Last news in Fakti

2 Февруари, 2022 19:45 4 518 150

Рашков: Има изпратени материали до МВР от испанските власти за „Барселонагейт“

  • бойко рашков-
  • испански власти-
  • мвр-
  • барселонагейт

Конкретни обвинения в документите няма

Рашков: Има изпратени материали до МВР от испанските власти за „Барселонагейт“ - 1
Снимка: БГНЕС

Испанските власти са изпратили до МВР материали във връзка със случая известен като „Барселонагейт“. Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков, цитиран от bTV.

Конкретни обвинения в материалите няма, допълни той.

„Доста са нещата, които са изпратени със снимков материал и със заключението, че по отношение на къщата там вероятно се касае за пране на пари. За голямо съжаление се споменава името и на бившия министър председател Борисов“, каза вътрешният министър Бойко Рашков.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    89 51 Отговор
    М@чк@й Рашков!

    Коментиран от #48, #114, #139, #145

  • 2 Да,бе.....Да...

    52 67 Отговор
    ВЕЧЕ 2 -ма ...задържани за "Купуване на гласове" от 12-те КЕНЕФА,....УСПЯХЯ ДА ...ОСЪДЯТ МВР на ХРОНИЧНИЯТ АЛКОХОЛИК!!😂
  • 3 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    38 85 Отговор
    И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 62 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,с луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град, с поръчково Порше ПАНАМЕРА което подари на любимата си ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #9, #33, #51, #66, #70, #87, #92, #96, #115

  • 4 Интересно

    58 22 Отговор
    И кво пише вътре? Бивш премиер на БГ уредил любовницата си с къща и бутик за 2-3 милиона евро, използвайки за посредник фирма, управлявана от свой партньор няа белот. Откъде са парите никой не знае.

    Коментиран от #12, #147

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 СМЕТКАТА ЗА ТОК И ГАЗ НА РЕЗИДЕНЦИЯТА

    41 43 Отговор
    С 12-КЕНЕФА Е...САМО......6 000 лв.?!?
    АААААХАХАХАААА........ ЗАПЛАТАТА НА ПИЯНГУРА Е ПО-МАЛКА!!
    ОТ КЪДЕ ЛИ ДЖИБРОСАНИЯ ЩЕ СПЕСТИ ..СТОТИНКИ ЗА...ЕЖЕДНЕВНИТЕ 2 БУТИЛКИ..АЛКОХОЛ
    ААААХАХААА?!?

    Коментиран от #134, #148

  • 7 cpv

    41 38 Отговор
    А за твоите много имоти не се ли съобщава?Ще дойде и теб скоро време да те разследват!
  • 8 БАЦЕ...Велик си..Наистина велик..

    31 51 Отговор
    РАШО кенeфа казва че за голямо съжаление се споменавало името за пране на пари на бившия премиер Борисов...Ами ще се споменава ами...😁😆 БАЦЕ богат и му се полагат манекенки и МИС...!!!...Няма да се полага на някой панелкаджия хахаха..😀
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Mapa

    48 41 Отговор
    Дамаджанов плашиш ли ни или не можеш да си ги преведеш.Аре побързай че скоро ще си ходиш а трябва да знаем че нищо не са намерили. Това е истината,както и за чекмеджето и кюлчетата.Виж дамаджани с ракия може да има но при теб
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Помак

    39 17 Отговор
    Абе Бойко ако беше краднал пари за тая кашта и оште 4-5...10 млн лв..аиде еуро да е , да речем за 12г...иди доди....ама да продадеш държавата си на мутро-мафията ..сик,цеко м.,каска,мвро,знаини и незнаини дерибей по градове ,села и паланки ...където преди 10 г. Неговите ора (моите съселяни помъчени)си бършеха сополите в ръкавите ....а слет това станаха босове за ена вечер....си е престъпление и за затвор 30г.

    Коментиран от #17

  • 14 Нищо подобно

    39 14 Отговор
    Заключението е кратко: Д.С АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ!
    ИНАЧЕ КАЗАНО: К"УР ЗА 12-те КЕНЕФА И ДС/БКП

    Коментиран от #88, #129

  • 15 Ggg

    18 13 Отговор
    Мафия баце, тва е положението
  • 16 Най големия лъжец тиквун

    46 22 Отговор
    Хронология на записите с Борисов- записа "Ало Ваньо" , на следващия ден в парламента Борисов обявява че записите са фалшиви и манипулирани с думите - "Вечерта преди да бъдат пуснати гледам аз мач на Челси и ми се обажда Явор Дачков, сигурно след това са сглобявани изреченията с мои думи когато ме е записвал Дачков в интервюто"..Буда отрича дотогава докато Дачков и Кристина Патрашкова не ги изпращат във френска лаборатория която установява че са автентични. Борисов вече признава за тях като казва че са изрязали само " където напсувах Първанов". След няколко години следва нов запис в къщата му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов в което Борисов обсъжда с тях как Найденов да бъде оправдан за кражбите в земеделското министерство. Буда отново отрича за тях като след това пред фактите е принуден да си признае а Кокинов подава оставка и напуска съдебната система. Сега отново отрича и има ли някой да се съмнява дали са истински?! Това е подигравка с народа на България! Лъже хората в очите че такива записи няма,после си признава а реакция от населението няма. Във всяка друга страна подобен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула в Афганистан. Това е политически чадър над бизнесмени и търговия с власт в ущърб на народа...Народе ,народеее

    Коментиран от #31, #143, #144

  • 17 Помак

    16 9 Отговор

    До коментар #13 от "Помак":

    Забравих в Помена си да спомена и главните мафиоти...ено ..расе,меговото дъпъсъ, неиния ген скретар сиганина амет Д.
  • 18 Хахаха мухихийи

    30 16 Отговор
    Въпрос към Борисов - Вие ли сте баща на детето на бившата манекенка Борислава Йовчева и вие ли й купихте къщата в Барселона, бутиците и спортното поръчково Порше? Отговора на Борисов - Аз вас питам ли ви за връзките ви и за децата ви. Това са си лични неща."- добави лидерът на ГЕРБ. 
  • 19 Млад гербер

    27 26 Отговор
    Човекът на фотото...... на колко ракии е?
  • 20 Изумен

    18 14 Отговор
    Борисов отказа тест за бащинство на въпрос на журналисти готов ли е да си направи дали е баща на дъщерята на Йовчева- Ема ! Борисов отказа тест за бащинство! Ексклузивно! Борисов проговори знае ли коя е Мата Хари и има ли дете от Борислава Йовчева

    Бившият премиер реши да затвори устите на всички и цитира песните на Папи Ханс
    Ако искат тест за бащинство на всяка, която е решила че има дете от мен… Това са неща, които не ме касаят. Утре може и друга с която съм бил да поиска.

    Коментиран от #25

  • 21 Хи хи хи

    27 13 Отговор
    Да РОШКОВ .....нещо нашата полиция , НСБОП , ДАНС да казват за двайсетте твой кенефа ? За НАП, няма да питам , че СПЕЦОВ върти очи и се подмазва, щото е за БАЙ СТАВРИ ?????????
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Симитлийците

    5 9 Отговор

    До коментар #22 от "Кмета":

    Ама го таквози нали?

    Коментиран от #24

  • 24 Кмета

    7 10 Отговор

    До коментар #23 от "Симитлийците":

    Онаквозих го щот даваше лилавки
  • 25 Ами

    23 11 Отговор

    До коментар #20 от "Изумен":

    Може го Бат" Бойко ......тия джендъри си УМИРАТ от ЯД !
  • 26 !!!?

    17 22 Отговор
    Прокуратурата на каскета кога ще се самосезира за пълните шкафове и гардероби с пачки 500 еврови банкноти и кюлчета чисто злато. За къщи в Барселона, бутици там, спортни поршета? Откъде дъщерята с какви средства си купи замък в САЩ и Бугати ВЕЙРОН за 1, 5 млн.долара?За тенис клуб БАНКЯ , кръга "Котараците" и Мата харитата?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Народна песен

    6 13 Отговор
    Таквозил кмета бардуци, онаквозил кмета бардуци. Отдоле иде мис гащЕ, цяла целеничка без гащЕ. Таквозиме кмете и мене, че на бардуци му е пет сантима. Немога немога мис гащЕ, защото нямаш шкафче лилаво

    Коментиран от #64

  • 29 Хихихихии.. хихихихии

    30 13 Отговор
    ОЩЕ ПЪРВОТО ИЗРЕЧЕНИЕ В СТАТИЯТА ,КАЗВА...ВСИЧКО: " КОНКРЕТНИ ОБВИНЕНИЯ В ДОКУМЕНТИТЕ...НЯМА"!!!!!!! СЛЕД 3 г. РСЗСЛЕДВАНЕ НА ИСПАНСКАТА ПРОКУРАТУРА!!!!
    Хихихихии.... Хихихихии......
    ИНАЧЕ КАЗАНО,....БАЦЕ ГИ ОПРАСКА...С 200.....
    Хихихихии.... Хихихихии
  • 30 сган

    16 16 Отговор
    Един от гербераст депесарите да се разприказва и доминото тръгва...
  • 31 гост

    27 15 Отговор

    До коментар #16 от "Най големия лъжец тиквун":

    За записът Ало Танов френска лаборатория доказа , че са фалшиви, в смисъл има 3 записа един върху друг , Запомни го и не го пиши повече, че лъжеш . И какво се оказа в Земеделското министерство, съдът го оправда . ако не си спомняш. За ПКП и там греда за Ленчето и Чобанов , никой не видя документа от американското звукозаписно студио. И на последно място за къщата в Барселона Каталунската прокуратура затвори делото миналото лято , но има съмнения за пране на пари и то не от Борисов/ чели сме писмото от испанската прокуратура, а и Елека го разнасяше/ . Понеже не можа да обвини Борисов в канибализъм, сега една година претопля манджи. Лошото е ,че такива като вас му вярват , а и сте много.

    Коментиран от #74

  • 32 ИЗГУБЕНА ДАМАДЖАНА...

    28 14 Отговор
    КЪДЕ МИ Е ДАМАДЖАНАТА ? КАЖЕТЕ КЪДЕ Е МОЯТА МИЛА, СЛАДКА , КРАСИВА , БЕЗДЪННА ДАМАДЖАНА ??? АЗ РОШЛЬОТО ЩЕ ОТИДА ОТНОВО В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО .....ДА НЕ БИ ДА СЪМ Я ЗАБРАВИЛ ТАМ МОЯТА ЛЮБИМА !

    Коментиран от #133

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Трендо

    14 31 Отговор
    Истинският Герой на България е 🌟🍫🏅Бойко Методиев Борисов, само БМБ спи до нощно шкафче натъпкано със “бали” от 500 евро банкноти, шкафче пълно със Златни Кюлчета, всичко това гарнирано с полу-автоматичен пистолет ГЛОК, Една Ръка Разстояние. КАРТЕЛ БМБ,ДОГАН,ГЕШЕВ,ПЕЕВСКИ,

    Коментиран от #41

  • 35 ОЧОТО

    26 12 Отговор
    Странно,..защо ли НИКОЙ от меките китки,разследващи журналисти, ДС агенти и възмутени червени ..ОБРАТНИ..граждани , НЕ ДЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ ОТ....30-тр ИМОТА на... 30г... ЧИФУТИН от ПЕД:ЕРА"СКОТО Правителство на КИРО ПЕДЕРАСА?!?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Статия от факти преди

    14 15 Отговор
    Дуци: Всички знаехме, че Борисов има връзка с Борислава Йовчева

    драголюб симонович-

    борислава йовчева-

    бойко борисов

    Бившият треньор на ЦСКА Драголюб Симонович беше шеф на брата на Борислава - Станко Йовчев

    През 2011 г. Симонович е назначен за главен мениджър в ЦСКА, а от 23 октомври е съветник на старши треньора Димитър Пенев. По това време в ЦСКА играе и братът на Йовчева.
    "Когато аз влязох в клуба Станко Йовчев е най-важният човек в отбора. Предупредиха ме, че най-важното е да не се контузи и да не се случи нещо. То беше ясно на всички, в момента не знам защо никой не говори. Станко дойде половин година преди аз да дойда и беше ясно. По това време тогавашният и сегашен министър-председател си имаше връзка със сестрата на Станко - Борислава Йовчева", коментира Симонович.

    Коментиран от #40

  • 38 Истината

    22 6 Отговор
    Голям лъжец е тоя!

    Коментиран от #39, #42

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Помним помним..Нищо не е забравено

    14 18 Отговор

    До коментар #37 от "Статия от факти преди":

    Много добре си спомням за разкритията на бившия главен мениджър на ФК ЦСКА Драголюб Симонович! На другия ден като питаха Борисов за тях, той стиснал юмруци в злоба и безпомощност само избълва " Този пияница отде се взе " , но продължиха да го питат и нарече журналистите мисирки! Във всяка друга държава би му се потърсила отговорност задето купува къщи, Поршета и бутици с народни пари и би бил закачен на уличен стълб като Наджибула в Афганистан! След седмици Драголюб Симонович -Дуци гостува в предаването на Сашо Диков по "Евроком" и бе готов да се яви с Борисов на детектор ! Но Борисов се направи на разсеян и случая така отмина.

    Коментиран от #59

  • 41 Да,бе.....

    31 11 Отговор

    До коментар #34 от "Трендо":

    НАЛИ...12 КЕНЕФА ЛИЧНО РАЗСЛЕДВА "КЮЛЧЕТАТА И ПАЧКИТЕ" на БАЦЕ?!?
    УСПЯ ЛИ ДА РАЗКРИЕ ..ЧИЙ СА КЮЛЧЕТАТА, МАТА (Бобоковица) ХАРИ, И Т.Н ????😂

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Гошо

    21 5 Отговор
    Пак клюки и пушилки
  • 45 Три наивни въпроса

    29 10 Отговор
    Колко струва резиденцията на Рашков и колко ток има за декември?Колко са другите му имоти 18 или 19?Има ли нормален човек който да повярва,че това може да се направи със една заплата?

    Коментиран от #49

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 32134

    19 8 Отговор
    При него единствено кенефите са реалност !
  • 48 ПЕНЦИОНЕР

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ....... РАШКОУ КО ПРАИШ А БРАТ.... ТИ НЕ СИ ЛИ МИ НАБОР.... ЕИИ... Ш... СТАВИТЕ БОЛЯТ .. ПРОСТАТА ГОВОРИ ПО ТЕЛИВИЗОРА... ТИ СЕ ЗАНИМААВАШ С ТЕС АДЖАМИИ... ОТ ПП... И МАФЕОТЕТЕ ОТ ИТН И ДА БГ И БСП... ШШ...АЕ ПО ЛЕКО... БЪДИ КОНДЪРУКТИВЕН....!!!!!!!!!! !!
  • 49 Само резиденцията е около...6 Милиона!

    21 6 Отговор

    До коментар #45 от "Три наивни въпроса":

    Декларирана Банкова сметка с...700 000,...а ДРУГИТЕ имоти са малко по-скромни.
    А ...30-те ИМОТА и сметки на...КУМА и КУМИЦАТА???😂
  • 50 Данко

    14 4 Отговор
    Това е нов компромат на Р
  • 51 Хубаво си го написал! Браво!

    10 7 Отговор

    До коментар #3 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Ама държавата се променя! Да не те погнат и тебе за тези писания и да му плащаш греховете?

    Коментиран от #57

  • 52 00000

    18 6 Отговор
    Ми чи то твоите имоти колко кюлчета правят
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 гост

    10 15 Отговор
    Айде ве Рашков докога ще чакаме, арестувай го вече Бою ТУЛУПА. Наживя се с тия милиарди, стига му толкова свобода.

    Коментиран от #58

  • 55 УХАН 95

    14 11 Отговор
    Тоя да не ги е сънувал тия работи на 12 ракии??
  • 56 много добре

    15 18 Отговор
    Троловете на тиквата в истерия.
  • 57 Кое е хубавото

    12 8 Отговор

    До коментар #51 от "Хубаво си го написал! Браво!":

    От написаното блика детско разсъждение без грам ценностна система! Което е много, много жалко! Бъдещо паднало дребно и вредно човече!
  • 58 99999

    20 11 Отговор

    До коментар #54 от "гост":

    Абе умния да не би Чашков да е работил 24 часа в денонощието та има имоти за милиони.Само малоумници като теб могат да вярват на приказките за милиарди.
  • 59 Помни и запиши

    15 7 Отговор

    До коментар #40 от "Помним помним..Нищо не е забравено":

    Колко са цените на ток Горива и хр стоки Пък борисов ще се отправи
  • 60 Василева

    17 1 Отговор
    Конкретни обвинения няма,но е посочено името на Борисов.Хем няма обвинения, хем е посочено името на Борисов.Как да разбира каква е истината.
  • 61 Европа

    12 18 Отговор
    Борисов - пожарникарчето, трябва да бъде съден от независим европейски съд и да си плати с лихвите това, което е надробил!
    Няма такава държава, която да търпи престъпленията на министър-председател!

    Коментиран от #63, #65

  • 62 томка бикова

    19 6 Отговор
    Пак лъже този "министър"!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Чалга песен

    11 6 Отговор

    До коментар #28 от "Народна песен":

    С натлонова торба през рамо при радев тичам заран Ружфет да дам в служебно правительство да влеза

    Коментиран от #119

  • 65 Че то ЕВРОПЕЙСКА(Испанска) прокуратура

    14 6 Отговор

    До коментар #61 от "Европа":

    Го РАЗСЛЕДВА 3 год. , Бе Пендел!!!
  • 66 Ко речи...,Ко...?!

    12 15 Отговор

    До коментар #3 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Борисов и...,,генерал"...?!Генерал-пожарникар ,не се става за една нощ...!Генерал е Президента!Летец на боен свръхзвуков изтребител...!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Европа

    10 16 Отговор
    Достатъчно доказателства има за престъпленията на бившия премиер "тиквата, сикаджията, пожарникарчето", но няма достоен прокурор, който да повдигне обвиненията и да го постави на мястото му при бай Ставри.

    Слаба държава!

    Коментиран от #77

  • 69 Pi Ar Sevi

    7 6 Отговор
    Боеку е невинин.
  • 70 Ами да де...?!

    5 14 Отговор

    До коментар #3 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Дай ми неговите чекмеджета,че да видиш как ще го стигна...!Ама не съм такъв изкусен крадец като него...
  • 71 Само минавам ама саде да..попитам ..де..

    24 12 Отговор
    ПИЯНДЕТО РАЗСЛЕДВА ЛИ ОЩЕ КЪДЕ СА 50-те МИЛИОНА (ХЕМУС) ОТ СВОЯТ...СПЕЦИАЛЕН СВИДЕТЕЛ ИЛИ...Е ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ НА АЛКОХОЛНО ЗАВИСИМАТА ОТРЕПКА?!?
  • 72 Велина Копейкина

    16 16 Отговор
    Ама все още ли има поддръжници на мъртвата партия чекмедже ?🎃 😂😂🤣

    Коментиран от #75, #103, #122

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Борисов сам призна че е истински

    8 13 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Премиерът Бойко Борисов потвърди, че записът на разговора му с шефа на Митниците Ваньо Танов за Мишо Бирата е реален, но от него са изрязани някои думички като „една голяма ругатня“ по адрес на президента Георги Първанов.

    Това стана ясно от интервю на министър-председателя за politika.net по повод инициативата „Бойкометър“, която изследва обещанията на премиера и тяхното изпълнение.

    Коментиран от #111

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 БГ комуняга

    19 6 Отговор

    До коментар #68 от "Европа":

    От някои коментари тук е видно, че има известно количество българи с по 19-сет имота, които с голям кеф биха нарушили Конституцията, биха приватизирали по няколко техноимпекса, биха откраднали чужд бизнес и биха продали задлъжнелите си фирми на някой криминално проявен. 😃
  • 78 Европа

    12 20 Отговор
    За 10 години България беше превърната в територия на която пожарникарчето и неговите придворни деребействаха, назначаваха си свои хора и присвояваха европейските фондове..
  • 79 Хахаха

    23 7 Отговор
    Споменава се, че няма нищо общо, нали Рашко? За това ли "за съжаление". Брей, захванали сте се за ЕДНА къща, а за 19, една от които с 12 кенефа на никой не му прави впечатление.
  • 80 Тъй Вярно

    18 7 Отговор
    Другарю Дамаджана Милиционер Алкохолик
  • 81 xo xo xo

    20 5 Отговор
    Това е типичния милиционер от време оно. Лъже,фабрикува обвинения,сипе закани ,манипулира и тероризира всички които не мислят като диктатора. Резултат: държавата потъва а той има12 кенефа и милиони.
  • 82 Jjj

    18 2 Отговор
    Аре нещо черно на бяло да извадиш вече, че почваш да олекваш.Чакаме
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 jorj

    0 0 Отговор
    НПМЧ
  • 85 ddddddd

    17 5 Отговор
    Стига с този пияндурник освен да бълва празни лъжи друго не прави и вие му вярвате на лъжите думите му
  • 86 Червен глист

    12 2 Отговор
    Бойко Рашков:Цветан Цветанов=19:6
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Хахаха

    18 6 Отговор

    До коментар #14 от "Нищо подобно":

    Е, той Дамаджанков затова казва "За съжаление..." ХАХАХА. Чудя се защо още си мислят, че с претоплянето на тази отдавна вкиснала манджа, ще успеят да ни отвлекат вниманието от тяхната некадърност?
  • 89 Национално богатство

    1 1 Отговор
    Моля ви помогнете ми да живея добре!
    Аз съм човек за обработка и реализации !
  • 90 М М

    13 1 Отговор
    Е, и????
  • 91 толупа

    3 10 Отговор
    гешо каренин е зад мене както винаги. ще се смея много силно.

    Коментиран от #94

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Чудо !

    9 16 Отговор
    Рашков ! Не така,че тулупа ще вдигне кръвно или ще си скъса менискус.
  • 94 Психиатър

    19 6 Отговор

    До коментар #91 от "толупа":

    Прокуратурата обвинява при наличие на доказателства! Не работи с клюки! Имаш объркване!

    Коментиран от #97

  • 95 Бойко Рашков

    10 20 Отговор
    Наричат ме пияница троловете на господина с чекмеджето , но на едни записи го чухме как едва говореше мъртво пияния толуп хихихихихихихихи
  • 96 И дай боже

    10 8 Отговор

    До коментар #3 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    никога да не сме като този нещастник! Ако съм паднал толкова, ще ме е гнус да се погледна в огледалото!

    Коментиран от #107

  • 97 В България няма

    13 16 Отговор

    До коментар #94 от "Психиатър":

    прокуратура , а опг което прикрива престъпленичта на ГРОБ/ДПС шайката

    Коментиран от #100

  • 98 До Анчето

    0 0 Отговор
    Когато Анче не са нарушени правилата, цензурата е признак на слабост и глупост!
  • 99 ПРОСТО

    15 6 Отговор
    АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА БОРИСОВ ЩЕ КАЖА ЧЕ МЕ ЕЕ СНИМАЛА РАШКОВИЦА ПРЕДИ ДА СИ ОБУЕ КЮЛОТИТЕ ЩОТО Е ИСКАЛА ДА НЕ БАРАМ ИМОТА И ТЕ ТОГАВА ГЛЕДАЙ СЕИР
  • 100 Идиот

    15 7 Отговор

    До коментар #97 от "В България няма":

    Прокуратурата ли да ги доказва?Доносите как се доказват?И как се доказват лъжите?
  • 101 ???????????

    11 3 Отговор
    Само плампате ррааашш кокококококо няма действие
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 911

    16 6 Отговор
    Чашков, дай поне 1 доказателство иначе смърдиш на паток от казана. Лъжливото овчарче всеки го знае.
  • 105 оня с коня

    17 14 Отговор
    наглеца Рашков продължава да ръси Злобни провокации твърдейки,че Подопечното му ЗА МНОГО КРАТКО МВР било получило Материали от Испания относно Къщата в Барцелона.А Истината е че ПРОКУРАТУРАТА в БГ е реален получател на Пратката, а не МВР,т.е Рашков НЯМА ДОСТЪП до въпросните Документи.Но да допуснем че някакси се е осведомил в Общи линии за съдържанието на Заключението на Испанските Власти по въпроса и имато на БОРИСОВ наистина се споменава.Да - споменава се но дотолкова,че ББ НЯМА ОТНОШЕНИЕ към въпросната Къща,т.е. е ИЗВЪН ВСЯКАКВО ПОДОЗРЕНИЕ!Рашков обаче хитро НЕ ГИ УТОЧНЯВА тия неща,като по този Начин се опитва ДА ВНУШИ на Обществеността някакво участие на Борисов.Е с такива Министри ли ще управлява ПП и при едни скорошни Избори не е ли Гарантирана Победата на ГЕРБ?!

    Коментиран от #106

  • 106 2344

    13 15 Отговор

    До коментар #105 от "оня с коня":

    ГЕРБ у канала , барабар с буци

    Коментиран от #112

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Ако

    6 8 Отговор

    До коментар #107 от "БАЦЕ..Великан....":

    беше по умен, щеше да си наясно, че това не са ценности! 😀
  • 109 КРОКОДИЛА

    15 5 Отговор
    МАЙМУН РАШКО - КОМУНИСТА - АУТ ОТ ПАРАЛАМЕНТА ...............................................
  • 110 КРОКОДИЛА

    14 5 Отговор
    ТЪПИЯ РАШКО НЕ РАЗБРА ЧЕ КОМУНИЗМА Е ЗАЧЕРНЕН ОТ БЪЛГАРИЯ ...........................
  • 111 гост

    8 8 Отговор

    До коментар #74 от "Борисов сам призна че е истински":

    Точно така и ФРЕНСКАТА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ЛАБОРАТОРИЯ установи , че разговорите са автентични, но разговорите са 3 и са насложени един върху друг и нямат нищо общо с получения ефект .За разговорите потвърдиха и Борисов и Танов .но разговорите не са тия от флашката.
  • 112 оня с коня

    12 3 Отговор

    До коментар #106 от "2344":

    И понеже съм Гербер а за нас Борисов каза че сме прости,ще ти предоставя и ПРОСТА ЛОГИКА относно как стоят нещата.След като си против ГЕРБ,значи че си от тия дето са За "Промяната".Което пък подсказва че досега си пърдял от глад и чрез "Промяната искаш да забогатееш и да се оправиш в Живота.Това е Простата логика,ето го и още по-простичкия ми съвет:Върви тия дни на Църква и като чуеш там че попа пее "Блажени са верующите",да знаеш че се отнася точно за такива като тебе.С две думи- Богат няма станеш,но "Блажен" - гаранция!

    Коментиран от #121

  • 113 Цолова

    12 3 Отговор
    И защо се споменава ? Кой навря името на Борисов в назаконни деца, апартаменти и острови по целия свят. Кефехте се тогава, без нито едно доказателство. Сега това, което замазва Рашков е едно изречение: Няма потвърдени данни за връзка между Б.Борисов и съответния обект. Прав е . Споменава се името му. Всичко се връща на тоя свят.

    Коментиран от #131

  • 114 юнак

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Гледай да не те подпука и теб. Достатъчно си елементарен. А даже и не си софиянец
  • 115 Фотев

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер":

    Браво. Изключително добре казано. Фактът, че почти всички от тези, които са взели отношени са банирани, значи, че си оцелил право в десятката. Те си мислят, че като повторят една лъжа няколко пъти, ще стане изтина. Да, ама не.

    Коментиран от #126

  • 116 Анонимен

    1 11 Отговор
    Борисов анонимен е употребил думата не в мн число прости, а за една негова мацка и тя се зове караянчева от град Кърджали.
  • 117 Анонимен

    2 5 Отговор
    Здрасти, дай пари за пасти, улица лисица, на ти една плесница, бойко на всички ни безпартийни ни зашлеви по една Голяма плесница, сладка бе, чак ни екпедира далеч от дома.
  • 118 Нерпа

    6 0 Отговор
    Ами вадете и народа да чете поне ще е ясно или или.Ако е лъгал бой ако не бой ама за другите, но ако всички са лъгали за всекиго по една сопа
  • 119 Друга песен

    7 8 Отговор

    До коментар #64 от "Чалга песен":

    Ляляляляля чекмежан го няма и няма да се върне, вече ляляляля е при Костов и Царя
  • 120 Дааа

    7 1 Отговор
    Седни си вече на задните части, че тече рядко кафяво и много мирише!
  • 121 Не съм

    7 8 Отговор

    До коментар #112 от "оня с коня":

    този на който пишеш, но ми направи впечатление глупостта която си кръстил "проста логика"! Та така наречената "логика" от теб, че ако не си за герб, си за промяната, щото си бил гладен и чакаш да забогатееш! Някаква такава глупост беше сътворил! Та драги, аз също съм против герб, но не защото съм гладен, а защото драги, мразя лъжци и крадци! Мразя някой ежедневно да ми се изтъпанва и да лъже без грам срам! Мразя да нямам държава! И да за промяна съм! Не за ПП! Не желая замяна на Доган, с Прокопиев! Та видно логика нямаш! Явно оня гьонсурат банкянски е прав за поддръжниците си!
  • 122 Докато

    8 4 Отговор

    До коментар #72 от "Велина Копейкина":

    има прост народ, ще има поддръжници! Само такъв народ си пада по ежедневни лъжи, подлост и кражби!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Тапата

    11 4 Отговор
    Рашков към испанските власти: Връщаме ви материалите, които ни изпратихте, защото не ни вършат работа. Моля, изпратете тези, които получихте от нас.
  • 125 Дон Балон

    14 8 Отговор
    Поредният балон на Рашков! Да изясним: 1. Материали се пращат от една страна на друга само по реда на правния обмен през Министерствата на Правосъдието, не на МВР! 2.Ако е имало данни за пране на пари на територията на Испания, там се повдига обвинение и се образува дело 3.Случаят е прекратен от Исп.власти и всичко по него беше изпратено в България още през лятото, както съобщи самата Елена Йончева 4. Ако е имало не данни, а дори съмнение за пране на пари исп.власти биха запорирали активите, а те спокойно са продадени, къща, магазин, фирма. Доста тъп кьорфишек.
  • 126 Преди

    6 6 Отговор

    До коментар #115 от "Фотев":

    да похвалиш поредната простотия, не е лошо да научиш правописа и като станеш поне трети клас, заповядай пак! Не е лошо да научиш и що е то ценностна система! Да не изглеждаш смешно!
  • 127 интересно

    0 9 Отговор
    ми е само дали Бойко ще завлече Влади Горанов със себе си. Щото такъв мъжкар чак, че сам да си лежи, не е.
  • 128 Кочо

    1 5 Отговор
    Тое ясно къде господин Рашков. В касата на герб.
  • 129 РАШКО БОЙКОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Нищо подобно":

    АБЕ ТО ИМА И НАПРАВЕНИ ТОАЛЕТНИ ЗА ПО 100ХИЛ. ЛЕВА НАПРАВЕНИ И ПЕИКИ В БОРИСОВАТА ГРАДИН ЗА ПО 3000 ЛЕВА БРОЙКАТА , ДА НЕ КАЖА И ЗА УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ В СОФИЯ КАКВО ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ СА ИЗТЕКЛИ И ТО САМО ЗА ЕДНА КРУШКА , ТОВА СА ПАРИ ОТКРАДНАТИ ОТ ЗАЛЪКА И НА ТВОЙТЕ ДЕЦА Г-НЕ /ЖО , АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЕЧНО ПЛЮВА ТУК ПО ФОРУМИТЕ , И ТОЗИ КОЙТО КАЗВА ВИ САМАТА ИСТИНА В ОЧИТЕ , НА ВАС ВСЕ НЕ ВИ ИЗНАСЯ , МОЖЕ СИГУРНО ЗАЩОТО И ВИЕ СТЕ БИЛИ НА ТАЗИ ХРАНИЛКА , И ЗА ТОВА ДЪРЖАВАТА В МОМЕНТА Е НА ТОЗИ ХАЛ ОТ ПРЕДИШНИ ПРАВИТЕЛСТВА , КОИТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ СЪЗНАТЕЛНО ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯХНИТЕ СТРУКТУРИ , БЛАГОДАРЯ !!!🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 130 РАШКО БОЙКОВ

    1 0 Отговор

    До коментар #123 от "Биби Кинг":

    ЗА ЖАЛОСТ НЯМАМЕ КЮЛЧЕТА ЗЛАТО , ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА ИЗПРАТИМ ПО НЯКОЕ ДРУГО , ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА БАРСЕЛОНА ГЕЙТ В ПОЗИТИВЕН ПЛАН , ВИЕ НИ ИЗПРЕВАРИХТЕ И СИ ГИ ПРИБРАХТЕ В ШКАФЧЕТО !!!🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Митето

    0 2 Отговор
    ЧИЧО ГОШО МИ КАЗВА ЧЕ В БАРСЕЛОНЯ ИМА ЕДИН ЗАЕЧАРНИК ДОБРЕ ДОБЪР ВЯРНО ЛИ Е
  • 136 дидо тира

    0 2 Отговор
    къдеее са паритееее къде е мата Хари,Затвоооооооор
  • 137 Ченге

    1 0 Отговор
    Писна ми да ти слушам глупостите. Нямам нерви да ви плащам данъци и да слушам глупости въдухарски. Искаш да бъдеш някой, но си никои. Не съм съгласен моята партия да те подкрепя в тази измамна коалиция. Нямаш ли срам да си въдухарска бухалка на Радев? О, какъв срам при теб, мен ме е срам че има такъв министър в България.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Анонимен

    0 0 Отговор
    Дай информация де. Око да види. Отгоре надолу се вмирисва рибата старческа в деменция.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Помисли и кажи

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Най големия лъжец тиквун":

    Защо никои не може да влезе в спалните на божков и каун фатмаков Или на брендо и др дето ги изреждаш какво крият а влезоха в незаключена спална на Борисов « пълна с злато и евро «и то в резеденцията където влизат да чистят да ремонтират дасменят бельо и други работи
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол