Last news in Fakti

14 Януари, 2022 20:11 6 007 75

„Възраждане“ след среща с премиера: Отпадането на зеления сертификат ни беше отказано

  • възраждане-
  • кирил петков-
  • зелен сертификат

Не се чува гласът на хората

„Възраждане“ след среща с премиера: Отпадането на зеления сертификат ни беше отказано - 1
Снимка: Нова ТВ

Не се чува гласът на хората и трябва да се стига до протести. Властта достигна до извода, че е време да започне да води диалог с хората, които имат друго виждане за случващото се в последните две години. Това заяви зам.-председателят на "Възраждане" Цончо Ганев след среща при премиера Кирил Петков.

Срещата беше конструктивна. Ние поискахме отпадане на зеления сертификат, което на този етап беше отказано. Но сме сигурни, че работната група, която ще се сформира, ще доведе до отпадането му и ние ще сме трезвия разум в Европа, посочи Ганев.

Работната група, която ще се сформира, ще бъде с учени, които защитават тезата, че трябва тези мерки да продължават и учени като доц. Мангъров, които са на съвсем друга позиция и смятат, че на това нещо трябва да се сложи край. Към тази работна група ще има представители на "Възраждане", един от тях ще е Деян Николов. Работната група ще е под егидата на министър-председателя и ще работи поне две седмици, каза още Ганев.

Днес поискахме от министър-председателя да отпадне безумието децата ни да се тестват в училище, както и да отпадне безумието хиляди деца да не бъдат допускани до училище, защото отказват да носят маски и да се тестват, премиерът отказа, разказа още зам.-председателят на "Възраждане".

Ако исканията на "Възраждане" не бъдат уважени, Ганев посочи, че протестът им ще придобие по-големи мащаби.

Премиерът Кирил Петков разговаря с представители на партия "Възраждане" сред тях са заместник-председателите на партията - Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и доц. Атанас Мангъров, в качеството му на здравен експерт на формацията.

Срещата стана възможна след отрицателен PCR тест на Петков, който беше в изолация заради положителен резултат за коронавирус на председателя на Народното събрание Никола Минчев, даден след провелия се в понеделник Консултативен съвет за национална сигурност при президента.

Според Ганев от "Възраждане" са били подложени на репресии години наред от различни структури в държавата, сред тях и тази, която се ръководи от Сотир Цацаров. Оставката на Цацаров е изключително закъсняла. Надявам се да има последствия за него, да има разследвания, отбеляза Ганев.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 44 Отговор
    Кирчо и Мангъров ще направят обща работна група.Ще се разберем май!

    Коментиран от #10

  • 2 Новини

    35 66 Отговор
    Ицо хазарта каза, че Възраждане са мръсни фашисти.

    Коментиран от #44, #59, #67, #73

  • 3 оня с коня

    63 21 Отговор
    Депутатите от Възраждане дадоха пресконференция в НС. Поискаха тест за наркотици на всеки народен представител. На въпрос на журналисти кой е платил автобусите с които са извозени протестиращите , от Възраждане отговориха че и горивото и хонорара на участниците който е като обещетение затова че не са били на работа са платени от партията от партийната субсидия а не от Герб или ДПС каквито съмнения са останали!

    Коментиран от #11, #12, #19, #42, #68

  • 4 Последния Софиянец

    26 20 Отговор
    Тук много твърдят че близо 2-те хиляди човека от "протеста" на Коце и Възраждане били само такива докарани с автобуси от провинцията и че нямало жители на столицата!!! На протеста бяха Недялко Недялков с екипа си от сайта ПИК в компанията на Николай Бареков и Веселина Томова от афера ( вижте в профилите на Недялко и Бареков във фейсбук общите им снимки и как Недялко апелира Коце и Възраждане да бъдат подкрепени), при нас бе още Кирил Вълчев -Скалата заедно с група фитнес маниаци и приятелката му Никол Стоянова ( Никол излъчваше на живо във фейса) , Киро е активист на ГЕРБ от учредяването му, на протеста бе и Сървайварката Силвия Радулова която бе една от знаковите младежки лица на ГЕРБ, на протеста бе и Станислав Недков -Стъки заедно с още около 40 ММА спортисти начело с Георги Валентинов , на протеста бе и по голямата част от младежката структура на ГЕРБ в София! Герб и Бойко не подкрепиха явно протеста защото при тях мерките бяха още по строги а и Бойко бе дал изявление че ако бе премиер " С добро , със зло сега 80% от хората щях да съм ги ваксинирал" , напишете в Гугъл и ще ви излязат думите му. Така че от 2-те хиляди протестиращи само половината бяха хора докарани от Коце на протеста!

    Коментиран от #8, #9, #46

  • 5 Последния Софиянец

    35 25 Отговор
    Видяха че завзехме София и клекнаха.Властта е на площада.

    Коментиран от #13, #14, #29, #45

  • 6 АААААААААа

    22 7 Отговор
    А Вие защо сте в парламента? Вие не сте ли от хората? ЗАЩО мълчите в парламента. Ми говорете или чакате оферта, като оня с пръста?
  • 7 Велина Копейкина

    18 33 Отговор
    Цончо е човека на ТИМ в прераждане
  • 8 Мето

    20 42 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Има една Българска поговорка "Много баби - хилаво бебе". Само погледнете кои подкрепят Костя субсидията и си правете изводите!!! Недялко офшорката трубадура от жълто-кафявия сайт ПИК които бяха там заедно с подчинените си Звезделина Мастагаркова, Ива Яга Николова и сие. Корпоративния политик Бареков ограбилия КТБ, Веселина Томова Тимова от АФЕРА, мутрата Стъки с плеяда други мутри , стероида Киро скалата заедно с няколко мутри и мутреси..Няма да ми стигнат символите да изброя всички. Но съм приятно изненадан че Българина доказа че не се подвежда и е интелигентен. От цяла България дойдоха има няма 2 х.човека. Нито един едничък неорганизиран средностатистически Български гражданин не присъства. Репортера на БТВ е преброил на паркинга 32 автобуса организирано извозили платени статисти. Останалите до 2 хиляди бяха като тези които са изброени по горе. Прав е Сидеров че след афиширането на Костя субсидията че едва ли не 50 хиляди ще присъстват и вдигнат във въздуха НС , едва са дошли 2 хиляди от цялата страна и моли никога повече да не сравняват Костадинов с него!
  • 9 Биг

    12 54 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    На протеста видимо бяха 100 човека.
  • 10 Пссссс

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    .. Ще се разберем май!. май през месец Май.
  • 11 Отвратен

    29 35 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    Хора, имате ли и най малка представа какви бoклyци се обединиха за келепира??? Веселина Тимова от сайта Афера която преди месеци наричаше Костадинов " най големия измамник и крадец на субсидии развел се фиктивно с жена си да узакони кражбите", после Костадинов при Сашо Диков отговори че го оплювала защото не й плащал, Недялко от спонсорирания от Герб сайт за жълти новини ПИК който само ден преди фалира на КТБ си изтегли влога от 4 милиона и 800 хиляди лева, Николай Бареков който е получавал чували с пари от КТБ за партията си ББЦ , осъжданата мутра Станислав -Стъки ..И всички тези се обединиха с Костадин Костадинов и вече са негови трубадури...Дори не е смешно, тъжно е...
  • 12 До Костя Копейков Субсидов

    26 40 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    42 автобуса от страната по 500 на автобус за гориво плюс заплащане на шофьорите плюс хонорар на докараните ? Защо бяха разпънати транспаранти на входовете на София с надписи " Платени бoклyци"? Като знаем колко си стиснат и как си купуваш имоти и коли от субсидията надали си извадил ти да платиш тези стотици хиляди за днешния "протест". И защо никой Софиянец от милион и половина София не дойде а само докарани от страната? Чакаме отговора ти!

    Коментиран от #47

  • 13 Последния Провинциалист

    18 27 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Видяхме, че нищо не завзехте и че властта ви изклеца.

    Коментиран от #22

  • 14 АААААААААа

    18 31 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Видяха се като си тръгнаха платените, не остана ниКОЙ!
  • 15 Fury

    39 18 Отговор
    Поздравления и за Възраждане,не е проблем, че не е отпаднал сертификата, важното е да използвате възможноста която ни се дава възможно най оптимално. Нека тази комисия която ще се сформира да изследва съдържанието на ваксините и данните да бъдат уповостени публично и от двете страни.
  • 16 оня с коня

    19 25 Отговор
    Коцето е вече с рейтинг от 12 % и ще бъде незаобиколим фактор при бъдещо управление на Герб. Вземат електората на тези които прескачат от спасител на спасител тип Слави Трифонов а и част от тези гласували за Кирчовците. Коцето занулява не само ИТН, но и в голяма степен и Кирчо. Недялко от ПИК ликува и вече си има и друг любимец след Бойко и Герб. Това са Коцето и Възраждане. Твърди че Херо и Радев били в ужас от покачващия се рейтинг на Коцето..!!!

    Коментиран от #18, #30

  • 17 Hoho Boho

    45 1 Отговор
    Работата на групата, която ще се сформира,
    трябва да се излъчва на живо!

    Коментиран от #35

  • 18 Иван

    21 31 Отговор

    До коментар #16 от "оня с коня":

    Ето това е най нагледния пример че Възраждане е проект на ГЕРБ и ДПС! След като са любимци на жълтия Герберски Пик, след като Костадинов в последно време се подвизава предимно във вестник "Труд" и при Беновска в предаването й "Беновска пита" а те нямат ама изобщо нямат нищо общо с Герб и ДПС.., след като вече дори не крие че явно обслужва ГЕРБ и ДПС..Коментара е излишен нали?
  • 19 Съмнения

    15 17 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    може да има за някой глупак! За всеки мислещ, не е трудно да провери на кой е собственост Хебрус бус! И къде по света карат протестиращи? Билетчета дупчат ли пътниците на ДПС?
  • 20 Гост

    6 18 Отговор
    Сертификатът на Джокович бил издаден от някакво си Варненско село и следователно - фалшив. Българското правителство нехае по въпроса, колко такива фалшификати за издадени и защо правителството ги толерира със специални права? Като знаеш, че си най-корумпираната държава в ЕС, защо си тръгнал да демонстрираш законност там, където 30 години си съсипвал правдата?
  • 21 сега

    8 11 Отговор
    в тая работна група, ще ги подкупят и всички ще станат ковидари...
  • 22 АААААААААа

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Провинциалист":

    А забрави, че е с 200
  • 23 ВотНаНедоверие

    41 13 Отговор
    Абе селско лакейче!!!Подавай си оставката заедно с цялата пасмина лакеи от Америка за България.ИТН и БСП спите ли.Този мухъл до кога ще се занимава със слугинаж а не със задълженията си на премиер.Народа иска вот на недовериер!!!!Предпочутам да стана по беден заради нови избори но да се изхвърлят тези измамници и предатели от парламента и власта.

    Коментиран от #32

  • 24 3.14К

    16 32 Отговор
    Речта на Цончо Ганев на митинга, когато се атакуваха вратите на парламента, звучеше като реч на Химлер от 39г.
  • 25 Йети

    31 7 Отговор
    А бе Алан Колууу, влязохте в парламента работете за България, стига популизъм,предните с Доган се занимаваха,тези със сертификат,а нищо смислено за България не правите. Работете за откриване на заводи,фабрики,на нови работни места,работете за увеличаването на детските надбавки,на заплати,пенсии,за спиране на теча от здравната каса....
  • 26 Матей преображенски

    27 5 Отговор
    Петков отказал ,и на какво основание,от инат ли?А може би така му е наредено,да усложнява все повече и без друго сложната обстановка,искат да отхвърлят преболедуването като основание за зелена тапия и да остане само инжекцията.По медиите раздухват истерията с микрона,от ден на ден ще очакваме пълен блокаж и всичко да изчезне от улиците все едно е паднала неутронна бомба.Такива съвещания са полезни,доколкото се поставят условия на правителството да прави сериозни отстъпки,които биха подобрили жизнената среда в страната осезаемо.
  • 27 Мислещ

    29 11 Отговор
    Кирчо пак лъже и маже и се опитва да си спечели време. Ама колкото повече го отлагаш, толкова повече ни се натрупва.
  • 28 Сър Ганев

    22 2 Отговор
    я да обясниш пич, ако вие сте казали що е това сертификат и има ли той почва при тази" много сериозна" пандемия, как Кирето е отказал. Единственият отговор е бил- така каза СЗО

    Коментиран от #31

  • 29 гошо

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ти т..пак на всяко гърне миродия те наблюдавам че във всички сфери си компетентен.
  • 30 Е за такива

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "оня с коня":

    простотии от първи Б плаща банкянското недоразумение! Този боклук е за затвора! Убива ценностната система в по глупавите деца!
  • 31 СЗО е Менте

    31 4 Отговор

    До коментар #28 от "Сър Ганев":

    Абе ти знаеш ли че СЗО е частна организация финансирана от САЩ.Кои са СЗО да казват кой какво ще прави.Това че носят името Световна е поредната измама.Не може частна организация да бъде световна.Една световна здравна организация има държави членки,избори и ръководство избрано от страните членки.Тия от СЗО са просто измамници,понеже наистина няма световна здравна организация и досега не е била необходима.

    Коментиран от #38

  • 32 Така де ама

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "ВотНаНедоверие":

    четворката намери на всички слабото място и ги подплати министерски,много сърдечно назначи още знайни и незнайни на хранилката. Четворката е позиционно-парично задоволена за момента. Тя коли и беси, докато сме на колене-заплата/пенсия, ток, парно, газ, цени на стоки за първа необходимост. Предишният даде на пенсионерите по 50 лева,като им обясни сега колко са богати,а гьона показа чекмедже. А този успя да им обясни, че вдига пенсиите, но реално след преизчислението взимат по- малко.Велики са канадските финанси
  • 33 Абе

    27 4 Отговор
    Няма как да отпадне.Зеления сертификат е наложен от ЕС.Нашите управници никога няма да им се опълчат.Те са като послушни кученца.Следващото нещо което ще направят е да се опитат по всякакви начини да увеличат процента на ваксиниране.
  • 34 нннн

    31 5 Отговор
    Кой-какъв е слабо ме интересува. Да се махне ЗС и после да се обясняваме, караме или прегръщаме. Задача No1 е да спрем 3paвния фaши3ъм.
  • 35 Грульо

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Hoho Boho":

    Нема нужда, аз ще ти кажа какво ще стане. Нищо няма да стане. Радките и Ботоксите ще крякат в полза на геноцида и понеже ще са мнозинство, няма да приемат махане на сертификати и мерки. Най-много някоя незначителна отстъпка, например да не затягат още или % посетители за молове. :D
  • 36 МАРА

    10 2 Отговор
    ВИДЯЛА ЖАБАТА,ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАКАТА. ТАКА ИС ВАКСИНИТЕ
  • 37 Схемата Възраждане 2

    9 2 Отговор
    Ся да ви кажа, не само, че няма да отпаднат сертификатите, но ще отпадне издаването на сертификат за преболедуване без ваксина. Та така. Кой се криеше преди време болен и си обикаляше без карантина, сега ще си седи домаааа.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Пет процента

    7 14 Отговор
    Възраждане взеха някъде 5 процента от гласувалите 2 милиона българи. Реално заради тези човечета няма да се променя цялостната картина. Демокраси е, все пак.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Filo

    4 20 Отговор
    Гов..ьо, кои хора? И аз съм гражданин и искам да има сертификат. Пр..так!
  • 42 Стойко

    10 12 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    Автобус революция никога в света е нямала успех! Успех имат тези които са спонтанни. Обявява се протест, няма организирани автобуси а народа идва масово и спонтанно. София е милион и половина...10% от населението а столицата да излезе са 150 хиляди...Айде не 10 а 1% да излязат са 15 хиляди. А на протеста бяха само платените и извозрените с автобусите...С платените от Доган и Борисов ..Къде бяха Софиянци? Къде бе спонтанността на протеста?

    Коментиран от #49, #57

  • 43 Мислещ

    18 9 Отговор
    Ей факти ,много соросоидни тролове са налазили сайта . От няколко дена наблюдавам едни същи коментари, чакат статия за възраждане и почват ,ама вече ги мързи и да пишат само копи и пекат.Само ,че има хора които бяха на протеста без да са свързани полически ,а заради идеята срещу здравния фашизъм който фатмака с неговите протежета налагат.Има хора като мен които са за ваксините,но не задължителни и принудителни както са в момента.И махане на безмисления и противоконституционен зелен сертификат.За справка имам такъв.Не съм и антиваксър .

    Коментиран от #48, #53

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Несофиянец

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Потомствения предател Недялко,щом е бил там ,протеста е платен от герб.
  • 47 Filo

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "До Костя Копейков Субсидов":

    Браво!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Filo

    6 6 Отговор

    До коментар #42 от "Стойко":

    Ами просто софиянци искат сертификата, елементарно!
  • 50 Камуфлаж

    10 13 Отговор
    5,4% от представителите (Възраждане) заплашват 94,6%.
    Шантажьори, жалки гамени!
    Герб им дадоха пари и автобуси. Продажни скандалжии.

    Коментиран от #55

  • 51 Filo

    2 3 Отговор
    Аз усещам промяната! А Вие!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Обективният човек

    6 4 Отговор

    До коментар #43 от "Мислещ":

    не се дразни едностранно! Защо не те дразнят троловете на възраждане, които ръсят повече простотии и от гербавите?! Или тогава може! Продавате си бъдещето и страната си на едни продажни боклуци!
  • 54 Несофиянец

    4 3 Отговор
    Този,гелосания,гримосания,ми прилича на Джен.ър.Как да му чуя гласа???
  • 55 ИСТИНАТА

    6 6 Отговор

    До коментар #50 от "Камуфлаж":

    4.86% са Възраждане! Нямат и 5.4%
  • 56 Тоя,с тия очилца....

    7 3 Отговор
    ...е типичен Хари Потър...-ваксинирана Копейка номер-2,след баш Копейката-Другаря Костадинов...!!!
  • 57 Къф ,,протест" ве...?!

    8 4 Отговор

    До коментар #42 от "Стойко":

    Та те полицаите бяха повече от...,,протестиращите"...?!?!

    Коментиран от #60

  • 58 Разочарован...!

    10 8 Отговор
    Бях фен и поддръжник на ,,Възраждане"...!НО!Откакто лъсна истината за ваксинираните четирима техни депутати,тотално ме разочароваха...!Как може...?!?!Та нали уж антиваксърската политика е основен стълб в политиката на ,,Възраждане"...?!?!?!?!
  • 59 Смех

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Новини":

    Добре, че някъв пияница накроман, докопал се властта каза кой е фашист, макар, че той сами и ти неговия пророк не знаете значението на тази дума и от къде идва...
  • 60 ВЯРНО

    7 5 Отговор

    До коментар #57 от "Къф ,,протест" ве...?!":

    Полицаите бяха повече от лумпените и аз го видях това :Д и копейката се беше скрил щото е 👑-ан страх го е да не го арестуват :Дд
  • 61 Баце Тоти

    8 2 Отговор
    И аз се надявам мизерната ви пишман партийка и др. като нея да намажете въжето, барабар с тия дето пуснаха и поддържат тая глупост!
  • 62 ген Столти

    5 0 Отговор
    Бай Ганев - поредмия тапир в парламента
  • 63 СПБ

    1 2 Отговор
    Трябва да се чува гласът на истинските специалисти а не на неграмотните хора. Вземете за пример Австрия. При 10млн. население има 11000починали от Ковид, а у нас 6,5млн население - 31000души. Още малко ще стигнем броя на загиналите през втората световна воойна на фронта Българи. Станахме много неграмотен народ за съжаление.
  • 64 Чончо Дончев!! Смисъла на фразата

    2 1 Отговор
    "ще ги изнесем с краката, напред" е само един в Българския език. Когато става дума за изнасяне на покойници!! Така, че Чончо и компания, не се Вземайте толкова много на Сериозно, от една страна"плашите", а от друга сие чиста Простотия!!! Цончо, с корени от Врачанско или Плевенско??? Там се въдят Цончовци!!! Чоковци!
  • 65 Без Негри

    1 2 Отговор
    Оставка на Ваксинатора Киро - слугинажа, не на народа, а на Фарма и глобохомо мафията.
  • 66 Киркорчо

    3 0 Отговор
    Глупости на търкалета. Групи от учени щели да изследват нуждата от зелените сертификати. Чисто забаламосване с неговите "работни групи". от Кирчо Шмекерчето за да печели време. Това е един чисто административен въпрос и няма какво да му се изследва. На Запад има такава приказка: "Искаш ли едно нещо да се забатачи, образувай комисия" или "работна група". Това недоразумение използва тактиката с работните групи за всичко, с две цели. !. Да печели време докато се въртят задкулисните игри и 2. За размиване на отговорността и измъкване от отговорност след провала, към който тичаме.
  • 67 Хохохо

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Новини":

    Не съм съгласен, че са мръсни фашисти, направо са си чисти фашисти.
  • 68 ИЦО ХАЗАРТА Е НАДРУСАН

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "оня с коня":

    ТОГАВА. ИЦО ХАЗАРТА НЯМА ДА ГО ПУСНАТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !!!!
  • 69 Вътрешен глас

    2 1 Отговор
    доста хора като гледам от коментиращите вече са си сложили главата на гилотината в очакване на нейното спускане, Ако вие не искате сами да се спасите и никой друг няма да ви спаси.
  • 70 vhv

    2 2 Отговор
    Този "сладур" вчера най-демостративно беше в метрото на матростанция НДК без маска!!! Единствен и величествен??? Н А Г Л Е Ц !

    Коментиран от #74, #75

  • 71 !!!?

    2 0 Отговор
    ВЫзраждане - дългата ръка на Кремъл !!!?
  • 72 Абе

    1 0 Отговор
    Тоя не ви ли прилича на Тома Биков.......същата мазна, нагаждаческа, продажна и леко слабоумна физиономия! Иначе това което казва е правилно, обаче той и Биков преди да пристане на ГЕРБ и да почне да лапа от тяхната хранилка говореше хубаво и правдиво ама после изведнъж обърна палачинката........!
  • 73 Хаха...

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Новини":

    А какво казва за песента си "Шуби,дуби, има ли луди...." Хазарта или откакто стана депутатин от управляващата партия се отрича от песента си щото не е "политкоректна" спрямо политиката на шефовете му за ковида?!
  • 74 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "vhv":

    Сериозно бил "нагъл" щото бил без маска?! Да не е тръгнал да те целува с език или да те плюе в лицето, че си толкова възмутен от фекта, че не приема "новото нормално"?
  • 75 Той поне ползва метрото

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "vhv":

    Той поне ползва метрото. А маскираните се возят в лимузини и джипове.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове