Last news in Fakti

24 Януари, 2022 07:11 3 588 35

Родители настояват за открита дискусия с доц. Кунчев

  • доц. ангел кунчев-
  • брцк-
  • сзо-
  • родители

Причината е изявление на СЗО за непродуктивността на зелените сертификати

Родители настояват за открита дискусия с доц. Кунчев - 1
Снимка: БГНЕС

Сдружение Български родителски централен комитет настоява за открита дискусия с доц. Ангел Кунчев. Причината е съобщение за непродуктивността на зелените сертификати или забрани за пътуване и част от останалите мерки. Ето и целия призив на родителите:

ОТВОРЕНО ПИСМО

и призив за открита дискусия с главния санитарен инспектор доц. Кунчев

от сдружение БЪЛГАРСКИ РОДИТЕЛСКИ ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ

Дами и господа български журналисти,

След изявлението на 19-ти януари на спешния Комитет за международни здравни регулации (анонсирано от СЗО (Световната Здравна Организация)) за непродуктивността на зелените сертификати или забрани за пътуване и част от останалите мерки, предизвикваме на дискусия главния санитарен инспектор доц. Кунчев, за да ни обясни какво означава това на практика за здравните мерки у нас?

Ние, като родителска организация сме загрижени от много време за всички български деца и по тази причина повдигахме многократно въпроса за необмислените анти-Ковид мерки и съответно проведохме множество протести на тази тема. Интересува ни какво казва науката по въпроса за целесъобразността на зелените сертификати и ще се съобразим ли с препоръката на СЗО по въпроса. Бихме искали да зададем въпросите си към него, лично, в студиото.

Същевременно училището като втората след семейството и приятелите най-важна институция за израстването на децата е под заплаха от продължаващите противоречия в организацията на учебния процес заради провежданите тестове.

Тъй като новата позиция на СЗО променя коренно своите препоръки, то искаме лично от господин Кунчев да научим как той ще ги приложи в условията на българското общество, като имаме предвид неговата обвързаност с тази неправителствена организация.

С уважение: БРЦК


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роберт кУх

    97 7 Отговор
    Те тези родители, набоцкали децата си, да се притесняват не за НЕПРОДУКТИВНОСТТА на сертификата, а за стерилността на дечицата си.

    Коментиран от #7, #11, #23, #24

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    110 3 Отговор
    долу ръцете от ДЕЦАТА
  • 3 ТаУмВзе

    41 8 Отговор
    Тихо са, че гербераста ще се трогне още повечр на Хранилката ей! Бухахах
  • 4 глоги

    24 6 Отговор
    Сдружение "Български родителски централен комитет на народните комисари" ВИДЯХМЕ И БЪЛГАРСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕН ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ НА БКП. Хитър,ама бая хитър Петър-габровеца.
  • 5 Последния Софиянец

    93 3 Отговор
    Подбраха го и ваксинираните.
  • 6 Бай Шиле.. ПИЯНИЦАТА

    101 4 Отговор
    "Живеем в свят, в който погребението е по-важно от покойника, сватбата е по-важна от любовта, външността е по-важна от ума. Живеем в култура на опаковките, презирайки съдържанието.
  • 7 Последния Софиянец

    94 2 Отговор

    До коментар #1 от "Роберт кУх":

    В Бразилия спряха ваксинацията на деца заради инсулт на десет годишно дете.
  • 8 хатче

    32 5 Отговор
    ТЪРГОВИЩЕ ИМА ЗАВЕДЕНИЯ КОИТО НЕГИ ЛОВИ ЗАКОНИ РАБОТИ БЕЗ СЕРТИФИКАТ И НАЛИ ЗНАЕТЕ ГРАДА Е НА ХАМДИ ИЛИЯЗОВ
  • 9 1111111

    89 5 Отговор
    За съжаление от кунчев нищо не зависи. Назначената от запада колониална администрация изпълнява покорно заповедите на своите началници.
  • 10 Каква

    82 2 Отговор
    дискусия с тоя некомпетентен вечен интересчия , цял живот на стол зад бюро ?
  • 11 За съда

    51 2 Отговор

    До коментар #1 от "Роберт кУх":

    Регламент (ЕО) № 507/2006 постановява, че пациентите и здравните специалисти (които употребяват лекарството) трябва да бъдат ясно информирани, че разрешението за въпросното вещество е дадено само условно.
    В този контекст също трябва ясно да се обясни на ваксинираните лица – както и на лицата, извършващи ваксинациите – какво означава подобно „условно разрешение“ в конкретния случай.
    Добре е всички да разберат и да знаят, че съгласието за ваксинация, дадено въз основа на неточна информация, е нищожно. Без ефективно съгласие прилагането на ваксината представлява телесна повреда със съответните последици за отговорността на ваксинаторите и лицата и образуванията, участващи в обучението и медийното пропагандирането за ваксинация. Има и наказателни последици, особено ако се прояви увреждане от ваксината.
    В случая с ваксината Comirnaty, регулаторният орган EMA даде на BioNtech Manufacturing GmbH срок до края на декември 2023 г. да подаде окончателния доклад за рандомизираното, плацебо-контролирано, сляпо наблюдение на клинично изпитване, предназначено да потвърди ефикасността и безопасността на Comirnaty.

    За ваксината Moderna, притежателят на разрешението за употреба, Moderna Biotech Spain SL, трябва до края на декември 2022 г. да представи окончателния клиничен доклад за рандомизираното, плацебо-контролирано, сляпо наблюдение на клинично изпитване с цел потвърждаване на ефикасността и безопасността на ваксината Moderna. ваксината
    И за двете експеримента

    Коментиран от #13

  • 12 5577

    46 4 Отговор
    Ми така е като се разделихме с прозрачното управление. Няма пресконференция с въпроси на журналисти. И др. интервюта са със сценарий. Бе правят каквото си искат, като по учебник от ДС. Естествено е че искат родителите. Те управляващите си мислят че сме 90те още.
  • 13 За съда

    48 2 Отговор

    До коментар #11 от "За съда":

    И за двете експериментални ваксини досега не са провеждани проучвания за лекарствени взаимодействия. Това представлява неоценим риск, особено по отношение на приоритетната ваксинация на много възрастните хора, тъй като почти всички се лекуват с медикаменти.
  • 14 Д-р. Кунчев ли

    70 2 Отговор
    Един ден не е работил в болница.

    Коментиран от #29

  • 15 Петърч

    40 2 Отговор
    Кунчев да си се връща шеф на РИОКОЗ Хасково...аман от управляващи хасковлии, както каза нашият вожд и учител др. Борисов!
  • 16 Ха ха

    40 1 Отговор
    Майка отвлича децата си за да не ги ваксинират.Друга забранява на децата си чрез съд да се ваксинират до навършване на пълнолетие .Дете вакснатио ДВА пъти в един ден в училище.Медсестрата му казала: Не е страшно.Всичко това се случи в петък в Испания.
  • 17 Да си

    21 1 Отговор
    Каже истината че каквото му навредят това казва
  • 18 Дърт Вейдър

    9 1 Отговор
    Имало едно време ... в една далечна галактика ... реклама по телевизията - Предлагаме нов модел вертикални легла. Имат чудесни табли на които ваксинираните могат да закачат краката си когато много силно им се прииска да спят като прилепите с главата надолу.
  • 19 Иво

    19 7 Отговор
    Досега трябваше да са изхвърлени всички свързани с ГЕРБ. Те само саботират Правителството и Държавата.

    Коментиран от #27

  • 20 Кунчев

    45 2 Отговор
    Ако не знае отговора МАНГЪРОВ ще му го каже
  • 21 А ве Кунчев

    37 3 Отговор
    А ве Годжи чувалите свършиха съд за вас долни измекяри
  • 22 А ве

    47 1 Отговор
    Математиците каде се скрихте като мишки
  • 23 КОВИД ГЕНОЦИД -> КЛИМАТИЧНА ДИСТОПИЯ 💀

    25 0 Отговор

    До коментар #1 от "Роберт кУх":

    Направо не мога да си представя какво ще им е на родителите, ако след 20 години разберат, че децата им са кастрирани.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Смех

    19 0 Отговор
    Защо тия съюзи не отида с възраждане да спорят срещу кунчев ами отново разделение всеки сам по отделно да се прави на интересен...

    Коментиран от #33

  • 26 Ваксиниран3002

    18 0 Отговор
    Тоя пак ще хване хобит, само и само да не се проведе тази дискусия

    Коментиран от #35

  • 27 1917

    26 0 Отговор

    До коментар #19 от "Иво":

    КирЕ ЛъжецО вместо да махне герберастите да им потърси отговорност и да направи нещо за вдигане на икономиката, той говори за ваксини, клЕка на макетата и плюе по Русия. А газ и петрол - дали ще дойдат от кранчето на Козяк. МНОГО Е ПРОСТО ТОВА СЪЩЕСТВО!
  • 28 😀😀😀😀😀😀😀

    13 0 Отговор
    Да Ве попитам нещо - С какво се занимава Държавният Санитарен Инспектор ?

    Коментиран от #31

  • 29 Копипасте

    16 1 Отговор

    До коментар #14 от "Д-р. Кунчев ли":

    Че не е работил като лекар в болница, не е! Обаче го избраха за лекар на годината! Парадокс ли е това или абсурд!?
  • 30 плевен

    0 10 Отговор
    Какво значи "родителски комитет"? Майки с колички? Означава ли, че след като знаят как се правят деца, знаят всичко и за коронавирусите?
    Доцент Кунчев може да го извика на диспут доцент Мангъров, например.Защото е на неговото ниво. Другото е както на онази жаба дето видяла, че коват вола и дигнала крак. Във Фейсбук например.

    Коментиран от #32

  • 31 бобо

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "😀😀😀😀😀😀😀":

    При нормални обстоятелства за Държавният санитарен инспектор се сещаме когато в някоя детска градина се посерат децата и персонала. Когато си гледа работата, никой не се сеща за него.
  • 32 Хахо Дзън

    7 0 Отговор

    До коментар #30 от "плевен":

    много ми завоня на нещо гнусно от компютъра и тогава видях твоя коментар - пиша този коментар за другите, а не за теб. Кунчев е посредствен функционер, казионен номенклатурчик, неспособен на мнение /може би е имал такова в четвърти клас и е разбрал, че му вреди/, някакво съчетание на плазмодийност пред силните и жестокост и арогантност към слабите - би било обидно за който и да е интелигентен и одухотворен човек да разговаря с Кунчев, ще бъде трудно на майките, те са живи хора, а хора като Кунчев са "мъртъвци" - в него няма личност, той няма стойност като отделен човек, затова той НЕ може да дискутира, той не може дори да разговаря, а може само ДА ПОВТАРЯ,
  • 33 Анонимен

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Смех":

    Така е по- добре, нека се види, че всички разумни хора са против тези неефективни мерки, не само представителите на една партия. Нека не се смята, че съпротивата срещу зеленият сертификат е просто партийна пропаганда, да се разбере, че всички трезвомислещи хора и респ. родители искат това безумие да бъде прекратено.
  • 34 ivan

    0 0 Отговор
    крайно време бе6е
  • 35 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ваксиниран3002":

    Да не се наложи да го издирват с червена бюлетина ? ))))
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове