Last news in Fakti

23 Януари, 2022 21:19 3 078 124

Ген. Атанасов: Русия е арогантна, казва ни едва ли не да напуснем НАТО

  • генерал атанас атанасов-
  • нато-
  • русия-
  • украйна-
  • северна македония

ВМРО-тата от двете страни на границата имат големи заслуги за това отношенията между България и Северна Македония да не са на добро ниво

Ген. Атанасов: Русия е арогантна, казва ни едва ли не да напуснем НАТО - 1
Снимка: БГНЕС

"Струпването на огромни военни части по границата с Украйна, дрънкането на оръжия и ескалацията на напрежението създават рискове, включително и за българската национална сигурност".

Това заяви пред БНТ председателят на комисията по отбрана и депутат от "Демократична България" Атанас Атанасов.

"Като лоялен член на НАТО би следвало да разчитаме на алианса и, разбира се, да изпълняваме своите съюзнически задължения, това подчертавам дебело. По-голям е проблемът с Русия", каза той.

Според Атанасов поведението на страната е арогантно и тя едва ли не казва на България и Румъния да напуснат НАТО. Ние сме суверенни държави, взели решения да членуват в международни организации, за които считаме, че са гаранти за нашата национална сигурност, категоричен е депутатът.

"Важно е българските институции да реагират своевременно. Както в петък отговори кратичко министър-председателят от името на управляващата коалиция", заяви той.

Не смята, че този въпрос трябва да се обсъжда на КСНС, защото според Конституцията Министерският съвет е този, който отговаря за обществения ред и сигурност в страната.

"Искам да припомня, някои явно са забравили, че по закон към МС съществува Съвет по сигурността. Това е органът, който оперативно трябва да наблюдава всички рискове за националната сигурност и да докладва на министър-председателя", каза Атанасов.

Още при служебното правителство Атанас Атанасов е предупредил премиера Янев, че Съветът по сигурността не е добре окомплектован кадрово и трябва да започне да функционира на първо място като аналитично звено.

"По отношение на Македония трябва да сме много внимателни. От една страна ние имаме интерес Западните Балкани да бъдат приобщени към ЕС, от друга страна българското обществено мнение очаква от институциите да настояват пред Македония да бъдат зачитани българските национални интереси и да се спазва договорът, който е подписан", коментира депутатът.

"Да бързаме бавно по тази тема, за да можем да си изчистим отношенията с РСМ. ВМРО-тата от двете страни на границата имат големи заслуги за това отношенията между двете страни да не са на добро ниво и това поведение обслужва интересите на Сърбия и в някакъв смисъл на Русия, които не желаят да има пълна интеграция на Западните Балкани в ЕС", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Масква

    109 18 Отговор
    Скоро ще ни посрещате на Орлов мост.

    Коментиран от #12

  • 2 Последния Софиянец

    126 12 Отговор
    Не на нас ,а на НАТО.Ние сме територия под окупацията на чужди контингенти.
  • 3 Щом

    36 2 Отговор
    така го разчиташ ?!
  • 4 Вицето Илияна

    13 70 Отговор
    Паднах на колене пред руският поп Киро милиционера от КГБ да му целувам ръка. Сега и други работи ще му целувам.
  • 5 BOBO

    115 13 Отговор
    АТАНАСОВ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА БЯГАТ НА ДАЛЕЧЕ, РАЗБРАЛИ ИЗРОД
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Да бе

    69 3 Отговор
    България е суверенна държава, но има разни алианси, ковид райхове, газ кранчета и пр. Все едно да кажем на Китай да спре PCR тестовете, правени в час по трудово...
  • 9 ТаУмВзе

    76 3 Отговор
    Това уж генералче, колко пъти има Боя? Щото пагончето е ДС, докато Хранилката е все още.
  • 10 Хайде

    90 4 Отговор
    Настъпеният жабок, ако има желание може да воюва в Украйна, там събират всякаква измет, може да им трябват и велики вождове
  • 11 Още един

    102 11 Отговор
    натовски"генерал".Не Атанасов,не Русия ви казва.Българския народ ви казва-вън нато от България.Вън амерските мекерета.Винаги с Русия,никога против!

    Коментиран от #15, #45

  • 12 бай Иван

    3 25 Отговор

    До коментар #1 от "Масква":

    Със минохвъргачки!
  • 13 Смешник

    86 7 Отговор
    Русия не е споменала къде да участва и къде не България,Русия каза:НАТО обирайте си крушите от България и Румъния и стойте по далеч от Русия.Аман от продажници и хора които смятат българския народ за олигофрени.Ще дойде ред да се сбъднат прогнозите на Славка Севрюкова ,а именно продажните политици след 1989 да влезнат в затвора и този ако е жив ще е един от тях.Най мръсното ченге беше,слухтеше като диво прасе в картофена нива за действа против Съветския съюз,а сега стана голям натовец.
  • 14 Атанасов

    49 4 Отговор
    Докато ние си чешим езиците тука...някъде в северно море ,северния ледовит океан, Баренцово море, край бреговете на Русия, Уса и У.к, . ..щъкат подводници на USA,Нато и Русия ...къркат дешифратори, радари..следят се един друг
    ..тези мъже там не искат война .
    ...та това беше от филмите ...не подскачайте като петли., Да не.ни подпалите чергата за пости сказки !
  • 15 Тупана

    56 14 Отговор

    До коментар #11 от "Още един":

    Кой си ти бе кияк,да говориш от името на народа?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Всичко

    54 4 Отговор
    България няма никакви проблеми с националната сигурност, освен тези, които си създаваме със собствената си тъпотия.
  • 18 Бай Ганьо

    58 5 Отговор
    Картонения измислен генерал се из.ходи по темата.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    63 6 Отговор
    Льо пти Женераль, никой нищо не е казвал на България!
    Лавров каза на краварите да си обират крушите, не на нас да ги гоним.
    Схващаш ли разликата?
  • 21 ПараШут

    54 2 Отговор
    Горкичкият, много се напъва да оправдае хонорарите си от козяк. Сложете за него една по-ниска катедра , за да изглежда малко по-мъжествено това генералче, едвам стига микрофоните завалията, руснаците как да го вземат насериозно ?!
  • 22 Антихристи

    18 1 Отговор
    Въртележки
    Дай на мен ето ти на теб
    Експериментални мишки и дръвчета, а печалбата прибира някой друг.
    Танцуващите мечки са отдавна прибрани, а сега ви хората се превърнахте в тяхна заместители на различни клановве
    Може би някои друг да го е казал това и преди мен, извинявам се ако се повтарям
  • 23 Но кой струпва военни части

    40 5 Отговор
    по границата между Украйна и Русия?? Преди всичко Украйна - тя влачи там всички донесени от запад и намерени в резерва оръжия. Води войници от своите и чужди помощници, стреля по донецк и луганск. А за НАТО е по-добре да напусне местата, които е окупирало.
  • 24 Този много наперен.

    36 4 Отговор
    Едва се подава над трибуната!Да го питам:колко ракети са му нужни за да му секне ентусиазма?Според мен 1.Само че аз съм историк макар любител и мога да му кажа да вземе да чете малко за западните "велики" държани за последните 4 века колко войни са започнали по целият свят.А любимите на много ФАЩ независимо от протеста на хаитяните след допитване и представяне на този документ все едно са анексирани от ФАЩ.А за руският ботуш дето где влезе не излизал мога да го уверя че същото но в много по голям мащаб важи за западняците включително ФАЩ.Чао.
  • 25 Странно

    29 4 Отговор
    От маса време ,ми надуват главата с незнамколко си руски войски ,еди къде си ,а няма нито една снимка,дори и сателитна,да ги скивам.

    Коментиран от #100

  • 26 Адвокат

    35 5 Отговор
    Атанасов, вземай самолета отсега, че скоро ще се борите за място на колесника! Старите ви ДС картончета не са индулгенции, тия не ги признават, да знаеш!
  • 27 БРАКОРАЗВОДНИЯ ГЕНЕРАЛ

    28 1 Отговор
    като какъв се изказва по въпроси, които са далеч над нивото на неговите компетенции
  • 28 Отвратен

    35 2 Отговор
    Има нещо много сбъркано в нашата държава! Щом на такива като това хипофизно джудже,доносник се дава трибуна да се изказва и да бъде депутат.
  • 29 КОНТРАТА

    26 4 Отговор
    Седерастчета, а Република България не е ли аргонтна да подписва разни декларации в ослуга, на западните империалисти в които се настоява,, Руската армия" да напусне суверена руска територия, била тя и в непосредствена близост до границата на Киевска Русия?
  • 30 Ювиги Хана

    31 3 Отговор
    ДБ слугите на Сорос на територията на РБ!
  • 31 Българин

    36 4 Отговор
    Защо ли всички соросоиди и евроатлантици са "бивши" комуняги или сътрудници на ДС (този също) и защо ли ама никак не им вярвам.

    Защо ли хора които преди ни повтаряха постоянно че "дружбата ни със СССР е като слънцето и въздуха" сега ни убеждават "членството ни в НАТО е жизнено важно за България".

    За такива хора като този плужек най-важното в скапания му живот е да се подмазва на текущите ни господари - ако дойдат руснаците той ще е от първите които ще ги посрещат с цветя.

    Гнус ме е от такива
  • 32 източна ромелия

    35 2 Отговор
    Ами едно време кой пита Народа , дали България да влезе в Нато и ЕС
  • 33 Васил Левски

    32 5 Отговор
    По арогантно и нагло няма от това да даваш наклон на Русия освободителкатата на българите, освободителката която пази руските граждани от фашистите в Републикаин Донецк и Луганск!
  • 34 Съдията Дред

    29 1 Отговор
    Каквото повикало такова се обадило Атанасов Пед.Ерасов!
  • 35 В.В.П.

    28 1 Отговор
    Мастийката, Танас,е лоша като бати Путин ,Едва ли не!. НАТО,да се маха от България!..
  • 36 Професора

    31 1 Отговор
    Се изредиха от тази трибуна сите сороси бг.
    майцепродавци да се оплакват от Русия!
  • 37 питащ

    29 2 Отговор
    То бива злобно и некомпетентно същество, но ти си върха. Не се озова на ръководен пост и не можеш да се примириш. Дали българите искат натовски войници, дрогирани и неадекватни да се мотаят в България и да влизат произволно в производствени обекти. Отиди и го кажи това твое твърдение на хората от цеха където се намъкнаха натовците.
  • 38 Арогантни

    22 0 Отговор
    Са Бг политиците продажници

    Коментиран от #41

  • 39 САТЪРА НА ХАНА

    30 5 Отговор
    КАЖЕТЕ КАКВО ЗАСЛУЖАВА ЧОВЕК, КОЙТО ДАДЕ НА ЦРУ СПИСЪЦИТЕ СЪС СПЯЩИТЕ И ДВОЙНИТЕ АГЕНТИ НА ДАНС ???? .... СРЕД КОИТО ИМАШЕ И ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ .... ЦЯЛАТА БГ АГЕНТУРА Я ДАДЕ

    Коментиран от #52

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Шадола

    24 0 Отговор

    До коментар #38 от "Арогантни":

    Не са политици, а таргаши, идват глад и си тръгват сити така 32 години!
  • 42 Ха ха ха ха ха

    30 2 Отговор
    Насе, на теб Русия нищо не ти е казала! Русия разговаря с господаря ти!
  • 43 голем курнас си

    32 3 Отговор
    Вие арогантни ли бяхте , като ни казахте да " влезем " в НАТО , без да ни питате искаме ли . Що се репчиш бе жуже гномско ?

    Коментиран от #54, #56

  • 44 НЕМА ЛОШО

    29 3 Отговор
    Ген. Атанасов: Русия е арогантна, казва ни едва ли не да напуснем НАТО................АЗ БИХ ПРЕДПОЧЕЛ ..............НАТО ДА НИ НАПУСНЕ, РАЗБРА ЛИ ГНОМЧЕ ...........!!!
  • 45 "Винаги

    16 3 Отговор

    До коментар #11 от "Още един":

    с Германия и никога против Русия"-така го помни историята този израз,няма нужда от "натъкмяване" според вятъра
  • 46 НИМРОД

    29 2 Отговор
    Абе помак,
    Кой разговаря с теб и кой те кара да напускаш НАТО.
    НАТО ще напусне теб и ще се превърнем в това в което сме в действителност - В НИЧИЯ ЗЕМЯ

    ВЪПРОСА Е КАК ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ САЩ И РУСИЯ.
    В това договаряне теб никой не те смята за човек.
    АНАДЪМО
  • 47 аааа

    19 0 Отговор
    Остави я ти Русията. Кажи кога ще разследваш Бойко и мафията.
  • 48 ХАН КРУМ

    18 2 Отговор
    запетайкин, по –скромничко,по –внимателно.много приличаш на активните борци от1945г.та чакахте радев да бутне борисов, и да почнете да се пъчите по трибуните и студията.и на протестите обикаляхте по периферията в тъмното.следващите ,които изхвърчат сте вие и бсп. защото сте нечистоплътници.къде са ви законопроектите ,нали бяха готови или пак се криете като мишоци,някой друг да я свърши и вие да се тупате по коремите.
  • 49 gggw

    25 3 Отговор
    нищо не ти казва Русия на тебе. разговорът е между Русия и САЩ. Кой те бута, та се клатиш?
  • 50 Pub Bul

    20 4 Отговор
    Айде да не забравяме че съвременна България която познаваме сега е построена от СССР и това което са оставили дедите ни преди това.
    Модерна България, която виждаме сега е отново част от СССР, останки от нашите деди, обаче с изхвърлени кенчета от празна бира, кутиени цигари и спукани гуми по пътищата преминаващи от по често през E80 и Е 79
  • 51 Ами той,Левски

    10 12 Отговор
    беше казал едно друго нещо май-"който ни освободи,той и ще ни пороби...

    Коментиран от #60, #62, #101

  • 52 Заслужава

    18 2 Отговор

    До коментар #39 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Разстрел без съд и присъда.
  • 53 gggw

    23 5 Отговор
    тоя атанасов е чист фашист.. така че, очаквано... той, заедно с още двама фашиста са идеолозите на дбто

    Коментиран от #57

  • 54 Професора

    9 21 Отговор

    До коментар #43 от "голем курнас си":

    Още по-арогантни бяха тези, които ни вкараха във ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, без да питат.

    Коментиран от #65, #67, #68

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Хак ни е

    17 2 Отговор

    До коментар #43 от "голем курнас си":

    През предходната 2021г. можа три пъти да има избори, а за влизането ни в НиТо и ЕйСи– ни референдум, ни нищо. Решил си някой някакъв такъв, че България трябва да е член/ка на нещо някакакво си такова. Само на Мончо Пасчо и на тия дето окрадоха евросредствата (и продължават) им дойде дюшеш.

    Коментиран от #66

  • 57 ИСТИНАТА

    4 17 Отговор

    До коментар #53 от "gggw":

    Фашист е КГБ комуниста Путин.
    Пожизнен президент,
    като фюрера на Райха.
  • 58 Дедо Киро

    17 1 Отговор
    Айде стига с тоя " генерал" Атанасов бе тикви!! Не проумяхте ли че той отдавна е само ГРАЖДАНИНЪТ Атанасов?? Дори Чекмеджето, който също е генерал не се афишира така!! Срам и позор!!
  • 59 В.В.П.

    19 2 Отговор
    Какъв генерал е тоз пигмей .?.От кои войски.?.Има ли токчета и жартиери ?.Селски,дребен бек .Аййй,къш!
  • 60 Професора

    17 2 Отговор

    До коментар #51 от "Ами той,Левски":

    Това спорд кого според оня смешника Плевнелиев офшорния президен!
  • 61 Млад и страстен

    10 0 Отговор
    Аз ако бях част от някоя друга страна отдавна нямаше да съм в България!
  • 62 Вътрешни войски 1985

    12 3 Отговор

    До коментар #51 от "Ами той,Левски":

    Ми да си бяхте седели под турско, доста жалите за робството напоследък чак редактирахте,, Под Игото " да не убитите турците!
  • 63 Селянчето

    8 0 Отговор
    Защо силните си мислят, че могат да газят където си поискат, накрая всички си плащат за греховете.
  • 64 Не мога да разбера???

    17 1 Отговор
    Как най големите комунисти от близкото минало. Станаха най големите американофили и натовски подлоги..😜
  • 65 Беновска пита

    16 3 Отговор

    До коментар #54 от "Професора":

    Ало, "професора"!! Значи признаваш,че сме били ПРИНУДЕНИ от САЩ да влезем в НАТО?? Схващаш ли какви ги дрънкаш бе тикво?? Само питам!!

    Коментиран от #72

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Антитрол

    17 3 Отговор

    До коментар #54 от "Професора":

    Е каква е разликата - нали ужким свалихме лошите комунисти и настана американска демокрация, ужким ще се зачита волята на народа, правото на самоопределение и други глупости за наивници.

    Май само сменихме едните тирани с други - само че предните построиха всичко които виждаш в България а сегашните успяха повечето да го разрушат и да ни направят по-бедни и от някои африкански държави.

    Защо ли след като ужким сме демокрация толкова ги е страх да направят референдум за НАТО.

    Коментиран от #74

  • 68 Професора

    13 4 Отговор

    До коментар #54 от "Професора":

    То поне Варшавския договор ни пазеше напосредствено при вс опасност, а член 6ти за вазимна помощ на НАТО се активизира до 90 дни. За не просветените 90 дни ще умуват дали да пратят помощ от НАТО.

    Коментиран от #84

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Мутрите вън!

    6 1 Отговор
    Хей милиционер каква сигурност!?
    Трябва ни отбрана от всички държави по земното кълбо, а не сигурност!
  • 71 IVAN

    10 3 Отговор
    ТОЯ НЕ СЕ НАСИТИ НА НАРОДНИТЕ ПАРИ. НАС КОЙ НИ ПИТАЛ ДАЛИ ИСКАМЕ НАТО,ГЛАВОК ТАКЪВ. НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА УЧАСТВАМЕ ЗА СМЕТКА НА САЩ ИНТЕРЕСИ.НЕ ИСКАМЕ ВОЙСКИ ТУК

    Коментиран от #76

  • 72 Българин

    8 13 Отговор

    До коментар #65 от "Беновска пита":

    Мен никой не ме е питал но съм доволен от ЕС и НАТО!
    Ако не бяха те, руския ботуш щеше да ни прегази , както след 9.9.1944г.
    И щяха да направят "референдум", както в Крим!
    Защо терористът Путин не направи референдума,
    преди да окупира Крим?
    Защото е гаден комунист и кагебист, нали?

    Коментиран от #112

  • 73 Кашикът,

    9 3 Отговор
    Аз не съм лоялен член на НАТО.Остатъкът от бг армията,са некви наемници ,които работят за интереса на сащ. По мое време ,бяха наборна служба +свъръхсрочно служещи,сержанти,старшини и офицери..Войната в Афганистан ,сия водиха сами руските ,Без Договора от Варшава.Атанасов ,ти си позор за България..И България ,няма проблем с националната сигурност..Има го Украйна.и Русиия..Ей там пращай наемниците .Ще ги пекат живи.!Никъв генерал не си.!
  • 74 Професора

    7 11 Отговор

    До коментар #67 от "Антитрол":

    Добре поне че след 1989 г. научихте една дума (референдум) и я повтаряте като мантра - след като за ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР не е имало референдум, защо да има за NATO? Това тролчетата въобще не мислите, а само повтаряте едно и също, в което и сами не вярвате?

    Коментиран от #79

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Избирател

    4 12 Отговор

    До коментар #71 от "IVAN":

    Моят депутат ме пита,
    и аз казах да каже голямо "ДА" на ЕС и НАТО!
    Тебе ако не те е питал твоя депутат,
    сърди се на него!

    Коментиран от #82, #83

  • 77 ПОП СТАНЧО

    10 3 Отговор
    БОКЛУК ДО КОГА ЩЕ ТИ ГЛЕДАМЕ МУХЛЯСАЛАТА ФИЗИОНОМИЯ
  • 78 Стига вече

    11 2 Отговор
    Този ли ще прави промяна? Стари муцуни в управлението.Всички ,които викат дявола и войната, да ходят на фронта.Обаждат се, защото трябва да си защитят финансирането.
  • 79 Антитрол

    9 3 Отговор

    До коментар #74 от "Професора":

    Е сигурно за соросоидчетата е мръсна дума това референдума - защо ли за комунягите и за соросоидите референдум е мръсна дума.

    Ааа сетих се, та те всички соросоиди и евроатлантици са предишни комуняги и ченгета от ДС - и преди и сега продават България.
  • 80 А когато ни набутаха

    11 1 Отговор
    в най-терористичната световна организация, каза ли нещо, драги? За сведение на незнаещите . България е включена в НАТО без референдум, без решение на Народното събрание, по "предложение" на служебно правителство и с подписа на едно бракоразводно адвокатче, издигнато по случайност и за заслуги в слугуването на правилните господари.

    Коментиран от #87, #109

  • 81 Бегом

    7 3 Отговор

    До коментар #75 от "Антитрол":

    Какъвто и да съм, на мен ми харесва в България!
    На тебе не ти харесва,
    нали?
    Ако не ти харесва в България,
    заминавай в Швейцария!
    Може и в Русия, или в КНДР

    Коментиран от #85

  • 82 В Конституцията

    8 1 Отговор

    До коментар #76 от "Избирател":

    такава процедура НЯМА. Кой кого какво питал - си е работа на кой, кого и какво. А когато най-значимите решения в една държава се вземат от платени политически проститутки, държавата става бардак.
  • 83 Европеец

    9 2 Отговор

    До коментар #76 от "Избирател":

    Лошото е че твоят депутат е попитал само един соросоид на хранилка на Козяк - ако беше попитал народа резултата щеше да е друг.
  • 84 Професора

    4 8 Отговор

    До коментар #68 от "Професора":

    От много пазене нахлу в суверенни държави като Унгария и Чехословакия. 2014 г. щеше да нахлуе и в Украйна, ама нещо се спомина преди това, както всичко друго сътворено от болшевиките.

    Коментиран от #92

  • 85 Антитрол

    9 2 Отговор

    До коментар #81 от "Бегом":

    България си ми харесва но не ми харесват чужди войски на наша територия - нямат работа и да си заминават.

    Ти ако искаш чужди войски това се води национално предателство според конституцията ни - замисли се да не ревеш после.

    Коментиран от #90

  • 86 Ето ситуация

    6 4 Отговор
    В която изпадна България.
    1 Изявление на Гн Президент на България - който гласи Крим е Руски. Дават сигнали че България ще ходи към Русия. Нормално ако искаш Русия да приемеш техните условия.
    1. НАТО и Европа вън
    2. Пазар и защита от Русия.
    Да погледнем Втория играч да го наречем Гн Пи Пи по името на неговата партия.
    Нормално е да имаш чисто досие. Без фалшиви дипломи
    И документи. Но понеже е млад Пи Пи може да има лоши
    Неща като фалшива диплома, присвоени патенти, фалшиви документи за отказ от гражданство. Но това е недостатъчно.
    Почти всички се представят в Европейски страни, САЩ , Русия.
    Но той избра да покаже кое в една малка стран Македония.
    Резултат е плачевен.
    Оказа се ПиПи е донесъл на крака на Гн министър Председател на Македония приложение което го писал взел от някъде. Източник е македонски. Не можем да го разкрием. Оказа се ЗА Да прикрие основна цел предподписват едно и също нещо. Не се разбра на какъв език си говорили защото единия ПиПи непризнава нито български нито БЪЛГАСКИЯ диалект нито майчиния език.
    Вече можем да разчитаме грешките му. КОГАТО КАЗВА ГОЛЯМА ПОБЕДА ОЗНАЧАВА ЗАГУБА ЗА ВСИЧКИ.
    ПРИ ЛОШО ПРЕДСТАВЯНЕ гн Президентта и ПиПи И ЛОША ПОЛИТИКА. ДОВЕДЕ ДО РУСИЯ И ГАЗПРОМ ДА НИ ЗАТВОРИ КРАНЧЕТО 50% за сега. Почти нямаме инвестиции. Те се оттеглиха заради лъжи фалшиви документи и несигорност на БЪЛГАСКИЯ пазар. Честито. Да не говорим из отмъкнатите 60 милиона пари кражби на всякъде. Резултат. Скоро ще има нови из
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    3 5 Отговор
    "ВМРО-тата от двете страни на границата имат големи заслуги за това отношенията между България и Северна Македония да не са на добро ниво."

    За българското ВМРО съм на 100% убеден, че е пълно с рубладжии и ченгета. За 4 години Шкембе Воевода нито веднъж не е коментирал антибългарските действия на СССР/МАсква/. За македонското ВМРО нямам информация но подозирам, че са повече сърбофили, но няма начин да не са и русофили по сръбска линия.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Ученически страсти

    9 3 Отговор
    Европейският съюз никога няма да може да бъде част от Русия не случайно след "разпадането" на СССР руснаците избраха да бъдат "братя" с българите, като избраха тяхното знаме и ги поставиха на голям поправителен изпит! Руснаците не са враждуващ народ те търсят Мир обаче други предпочитат да създават конфликти с цел разделяне на хората

    Коментиран от #95

  • 92 Професора

    7 3 Отговор

    До коментар #84 от "Професора":

    Никъде не са нахлували правителствата в Будапеща и Варшава ги повокаха на помощ. През социализма на сороснята не ви пееше петела! Соросите сте много смешни със спуснатия израз нахлува - нахлу. Не е зеле малко да се ограмотиш и да си разнообразиш речника!

    Коментиран от #102

  • 93 Перо

    13 2 Отговор
    Путин се е обърнал към политическото и военно ръководство на НАТО,а не към БГ,от която нищо не зависи. Той каза,че когато дипломатите не могат да се разберат,решенията се взимат от военните! Пет пъти спомена,че Русия няма намерение на извършва агресия към Украйна,но херсонски те ционистите ореваха орталъка!
  • 94 Бегом

    2 13 Отговор

    До коментар #89 от "Ха ха":

    Ще ми се стъжни, ама друг път!
    България е под закрилата на могъщите НАТО!
    Затова терористът Путин не смее да пипне миниатюрните Литва, Латвия и Естония, нали?

    Коментиран от #103

  • 95 Хаха хаха ха

    5 8 Отговор

    До коментар #91 от "Ученически страсти":

    Руснаците са терористи!
    Приднестровието, Крим, Луганск, Донецк, Грузия, Чечня...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Анонимен

    7 1 Отговор
    Този лилипут пък къде се бърка. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдига крак.
  • 99 Босилеград

    2 2 Отговор
    А ходил ли е този чичо в Сърбия някога па знае че интереса на същата е западен Балкан да не влиза в ЕС? - Па тук в Сърбия от времето на Тито па до днес е далече по-богато и по-хубаво се живее от когато било в БГ. Какъв интерес има пък Сърбия за ЕС? Абе много болни са висчки в БГ надявай се че Македония ще си продаде държавата за кеф на друг (БГ). И от горе Америка е хазяин и тя ще каже крайното заключение какво ще бъде. Различието в отношение на Сталин е само едно: Америка остава да се исджафкат чафките, та на края пресича с ножа, а Сталин обратно но без джафкане и шум - а ровно в Сибире или перед калашниковим. На първанов пък Тито и Сталин са му също. 2-ка по история и по политика. Също като и за Захариева. Тито до днес е недостижимо божество ВЪВ ВСИЧКИ части на бивша Югославия. НИКОГА няма да се върно такова изобилие и разхождане по чужбити като в нягово време. Време когато българите в БГ, не могаха ни телевизия од чужбина да гледят! Хайде на здраве.
  • 100 Айде бе

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Странно":

    Напротив, има- но чугунените глави си затваряте очите и чувате само каквото искате да чуете/ видите!
  • 101 Моряка

    8 2 Отговор

    До коментар #51 от "Ами той,Левски":

    Това го е написал Стефан Цанев в пиесата му за Левски.Да се подмаже на едновремешното СДС.Както преди се подмазваше на бай Тошо.Литературна измишльотина,сам си каза човека.И тъмносините боклуци го дрънкате наляво и на дясно,чули ве чули,за какво става дума.
  • 102 Айде бе

    4 4 Отговор

    До коментар #92 от "Професора":

    И в Чехословакия ли? Я пак помисли? Даже помня, че бяха задържали чешки курортисти през 1968 (имаше настанени в сегашната Испанска гимназия и се бояха какво ги чака) и не ги пуснаха да се приберат, докато не смазаха Пражката пролет, която само искаше социализъм с човешко лице- никакъв повод да се влиза с танкове, вкл.български.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Поговорка, гласи!

    3 0 Отговор
    "Умно куче, нна голяма сватба не лае!"
  • 107 Като не разбираш, не приказвай!

    3 0 Отговор
    АТАНАСОВ, НАШЕТО ВМРО СИ Е НА МЯСТО, ПРОСРЪБСКОТО ВМРО ТРЯБВА ДА СТАНЕ МАКЕДОНСКО,Т.Е. ТРЯБВА ДА СЕ ОЧИСТИ ОТ ВНЕДРЕНИТЕ АГЕНТИ НА УДБА И ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ДА ОТИДЕ НА ПЪРВОНАЧАЛНИ ПОЗИЦИИ.! НЕ РОБУВАЙ НА ДУМИЧКИ, ГЛЕДАЙ ДЕЛА!
  • 108 Ето, такива мухъли ни управляват,

    6 0 Отговор
    Русия ни предупреждава какво ще се случи с България, ако позволи на НАТО да се приближи до граници й, а този мухъл реве, че някой се меси в животът ни. Хората за добро ги предупреждават, тези боклуци умуват!? По скоро трябва да ги изритаме и в другият парламент само хора от село трябва да има, защото там са най мъдри хората, а не продажни юпита да ни лъжат и продават.
  • 109 Мтого точен коментар!

    3 1 Отговор

    До коментар #80 от "А когато ни набутаха":

    "Всичко което се прави за народа, но без народа е противозаконно"-казал го дядо Славейков, но нашите продажници не го проумяват, затова се подложиха на краварите. Както Англия си организира референдум и напуснаха ЕС, така и тук трябва да се организира такъв и народа да си определи как да живее. От продажни депутати не очаквам това да се случи, но ако и президента не го стори, значи сме тотално продадени!
  • 110 БРЦК

    3 0 Отговор
    Нато с какво помага или ще помогне на България ? . Доста примери има че нато е лицемерно дружество на сащ от типа орер рак и щука. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
  • 111 123

    2 0 Отговор
    Слава на Русия
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Даа ама нее

    3 0 Отговор
    Неее бре генерале,. Казва НАТО да напусне България, . Не България НАТО.
  • 114 Атанасов заминавай за Украйна да

    3 0 Отговор
    Воюваш,!! Казват ни Руснаците да не трупа ме чужди войски и оръжия на наша територия, което ще се използва Евентоално срещу тях! Никой не ни казва от Русия да не сме в НАТО!! Това ще го Решат Българите, не такива Слагачи и Предатели, като теб, Паси, Шаламанов, крадлата и подобни!! Бандеровци те, чакат такива като теб, заминавай.
  • 115 Българин

    2 1 Отговор
    Другари, Кремъл формира интербригади от петолъчници за война срещу Украйна! Сега е момента да докажете колко обичате Рассия! Влаковете с доброволци ще тръгват от Централна гара! Ще бъдат изпратени от Румен Решетников и Костя Копейкин! Ура, товарищи! 😀

    Коментиран от #121

  • 116 Охоо

    1 1 Отговор
    Дано Русия да ни освободи от мафията създадена от Америка ,да разчисти малко боклука на балканите .Добре че бяха те да има какво да крадете.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Другари

    3 0 Отговор
    Бомбените убежища са пълни с плъхове ,агрегатите са дадени за скраб ,ква война бе другари ние без война сме унищожени от ВАС ограбени и поробени
  • 120 Жоро

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "$%^":

    К...ле Бо....лук п.....ник много вафелки правиш
  • 121 Жоро

    0 0 Отговор

    До коментар #115 от "Българин":

    Българин си колкото аз съм космонавт нали про ...ник айде нали си натовец като гледам твоите господари те се напъват към границата на Русия отивай нали си смело го.......мно
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ХАН КРУМ

    0 0 Отговор
    и този е председател на комисията по отбрана. боже ,боже.каква украйна ,каква русия?зад конфликта между сащ и русия , , стои елиминирането или привличането на русия в битката с китай..конфликта в украйна е за изолиране на русия от китай. главната заплаха за щатите е китай и съюза и с русия.наскоро се присъедини и иран.от това треперят и сащ и ес и нато.
  • 124 ТАНАСОВ ИЗРАСТНА ЧРЕЗ РУСИЯ

    1 0 Отговор
    СЕГА Я ПЛЮЕ - НЕЩАСТЕН ПРЕДАТЕЛ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове