеевски, се появи във видеоклип на "Шибанистан", публикуван във Facebook. Въпросният видеоклип на практика представлява едно от малкото интервюта на Пеевски пред медии.

Във интервюто Пеевски заяви пред Милков, че няма медии, че не стои зад ГЕРБ и Гешев и че ще се бори с олигархията.

Оставаме на вас да прецените за каква медия става въпрос и доколко въпросното интервю е случаен, а не инсцениран акт, предвид следното видео:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 34 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Много

    103 4 Отговор
    елементарен селяндур !
  • 3 ЛУНА

    38 29 Отговор
    ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ! Луна направи за смях ЛУПИ , РУСКИЯТ ШПИОНИН И МИСИРКАТА НА БТВ.

    Коментиран от #30

  • 4 мда

    84 2 Отговор
    КОЛКОТО ЩЕШ БОКЛУЦИ!
  • 5 Псевдоним

    86 4 Отговор
    И какво излиза, този е някакъв герберо-депесар :)
  • 6 каскети

    55 3 Отговор
    Те са си от един отбор - болшевишкият.

    Раклоненията на БКП са безброй. Все тая ГЕРБ или БСП, всичкото е болшевишки цървул.
  • 7 Жан Клод ( с двата ножа)

    13 3 Отговор
    Стари новини...
  • 8 Кибик

    30 1 Отговор
    Случаенос? Не мисла...
  • 9 Коментар

    65 3 Отговор
    Само забележете етноса на подкрепящите Иван Гешев и останалите мутренски престъпници!
    Иде видов ден и за вас, няма да се отървете от народната любов всичките престъпни тикви!!!
  • 10 Българка

    54 3 Отговор
    Пеевски не е давал интервю, а му правиха ПР предизборна реклама. Една мутра/ продажник рекламира друга мутра- символ на корупцията. ГЕРБ и ДПС водят агресивна и окопна война за запазване на грабежите , за връщане на власт. А ДПС вече са нагло агресивни.
    Пеевски отдавна трябваше да гние в строг тъмничен затвор след пълна конфискация на всичките ( негови, на подставени лица, на майка му, която се отказа от него) активи.
    И отново опираме да името Гешев, което веднага трябва да е отстранено от правосъдната система и да бъде осъдено
  • 11 Отряд1

    27 2 Отговор
    С лапата да ги ринеш такива...
  • 12 Последния Софиянец

    36 3 Отговор
    Всички медии са на Шиши и Тиквата чрез офшорки.

    Коментиран от #19

  • 13 Акъл море

    34 2 Отговор
    Нямя ли един с акъл около този "Бизнесмен" да направи едно нещо, както трябва!? Ама от милиционери, какво да очакваш. Самозабравили се от държавната софра "Тарикати"
    Апропо - с тези действия само доказват Гешев на КОЙ е човек.
  • 14 user

    5 38 Отговор
    Докато простолюдието усети, че проблемът на страната не е Пеевски тези сегашните некадърници и безхаберници ще катурнат държавата. Пеевски беше един дебел, неприятен образ, който се използваше от тези, които напират за власт да обвързват най-голямата политическа сила ГЕРБ с този образ и да и вредят. Този Пеевски когато беше срещу ГЕРБ, всичките му медиите бяха срещу Борисов, шеф на ДАНС го направиха, за да се разправи с ГЕРБ тогава нямаше проблем. Аз не виждам накаква връзка между Пеевски и ГЕРБ последните години. Какво Пеевски е направил за ГЕРБ, какво Пеевски е спечелил от управлението на ГЕРБ. Лафките на Пеевски фалираха по времето на ГЕРБ след като последните изгониха Черепа от България!

    Коментиран от #15, #18, #25

  • 15 Ама верно ли

    22 2 Отговор

    До коментар #14 от "user":

    Простолюдието е зад Гешев, видно от защитниците му (в клипа)!
  • 16 Калашников

    15 1 Отговор
    Трябва вече да работи по мутренския въпрос! До шушка! Тепане му е майката!
  • 17 УжасТ

    29 1 Отговор
    Абсолютна инсценировка , това да хвнеш Певски за интервю и то точно на този примат хахахахахаха
  • 18 офф

    14 1 Отговор

    До коментар #14 от "user":

    Ама ти сериозно ли , нали знаеш гарван гарвану око не вади ...
  • 19 СОФЕТО

    5 20 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Всеизвестен факт е,че си малоумен индивид с нетрадиционна сексуална ориентация.
    Само 3,...4 сайта не следват "правилната" политика на Фатмако-Сороспиите и ДС- "Почтените" и.........от 1 месец са постоянно ХАКНАТИ! Случайно?!?
    Видял ли си СЪЗДАТЕЛЯТ на ФЕЙК-новините....БАБИКЯНКА да качи нещо негативно за Фатмака, Канадските Мошеници и всички идиотщини на служ.
    Фатмашко Правителство???
  • 20 Търновец

    26 2 Отговор
    Кой е Симо Милков или по известен като Симон Милков! Осиновено храненче от Търновско . През 2011 г. е в щаба на Юлиана Дончева за кмет на Велико Търново съпругата на Станислав Недков -Стъки. Всяващ скандали в града и пребиван няколко пъти по улиците. След провала на Дончева се включва в проекта ГОРД на мутрите Слави Бинев и Стъки. Влязъл в конфликт с гардовете на ГЕРБ на предизборен митинг на партията на Царевец. Заедно със Стъки и още 30-на наети други мутри
    След краха на ГОРД заедно със Стъкитл преминават към ББЦ на Бареков. Дори се издига до негов "Ивент Менажер". През май месец 2016 г.пиян, под въздействие и на наркотици и без свидетелство за управление със служебна кола на Бареков се врязва в заведение срещу бензиностанция Петрол в Китайския ресторант. За щастие няма нито един клиент и се разминава без жертви. Заплашва пристигналите полицаи с думите " Ей сега ще звънна на Бойко, Дидо и Никито" , така наричаше Бареков. През 2017 г.участва в платени протести в защита на Цацаров и срещу конкурента му Камен Ситнилски. А през 2019 в контрапротест в подкрепа на Цацаров воден от него , Недялков от ПИК и Стъки. В началото на 2019 г.на улица в Г.Оряховица е срещнат от Бигито който го вдига във въздуха и започва да му удря главата в бордюра с думите "За Герберските подлоги, крадци и кучета -кучешйа смърт" . За щастие се намира наблизо патрулка която се притичва и спасява живота му. Има снимки където Милков е в болница шит и окървавен целия в белези. Изписва

    Коментиран от #28, #29

  • 21 Zaza

    20 4 Отговор
    Това е този, който е нападнал семейството на К. Костадинов от Възраждане преди няколко дни.
  • 22 Търновец

    23 1 Отговор
    Изписва ми че ми привършват символите иначе имам много факти още да ви напиша за това лице. Иначе е осъждан за хулиганство няколко пъти. Разбира се че не бе осъден за катастрофата защото Пеевски се намеси. Иначе Пеевски даде интервю само на него, защото сценариста на това интервю бе самия Пеевски с предварителна подготовка. Все пак преди той бе негов ментор и на Бареков и Стъки също. Толкова за този индивид.
  • 23 антимафиот

    15 2 Отговор
    проследете родословния и житейския път на пеевски и ще разберете йезуитския отговор на това платено от гроб журналистче!
  • 24 Иванов

    12 1 Отговор
    В България имате много работа по отношение дискриминацията.А зеления сертификат е най-малкия ни проблем.Тов все ще отмине дали с ваксини,дали с мерки,дали с масово починали хора.Дискриминацията в България я има на всяко едно ниво,на първо място е политическата дискриминация.До скоро можеше всеки един член на ГЕРБ,патриоти и ДПС да те убие и ти да си виновен.Има хиляди примери.Ще ДМА един с Л.Местан и катастрофата преди можеби две години
  • 25 Чакай

    15 3 Отговор

    До коментар #14 от "user":

    Ти каква връзка искаш да видиш ? Шиши и бойко да се хванат за рачичка може би за да ги видят всички и даги наснимат папараците ли ? Пропускаш нещо много очеизвадно , всички медии на пеевски защитават ГЕРБ и никога не пишат срещу тях , имат си личн главн прокурор който не дава косъм да падне от главата на шиши доган или някой от герб , и не напоследно място 3-ма министри на герб са подписали и със съдействието на бургаския кмет са направили въможен сарая на дога в Росенец , има и още но това ако не си го осзънал по добре си намери някакво хоби и не се занимавай с политика ...
  • 26 Фффффф

    11 2 Отговор
    Мафията не спи,ние сме заспалите
  • 27 хъхъ

    14 2 Отговор
    Много ясно че е нагласено интервюто, вие какво си мислите? Пеевски би дал интервю само на неговите парцали или на ПИГ, а защо не и на Веса Дамаджаната, която напоследък редовно го цитира.
  • 28 Вярно се оказа.. намерих в нета

    14 2 Отговор

    До коментар #20 от "Търновец":

    Човекът на Бареков Симон Милков помля три коли пиян и без книжка

    Пиян и дрогиран шофьор без книжка е предизвикал зверска катастрофа в петък вечерта във Велико Търново. Инцидентът станал около 20 часа на кръстовище между бул. „България„ и ул.„Полтава”. В злополучната вечер 25-годишният активист от екипа на евродепутата Бареков Симеон Милков натиснал газта на колата, но внезапно изгубил управлението и последователно помлял 3 паркирани  коли. Пожарна и полиция извадиха акумулаторите на колите, защото едната била с метан и имало вероятност да гръмне
  • 29 И това се оказа вярно

    13 2 Отговор

    До коментар #20 от "Търновец":

    46-годишен е пребил Симон Милков . Грозната сцена се разиграла в сряда сутринта в Горна Оряховица. Активистът на ГЕРБ и ДПС и участник в неправителствени сдружения Симон Милков е в болница. Милков веднага сезирал полицията в Горна Оряховица и посочил мъжа, който го набил.Бигито, баща на младия мъж, с когото Милков имал неуредени сметки, не се сдържал и го ударил. Милков веднага сезирал полицията в Горна Оряховица и посочил мъжа, който го набил. Той си извадил и медицинско. Полицията в Горна Оряховица е задържала 46-годишния Бигито за обяснения. По случая е образувано разследване за нанасяне на средна телесна повреда, а не за хулиганство, защото случаят е от битов характер. Въпреки това вчера Милков даде брифинг в старата столица и обясни конфликта като политически.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Дончев

    17 1 Отговор
    Боко Чекмеджето срина икономиката на България. Закри заводите и превърна думата бизнес в срамна. Българският бизнес в момента са офшорките на наркопроизводителя Домусчиев и няколко кръчми на наши хора.
  • 32 Просто човек

    13 2 Отговор
    Боклук!
  • 33 Пеевски

    10 1 Отговор
    Ако бех пеев и имах толко кинта щях да си цепна между носа и челото и да махна тва сбръчкване. И ставам красив, а и вече не съм дебел. Само съм свиня.
  • 34 Човека Коза

    13 2 Отговор
    Това смотаното наркоманче има късмет, че не ме е срещнал докато обикаля варненските улици. Повече кракът му нямаше да стъпи на варненска земя.
  • 35 слиен

    11 1 Отговор
    тоя наркоман ли взехте да слушате, тоя още преди сумати и години за нищо не ставаше пак е почнал да се ежи.... наркоман е щото знам откъде си взима
  • 36 Мунчо

    6 0 Отговор
    Зададоха се избори и боклуците плъзнаха навсякъде като хлебарки !
  • 37 Страничен

    8 1 Отговор
    Нагласено интервю от поръчкова медийка!
  • 38 Мето и.

    2 0 Отговор
    За да отърве Затвора пак се кандидатира
    Мафиот е Пеевски
  • 39 1234

    1 1 Отговор
    Упpaвлявaщият cъдpyжниĸ Mapшъл Xapиc нa Аlехаndrіа Grоuр Іntеrnаtіоnаl, ĸoмeнтиpa ĸaзyca тaĸa, ĸaĸтo и пoвeчeтo бългapcĸи гpaждaни, ĸoитo виждaт ĸaĸ зaĸoнитe в Бългapия ce пoгaзвaт нaй-peдoвнo oт eдни и cъщи xopa. Toй нapичa yпpaвлeниeтo нa Бoйĸo Бopиcoв ĸopyмпиpaн пocтĸoмyниcтичecĸи peжим. A зa Πeeвcĸи, чe “зaeднo c Ивaн Гeшeв и пpeмиepa ca cъздaли пpecтъпeн тpиyмвиpaт”.

    Haпpaзнo Πeeвcĸи ce oпитвa дa cи пoдoбpи peпyтaциятa в CAЩ, ĸoятo e нa мeждyнapoдeн пpecтъпниĸ и мaфиoтcĸи дoн, ĸoмeнтиpa Xapиc.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове