Last news in Fakti

2 Март, 2022 07:55 11 620 34

Проф. Костов: Пандемията отстъпи на по-голямото зло

  • пандемия-
  • ваксини-
  • лекарство

Очакваме и лекарство. Очакваме да се появи паксловид, съобщи пулмологът

Проф. Костов: Пандемията отстъпи на по-голямото зло - 1

Пандемията отстъпи на по-голямото зло. Ако се върнем малко назад през тези две години, ще забележим, че всяка една вълна е свързана с връщането на учениците в училище. Надявам се, че няма да последва една нова малка през март. Аз съм патологичен оптимист, но моят рефлекс на лекар ме кара да внушавам оптимизъм. Възможно е да има малка вълна от коронавирус в края на март и началото на април. Излизаме от изходната порта на пандемията. Това заяви пред Евроком, пулмологът проф. Костов.

Със сигурност очакваме ваксини, които ще създават имунитет с много по-голяма трайност и с по-голям обем.

Очакваме и лекарство. Очакваме да се появи паксловид. Това е надеждното лекарство, което може да се прилага в първите дни на болестта и да не допусне хоспитализация и тежко протичане.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 56 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин е Велик!!

    69 0 Отговор
    На бързо махна КОВИДО

    Коментиран от #9

  • 2 стига бе

    87 0 Отговор
    Не знам, но Путин се оказа голям лечител изведнъж ковида изчезна от новините, що така?
  • 3 По 24 часа

    66 0 Отговор
    В денонощието дават за Украйна Пандемията сеърши ние нямаме никакви проблеми , починалите българи на ферибота не заслужават внимание абе всичко ни е 6
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мутафчийски

    65 2 Отговор
    Нобелова награда за медицина за Путин.Излекува Европа от Ковид.Да иде и в САЩ.
  • 6 Въй

    26 1 Отговор
    Излизаме от изходната порта на пандемията,която изхожда във ВеЦе-то.Очакваме да се появи пак в усло вен вид.
  • 7 Авеее

    53 4 Отговор
    Ковидът изчезна от новините, щото бомбардират американските биолаборатории в У-крайната точка.
  • 8 Джери

    36 6 Отговор
    Трябваше да си я караме с Пандемията-по-малкото зло.А сега с простото киро се наденахме на по-голямото зло.
  • 9 САЩ И ЕВРОПА

    50 6 Отговор

    До коментар #1 от "Путин е Велик!!":

    СА ЗЛОТО НАПОМНЯМ НА ФАШИСТИТЕ ,ЧЕ РУСИЯ ВОДЕШЕ ВОЙНА С ЧЕЧНЯ СЕГА ЧЕЧНЯ СЕ БИЕ ЗА РУСИЯ СЛЕДВАЩИТЕ СА УКРАИНЦИТЕ ТЕ ЩЕ СА РАМО ДО РАМО С РУСНАЦИТЕ ,А ВИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ СЕ ГОТВЕТЕ!

    Коментиран от #22, #23

  • 10 Слава на Бога

    42 1 Отговор
    Засега се спасихме от глобализацията, истамбулската конфекция, фъкцинациите на всеки три месеца за социален статус, конфискацията на цялото имущество срещу гарантиран базов доход и останалите изгъзици на джендърмерията. Ко стана с другаря швааааб, жив ли е още?
  • 11 Нобел

    34 0 Отговор
    Нобелова награда за Путин за медицина - само за ден изкорени "страшния" Ковид!
  • 12 Абе...

    40 0 Отговор
    Кой знае каква мръсна изненада ни се подготвя.
    Разделиха хората на ваксъри и анъиваксъри, антируснаци и анти украинци. Сега какво още ще ни натресат??? От зло по зло.

    Коментиран от #16

  • 13 абе този мишок

    18 1 Отговор
    пак ли изпълзя?! момче за всичко?! не сме те забравили!
  • 14 да питам

    24 0 Отговор
    Другарят Витанов да не е превключил с "прогнозите" от кобит към войната в Киев, че от десет дни го няма никакъв?

    Другарките Гломб, Аргирова, :академик Петрунов, Годжи, Ракиджиев и Кукунчев, "доктор" Симидчиев - колко дози фъкцина пазят от Путин?
  • 15 селтак

    4 0 Отговор
    🐷🐷🐷🐷!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 да питам

    31 0 Отговор
    Изведнъж започнахме да излизаме от пандемията. Преди две седмици ни се обясняваше как излизаме само от поредната вълна, след два месеца пак пускат новия щам, да си ъпдейтваме версията на фъкцинката.

    С какво набодохте два милиарда души, измамници????
  • 18 big

    29 3 Отговор
    Да, войната е зло, но не мисля, че е по-голямо от тази "пандемия"! Тя засегна целия свят и с неадекватните действия и мерки, особено в България, тя взе по-големи жертви! Да не говорим за хората, които бяха поставени в положение на живи мъртъвци! Без малко да им забранят дори да дишат!
  • 19 Иван

    15 2 Отговор
    Китайския грип е упорит, боледувал съм два пъти което означава че траен имунитет няма, спиране на всички мерки вече няма човек който да не се е срещал с този вирус.
  • 20 Мисир

    30 1 Отговор
    Тия, които преди лаеха за пандемия, ваксини, бустери и сертификати сега лаят за Украйна и Зеленски !
  • 21 Тц тц тц

    35 1 Отговор
    Никога няма да забравя как от сутрин до вечер промиваха мозъците на хората.Колко смъртоносен бил вируса и как трябвало да се ваксинираме....задължително и със бустер.Същото нещо става и сега със войната на Путин.Започна се отново промиването на мозъци.Как Америка и НАТО бдят над целия свят,и руснаците са новия заразен вирус .Това от сутрин до вечер.
  • 22 big

    21 0 Отговор

    До коментар #9 от "САЩ И ЕВРОПА":

    Много се надявам, но нашето общество вече по нищо не отстъпва на евроджендърското! Младото и не съвсем младо поколение не се интересуват от политика, не се интересуват какво става по света, не се интересуват да научат нещо ново и повече. На тях дори ръцете им са пораснали на друго място, а мозъците са хванали паяжина. Да не говорим за здраве и какви пародии ще бъдат като войници - пушечно месо! За патриотизъм е също, тази дума я няма в речника им, а още повече значението и! Сещат се само за ден-два в годината!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Механик

    21 0 Отговор
    И ква стана тя? Путин уби ковида в две действия. Даже от раз.
    Едните мисирки-облъчвачки отстъпиха място на другите. Сега математиците почват да гадаят на бобец за войната в Украйна.
    И къв оптимист е тоя с изтеклия срок на годност, като вещае още пандемийки и "послековиди"?
    А, да! Щото щяло да има и нови ваксини.
    Но инак тоя явно не е платен, защото платените се покриха. Явно сорос е хвърлил усилия в пропагандата за войната.
  • 25 Абе мисирки

    6 0 Отговор
    Бягай бе
  • 26 1520

    14 1 Отговор
    как може да си отива нещо което го е нямало
  • 27 Некой

    15 0 Отговор
    Ей сега е момента математиците да се появят и да започнат с ”умните” изчисления за продължителността на войната и евентуално жертви...
  • 28 4856

    12 0 Отговор
    Сега очаквам проф.Аргирова, проф. Костов и други специалисти да дават оценки на орьжейните системи използвани в конфликта в Украина!
  • 29 чУвал или чувАл

    11 0 Отговор
    Какво се получи ? Путин с бомбите си УБИ ковид и вече никой не говори за вируса или е като второстепенна вест !
  • 30 Зайо Байо

    11 0 Отговор
    Покрай всички тези кризи разбрахме , че БългариЯ е пълна с професори , доценти , експерти , разбирачи и то по всички теми. На глава от населението бием всички други държави. Няма кой да ги спре да казват мнението си и то да е единствено правилното. Затово и дереджето ни е такова ! Нали ?
  • 31 Хайде

    5 1 Отговор
    Пак се почва.Вчера Байдън е обявил край на пандемията.Нали сте послушници.Стига психоза достатъчно.Ние сме във война от 2г.Няма да има толкова жертви в Украйна колкото имаше тук.Стига вече.
  • 32 Ники

    0 0 Отговор
    Пандемията изобщо не е отстъпила. Да се надяваме, че докато Путин си играе на война, няма да се появи някъде нов щам който в такава ситуация направо ще ни разпилее
  • 33 До ники

    1 0 Отговор
    Бъди си сигурен, че докато Путин "си играе на война", сганта която дърпа конците на БайДън, съвсем сериозно приготвя следващия щам!
  • 34 Хаха

    0 0 Отговор
    Коя пандемия бе миндьо
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове