Last news in Fakti

28 Ноември, 2021 11:12 4 685 31

Проговори адвокатът на Орлин, обвинен в убийството на Евгения: Той не е примат

  • евгения владимирова-
  • орлин владимиров

Младата жена изчезна безследно в началото на октомври. Тялото ѝ беше намерено в куфар във водоем край Перник едва преди две седмици

Проговори адвокатът на Орлин, обвинен в убийството на Евгения: Той не е примат - 1
Снимка: БГНЕС

„Тепърва по това дело трябва да се изясняват факти и обстоятелства, свързани с предисторията на това нещастно събитие. Старите българи са мъдри хора и са казали, че няма дим без огън. Трябва да се види кога е напален този огън“.

Това каза в интервю за предаването „Тази неделя“ Димитър Марковски, адвокат на 36-годишния Орлин Владимиров, обвинен за убийството на съпругата си Евгения.

"Важно е да се знае, че Орлин Владимиров не е ползвал правото си да даде обяснение пред неговия адвокат. Данните са събрани пред полицейски служители. С него имах 2 срещи. Не сме коментирали подробности от случая. Смятам, че такъв разговор трябва да ни е осигурен насаме, а в следствения арест не е много подходящо", каза още адв. Марковски.

По думите му се създава грешна представа за клиента му.

"Чертае се картината, че Орлин е един първобитен човек, примат. Той е едно възпитано, образовано момче, не е примат. Много му е тежко в момента в ареста. Тежко е психическото му състояние. Според мен и двете неща оказват тежко влияние на неговата психика - и ареста и житейската ситуация, я която е изпаднал"", каза още защитникът,

Той коментира и бащата на Орлин.

"Неговият баща е офицер от системата, интелигентен прям човек. Имах възможност с него повече да общувам. Това обвинение срещу него е работно и то сигурно ще претърпи промени", каза още адв. Марковски.

60-годишният Пламен Владимиров е обвинен, че му е помогнал да скрие тялото.

Младата жена изчезна безследно в началото на октомври. Тялото ѝ беше намерено в куфар във водоем край Перник едва преди две седмици.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    17 3 Отговор
    Щом е от зганчовците, то се подразбира, че е
  • 2 Румен Радев

    70 8 Отговор
    Орлин е добро момче ,уби жена си ,наряза я с трион и сложи в сак.Бащата на Орлин е още по-добър пренесе сака и обра жертвата .Баща му каза ,че се е учил от Бойко Борисов как да лъже и краде
  • 3 Левтер

    49 3 Отговор
    Да,той е прекрасен.Пускайте го!
  • 4 ПСР

    67 0 Отговор
    Добър адвокат.Описва и добри хора.Дим,огън.И все пак иде реч за убийство.Не за скандал и два шамара.Убийство.И съвсем съзнателен опит за прикриването му.Що за дим и огън оправдават тов,г-н адвокат?

    Коментиран от #18

  • 5 Нищо

    47 0 Отговор
    не оправдава убийството на младата жена и ужасната му постъпка и със съдействието на баща му , да я изхвърлят , сложена в куфар ! Жалко за детенцето , което ще расте без майка !
  • 6 Примат

    44 1 Отговор
    Тези двамата са най-негнусливите същества от адвокатски вид. Такава форма на чиста алчност не съществува никъде другаде в природата.
  • 7 Да си кажем истината

    47 2 Отговор
    Смятайте колко е увреден в разбиранията си Марковски. Толкова е увреден, че нарича човек убил и разфасовал жена си - възпитано момче. Баща му бил интелигентен..... Смятайте колко да е интелигентен щом на Галевите хората скриха труп и няма намиране, а този дансаджия го разкриха за 20 дена.....
  • 8 свободно

    43 1 Отговор
    Абсолютно вярно, приматите не убиват майките на децата си.
  • 9 Предистория с

    8 0 Отговор
    с чай за успокоение
  • 10 допитване

    30 3 Отговор
    Трябва ли в България да има смъртно наказание за убийство?
  • 11 родител

    23 1 Отговор
    По лош е дори и от приматите в гетата !!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Кубрат

    21 2 Отговор
    Адвоката е с примитивно мислено.Дава газооо за пара.На примата 15ка не му мърда ,ако ще да шпакловаш съдийката
  • 14 Механик

    33 2 Отговор
    Ма, как щее примат бе? Вие чувате ли се?
    Е, там поубил гаджето си и после го поразчленил.. Ми кво толкова? НА всеки се слува, дето се вика.
    И татко му и той е интелигентен, разбира се. Нали е от "системата"?! Там всичките са супер-дупер интелигенти. Ми така де. Я вижте как интелигентно се е опитал да укрие уликите човека!
    п.п.
    Подобни адвокати, трябва да бъдат разчеквани с 4 коня на площада.
  • 15 Те пък

    13 5 Отговор
    и адвокати ли си наели ?! Що мургавели , изсипали им стотици хиляди , пищят и ги кълнат за измамите им !
  • 16 2562

    33 1 Отговор
    А частта за бащата е покъртителна. Бил офицер, интелигентен, прям....

    Офицерите с такава характеристика не пренасят в куфар обезобразеното и нарязано с трион тяло на снаха и майката на внука си. И второ дори такава мерзост да се е случила, офицерите използват личното си оръжие, заредено с един патрон по предназначение, още преди да се разкрие случая.

    Марковски е отвратителна гнида, но Господ всичко вижда.
  • 17 мнение

    30 1 Отговор
    "Много му е тежко в момента в ареста..."?????? А на родителите и роднините на убитата жена не им ли е тежко????? Тоя ненормалник лишил жената от живот, не изпитал капка съчувствие или съжаление. Ако един човек обича някого, никога не би му причинил болка, а би го пуснал да е щастлив. Той не е обичал жена си, той е мислил, че я притежава като вещ. Това не са интелигентни хора, това са хора лишени от чувства, психически неадекватни. Каквото и да е направила жената, не е заслужавала тази участ. Има толкова други решения за конфликти, има развод, има щастие поотделно. Този убиец и съучастника му баща как биха се почувствали на мястото на жертвата и родителите й. Доживотен затвор за такива изверги!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бг гледач

    11 1 Отговор
    Доносници,политици чалгаманияци докараха поколение герап у .Поколението е мега примитивно мъжа е дзверо а жената миличката .Важно е да баеш Инглиш и да се биеш у гърдите герап у .Да те бутат на работното място и да не видиш,че села се закриха градове чезнат а ти да се кефиш герап у.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Мнение

    11 1 Отговор
    Марковски удари дъното.Всеки уважаващ се адвокат не би защитавал доказан убиец които е използвал жестока агресия с тиксо.Оги Герджиков и Мая Манолова създаха закони за мутри убийци а Марковски и Ко се блажат от тях.
  • 22 Asdfg

    10 1 Отговор
    Тежко му било в ареста…ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Самосезиране Гелеф

    6 2 Отговор
    На този адвокат трябва да се направи психоанализа Примитивните 2 бр са признали адвоката вика тоя не е примат а другия бил много интелигентен та хванал групи и го набил куфар.Гешеф определено спи .Психоанализа на адвоката.
  • 25 До Янаки Стоилов

    9 1 Отговор
    Кви са тея думи на адвоката .Той е бил в системата бил интелигентен.Интелект за бутане на труп в куфар ли?
  • 26 Грую

    6 1 Отговор
    Бих запитал този така наречен адвокат ,ако някой (не дай боже) удуши и нареже сина му,дали пак ще говори по този начин.
  • 27 Съжителството с жена до тва води

    3 1 Отговор
    Има платени жени като искате иначе се отдайте на правенето на пари тва е живота и истината всичко друго е пагубно
  • 28 Как да не е

    3 0 Отговор
    Не е ли българин?!?!
  • 29 Роза

    4 2 Отговор
    Ами разбира се,че адвоката ще говори в защита на клиента си,на него това му е работата.Друг е въпроса,че говорейки по този начин и изкарвайки убиеца "възпитано "момче,той се излага публично.Адв.Димитър Марковски съвсем не е на нивото на баща си-адв.Марин Марковски и професионално е много по-зле от него.Бащата го признавам за истински капацитет,но морала му е доста съмнителен.След смъртта на Марин Марковски синът му ще се претопи в общата маса адвокати-далавераджии и никога няма да блести с някакви особени качества.
  • 30 Румен

    3 0 Отговор
    Марковски е най големия мафиотски адвокат. Ей Марковски, парите са по важни от честа. Значи тоя убиец ще го изкараш светец. Добре че несъм на мястото на бащата на убитото дете. И двамата няма да ви има на секундата
  • 31 Емо

    2 0 Отговор
    Не е примат-просто е възпитан убиец, премислил всичко. Ако с жена ми са стигнали нещата дотам, аз бих я оставил да се е.. с който си иска, дреме ми.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове