Last news in Fakti

17 Януари, 2022 11:07 8 145 66

Велислава Дърева проговори за уволнението си от "Дума"

  • велислава дърева-
  • мерки-
  • бсп

„Партията на Димитър Благоев е похитена от една креатура на Иван Костов. Тя се казва Нинова“, каза журналистът

 Велислава Дърева проговори за уволнението си от "Дума" - 1
Снимка: бТВ

Журналистът Велислава Дърева е била премахната от екипа на партийния вестник на БСП "Дума".

От петък насам това стана повод за коментари отношенията на ръководството на партията.

Във „Фейсбук“ тя написа: "Тез храбреци, гаулайтерите на Вождесата, даже но посмяха да ми го кажат лично. Уволняват те подло, бандитски. Репресиите продължават!"

„Това е толкова бездарно и арогантно, защото дори в най-свирепите тоталитарни времена никой не си е позволявал да изхвърли журналист, без дори да го извика и да му каже“, каза в „Тази сутрин“ по бТВ Велислава Дърева.

Тя допълни, че няма аргументи, мотиви и обяснения.

Ето позицията на вестника часове преди поста на Велислава Дърева:

„По повод публикации и изразени позиции за уволнения във в. "Дума" и "погром" на вестника заявяваме следното: Това не отговаря на истината. Нито един човек не е уволнен от в. "Дума".“

„Това беше едно анонимно съобщение в сайта на БСП. Не знам кой е авторът на това анонимно текстче“, заяви Дърева.

Уволнена е и Велиана Христова, която по думите на Велислава Дърева е един от стожерите на вестника.

„Тя е институция в тематиката наука и образование. Преди това зам.-главният редактор Георги Георгиев напусна под огромен политически натиск заради един коментар и най-вече заради последното изречение в него, което гласи, че истинският лидер не се вълнува дали ще бъде председател“, разказа Дърева.

„Партията на Димитър Благоев е похитена от една креатура на Иван Костов. Тя се казва Нинова. Най-близкият душеприказчик на вицепремиерката Нинова е бившият шеф на младежкия съюз на демократичните сили. Извод – седесериатът превзе БСП“, допълни тя.

По думите ѝ погромът във вестник „Дума“ продължава вече 5 години, откакто Корнелия Нинова е председател на БСП.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 40 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    74 14 Отговор
    Дърева отдавна е пенсионерка така, че за уволнение не може да става и дума. И защо чак сега разбра, че Нинова била седесар ка а и изобщо не е повдига Ла глас срещу седесерят Гергов?
  • 2 ВРЕМЕ Е

    64 5 Отговор
    БСП да изгони всички далавераджии и агенти на олигарси. Най-добре да се прекръсти на БКП и отново да прочетат Маркс, Ленин за да си изяснят идеологията. С Герговци, Добревци, Корнелии сте само по нанадолнището на историята
  • 3 Факт

    66 7 Отговор
    Направете една нормална Социалдемократическа партия и да се приключва с това измислено БСП!

    Коментиран от #41

  • 4 Партия без идеология

    56 7 Отговор
    е обречена. Това се случи със СДС, НДСВ, сега с ГЕРБ. Ако само далверата и докопването на постове и облаги ги свързва....изчезвате.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Алфa Вълкът

    37 11 Отговор
    Без да съм ѝ чел писанията, вероятно е симпатизант на Кирчо Добрев! А Зарко го изключвам като алтернатива на Нинова защото е нейно протеже! Чудно сериалче ще излезе въобще за Бг службите, партиите и техните лидери.

    Коментиран от #15

  • 7 ЛЕНИН

    21 1 Отговор
    е казал: По-добре по-малко, но по-добри. Влиянието не с свежда само до броя на членовете и еклектика от разни течения в партията. ИДЕИТЕ, другари, ако трябва да перефразираме един уса президент
  • 8 чичо

    45 20 Отговор
    И защо, всъщност, се занимаваме с една сбъркана старица? Ами тя би трябвало отдавна да е освободена от вестника! Освен това - съгласила се да работи в партийно издание, значи ще пише това, за което и плаща ръководството на съответната партия! Като иска независима журналистика - да работи за независими издания, ама няма кой да я наеме! Тази от 30 години се изживява като бранител на благоевските идеи в БСП и това, че и се дава национална трибуна е непонятно!!! Наистина се надявам БСП да успее да се освободи от подобни чугунени глави, мумифицира ли се от времената на Георги Димитров, и да се превърне в една съвременна, европейска лява партия от каквато България има нужда!
  • 9 РЕАЛИСТ

    44 13 Отговор
    Ами, какво да прави горката. На хранилка е на Гергов и който плаща музиката, той води хорото. Дърева си плю по реномето за няколко сребърника.

    Коментиран от #11

  • 10 Госあ

    15 22 Отговор
    “ Партията на Димитър Благоев е похитена от една креатура на Иван Костов. Тя се казва Нинова. Най-близкият душеприказчик на вицепремиерката Нинова е бившият шеф на младежкия съюз на демократичните сили. Извод – седесериатът превзе БСП“
  • 11 Истината

    31 1 Отговор

    До коментар #9 от "РЕАЛИСТ":

    Преди 20 години Ге гов говореше за сдс в първо лице множествено число.
  • 12 ОТ СТРАНИ

    37 5 Отговор
    Слушайки Дърева, оставам с впечатлението, че дори и да е права, значи тя иска БСП да си остане капсурирана, каквато стана след станишев и михаил миков. Партията не може да е на Благоев, Дърева или Нинова, щото иначе си отивате в историята, вие, които си мислите, че е нечия. Вкл и дърева.

    Коментиран от #20

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дани

    26 5 Отговор
    Гергов и Добрев ще ти плащат по половин заплата, премия от Зарков.
  • 17 Диана

    17 7 Отговор
    Така става, когато някой явно не е на мястото си - БСП отдавна не е БКП и мястото на Дърева изобщо не е там. Затова аз мисля, че БСП с претенциите за наследник ма БКП, трябва да се саморазпусне защото една съвършено чужда на същността на БКП партия, каквато е БСП, използва с манипулации и лъжи както електората на БКП, така и материалния й фонд. Това е нещо безкрайно некоректно и трябва да се прекрати! БСП И СИЕР ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
  • 18 Aлфа Bълкът

    23 5 Отговор

    До коментар #15 от "Истината-винаги":

    Елементарна логика, другарю! Нинова не обича десиденти и ги разчиства!

    Коментиран от #33

  • 19 Съсед

    18 8 Отговор
    "... дори в най-свирепите тоталитарни времена никой не си е позволявал да изхвърли журналист, без дори да го извика и да му каже“. ----------- Помня те Дърева, в началото на 90-те години като обясняваше, как главният редактор те извикал в края на работното време, за да те уведоми, че те уволнява и връщайки се в работната стая си я намерила заключена и си се свлякла на пода разревана, че колегите са те пренебрегнали и не можеш да си вземеш палтото, чантата, ключовете в нея, за да напуснеш редакцията. И сега ревеш по същия начин. Сега са ти връчили Заповедта за напускане преди да се настаниш и да останат вещите ти в редакцията. Чао.

    Коментиран от #22

  • 20 Диана

    16 10 Отговор

    До коментар #12 от "ОТ СТРАНИ":

    Според мен, не става дума за капсулиране или развитие, а за нова ориентация - мисля, че на всички ни е ясно, че БСП няма нищо общо нито със социализма, нито с комунизма, нито с каквото и да било в тази посока. БСП се самоопредели като строител на капитализма у нас още от началото на съществуването си у нас и носи името социалистическа дори не само проформа, а с цел да манипулира и използва електоратът на БКП и материалната им база..Днес те определено нямат нужда от честни и принципни хора като Дърева и си я гонят без да им мигне окото..
  • 21 Велислав Дърев

    15 5 Отговор
    Постоянни борби за власт в тая партия, време е циреят БСП да отече в канализацията, както рожбите си, СДС и НДСВ
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 И аз проговорих

    28 4 Отговор
    Без значение годините ѝ, но това нещо нима е жена?.............. Навремето я изгониха я от редакцията на в. "Работническо дело" и след преврата тя се написа "репресирана". Сега я изгонили от "Дума" и сигурно чака втори преврат, за да разказва, че е бита.

    Коментиран от #32

  • 24 Мнение

    23 8 Отговор
    Корни Импексхотелмилионерова дели хората в управлението на БСП на добри и лоши милионери........Дърева даже не е от тях ,ама говори против Корни Седесарката,и изхвърча......Сега войната на титаните/милионерите/ е в разгара си.Понеже Крушовица е във властта, използва всички лостове да се освободи от инакомислещите,и лошите милионери.Ще останат Гумен Овч. и фамилия,Румен Гепев, масларката,и други известни подсъдими за гигантски злоупотреби.....
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Нормално

    20 4 Отговор
    Първо БКП създаде СДС, а след това СДС създаде Нинова. Със скачените съдове е така.
  • 27 Мемфис

    17 10 Отговор
    До Ком.2:
    Ами ако изгонят от БСП всички далавераджии, агенти и олигарси…то няма да остане “човек” в тази партия!
    Те всички по наследство са продали съвестта си на руският окупатор.
  • 28 Навалний

    6 4 Отговор
    Колко гнусни коментари типичните членовете на БСП бивша БКП!
  • 29 Съсед

    16 2 Отговор

    До коментар #22 от "Диана":

    Не съм бил от БКП, не подкрепям БСП. Дори съм на мнение, че тази партия трябва повече да не съществува. А едни нови социал-демократи биха били по-полезни за всяко общество, стига да са истински. И второ, от началото на 90-те години Дърева постоянно реве за нещо. Обича и да иронизира другите по не особено добър начин. А сега Вие, Диана, ме съдите, че било " грозно". Кое?

    Коментиран от #34

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Перо

    16 3 Отговор
    Тази Дърева не е ли в пенсионна възраст или предпочита пенсия и заплата? Едно време се над скачаха в БСП, кой е по-голям демократ и соросист, сега говори за креатури на Костов! Защо не си каза мнението по-рано или преди 5 г.,а гледаше да се впише при псевдодемократите на Станишев! Късно е либе за китка! Всекиму своето!
  • 32 Диана

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "И аз проговорих":

    Знаем защо гонеха от "Работническо дело" и не само от там - честните хора им бяха трън в очите! Според тях най-важно беше да си верен на Партията, а не можеше да си верен ако не виждаш всичко в розово..Е, това "розово" ни донесе днес и БСП с лъжите и манипулациите й, с превратите й, с националната ни катастрофа от прехода на БСП...Да ни е честито!..Колкото обаче до "репресирането" имаш право, че всички БКП бяха използвачи - я репресирани, я борци против фашизма, я ятаци и какви ли не още я-та..С техните привилегии нямаше край! Не случайно сега БСП се чувстват като наследствена висша класа у нас..Съгласна съм, че трябва да ги махаме..
  • 33 Истината-винаги

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Aлфа Bълкът":

    Е аз не съм комунист, другарю Алфа.
  • 34 Диана

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "Съсед":

    Аз не знам много за Дърева, но тук тя изрично казва, че никога не е уволняван журналист без да се извика и да му се каже това в лицето, а Вие заявявате, че напротив, тя е била уволнявана..Добре де, била е уволнявана, но не по този начин - извикали са я и са й казали в лицето, че я уволняват, значи..Така, че не сте коректен и това наранява!..Радвам се, че сме единомислещи, че БСП не трябва повече да съществува, но не трябва да правим като нея. Лъжите и манипулациите само показват, че човекът е слаб и не може да се справи честно с проблема, а не мисля че ние сме слаби хора...
  • 35 Ку-ку

    16 4 Отговор
    Тази не е уволнявана изобщо. Била е на граждански договор, защото отдавна е пенсионерка.
    Измива си ръцете с Иван Костов, а беше най-ревностна поддръжничка на Луканов, един от идеолозите и изпълнителите на бандитския преход в България.
    Това изкопаемо да си гледа старините, никой не се интересува от злобните й писания.

    Коментиран от #39

  • 36 Нинова

    10 8 Отговор
    е другото лице на Борисов. Ужасно властолюбива, авторитарна и лицемерна. Тя беше зам министър в правителството на Костов. Досега не е обяснила нищо за това как е приватизирала Техноимпекс на 26 г. Или как така мъжът й работи/ или работеше доскоро/ в ръководството на Лукойл. И защо я наричат " енергийната кралица". Крушката си има опашка.

    Коментиран от #43

  • 37 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 5 Отговор
    ДРУГАРИТЕ ЛИЛЬОВ И АНДРИЕЙ СМЕНИХА САМО ИМЕТО ...... ОТ БКП НА БСП....ЗА ДА СЕ ПРИКРИЯТ......А В СЪЩНОСТ , НИЩО НОВО НЕ СА НАУЧИЛИ И НИЩО СТАРО НЕ СА ЗАБРАВИЛИ.....ВИЖТЕ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП И ЧАШКО ДАМАДЖАНОВ.....

    Коментиран от #61

  • 38 хъхъ

    13 0 Отговор
    Дърева най-силно рева, когато Станишев не бе включен в проекто-листата за кандидати за европарламента. После силно рева, като изхвърлиха Гергов. Да подава CV за работа в ПИГ.
  • 39 Диана

    6 3 Отговор

    До коментар #35 от "Ку-ку":

    Вярно ли, бе? Аз изобщо не мога да я свържа с Луканов - като хора те са диаметрално противоположни..Поне така изглежда / аз не съм надълбоко запозната с тях/..Все ми се иска да си мисля, че такива хора като Дърева са заблудени в БСП, но май наистина си прав - ако са били заблудени в началото, досега да бяха разпуснали тази партия!.. Колко ли още небивалици ще изскочат изпод чергата?!...
  • 40 big

    9 2 Отговор
    Г-жо Дърева, вие добре боравите с думите, но с истината сте малко избирателна! Обвинявате Нинова като креатура на Иван Костов и обвързвате БСП с Димитър Благоев, но защо не казвате, че: индиректно Иван Костов е креатура на БКП; почти няма партия в България от 30 години насам, която да няма пряка връзка с партията на Благоев; не казвате и за Бойко Борисов - член на БКП, агент на ДС, участник във възродителния процес и не на последно място човека угробил БГ в последните 12 години; той също е "наследник" на Благоев! Няма нужда да говорим за: Движение 21, АБВ, партията на Мая Манолова и други пръкнали се от БСП, защо за тях не пишеш толкова злостно и не проявяваш критика според правилната партийна политика? Защо не пишеш, че всички действия на вътрешната опозиция по време на избори, носят много по-голяма беда на партията от Нинова, за която се притесняваш, на същия този Благоев? Защо не критикуваш действията на Станишев, Гергов, Лечева, Добрев, Миков и други, ти включително, които докараха партията на Благоев до това дередже? Йончева не я слагам, тя не е член на тази партия, но се възползва от нея с помощта на Станишев! Нима не разбираш, че разкола убива партията на Благоев, а твоята работа в "Дума" беше да работиш за единството и, не за разкола? Относно сравнението с партията на Благоев, мога да кажа само едно: тя няма нищо общо с БКП или БСП, дори няма нищо общо между БКП и БСП, само кражба на история! Това беше: Българска Работническа Социал Демократическа

    Коментиран от #46, #49

  • 41 Никола

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Факт":

    социалдемократическа ок , ама какво общо има този плевел бсп-бкс със социалдемокрацията?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Диана

    8 10 Отговор

    До коментар #36 от "Нинова":

    Не съм съгласна с теб! Според мен изобщо нямаш база за сравнение между Нинова и Борисов. Не съм съгласна и с определенията ти за Борисов - той само изглежда авторитарен, всъщност е отговорен човек, който си гледа работата..Той винаги е изслушвал всички предложения в залата и не е подминавал без внимание никой, макар че не изглеждаше точно така, но на практика беше точно така. Защо мислиш, че Борисов е лицемерен? Той, според мен, е твърде открит и дори декларативен в действията си - няма разни леки завойчета насам-натам, когато кара направо, значи..А наричат Нинова "енергийна кралица" защото е собственичка на част от енергетиката ни...
  • 44 ЕДГАР КЕЙСИ

    11 1 Отговор
    ДЪРА ДЪРЕВА , ПРИЕМАЙ МАЛКО ПО ФИЛОСОФСКИ НЕЩАТА..... ДА НЕ СЕ Е СВЪРШИЛ СВЕТА С ТВОЕТО ИЗГОНВАНЕ......ЕДИН ЩЕ ПАДНЕ , ДРУГ ЩЕ ГО СМЕНИ Ѝ ТОЛКОЗ , КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ДЪР ДЪРЕВА !
  • 45 19, вие пък егати

    2 11 Отговор
    и съседа. на никой не е приятно да го уволнят, а вие чак и злобеете. Дърева е талантлив журналист, а не мисирка и не заслужава тези подмятания. Може и да не съм в съгласие с всичките ѝ писания, но дар слово има.
  • 46 Диана

    8 8 Отговор

    До коментар #40 от "big":

    Не съм съгласна, че Бойко Борисив е бил агент на ДС илим участник във възродителния процес - ако беше така, БСП нямаше да пропусне това по време на пълзящия си преврат сега, но такива неща чувам за първи път от теб и затова мисля, че не си коректен..Вероятно и ти си от БСП и се целиш в сипване на още пепел върху главата на Борисов да не би той случайно да се върне и ви направи на дрб, значи, каквито сте се опарцалили с тези простотии, с които заливате общественото пространство..Вижте себе си и решавайте как по-бързо да се оттеглите от политическото ни пространство в името на България и българския народ, значи...Елементарно!

    Коментиран от #50, #55

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ДРУГАРКАТА ДЪРЕВА НЕ Е ГОСПОЖА ......

    7 4 Отговор

    До коментар #40 от "big":

    ТЯ ОЩЕ Е ДЕВА ........
  • 50 Питане

    7 5 Отговор

    До коментар #46 от "Диана":

    Вие, Диана, да не сте случайно Мата Хари?

    Коментиран от #66

  • 51 Кви консултации

    3 0 Отговор
    бе смешник? Кой си ти, че да ти искат мнението? Същите сте като такситата.Години на ред крихте ДДС и оборот. Сега протягате ръка към същата тази държава, дето се хвалехте как сте надиграли системата. Повечето сервитьори неусигурени или на смешни пари за ненормиран труд, другото често и не си го получават. Продукти за екарисажа се превъртат през знайни и незнайни кухни и се сервират с цена на гурме. Миналата седмица бях в хепито на мола на Стамболийски - ми пълно е до горе, че се и чака. Чудно, те що не мрънкат мъ?
  • 52 Кой търпя този впиянчен мозък

    9 3 Отговор
    В Партията. Колко тона вино изпихте , в среднощните си запой с Желю. Достатъчно е, че тези двамата пуснаха бандитите от цяла България,за да спечелят изборите и унищожиха напълно София. След тях България няма вече столица. Вън мухлясалите мозъци от в. Дума и БСП ! "Какъв Благоев, какво бандитска уволнение , какво похищение" бълнуваш? Тези изтъркани фрази ги повтаряш вече 50 години.Благодари на Партията, че те изтърпя толкова години първичната ни селска философия и разсъжденията ти на ниво руски мужик от 18 век.

    Коментиран от #64

  • 53 Биби Кинг

    3 3 Отговор
    Е сеги може да пуска мостак и брада леля Дървева!
  • 54 Роза

    6 1 Отговор
    Нека да не занимават хората с техните вътрешнопартийни борби.Дърева,ако наистина е талантлив журналист,ще си намери работа другаде.Ама май е вече старичка,може и да не я вземат,затова толкова я е засегнало уволнението.Какво да се прави,всичко в тоя свят си има и начало,и край!
  • 55 big

    8 4 Отговор

    До коментар #46 от "Диана":

    Мила Диана, Вие случайно да сте чували за агент Буда? Дали си спомняте и самите хвалби на ББ за неговото участие във възродителния процес? Може би сте пропуснали и причината за уволнението на ББ от пожарната, пак според него, отказ да се деполитизира! Най-вероятно Вие минало покрай ушите и заповедта на ББ като главен секретар на МВР да се използва гранатомет и убийството на човек - престъпник се става след осъдителна присъда от съда! За този случай България беше осъдена от ЕСПЧ и Вие също си платихте това. Да обяснявам какво се случваше в България по неговото управление няма смисъл, не сте пострадала и няма да разберете! Относно партийната ми принадлежност, няма такава, не намирам нито една партия, която да покрива моите разбирания, а има и друга причина: така се случи, че лично и косвено познавам доста хора в политиката от различни цветове и никак не ги намирам за честни и морални, а лицемерни и далавераджии!
  • 56 пСАКИ

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Не знам кой е по- неприятен":

    ако ще рутиш нечий заден двор - избери аФтуркътъ....
  • 57 Здрав разум

    4 0 Отговор
    Партията винаги е права, когато съгреши дори...
  • 58 Нещо не разбирам

    8 2 Отговор
    Велислава Дърева НЕ Е редактор в "Дума". На какъв щат е била ? А твърдението "да се изхвърли журналист..." си е чиста проба самонадценяване - да не би журналистите да са някаква особена порода, че към тях отношението да е по-специално? Значи да бъде освободен лекар, учител, служител...може, а журналист - не? Странна кастовост.
  • 59 Сивата чапла

    6 0 Отговор
    Но и вестника няма нищо особено в него.
    Все едно Факти, но тука форумите са тези, които се четат.
    Иначе само заглавията и после на коментарите.
    Заради коментарите повечето са тук
  • 60 боко

    5 2 Отговор
    Заради такива дърти караконджули една позната с 40г. трудов стаж не може да се пенсионира защото и трябва възраст още 2г. а тая на заплата и пенсия и голем рев
  • 61 партиен другар

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Keйси , другарката Нинова разреши и ти да пишеш това, Ако да Браво . Ама ако не е те наказваме със заблежка.
  • 62 456

    7 1 Отговор
    Ами, г-жо Дърдърева , след като никой не чете вашият вестник , значи няма нужда от вас. ПРОСТО И ЯСНО.
  • 63 Съсед

    4 1 Отговор
    Велислава Дърева е дъра-бъра като дърто магаре. Нито е госпожа, нито е другарка. Откъде-накъде "вождесата" Нинова трябва "да ѝ го каже лично"? А споменатата Велиана Христова щом е стожер, според Дърева, защо не се кандидатира за стражар пред редакцията на вестника“? А ето и едно уточнение: "Симов: Дърева и Христова не са уволнени, с изтекли договори са." Значи наистина Дърева е дъра-бъра. И журналистическите ѝ писания са такива.
  • 64 Ама ти кой си - коя си

    1 2 Отговор

    До коментар #52 от "Кой търпя този впиянчен мозък":

    Бълнуваш ти ... и стига си обиждал/а хората ... Я си седни!
  • 65 Журна

    1 1 Отговор
    Журналистът,сега.
    Преди журналистката.
    Последно..
  • 66 ПОЗНА

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Питане":

    ....

    .


    "Вие, Диана, да не сте случайно Мата Хари?"
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове