14 Януари, 2022 20:18 5 827 127

И Атанас Мангъров ще съветва премиера за COVID-19

  • covid-19-
  • мангъров-
  • атанас мангъров

До сряда следващата седмица ще стане ясно кои са останалите експерти

И Атанас Мангъров ще съветва премиера за COVID-19 - 1
Снимка: Архив

Доц. Атанас Мангъров – един от най-големите Covid-скептици и противник на ограничителните мерки – ще е част от нова работна група, която ще се сформира под егидата на премиера Кирил Петков.

В нея ще участват учени, които защитават тезата, че противоепидемичните мерки трябва да продължат, както и такива – като Мангъров, които са на противоположната позиция. Ръководителят на Covid-отделението на Инфекциозна болница се включи в протеста на „Възраждане“ на 12 януари пред Народното събрание, а два дни по-късно се присъедини към партията на среща с Петков в Министерски съвет.

Премиерът обяви по време на демонстрацията на „Възраждане“ срещу зеления сертификат, че е готов да преговаря с „експерти по Covid“ от протеста.

„Срещата при премиера Кирил Петков премина конструктивно. Основното е, че поискахме моментално отпадане на зелените сертификати, което обаче на този етап ни беше отказано“, заявиха от най-малката по численост парламентарна група.

С Петков се срещнаха зам.-председателите на партията Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и „здравният експерт“ на формацията Атанас Мангъров.

В работната група влиза и Деян Николов от „Възраждане“, който е статистик. „Така ще могат да се обработват данни, които ще се предоставят на здравното министерство по отношение на заболеваемостта и смъртността“, каза Ганев.

До сряда следващата седмица ще стане ясно кои са останалите експерти, които ще се включат в групата. Тя ще работи поне две седмици, след което ще се изготви доклад до какви изводи са стигнали противниците и поддръжниците на Covid-мерките.

„Възраждане“ поискали и отмяна на тестовете в училище, но Петков е отказал. Партията заяви, че ако кабинетът не проявявал „здрав разум“, протестите им щели да продължат.

Срещата между Петков и „Възраждане“ стана възможна след отрицателния PCR на премиера, който до днес беше под карантина заради контакт със заразения председател на Народното събрание Никола Минчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 59 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    74 43 Отговор
    Превзехме София и Кирчо клекна.Той е от площада и знае колко сме луди.

    Коментиран от #13, #82, #101

  • 2 💉=⚰️

    101 25 Отговор
    Радея и Кирчо се скриха като мишки, а трябваше да излезнат пред протестиращите и да разговарят с тях.

    Коментиран от #25

  • 3 Niknay

    182 32 Отговор
    Много тук и в други сайтове се присмиваха и подиграваха дори обиждате Мангъров но ако се върнат назад ще видят че думите му са били пророчески и се оказва прав на пук на скептиците и кавидарите ...

    Коментиран от #50

  • 4 Def

    158 31 Отговор
    Ние сме с Мангъров. Вярваме на трезвомислещият Доцент.
  • 5 Мангъров...

    41 116 Отговор
    ПАЗИ БОЖЕ!!! Какъв площад бе плъххх.. Там сте само лумпени до 1 нали ви видяхме да не сме слепи :Ддд
  • 6 Верно ли

    78 14 Отговор
    „здравният експерт“ на формацията Атанас Мангъров - написа "журналистката" Мара... Доц. Мангъров, Марче!
  • 7 АРЕЕЕЕЕЕЕЕ........

    52 10 Отговор
    Утече Киро да гради килия......
  • 8 Еразъм

    68 17 Отговор
    Еми браво на премиера, че се стреми да се огради с мислещи и почтени хора, а не с меркантилни негодяи!

    Коментиран от #74

  • 9 Стойко

    36 97 Отговор
    Малко факти! Мангъров миналата година по това време се включи като здравен експерт към ИТН. Бе чест гост в телевизията на Слави 7/8-ми. Очакваше да го включи в листите на партията за изборите на 4 април. Но след като не го включи Мангъров започна да оплюва Трифонов и се включи водач на листа в АБВ на Румен Петков -шадравана. Първанов не го одобряваше но Петков гл включи да хванат поне 1% за субсидия. След като на изборите АБВ с Мангъров получи 0.42% Първанов както се говори с шут отзад е изритал Мангъров от партията. Сега е в поредната си партийка като здравен експерт на Възраждане!

    Коментиран от #17, #26

  • 10 смерш

    17 91 Отговор
    Подкрепящите възражданците и техния ентусиазиран ала Сидеров лидер,не могат ли да преценят елементарния факт,че ако им се тръгне по гайдата,България ще се превърне и по още една линия както по много други до сега в черната овца на ЕС и това ще попречи за елементарни пътувания извън границите на територията!

    Коментиран от #40, #97

  • 11 Мислещ

    83 13 Отговор
    Важно е Тодоров и Пасков да участват. Мангъров не е сред добрите дебатьори. А другите двама видяхме как отново бяха перфектни и размазаха фашистите на тяхна територия.
  • 12 Каквито Възраждане такъв и Мангъра

    26 85 Отговор
    Тарифата на Мангъров за домашно посещение ще ви смае!
    Доц. Атанас Мангъров не спира да прави посещения по домовете, дори и в най-свирепите дни на четвъртата Ковид вълна, разкриват пред "Уикенд" очевидци. Докато мнозина лични лекари не смеят да вдигнат дори телефона на болните си пациенти, известният медик не отказва визити. Разбира се, срещу съответен хонорар, който обаче не е по джоба на всеки от неговите ценители.
    300 лева е вече таксата за домашно посещение, по думите на ползвали услугата. Те обаче не скриват разочарованието си, че доц. Атанас Мангъров им предписал само чайчета с някакви хранителни добавки, а също и супичка, все препоръки, които източниците ни стриктно изпълнили, но те се оказали напълно неспособни да им помогнат и състоянието им се влошило. Наложило се в крайна сметка да отидат при не толкова известни лекари, които им обяснили, че без медикаменти няма да преборят вируса. Разочаровани негови пациенти се групират да отидат пред дома му и да му поискат обяснение. Дори някои се въоръжили кой със сап, кой с бухалка или верига. Остава да разберем дали ще се стигне до ексцесии с някои от стотиците му подведени пациенти.

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Сопола

    41 4 Отговор
    На Кольо спря ли му сопола?

    Коментиран от #68

  • 15 Така е

    29 66 Отговор

    До коментар #12 от "Каквито Възраждане такъв и Мангъра":

    Хитър е пича нали? От един невзрачен никому неизвестен и беден псевдо вирусолог преди година и половина за това време натрупа състояние. Бе се хвалил че само за един ден имал 36 визитации по домовете на болни! Сами сметнете по 300 лв.са над 10 бона на ден. И вместо да е в затвора за подвеждане на населението ,този трупа пачки на нещастието на хората които повярваха на неговите теории.
    По миналата година март месец когато бе наложен локдаун този Мангъров каза че не е страшно и няма да има смъртни случаи. Тогава все още нямаше. В момента са 32175 човека на които вируса отне животите. Миналия октомври 2020 г когато все още имаше само 6000 починали от вируса и го питаха нали нямаше да имаме починали този отговори че "заминават си сухите съчки" , тоест които са имали придружаващи заболявания. Водещата му каза "Но ако не бяха прихванали вируса без значение дали имат предишни заболявания щяха да поживеят още някоя годинка нали", оня хъка -мъка...Който му е повярвал си е за негова сметка!
  • 16 Факт

    18 55 Отговор
    Кирчо изглежда луд и се събра с ненормалника мангъра. Тъпаците вече официално да мнозинство у нас.

    Коментиран от #27, #53

  • 17 Мислещ

    29 11 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко":

    АБВ взеха половин процент точно заради комунягите Първанов и Петков, за мислещите (Каквито сме 90% от противниците на мерките) беше ясно, че Мангъров е в трета глуха там и щеше да бъде в най-добрия случай като Чорбанов в ИТН, дето само от време на време му позволяват да се изкаже от трибуната.

    Коментиран от #20

  • 18 Сатана

    28 12 Отговор
    Внимавай ,Мангъров,Кирчо много обича да послъгва.Взимай винаги парите предварително на дребни банкноти.
  • 19 Отвратен

    24 26 Отговор
    Хора, имате ли и най малка представа какви бoклyци се обединиха за келепира??? Веселина Тимова от сайта Афера която преди месеци наричаше Костадинов " най големия измамник и крадец на субсидии развел се фиктивно с жена си да узакони кражбите", после Костадинов при Сашо Диков отговори че го оплювала защото не й плащал, Недялко от спонсорирания от Герб сайт за жълти новини ПИК който само ден преди фалита на КТБ си изтегли влога от 4 милиона и 800 хиляди лева, Николай Бареков който е получавал чували с пари от КТБ за партията си ББЦ , осъжданата мутра Станислав -Стъки ..И всички тези се обединиха с Костадин Костадинов и вече са негови трубадури...Дори не е смешно, тъжно е...

    Коментиран от #69

  • 20 Стойко

    25 34 Отговор

    До коментар #17 от "Мислещ":

    Мангъра от АБВ го пращаха на предизборните дебати в БТВ и БНТ и по голяма излагация не бях виждал...Нищо смислено не каза за здравната криза а на политически теми зрителите се кръстеха като го слушаха....
  • 21 продуцент

    12 36 Отговор
    Махаме зеления сертификат и въвеждаме ваксинационен паспорт и всички са предоволни )))

    Коментиран от #116

  • 22 Кики

    20 13 Отговор
    Онзи ден Кирчо ментата е казал че протестиращите пред парламента са ислямски терористи

    Коментиран от #92

  • 23 Миризлив пор

    20 30 Отговор
    А бе някой си беше заложил дипломата? Щеше да я къса или да я яде? Що все още казвате че е доцент?
  • 24 gost

    21 52 Отговор
    Олелееееее.... Граждани, спасявайте си живота и НЕ СЛУШАЙТЕ мангъров- този трябва да бъде съден за пропагандиране на поведение, което директно води до смърт...Изберете си лекар, на когото имате доверие, питайте го за всичко за вашето здраве, което искате да знаете, но не давайте лековато доверието си на т. нар. лекари като мангъров.

    Коментиран от #28, #29

  • 25 Кои са тия

    6 12 Отговор

    До коментар #2 от "💉=⚰️":

    Туристите на ДПС ли? 😂
  • 26 Бегай оттук

    23 8 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко":

    нас ни интересува единствено падането на кабала,оппааа....на зеления сертификат.

    Коментиран от #37, #42

  • 27 Ок!!!!!

    71 17 Отговор

    До коментар #16 от "Факт":

    Как така ти прецени, че Мангъров е ненормалник? Всичко, което е казал още от началото на ковида, стана точно така. Сега го виждаме с очите си, какво става в Европа! Мангъров се оказа прав за всичко!

    Коментиран от #35, #44

  • 28 Как си

    38 8 Отговор

    До коментар #24 от "gost":

    личат ковидиотите,страх ги тресе и насън....
  • 29 Гейчето Ангелов

    9 5 Отговор

    До коментар #24 от "gost":

    Доверете се на мен граждани!
  • 30 Джок Съдбата

    10 10 Отговор
    Я, маймуна!

    Коментиран от #34

  • 31 радефф

    11 16 Отговор
    казал на петков да приеме Мангъров, за да умилостиви Костадинов.
  • 32 ComfortablyNumb

    20 43 Отговор
    В нормална държава Мънгъров е за затвор като отговорен за смъртта на много безхаберни хорица.

    Коментиран от #58

  • 33 КРИР😱,

    5 11 Отговор
    КАК ТИЯ (.......)СА ПУСНАТИ В МИН СЪВЕТ НАЛИ ВСИЧКИ ВЛИЗАТ В МИН СЪВЕТ САМО СЪС ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ,А😤ПРЕЗ СКЛАДА ЗА ОТПАДЪЦИ НА СТОЛОВАТА ЛИ ВЛЯЗОХА
  • 34 Джок в

    11 2 Отговор

    До коментар #30 от "Джок Съдбата":

    огледалото гледаш усещаш ли се?
  • 35 gost

    16 15 Отговор

    До коментар #27 от "Ок!!!!!":

    ...Как така ти прецени, че Мангъров е ненормалник? ... Не съм никът, към когото се обръщате с вашия коментар, но всеки студент- медик от 4 курс ще Ви каже,че при наличие на сатурация под 90 процента и с наличие на ексудат/ находки в белите дробове поради двустранна пневмония, не се прилага препоръчаното от мангъров т.нар. лечение, включващо чайчета, спокойствие и хидратиране на организма. Не ви карам сляпо да ми вярвате- просто попитайте джи пи то си дали написаното от мен е вярно или не и след това публикувайте отговора тук..

    Коментиран от #47, #56, #98

  • 36 Фин

    5 8 Отговор
    Недоученият тъпунгер ли ве?!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 АААААААААа

    7 9 Отговор
    Какво ще преговаря, ми то COVID няма, това е измислена простотия от комунистите ....
  • 40 Петър

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "смерш":

    И какво от това?
  • 41 bockom2

    14 15 Отговор
    Е сега я втасахме Значи ковид няма според некой си мангъэов А болниците пълни

    Коментиран от #77

  • 42 Стойко

    10 13 Отговор

    До коментар #26 от "Бегай оттук":

    Само така! Не те интересува да си здрав а само сертификата! А сега да информирам читателите за Мангъра шута. През месец април на изборите понеже всички медии афишираха че населението вярва на него и има висок рейтинг Румен Петков шадравана и Първанов -Гоце бяха сигурни че след като им види 3 лидтинше имат най малко 2-3 %. А това са 70-80 хиляди гласа. По 8 лева на глас са около 600 хиляди лева на година Държавна субсидия. Потриваха ръце , дадоха авансово на Мангъра 150 бона и чакаха горницата от субсидията. А нямате си представа вечерта на 4 април какви викове и скандали бяха в централата на АБВ??? Мангъра пребледнял, онези се опитаха да си искат поне половината пари които бяха дали на Мангъра. Бяха ужасени като разбраха че уж високия рейтинг на Мангъра е бил менте. Шоуто бе на макс

    Коментиран от #71

  • 43 консул Велев

    30 6 Отговор
    Единственото което прави ,,Зеления сертификат,, е да предизвиква корупция и измамни схеми за издаването му, никакви ползи няма от него, много жалко, че Кирил Петков слуша всичко което му кажат от ЕС.....

    Коментиран от #51

  • 44 АААААААААа

    14 22 Отговор

    До коментар #27 от "Ок!!!!!":

    С кое е прав Мънгъров, че COVID-19 не съществува и само чай, а тези които се лекувахме с антибиотици и кислород сме луди. А онези 130 000 в гробищата им е КЕФ!

    Коментиран от #49, #54

  • 45 Грульо

    20 6 Отговор
    Тва е само печелене на време. Кирчу изобщо няма да се съобразява с Мангъров, даже нито с неговата съветничка баба Радка, която припява същото, което казват на Кирчу кукловодите. Оставка! :D
  • 46 Джи Ди

    22 4 Отговор
    Както го изпя Ицо Хазарта преди да стане депутат: ,,Зеленият сертификат си го заврете отзад, аз съм хип хоп тарикат,,
  • 47 А какво

    19 2 Отговор

    До коментар #35 от "gost":

    би казал същият студент за ваксинация по време на пик на пандемия и след скорошно преболедуване?
  • 48 Закс

    11 1 Отговор
    Има надежда !
  • 49 Петър

    17 5 Отговор

    До коментар #44 от "АААААААААа":

    Ти се набоде и сега те яд,нали?

    Коментиран от #57, #62

  • 50 Гост

    12 5 Отговор

    До коментар #3 от "Niknay":

    Първо никой не е казвал , че короната ще изчезне е мангъров го твърдеше юни 2020 вируса изчезва това му бяха думите! Никой не е казвал че с локдаун вируса ще бъде прекъснат и ще изчезне . И още и още.
  • 51 АААААААААа

    6 15 Отговор

    До коментар #43 от "консул Велев":

    ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ прави това, че част от една паплач си стои в къщи и не е гъчкано на някои места. ДИСТАНЦИЯ! НяКОЙ ЯКО ще МРЕ, но на друг не му се МРЕ!

    Коментиран от #64

  • 52 глог

    9 12 Отговор
    😎Е, помните ли изказването за "сухите съчки" - нашите родители на доцента?
    Очевидно, премиера има харвардска преценка и споделя ценностите му.
    Но ще оцелеем, въпреки нарцисите. :)
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Абе

    16 4 Отговор

    До коментар #44 от "АААААААААа":

    Аз ако не бях завършил медицина и бях пил всички медикаменти от стандартната рецепта от две страници, която връчват в Пирогов, сега можеше и да не пиша глупости във форума.

    Коментиран от #66

  • 55 Да така е :) Мангъров

    13 21 Отговор
    Мангъра само като го гледам и слушам по Тв ми става ясно какъв селски хитрец и бездарник е... За 5 Минути 3 думи на кръст не може да свържи ... ПАЗИ БоЖЕ !!!

    Коментиран от #65

  • 56 Смешник

    15 1 Отговор

    До коментар #35 от "gost":

    така е докато си студент! Първо трябва да познаваш много добре материята, после идва минимум 10-15 години стаж, после наблюдение, съпоставяне със основната материя, следват изводи, че нещата не са точно така и идва проглеждане и помъдряване. Ако това не дойде си оставаш на ниво 4-ти курс.Още си много далече от ниво-анализ и решение!
  • 57 АААААААААа

    5 8 Отговор

    До коментар #49 от "Петър":

    Не не съм се боцкал. Виж в болница когато ковидясах беше ЯКО. Ни жив ни умрял. ГОЛЯМ КЕФ!

    Коментиран от #59

  • 58 ковидаря

    16 9 Отговор

    До коментар #32 от "ComfortablyNumb":

    такива като теб са за затвор за всяване на страх сред населението.. много правилно казва мангъра, какво е казал досега е станало
  • 59 Петър

    14 3 Отговор

    До коментар #57 от "АААААААААа":

    Случва се,но не ти е виновен Мангъров.

    Коментиран от #73

  • 60 М а н а ф оглу

    21 4 Отговор
    Оня ден слушах Ботокса по тв. Че той станал антиваксър бе. Леле до къде я докарахме, нали не му стигаха чувалите. И Кирчо ще преговаря вече и може и той да стане антиваксър. А скоро, о чудо и Дедо ви Байдън ще стане против. Май от към Атлантика духа друг вятър. Ще изгрее слънцето от запад. А кой се е набучил вече да си бере плодовете, защото омикроня гази ваксаните като диво прасе люцерна.
  • 61 сектата на Лоамеу Шекфи

    10 1 Отговор
    Ще се мре приятели, време е всички да се качим в Ноевият ковчег и да потеглим към следващото измерение, там няма Ковид, там няма кой да ни казва какво да правим, там ние сме повече от царе!!!
  • 62 Набодените

    16 5 Отговор

    До коментар #49 от "Петър":

    винаги ги е яд - на другите небодени,на себе си.
    Влязоха в спиралата и вместо да признаят пред себе си отиват за бустер,чака ги нова тунингована "експерименталка" - шоу.
  • 63 1234

    19 4 Отговор
    Кирил го командват, той няма собствено мнение

    Коментиран от #117

  • 64 фори

    4 2 Отговор

    До коментар #51 от "АААААААААа":

    глупости говориш
  • 65 Мъдри думи

    4 4 Отговор

    До коментар #55 от "Да така е :) Мангъров":

    от мъдър човек, да си чул някога истински програмист да направи правилно и смислено изречение?! Няма как да си чул, защото няма как да срещнеш такъв човек.

    Коментиран от #107

  • 66 АААААААААа

    7 3 Отговор

    До коментар #54 от "Абе":

    Като си на легло НИ ЖИВ НИ УМРЯЛ не те питат колко висши имаш! И разбира ли ти главата от духова музика! Искаш да живееш, а не да простееш? А израза го знам:Ти си прост аз съм прост и за това се разбираме. Е ако не се разбираме няКОЙ е по умен?
  • 67 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 14 Отговор
    КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА СЕ НАДУШВАТ.... МАНГЪРА Е ГЕНИЙ БЕЗ МОЗЪК.... ПРОСТОКИРО С ТАКЪВ СЪВЕТНИК ЩЕ ИЗБИЕ РИБАТА..... НАЛИ КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА БАБУВА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !
  • 68 Избърсал го със

    14 5 Отговор

    До коментар #14 от "Сопола":

    зеления сертификат и о...чудо - хремата спряла и карантината свършила.
  • 69 глог

    6 17 Отговор

    До коментар #19 от "Отвратен":

    😎Отвратен сте, алармирате разумните, но повечето коментари са, меко казано, лекомислени.
    На възхитените от доцента бих задал въпроса: Смятат ли родителите си за "сухи съчки", както ги обяви доцента?😎

    Коментиран от #72

  • 70 ПСР

    8 13 Отговор
    Харвардо-канадецът тотално се излага.Фейс,изтъкано от финикийски и властови амбиции-"съветник".Фейс,припяващ на Копейкин,призоваващ за атака срещу Парламента-"съветник"....Ужас.Кирчо,почва да ти личи"промяната" Отвратен съм.
  • 71 Здрав съм

    13 8 Отговор

    До коментар #42 от "Стойко":

    срещал съм се поне със 100 ковидно болни отблизо и в къщите им съм ходил.
    Това,че си вакснат означава,че те тресе страх и има защо,вервай...на бустера.

    Коментиран от #76

  • 72 Питай го

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "глог":

    той ще ти обясни какво точно означава това!
  • 73 АААААААААа

    9 7 Отговор

    До коментар #59 от "Петър":

    Знам КОЙ ми е виновен: ЕДИН безотговорен елемент, явил се болен на работа и си трайка като прасе в сено? Е разболя цял отдел в болница, ама голяма работа?
  • 74 глог

    0 4 Отговор

    До коментар #8 от "Еразъм":

    За краткост Ви питам в коментара си №69. Не се предоверявайте, ако се замисляте!
  • 75 Истина е

    8 16 Отговор
    Абе Мангъров не се занимай с властта. Вземи да излекуваш брадавиците на Ленчето Гунчева от Израждане . Че е адски случай ,брадавици и менопауза малее ужас е . С тези устни като ги присвие като пилешка клоака е ,като пинчер цяла вечер лае и хапи .

    Коментиран от #78

  • 76 АААААААААа

    8 8 Отговор

    До коментар #71 от "Здрав съм":

    Така си мислиш, че си бил здрав. Има и хора които го карат без симптоми и само го разнасят, но не се разболяват. А колко народ са уморили без да подозират само те си знаят. Като моята дива и проста колежка!
    За справка, и анти тела нямат?
  • 77 Мамул

    18 5 Отговор

    До коментар #41 от "bockom2":

    Платена шушумиго, никога доц. мангъров не е казвал, че няма корона вирус и никога не е казвал , че е против ваксинирането

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Студопор

    16 7 Отговор
    И измислени специалисти като Аспарух Илиев веднага ревнаха, че не трябва да се дава трибуна на Мангъров. Защо? Страх ви е, че ще каже истината ли? Че няма опасност от никакъв КОВИД и че през цялото време е било само грип..?
  • 80 Нека да пиша

    5 9 Отговор

    До коментар #77 от "Мамул":

    Тази вечер ще ми ипръцкаш на кочана . Ах,палавник. Ще играем на чичко доктор. Ще ти сложа кожена спринцовка ,ще те ваксинирам.

    Коментиран от #88, #91

  • 81 Истина е

    6 13 Отговор

    До коментар #78 от "А ти сигурно":

    Не съм грозен . Но видях какви урунгели сте от шествието на Израждане . Явно харесваш жени с брадавици,.

    Коментиран от #83

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Всички видяха

    3 3 Отговор

    До коментар #81 от "Истина е":

    колко си грозен,въпреки,че беше с маска и шлем....ужас

    Коментиран от #87

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Напротив...

    5 2 Отговор

    До коментар #82 от "Behemoth":

    човекът преминава от ПП към Възраждане.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Истина е

    5 16 Отговор

    До коментар #83 от "Всички видяха":

    Само ,че аз не бях на протеста на смешниците от Израждане. Просто не живея в България. Но ти си грозен ,на протеста 80%алкохолиците и всякакви деградирали лумпени се събрани .
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Истина е

    7 10 Отговор

    До коментар #86 от "Това ли":

    Това са твоите сънища ,аз стари злобни лелки не обичам .Такива лешпери събира Костя и буля Лена от Израждане.
  • 90 Нека да пиша

    1 1 Отговор

    До коментар #88 от "Върви при":

    Не може да дойдеш с родителката си . Ще те наставлява. Ще ти бъде учител и MILF.
  • 91 К.Ангелов

    1 4 Отговор

    До коментар #80 от "Нека да пиша":

    Вдигни хигиената и интелекта и въпреки, че си противен около градските тоалетни ще намериш някой изпаднал раздърпан ..д.раст.

    Коментиран от #94

  • 92 Лъжец

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Кики":

    Ей гербер, скрий се.
  • 93 666

    3 7 Отговор
    Локдаун до дни без компенсации честитя промяна
  • 94 Нека да пиша

    3 7 Отговор

    До коментар #91 от "К.Ангелов":

    Виж как знаеш ,явно си пазаруваш някой да ти го турне в калния багажник. Смешник от Израждане
  • 95 Витанов

    5 5 Отговор
    Протестират бият се за свобода после ми сядат на една маса с киро това беше крачка назад костадин грешка
  • 96 777

    4 7 Отговор
    Ние в смолен сме затворени без 60 40 да разбирами че мангъра е част от това
  • 97 днес

    20 1 Отговор

    До коментар #10 от "смерш":

    Българите сме горди хора и не стоим в поза "наколенки". ЕС не ни е дал нищо - дава пари на определена мафиотска групичка, а всички останали българи плащаме членския внос.
  • 98 кажете

    20 0 Отговор

    До коментар #35 от "gost":

    нещо и за протоколите, по които лекуват в болниците? Повечето хора загиват точно там. Ако имат късмет да оцелеят след петте антибиотика, с които ги "лекуват" излизат най-малко с необратимо увреден черен дроб. Хора, пазете здравето си, защото онлайн-лекарите ще имат достъп до лечебните заведания след няколко години. Медицинските университети освен от държавата се фирансират по различни проекти, зад които стоят парите на големите фармацевтични фирми - съответно обслужват и техните интереси . Имах възможност да чуя онлайн лекция за студенти по медицина, касаеща васкините. След като беше споменато през какви етапи преминават нормално ваксините преди да бъдат пуснати за употреба, и че поради спешност в момента тече етап 1/2/3 , нито един студент не зададе логичният въпрос - как е възможно да се обединят тези етапи, след като те се провеждат последователно и всеки от тях има определена продължителност. По времето, когато е учил доцент Мангъров се приемаха малък брой качествени студенти. Днес в медицински университет може да учи всеки, който може да си плати.

    Коментиран от #124

  • 99 В е л и к и я

    9 2 Отговор
    Кирчо се очертава много силен премиер , чак Боко се чуди ...!
  • 100 Filo

    3 9 Отговор
    Тоя уби поне няколко хиляди човека и получи за това достойна компенсация от " Промяната".
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Мангъра

    2 6 Отговор
    Идвайте при мен, аз ще ви излекувам с моите лековити чайчета и отвари. И да не забравя носете и по 100 кинта.

    Коментиран от #103

  • 103 Аха

    2 5 Отговор

    До коментар #102 от "Мангъра":

    Сто кинта на тоя олиго...., са му само за добър ден!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Hoho Boho

    6 0 Отговор
    Кирил Петков налучка правилното решение -
    Атанас Мангъров ще съветва премиера за COVID-19.

    Коментиран от #123

  • 106 Ехааа

    12 0 Отговор
    Верно ли? Не е за вярване. Крачка в правилната посока е това, само дето си мисля, че е, само з парлама- изобщо няма да го слушат. Просто евтин ход
  • 107 Хитрия Мангър :Д

    1 4 Отговор

    До коментар #65 от "Мъдри думи":

    Осъзнаваш ли колко нелепо звучиш... Аз познавам и съм учил с такива хора... А ти ако познаваш програмисти които не могат да свържат 3 думи като Мангъра си адския палячо. Ще те посъветвам да се скриеш някъде ... Или барай Мангъра и ходете на концерти на "Израждане".. Със сигурност там ще сте само програмисти по 30 40лв и газови пистолети ;)
  • 108 Киро е учил като Генен Инжинер в Харвард

    4 2 Отговор
    И Е РАБОТИЛ ПО ВАКСИНИТЕ УБИЙЦИ - m RNK и изкуствения интелект от посолството на ФАЩ ДЕТО управлява БАЛЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ - Работи за „Маккейн Фудс“, канадска компания за производство на замразени храни. Развива проекти в областта на иновациите с висока добавена стойност. Неговата фирма „Провиотик“ притежава няколко патента по биотехнологии в САЩ
    Биотехнологиите са технологии, използващи живи организми, биологични системи или техни производни за създаването или модифицирането с определена цел на продукти или процеси.1 Те намират приложение в широк кръг области – от земеделието до медицината и тежката промишленост.

    Коментиран от #110, #113, #122

  • 109 Хитрия Мангър :Д

    1 5 Отговор
    Да ви се похваля днес си купих 🏠до Копейкин...Чайчетата много вървят!!! :) Бълъци не липсват! Вярват ми :Ддд ахаххаххаха
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Мангъра

    1 3 Отговор
    Ей ся излъгах още двама :) КеФф
  • 112 Киро ще говори с Фараона Мангъров ВЕЛИКИ

    1 1 Отговор
    Среща във ОТВЪДНОТО Проклятието на фараоните
    от Уикипедия, свободната енциклопедия
    Направо към навигациятаНаправо към търсенето

    Посмъртната маска на Тутанкамон. Кайро, Египетски музей.
    Проклятието на фараоните е суеверие, според което бърза смърт ще сполети всеки, който се докосне до погребална могила или мумия от фараонското царство на Древен Египет.
  • 113 ГЕННИТЕ ИНЖИНЕРИ НА ФАУЧИ

    5 3 Отговор

    До коментар #108 от "Киро е учил като Генен Инжинер в Харвард":

    СЪЗДАДОХА УБИЕЦА НА ЧОВЕЦИТЕ m RNK И ОТ ЦРУ ИСКАТ ДА ДОИЗБИЯТ ЗОМБИТАТА С ОТРОВА НА ПРОТИВООТРОВАТА mmm МАЙМУНСКА ДНК
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Мангъра е велик - да съветва Европа

    4 1 Отговор
    БОЛНИТЕ ОТ СПИН НЕ СА БОЛНИ ТЕ САМО ПРЕНАСЯТ ВИРУСА НА КОВИД ПО ВЪЗДУХА И АКО НЕ ГИ КАРАНТИНИРАМЕ ЩЕ ЗАРАЗЯТ ДЕПОТАТИТЕ ОТ ГЕЙ ПАРЛАМЕНТА
  • 116 Кремена

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "продуцент":

    Ваксината трябва да е доброволна, както беше преди.
  • 117 Кремена

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "1234":

    Не можем да обвиняваме за всичко г. Кирил Петков, който току що стана премиер. Той е млад и възпитан човек, който се опитва, да прави най-доброто за момента. Трябва му подкрепа а не критиканство. Българите сме като остри камъни, които заедно не могат да мелят брашно. Всеки дърпа чергата към себе си. Трудно ни е да се обединим, защото всеки смята, че интересите му се накърняват. Ако не пречупим фалшивото си его сме обречени.

    Коментиран от #118

  • 118 Ами ...

    2 0 Отговор

    До коментар #117 от "Кремена":

    За правилните стъпки, ще получи желязна подкрепа. Повлече ли се по акъла на бялата мафия, паразитипаща върху гражданите на България, няма сила, която да го спаси.
  • 119 Кирчо

    0 0 Отговор
    Абе АДАШ ти АКЪЛ ИМАШ ЛИ!!?????????
  • 120 Избирател

    0 0 Отговор
    Добре, че не съм гласувал за КП.!!!!!!!!??????
  • 121 гост

    1 0 Отговор
    Айдееее...останаха фладни разни аритметици, какрадка, епруветкаджии... и шамани ?
  • 122 Фалшива новина

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "Киро е учил като Генен Инжинер в Харвард":

    завършва финанси във Ванкувър, а после магистратура по същата специалност в Харвард. Баща му е учител по биология.
  • 123 Ами, той

    0 0 Отговор

    До коментар #105 от "Hoho Boho":

    Борисов първи го покани в Нощ.
  • 124 Не може

    1 1 Отговор

    До коментар #98 от "кажете":

    с единен протокол да се лекуват различни пациенти. А полски учени са проучили, че смъртта при ковид се дължи на някакъв ген. Има раково болни, които живеят след операции до дълбока старост, а други умират. Който си има лек, си има и век.
  • 125 Долу унизителния дискриминационен

    1 0 Отговор
    Зелен сертификат. Недопустимо е да се разделят хората по медицински признак и средствата за препитанието ти да зависят от една бележка, която няма никакво отношение към знанията и уменията ти като специалист. Не само в заведенията и местата за забавление се изисква тази простотия, а в много държавни институции, включително НЗОК. Не стига, че се наливат огромни средства на болници, лекари и зъболекари, ами и принудително и напълно безсмислено се кихат пари за антигенни тестове, които нямат почти никаква стойност при тестване на безсимптомни хора. Успех на доц. Мангъров, ама не съм оптимист. Прекалено големи финансови интереси има в Ковид-истерията.
  • 126 Преди две години

    1 0 Отговор
    Мутафчийски се изцепи, че "яко ще се мре" и се започнаха всекидневни сводки за умрелите в България и по света. Насаждане на психоза сред хората чрез хронично бомбардиране със съмнителна в своята достоверност информация - колко, как и защо са починали. Говори се само смърт и хората виждат само смъртта. Ама, че човекът е около 80-те си години и при други обстоятелства кончината му не би изненадала никой, никой не отчита. Всички сме смъртни и кой кога ще си иде е Божа работа. Да, умират деца, умират и млади хора. Винаги е било така, за съжаление. Животът понякога е много жесток. В последните две години сме се фокусираме в смъртта и не виждаме, че опропастяваме живота на нашите деца. Ковид-19 НЕ Е ОСОБЕНО ОПАСНА ИНФЕКЦИЯ, който иска да се пази, който иска да живее нормално. Всички знаят какво трябва да правят, всеки да се пази сам, а не да чака от държавата. Защото държавата злоупотребява с делегираните й възможности. Искам да живея свободно!
  • 127 МАНГЪРА СРЕЩУ ГЕЙТС

    0 0 Отговор
    АЗ СЪМ ЗА ПОДПАЛВАНЕТО НА РООТ КОМПЮТРИТЕ НА ГЕЙТС И ДА УБИЕМ ИЗКУСТВЕННИЯТ ИНТЕЛЕКТ ЗАЩОТО ТОЙ ВЕЧЕ ИЗБИВА ХОРАТА ПО ЗЕМЯТА И БОМБА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ПОСОЛСТВА ПО ЦЯЛ СВЯТ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове