17 Декември, 2021 13:15 4 252 86

Кирил Петков: Позицията ни за Украйна е като на членките на НАТО и ЕС (ВИДЕО)

  • нато-
  • кирил петков-
  • йенс столтенберг

Това е първата визита на министър-председателя в чужбина

Кирил Петков: Позицията ни за Украйна е като на членките на НАТО и ЕС (ВИДЕО) - 1
Снимка: НАТО

Премиерът Кирил Петков обяви, че позицията на България за Украйна е изцяло в тон с тази на страните-членки на НАТО и ЕС. Той каза това по време на брифинга с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в щаб квартирата на Алианса в Брюксел.

В отговор на въпрос Петков заяви, че ако нашата страна може да бъде полезна за успокояване на напрежението около Украйна, би се радвала да допринесе в търсенето на дипломатически изход. По неговите думи, когато в НАТО се говори за развитие на инфраструктура, полезна за граждански и военни цели, може да се обсъди изграждането на втори мост над Дунав край Русе. "България ще има конструктивен подход в НАТО", добави той.

Това е първата визита на министър-председателя в чужбина, както и първата му високопоставена среща след избирането му за премиер на България.

Кирил Петков и Йенс Столтенберг изразиха задоволство от срещата и отбелязаха, че диалогът е бил конструктивен. Столтенберг заяви, че очаква работата си с премиера с нетърпение, а Петков покани генералния секретар на Алианса в България.

Кирил Петков отбеляза, че двамата са обсъдили кризата в Украйна, добросъседските отношения, инвестициите в инфраструктура.

"В момента около Украйна наблюдаваме значително, постепенно и продължаващо струпване на руски войски - въоръжени подразделения, артилерия , танкове, електронни бой системи, дронове и десетки хиляди военни в бойна готовност. Няма яснота относно намеренията зад тези действия, но Русия е използвала военна сила срещу Украйна и преди. Надяваме се на добър сценарий, но се готвим за лошия. Виждаме и все по-агресивна реторика от руска страна, определяне на червени линии и това предизвиква нарастващо безпокойство у съюзниците. НАТО следи отблизо действията на Русия, увеличихме разузнавателните си способности за следене, споделяме разузнавателна информация и продължаваме да оказваме подкрепа на Украйна с обучения и оборудване. Но ние трябва да гарантираме, че можем да защитим всички съюзници от НАТО. Не виждаме непосредствена заплаха над нито един съюзник от НАТО, но виждаме нараснало напрежение. Това с особена сила важи за съюзниците от региона на Черно море и България е една от тях", каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на брифинга след срещата, цитиран от dir.bg.

Позицията на България по въпроса с Украйна съвпада изцяло с виждането на ЕС и на НАТО, посочи Кирил Петков. Темата предизвиква допълнително внимание заради реакциите след изказването на президента Румен Радев за Крим и Русия по време на предизборния му дебат с Атанас Герджиков.

В отговор на въпрос българският премиер заяви, че ако нашата страна може да бъде полезна за успокояване на напрежението около Украйна, би се радвала да допринесе в търсенето на дипломатически изход.

"Искрено вярвам, че най-добрият път напред е в дипломатическия и мирния подход за решаване на конфликтите", посочи премиерът.

По неговите думи стабилността на Балканите и добросъседските отношения са голям приоритет за България. Всички имат полза от мир в Черноморския регион, посочи премиерът. Той предложи да се обмисли изграждане на втори мост над Дунав при Русе като инвестиция в инфраструктура, полезна за граждански и военни цели.

"Може да има много голяма синергия между военната и гражданската инфраструктура, която може да бъде използвана и за военни цели. Може би втори мост до този в Русе над Дунав би бил много интересна точка от стратегическа важност. В този смисъл, когато включим тази инвестиция, мисля, че изпълняваме целта за 2% разходи от БВП за отбрана", посочи Петков.

България ще има много конструктивна роля в НАТО и в ЕС, увери още българският премиер.

Столтенберг поздрави Петков с избирането му за премиер и благодари за приноса на нашата страна в работата на алианса. Това, че първото Ви работно посещение в чужбина е тук, показва силната връзка на България с НАТО, посочи той.

Генералният секретар изрази задоволство от решението на нашата страна да купи нови изтребители, както и друго оборудване за въоръжените сили.

Той приветства стремежа на България към добросъседски отношения. България допринася за стабилността на Западните Балкани с участието в мироопазващата мисия в Косово, добави Столтенберг.

Генералният секретар на Алианса отбеляза, че НАТО трябва да бъде в състояние да защити всеки съюзник, както и че не се наблюдава пряка заплаха срещу някоя от страните в алианса. Съюзниците са готови за смислен диалог с Москва и отправяме отново покана за заседание на Съвета НАТО-Русия, добави генералният секретар.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3 пол активен

    48 6 Отговор
    Много нежно действал.Внимавай ще те поискам

    Коментиран от #62

  • 2 сигурно

    50 8 Отговор
    Коро им е взел акъла , както Боко !!!!
  • 3 Динку

    59 23 Отговор
    Говора не лъже Необразован е.Не може да кажеш в Парламента Здравейте отново.Спуснат е от чужди интереси

    Коментиран от #7

  • 4 Навалний

    15 43 Отговор
    Браво!
  • 5 Вагинен

    37 17 Отговор
    Дядото комунист бащата също
  • 6 ПЛАНА РЪНЪТ

    88 23 Отговор
    ТОЗИ БОКЛУК ЩЕ ДОВЪРШИ БЪЛГАРИЯ
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Кюмур Кюмуров

    22 6 Отговор
    Кириле тини Хамид Хамид кво правят за Делиормана?Бегайте
  • 9 долу сащ

    85 11 Отговор
    нато е зло, терористична организация от кашици на сащ, служеща само за прокривне краваро юдейските безчинства по света. уредиха ни с нови бази с ядрено оръжие

    Коментиран от #14

  • 10 КИР😀:

    15 49 Отговор
    САМО НАТО И💉💉💉👍
  • 11 БАЙ Х@Й‼

    86 7 Отговор
    Вашата позиция е : "Йес, сър!" ‼️ Но дали е нашата позиция 🤔🤔🤔
  • 12 Шайба

    75 11 Отговор
    Кирчо бързо се включи в общия хор срещу Русия и почна да приказва небъдници,добре че нищо не зависи от него,но тежко на народа ни.

    Коментиран от #49

  • 13 АСЕН

    47 3 Отговор
    КАЗАХ ТИ ЗА ПОЛИТИКА ДА НЕ СИ ОТВАРЯШ УСТАТА.САМО СЕ УХИЛИ.
  • 14 ЕВРО НЮЗ

    62 10 Отговор

    До коментар #9 от "долу сащ":

    Вън краварите и техните марионетки еничари
  • 15 Браво

    22 36 Отговор
    Брейй.Няма мучене и пулене.Няма козируване като идиот.Нормалното се завръща.Браво
  • 16 Дългият

    19 30 Отговор
    Много хитро защитава българските приоритети. Даже от военната политика една държава може да спечели при умела дипломация. Стига ибрикчийство.
  • 17 Скакауец

    68 10 Отговор
    Киро, ти пита ли народа кво мисли по въпроса, та изразяваш някакво обобщаващо мнение? Сигурен съм, че повече от половината българи, да не кажа и четири пети, не подкрепят твоето мнение за мястото на Украйна! Приемането на Украйна в НАТО ще сгов@@ни още повече ситуацията там, така че...
  • 18 БАЙ Х@Й‼

    50 6 Отговор
    Кире , като канадец нещо за Дънди , ама не крокодил! Къде другаде има такава ограбваща концесия🤔🤔🤔
  • 19 Караибрахим

    33 8 Отговор
    Тези от снимаката като две влюбени гълъбчета преди да се очаткат...хихихи.

    Коментиран от #73

  • 20 Вуте

    41 4 Отговор
    Онази мазната каза че за нея бил просто кирчо! Напълно я поддържам!И за мен е прост кирчо ....Ана иначе все ухилен като че ли не е премиер а киноактьор от класа!Срамота за древния народ който представлява!!!!
  • 21 мародер

    51 5 Отговор
    Позицията на правителството НЕ Е и не може да бъде позиция на Българският народ! Няма как при 30% избиратели от които почти половината в опозиция и не подкрепящи правителството господина да изразява такава позиция от името на България.
  • 22 Кирето

    33 3 Отговор
    Кирето получи нов орден "Йесмастър", Трета степен, с орнаменти .

    Коментиран от #38

  • 23 gggw

    32 5 Отговор
    много му се е доиграло на война на тоя сухар
  • 24 ТИР

    32 5 Отговор
    Как един казва позицията на България,,,, Ами Българските Граждани може да са на друго мнение,Ще има ли Допитване когато се изявява Позицията на Държавата,?
  • 25 Колония БГ

    46 9 Отговор
    Американците си слагат в територията управляващ, който не представлява българските интереси. Тежко и горко ни.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 101010

    46 2 Отговор
    Господин столтенберг ще ви цитирам:
    "Но ние трябва да гарантираме, че можем да защитим всички съюзници от НАТО"
    Държавите членки на НАТО са подписали договор съгласно който ще се защитават взаимно при военна заплаха за една от тях. ВЪПРОСЪТ Е УКРАЙНА ОТКОГА Е ЧЛЕН НА НАТО.
  • 28 нннн

    20 4 Отговор
    Тоз и той е една членка...
  • 29 Кики

    40 6 Отговор
    Смята че българската политика е в пълен синхрон с тази на НАТО спрямо Русия. Ами ако НАТО реши да воюва с Русия и ние ли ще воюваме. Това ще е за трети път откакто майцепродавци те вкарват нашата страна във война с Русия.
  • 30 БГ ЕС НАТО

    10 28 Отговор
    Браво Кики
  • 31 КОЙ

    38 5 Отговор
    Йенс трябва да му плащат много добре за да изразява открита омраза към Русия без да се интересува от историята.Мисля че при първото военно действие срещу Русия Нато ще се разпадне защото тези държави няма да съществуват дълго.
  • 32 Евроатлантик

    43 4 Отговор
    Тоя да не ми лакейства, а да пази пълен неутралитет на България! Плановете на неговите господари не са кауза на българите! Другият вариант е да отива на фронтовата линия той!
  • 33 Този младеж

    45 6 Отговор
    Кирчо ми е много подозрителен. Както е усмихнат така ще предаде нашите интереси в Македония и ще ни вкара в конфликт с Русия
  • 34 йода

    18 4 Отговор
    А Боко Сахера къде е?
  • 35 Смешник

    32 5 Отговор
    Не позицията на България,позицията на правителството е такава.До колкото знам референдум за НАТО и референдум за Украйна не е имало.Попитайте народа да ви каже какво е решението на България.Но до като народа ходи и гласува за хора които въобще не ги интересува мнението на народа,ще е така.Но какво да се прави...това е великата демокрация,да решава шепа хора от името на народа, но пък за това овцата си има чобанин защото сама не може да мисли и да върви в правилната посока.

    Коментиран от #53, #55

  • 36 📌🇧🇬

    5 9 Отговор
    Това интервю “puts Bulgaria on equal to equal basis”, разликата м/у предишното правителство и сегашното е огромна в полза на сегашната коалиция! И последно но не на последно място! Най после “plain spoken English”, “clear departure from”, управлението на ГЕРБавите!
  • 37 на който не му изнася

    8 29 Отговор
    да ходи при лукашено или пyтя чудните диктаторчета :)
  • 38 Паста Сахер

    13 7 Отговор

    До коментар #22 от "Кирето":

    Май си забравил чиното козируване на тиквоний?

    Коментиран от #47

  • 39 Мунчо

    26 4 Отговор
    Оня поне папаше тортички и нищо не отбираше ! Тоя джафка като пекинез и се хили самодоволно ! Ха сега де ! От трън та на глог !
  • 40 ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

    13 20 Отговор
    Браво, един министър да имаме дето говори английски и не ни излага, като Боко еднокнижник мутра ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

    Коментиран от #59, #66

  • 41 Последния Софиянец

    8 29 Отговор
    Евала господин Петков, за мен просто Кирчо. Мачкай руснаците
  • 42 Ухилен пешеходец

    12 4 Отговор
    Ше видите вие кон боб яде ли
  • 43 arsenalfc

    15 3 Отговор
    Какво може да каже, само да колиничи като тиквона! Робски народ завинаги!
  • 44 Кикито

    6 18 Отговор
    Ще изгоним ушанките от България Междувпрочем те сами взеха да бягат
  • 45 Кирчо направи дипломотично изказване!

    25 6 Отговор
    Без да споменава Русия!! Ако беше Пасито, Младенов, Козата Захариева щяха да повторят по 5 пъти Русия Путин Кремъл! Не Забелязвате ли Разликата в начина на говорене!! Че говори за Дипломатическо решение на спора???

    Коментиран от #65

  • 46 А ве

    19 4 Отговор
    Не се палете толкоз,Самото членство в отбора на ЗВЯРЪТ зад голямата вода,отнема правото ти на собствено мислене и независима позиция.Не можеш /за съжаление/ да тръгнеш с рогата напред,защото си най-мършавия в стадото а и отдавна нямаш рога.
  • 47 Верно ли

    23 2 Отговор

    До коментар #38 от "Паста Сахер":

    Тиквоний не мога да го понасям до мозъка на костите си, но това, което той НЕ направи е да даде на НАТО бази по черноморието и това трябва да му го признаем. А Кирето да не бърза да стои втори мост на Дунав, че както е тръгнал, може да не издеяни и 4 месеца!

    Коментиран от #56

  • 48 Боц

    7 2 Отговор
    Я. Йенс си има ново гадже. Блинки сигурно изгаря от ревност. Договорихте ли военни бази на НАТО в България?
  • 49 Ами ...

    4 7 Отговор

    До коментар #12 от "Шайба":

    Какво е "небъдник", товарищ? На народа ВИ е тежко от 1917 г.и не веждам какво общо има с темата. 😀

    Коментиран от #69

  • 50 армия от чиновници

    17 4 Отговор
    НАТО служи само на интересите на САЩ , най-вече като параван, останалите плащаме сметката .
  • 51 real

    18 6 Отговор
    НАТО, ЕС, КАКВОТО МУ КАЖАТ, ТОВА ГОВОРИ ТОЗИ, МИШОК ! БЕЗ РУСИЯ ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМАШЕ ДА СМЕ !
  • 52 Селяк

    12 3 Отговор
    Превеждам буквално какво казва Йенс на края на видеото: “Ние се чувстваме комфортно, че България ще продължи да напредва..., Съобщението е ясно: ДА, ние трябва да работим заедно, ние трябва да засилим нашата военна отбрана, но също така да инвестираме в технологиите.....” Това прилича повече на командване и заканване! Корето, само се съгласяваше с всичко каквото каза Йенс! Прилича ми като все едно са го повикали там за да му предадат материала и да са сигурни, че е разбрал всичко което са му казали в пряк тест и, че ще изпълнява иначе....
  • 53 Ами ...

    5 15 Отговор

    До коментар #35 от "Смешник":

    Русофилите не взехме и два процента на изборите, така че какво е решението на народа е видно и от самолет. За миналите си проценти обаче, сте доста гласовите. 😀
  • 54 Джимвис

    13 4 Отговор
    Свършено е с нас, нямаме гръбнак в политиката. Няма как да ни уважават.
  • 55 Ами ...

    5 14 Отговор

    До коментар #35 от "Смешник":

    Русофилите не взехте и два процента на изборите, така че какво е решението на народа е видно и от самолет. За мижавите си проценти обаче, сте доста гласовите. Поздрави на модериращите.
  • 56 Ами ...

    3 13 Отговор

    До коментар #47 от "Верно ли":

    Защо, кой ще то свали? Вие поклонниците на Русия? Шепа хора сте. 😀

    Коментиран от #60

  • 57 раздвоение

    13 1 Отговор
    Кире , ама ти коя позиция изразяваш сега , тази която изискват от теб гейчовците , собствената си , или тази на народа , защото не виждам особено съвпадение с последната.
  • 58 Дамаджони уокър

    13 1 Отговор
    Абе, от кога наш Киро започна да говори от името на целия български народ, без да се е допитал до нас? Питам аз, що за нахалство е да говориш от НАШЕ име, при положение, че си СПЕЧЕЛИЛ с възможно наи-ниската избирателна активност и при съмнителни обстоятелства.18% не са целият български народ. 18, дори са много.
  • 59 Ужас

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️":

    Ама знаех си,че по-добре беше да се говори с преводач,защото поне той щеше да знае,че в България има ДВА МОСТА НАД ДУНАВ и нямаше да ръси глупости.Виц:Тръгнах по магистралата на Киро за Шумен,но се обърках някъде между Враца и Монтана.Ама не му пука на човека,колко неверни неща казва.Поне да го подготвят.
  • 60 Верно ли

    12 1 Отговор

    До коментар #56 от "Ами ...":

    Какви поклонници на Русия те гонят па теб, бе? Поклонник съм само и единствено на бедната ни "фронтова" държава, дето като нищо ще го отнесе (и вече го отнася) с тази деструктивна глобално-либерална политика!
  • 61 Бг_язовец

    9 1 Отговор
    На гн. Столтенберг, му звучало притеснително че Русия говори за червени линии. Верно ли? Я да видим, алианса Нато, подпомага военно и разполага ракети в Украйна на границата с Русия и в отговор те разполагат свой войски там. Но червените линии за нато са притеснителни явно. Ми направо разположете установки до Москва това ли искате? Нато да спре да дрънка с оръжия защото заплашва световния мир. Тези агресивни действия трябва да спрат
  • 62 Оракула

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "3 пол активен":

    Абе нежно, нежно ,ама запуши устата на Столтенберг ,
    с предложението за мост над Дунава, вместо разходи за оръжие 2% годишно?
    Бойко Борисов, щеше да накупи ,самолети и железа ,
    за 3 милиарда и още толкова комисионни за офшорките и чекмеджето!
    Ученото си учено ,"каратиста-пожарникар", си остана простак!

    Каква огромна разлика, от Премиер на чекмеджето ,
    до Премиер на държавни дела ??????????????????????????????22

    Коментиран от #67

  • 63 Име

    6 0 Отговор
    Това ми изглежда, като интервю за работа.
    Гледа водещия, усмихва му се, приказва без много да мисли какво точно говори...
  • 64 Диоген

    5 1 Отговор
    От тази статия разбрахме следното:
    Кирчо казва,че ако включим втори мост в разходите за военни цели това е добре за България.
    На което изцъкления му отговаря:
    Много се радваме,че искате да закупите още самолети.
    Цъклю изобщо не слуша за какво става въпрос и си говори стихотворението,което е наизустил.продиктувано от,,големите началници"
  • 65 От Швеция

    3 7 Отговор

    До коментар #45 от "Кирчо направи дипломотично изказване!":

    Ами да, предложението му, за помощ към НАТО ,
    и такса охрана от САЩ
    беше много над ниво Харвард,
    в пъти по високо?
    Гордея се да кажа, че България има Премиер , за пример
    а не, Рекетьор-охранител ?
  • 66 Еее

    9 5 Отговор

    До коментар #40 от "❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️":

    Какво като говори английски, български не говори добре, не знае, не е учил историята ни, ами що ги избрахте тия пп, не виждате ли че са гола вода, не разбират от нищо, най малко от държавно управление и политика, своите и чужди интереси ще прокарват. АМАН
  • 67 Ама

    5 3 Отговор

    До коментар #62 от "Оракула":

    Мислиш ли,че ако от Америка кажат,че ще се купуват още самолети,няма да се купят?!.Пък и втори мост ВЕЧЕ Е ПОСТРОЕН !!! От Борисов!!!
  • 68 МИРО

    8 6 Отговор
    КИРО, ХАЙДЕ!!! ОТКЪДЕТО СИ ДОШЪЛ,ТАМ И ОТИШЪЛ!!!ВСЕКИ ТЕ ВИДЯ,ЩО ЗА ПАРЦАЛ СИ ДА ПРЕДАВАШ БЪЛГАРИЯ!!!РУСИЯ СИ НИ Е ПО-МИЛА ОТ ВСИЧКО!!!
    РАДЕВ И НИНОВА И ТЕ С ,ТЕБ!!!
  • 69 Шайба

    7 2 Отговор

    До коментар #49 от "Ами ...":

    Небъдник е нещо дето няма да го бъде,като това Украйна да си вземе обратно Крим от Русия.
  • 70 Павел пенев

    7 2 Отговор
    Защо се прави среща с този отявлен милитарист и защо го каним у нас? На Балканския полуостров има 5 държави членки на НАТО ,кой ще ни напада и от кого ще се пазим?
  • 71 big

    7 3 Отговор
    Глупак! Позицията на българския народ никога не може да бъде като тази на ЕС и НАТО по отношение на Украйна и Русия! Българския народ никога не е подкрепял и не подкрепя терористичната организация НАТО! Имайки предвид, че страните членки на НАТО без САЩ и Канада, са членки на ЕС, то и ЕС в политиката си се явява политически терористична организация!

    Коментиран от #72, #75

  • 72 БГ ЕС НАТО

    5 6 Отговор

    До коментар #71 от "big":

    Естествено че ще подкрепим Украйна Първо че има много Българи които живеят там и второ че те са воювали срещу Османската Империя рамо до рамо с Българите
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 всъщност

    6 1 Отговор
    Наистина много са сладки на тая снимка с юмручетата.......иначе на видеото е малко по-различно. Киро обяснява нещо с тая мазна харвардска усмивка, а оня смотан датски пе дал на моменти го гледа кисело и недоволно, личи си по физиономията му! Явно очакваха от него готовност веднага да превземе Русия........а той човека каза че България споделя общата позиция на натото и ЕС, обаче се надява на конструктивен диалог с руснаците и дипломатично решаване на проблемите........твърде спокойно и без излишен ентусиазъм за "бойни подвизи, заплахи за санкции и дрънкане на оръжие", както сигурно искат ония евроатлантически гейзери! Е нямаше как, трябвало е все пак да им каже каквото искат да чуят щото иначе спират кранчето и сме хептен за мустака.......на ония смешници от РСМ им казал че ще работим по въпроса ама е нужно време, поне половин година.......а то за толкоз време много вода ще изтече и някои неща може да се променят, макетата май очакваха че веднага ще ги признаем и ще им клекнем на секундата след като от ЕС и НАТО ни натискат........ще трябва да почакат докато евентуално стане работата, ама може и да не стане! Най-неприятен е въпроса с ваксините, от понеделник щели вече да слагат и на деца от 5 до 11 години........което си е чиста проба издевателство! Хора, не се лъжете да си ваксинирате децата щото страничните ефекти са ужасни върху тях........в никакъв случай не се съгласявайте, каквото и да ви говорят разни продажни пишман "експерти"! Вероятно на един по-

    Коментиран от #76

  • 75 Моряка

    5 1 Отговор

    До коментар #71 от "big":

    Прав си.Надеждата ми беше Възраждане да спретнат референдумче за НАТО,но те пък се заплетоха с тия зелени сертификати и с бръщолевене на темата свобода.И НАТО си развява байряка- вчера с Боко,днес с Кирчо.
  • 76 всъщност

    6 1 Отговор

    До коментар #74 от "всъщност":

    ........Вероятно на един по-късен етап ще се опитат да ни принудят да го направим чрез заплахи и ограничаване на правата и свободата ни.......надявам се да не се стигне дотам, но ако положението стане такова не се примирявайте, нищо не е по-важно от децата ни затова трябва да се борим срещу тази гадост която ни налагат, и то отвън! БОГ да пази България, имаме нужда от Божията Помощ за да оцелеем като народ и държава и да се отървем от всички които ни мислят злото!
  • 77 АНТИКОМУНИСТ

    6 1 Отговор
    кирчо-ШМ€К€РА -НОВАТА Y€$ Г€ЙША НА $ащ(нато)!
    ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
  • 78 Анонимен

    4 1 Отговор
    Тоя Кирчо помнете ми думата,но той ще подпише на Северняците задължен е на свойте господари за това и го изпратиха с тая усмивка и с това хвалене ще изпързаля народа ни. Да ви е честит новия ви (министър председател) губернатор на колонията наречена България и той е задължен да изпълнява волята на господарите си.
  • 79 Бг е независима страна

    3 1 Отговор
    С невависимо мнение вижда че всички казвйт на бялото черно и то тъй казва очи няма забранени са
  • 80 Българин

    5 0 Отговор
    Кире С ТОВА ХИЛЕНЕ СИ ТИПИЧЕН ГЕЙ в Kанада е пълно с гейове май си врътнал резбата в България гейовете не вървят връштай се при гейовете в Kанада да се до учиш във хартМанд
    образуванието тие кръгла нула дори не можеш да се изразяваш като нормален човек смешник добре че можеш да се хилиш като някой травестит
  • 81 Без 2-ри, по-точно 3-мост

    1 1 Отговор
    за ВОЕННИ ЦЕЛИ над Дунав ако може!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 В.В.П.

    0 1 Отговор
    Петков е елементарен, неук ,младеж.Млъквай ,не припявай на Сатанистите.!.Сащ да се разкарат от България,И И Петков,също!!.
  • 84 В.В.П.

    1 1 Отговор
    Там в ,бърлогата на Звяра,,,НАТО Брюксел,,не се усмихват,..Ще те бележат..
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове