Last news in Fakti

18 Януари, 2022 12:37 6 433 237

Официално: В България няма нито един случай на доказана смърт от ваксина срещу COVID-19

  • коронавирус-
  • мерки-
  • пандемия

Позиция на министерството на здравеопазването срещу твърденията на Атанас Мангъров

Официално: В България няма нито един случай на доказана смърт от ваксина срещу COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

В България няма случай на доказана причинно-следствена връзка между ваксина срещу COVID 19 и смъртен изход. Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) е институцията у нас, която следи за постваксинални нежелани лекарствени реакции, като на страницата на агенцията е публикуван и призив за съобщаването на такива след поставянето на ваксина. Това съобщиха от Министерството на здравеопазването, по повод постъпили журналистически въпроси, свързани с твърдения на доц. Атанас Мангъров в ефира на „Нова телевизия“ (16 януари т. г.): „564 души, които са починали, те са починали, защото са ваксинирани“.

Броят на направените съобщения от началото на ваксинационната кампания в България досега за подозирана връзка между смъртен случай и прилагане на ваксина срещу COVID 19, е общо 9, като в нито един от случаите това не е било доказано. Само за последните 14 дни 93.12% от починалите от COVID-19 граждани не са били ваксинирани, съобщават още от министерството.

В Агенцията са съобщени и общо 6 случая на летален край при заболяване от COVID-19, като заразяването е настъпило в периода между двете дози на ваксината, а в един от случаите заболяването е открито в деня на поставяне на ваксината.

Към 17.01.2022 г. общият брой на получените в ИАЛ съобщения за нежелани лекарствени реакции след прилагане на ваксини срещу COVID-19 е 3861. Сред тях около 10% са реакциите, които отговарят на критериите за сериозност, отчитат здравните власти. И уточняват - Дали медицинската значимост на наблюдаваната реакция се определя като сериозна, се преценява след обстоен анализ.

Съгласно действащите изисквания сериозна нежелана лекарствена реакция е всеки неблагоприятен ефект върху здравословното състояние на човек, станал причина за непосредствена опасност за живота; хоспитализация или удължаване срока на хоспитализация; значителни или трайни увреждания; инвалидизация; вродени аномалии, други реакции с медицинска значимост.

От Министерството на здравеопазването разясняват процеса: Проследяването на безопасността на ваксините се базира на преглед на цялата налична и проверима информация и резултатите от нейния анализ. Всички налични данни, както и направената поетапна оценка, се публикуват регулярно на страницата на разрешителния орган - Европейска агенция по лекарствата (ЕМА). На сайта на ЕМА се публикуват включително общата бройка на направените съобщения и бройката на съобщенията със смъртен изход, заедно с разяснението, че това е информация за подозирана връзка на медицинско събитие, наблюдавано след употреба на ваксина. Фактът, че при дадено лице е настъпило такова медицинско събитие или фатален изход след ваксиниране, не означава задължително, че това е свързано с ваксината, тъй като последното подлежи на удостоверяване и доказване, се казва още в съобщението.

Изпълнителната агенция по лекарствата стимулира по всякакъв начин съобщаването на подозирани нежелани реакции. Призив за съобщаване се съдържа във всяка листовка на всеки лекарствен продукт, както и в информацията за медицински специалисти, наречена кратка характеристика на продукта.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 98 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    238 9 Отговор
    В Територията дори не знаят защо населението се стопи с 3 милиона, преди ковида???

    Коментиран от #177, #226

  • 2 Alfa Romeo

    268 14 Отговор
    Хахахахха по-скоро то Ковид няма доказан!!!
  • 3 Майна

    274 11 Отговор
    Майко...ЗАЩО ДА ЗАБРАНЕНИ АУТОПСИИТЕ??? ИЗОБЩО ТЕЗИ ЩЕ СЕ ГАВРЯТ ЛИ ОЩЕ С ЖИВОТА ВИ,БЕ!!! ТЕЗИ ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ НА СЪД!!!!!
  • 4 Грульо

    228 8 Отговор
    Естествно, че няма документиран случай - нито водят статистика за това, нито искат да прецакат ваксинацията с ковит неща, дето вчера гледах едно проучване със снимки от микроскоп и вътре правоъгълни неща. :D
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Официално

    234 11 Отговор
    А неофициално познавам много лежали болни от ваксина с различни увреждания, издути лимпфни възли и алергична шокове. За грипа, който карат след ваксининте да не говорим...
  • 7 мислещ

    201 10 Отговор
    Ами то и от коронавирус няма нито една научно доказана, всичко са "конспиративни теории", особено вашите числа и фантасмагории.
  • 8 Тръмп

    27 237 Отговор
    В Европа няма Мангъровци,защото са в затвора или някоя лудница!;)

    Коментиран от #28, #98, #107, #116

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ти си

    221 2 Отговор
    Датски ежедневник се е извинил на читателите си че им е поднасял цифри свързани с корона вируса спуснати им от правителството без да ги потвърдят и установят верността им ! Кога наша медия ще се престани и направи същото ?
  • 12 Майна

    164 8 Отговор
    Вижте изследванията на НЕМСКИ УЧЕНИ И ПАТОЛОЗИ,официално са изнесени- от 15 починали инжектирани , 14 С изядени от спайк протеините органи...
  • 13 тез пък

    195 4 Отговор
    То тука с кола да те убият се доказва с години, а вие за ваксините се чудите. Така като ги гледам и да има случаи ще е като в Чернобил.Ще разберем след години.
  • 14 Азазел

    184 4 Отговор
    След като не се правят аутопсии, какво очакват?
    Някой да почине в момента на ваксинация? Опс, те две седмици не го броят за ваксиниран.
    Или да избие петно с формата на спринцовка???
  • 15 Онзи

    199 5 Отговор
    Доста хора си отидоха няколко дена след ваксина. Едва ли е случайност.
  • 16 гадно

    162 6 Отговор
    Така де ваксаните са починали от придружаващи заболявания, а когато е обратното винаги се натъртва, че не са ваксинирани нищо, че в много случаи са възрастни хора с множество придружаващи заболявания
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Смех

    177 3 Отговор
    Aз понавам 3 ма. НЯМА ДОКАЗАН не значи , че НЯМА... както няма И ДОКАЗАН СМЪРТЕН СЛУЧАЙ ОТ КОВИД, но все тва пелтечите... Хора умират дни след ваксницията....
  • 19 Хмм

    161 3 Отговор
    Аз на познати ли да вярвам или на фалшивите медии?
  • 20 Наблюдател

    114 2 Отговор
    никой не контролира нито ваксинирани нито не ваксинирани. Всички гледат към печалбата. Няма болест има бизнес.
  • 21 Потресен

    22 74 Отговор
    МОР В УЧИЛИЩАТА : След Коледа КОВИД убива по 6 учители всяка седмица! Учителите искат извънредна ваканция в името на живота!

    Коментиран от #123, #210

  • 22 Шампиона

    92 5 Отговор
    Елате да питате съседите ми дали мислят така :-)
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гост

    98 1 Отговор
    Официално целия свят цъфти и всичко е розово! Мани ги тия официалности...
  • 25 ⚜️Просветен⚜️

    122 1 Отговор
    А ние българите нямаме търпение да повярваме на официалните данни ! Те не са филтрирани , нагласени , използвани за пропаганда и компрометирани! Винаги са обективни , идващи от независими и свободни медии и организации ! Аре у лево !
  • 26 въпросче

    126 2 Отговор
    В Израел казват че 4 дози не били достатъчни. Кой идиот би си сложил първата инжекция сега, с перспективата хем да е убоден хем да чака евентуално още година/две докато натрупа 5 или 6 дози, които евентуално да му дават някаква защита... В Германия броят за ваксинирани тези с 3 дози. Да ама не можеш да си сложиш три дози едновременно. Между първата и третата трябва да минат мин. 6 месеца... Хептен взеха да ни взимат за хлебарки на които не е ясно, че тези инжекции слагани през няколко месеца може да са всичко, но не са ваксини

    Коментиран от #81

  • 27 Смех

    70 3 Отговор
    Официално в китай до сега са умряли от ковид 4636 души и отчитат по 100 нови заразени на ден.. АЙДЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОФИЦИАЛНО И НЕ ОФИЦИАЛНО ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Истина

    113 3 Отговор
    На съседката мъжа и умря от 2 ра доза файзер. И в смъртния акт го пише. Тези нещо пак лъжат.
  • 30 не думай

    81 2 Отговор
    А някой да се е опитвал да доказва подобно нещо?
    Вие не ми обяснявайте какво сте доказали. Кажете ми колко хора са се гътбали до 12 месеца след еаксиниране.
    Дайте статистика!

    Коментиран от #184

  • 31 Румен

    68 2 Отговор
    То много неща няма доказани в Бьлгария.По точно никой не се напьва да доказва и в последствие да наказва.
  • 32 Bake Rolls

    111 2 Отговор
    Не съм антиваксър некаф откачен ама много ви моля прекалихте с тази новина . Познавах хора , които си отидоха 2 дена след ваксинация и да не ги блъсна кола .
  • 33 Пипи Чорапчето

    111 1 Отговор
    То пък оставаше и да има ...официално.
    И пак да питам: това ли ви е едничкия кусур на "здравната" ни система?!
    Ще ви го опиша накратко, от тези дни, каква е реалността - такава, каквато я преживях!
    Бургас - голям град, уреден, с болници бол!
    Човек ( ваксиниран, сертифициран) БЕЗ Ковид, но с диагноза "сърдечна недостатъчност", чака 2 часа и половина линейка в кабинета на личния си лекар! Като през тези два часа и половина личният звъни през 15 мин., описва сериозността на положението и моли за линейка - накрая се разплакала даже, защото има съвест и чувство за отговорност!
    Линейката най-накрая идва. Следват още 3 часа обикаляне в търсене на свободно за настаняване в болница легло!
    Или сумарно - 5 часа и половина!!! Вие, драги "обикновени" българи, си правете изводите... брат ми устиска, но колко ли не са успели...колко си заминаха от инфаркти, инсулти, рак и каквото още ви дойде наум, докато две години вече едничкото, което "лекувате", е ковид!

    И, Сербезова, ако това е "промяната" в "здравната" ни система, която фиксирахте и в коалиционното си споразумение... остави, имаш желание, както се казва!
  • 34 Myokarditis

    96 2 Отговор
    Е, от възпаление на сърдечно-съдовия мускул не се умира винаги, а ако някой го има след ваксина, сигурно е от климатичните промени но не и от експерименталките...
  • 35 интересна защита

    89 0 Отговор
    Това като автоджамбазин да се яви в съда и да започне защитата си с напоителен снимков материал на милионите коли които НЕ Е откраднал или поне НЕ е доказано, че е откраднал.

    Жертвите били С ковид, а не поради ковид.
    Васканите не били доказано загинали от ваксата.
    Ех, език мой....
  • 36 ТаУмВзе

    60 3 Отговор

    До коментар #17 от "Niknay":

    Кунцата едвам оцеля, ваксан 3 пъти, ни лае за ваксиниране. Математягие, които дуднат, че имат изчисления да ги Публикуват! Има как да се провери, дали са математика изобщо.

    Коментиран от #229

  • 37 Госあ

    77 2 Отговор
    Ако слушаме калинките, в света няма нито един смъртен случай от ваксина. Въпреки дузините в Норвегия и Швейцария и случаите в Япония. Ама те не са евроатлантици и са много изостанали, с нисък стандарт на живот и лошо здравеопазване и не бива да им се вярва. Нали ве ?

    Коментиран от #55

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 отидете

    59 0 Отговор
    на"data.egov.bg" секция эдравеопаэване, след това в търсачката пишете ваксини- и ще видите статистика на починали ваксинирани, доста са.. вероятно всички тея починали са влеэли и в ковид статистиката....

    Коментиран от #62, #76

  • 40 Хаджи Генчо

    76 2 Отговор
    Браооо! Само в България няма починали от ваксина!
  • 41 Един там

    88 1 Отговор
    Ама разбира се, че няма. Те хората така случайно си умират след сиропирането от естествена смърт. Несиропираните задължително умират от китайското грипче, а сиропираните от естествена смърт. Хората изведнъж спряха да боледуват от старите познати болести и сега всичко е кРомид. Даже загинали при автомобилни катастрофи ги пишат кРомид, за да им е добра статистиката. Аз не зная до кога ще търпим да ни правят на луди. Кога народа ще се събуди и ще излезе да измете боклука, който занули икономиката и уби с действията си и медицинския фашизъм хиляди хора? До кога ще търпим тази диктатура маскирана в загриженост за здравето ни? Истината е, че никой не го е грижа, а ги е грижа само и единствено да вземат мнооого $$$ а здравето и живота ви не струват и 1$ .
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Смях в залата

    67 1 Отговор
    То и да имаше бялата мафия и мисирките едва ли щяха да съобщят
  • 44 незнайко

    72 1 Отговор
    Как ще го удостоверяват като не правят АУТОПСИИ на починали от КОВИД ? Кого се мъчат да лъжат ? Собственния си народ , или ЕС ???
  • 45 хаха

    73 0 Отговор
    в България и снимките на чекмеджето не са доказани и убиеца на Милен Цветков си седи в къщи щото не е доказано, макар че тия неща ги видя цял свят, та някой ще ти каже има ли умрели след инжекция... Смех
  • 46 Ти си

    35 3 Отговор
    В Германия вече коригират числата на починалите в болниците на "умрели от корона" и на "умрели с корона" !
  • 47 Спутник

    58 2 Отговор
    Има, има. Един учител почина след ваксинация преди една седмица. Здрав човек. Попитайте роднините и колегите. От ОУ е .

    Коментиран от #60

  • 48 КУНЧЕВ

    5 23 Отговор
    ВЯРВАМ ВИ НАПЪЛНО
  • 49 аз съм

    76 3 Отговор
    Официално: В България няма нито един случай на доказана смърт от ваксина срещу COVID-19 - и после защо хората не вярват на властите !!!
  • 50 Как да

    70 2 Отговор
    НЯМА БЕ МЕРЗАВЦИ АЗ ЛИЧНО ЗНАМ ЗА ПОНЕ 12 ЧОВЕКА ОТ НАШИЯ ГРАД КОИТО ПОЧИНАХА ОЩЕ СЛЕД КАТО СЕ НАБОДАХА.И ТО ВЬВ РАМКИТЕ НА ЕДИН МЕСЕЦ.
  • 51 Ваксиниран1403

    14 38 Отговор
    Странно мислене имате първо твърдяхте, че починал с положителен тест за ковид не означавало починал от ковид, а с ковид. Но вече твърдите, че починал ваксинира е обезателно починал от ваксината, а не с ваксина. Защо са тези двойни стандарти? Което ви изнася е така, но което не ви изнася на манипулациите, не е така.

    Коментиран от #149

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Лост

    41 2 Отговор
    Горанов едни 700милиона не видял, ама ние му вярваме🤔😉.
  • 54 Све

    51 0 Отговор
    Д-р Тодоров би бил чудесен ЗДРАВЕН МИНИСТЪР
  • 55 Госあ

    6 14 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Как ги беше нарекъл столтенберг, включвайки собствената си държава - втора категория пхахаха 😂
  • 56 КОРИТАРОВ съм

    46 3 Отговор
    Лъжат
  • 57 въпрос на приоритет

    48 0 Отговор
    По абсолютно същия начин можеше да извадим статистика, че няма ДОКАЗАН случай на нито една жертва ОТ ковид.

    И сега какво правим? Мигаме на парцали и се конформираме с дневния ред, или продължваме дебата?
  • 58 Хич не вярвам

    60 0 Отговор
    Официално може да няма, но неофициално си заминаха бая хора.
  • 59 Читател на факти

    60 0 Отговор
    Кой написа този пасквил.Име няма сложено засрамете се от пропагандата и какви журналисти какви хора се бе човеците сте нямате ли близки хора бе.
  • 60 Спутник

    42 0 Отговор

    До коментар #47 от "Спутник":

    Има, има. Един учител почина след ваксинация преди една седмица. Здрав човек. Попитайте роднините и колегите. От ОУ е .
    От Асеновград е
  • 61 7777777

    58 1 Отговор
    СНОЩИ ПО ТВ ПРИЗНАХА ЗА ПЪРВИ СЛУЧАЙ НА ПОЧИНАЛ ОТ ВАКСИНА, ЧОВЕКА СЕ ПРИБРАЛ ОТ ГЕРМАНИЯ ДА СЕ ВАКСИНИРА И ПОЧИНАЛ, РОДНИНИТЕ МУ ТРЪГНАЛИ ДА БИЯТ ДОКТОРА, КОЙТО МУ КАЗАЛ ДА СЕ ВАКСИНИРА! ГЛЕДАХТЕ ЛИ ?
  • 62 просто е

    47 1 Отговор

    До коментар #39 от "отидете":

    Нека изнесат статистика на загиналите след ваксинация по каквото и да е причина.
    Тогава ще сравним тази бройка с нулата, която ни пробутват тук!
    А може да добавим и лсучаите на отключени заболявания и инвалидизации.

    Хайде, правете списъка!
  • 63 хахахахаха

    16 0 Отговор

    До коментар #52 от "Перо":

    тъй ли ай на бас , че неможеш да докаже , че изобщо се е ваксинирал !
  • 64 Дааааа

    31 2 Отговор
    Защото ваксинираните не са статистическа извадка!Също така,не е доказано,че пенсионерите са зле-напротив!Власта успява да държи нивото на зараза,за да принуди всеки да запретне ръкава!🖕😁
  • 65 flipp

    51 2 Отговор
    Аз лично познавам трима, които си заминаха часове след иглата. И една девойка която остана инвалид. После се чудят защо не им вярват хората.
  • 66 ДА ЖИВЕЕ ВАКСИНАТА И ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ

    2 9 Отговор
    33 000 : 0 хахахахахахаххахахахахахахаахахахаахаахахааахахахахахахахахаха
  • 67 Дуай Липа

    35 1 Отговор
    ми то нямаме и система дето следи за това :) едва ли ваксината само тук работи безотказно, а в Америка трепе :)
  • 68 Перо

    45 0 Отговор
    Смъртните случаи от увредени и активирани съпътстващи заболявания и органи не се пишат от Ковид, как ще има тогава смъртен случай от него? Даже шефа на асоциацията на патоанатомите каза,че не са установили случай на починал от Коронавирус,но от тромбози,инфаркти,белодробни увреждания и инсулти, бол!
  • 69 сара

    5 19 Отговор
    Симпатизирам на този лекар, но започва да говори вече и глупости - поел е пътя на политиката.
  • 70 бббб

    31 2 Отговор
    За Пфайзер и Модерна не знам, но за АстраЗенека съм сигурен, че има смъртни случаи в България

    Коментиран от #72, #88

  • 71 Перо

    53 1 Отговор
    Вчера пребиха един доктор,след смъртен случай от ваксинация! Даваха го 100 пъти, по всички ТВ!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Въх

    48 1 Отговор
    Я мене да питат.Аз ще им покажа гробовете на 4 ма починали след 3 доза.Естествено не мога да докажа научно защото не съм учен и не мога да правя аутопсия.А колкото до държавата тя не иска да ги впише в тази графа и естествено няма да има починали от ваксина.Само че сме номер 1 по смъртност от ковид и така сами си признават че в БГ няма истинска статистика кое кое е.Здравеопазването тук се превърна в лъжеопазване.
  • 74 ТИР

    47 0 Отговор
    Че нали за това беше забранено аутопсията,,,Просто да не се знае какво се случва,за това Хората не се Ваксинираме,,, И Кирчо да не се Напъва,,
  • 75 Цепеш

    40 0 Отговор
    „Официално: В България няма нито един случай на доказана смърт от ваксина срещу COVID-19“
    И как го установихте? Нещо аутопсии, у-а? Не ги ли бяхте забранили, лъжци долни?
  • 76 незнайко

    19 0 Отговор

    До коментар #39 от "отидете":

    Да прав сте . След осми месец 2021 година почва статистиката и смъртността е всеки ден досега !!! Не дават обаче общия брой досега и човек сам трябва да ги брои !!!
  • 77 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 1 Отговор
    лъжа е бялата мафия фарма мафия донорска мафия убива ХОРА

    Коментиран от #82

  • 78 Недоволна

    32 1 Отговор
    То и убийци на хора на пешеходна пътека няма в затвора.Всички са или с парична гаранция или условно.
    Нещо ,което не са доказали, казват ,че не съществува.
  • 79 Признание на МЗ

    43 1 Отговор
    Признание: "а в един от случаите заболяването е открито в деня на поставяне на ваксината."

    От МЗ не знаят ли, че по време на епидемия ваксини не се поставят?

    Доцент Мангъров колко пъти да им го повтори?

    Защо други "учени" академик и професори се правят на ударени и препоръчват ваксинации по време на пандемия?

    Така наречените "ваксини" са в изпитателен срок, а "ваксината" на Пфайзер-Бионтек получава по спешност право за ползване - Emergency Use Autorisation (EUA) - от американската Агенция по храните и лекарствата (FDA), което не я прави изпитана, а когато без да е надлежно изпитана получава лиценз за ползване, избухва скандал във Food and Drug Agency, защото една от наблюдаващите за резултатите от изпитанията докладва, че резултатите за манипулирани, нагласени и пред американския съд други нейни колеги потвърждават същото!!!!

    Всички които се ваксират безплатно участват в изпитанията на така наречените "ваксини", поради което бяха принуждавани да подписват "информирано" съгласие, че в случай на нежелани реакции няма да си търсят правата по съдебен ред!

    Откакто открито се предприемат мерки за задължителна "ваксинация" в държави от ЕС и в щати от САЩ, отпадна "информираното съгласие", което ще се заменя със задължение за ваксане. (Ваксите не са ваксини все още!) Съдът в САЩ отмени задължителните вакси, но в Австрия фашизмът победи!
  • 80 Официално:

    42 0 Отговор
    Никой вече не ви вярва на "официалните" съобщения!
  • 81 и аз това питах

    38 1 Отговор

    До коментар #26 от "въпросче":

    За кога ще ги имунизраме тези хора, къде ги ръчкаме сега да се бодат? За август когато няма да има пандемия ли?

    Апропо, кой ше се извини на "напълно ваксинираните" за това, че дори им отнеха плцебо-ефекта и им казаха официално ,че НЕ СА защитени?
  • 82 дубре дубре

    2 15 Отговор

    До коментар #77 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    фярфам ти , стом бай ганя кази несто то е закон :)
  • 83 ежко

    25 1 Отговор
    Ако не търсиш-няма и да намериш!Широко затворени очи!
    А има ли изобщо някакво изследване ,дали има случай на смърт от ваксина срещу COVID-19 !?Или по света?

    Коментиран от #93

  • 84 Тра-ла-ла

    40 1 Отговор
    В интерес на истината доказано починали от ковид също няма! И разбира се това нищо не значи, и никой не се интересува. Съставят се едни статистики със непроверени и недоказани от никого данни, които се развяват от управляващите и въз основа на които се вземат решения. Всичко е една огромна манипулация! Никой няма интерес да признава, че има починали от ваксините и съвсем закономерно няма доказани такива случаи. Те и тези от които имат интерес не считат за нужно да докажат, какво остава за другото. Но колкото да лъжат истината може да се скрие само временно.

    Коментиран от #99

  • 85 Ами ...

    27 1 Отговор
    Що ли не вярвам
  • 86 ЖОРО

    11 3 Отговор
    Смешници..Кирчо трябва да ви изгони..Спрете да лапите парички..1/3 отваксинираните умряха от събирали..
  • 87 имат един проблем

    25 0 Отговор
    И той е, че на тези официални информации дори докторята не вярват. На физиономиите им е изписано, а някои дори диркетно го заявяват.

    Много голяма пропаст се отваря така между гражданите и властите. Трябва да се поработи в тази насока. Например, да спрат да ни лъжат.
  • 88 Госあ

    27 0 Отговор

    До коментар #70 от "бббб":

    От файзер и модерна има най много смъртни случаи след ваксина. Ама без никаква връзка разбира се.
  • 89 Мирослав

    23 0 Отговор
    А колко ДОКАЗАНИ случая на починали ОТ Ковид има? Май и тук отговорът е чиста нула...
  • 90 Пешо

    18 0 Отговор
    Много много лошо е да лъжеш...
  • 91 Коко

    27 0 Отговор
    То и инфлацията е официално 4-5%?! Та вЕрваме ви!

    Коментиран от #225

  • 92 Ваксиниран3002

    15 2 Отговор
    Ама естествено, как ще има, да не са луди да компрометират пЛандемията? Те все от друго умират. Обаче е много важно всеки грип да се пише хобит
  • 93 През декември

    24 1 Отговор

    До коментар #83 от "ежко":

    Имаше съобщения за над 32 000 смъртни случаи след ваксини в Европа!

    Коментиран от #108

  • 94 Провинция

    30 1 Отговор
    Въпрос към МЗ: По кой начин се е доказало, че няма връзка между ваксините и последвалата смъртност? Кой го е доказал? Аутопсии има ли? На кого и от кого са извършени? Вероятно има доказателства на думите им. Иначе,..... Не им вярвам изобщо, никак!. Доцент Мангъров показа официални данни точно от сайта на МЗ!!!!!!
  • 95 Фрао

    25 1 Отговор
    Две жени, млади, 40 годишни.Едната понеделник боцната в петък я нямаше.Другата за десет дни си отиде, пак след боцкане.Незнам дали е съвпадение, но дни преди това бяха здрави, нищо им нямаше.

    Коментиран от #100

  • 96 коко

    4 30 Отговор
    Тези с истерията против ваксините да заплащат сами лечението си. Щели да не плащат здравни тогава ? Да не плащат. Който плаща поне ще бъде адекватно лекуван. И защо толкова им е драго на антиваксърите да убедят другите , че от ваксините се умира ? Кисело ли ви е гроздето ?

    Коментиран от #124, #168

  • 97 абг

    24 0 Отговор
    Това означава, че ние сме единствената държава в Европа и Света, в която се прилагат напълно безопасни ваксини. Другият вариант е пълна некомпетентност и\или подкупност на "специалистите" от МЗ ( Министерство на Здравеубиването ).
  • 98 ежко

    22 1 Отговор

    До коментар #8 от "Тръмп":

    Напротив.Гледах италианска телевизия преди 2-3 месеца.Там в студиото бяха поканени както антиваксъри ,така и подръжници на ваксините.Всеки си изказваше мнението и даваше примери и аргументи!Един вид дискусия!А Италия беше къде-къде по-засегната от България.Къде си видиял подобно нещо по някоя българска телевизия?Затова не на 112 ,а на 212 място ще сме по свобода на словото!
    Апропо, като не си осведомен, не заявавай какво има или няма......
  • 99 Айде

    21 0 Отговор

    До коментар #84 от "Тра-ла-ла":

    Всеки трябва да запретне ръкава по няколко пъти....докато не се загнезди еС протеина в тялото,утърване няма!!Всеки трябва да е готов за следващия вирус,тогава ще се види кой ще остане!Много са загрижени за пенсионерите.....⛪⛪⛪
  • 100 ехаааа

    13 0 Отговор

    До коментар #95 от "Фрао":

    Почна се нов сериал, давай, четем те ... продължи.
  • 101 Стоян Александров

    28 1 Отговор
    ЛЪЖА. МРЪСНА И ДОЛНА ЛЪЖА. ИМА РАЗБИРА СЕ. Тук на тая територия всичко е позорно. Значи в целия свят има, нооооооо само в България няма, така ли ? Смешни сте вече. Дори неможете да лъжете. Срам ме е че живея в тази загубила се страница. И партия ПП е като ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и т.н. аименно ПРЕДАТЕЛСКА И ЛАКЕЙСКА.
  • 102 Михаил

    21 1 Отговор
    Няма защото не ги регистрират като умрели от ваксина срещу COVID-19. Лично познавам двама умрели след ваксинация срещу COVID-19, но ги писаха от друго
  • 103 ТОМА НЕВЕРНИ ОТ НЕВЕСТИНО

    3 27 Отговор
    АБЕ АНТИ ВАКСИ(..💩💩💩💩...)А КОЛКО ВАКСИНИРАНИ ИМА Ж И В И ,А👍

    Коментиран от #105, #109

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 коко

    4 11 Отговор

    До коментар #103 от "ТОМА НЕВЕРНИ ОТ НЕВЕСТИНО":

    И колко неваксинирани ги няма...
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ха ха ха ха ха

    22 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тръмп":

    Ти това по телевизията ли ти го казаха?
    Ще ти назова само двама. Безсмислено е да ти пиша и за другите, а те са много.
    1-ви,- откривателят на Хив вируса Спин.
    2-ри- Изобретателят на ПНК технологията по която ковидарите забъркаха препаратите, които ти наричаш ваксини! И двамата са нобелови лауреати за принос в медицината.
  • 108 ежко

    4 6 Отговор

    До коментар #93 от "През декември":

    Има разлика "смъртен случай СЛЕД ваксина" и "смъртен случай ОТ ваксина".Първото е предположение, второто - доказано твърдение!
    Има и още нещо -"липса на доказателство" и "доказателство за липса" са две напълно различни неща!.
    "Няма доказателство,че продукт X вреди на вашето здраве" и "Напълно е доказано,че продукт X НЕ вреди на вашето здраве " за две различни твърдения които не се препокриват на 100%.

    Коментиран от #111, #115

  • 109 Ама, чакай сега!

    25 0 Отговор

    До коментар #103 от "ТОМА НЕВЕРНИ ОТ НЕВЕСТИНО":

    Двама да има починали от ваксината, тя трябва да бъде спряна! Кой позволява да се жертват едни за сметка на други? Кой си присвоява това право! Да не си Господ!

    Коментиран от #112

  • 110 Дабеда

    23 1 Отговор
    ЗАСРАМЕТЕ СЕ ! Кой ВИ е платил за тая наглост е въпрос на съвест и достойнство, но разпространяване на неверни новини нали се наказва със закон, та къде е отговорността на сайта ?
  • 111 Ама, чакай сега!

    13 1 Отговор

    До коментар #108 от "ежко":

    Двама да има починали от ваксината, тя трябва да бъде спряна! Кой позволява да се жертват едни за сметка на други? Кой си присвоява това право! Да не си Господ!
  • 112 сара

    0 11 Отговор

    До коментар #109 от "Ама, чакай сега!":

    Според тебе двама убити да има и войната да спре.

    Коментиран от #120

  • 113 Ваксиниран1403

    1 20 Отговор

    До коментар #104 от "5577":

    Смъртните случаи от изброените от теб причини сред не ваксинирана част от населението е по-голямо отколкото сред ваксинираните и това е така защото това са типични усложнения след ковид дори и да е бил лек или дори безсимптомен
  • 114 8439

    14 1 Отговор
    На портала за отворени данни - Починали ваксинирани - 891 души, на 17.01.22 - 13 души
    Всички знаем, че няма никаква "куролация" с ваксините.

    Коментиран от #118

  • 115 Излишно словоблудство!

    7 2 Отговор

    До коментар #108 от "ежко":

    Приложи го за починал "от кофит" и "след кофит"! И се засрами! Пред смъртта на наивно повярвалите в "науката"!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Като стана въпрос...

    26 1 Отговор
    Много хубава статистика има качена на сайта на Министерството на здравеопазването. Показва колко човека са починали за ден-с напълно завършен ваксинационен курс. Същата информация има за период от 7 и 14 дни. Освен това, има и данни колко е общата смъртност за ден, за 7 и за 14 дни. От там се вижда, че смъртността от други заболявания е много, много по-висока, отколкото от ковид. И никой не пита защо, за Бога не се създава паника за останалите починали - от толкова много различни заболявания. А само за тези от корона вирус. Това ли е най-социално значимото заболяване, след като е видно, че съвсем не е така!?!?!?!?? Разгледайте хубаво сайта на МЗ. По възрастови групи е разпределена смъртността. Много червени лампи ще ви светнат!

    Коментиран от #128

  • 118 Ваксиниран1403

    4 16 Отговор

    До коментар #114 от "8439":

    Към 15.01.2022 починалите от ковид ваксинирани са 875 от общо 1930573 ваксинирани някога или това е 0.045%.Починали не ваксинирани никога са 31372 от общо 4.57 милиона не ваксинирани никога или това е 0.69%. Тоест смъртността от вируса сред ваксинираните някога във времето е намалена 15.3 (0.69/0.045) пъти

    Към 15.01.2022 заразените ваксинирани са 64176 от общо 1930573 ваксинирани някога или това е 3.32 %. Заразени не ваксинирани са 766428 от общо 4.57 милиона не ваксинирани никога или това е 16.77%. Тоест вероятностна за заразяване от вируса сред ваксинираните някога във времето е намалена 5.05(16.77/3.32) пъти спрямо тези които не са ваксинирани никога.

    Коментиран от #122, #139

  • 119 Много

    0 15 Отговор
    Много от коментиращите ще ви ругаят, жалко за тях защото ,,отбора" от психари на Мангъров все повече се увеличава от като затвориха лудниците или тъй наречените ,,психодеспансери"
  • 120 Ако са се писали доброволци

    6 0 Отговор

    До коментар #112 от "сара":

    Доброволци на фронта, може и да си права, Сара!
  • 121 Стоян Александров

    18 0 Отговор
    Да, да. Те и тук в сайта не трият коментари. Изобщо не трият неудобните им коментари.
  • 122 Ами ...

    15 1 Отговор

    До коментар #118 от "Ваксиниран1403":

    Само дето не знаеш общия брой на прекаралите заболяването в някаква форма.

    Коментиран от #134

  • 123 Ваксиниран3002

    12 5 Отговор

    До коментар #21 от "Потресен":

    Убива ти мозъчните клетки на тебе. Ако убиваше толкова учители, сега нямаше да има. Знаеш ли колко са всички учители в БГ? Ама това хипохондриците сте напаст.
  • 124 Хммм

    20 2 Отговор

    До коментар #96 от "коко":

    Гроздето е кисело, когато не може да бъде достигнато, т. е. ти искаш да кажеш, че ние не можем да се вредим за ваксини и затова убеждавам онези като теб, за които има ваксини да не се ваксинират:)))
    Аз не съм ваксинирана и няма да се ваксинирам! Не убеждавам и никого! Всеки има глава на раменете! Няма да се ваксинирам, дори и задължителни да станат, и не защото съм против ваксини, а защото една ваксина да се направи са необходими от 5 до 10 години. Като това се води тестов период! Участниците в този тастов период са доброволци, които рискуват здравето си срещу заплащане! Аз просто не желая да бъда доброволец рискувайки здравето си нито срещу заплащане, нито безплатно!
    А това, че ти си преценил за себе си да изпробват нови препарати и рискуваш здравето си, е твоя воля! Имша право! Имам право и аз, че не съм съгласна!
    Самите производители на т. н. ковид ваксини казват, че са в тестов период!
  • 125 Факт

    15 1 Отговор
    То и доказана ковид причина за смърт няма?
  • 126 ваксиниран

    3 23 Отговор
    Неваксинирани, не бойте се. Ние ще тестваме ваксините, а вие стойте и чакайте резултатите, крийте се от вируса, беснейте и ставайте още по-големи хипохондрици, ако това е възможно. Живейте в своя си ужас и не се озлобявайте излишно, че ние сме избрали да не сме като вас.

    Коментиран от #136

  • 127 Българин

    13 1 Отговор
    То и за починал от Ковид няма нито един доказан смъртен случай!
  • 128 Ами ...

    17 0 Отговор

    До коментар #117 от "Като стана въпрос...":

    Аз питам и то доста отдавна. В световен мащаб, приноса на covid-19 към смъртността от заболявания е едва 4%. А първите три, заедно дават май 40%. Та и аз питам, защо с тях не се борим? Това са инфаркти, инсулти, онкологични. Но истерията е хобит.
  • 129 Толкова налудничаво

    17 0 Отговор
    Това, че не са доказали връзка между двете неща, съвсем не означава, че няма такава! Изобщо, питам ги уважаемите от МЗ кога точно изследвахте дали има връзка, кои точно специалисти направиха изследванията и по кой метод какво изследваха? С имена, ако може. Конкретно.
  • 130 Тома

    14 0 Отговор
    Няма и да има защото ще секнат моментално парите за ваксините.Дай му на българина химикал и му гледай сеира
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Ха ха

    14 0 Отговор
    Едва оцелях след ваксинация.Защо да се обаждам в ИЛА като няма смисъл.
  • 133 дали

    12 0 Отговор
    Да а аз официално познавам такъв човек :)
  • 134 Ваксиниран1403

    2 9 Отговор

    До коментар #122 от "Ами ...":

    Изчислявам като процента от цялото ваксинирано или не ваксинирано население.
    Дори и статистиката да обхваща само малка част от леките случаи това не променя съотношението между ваксинираните и не ваксинираните.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Да но

    22 0 Отговор

    До коментар #126 от "ваксиниран":

    Хипохондриците са ваксинираните. От страх се набодоха, че видите ли Кунчев им казал така. Неваксинираните се оказаха хора, които такива като Кунчев не може да ги доведе до ужас, за да хукнат да се бодат! Неваксинираните са и много по интелигентни, грамотни.....поставят на логически тест всяка една информация... И не на последно място, могат да мислят с главите си! Само онзи, който не може да мисли с главата си, като Кунчев му издекламира по телевизията какво трябва да прави и той хуква....

    Коментиран от #143

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Естествено

    14 0 Отговор
    Ама, моля ви се, как някой очаква, че в България ще има доказан такъв случай на връзка между ваксините и смъртността , като нито е търсено, нито е изследвано такова нещо? Разбира се, че ако не търсиш, няма как да намериш. Просто и логично. И много прозрачно.
  • 139 Госあ

    13 2 Отговор

    До коментар #118 от "Ваксиниран1403":

    Смъртността втората година на пандемията расте експоненциално стръмно при евроатлантиците. За разлика, при първата година от пандемията при много от страните се наблюдават дори отрицателни стойности на средната смъртност спрямо предишни години. И си седнал да убеждаваш в ефективността на ваксините и сертификатите ?

    Коментиран от #147

  • 140 лъжа

    17 2 Отговор
    Първо това е откровена лъжа и второ да ви питам колко аутопсии направихте за да докажете смърт от КОВИД? В първия случай го твърдя защото за доста случаи се разшумя. Познавам човек който почина седмица след ваксината. Здрав прав човек на средна възраст. На всичкото отгоре човек с възможности който можеше да си позволи лечение, но за съжаление и това не помогна. И все пак ми кажете колко аутопсии направихте за да докажете смърт от КОВИД?
  • 141 Продълж@в@ме подмян@т@

    16 2 Отговор
    Няма защото никой не разследва случайно починалите😉пропагандата ще се прецака ако обявят официално че някой е починал от гфксината🤔
  • 142 Овцата

    18 2 Отговор
    Вече съм спокоен. Утре се ваксинирам щом личният лекар и държавата ми гарантират че е безопасно няма проблем
  • 143 ваксиниран

    3 17 Отговор

    До коментар #136 от "Да но":

    Никакъв страх не ме е накарал да се ваксинирам. Първо преболедувах и после реших съвсем съзнателно да се ваксинирам. Не можете да разберете и не ви харесва това да е така, нали ?

    Коментиран от #148, #155

  • 144 естествено

    12 2 Отговор
    Това е разбира се защото и починалите от ваксините влизат в графата Ковид...естествено без разследване и без аутопсии! Няма и да има доказан разбира се!
  • 145 Отчаян вик

    15 2 Отговор
    Тази статия е отчаян опит на МЗ да се оправдава. Естествено- разумните, мислещи и интелигентни хора не вярват на думи и празни обещания, а на факти. Категорично не вярвам на министерството, тъй като те нямат изгода да твърдят друго. Истината обаче е рзлична. Нищо общо.
  • 146 праволинеен

    17 2 Отговор
    Това е статия за стадото !
  • 147 Ваксиниран1403

    2 10 Отговор

    До коментар #139 от "Госあ":

    Расте експоненциално в страните с ниска степен на ваксинация като нашата в страните с висока степен на ваксинацията увеличеното е минимално и именно това доказва ефективността на ваксините. Нали с теб сравнявахме нарастването на общата смъртност през 2021 спрямо 2020 във Великобритания(която най-масово използва най-ниско ефективните ваксини от използваните в Европа) и при нас. Пи тях беше 1-2%, а при нас над 20%

    Коментиран от #153, #154, #157

  • 148 Да но

    2 8 Отговор

    До коментар #143 от "ваксиниран":

    И как стигна до извода, че на мен не ми харесва, че ти или когото и да било се бил ваксинирал? Нито ми харесва, нито да не ми харесва! Знаеш ли какво е това? Безразличие му се вика! В първите две все пак има някаква емоция, при безразличието.... емоция няма! Сам си направи извода! Същото безразличие очакваме и от вас към нас неваксинираните!

    Коментиран от #151

  • 149 Госあ

    11 2 Отговор

    До коментар #51 от "Ваксиниран1403":

    Извинявай, но е точно обратното. Двойните стандарти са точно от официалните изявления на полуграмотните калинки, които твърдят че всеки починал с вируса е следствие на него, но от ваксините няма смъртни случаи. Лично аз съм убеден, че при по голямата част от случаите с covid смъртта се дължи именно на вируса, независимо как я промотира и какви допълнителни фактори има. В крайна сметка, вируса я ускорява. Специално за рнковите ваксини, обаче , съм убеден че за момента (без никакво насочване) са по скоро опасни и вредни, отколкото полезни. Особено за случая с този вирус и натрупването във всички клетки на тялото, точно на този протеин с всичките му домени и активности. Освен това, продължавам да твърдя, че тази опасна технология няма абсолютно никакви научни и медицински предимства, а единствено финансови и трябва да бъде строго регулирана !!! Защото търгашите ще я налагат за всички видове вируси и бактерии предвид печалбите, които ще генерират от нея и независимо от високите рискове които има.

    Коментиран от #156

  • 150 Дали

    18 0 Отговор
    има много хора, които са си отишли буквално за дни след поставянето на ваксина - Бог да прости Дарин Алексиев, отиде си само няколко дни след ваксинация след сърдечни усложнения, знае се от всички в Православната църква. - цитат по-долу - "В последното проучване, което тепърва ще бъде рецензирано, д-р Трейси Хьог от Калифорнийския университет и екипът му са анализирали нежеланите реакции към ваксините срещу Covid при деца на възраст от 12 до 17 години през първите шест месеца на 2021 г. След две инжекции с Pfizer/BioNTech случаите на миокардит са 162,2 на милион при здрави момчета на възраст от 12 до 15 години и 94 на милион за здрави момчета на възраст от 16 до 17 години. Съотношението при момичетата е съответно 13,4 и 13 случая на милион. При сегашните нива на инфекция в САЩ рискът здрав юноша да бъде откаран в болница с Covid през следващите 120 дни е около 44 на милион, казват учените." - е, да ама ако си преболедувал, ЗАЩО ДА ПОЕМАШ И ТОЗИ МАЛЪК РИСК?

    Коментиран от #165

  • 151 ваксиниран

    0 9 Отговор

    До коментар #148 от "Да но":

    Безразличните не се пенят по форумите в "убеждаване" колко е зле да си ваксиниран. Хайде бъди здрав !

    Коментиран от #159

  • 152 Azz

    11 0 Отговор
    То и от ковид няма доказан - аутопсия да е правена?
    Всичко е за пари,ама много.....
  • 153 Госあ

    8 0 Отговор

    До коментар #147 от "Ваксиниран1403":

    Кривите са еднакви за Великобритания , Германия, Франция, Австрия, България, Чехия и т.н. Абсолютно еднакви тенденции с малки разлики в стойностите. Различните криви са тези на Норвегия, Финландия, Дания, Нова Зеландия, Япония, Южна Корея, Китай.
  • 154 та къде намалява

    12 0 Отговор

    До коментар #147 от "Ваксиниран1403":

    Къде е минимално!? В Израел може би където вече официално признават провала при над 80% ваксинирани или може би Англия с близо 80% и 100 000 заразени на ден! В кои страни викаш намалява?

    Коментиран от #173

  • 155 разбрах

    9 0 Отговор

    До коментар #143 от "ваксиниран":

    Единственото което разбирам е, че имаш нужда от лечение!
  • 156 Технологията е напълно безопасна и най-

    2 15 Отговор

    До коментар #149 от "Госあ":

    Технологията е напълно безопасна и най- доброто доказателство за това са милиардите поставени дози от точно от тези ваксини в най-развитите икономически страни. Колкото и да не ти харесва това е технологията на всички бъдещи антивирусни ваксини не само на тези срещу ковид. След месец и половина - два ще се убеди защо това е така.

    Коментиран от #158, #161, #164, #167

  • 157 Госあ

    4 2 Отговор

    До коментар #147 от "Ваксиниран1403":

    При тях е 16%, при нас 20. Именно тези малки разлики имам предвид. Но формата и тренда са абсолютно еднакви.

    Коментиран от #178

  • 158 провинциалист

    5 2 Отговор

    До коментар #156 от "Технологията е напълно безопасна и най-":

    Технологията е официално в двугодишен период на събиране на информация.
  • 159 Хубаво,

    10 2 Отговор

    До коментар #151 от "ваксиниран":

    Ама и вие не убеждавайте, колко е "добре" да си ваксиниран, след като има смъртни случаи след ваксиниране!
  • 160 факт

    12 2 Отговор
    Въпреки, че не се правят аутопсии все пак в Швейцария и в Хамбург са правени такива. В Швейцария при 25 аутопсии на почнали от Ковид при всички причината не е буквално вируса а странично заболяване което се е влошило в следствия на КОВИД. При 65 аутопсии в Хамбурс резултата е същия. Патолозите признават, че може би хората са щели да живеят още известно време ако не е бил КОВИД, но той не е самата причина за смърт. Ваксината също няма да предпази ако човек има странични заболявания...дори би предизвикала обратния ефект! Така, че няма научни доказателства, че ваксината помага въпреки, че постоянно тръбят обратното.
  • 161 Госあ

    7 2 Отговор

    До коментар #156 от "Технологията е напълно безопасна и най-":

    Милиардите поставени дози са най вече деактивираните китайски и индийска ваксини и векторната Астра Зенека. Която определено считам за по безопасна и дори ефективна. С уточнението, че тази ефективност срещу такъв тип вируси е “мижи да те лажем” . В никакъв случай не твърдя, че е нула, но в никакъв случай не може да бъде над 54-60%. Водещото е безопасността. Айде нема нужда да умират по две дузини хора на куп, както от файзер, пък макар и да няма връзка.

    Коментиран от #191

  • 162 House MD

    9 4 Отговор
    Ваксината е напълно безопасна за хора без съдови заболявания, но 3/4 от пенсионерите в България са със такива заболявания. Познат с тромбоза се бодна и след седмица изкара ковида не леко тъкмо се по-оправи и дойде време за втора доза, бодна и нея и тъкмо взе зеленият сертификат и отпуската за да ходи на море влезна в болница, от юни е болнични и чака ТЕЛК защото не може да ходи вече, отключи диабет и други болести след не правилно лечение. За мен изводът е, че ваксината не е за всеки както се опитва да ни убедят някои "експерти".
  • 163 егати

    12 2 Отговор
    Ха Ха Ха Ха Ха Ха.Това за темата.А в същност няма нищо смешно даже е трагедия.Моля министерството да обясни на съпругата и 3-месечното бебе на мой познат здрав прав мъж на 30+ години спортист как по принуда да не си загуби работата се ваксинира и как три дни след това почина.Може ли да се обясни?Едва ли.Друг човек,когото познавам пак по "принуда" се ваксинира за да може да отиде на гости на децата си в чужбина за няколко дни и да отиде,видяха се,върна се в България и 10 дни след ваксинация почина.вероятно случайност.На бурзо потулиха и случая с председателят на ЕП Давид Сасоли,какво беше срив в имунната система.Нещо нормално а и никой няма да си позволи да каже че някой най големите агитатори е гушнал букет от ваксинка.
  • 164 Госあ

    9 2 Отговор

    До коментар #156 от "Технологията е напълно безопасна и най-":

    Същото нещото се твърди и за т.нар. веита, в които няма нищо възобновяемо и са смехотворни като ефективност.
  • 165 рискът

    8 2 Отговор

    До коментар #150 от "Дали":

    Рискът от здрав Юноша е 44 на милион, а рискът от НЕздрав пенсионер вероятно трябва да е 440 на милион - ПОНЕ- как може да те дупчат, без даже да те питат дали имаш някакви заболявания
  • 166 ползата

    17 6 Отговор
    Научно доказано: ВАКСИНАТА предпазва. Ако не предпази поне няма да боледувате тежко. Ако боледувате тежко и влезете в болница поне няма да умрете. Ако умрете то е защото не сте си поставили бустерна доза. Ако умрете и сте си поставили бустерна доза то е защото не сте си поставили 4-та, 5-та и т.н. Ако пък все пак сте си поставили и умрете, то няма да се мъчите. Ако умрете все пак мъчително спокойно ще отидете в рая! Ако пък случайно не отидете в рая то е защото сте били овце!

    Коментиран от #176

  • 167 дали

    10 6 Отговор

    До коментар #156 от "Технологията е напълно безопасна и най-":

    Графена във ваксините също ли е безопасен!?

    Коментиран от #185

  • 168 Тези изтъркани

    6 0 Отговор

    До коментар #96 от "коко":

    опорки са много стари. Кажи на дебилните ти господари да ти спуснат нови. А ти толкова ли си зле, че не можеш да си намериш нормална работа?
  • 169 Голяма лъжа

    10 2 Отговор
    е заглавието и то с големи букви.
  • 170 бахаххахахахахахха

    11 2 Отговор
    Министерството на лъжите,как хубаво звучи...Вземете се гръмнете!На мой приятел синът му с "Модерна" два дена след фъксината парализиран,не иска да живее,прави опити за самоубийство...Брат му на баща му с Астра З,почива,лека му пръст,няма и седмица след убождането.И от кво са починали тези хора?Ей така,внезапно?Както и много такива случаи в целия свят.Плюете си срещу суратите,некадърници!
  • 171 реалист

    10 2 Отговор
    Не е вярно познавам двама починали от ваксината.
  • 172 бамбам

    11 2 Отговор
    Доказано-МЗ лъже.Трябва да се закрие.Както лъже за броя ковидясали,позитивни,починали от китайската кашлица.За какво иде реч?Шайка корумпирани "лекари" + журналисти такива управляват държавата.Няма да стане тази.Лъжите са до едно време.Накрая айната винаги изплуват отгоре.
  • 173 Ваксиниран1403

    2 9 Отговор

    До коментар #154 от "та къде намалява":

    В 68 милионна Великобритания в най-лошите си дни след полета на 2021 когато се ваксинираха масово имаха по около 380 починали, а ние дето сме 6.5 милиона ето и днес имаме 161 починали. С Израел изобщо не можем и да помислим да се сравняваме средните дневни жертви на вируса при тях последните седем е едноцифрно число нищо че имат десетки хиляди регистрирани заразили се всеки ден. Но те бяха “прости” и се ваксинираха, а ние сме “хитри” и не щем защото се пазим от “страшните” ваксини. Ами плащаме си за “хитростта” си и ще продължим да го правим, а казано честно явно си го и заслужаваме като общество.

    Коментиран от #175

  • 174 гост

    4 2 Отговор
    това кара здравомислещите хора да странят от ваксините, дори и да са имали намерение да се ваксинират. ето, аз чаках на новавакс ваксината, която е истинска ваксина произведена по конвенционален начин, но нашите умници казаха, че не са поръчвали и няма да поръчват от нея.
  • 175 провинциалист

    4 2 Отговор

    До коментар #173 от "Ваксиниран1403":

    Вече може да идеш да се боцнеш в Труция - пише го в новината "Чужденците могат да се ваксинират в Турция" отпреди 4 дни.

    Коментиран от #179

  • 176 Полза не може да има

    6 2 Отговор

    До коментар #166 от "ползата":

    За сметка на починали от ваксината! Недопустимо! Нечовешко! Канибали ли сте!?
  • 177 Абсурд

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Няма":

    Няма как да се открие нещо, ако същото това нещо не се търси. Аналогично е и, че няма как да бъде доказано, че една смърт е причинена или е в резултат от нещо, ако такива доказателства не се търсят, а също и когато не търсещите не искат да намерят търсеното. Така, че - много приказки на пазара, то е ясно, че ядем колците, а доматито ги хвърляме на боклука.
  • 178 Ваксиниран1403

    4 3 Отговор

    До коментар #157 от "Госあ":

    При тях е 16% увеличеното за 2021 спрямо 2019 когато изобщо го нямаше пандемия. При нас аналогичното увеличение е 38%.При това и това сравнение не е обективно защото не можем да сравним разпространението на вируса в Великобритания с нейната гъстота на селение и интензитет на международно пътуване с това в нашата страна и въпреки това те са в пъти с по-малко увеличение на общата си смъртност.

    Коментиран от #181, #183

  • 179 Ваксиниран1403

    3 8 Отговор

    До коментар #175 от "провинциалист":

    Може без да плащам за ваксината, когато ходих септември и си сложих трета доза си платих и нея и за поставянето и.Ако тук се забавят с одобрението на адаптираните ваксини отново бих го направил без значение дали ще трябва да си платя или не за ваксината.

    Коментиран от #182

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Госあ

    4 2 Отговор

    До коментар #178 от "Ваксиниран1403":

    При нас е 20% спрямо 2019 също. И хайде да не започваме с тези локуми за гъстота на население и т.н. В Южна Корея и Токио да не мислиш, че се ширят много ? Я сега сравни Токио и Берлин. Моля ни се. Нали разбра, че Токио върнаха 140 млн дози файзер ? Нещо виалките не пасвали на иглите им 😂 Сега да ти кажа за японците, когато имаха криза с ориза и тръгнаха да внасят от Тайван, техните “приятелчета” от сащ им бяха казали че те ще им доставят. От Токио им отвърнали, че предвид дългият път и качеството на ориза на което държат са съгласни, ако им го доставят в хладилни танкери на същата цена 😂 Това във връзка с иглите и виалките. Учтиви са 😉
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Госあ

    0 4 Отговор

    До коментар #178 от "Ваксиниран1403":

    Не, не са в пъти. Разликата е несигнификантна.
  • 184 Рошко

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "не думай":

    Тве влизат в графа ковид бре, какво да ти доказва крадец например дето вика дръжте крадеца
  • 185 Ваксиниран1403

    5 7 Отговор

    До коментар #167 от "дали":

    Първо го няма във ваксините. Второ това доколко е опасен или не по принцип дори няма единно мнение. Провеждат се проучвания които все още не са доказали нищо по убедителен начин. Така или иначе това няма никакво значение защото той е част от ваксините само според теориите от социалните мрежи.Думата нано и графен са синоними само в социалните мрежи и никъде другаде, но то няма как да го разбере някой които съществува в информационния балон на социалната мрежа

    Коментиран от #192, #194, #228

  • 186 Не съм против ваксините,

    5 3 Отговор
    Но те пък нали могат нещо да докажат.
    Имаше една приказка.
    Като знам какъв съм програмист, затова не ходя и на доктор.
    Влизаш си в болница за изследвания, умират те и никой не знае от какво и защо.
    Така са и политици и общински работници, абе мани, мани. Всичко е през пръсти.
    Ден да мине, друг да дойде. Заплатата да си тече. Малка е, ще се офлянкваме, ама това е положението.
    БЪЛГАРИЯ.
  • 187 Да бе, да

    13 2 Отговор
    Приятелят ми си замина на следващия ден след първа игла. На 39 години, млад, здрав, прав. Без заболявания, непушач, без да злоупотребява с алкохол. Диагнозата - инфаркт. Не, не е от ваксината, разбира се.
    Остави две малки деца.
  • 188 ХАЙДЕ, БЕ!

    6 3 Отговор
    Направо повярвах!
  • 189 Дилдо

    12 2 Отговор
    Има починали ваксинирани, но ги крият, познавам петима души починали след ваксина и си бяха здрави. Искат да дискредитират Мангъра, но няма да им се получи на Сербезова и останалите "лекари"
  • 190 Стоян Хлебаров

    3 2 Отговор
    "Официално: В България няма нито един случай на ПРИЗНАТ ЗА ДОКАЗАНА смърт от ваксина срещу COVID-19Официално: В България няма нито един случай на доказана смърт от ваксина срещу COVID-19"!? ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СЕ ГОРДЕЯТ,ЧЕ СА ШУМКАРИ,КОИТО НИКОГА НИЩО НЕ ПРИЗНАВАТ...А ВИНАТА Я ПОЕМАТ С МЕЗЕ...
  • 191 Ваксиниран1403

    4 2 Отговор

    До коментар #161 от "Госあ":

    Астра зенека е най–неуспешната ваксина в всяко едно отношение. Точно тя е причина за голяма част от скептицизма към ваксините за ковид по принцип. При нея са най-многото странични ефекти включително и тежки. За това има официална европейска статистика. Тя е с най-ниската ефективност това се доказва не само от клиничните изпитания, а и от данните от реалното приложение и статистическите данни. Дори при нас това е видимо от портала с отворените данни за заразили се ваксинирани. При тази ваксина случаите са в пъти повече като процент от всички ваксинирани с тази ваксина спрямо аналогичните проценти при другите видове ваксини. Не случайно почети всички европейски страни се отказаха от тази ваксина напълно. Това е много компромисна ваксина с значение само за развиващите се страни при които другите ваксини е трудно да бъдат използвани, а и те са прекалено скъпи за тях.

    Коментиран от #195

  • 192 Офффф

    6 6 Отговор

    До коментар #185 от "Ваксиниран1403":

    Какви социални мрежи те гонят пък теб? Колко световно известни професори доказаха наличието на графена във ваксините. На конференции в Италия двама професори говореха за наличието на опасни компоненти, включително и графен. В Берлин на друга конференция също известни професори говореха за графена във ваксините и до какво състояние води.... Това ли са социални мрежи? Откривателят на Хив вируса на Спин и нобелов лауреат също говори за опасността на тези ваксини, изобретателят на ПНК технологията също.... И още много други... Има толкова видеа в нета, където те говорят. Включително и вицепрезидента на Файзера. Това да не ти е някой написала нещо в социалната мрежа и хоп.... Ти го гледаш и чуваш какво говори.....

    Коментиран от #197

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 провинциалист

    2 6 Отговор

    До коментар #185 от "Ваксиниран1403":

    "Второ това доколко е опасен или не по принцип дори няма единно мнение. Провеждат се проучвания които все още не са доказали нищо по убедителен начин." - е това точно за ковидните вакси важи.
  • 195 Оле, оле

    8 2 Отговор

    До коментар #191 от "Ваксиниран1403":

    Или си голям наивник, или голям г@упак! Средно положение няма!
    Европейските страни се били отказали ха ха ха ама те много независими тия европейски страни бре:))))
  • 196 ген. Вазов

    6 1 Отговор
    Някой хора като застанат на трибуната в НС, изведнъж стават съвсем различни от това което са били преди да стъпят там. Да не им промиват мозъка преди да стъпят там???? Глупост след глупост, доказано невежество. Като дойде края само не знам през коя тръба ще бягат, като Кадафи. А края идва .....тик...так............ прошка.....няма да има тоя път!
  • 197 Ваксиниран1403

    6 6 Отговор

    До коментар #192 от "Офффф":

    Това, че гледаш видео с някой които казва нещо, не доказателство, че той го е казал. Отдавна има софтуери които много успешно с справят с манипулирането на видеото и прехваля не на думите на друг човек върху лицето на говорещия. Още преди години имаше доста нашумели случаи с такива клипове на Обама. Без специална експертиза доказваща автентичност всяко видео трябва да се подлага под съмнение. Колкото до въпроса на кога да вярвам отговора е много пост на никои. Съмнявай се в изказванията на всеки, и си търси сам доказателствата за всичко без да приемаш нищо на доверие само защото някои го е казал.Специалисти има, но те си служат с аргументи и могат да защитят своите изказвания, а ако не могат дори и да са специалисти значи просто спекулират и правят самореклама и пропаганда.
  • 198 filo

    3 16 Отговор
    От ваксина няма, но от короната 32000 души. Кое е по-добре, ваксина или ковчега.
  • 199 Копипасте

    12 2 Отговор
    Едно квадратче в таблицата на Менделеев обозначено с латинската буква "С" и значи карбон на латински, въглерод на български, а т.нар. графен е вид въглерод както и диаманта, графита от моливите ....! И в коментара се играе по Шекспир : "Много шум за нищо"! Другите съставки са по-интересни от графена, колеги! Американската агенция по храните и лекарствата е осъдена от американски съд да публикува цялата информация подадена от Файзер, Модерна и прочее за да получат продуктите им форсмажорно разрешение за прилагане СЕГА, а не след 50 години! Въпроса с главно В е какво толкова ТАЙНО има в документацията, та да не се публикува?! Патентни права и/или още нещо?!
  • 200 5577

    15 4 Отговор
    Дайте статистика колко са смъртните случаи след ваксинация от инфаркт инсулт и тромбози че много стана. Това е геноцiд дължащ се на неинформираност. МОЛЯ ВИ ИНФОРМИРАЙТЕ НИ.

    Коментиран от #205

  • 201 filo

    12 2 Отговор
    Всички лъжат, освен Мангъров и няколко платени подлоги с различни никове, до един ваксинирани.
  • 202 А кой

    4 2 Отговор
    го изследва? В сила е песента "Затворено е моето пиано днес за теб,
    но ме боли, това не крия. Боли ме, че банален е този твой куплет, но как да го изтрия, но как да го изтрия , но как да го изтрия-не знам."
  • 203 1234

    16 3 Отговор
    На мой приятел маика му на третият ден след втората доза си отиде, да, сзо забранява да се пише че е от вакс.
  • 204 Ха ха ха

    12 3 Отговор
    Официално, да сте чували за осъден корумпиран адвокат, съдия, депутат. Няма НАЛИ? :)))
  • 205 Еми кьорав ли си

    6 4 Отговор

    До коментар #200 от "5577":

    Не четеш ли преди да коментираш? Случаите са нула.

    Коментиран от #208, #215

  • 206 ка да има

    7 2 Отговор
    Е то и изследвания за причинителите на смъртта няма , та така де.
  • 207 ха ха

    8 2 Отговор
    по-нагло от най- наглите
  • 208 5577

    8 2 Отговор

    До коментар #205 от "Еми кьорав ли си":

    Моите познати минаха пръстите на едната ръка. Моля за информация.
  • 209 Entropa 2009

    9 2 Отговор
    То и официално сме в Европа , но сме на дъното и неговия клекнал нужник с политиките, които от 30 години водят зависимите ни политици!
  • 210 Азззззз

    3 2 Отговор

    До коментар #21 от "Потресен":

    А защо няма нито един служител на голяма верига да се е тръшнал?
  • 211 Тони

    8 2 Отговор
    Нека да ни кажат и как доказват смърт от Ко вид ??? По очите ли по цвят ли ?? Нека да покажат Един умрял конкретно от този вирус !!?? Каква е методиката
  • 212 Защо

    9 2 Отговор
    едни и същи автори в този сайт прокламират единствено и само лъжи. А от настоящата министърка на здравеопазването по-голяма далавераджийка няма.
  • 213 Аха, значи

    8 2 Отговор
    само в чужбина има много такива доказани случай и забранени за ползване ваксини !
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Ха ха ха ха ха

    7 2 Отговор

    До коментар #205 от "Еми кьорав ли си":

    Кой ти каза, че случаите са нула? Или се информира току що от горната статия? Ха ха ха ха браво, много си информиран :)) сега вече много знаеш.
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 дидо

    9 1 Отговор
    интересно...какво е за нашите лекари доказателство за смърт от ваксина...могат ли да отговорят на този въпрос ?
  • 218 Нина

    11 1 Отговор
    Моя близка почина на седмия ден след ваксинация.Преди това си беше здрава и права. Естествено, че "няма да има нито един доказан случай на починал след ваксинация", нали това е директивата! Какви здравни специалисти сте, поне си мълчете, за да не лъжете народа! Не ви е срам!
  • 219 ivan

    6 2 Отговор
    пълни лъжи,откакто се разбра ,4е са умрели над 720 двоино ваксинирани,а тези с 1 доза или които са с 2 дози ,но не са минали 15дена от втората доза се водят неваксинирани,не се знаят колко са, няма такива небивалици има поне 2 слу4ея на млади хора под 30г по4инали малко след ваксинирането,трябва да се направи ка4ествена аутопсия вси4ко 6те излезе
  • 220 ТОЧКАТА

    9 2 Отговор
    ВРЪТКАТА в изречението е сричката,,.....от....,,, ,защото е ,,прието,,, да се умира ,,....СЪС....,,,ТОВА е и последствието от ,,,доброволният ОТКАЗ ,на ,,информираното съгласие,,.....ЦЕЛТА Е ДА НЕ МОЖЕШ!!!!!!!да осъдиш корпорацията!!!!!!!!!ОНАЗИ,дето ,,работи,, ДИРЕКТНО С ЕСъто....!!!!НЕ С НЕКВИ ПЛЮНКИ ,като...държавици,камо ли с ХОРА!!!!Същата на която договорът с ЕСъто ....НЕЕ ЗА ПОКАЗВАНЕ И Е ПОЧЕРНЕН НА 96%.......
  • 221 Санчо

    7 0 Отговор
    Няма доказани е различно от няма изобщо! Ако се знае,че ваксината предизвиква тромбози или миокардит, или инсулт и пациент почива в кратко време след поставяне на доза от какво е умрял?Прави ли се аутопсия,за да се знае?Скрил си щраусът главата в пясъка и мислил,че не се вижда!
  • 222 Ами

    4 0 Отговор
    Хората не умират от ковид, хората умират с ковид.
    Хората не умират от ваксината, хората умират с ваксината.
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 а неофициално

    1 0 Отговор
    ви заразяват с наксини за да разпространяват по лесно вируса
  • 225 ако кажат 80 %

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Коко":

    и ще повярваме ама си гледаме 50 чите как изчезват за ден за храна щот за друго пари нямаме
  • 226 Ал Тъпоне

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Няма":

    Не са виновни ваксините за това. Нито тези за Ковид. Нито някои други. Ако ваксините са виновни за нещо, то това е само за по-малкото работа на погребалните агенции и много по-малко инвалиди от болести, за които населението се е ваксинирало. Липсата на нашите сънароници обаче е явна и неоспорима и е качествен индикатор за калпавата държавна политика, като цяло и сега се търси виновник изкупителна жертва за това. В тези времена неодушевен премет, като ваксините е много удобен за тази цел, но не става. Н естава да обвиним и само ГЕРБ и лидерът им, но те са част от цялата картинка и то доста голяма част.
  • 227 Логика

    5 0 Отговор
    То няма и нито един доказан случай на корупция, поне във "високите етажи на властта", но това не значи, че няма ...
  • 228 wdws

    2 0 Отговор

    До коментар #185 от "Ваксиниран1403":

    Дали има или няма графеин няма да говоря, тъй като не знам. Но мога да ти потвърдя на 100%, че определено не е никак полезен (както и всякакви други наночастици, които могат спокойно да преминават през повечето защитни облекла и дс влизат в организма). Ако не ми вярваш отиди на сайт на химически доставчик и прочети MSDS-а на графеини, въглеродни нанотубички или фуларени.
  • 229 хитлер

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "ТаУмВзе":

    Да бяха пукнали и двамата с математика .
  • 230 Георги Ненов

    0 0 Отговор
    Стига глупости
  • 231 Хайл

    2 0 Отговор
    Сигурно съседката умря преди ваксината...СЪД ЗА БЪЛГАРСКИЯ "ЛЕКАРСКИ" СЪЮЗ
  • 232 Флипп

    1 0 Отговор
    Е те производителите им наринали яките милиони как да има. Вижте във VAERS какво става, Австралия започна да изплаща компенсации на осакатени и убити от ваксата, тук цветя и рози...
  • 233 Хихата

    1 0 Отговор
    Ама то и лекарски грешки няма вече доказани у нас. Изпариха се яко дим с появата на Ковид-а. Много удобен тоз вирус, бе!
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Александър

    0 0 Отговор
    Нека изясним нещо. В ЕС официално според базата данни Eudra Vigilance към 15.01.2022 са умрели 37927 човека от експерименталните бъркочи. Не само това, а има над 3.39 милиона доклади за увреждания от инжекциите срещу къвид. Колко хора от ЕС са "ваксинирани"? Урсула от ЕК каза, че са около 250 милиона и остават 150 милиона, които не са.

    250 000 000 : 37927 = 6591.61. Тоест, по официални данни от институция на ЕС, на всеки 6591.6 човека, 1 умира директно заради инжекциите срещу коби 19.

    На 08.01.2022 премиерът Киро каза, че 2 000 000 българи са “ваксинирани”. Ако това е вярно, и кУрелацията се запази, тоест ако българите умират в същия процент както останалите граждани на държави-членки на ЕС,

    = 2 000 000 : 6591.6 = 303.41 българи, които са умрели директно заради инжекциите срещу коби 19.

    По данни от МЗ на България (този сайт не ми дава да покажа линка със статистиката):



    към 15.01.2022, 875 човека са били с инжекции срещу къвид 19 и са умрели. Имайки предвид, че тези хора са умрели месеци след тези инжекции, аз твърдя, че те са умрели заради “фъксините” срещу коби 19.

    Мога ли да докажа това на 100%? Не мога. Може ли МЗ на България да опровергае това на 100%? Не може. Причината е, че не са извършени аутопсии на тези починали хора.

    Обаче в Германия резултатите от извършените патологични доклади на докторите Sucharit Bhakdi и Arne Burkhardt сочат, че от 15 “фъксинирани” умрели хора, 14 от тях са умрели директно от инжекцията срещу ко
  • 237 Александър

    0 0 Отговор
    Обаче в Германия резултатите от извършените патологични доклади на докторите Sucharit Bhakdi и Arne Burkhardt сочат, че от 15 “фъксинирани” умрели хора, 14 от тях са умрели директно от инжекцията срещу коби 19. Това е 93% смъртност!

    93% от 875 умрели инжектирани българи = 813.75 българи, които са умрели директно от експерименталните течности срещу коби 19.

    Напомням, че докладът Lazarus показа, че под 1% от случаите се докладват що касае негативни реакции от ваксините. Тоест случаите на хора увредени и/или умрели от “фъксините” срещу коби може да са до 100 ПЪТИ повече. Според статистици, нивата на поддокладване са между 5 и 41 пъти.

    Следователно, докато някоя институция в БГ не обори тези резултати от Германия, а за да го направи трябва да се извършват аутопсии, те остават.

    Отново, ПОНЕ 303.41 или 813.75 българи са умрели директно от експерименталните течности срещу коби 19.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове