Last news in Fakti
  Тема: Украйна

9 Март, 2022 08:09 12 207 112

Проф. Димитър Недялков: Путин се готви да изпепели Украйна, както направи в Чечня

  • проф. димитър недялков-
  • украйна-
  • руска агресия

България може да е домакин на мирните преговори

Проф. Димитър Недялков: Путин се готви да изпепели Украйна, както направи в Чечня - 1
Снимка: Архив

Ако Полша или България дадат военна техника на Украйна, то те стават страна от конфликта и въвличат НАТО в него. Това мнение изрази в ефира на "Здравей, България" по "Нова телевизия" проф. Димитър Недялков, преподавател във военна академия „Г. С. Раковски“.

Според него е безсмислено да се прави подобно нещо, защото няма да има ефект, а НАТО ще стане страна в конфликта.

Още новини от Украйна

„Трябва да се подхожда много деликатно, защото това е война срещу Европа“, каза той и добави, че трябва да се върви по пътя на мира.

Що се отнася до войната, при една военна операция са възможни няколко варианта. На този етап е възможен и чеченския, тоест това, което вие казвате - изпепеляване в Украйна.

Вижте, във военната практика няма операция, която да се е случила едно към едно, винаги има отклонения. На Балканите 99-а година във войната срещу Югославия имаше операция Съюзна сила, тя беше общо взето първия вариант, но операцията тотално не се случи.

Сега нещата отиват горе-долу към същия формат, но винаги, пак казвам, има резервни варианти, не по-малко от два варианта от основния, които на практика могат да бъдат приложени.

Путин има ресурс за чеченския вариант, сега едно от нещата, които правят досега впечатление е, че въздушната мощ на Русия не е използвана напълно, това което имат като ресурс военновъздушните сили и въздушно-космическите сили на Руската федерация, каза още проф. Димитър Недялков.

Проф. Недялков смята, че България може да играе много важна роля в преговорите, тъй като сме държава, която има отношение и към Украйна, и към Русия. „За мен е странно, че досега не сме предложили място за преговори на двете страни“, заяви той.

Според него дипломацията ни трябва да се активира и да не чака одобрение отвън. „Полша не чака, а решава сама и извлича много ползи от това. Ние не сме подготвени и за бежанците. Те отиват в Полша, а това е образовано население“, изтъкна военният експерт.

„Сега е време разделно за Украйна, тъй като населението не е на еднакво мнение“, каза още той.

България има по-особено отношение към Украйни и Русия, ние сме ги създали тези държави духовно и затова съм изненадан, че досега не сме положили усилия за преговори на високо ниво. Не знам какво общо има Турция, защото там предстои да започнат преговори. Това заяви проф. Димитър Недялков.

"Българската дипломация трябва да се активира, не да чака сигнали отвън. Това, което правят поляците, е самостоятелно решение, което не е съгласувано и те се опитват според мен косвено да извлекат ползи от цялата ситуация.

Между другото те извличат много ползи, те са готови да приемат 5 милиона население, което е ресурс за една държава. Помислете, за нашето преброяване, което направихме. Без война нашият мир е много особен, общо взето два милиона и половина-три милиона българи липсват на територията на страната.

Отделно потокът от Украйна към България е малък, второ, половината украинци, които влизат в България, не я припознават като дестинация, която може да им реши проблемите, допълни проф. Недялков.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 63 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой не разбра

    151 25 Отговор
    Колкото и да лаят кучетата в Брюксел и Вашингтон света в който доминираше Евро-Атлантически вече го няма.

    Коментиран от #44

  • 2 хах

    103 10 Отговор
    Мисирки продажни
  • 3 диктатора путин

    43 142 Отговор
    не се готви, той вече избива деца и изпепелява всичко

    Коментиран от #7, #56

  • 4 REUTERS

    95 8 Отговор
    ВАШИНГТОН, 8 март (Ройтерс) - САЩ Забраната на президента Джо Байдън за американския внос на руски петрол и други енергийни продукти, обявена във вторник, не включва забрана за внос на уран за атомни електроцентрали, каза източник, запознат с въпроса.

    Съединените Щати. енергийната индустрия разчита на Русия и нейните съюзници Казахстан и Узбекистан за приблизително половината от урана, захранващ атомните електроцентрали. Индустрията лобира пред Белия дом да продължи да разрешава вноса на уран от Русия въпреки нахлуването на Москва в съседна Украйна.

    Коментиран от #11

  • 5 пьешу

    102 19 Отговор
    аман от експерти! "може така, може и иначе..." може. но ползата от теб каква е? освен, че лаеш срещу мецан за няколко сребърника.

    Коментиран от #66, #77, #86

  • 6 глоги

    26 20 Отговор
    преподавател във военнаТА академия „Г. С. Раковски“. Военната академия е една в България.
  • 7 наблюдател

    77 11 Отговор

    До коментар #3 от "диктатора путин":

    на теб звездите ли ти го говорят това? или "козяк"? залагам един пробит долар на второто.
  • 8 Сух

    88 15 Отговор
    Не защитавам Путин, но той ли му е казал за плановете си? Тоз от къде знае? Поредния професор. Тук в Бг, на конвейр ли ги вадим тез професори..

    Коментиран от #80

  • 9 Володзимир Зелензки

    94 21 Отговор
    Чечня живее хиляди пъти по-добре от българия в ЕС

    Коментиран от #38

  • 10 🤣🤣🤣

    9 30 Отговор
    Браво на него!
  • 11 mi6osp

    75 4 Отговор

    До коментар #4 от "REUTERS":

    Уранът от Русия ще го спре Путин.
    Има санкции, има контрасанкции.
  • 12 112930

    78 16 Отговор
    Полша е верен пудел, сега с патриота ще сгази лука и ще получи честитка

    Коментиран от #14

  • 13 Смешко

    84 14 Отговор
    Абе , вие от брътвежите на този пишман професор разбрахте ли нещо ?! Българската дипломация щяла да уреди въпроса , а ???!!! СмЕх , смЕх , смЕх !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Некой си

    81 5 Отговор
    Медиите, особено последните две седмици, се заринаха с експерти, всеки от които ЗНАЕ какво мисли Путин, какво планира Путин, какво си е мислил Путин, какво иска Путин, какво сънува Путин, какво крие Путин...
    Странно само, защо всичките тези експерти гният тук в България, а не са в едни просторни кабинети във Вашингтон, Лондон, Брюксел и Ленгли.

    Коментиран от #85

  • 16 хаберих

    75 4 Отговор
    .......два милиона и половина-три милиона българи липсват на територията на страната,защото България е бедна и неустроена,а заплатите и пенсиите са на последно място в Европа. Затова 3 милиона българи изчезнаха в чужбините. Хората искат да живеят нормално и достойно.

    Коментиран от #22

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тошо

    56 8 Отговор
    ВСЯКАКВИ ТОПИДИОТИ СЕ ИЗКАЗВАТ ПО ТЕМАТА С ВОЙНАТА. А ТЕЗИ ДЪРВЕНИ ПРОФЕСОРИ ГИ БЪЛВАТ НА КОНВЕЙР.
  • 19 Деян

    22 67 Отговор
    Гледам почти всеки ден еврейският канал Viasat History,даваха почти всяка вечер много интересни филми за възхода и поведението на Хитлер преди да започне втората световна война.От седмица рязко спряха тези филми-според мен напълно умишлено,но мога да ви кажа че поведението и реакциите на Путин са едно към едно с тези на Фюрера.Ако целият свят включително и руснаците в които е останал здрав разум не спрат този диктатор сега наистина света отива към трета световна война.

    Коментиран от #25

  • 20 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 52 Отговор
    Това никой няма да му разреши!че е луд,луд е това го виждаме ежедневно от 13 дни,но не е глупав!Той е очаквал по рано да спре...ОПЕРАцията....но ,явно нещо го е накарало да продължи.Според мен това""Нещо "" се нарича лакома уста..Появява се във възраста след 50г и доста г...ове е затрила.Сега колкото по шава напред русия повече затъва в тресавището.Да се върне назад,означава да стане това ,което...ви говоря всеки ден и хората в русия ще зададът въпроса....А,почему ето сделали товарищ луд????Моето мазе е стегнато.мислех тоалетна да слагам края на тази година живот и здраве в общи части....щото всичко със собствени средства...но...и кофи има.....и това ще премине!!!

    Коментиран от #35

  • 21 Кажи кой ги нападна

    49 4 Отговор

    До коментар #14 от "бат рамбо":

    Явно ти четеш учебник по история на издателство ДВ. Да не се бутат между шамарите нашите мухльовци и такива като този пишман професор за да не замирише на изгоряро. Що говедарите искат някой друг да вади горещите кестени с голи ръце, само подкукоросват такива будали като нашите
  • 22 Иванушка

    25 3 Отговор

    До коментар #16 от "хаберих":

    "...защото България е бедна и неустроена..." - богатството и просперитета зависят само и единствено от нас, нашите способности и умения. Създай "Айфон", Продай "Айфон" и Печели с "Айфон", кой ти пречи ?

    Коментиран от #63, #88

  • 23 лупко

    19 1 Отговор
    дениту се пробуди от снощното лашкане с болки в изотзадзето но пък -бързо,леко,меко,
  • 24 gggw

    41 3 Отговор
    ква дипломация у нас? още костов изгони всички дипломати и назначиха калинки
  • 25 Некой си

    47 12 Отговор

    До коментар #19 от "Деян":

    Ти си поредният тотално зомбиран.
    Можеш ли аргументирано да ни обясниш как един човек сам, еднолично, решава съдбините на държава със 140 милиона население, 260 хилядна армия, над 1000 олигарси милиардери, над 140 националности?
    САМ, ЕДНОЛИЧНО!
    В това може да повярва единствено човек, който цял живот е ял макдоналдс и не е напускал родния си град.
  • 26 Recovery

    29 0 Отговор
    Не ви четеме вече!
  • 27 Коментар

    50 6 Отговор
    Гледам, че дивата западна пропаганда се лее с "тонове" в овладените новинарски сайтове?!
    Даже коментарите под новините на Джамболиньо са обвързани с ФБ профил, иначе не можете да коментирате?! Виждате ли до къде я докарахме по "свобода на словото"?!
    НЕ ВЯРВАМ НА НИТО ДУМА ОТ ЗАПАДНИТЕ ПРОПАГАНДАТОРИ! КОЛКОТО КВИЧАХТЕ, ЧЕ Т.НАР. ВАКСИНИ ПОМАГАТ СРЕЩУ КОВИД, ТОЛКОВА КВИЧИТЕ, ЧЕ И ПУТИН Е СЪВРЕМЕННИЯ ХИТЛЕР (НИЩО, ЧЕ ФАЩАДЖИИТЕ ВОДЯТ ВОЙНИ ГОДИНИ НАРЕД ПО ЗЕМЯТА)???!!!
    НЕ ВИ ВЯРВАМ! ПРИЗОВАВАМ И ДВОУМЯЩИТЕ СЕ ЧИТАТЕЛИ ДА НЕ СЕ ПОДДАВАТ НА ПРОДАЖНИЦИТЕ ДРАСКАЩИ ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА!!!

    Коментиран от #39

  • 28 Гого

    33 6 Отговор
    Още един който няма връзка с главния мозък хахаха подлоги американски до един сър. А ония дениз ага троли статия след статия ама милата забранил коментарите сърби го гъ.... О
  • 29 Българин

    31 4 Отговор
    Съгласен съм с Недялков , че дипломацията ни спи . А във всяко отношение сме заинтересувана страна от мир между Русия и Украйна . Заинтересовани сме и икономически и географски , и всякак !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гошо палаша

    24 0 Отговор
    А Путин знае ли? 😂
  • 32 Проф Недялков!! Какъв Посредник може

    23 3 Отговор
    Да сме ния??? Никакъв, не се излагай!!
  • 33 Хахаха

    27 0 Отговор
    Да предположим, че България ще посредничи. Кого предлагате за посредник като конкретно лице?
  • 34 Поляците

    34 2 Отговор
    Се опитват да вкарат САЩ във войната. Скоро всички ще разберат кои са истинските неонацисти.

    Коментиран от #42

  • 35 Хахаха

    13 1 Отговор

    До коментар #20 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    А глуп.ава глава кога се активизира?

    Коментиран от #90

  • 36 Олга

    43 4 Отговор
    Сутрин пак водят безпрецедентната лъжа, че Русия обстрелва хуманитарни коридори. А тя се бави с офанзивата на гъсто населените места,тъй като се грижи доколкото возможно за населението, инициира създаване на хуманитарните коридори, води преговори с Украйна, който Украйна всеки път нарушава: минира пътищата на коридора, и не пуска хората да излязат, дори стрелят по тях при опита да напускат града. Готовите автобуси се връщат празни. Дори преговорщиците се избиват помежду си - от украинците убит един от тях.
    Истините фрапиращо, безсрамно се преобръщат .
  • 37 Иванушка  🇷🇺

    29 2 Отговор
    Военен експерт в Пентагона :

    " Целта на руската армия е да бъдат обсадени големите градове, също да бъде за обградена голяма част от украинската армия в капан, а тя е предимно ситуирана в близост до района на Донбас, което ще позволи на безпрепятственото обграждане на столицата Киев. Неслучайно руската военна техника е разделена на две части, които символизират освен целите, но и етапите на операцията.

    Първата буква беше Z, а едва от няколко дни започва да се вижда по-масово техника, която е маркирана с буквата V. Трябва да се отбележи също, че през първите дни военната техника на терен беше такава, която е предимно от съветско време, с изключение може би на хеликоптера КА52 Алигатор. Вече могат да бъдат забелязани модерните бомбардировачи СУ34 в небето над Украйна. "  ✌Z✌
  • 38 Червенски

    14 2 Отговор

    До коментар #9 от "Володзимир Зелензки":

    Абсолютно вярно !
  • 39 Джамбо е

    27 4 Отговор

    До коментар #27 от "Коментар":

    Агент-провокатор, доброволен сътрудник на ЦРУ. Но няма да получи зелена карта. Никой не уважава аршлекерите.
  • 40 Аноним

    37 2 Отговор
    Интересно как си представя така наречения професор, че България може да играе ролята на посредник, след като е обявена от Русия за враждебна страна и всичко това благодарение на купени соросоиди и психо десни?
  • 41 9689

    25 3 Отговор
    Още един невежа-слуга.

    Коментиран от #97

  • 42 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    31 3 Отговор

    До коментар #34 от "Поляците":

    пАляците връщат топката на чичо сам! Като много иска нека САМ да вкара самолетите в боя ! Както с намереното там наше оръжие и боеприпаси - то е там , ама ние не сме го давали на укрите !
  • 43 Ей така

    34 3 Отговор
    Светът се промени. Наглосаксите постепенно губят и като всяка загиваща империя искат да завлекат със себе си марионетките.... каквито сме.
  • 44 Коментар

    40 3 Отговор

    До коментар #1 от "Никой не разбра":

    Абсолютно съм съгласен!
    Квичаха краварите, че ще помагат яко на Зеленски, а в крайна сметка го оставиха сам да се оправя?!
    Типично по "западно-партньорски" (последно така направиха с кюрдите, когато Ердоган ги натисна)!
    Обаче по медиите западняците първи приятели на Продаженски?!
    Истината е, че в днешно време за да получиш обективни новини за случващото се по света, трябва сам да ги дириш в мрежата! Ако разчиташ на овладените новинарски сайтове (като този), все едно гледаш излиянията на Викторчо Николаев (тоя е особено противен)!!!
    Дори тук започнаха да обвързват анонимното коментиране с ФБ профил??????
    Уважаеми началници във Факти.бг!
    Нали се сещате, че нормалните хора посещаваме сайтовете ви главно за да научим свободното мнение от коментиращите под съответната статия???!!!
    В момента в който обвържете коментирането с някаква регистрация, сайтът ви ще претърпи колапс от към посещения!!!
    Като пример вижте пловдив24! Там има едни и същи тролове дето драскат за статуквото и това е!!! Почти никой не го посещава!!! Ако искате да ги последвате, дерзайте в същата посока, в която и най-противният от вашите журналисти!!!

    Коментиран от #53, #81

  • 45 vbd

    7 9 Отговор
    как може да наречеш бягащите и уплашени хора "ресурс",
    човечеството си залсужава страданията, които само си причинавя

    Коментиран от #91

  • 46 Иванушка  🇷🇺

    30 4 Отговор
    " Алексей Арестович, съветник на Зеленски заяви, че руската армия в Украйна е разгромена окончателно. " съобщи Радио "Униан" 😀😀😀✌Z✌
  • 47 Даа

    20 3 Отговор
    Толкова експерти по военна и дипломатическа стратегия в нашта територия ,та чак се чудя ,как не сме тъгъра на источна Европа!!?? Като се замисля , май по ни приляга да сме територия с платени малоумни и.диоти които сноват денонощно по медиите и ръсят глупости.
  • 48 124

    29 4 Отговор
    Вярваш ли си?

    Долу американските интереси от Украйна?

    Озаптете си киевските неофашисти, народът на Украйна не заложник на америкзанските интереси!

    Русия е права да се защити!

    Стига нацизьм!
  • 49 пффф

    4 16 Отговор
    Не знам само кво ще ги прайте тия рубли дето ви ги дават.

    Коментиран от #92

  • 50 Много точно изказване

    13 5 Отговор
    Браво има и умни Българи.Хиляди адмирации .
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 124

    24 4 Отговор
    Империята на злото сащ не можаха да направят Путин своя марионетка и да предаде Русия (както го правят Сащ вече 70 г. по света)...
  • 53 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "Коментар":

    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  • 54 България

    24 4 Отговор
    Поредния измислен професор!В България се раздават професорски и докторски титли на всякакви сульовци за да могат да плещат глупости по студиата!Този е поредния идиот ,който е съгласен България да фалира ,но да лиже подметките наЕС!!!Какво не разбраха “професорите”като него от изказванията на Путин?Превеждам за поредния смотан “професор”-няма да има вече еднополюсен модел,няма САЩ да изпълняват ролята на световен господар,Русия не приема така наречените либерални западни ценности-джендър философията ,еднополови бракове и т.н.Няма да има свят в който Русия да е на колене пред така наречения обединен запад.Колкото по бързо си го набият в главите Брюкселските кратуни и нашите “професори” глашатаи толкова по-добре за всички!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 оня

    28 3 Отговор

    До коментар #3 от "диктатора путин":

    А краварите колко избиха в годините? За тях може а? Виж колко войни са направили:))

    ! Кой е най голямата угроза за света-САЩ. Ето и публикацията (USA Bombing list:The Democracy World Tour)Кореа и Китай-1950-53, Гватемала-1954, Индонезия-1958, Куба-1959-61, Гватемала-1960, Конго-1964, Лаос-1964-73, Виетнам-1961-73, Камбоджа-1969-70, Гватемала-1967-69, Гренада-1983, Ливан-1983-84, Либия-1986, Салвадор-1980, Никарагуа-1980, Иран-1987, Панама-1989, Ирак-1991, Кувейт-1991, Сомалия-1993, Босна-1994-1995, Судан-1998, Афганистан-1998, Югославия-1999, Йемен-2002, Ирак-1991-2003, Окупацията и разполагане на военни бази на САЩ и Англия: Ирак-2003-2015, Афганистан-2001-2015, Пакистан2007-2015, Сомалия2007-2008, Сомалия2011, Либия2011, Либия2015, Сирия2014-2015. САЩ имат в света 800 военни бази, разположени в 173 държави. Направете си изводите, кой е заплахата за света и публикувайте световния агресор, да се знае от всички.
  • 57 Кирю Умния

    16 4 Отговор
    Абе Чечня не я ли изпепели Елцин? Аз само да питам за протокола
  • 58 Ххххх

    27 4 Отговор
    Професора лъже! Геноцид се извършва в Мариуполе ,Азовските фашисти използват като жив щит стотици хора ,стрелят убиват!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 .--.

    16 1 Отговор
    Никакви боеприпаси и техника.Откъде да сме сигурни ,че след време няма да го ползват като през2014 2015 да изнудват бесарабските българи.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Мнение

    17 1 Отговор

    До коментар #22 от "Иванушка":

    Ванушка, верно ли питаш кой пречи на БГ бизнеса???
    Питай напр Иван пилето?!
    Питай Гешо каскетя!
    Фактът, че хората с мозък предпочитат да емигрират към по-добри условия, не значи, че биха го направили на всяка цена, ако имаха поне 30% от свободата предлагана напр в сащ!
    И под свобода не говоря само за финансовата част!
    Става дума за минимален технико-човешки ресурс, който ти е необходим за да създаваш!!!
    Не може лелите и чичковците от държавната администрация да бачкат с папки и класьори, присъщи за преди 30-40г, а ти да се опитваш да станеш конкурент на Епъл!!!
    Промяната във всяка държава започва първо от властта, минава в общини и администрация, а едва след това при създадени условия хората могат да почнат да градят!!! Вземи Китай за пример - бачкаха за шепа ориз, не разбираха от нищо, НО началството им прати умните да се обучават в з. Европа и сега Китай е първа икономика!!!
    Т.е. всичко може, но промяната трябва да започне от ръководството! Не случайно се казва, че рибата се вмирисва откъм главата!!!
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 22 Отговор
    ПУТИН е ДИКТАТОР УБИЕЦ

    Коментиран от #65

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Мливар

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "пьешу":

    Наяждане нямат!
  • 67 Бах

    12 3 Отговор
    Естествено че трябва да изпепели Украинците като Чеченците . После ще станат послушни като козички и първи съюзници като Кадиров на Чечня.
  • 68 Софиянец

    3 12 Отговор
    По скоро изпепели рассия
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Първи сме в света

    14 2 Отговор
    по професори на глава на населението и съответно на количеството глупости, които са произвели гладките им мозъци!
    Боже, пази България от чужди и от свои продажници!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ИВО

    17 2 Отговор
    АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛАБОРАТОРИИ В УКРАЙНА СА В РЪЦЕТЕ НА РУСНАЦИТЕ ИМА МНОГО ДОКУМЕНТИ УЛИЧАВАЩИ САЩ
  • 73 Щом

    11 0 Отговор
    тръгнат самолетите, дипломация всяка тука оставете!

    Коментиран от #98

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Закъснял с ориентацията

    12 0 Отговор
    Венцислав Михайлов
    Бомбастично заглавие, изключително изоставащо от реалносстите, които са изключително динамични и не работят вече в насоката, внушавана от заглавието. Създава впечатление за слаба журналистическа изява, напълно в противоречие с текста в статията, който пък е почти точно представяне на реалното интервю. Изводите от казаното от професора обаче, трудно кореспондират със заглавието. Което пък поражда съмнения у читателя за манипулативност и внушения от страна на редакцията. Това не е добре.

    Коментиран от #78

  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 15 Отговор
    ПУУТИН убиец избива ХОРА ДЕЦА

    Коментиран от #84

  • 77 Нещо не си схванал

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "пьешу":

    Прочети пак интервюто.
  • 78 не се създава

    12 1 Отговор

    До коментар #75 от "Закъснял с ориентацията":

    впечатление, а е факт слабата журналистика в България.. повечето заглавия се вземат от други Западни Медии, преведени от своя страна от фейкове.. Всичко разбира се е по поръчка на Запада, омразата лази по бързо по хората, особено сред по бедните страни. На кратко, същия този погром който има в Украйна, ще дойде и при нас след 10тина години. нас обаче Американците ще ни спасяват, без оръжия с висока точност, ще е касапница.
  • 79 Jacques Yves Moineau

    13 0 Отговор
    Ганчовска- преговарящ! Смяяяях!
  • 80 Аман

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Сух":

    От хора, четящи само заглавия! Разбирам, че сме от една и съща страна, но поне прочети преди да пишеш!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 черния

    7 1 Отговор
    Най-добрият нацис е изпепеленият нацис! Ако на цивилните им се дадоха достатъчно жилища и пари в Русия, ако бяха невинни, можеха да отидат там!
  • 83 Феодално старче

    3 2 Отговор
    ако е така, що не го е направил досега?
  • 84 За украинските лаборатории нещо?

    14 4 Отговор

    До коментар #76 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    За избитите досега 14хил души в Луганск и Донбас? За принудителната смяна на имената на българите живеещи в Окрайна?За изгарянето на живи хора? За горенето на 15 български знамена? За Азов нещо и за избитите около 200 деца? Троле? М? Дай да видим и другата страна, другата гледна точка! Или си мислиш, че DW отразяват обективно и без манипулации новините?!? Троле?!? 🤔
  • 85 Недоволен съм

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Некой си":

    Нивото на мнения и анти мнения е брутално ниско. Когато се изхвърлят мнения без анализ, а анализ, трябва да го кажа, не се прави върху заглавието, защото заглавието не е предложено от интервютрания, а от редакцията, тогава задължително страда правдата. И това е важно, независимо кой го прави. Мнението на който и да е от привържениците на която и да е страна, олеква, когато е просто израз на емоции. Съжалявам да го кажа.
  • 86 не само

    3 8 Отговор

    До коментар #5 от "пьешу":

    Много точен е анализа и това което казва защото за разлика от други набедени експерти по сигурност професора познава нещата от лично качество .
  • 87 Най важният закон, закона на Сталин,

    14 3 Отговор
    няма човек, няма проблем. За днешното време, няма го САЩ-няма проблем. Това е истината, докато краварите са в Европа, света вечно ще ври. Не забравяйте, и България е в списъка на Путин. Спасението ни е, краварите да се махат от България, а подлогите им тук сами ще се пребоядисат и друга песен ще запеят, те го умеят.
  • 88 Елементарна заблуда

    9 1 Отговор

    До коментар #22 от "Иванушка":

    Нещо да си чувал за монопол, за олигопол? Защо мислиш, че създателите на много от тези "продукти" са българи, но правата върху тях не са на България, а на едни други държави, които нямат реалния капацитет да творят такива чудеса на техниката? Защо военнопрестъпниците на Хитлер бяха прибрани зад океана, а не бяха изправени пред съда? Много нискоинтелигентно изказване! Парите не се движат от географски закони.
  • 89 Професор по какво

    7 2 Отговор
    Въпроса ми е Чечня още ли са в пепел? или са по добре от нас
  • 90 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 8 Отговор

    До коментар #35 от "Хахаха":

    В този сайт пуноо с лудинофили????Щоне ходите в крим,ще им трябват такива,като вас....Стоя ли прав една минута??днес как е рублата държи ли се....какво беше и йената била толкова....хахаха,ама,че опорка...рубла от 0,22лв сега е 0,014лева..а йена винаги си стои на 0,015лв-прозззз-ко!
  • 91 Не са ресурс

    4 1 Отговор

    До коментар #45 от "vbd":

    Защото са онази част от украйнците, която е в състояние да финансира пресичането на границите с новите си расови автомобили. Това няма как да бъде очакван ресурс за продуктивна дейност. Ако бяха такъв ресурс, щяха отдавна да са в необятните прерии на дивия Запад.
  • 92 Ще ти ги продаваме

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "пффф":

    По наш курс. Че трябва газ да купувате и "газ ще пик@ете) за да ми ги купувате. Хааа-хааа-хааа!
  • 93 свободен

    9 3 Отговор
    Той, Костадинов, хубаво казва, ама глави прости като простокиро и компания не чуват.
  • 94 адаша

    3 4 Отговор
    "А ти записа ли се в съветската армия?!"
  • 95 Сивата чапла

    2 0 Отговор
    Заглавието е подвеждащо.
  • 96 Сивата чапла

    2 0 Отговор
    Путин щял да признава Южна и Северна Лакота по искане на индианците, които не признават американските закони.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Будет

    1 0 Отговор

    До коментар #73 от "Щом":

    стрельба не прицельная, а ковровая.....
  • 99 ИНЖ

    4 6 Отговор
    Товарищь професор, ние така или иначе сме следващите. Поне да вземем мерки и да проявим мъжество!!! Да предоставим всичките си МиГ-ове на Украйна и толкоз. Така или иначе сме обявени за врагове....
  • 100 Зеленски

    7 2 Отговор
    Разбирач-врачка
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Пълен тъпан

    8 2 Отговор
    Тоя предлага България да се засели с небългари. Пълен издухар.... Напред Възраждане!

    Коментиран от #103

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Зевзек

    5 0 Отговор
    Абе професоре пи ли си хапчетата?
  • 105 ДОСТ

    5 0 Отговор
    НЕ ЗНАМ КАКВО ОБЩО ИМА ТУРЦИЯ. А ВЕ ЕЙ ПРОФЕСОРЕ ТУРЦИТЕ РУСНАЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СА РОДНИНИ БРЕ. ИДИ В ТУРЦИЯ НАДОЛУ КЪМ АНТАЛИЯ ДА ВИДИШ КОЛКО МНОГО РУСКИНИ И УКРАИНКИ ИМА ЖЕНЕНИ ЗА ТУРЦИ. МНОГО СИ НАЗАД С ИНФОРМАЦИЯТА БЕ МОЙ ЧОВЕК.
  • 106 dr Bakalov

    2 1 Отговор
    Ako ги поканите да преговарят в България и двете страни сериозно ще се объркат от дислексичния ни премиер, който не би пропуснал възможноста да изръси поредната си недомисленост и конфликта ще се задълбочи.
  • 107 6666

    3 0 Отговор
    Гледайте що генерали плещят по телевизиите! А нямаме армия!
  • 108 БГто 68

    1 1 Отговор
    Още една кремълска подлога - предпазливо-неутрална, адмирираща руската "мощ", изискваща "самостоятелна" политика от България... Аман от тия съветски възпитаници, не измряха ли вече?
  • 109 Иво

    0 0 Отговор
    Много точен коментар!!!
  • 110 Радко Младич

    1 0 Отговор
    Винаги съм го уважавал този човек.Най-вече като специалист в областта,в която работи.Радвам се,че не съм се излъгал.Имало е защо да го правя.👍🤝
  • 111 костас

    0 0 Отговор
    Здравейте, точно така Русия в момента спасява света от тази чума на бруталния национализъм и неонацизъм отприщен от зеленски подхранван,насърчаван и финансиран от сащ . десетина години избуява и вършее тази чума под благия псевдодемократичен поглед на чичо сам. Сащ нямя да спрат докато не сговнясат целия свят по свой образ и подобие. Единствено Русия е тази която не иска да приеме тези либерални западни ценности,които разяждат обществото, и държи на своята славянска култура и вековни традиции. И така трябва да бъде. Погледнете какво става у нас.Притеснително е, че унас има опашка от кандидат изпълнители на поръчки от америка. Начело са медиите с тяхната откровенна дезинформация и лъжи. Само за тридесетина години загърбили нашите традиционни ценности се обезличихме като нация и народ.Трезвомислещите българи са набутани в ъгъла,на тях не се дава трибуна. Честни и достойни , некорумпирани, за тях няма кариерно развитие. Лудостта на парите,кражбите и нагаждачеството е обхванало страната ни, и поради това ще берем горчиви плодове. Всичко поскъпва а лъжливи набедени специалисти - професори ми обясняват че така е в целия свят. Така както преиначават фактите за войната в украйна така преиначават и фактите в икономиката ,които са свързани със схеми за източване на все по големи печалби и усвояване на огромни ресурси от шепа хора.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове