Last news in Fakti

26 Април, 2013 12:50 2 393 4

Бойко Борисов: С подслушвания и флашки нищо не може да се направи /Обновена/

  • бойко найденов
Бойко Борисов: С подслушвания и флашки нищо не може да се направи /Обновена/ - 1
Снимка: БГНЕС

„,Това е пътят, по който България може да се развива. Това носи пари за държавата‘‘. С тези думи председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към собствениците при откриването на цех за изворна вода над Бачково, съобщиха от пресцентъра на партията.

С подслушвания и флашки нищо не може да се направи, индиректно коментира последния скандал с подслушванията Бойко Борисов.

Той пожела успех на собствениците. Бойко Борисов не пропусна да изтъкне, че неговото правителство е помогнало за разкриването на този цех, в който са инвестирани 14 млн. евро по оперативна програма „Конкурентоспособност".

По-късно Борисов заяви: В държавата има паралелна структура на МВР, която служи за компрометиране на ГЕРБ. Той заяви, че не е слушал записите, които бяха разпространени по медиите днес. Причината, която Борисов изтъкна, е, че не иска да прави услуга на БСП и да се занимава с компромати.

„Рано или късно ще излезе, че има паралелна структура в държавата, която работи, действа, записва, манипулира, компилира. Аз само знам, че от дома си не съм излизал, така че, ако някой там ме е накичил с мероприятие частно, се надявам прокуратурата да почне да търси виновниците, които правят всичко това. Те не са толкова анонимни, колкото изглеждат. Просто МВР се използва само за мюре. Други, много по-мощни структури, работят, за да оглушат бизнес климата и всичко това, което се случва в България. Вече техниката е толкова съвременна, че могат да правят всичко с гласовете на хората”, заяви Борисов.

Много вярвам на главния прокурор затова, че като добър съдия ще може да отсее всички слаби места на тезите, които излизат". Според Борисов със сигурност рано или късно истината ще излезе наяве. Попитан ще иска ли след време експертиза на записите, които са били разпространени, той каза, цитиран от агенция "Фокус", че ако тръгне да работи в тази посока, ще оскъпи цената на опонентите му на борсата. Борисов е убеден, че ще дойдат хора, които след време ще предлагат и на тях подобни компромати и за другите. Най-лесният начин е да маскариш политическия си опонент, вместо да излизаш на дебати и да се сравняват политики. Защо никой в момента не пита за програмата на ГЕРБ и какво печелят хората от това, каза още Борисов. От омаскаряването на всички никой не печели нищо. Борисов каза още, че сега всички знаят, кои са ДПС и БСП. Въпросът е сега и ГЕРБ да направят като тях. В Европа няма дясна и лява вълна, има огромен страх във всички, които управляват, защото рецесията е огромна, добави Бойко Борисов. Според него ДПС и БСП не искат да управляват и това ще се види след изборите. Ако спечелят или са след ГЕРБ, те няма да искат да правят правителство. Според него възможно е и друг вариант - да направят Орешарски премиер, за да кажат, че партията не е виновна, взели са го като експерт, но той не се е справил. БСП ще се оправдаят, че искат да вдигат пенсиите, но Орешарски не им е дал, коментира Борисов. Той изрази притеснение, че са били подслушвани прокурори.
 

„Определено явно много престъпления се вършат в нашата държава, които не би трябвало да се вършат“. Това каза директорът на НСлС Бойко Найденов, помолен за коментар за последния скандал с подслушванията.

За мен един човек независимо какво положение заема, би трябвало да спазва определи граници, отбеляза Бойко Найденов.

Той подчерта, че не е морален съдник и не знае дали тези записи са автентични или не и как са получени.

В няколко редакции на електронни медии тази сутрин беше получен запис на разговор между бившия премиер Бойко Борисов, Мирослав Найденов и заместник-градския прокурор Николай Кокинов.

Тримата обсъждат делото срещу бившия земеделски министър. Източникът на записа и неговата автентичност не са потвърдени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир Христов

    7 1 Отговор
    "С подслушвания и флашки нищо не може да се направи"-ама поне не е нагъл - Б...цииииии
  • 2 йордан иванов

    5 1 Отговор
    Бойко с теб сме! Червената мафия какво ли не прави само и само да вземе власта..
  • 3 БУМЕР КАМОР

    3 1 Отговор
    Borisov shte ima vtori mandat
  • 4 Васил Георгиев

    1 1 Отговор
    Влиза Бойко Борисов. Б.Б.: Е.@ти т...ка. Слави Бинев да има по-висок рейтинг от Костов. http://afera.bg/ -навсякъде крият това изречение ? и подменят записите. тука не
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове