Last news in Fakti

11 Април, 2022 14:52 7 059 137

Волгин отговори на Пендачанска

  • петър волгин-
  • бнр-
  • царевна-
  • александрина пендачанска

С позиция към този момент не е излязъл и Съветът за електронни медии

Волгин отговори на Пендачанска  - 1
Снимка: Фейсбук

Журналистът Петър Волгин, водещ на предаването "Политически НЕкоректно" отговори на известната оперна певица Александрина Пендачанска, която напусна обществения съвет на БНР заради това, че Волгин е разпространил фалшива информация за пленяването на българския кораб край Мариупол.

"Разбирам, че певицата Пендачанска била недоволна от моята работа. Няма нищо странно в това някой да харесва или не друг човек, да има положително или отрицателно мнение за него. Проблемът идва тогава, когато нехаресващият си служи с лъжи и манипулация. Когато няма никаква представа от работата на хората, които критикува. Певицата Пендачанска не разбира от медии. А явно няма никакво желание да се учи. И наистина се чудя как се е озовала в Обществения съвет на БНР. С какво е допринесла за просперитета на националното радио? В писанията, обясняващи оставката ѝ от този съвет, има много твърдения по мой адрес, но няма нито една истина", заявява Волгин.

Той допълва: "Певицата Пендачанска не различава лъжата от истината, но за сметка на това иска да е винаги близка с властта. Помня я как обожаваше Иван Костов, когато неговото СДС управляваше България. После певицата Пендачанска се прехласваше по Христо Иванов, когато неговото ДБ или, както се казваше въпросното нещо по онова време, предстоеше да влезе във властта. А сега е влюбена в управляващите от ПП. Освен това не спира да "славоукраинства". Явно, за да бъде в съзвучие с Генералната линия. Често съм се срещал с подобни "творци и интелектуалци" и ето как съм ги описал в моята книга "Живот в радиото":

"Това са личности, които оцеляват при всички режими и във всички условия! Не само оцеляват. Те благоденстват и просперират. Хвалят настоящите управляващи, само за да започнат да ги ругаят след падането им от власт. А най-интересното е, че никой не може да ги помръдне от моралните пиедестали, върху които сами са се покатерили. И ако само се опиташ да им припомниш предишното блюдолизнечене, моментално ще те обявят за рушител на културната традиция. Основният момент в тази традиция е, че т.нар. "творци" и "интелектуалци" са изпитвали огромно удоволствие от близостта си с властта."

Волгин заявява още: "Певицата Пендачанска е от хората, които говорят единствено неща, удобни за ушите на властта. На всяка власт. Българска и чужда. Пендачанска е от хората, които искат да забранят всяко различно мнение. Надявам се да не им позволим да направят това".

Да бъде ли дисциплинарно наказан водещият на предаването "Политически НЕкоректно" Петър Волгин. Тази тема обсъждат днес в Българското национално радио (БНР), стана ясно от коментар на генералния директор Милен Митев пред Клуб Z.

Поводът за поредното недоволство срещу Волгин стана вчерашното му интервю с лидера на считаната за русофилска партия "Възраждане" Костадин Костадинов. В началото на разговора водещият заяви, че иска да започне с "тази информация, която я има вече из всички български интернет сайтове", като посочи, че това е "единствено информация от руска страна, от руските агенции", а именно - "че бойците от батальона "Азов" в обсадения Мариупол са задържали два кораба, единият е корабът "Царевна", където се намират българските моряци".

После думата бе дадена на Костадинов, който първо заяви, че силно се надявал информацията да не е вярна, а после разказа как се е чул вече с министър-председателя, който го уверил, че е невярна - разговарял с капитана на кораба. С това обаче темата не бе затворена, напротив - лидерът на "Възраждане" разви теза - ако обаче е вярна.

Информацията, че корабът "Царевна", на борда на който има 17 български моряци, е пленен от украински националисти от "Азов", е фалшива новина - обявиха в последствие от Министерство на външните работи.

Заради предаването обаче в същия ден известната оперна певица Александрина Пендачанска обяви, че напуска Обществения съвет на радиото. И се мотивира ето така: "Г-н Волгин злоупотребява с ефира на обществената медия от години. Чрез коментарите и гостите, които кани, неговите предавания са се превърнали в канал за разпространение на дезинформация и фалшиви новини, от които се провежда откровена пропутинска, антиевропейска и антиевроатлантическа пропаганда, която противоречи на обществения интерес и мисията на Националното радио".

Генералният директор на БНР Милен Митев посочи, че темата ще бъде обсъдена днес от ръководството на радиото, като не иска да предпоставя ще има ли решение и ако да - какво може да е то.

"Когато вземем решение, ще го приведем в действие и ще стане ясно. Засега обмисляме различни възможности за реакция", заяви той.

На въпрос може ли да се стигне до освобождаването на Петър Волгин от радиото, Митев посочи:

"Искрено се надявам да не отиваме в такива крайности. Това е един от големите проблеми в момента в българското общество - че всичко се разделя на крайности. Някак няма нормален диалог между хората, които имат различни мнения, различни гледни точки. И колкото повече изостряме този спор, колкото повече изпадаме в крайности, толкова повече ще задълбочим проблема, а няма да го решим".

С позиция към този момент не е излязъл и Съветът за електронни медии.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 83 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питащ

    95 202 Отговор
    Поредният путинофил?

    Коментиран от #47, #110

  • 2 Българин

    106 217 Отговор
    Крайно време е проруската пропаганда да бъде третирана като заплаха за националната сигурност на България!

    Коментиран от #69, #129

  • 3 Днепърски

    98 221 Отговор
    Това което прави Волгин не е журналистика Това е откровена путинска пропаганда и лъжи.Това всичко се случва по държавното радио финансирано от държавата.Доказателство за проникването на путинския фашистки режим до всички нива в България.

    Коментиран от #12, #49, #125

  • 4 Аха тази

    199 76 Отговор
    С чуждица име и фамилия (тип от Делиормана )омъжена за примат с име Найо.Не трябват подобни същества на България .Благодаря .Волгата е по добре
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Руски еничарин

    69 189 Отговор
    Това същество, приличащо на невеcтулka няма място в обществена медия. Да си открие с мутрафонова частен канал и да си плещи кремълските опорки там ! Да вземат и кошлуков, с ДС-ГРУ позивна "сузи дългото краче" .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ТаУмВзе

    133 17 Отговор
    Е сега бетинка жожотевата вади теслата! Крайно срамно и жалко е. И по зле ще става! Само това е Сигурно!
  • 9 Peter Volgisky

    23 104 Отговор
    Сега е времето България да стане автономен край от Русия!
    Северна Македония в ЕС, край на великобългарския фашизъм!
    Да живее нова югославия!

    Коментиран от #39

  • 10 Факт

    92 25 Отговор
    Е какво прави кораба там, на курорт ли са!?
  • 11 Болонката Моря

    31 67 Отговор
    Поздравих Воргин с прословутата фраза от о-в Змеинний, а модераторите не ме допуснаха... Защо?
  • 12 Верно ли

    57 16 Отговор

    До коментар #3 от "Днепърски":

    Денисчо, ти ли си? :)))
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Петьо Петров

    136 24 Отговор
    Това е свободата на словото. Да не можеш да цитираш информация, която не е политкоректна. Демокрация в действие!
  • 15 krkf

    88 22 Отговор
    разбира не разбира била е на хранилка
  • 16 Плъх изпаднал

    44 128 Отговор
    Тоз рублояд защо не е уволнен още не ми е ясно само..
  • 17 найо

    100 18 Отговор
    Жена ми се грижи за мен. А аз и давам идеи, кой от моите талантливи и мислещи колеги да унищожа и прогоня от ефир. Така е от години.
  • 18 Бесарабски Българин

    111 31 Отговор
    Корабът Царевна е завзет от нацистите, а разговорите се водят "свободно" по нареждане на индивиди( не на хора, защото това не са хора а последователи на дявола), и говорят каквото им наредят "героите на Украина"( които в България се подкрепят от фашистките управляващи и жените и децата на тези нацисти, които са изпратени в България на сигурно, и които агитират за убийствата на руски деца!), които са нацисти, терористи и надминават по зверствата си колегите им от Идил.

    Коментиран от #86

  • 19 Иван Богун

    37 93 Отговор
    Петре, приятелю в твойта Русия няма свобода на медиите. Ти и за там не ставаш защото там такива комунисти като теб с лопата да ги ринеш.

    Коментиран от #70

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 FAKE AMERICAN DEMOCRACY

    128 30 Отговор
    Пандачанска, подкрепяйки укрофашистите, се превръща в съучастник в престъпленията им!

    Никога фашизъм!

    Z
  • 22 Джо

    26 71 Отговор
    Във всяка Бг медия има семейства от които няма отърване.Ето Волгин и женичка,Сашо Кадиев и маминка, Дони и Нти, и още и още.... Отделно тоя Пиер от Волга е достатъчно антипатиен..
  • 23 Да го махат спешно

    37 88 Отговор
    Едно трябва да ви стане ясно на минутата..българското национално радио не е независима медия..работата им е да информират населението за официалната държавна позиция и там не трябва да има място за путиниски "дисиденти" абсолютно..
  • 24 Иво

    84 12 Отговор
    Искам и аз да бъда на хранилка в този съвет!!!сигурно е там и измисленият журналист съпруга и!!!кой им позволява да ядат хляба на данъкоплатците???
  • 25 Ало

    103 12 Отговор
    Ало, такава цензура и през комунизма нямаше

    Коментиран от #114

  • 26 Сандо

    95 11 Отговор
    Ало-о-у,пишещите,къде отиде свободата на словото,на мисълта,плурализма и демокрацията ви?Гледай ти какви отрочета роди,възпита и превъзпита трийсетгодишният евроатлантически ппреход в България!

    Коментиран от #31

  • 27 П.ДОНСКИ

    28 87 Отговор
    Волгин тоест Петър Петров,отказал се от Род и Родина и доброволно сложил червен байрак със сърп и чук на челото си с още един платен глашатай на Руската Пропаганда - самия Копейкин,разсъждавали какво ще стане с" детето като порасне,ако бъде заченато някога..."Контраразузнаване - спите ли бре....ДАНС....??Прокуратура...???
  • 28 Тома

    61 1 Отговор
    Ако бяха журналистите като 4 власт нямаше сега да сме на 112 място
  • 29 Браво Волгин

    99 24 Отговор
    Достойна позиция! Достойно е да се пази истината, въпреки натиска!
  • 30 Мъ ДьоТашев

    83 15 Отговор
    абе, тази няма ли си работа да пее, ами взела и да разбира от журналистика...

    Коментиран от #104

  • 31 Изчей клоун

    18 69 Отговор

    До коментар #26 от "Сандо":

    Свобода и плурализъм ще търсите при путлер
    тyка вашите номера вече няма да вървят
  • 32 Кочо

    91 20 Отговор
    Честен и достоен журналист, човек търсещ истината! Малко са такива в блатото наречено български СМИ! Само лакействащ и продажен слугинаж!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Българин 🇧🇬

    85 13 Отговор
    То свършиха ли продажните ни журналистки - мисирки , та Козяк е опрял да назначава певица да цензурира политически журналисти в БНР ?
  • 35 възмутен

    19 80 Отговор
    Не зная как все още г-н Волгин не е уволнен , заради неговата злоупотреба в националната медия и ефир ?
    Има ли държава , ей хора , къде е държавата ? Спите ли ?

    Коментиран от #92

  • 36 Българин

    76 14 Отговор
    Алоо, националното радио! Това не ви е частна инециатива! В нашето българско радио ще чуваме всички гледни точки! Казах! "известната оперна певица Александрина Пендачанска" толкова е известна, че никой не я е чувал. Чуждопоклонниците, като тази(мръсна дума) нямат място!

    Коментиран от #38, #40, #48

  • 37 Българка

    19 75 Отговор
    Тоя руски ненормалник, поне да беше малко възпитан, но той е намерен захвърлен като бебе до един приток на Волга и една алкашка го е снесла там. Смрад!

    Коментиран от #108

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Стършел

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Peter Volgisky":

    Извинявай, вместо много минуси ти сложих плюс!

    Коментиран от #43

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Некой си

    78 11 Отговор
    Винаги е хубаво да има две мнения.Този сляп слугинаж към Запада е позор !
  • 42 Чантапенска

    27 4 Отговор
    Раздел тъпи представления!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Атанасов

    10 47 Отговор
    Като кажат че сестрати е к....а, Върви се обяснявай после че нямаш сестра. Това е езика на пропагандата и дезинформацията използван умело от руските копейковци, но истината излиза и тея продажници ще отидат там къдео им е мястото. Познавам Костадин Костадинов от Варна, ходеше по фитнес залите да събира момчета за да охраняват изборите в село Рогачево, силно е обвързан с нарко общността в кв. Владиславово.

    Коментиран от #51

  • 45 Иван

    9 62 Отговор
    Един световно неизвестен журналист отговаря на една световно известна оперна певица.
  • 46 Евроатлантик

    76 13 Отговор
    Не разбрах с какво се е провинил Волгин! Изложил е информация, за която уточнява, че е от руски източници! От кога България стана фашистка държава и заклеймява всичко което е руско?! Истината е, че творението на САЩ и Запада, подобието на държава наречено Украина е превърнато в царство на нацисти, фашисти, садисти, главорези, сатанисти, и наркомани, привлякло под знамето на тризъбеца цялата сатанистка измет на света!
  • 47 Отговор

    74 6 Отговор

    До коментар #1 от "Питащ":

    А защо не порадната малоумна "звезда" каквато сама си мисли че някаква си Пендачанска ,която заеднос с със своя съпруг джендер се мислят за Голямата работа!
    Такива с лопата да ги ринеш.
    Явно са закъсали с парите и изпълняват поръчка.
    След пандемията има глад ,а след войната такива като нея може да няма и какво да работят.
    Не е лесно да си самозвана "звезда"
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Нали

    16 11 Отговор

    До коментар #3 от "Днепърски":

    По добре ще ти върви името Джендърски!
  • 50 !!!?

    19 33 Отговор
    Един Лешояд в Ефир !!!?

    Коментиран от #71

  • 51 Сух

    58 5 Отговор

    До коментар #44 от "Атанасов":

    Последно време наблюдаваме как някакви евро джендъри им излезе пяна на устата да заработват центове.
  • 52 Плебей

    50 2 Отговор
    Аман от слуги в тая без родна местност, и слуги на силните слуги на деня, пък били те и световно неизвестни "творци" и "интелектуалци". Да в кавички имаме много с лопата да ги ринеш.
  • 53 Колорадо Спрингс

    50 3 Отговор
    Всеки има право на собствено мнение и никой няма право да налага своето-още повече насилствено.Преживяли сме го и ни е познато.
  • 54 Сделано в СССР

    11 45 Отговор
    В родината на волгин РФ, такива като него , ако сибирския злодей не го ликвидират физически, ги вкарват принудително в психиатрични клиники до дълбока старост.
  • 55 БНР е единствената медия в бг

    42 3 Отговор
    Само в БНР има плурализъм ,само рам може да се чуят различни позиции,по разни паретиини телевизии БНТ ,БТВ,нова по новините ми дават 15 минути как някой си закачил на терасата слънчеви батерии
  • 56 ОБЕКТИВА СЕ СМЕЕ😀

    10 31 Отговор
    ТА ТОЯ(.....)АКО Е БИЛ ОЩЕ НА ПЪРВА ЛЕКЦИЯ ВЪВ ФАКУЛТЕТА ПО ЖУРНАЛИСТИКА ЩЕ ЗНАЕ КОЕТО МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕ,ЧЕ ВСЯКА НОВИНА СЕ ПРОВЕРЯВА ОТ НЯКОЛКО РАЗЛИЧНИ ИЗТОЧНИЦИ И ТЕ ТАКА...АМА ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ👍
  • 57 Пламен

    13 43 Отговор
    Юдейчето Волгин е проводник на фашистката руска пропаганда.
    Така или иначе, вече никой не му вярва, освен балъците
  • 58 О ЯЯЯ

    12 39 Отговор
    ВОЛГАТА Е ТРАНСДЖЕНДЪРПУТЛЕРАСТ
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Елена

    12 48 Отговор
    Този пишман журналист до кога ще създава проблеми?Ами като толкова милее за сърпа и чука защо не си хване самолет или влак до там?Ние не желаем такива изменници да бръщолевят по националното радио. Това недоразумение, заедно с другото от женски пол: Силвия Великова са позор за ,,Хоризонт’”.Няма ли кой, няма ли директор да ни оттърве от тези хора?А тази Вдликова няма ли да се стеше, няма ли да се приведе в нормален вид?По,,Хоризонт” остана единствено да слушаме ,,Нощен хоризонт’, които журналисти единствено са си на мястото.

    Коментиран от #61, #67

  • 61 Констатация

    44 4 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    Енеричари са такива като теб.
    Те са навсякъде в НПО- та за стотики готови да служат на краварите.
    Как може да си подлога на сатанинската англосаксонска цивилизация ,която през своето съществуаване е избила милиони хора по цял свят.
    Даже не мога да изброя войните които е водела.
    И всичко е започнало с обесването на деца в самата Англия,които са си откъсвали ябълки от градината на ГОСПОДАРЯ.Даже не са християни ,а някакви измислени англикаци.

    Коментиран от #72

  • 62 Без филтър

    10 45 Отговор
    Такива лакеи като "журналиста" Волгин (каква фамилия...) са родени да бъдат платена прислуга на мужиците. При него душевната нищета е в унисон с визията.
  • 63 Чичи

    61 9 Отговор
    Петър Волгин е един от малкото в целия БГ ефир, от които можеш да чуеш нещо по-смислено извън истериите на почти всички мисирки и мамалиги.
  • 64 КремълскаПодлога

    9 41 Отговор
    да ходи в Гаварит Масква !
  • 65 Абсурдистан

    7 45 Отговор
    В никакъв случай БНР не трябва да бъде използвано от путински подлоги за дезинформация и антибългарски и антиевропейски изяви. Подлогата и предател Волгин отдавна трябваше да бъде уволнен от БНР! Пълун абсурд е той да работи в държавна медия!

    Коментиран от #77

  • 66 Много работи рублояда

    7 41 Отговор
    Тоз защо не се подложи на журналистически експеримент и да отиде в русия да попита някой на улицата какво мисли за войната в Украйна примерно..работата на бнр не е да прави "независима" журналистика а да представя умерена и изчистена от политически нюанси официална държавна позиция и да информира за обстановката в страната..лицето волгин отдавна не е нито умерен нито обективен
    и няма работа там
  • 67 Отговор

    38 3 Отговор

    До коментар #60 от "Елена":

    Винаги съм се питал ,как умен човек може да създава дискомфорт на oligofreni като теб ?
    И явно е нещо сбъркано в тези които са в дисконфорт,защото май са за прием в някое заведение като това в Карлуково,
    Човек с нормален интелект може да спори с всеки , който също е нормален.
    Но да спориш с хора в налудничаво състояние , които мислят , че само те са прави е невъзможно!
    По - добре ходете се лекувайте.
    Не досаждайте на нормалните хора!
  • 68 Олга

    32 6 Отговор
    Ето как изглежда информационно затъмнение.Хората нямат представа,че бг-кораб е в ръцете на Азов през цялото време, тъй като Мариупол и порт са били в ръцете на Азов както и няколко други кораби в това число “Царевна” и руския транспортен кораб, който бил освободен преди ден след като руснаците превзели мариуполски порт, а преди това и самия Мариупол.

    Коментиран от #74, #115

  • 69 Крайно време е

    15 24 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Антируската пропаганда в България,да бъде обявена за национално предателство.
  • 70 нещо да попитам

    43 5 Отговор

    До коментар #19 от "Иван Богун":

    щото в България и еврогейският съюз ИМА ТАКАВА????? СВОБОДА където се закриват телевизии и сайтове
    ПРЕДИ ГОДИНИ СЛУШАХМЕ дойче веле инкобнито сега руската телевизия докато не са я БЛОКИРАЛИ
    това се нарича демокрация извинете ДЕМАГОГИЯ
  • 71 Отговор

    27 6 Отговор

    До коментар #50 от "!!!?":

    Един дебил който се мисли за гений?
    Съшия като посочената "звездна певица"
    Краварски еничари!
  • 72 Сух

    33 5 Отговор

    До коментар #61 от "Констатация":

    Той Волгин за точно ей такива нечовеци говори, като този трол и онази набедена певица. Кой ли знае на колко микрофона е пяла за тази позиция. А относно трола, имайте напредвид, че в Украйна беше бомбандирана цяла сграда, за дезинформация. Тук не очаквам да е нещо различно, америте са си пуснали пипалата, като някакъв тумор са на фона на българската снага..

    Коментиран от #116

  • 73 и кво от това?

    5 30 Отговор
    Волгин да се прекръсти на Ленин и да започне ново предаване.
  • 74 Само питам

    2 18 Отговор

    До коментар #68 от "Олга":

    Ти от олгинските руски тролове ли си?

    Коментиран от #79

  • 75 Истината

    7 33 Отговор
    Предаването на Волгин засенчва РИА "Новости" и "Говорит Москва" с пропутинска пропаганда!
  • 76 Велев

    8 35 Отговор
    Г-н журналист Волгин, вие сте един световно неизвестен журналист,милеещ за Путин, това го разбрахме, но Александрина Пендачанска е световно известна .Това, че вие не се интересувате от изкуство ви личи от далеч, иначе щяхте да подходите по-уважително към тази жена. Не смятам, че г-жа Пендачанска е опряла до парите на националното радио, това е смешно!
  • 77 Сух

    22 3 Отговор

    До коментар #65 от "Абсурдистан":

    В такъв случай, БНР в никакъв алучай не трябва да пуска изяви и мнения, коментари и интервюта със същества обслужващи и толериращи евопоклонничество!
  • 78 Абсурдистан

    9 32 Отговор
    Сега за откровените нападки на едно интелектуално джудже, към световно признятият талянт Пендачанска. Напомня ми на нападките на псхически неуравновесения Тръмп към трикратния носител на Оскар, Мерил Стрийп, с тази разлика, че нашият Волгин е сопол от подметката на Тръмп.

    Коментиран от #82

  • 79 Дженда-идолопоклонник

    7 0 Отговор

    До коментар #74 от "Само питам":

    Не от нашите е, под прикритие е!
  • 80 Павел Пенев

    39 5 Отговор
    Пендачанска и Зайо Цицин са фалшив дует,който пее в един глас с власт имащите.Това са аморални личности, готови на всичко за своето благоденствие. Много скоро сапунения мехур за Украйна ще се спука и ще стане ясно кой въоръжава неонацистите и колко са американските и натовските наемници и инструктори в тяхната армия от терористи. Капитулацията е близко и тогава искам да чуем мнението на на тези двама "интелектуалци".
  • 81 гост

    40 4 Отговор
    Пендачанска е съпруга на НАЙО ТИЦИН!!! От тук нататък - БЕЗ КОМЕНТАР!!!

    Коментиран от #97

  • 82 Абсурдистанчо

    29 5 Отговор

    До коментар #78 от "Абсурдистан":

    Световно известната с ръкоделие ли? Щото баба ми е от България и не я е чувала.
  • 83 Демократизъм означава плурализъм

    34 5 Отговор
    Ако се посегне на Господин Волгин,това ще бъде фасистка постъпка,и тя трябва да бъде осъдена,а не Господин Волгин! Колкото до въпросната певица,ясно е че разбира толкова от политика,колкото и от пеенето си! ☺
  • 84 Otoplitel

    30 4 Отговор
    Чета много смели коментари.Не намирам нито един от смелите да си е сложил каса.жилетка и със Стингер в ръка да се даде курбан за Украйна.Там приемат и жени доброволки,а тук в РБ гледаме и слушаме само словоблудци.
  • 85 истината

    42 10 Отговор
    Нормалните българи слушат БНР основно заради журналисти като Волгин. Без тях от БНР ще звучи само чалга и американска пропаганда. Работа на журналиста е да представя информацията, такава каквато е и да представя и двете гледни точки в един конфликт. Работа на оперните певици е да си пеят ариите и да не се изказват за неща, от които хабер си нямат. Найо Пендачански се води журналист само на хартия, иначе никой не знае с какво точно това козяшко активистче си вади хляба, освен с това да е мъж на жена си /колко е мъж е отделен въпрос/. Долу ръцете от Волгин и без друго малко смели и обективни журналисти ни останаха преди окончателно да се превърнем в колония на краварите.

    Коментиран от #87

  • 86 Лустрация

    5 20 Отговор

    До коментар #18 от "Бесарабски Българин":

    А какъв е варианта Путин да пуска фалшиви новини с цел да оправдае едно планирано потапяне на търговски кораби.
  • 87 до Истината

    6 27 Отговор

    До коментар #85 от "истината":

    Ти ли си от "нормалните" българи, цървул?
    Волгин е манипулатор, а не журналист.
    Трябва да се изгони НЕМЕДЛЕНО!

    Коментиран от #93

  • 88 Дали знаете?

    8 29 Отговор
    Пендачанска има 3 номинации за Грами. Има ангажименти в оперите по света за години напред. Всеки път застава с таланта си пред публиката и я печели. Ариите ѝ са написани преди повече от 100 години. Няма как творчеството ѝ да е про-еди какаво си.
  • 89 Волгин

    3 12 Отговор
    Отзаде с 200
  • 90 Най добре е да има диалог

    14 1 Отговор
    Но възможно ли е диалог между човек и маймуна.

    Коментиран от #118

  • 91 kingsize

    6 20 Отговор
    Волгин - най-добрата дружка на Калугин!
  • 92 Красимир

    35 8 Отговор

    До коментар #35 от "възмутен":

    Защо да го уволняват бре? Аз и мнозинството от неговите български слушатели сме признателни за изразяването на позиция съобразена З БЪЛГАРСКИЯ национален интерес, а не кукуригане в един глас с USA.
  • 93 до 85

    27 8 Отговор

    До коментар #87 от "до Истината":

    Като ти гледам възпитанието, хич не се чудя защо яростно лаеш срещу интелектуалци като Волгин. Не знам аз дали съм цървул, обаче за теб е ясно - интелектът ти е колкото на амеба. Агресивни, прости и нагли хора като теб плюят по почтените и образованите, дано ги принизят до себе си. Ама не става. А аз се обзалагам с теб, че Волгин е прав - ако утре Русия превземе България /не дай Боже/, такива като теб, Александрина и Найо първи ще посрещнат руснаците с хляб и сол и песни ще пеят в тяхна прослава. Защото сте си такива жалки нищожества, оцеляващи на всяка цена. Без значение кой е господарят, важното е вие да капитализирате.
  • 94 Калчо Димитров Янков – „Калъча“

    3 6 Отговор
    AHAЛEHБОГАТИP
  • 95 Хаах

    10 29 Отговор
    Волгин с предаването си, дезинформацията и лъжите, създава предпоставки не само за насилие и омраза, но и за влизането в България на ордата на Путин- ротата на Буча, която да въведе демокрация тип изстрел в тила.Войната навлезе в етап на масови убийства на цивилни и не е далече деня в който такива като вОЛГИН, ще бъдат депортирани и санкционирани да не посещават ЕС.
    Въпроса днес е колко още като Волгин, зависими и работещи за Руското посолство има във тези Съвети на медиите.
    Външно Министерство, дето е на Слави и Президента докога ще работят за ВОЕННОПРЕСТНИЦИТЕ от Русия да попитаме?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Алекс

    5 12 Отговор

    До коментар #81 от "гост":

    Тъпако, пее по целия свят!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Пеяме

    3 20 Отговор
    Вън Петър Петров от БНР и изгонването му в Мухо сранск!
  • 100 Мира

    22 3 Отговор
    Коментарът на Волгин - думи като гвоздеи!
    Моите почитания за точната характеристика. Тя важи и за съпругът Тицин.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Мария

    5 25 Отговор
    Вън от националното радио !Стига сте го галили с перо! Кретен!

    Коментиран от #106

  • 103 Юри

    5 22 Отговор
    Тук много ясно се вижда колко елементрни хора пишат, заедно с прехваления журналист от руски, мужишки клан!Алоу Волгин ли си, Донски ли си не те ли е срам?Не е красиво,не е кавалерски да се държиш така с тази жена, прославила България! Нещастник !
  • 104 Мира

    27 1 Отговор

    До коментар #30 от "Мъ ДьоТашев":

    Пее, но как пее? :

    За "достойнството" на Пендачанска и "таланта" й говори фактът, че ги ДОКАЗВА на сцената (и така в живота), пеейки чисто гола (заради което и отслабна), сваляйки преди това от себе си няколко прозрачни воала...
    +
    Елена Валери-Виолета Найо-Тицин Нейкова (с прякор Ная) и Сара-Мария Найо-Тицин Нейкова

    Вижте само имената на дъщерите й/им - с по 10 имена. И ние ще знаем вече, че ако си харесваме дузина имена за дете, няма защо да избираме - ще ги навържем всичките с тирета, като дъъълго влакче, ами така де - да се откроява, да не е кое да е. То бива префърцуненост, превзетост и претенция, ама чак толкова не бях срещала...

    Ценности, сър!

    Коментиран от #109, #119

  • 105 Z-Entropa 2009

    16 2 Отговор
    Каквато тенджерата, такъв и похлупакът в едно семейство !
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Ветеран от Протеста

    5 21 Отговор
    Изключително Горд с постиженията на Великата Червена Армия и лично на другаря Путин,нашия другар Волгин е решил да се прекръсти на Бучин....
  • 108 Мира

    15 3 Отговор

    До коментар #37 от "Българка":

    Явно много е възпитан, щом е завършил НГДЕК!
    А Вие?

    Коментиран от #120

  • 109 Z-Entropa 2009

    17 2 Отговор

    До коментар #104 от "Мира":

    Споко, преди да пораснат ще ги питат за пола , като при сем. на Анджелина Жоли и Брат Пит.
    Живи и здрави да радват баби и дядовци, па другото какво дойде.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Петко

    2 21 Отговор
    Държавен предател, защото е на държавна работа, вие му плащате заплатата, а той милее за друга държава. И така 32 години или 76...
    МВР, ГДБОП, ДАНС и другите го толерират, защото и те работят за Русия. Няма никаде такова чудо.
  • 112 Ветеран от Протеста

    1 20 Отговор
    Любопитно ми беше КОГА е вербувано лицето Петър Петров Георгиев именуващо се Волгин....Оказа се че е логично през 1988 ма...Тогава ДС на БКП започва разработките на уж Дисиденти като Доган,,Тренчев,Манолов и т.н...Волгин е арестуван заедно със сина на Марко Семов - Атанас Семов за организиране на група за сваляне на Комунистическата власт в България ...Атанас Семов е в ШЗО - школа за запасни Офицери....Изпратен е за кратко в Дисциплинарна рота и после след намесата на Всесилния си Баща - Марко Семов са освободени и двамата от отговорност,но това коства на Марко всички величайши постове....за кратко...1989 та са вече Дисиденти....И двамата са съученици от Гимназията за древни езици......и виж ти...едва завършил Филология и Волгин е назначен в БНТ...а после и в БНР....Атанас след години перипетии в Чужбина акустира като Правен съветник на издигнатия от 26 агента на ДС за Президент Румен Радев....А Волгин се вихри с Руска Пропаганда по БНР.....И миришат на Руските тайни служби като КГБ и ДС на БКП,та се не траят....
    .
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 И аз да кажа

    1 11 Отговор

    До коментар #25 от "Ало":

    Що дрънкате глупости? Живял ли сте по соца? На мен ми отнеха членство в творчески съюз само защото повдигнах въпрос за неуставното избиране на отсъстващ връзкар. Някой помни ли как заглушаваха Свободна Европа и Дойче веле? Да не би по соца да се е говорело по радиото осъдително за руснаците в Афганистан или за смазването на Пражката пролет? Господ да ви накаже за това нагло твърдение, доста често се върти като тролска мантра!
  • 115 Айде бе

    1 15 Отговор

    До коментар #68 от "Олга":

    Заткнись! Ти колко ръце имаш, та пишеш под всяка статия? Отивай да се простираш на джуджи и да блеете за величие и реставрация на СССР
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Браво Волгин

    14 2 Отговор
    България е с теб
  • 118 И аз да кажа

    1 12 Отговор

    До коментар #90 от "Най добре е да има диалог":

    И аз мисля, че Волгин е майм.уна платена с рубли
  • 119 Айде бе

    2 12 Отговор

    До коментар #104 от "Мира":

    И какво лошо има в двойните имена? За фамилното и бащиното нямаш избор. Сега хората имат малко деца и с двойните имена почитат родители и ментори. Чудите се какво да измислите, за да я оплюете, но пък на нея слабо й дреме! Тя си има световната кариера, докато Волгин ако освободи радиото- край и на рубличките!
  • 120 Иде ми да те убия!

    2 12 Отговор

    До коментар #108 от "Мира":

    Аз пък съм завършил френската и познавам афишите с нея от Париж . Пешо и праха й не може да диша! Ако има някаква културка и подценява постиженията на Пендачанска, значи е дребно зло завистливо merde.

    Коментиран от #134

  • 121 Пендачанска

    17 0 Отговор
    А бе той и моя Найо уж журналист, ама не е известен като Волгин, че се налага да измекярства за някой и друг лев.
  • 122 Грегори

    0 13 Отговор
    Българите гонят в чужбина, че няма работа за тях в България, а разни Волгиновци в БНР да просвещават масите в любов към СССР.
    Така България изгуби 3 млн. българи, но за сметка на това си има вградени по места Русо-Дупедавци.

    Коментиран от #133

  • 123 Руми

    23 0 Отговор
    Изчетох всички коментари и мога да обобщя. Слава на бога, нормалните и свестните хора решително преобладават. Освен че става дума за Волгин като един от добрите журналисти в страната, броящи се на пръстите на едната ръка, но и за демокрацията. Значи при соца е било забранено да се говори за едни работи, а сега НЯКОИ се докарват на властта да не се говори за това, което според тях властта не иска да чуе. ИМА ЛИ ЕДИН от писалите тук да не знае колко продажна и противна фигура е Ная? Беше затихнл, но сега пак се появи, намери си повод да заработва. То напира да прекръства улици на Драган Цанков), то се изказва (доносничи) за други хора. Пендачанската е същата. Ако беше сериозен човек на изкуството и уважаваше себе си, нямаше да се меси в тази сфера. Това е все едно Волгин да прави анализи на оперното й пеене. Всяка жаба да си знае гьола, НЕуважаемо докарващо се на всяка власт семейство.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 NMN

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Днепърски":

    Абекравар , вие ли ще кажете на всички в тази държава , какво да мислят и кой да подържат . Да , има русофили в тази държава от 1878г. и вие ще се съобразявате с това . Изобщо не си мислете да разигравате украинския сценарий в България с нацизъм срещу Русия и русофили , защото Руснаците са тръгнали и ще се разлетите заедно с нато като украинците . Освен това ...Путин е велик , Русия е Освободител . Айде до иборите , които са скоро .
  • 126 Безподобна наглост!

    1 9 Отговор
    Пендачанска е певица със световно признание, която няма нужда да се подмазва на никого. Тя винаги е защитавала демокрацията за разлика от Волгин, който безнаказано разпространява пропутинска пропаганда по националното радио.

    Коментиран от #127

  • 127 Абсолютно вярно!

    1 11 Отговор

    До коментар #126 от "Безподобна наглост!":

    Пендачанска е певица със световна кариера, дъщеря на великолепната певица Валери Попова и внучка на изключителния цигулар, създател и диригент на царския симфоничен оркестър Саша Попов. Пред нея Волгин е нищожество, което си позволява да я клевети, докато самият той явно е платен агент на агресора, отровител и военнопрестъпник Путин.

    Коментиран от #132

  • 128 1944

    0 9 Отговор
    волгин май се налива с захарова. пият фалшив алкохол. затва само простотии дрънкат.
  • 129 БРАВО

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    А дали си българин?
  • 130 Lupi67

    7 0 Отговор
    Браво на Волгин. Един от малкото журналисти в БГ със собственно мнение а не ветропоказател.
    Един от малкото журналисти в БГ показващ и другата гледна точка във войната.
    Пиша го това от САЩ. Тук пропагандата е 100% антируска и никой не задава парливия въпрос: защо се стигна до тази братоубииствена война?
  • 131 Сашке, сашкее

    5 0 Отговор
    мислех че като си добра певица си и умна, но явно добре си прихванала ойропейските ценности докато пееш на запад. ковид ряпа да яде, няма по-заразно и нелечимо заболяване след отравяне с цензура и юес пропаганда, жалко...
  • 132 Това е най-тъжното

    5 1 Отговор

    До коментар #127 от "Абсолютно вярно!":

    че би следвало александринчето да е интелигентна, но явно УВИ не е...
  • 133 Жоре

    5 0 Отговор

    До коментар #122 от "Грегори":

    ти май си прекалил с марихуаната, българите масово напуснаха България СЛЕД 10 ноември 1989 година, когато осъзнаха че демокрацията е една куха дума зад която се вършат куп безобразия. оказа се обаче че ние не сме открили топлата вода и днес лъсна пълната несъстоятелност на джендър системата която ни налагат. и в щатите и на запад цари неофашизъм вече 20 години. Всичко започна когато сша взривиха близнаците. от тогава масово ни преследват и подлушват, терористи, войни, имигранти, ковид и сега война. Щях дя кажа за десерт, но уви още сме на предястието...
  • 134 Промиването на

    3 0 Отговор

    До коментар #120 от "Иде ми да те убия!":

    моюъци не щади никого, това е и целта на налаганато на цензура и пропаганда - всички в кюпа на невежеството и да повтаряме като папагали велик е Аллах, пардон бай-фон-бау-лай...
  • 135 Офф

    0 0 Отговор
    То па ти щото не оцеля при всички. Продажник.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове