Last news in Fakti

14 Декември, 2021 14:45 4 049 21

Доц. д-р Емилия Занкина: ГЕРБ и ДПС са маргинализирани и ще се изгубят

  • доц. д-р емилия занкина-
  • денят с веселин дремджиев-
  • коалиция-
  • правителство-
  • герб-
  • дпс

В предаването на Веселин Дремджиев доц. д-р Занкина посочи и какъв би бил най-големият риск пред новото управление на България

Доц. д-р Емилия Занкина: ГЕРБ и ДПС са маргинализирани и ще се изгубят - 1
Доц. д-р Емилия Занкина, кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"

"Най-големият успех и шанс за промяна е постигането на коалицията". Това заяви в предаването "Денят с Веселин Дремджиев", излъчващо се по TV+, доц. д-р Емилия Занкина, която е доцент по политически науки и в момента е декан на италианския факултет на университета Темпъл в Рим.

В предаването на Веселин Дремджиев тя посочи и какъв би бил най-големият риск пред новото управление на България:

"Най-големият риск за проблем е отново в отношенията в нея".

"ГЕРБ и ДПС са маргинализирани и ще се изгубят", смята още доц. д-р Емилия Занкина.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и доц. д-р Емилия Занкина можете да проследите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Закона...

    13 18 Отговор
    Така , както си застанала , хвани един регистрационен номер от автомобил , и се снимай. Когато ГЕРБ се върне , снимката ще ти потрябва...
  • 2 Банкя

    22 29 Отговор
    Март месец Бойко ще се върне на бял кон след като Кирчо и Кокорчо се провалят с гръм и трясък.

    Коментиран от #4, #17

  • 3 Партия

    4 6 Отговор
    Чекмедже при не де се ве и се е се
  • 4 Нека

    12 10 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    Да се обади на Костов и царя като се върне
  • 5 Бил Клинтън

    16 5 Отговор
    Да, бе да! Те ДПС 30г. не са излизали от парламента, на тези избори докараха турбо голям вот от Турция заради ламтежа на едни сценаристи дето ако не беше вота от чужбина, нямаше да знаят много, обаче щели да се изгубят. Те са най-стриктно орагнизираната партия в Б-я. Тая женица не знам от къде я изровиха, ама говори тъпотии.

    А и не е достатъчно секси за да я взема на сериозно... ;)
  • 6 Много

    8 9 Отговор
    Червени врачки се навъдиха напоследък.Правят ,струват и гледат и те да се наредят на софрата.Но ,когато много маймуни се съберат на един клон ,обикновенно клона се чупи.
  • 7 След изборите

    14 3 Отговор
    врачките в България се нароиха многократно. Не ни стигаха социолозите. Всеки втори се пише пророк.
  • 8 оня с коня

    10 8 Отговор
    И твърди Мелезът между Доцент и Доктор Зинкина,че ГЕРБ и ДПС ще се загубят.Ами ако НЕ се загубят?И тук опираме до Проблема дали да гласуваме Доверие на Изказващия се - в случая Зинкина:КАКВИ ГАРАНЦИИ дава тя за верността на Думите си?А да заяви съвсем отговорно "Ако Прогнозата ми не се сбъдне,за ми хване П....Паяджина"?Няма и помен от такива приказки.Ама Медиите са за е...,щото дават Трибуна на подобни Въздухари!
  • 9 Расия Расия

    2 1 Отговор
    Шайбу Закона шайбу шайбу може и украйнско шайбу
  • 10 Ну заец Ну пагади

    4 0 Отговор
    Заец Ну пагади
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БоБо

    9 3 Отговор
    Да приемем, че е права, че ДПС и ГЕРБ са маргинализирани и ще се загубят.
    БСП, ДБ и ИТН също се топят.
    ПП са проект еднодневка, който няма да изкара и година.
    И какво остава? Президентска република?
    Пази боже от такива политолози, дето не виждат по-далеч от носа си.
    Да си гледа кариерката в Италия и да не се занимава с неща, които не разбира.
  • 13 Че е мелез си

    3 2 Отговор
    Личи от външния и вид.Но точно какъв?
  • 14 Наблюдател

    9 1 Отговор
    Много бързат да отписват ГЕРБ и ДПС но докато няма осъдени и вкарани в затвора най-вече босовете им тези основни клонове на мафията ще продължат да действат деструктивно с пълна сила! Това се мафии по условие централизирани организации с широка мрежа от структури по места, които практически са непокътнати ! Самия факт че дори Главния прокурор е на хранилка при тях включително и не малка част съдии /ВСС например!/ е гаранция че ще продължат да вредителстват с всички средства! В това отношение нетрябва да има никакви илюзии!!
  • 15 Василева

    8 2 Отговор
    То и Нинова трябваше да е в затвора.Вместо в затвора,е в правителството.
  • 16 Шаран БГ

    8 1 Отговор
    Точно такива "учени" от някъде си, няма да позволят да"стъпим на крака" никога !!!
    Наясно ли е госпожа деканшата,колко български граждани са с турско самосъзнание, наясно ли е,колко турци в Турция имат български паспорти и последно, наясно ли е, лидерите на ДПС какви имоти имат на територията на Република Турция ???
    ДПС е проклятието на България, създадено и утвърдено он Ж.Желев и А.Луканов с протекцията на САЩ , в нарушение на чл.11 алинея 4 от Конституцията на РБ !!! Така са се ояли, че нямат мърдане !!!
    Като е спец по политиките , не знае ли, че няма значение от идеите и лозунгите на една партия. Щом като е на власт от 10 до 15 години / в България има живи свидетели за времето - септември 1944- април 1956/ всяка една ВЛАСТВАЩА ПАРТИЯ СЕ КОРУМПИРА.!!! ГЕРБ е втора политиче3скае сила на тези избори. Има да "дърпа конците " на икономическия живот на страната / и то много сериозно/ поне още десетина години.
    Прав беше дядо ми .... Учен човек - правено вино !!!
  • 17 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Банкя":

    На бяло магаре ще се върни-с лицето към задницата!Блажени вероющите-тяхно е царството небесно.
  • 18 Бай Гошо

    5 4 Отговор
    Абе, Занкина, ти можеш ли да смяташ? При 25 процента за ГЕРБ и по 10 процента за БСП, ДБ и ИТН кои партии се маргинализират? Това, ако не е знаеш, е два и половина пъти по-голяма подкрепа за ГЕРБ в сравнение с всяка от другите три партии. Така че можеш да си навиеш дипломата на руло и да си я завреш южно от гърба.
  • 19 Анонимен

    0 1 Отговор
    Ще се загубят но кога всички българи заминем в църна земя. Те са отмъстителни и никой от вън не желае завръщане в българия, дори и турците интелигентни. Идват си ромите, мъже тартори. А с прост народ българия отива на кино от последния час. Те убиха българия през тия 32 г. Всички без изключение имате вина. Кой луд завърлил елитни университети да се върне в бг, дори и работеши с бг дипломи не биха се завърнали в тая кочина с неграмотни, но с пари. Самочувствие имате без покритие. Всеки гледа далаверата, да те измами, излъже в българия. Ела и вижте. Всичко се изхвърля в коритата боклуци от колите и няма кой да им каже от титан да изчистят коритата, за да изтича водата. Мога но защо аз. Все пак отчасти до мен изчистих боклуците им. И както казват дошлите наши братя турци пенсионери обратно в Бг, тук ще стане както в Турция, аз казвам не и като ЕС. Велика Британия. Там е живота.
  • 20 112

    1 1 Отговор
    София сте далече от много неща. Нито е лумен, разград, кърджали, хасково. Картонпетста на дс кгб са у доган и бойко. Само да гърнете и ви изкарват измислените съчинени от разни ченгета заглеждащи се по живково по младите. Отвратителни диктатори бяха кгб скрипал и затова запада не ги долюбват диктаторите. Младите минаха през много трудности в България, минаха и навън, но работеха на сърби и им бе ад, сега са що годе ок. Но в българия не е място за скромни и чувствителни към диктатура, обиди, трябва да си работил сред феодали алчни и така те забогатяха знаете как, с връзки от горе, разни предишни президенти, били уважавани от вън, а тук младите хора. И не само бойко борисов, всипки имате вина. Работят ви без пари по 10,12 часа прави, с образование експлоатирани. Вие политиците от 32 г и резултатът е на лице. Всеки гледа час по скоро да наоусне Бг, остават глупавите и чалнати в главата психоболни хора да им робуват за 400 лева.
  • 21 Наблюдател

    1 2 Отговор
    Докато е жив доган на клада ще ви пърже. И борисов ви го каза, действат отзад. Турция е с Америка. Съюза путина е с Турция. Няма на къде да мърдате казват те от дпс, турци, пимаци, цигани. Живи и здрави.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове