Last news in Fakti

13 Април, 2022 20:36 26 287 102

Тошко Йорданов се присмя на Кирил Петков

  • тошко йорданов-
  • кирил петков-
  • пътища-
  • ремонти

Ние сме в абсурдна ситуация

Тошко Йорданов се присмя на Кирил Петков - 1
Снимка: Нова ТВ

„Глупаво предложение не се подкрепя, имаше си едно по-добро предложение, а най-доброто е Министерският съвет да ги решава тези неща". Това коментира пред журналисти Тошко Йорданов от ИТН по повод предложеното от ПП решение за разплащане на парите към пътните фирми. Той посочи, че ИТН реагират с весел смях, защото това е поредното предложение на ПП по въпроса.

„Това, което те бламираха сами, беше пак тяхно, написано от премиера и редактирано като думички от сътрудничката му Лена. След това започнаха целия цирк в парламента заради БНБ, това, което предлагат е по-лошо от предното, което предложиха. Противозаконно е комисия в парламента да одобрява плащания и това е някакъв глупав ПР“, категоричен е Йорданов. От ИТН смятат, че колегите му от ПП са се оплели.

Както вече писахме - правителството е готово да даде над 600 млн. лв. на строителите и транспортните фирми още утре, но при условие, че това решение премине през правната комисия на парламента. Това са 50% от дължимото от държавата, като за останалите 50% премиерът Кирил Петков подчерта, че могат да бъдат изплатени след по-обстойна оценка от депутатите в Народното събрание.

„Ние предпочитаме Министерският съвет да ги решава тези неща, тогава е чисто – да отидат хората при Кирил Петков и Асен“, настоя Тошко Йорданов.

„Приемаме, че фирма Х е свършила някаква работа в обем на 100 лева, държавата не е сигурна дали тази фирма е свършила работата в обем на 100 лева. Затова се плаща на фирма Х половината от сумите, които дори не покриват разходите, а специална комисия под контрола на Асен Василев проверява останалата част. Има два варианта – или Министерският съвет решава, или се прави специална комисия в парламента, която да одобрява всички плащания в парламента, щото в министерството на Лорер има съсредоточени 13 млрд. лв. от Плана за възстановяване, а финансовото министерство не се знае какво прави с бюджета. Да видим дали ще ни подкрепят за тази комисия“, попита риторично Йорданов.

БСП, ПП и ДБ обаче, са готови да гласуват 50% от парите за ремонт на пътищата. Предложението гласи 50% от исканата сума (520 млн. лв.) да се изплати след решението на Народното събрание, което се очаква да бъде разгледано утре.

"Ние сме в абсурдна ситуация. Това е един проблем, който идва от ГЕРБ, от неща, които са се случили по време на тяхното управление, започвайки от "ин хауса" - без никакъв търг, без никакви процедури са дадени пари за пътища на много по-голяма стойност от парите, които са били в наличност за ремонти на пътищата", коментира депутатът от БСП Борислав Гуцанов.

"Парите трябва да бъдат платени, поне 50% от тях, въпросът е да не се разписва празен чек. С решението ще бъде одобрено и плащането на 100% от парите за мантинели, знаци и маркировка в размер на 136 млн. лв.“, обясни шефът на регионалната комисия Настимир Ананиев от ПП в кулоарите на парламента.

"Имаме технически предложения, но посоката е към решаване на този проблем", обясни съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

"Правителство, което имаше една основна критика - по начина на сключване на договорите, в момента се опитва да "санира" по думите на министър-председателя както договорите, така и самите процедури", коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 78 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владимир Владимирович Путлер

    63 118 Отговор
    Аман от тия палячовци от ИТН и ПП. Гласувайте решение на НС за военна помощ за Украйна и разтуряйте тоя цирк!

    Коментиран от #16, #70

  • 2 Пич

    204 19 Отговор
    А какво правите тогава в тая коалиция бе , Тошко ?! Нали бяхте свестни ?! Или , като видяхте парите , друга стана тя !!!

    Коментиран от #49

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Караджов

    143 23 Отговор
    Хаха, точно този пуяк-клоун да се присмива на някого...

    Коментиран от #51

  • 5 гласоподавател /много прост/

    96 91 Отговор
    Истината е , че колкото пътища ББ успя да построи ,вие не можете да им опресните дори маркировката. Ще се изпопребием , бе ! И ГЕРБ гепеха обаче и правеха по нещо , ама това сегашното не е гепене , ми си е чисто дране. Сегашните айдуци даже не си правят труда , да се правят че правят нещо - не , всичко директно го крадат . Много сме прости , многооо !

    Коментиран от #71, #102

  • 6 Швейцареца

    138 18 Отговор
    Тошко, вашата партия е уникално нещо. От идейте за референдума да направите патерица на ДПС... евалата, големи сценаристи сте!
  • 7 ПФУЙЙЙ

    113 18 Отговор
    ИМАХ ПОДОЗРЕНИЯ ЧЕ СИ ГЛАМАСАК НО ВЕЧЕСЪМ УБЕДЕН ТИ И ТВОЯТА ЧАЛГАРСКА ПАРТИЯ КОЙ ВИ ИЗБРА И ВИ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА И АЗ СЕГА ТРЯБВА ДА ВИ ПЛАЩАМ МАСРАФА
  • 8 Тошко

    97 25 Отговор
    много взе да разбираш от всичко ГАРГО РОШАВА, а искаш МС да е отговорен,не вашия министър,който си няма понятие от нищо? ИТН големи разбирачи от всичко станахте ,като влезнахте във властта.Проблема е ,че искате само постове и да сриват имиджа на ПП.Аз на тяхно място ще ида на нови избори,с такива мекерета като вас ПРОМЯНА не може да се прави,само спъвате промяната.Естествено ще си платите и защо не спрете с номерата ала прокуратура и да го играете на заплашван-КАРИМАНСКИ визирам.Мезерници си оставате.Не ви пука за държавата,само за постове.
  • 9 кирчан и африкански

    67 12 Отговор
    смешници
  • 10 От глупав,по—глупав. Киро

    90 51 Отговор
    Толкова прост министър—председател няма и в Африка.Там всички има някаква професия и бекграунд.
    Киро няма нищо зад гърба си ,освен регистрация в сайт за ГЕЙ услуги.Д’бил.
  • 11 Ужас

    83 11 Отговор
    ДПС2 вече не се прикрива.Парички.....парички,но само за вас,не за всички.
  • 12 Онзи

    89 0 Отговор
    Вината не е у вас !
    ВИНАТА е у НАС !

    Какво пееше Фреди ?
  • 13 Тошко Чудото

    92 4 Отговор
    Като ги избирате такива чукундури не може да имате големи претенции
  • 14 'къф ви е проблема

    72 7 Отговор
    Май по глупави мнения от изказванията на този не се срещат в целия парламент, но нали вие си ги избрахте? Сега ще си ги слушате до втръсване или докато се усетите, че са некадърни и трябва да бъдат сменени. Проблема е, че такова усещане от ваша страна е изключение и обикновено такива си изкарват по няколко мандата със задоволителна подкрепа. Все тая, българинът каквото сам си направи, никой друг друг не може да му го направи!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Що бе

    25 13 Отговор

    До коментар #1 от "Владимир Владимирович Путлер":

    Що бе не ползваш туй на раменете? Ъ? Що бе? Ко ши стане като даваш на пожарникаря бензин? Ши изгаси ли огъня или ши го разпали? Ъ? Що ли питам! Кък дъ съ сетиш, като не се ползва онова на рамената п предназначение! Затова кълвете интригите на оня интригант зад океана на голи куки!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тошо

    52 24 Отговор
    много се излагаш.Пак те напъва глупостта отвътре нещо и не си даваш сметка колко се излагаш.Защо не кажеш КОЙ овъртоли схемите с пътищата и договорите,КОЙ заложи мината -точно Тиквата и точно преди да си иде.Няма нужда пак да клюкарстваш за партньорите си ,мислехме ,че си го изживял този период .Да ама не.Много си проблемен и изобщо цялата ИТН.Да си правиш пиар за сметка на другите,никой не ти вярва.Чакаме да излезете от коалицията и на следващи избори-0%.
  • 19 Боцко

    57 3 Отговор
    Толкова си можете,
    На чалгарите заложихте,
    Те за вас гласуваха,
    Другите ви п@уваха !
  • 20 Тошко го държат на ръждиви кънки

    50 7 Отговор
    Тошко има един запис от Асеновград. Ако се пусне в мрежата, итн изчезва и правителството ще падне.

    Коментиран от #22

  • 21 Браво Тоше

    29 21 Отговор
    право куме в очи на тия продажници ПП, обслужващи олигарха Прокопиев и кръга му капитал! Що продажен глупак са активирали! Прости ора! 😃

    Коментиран от #46

  • 22 Ако си

    38 2 Отговор

    До коментар #20 от "Тошко го държат на ръждиви кънки":

    МЪЖ - чакаме записа... Иначе - знаме с цветовете на дъгата ...

    А, сега ДЕ ...

    Коментиран от #25

  • 23 САТЪРА НА ХАНА

    39 3 Отговор
    КОЛКО СМЕШЕН Е ШУТА
    НА ЦАРСКИЯ ТРОН
    ....
    КОЛКО ПРОСТ Е НАРОДА
    КОЙТО ГО ПОЗВОЛИ
    ...
    РОБЪРТ БЪРНС

    Коментиран от #27, #38

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Кольо

    37 5 Отговор
    Хвани единия, хвърли другия. И двамата са срам за българите.
  • 27 сатъреееее,

    23 3 Отговор

    До коментар #23 от "САТЪРА НА ХАНА":

    сатъре !
    Има едни джобни ношчета, дето им казват "че, ийки"...
    За кръвното има хапове !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тошко

    16 8 Отговор
    Ще се женя, ще ми станеш ли булка? Слави ще ни пее докато те любя.

    Коментиран от #31

  • 30 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    23 9 Отговор

    До коментар #28 от "Ами":

    Махни Възраждане от списъка и съм съгласен и да не забравяме кой смени кръга Доган с кръга Прокопиев........ Румен Мустафа .

    Коментиран от #33

  • 31 1111111

    14 5 Отговор

    До коментар #29 от "Тошко":

    А КОКОРЧО - КУМ !
  • 32 Перо

    28 13 Отговор
    Втората половина трябва да се изплати след техническа и химическа проверка на качеството и количеството на вложения материал и дали съответства на технологичната процедура. Не може да се краде от материали и съотношения и до година нови кражби от ремонта на същия път! Вече мутрата си отиде!
  • 33 Ако го махна

    21 12 Отговор

    До коментар #30 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    трябва да излъжа! Възраждане е патерица на Доган! Факти хиляди! Не се лъжете, а гледайте и навързвайте фактите!

    Коментиран от #35

  • 34 Aлфа Bълкът

    28 2 Отговор
    Имаме си много точна поговорка:
    ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ!
  • 35 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    15 26 Отговор

    До коментар #33 от "Ако го махна":

    Не искам са споря според мен Възраждане е единствената партия която в петък не ходи да се отчита в посолствата и води праволинейна и конкретна полититика в интерес на България не на Фащ или Русия или Доган- Прокопиев

    Коментиран от #37

  • 36 морков

    25 2 Отговор
    дадени са 1/2 от парите напред за материали , а сега 1/4 за заплати и остават още 1/4 за доизплащане след проверка на качеството , вижда ми се справедливо , но си мисля че качеството и количеството свършена работа трябва да се проверяват от възложителя всяка седмица
  • 37 Гледай хубаво

    10 5 Отговор

    До коментар #35 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Изпускаш много неща! Аз също съм съгласен с позицията в момента за Украйна и Русия и някои други позиции, но няма как да съм техен привърженик, като са Доганова патерица! В даден момент, във всяка партия може да има позиция, която съвпада с твоята или моята, но при положение, че се спонсорират от единият от двамата олигарси в България, няма как да бъдат моя избор!

    Коментиран от #88

  • 38 Боцко

    15 3 Отговор

    До коментар #23 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Хан сатър не носи,
    Ни сатър си, нито хан,
    От тука следват и въпроси, -
    Кой е бития и кой .. - бан...
  • 39 АМИ КВО ПРАИМ АКО ФИРМАТА НЕ Е СВЪРШИЛА

    16 5 Отговор
    НИЩО А ВИЕ ИМ ДАДЕТЕ ТИЯ 50% ? КОЙ Е ЗА ЗАТВОРА ТОГАВА ?
  • 40 Ха,ха

    34 20 Отговор
    Пълни некадърници сте.Боко е класи над вас.

    Коментиран от #42

  • 41 ппрррр

    49 7 Отговор
    Тошко Йорданов е много прост и плямпа безумни глупости, голяма уста, проста глава, не знае кога да говори и кога да замълчи. Драматизира, не търси разумно решение, злобен и отмъстителен човек, изключително противен.
  • 42 мдаа

    40 6 Отговор

    До коментар #40 от "Ха,ха":

    Некадърници са от ИТН, събрани от кол и въже некомпетентни и неадекватни хора, недипломатични и инатливи като малки деца, незрели и лабилни, истерични и некултурни.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 т6шиф

    26 7 Отговор

    До коментар #24 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Така е, мафията и Доган искат да завладеят БНБ чрез ИТН. Чалгаря им дължи пари, затова не оттегля кандидата си, който е работил за тях в тяхна банка. Грозна и отвратителна работа. Корумпирани политици искат да завладеят банковата ни система и не отстъпват на йота, заинатили са се здраво.
  • 45 Ами

    8 12 Отговор

    До коментар #43 от "глей ся":

    Прокопиев и Доган и техните сателити ДБ, ПП, ДПС, ГЕРБ, БСП, възраждане, имат неистова нужда от прости хора, продаващи си бъдещето! В това твърдение, лъжа няма, а само факти! 😃 Вменяване и лъжи, ти правиш! Защо? Заради горното твърдение или просто от простотия? 😃
  • 46 тсм

    26 7 Отговор

    До коментар #21 от "Браво Тоше":

    Продажниците са ИТН, които обслужват Доган и ДПС.

    Коментиран от #47

  • 47 Тъз

    20 3 Отговор

    До коментар #46 от "тсм":

    детска простотия за някое лукче до кога ще я драскате! Тя единствено показва нисък интелект и продажник! Вредите на себе си, като обслужвате такива като доган, прокопиев, костадинов, нинова и другите предатели, плащащи на прости хора за лъжи!
  • 48 сирене

    5 11 Отговор
    абе, май не се присмива ми журналията му преписва епитети с цел разклащане на коалицията.. коя медия би имала полза от това освен ако не е подлога на ГЕРБ, аз това не мога да разбера...
  • 49 ИТН обслужва интересите на ДПС!!!

    28 6 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    ИТН са прости аматьори, марионетки на ДПС. Срам ме е, че страната ни има такива некомпетентни и арогантни политици, без всякаква политическа култура.

    Коментиран от #50

  • 50 Ами

    12 6 Отговор

    До коментар #49 от "ИТН обслужва интересите на ДПС!!!":

    Прокопиев и Доган и техните сателити ДБ, ПП, ДПС, ГЕРБ, БСП, възраждане, имат неистова нужда от прости хора, продаващи си бъдещето!
  • 51 пфуй

    29 6 Отговор

    До коментар #4 от "Караджов":

    Тошко избива комплески, той да погледне първо себе си в огледалото, тоя палячо нито визия, нито интелект, нито култура има.
  • 52 фют

    19 7 Отговор
    ИТН дърпат като воденичен камък ПП. ИТН ламтят за постове, а на предните избори обвиняваха другите за това, пълни лицемери и простаци. Вън ИТН от политиката на България. Вън некомпетентните и замисими ИТН!
  • 53 тези ми губят времето

    16 6 Отговор
    Аз искрено смятам че не е добре да има само една партия в държавата. Защото така няма конкуренция. Но конкуренцията трябва да бъде на градивна основа. Да покажем че правим нещата по-добре. За съжаление това правителство дойде на власт с лъжи като основната му цел беше да "изчегърта" някой който обаче се справяше по-добре. Очевидно политическата криза ще продължава.
  • 54 хващайте пътеката

    26 4 Отговор
    Тошко, Тошко, ти си един от виновниците за това положение.
  • 55 простотия до шия

    22 8 Отговор
    Като избирате чалгари политика да ви правят, за смях станахме като държава. То не бяха прости Тикви бодигардове премиери, то не бяха чалгари с политическа партия, то не беше чудо.
  • 56 Непознат

    21 4 Отговор
    Тошко, колкото повече крепите властта, толкова повече губите от това,повярвай ми
    А пък ако искаш вярвай,нали е демокрация
    Ти се смееш на някой, който ви представя като общност и коалиция пред света
    Все едно лявата ми ръка да се смее на десния ми крак
    Май и вие сте просто Слави
  • 57 каскетя

    17 3 Отговор
    ИТН си е най-обикновена фирмичка на ДПС - ФАКТ

    Коментиран от #59

  • 58 Непознат

    3 3 Отговор
    Опс
    Забравих да напиша,че не искам минуси,а аргументи, че то за идиотите стана много лесно
    Цък и толкоз
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Пресмял се Ърбел

    11 3 Отговор
    на Щърбел, хвани единия и удари другия
  • 62 Непознат

    10 7 Отговор
    Как действа САЩ
    В парламента има само вълци
    Купуваш един вълк да стане агне
    Хората избират агнето сред вълци
    Но агнето е само и прави коалиция със вълците
    Хората го оплюват и обиждат,но в същото време друг вълк става агне и хората са готови да гласуват за него
    Овцете де
    Сега трябва да гласуват за Янев и партията му
    Нищо, че се снима с Байдън
    Гласувайте
  • 63 Тодор Африката

    18 3 Отговор
    е най-голямото недоразумение раждало политическия живот през цялата история на България
  • 64 Непознат

    15 1 Отговор
    Невольоооооо
    Тишина
    Невольоооооо
    Тишина
    Само гладът ще ви оправи мисленето и ще ви научи на труд
    Ако ли не
    Ми умирайте от глад бе
  • 65 Да бе да

    21 6 Отговор
    Този бездарен във всяко едно отношение индивид не заслужава коментар , но понеже вече лъснаха всичките зависимости( доган и боко) на итн не е лошо да се отбележи че чалгаря и прислугата му са доста нефелни и в политиката ! Всички знаят че те нямат бъдеще като партия , но ще направят всичко за да саботират! Жалко и за плевенския гашник ! Просто жалки
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Бунтата

    11 20 Отговор

    До коментар #5 от "гласоподавател /много прост/":

    герб-унищожители на България!!!
  • 72 Спасов

    21 5 Отговор
    Този простак кога започна да разбира от политиката, че да дава съвето. Затова сме на това дередже- защото в НС влизат Сульо и пульо.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Да бе да

    12 5 Отговор
    "За да виждаш достойните хора като ИТН, трябва и ти да си достоен! "

    Стига бе , покажи поне един достоен чалгар ??? Или прислугата му е еталона? От кога певците по кафаните и тези дето им носят кларинетите са единица мярка за достойнство ? В кое общество те са моралния водач ? Слафчо е българския йосиф кобзон, а ритарда от хасковско е неговия паж ! Забавни са на ракия, но достойни ? Намали лепилото !!
  • 75 Прав бях

    8 1 Отговор

    До коментар #73 от "Да бе да":

    Ти дори си нямаш на идея, що е туй морал и що достойнство! Достойнството и морала драги, нямат нищо общо с чалга, рок, поп, джаз и т.н. Нямат общо с професии, цветове и посоки! Написал си тотална боза! Затова сте евтина храна на за боклуците в тази държава! Затова и ползвате толкова глупави опорки! Та поработи върху себе си, после заповядай пак!
  • 76 това е аналога

    13 6 Отговор
    на Атанасова от Герб. Смешно и същевременно тъжно е хора като Тошко и Деса да са в българския парламент
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 3232323232

    14 3 Отговор
    Кога се изцапа кога стана политик бе . Жалко е че има такива хора в парламента.Още по за съжаление са тези които са гласували този да бъде там. Заслужават си съдбата още дълго време....
  • 80 Професорката

    15 3 Отговор
    Ей този е най големия бokлyk от целият екип на Слави .
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Мустафа

    14 3 Отговор
    Това беше последния подарък от Слави за хората му.Вкара ги в парламента ,да лапат държавни пари ,взети от нас, а ние гледаме тъпанари без мозък ,но акъл на всички дават.На другите избори ще отидат при Волен и Марешки .Ако Луна направи партия ще ги изпревари ,както за президентските избори.

    Коментиран от #84

  • 83 Щом

    4 5 Отговор
    ристьо - прокопиев, костадин - доганов и баце доганов са извадили платените глупаци, то значи верният избор е ИТН. Благодарете на тези прости люде, продаващи си бъдещето!
  • 84 555

    14 2 Отговор

    До коментар #82 от "Мустафа":

    Какъвто е материалът, който гласува, такъв е иматериалът в Народното събрание!
  • 85 Мъдурко

    14 3 Отговор
    Колко бърза СлавитУ да крадне, даже не се и крият вече, не е истина какъв ни го на би СлавчУ и тъпаните, дето гласуваха за него!
  • 86 Като чета

    5 4 Отговор
    коментарите,си мисля,че можеше и по-лошо да е.Например да сме 16-та република,тогава нямаше да ги обичат необяснимо,щяха на гърба си да разберат какви са "братушките" им.
  • 87 боко

    8 2 Отговор
    Хаджи следващият си ти след Филипчо и Ивайло адиос
  • 88 отворко

    3 3 Отговор

    До коментар #37 от "Гледай хубаво":

    Докажи и няма проблем!

    Коментиран от #91

  • 89 Емил

    14 4 Отговор
    Това смешно човече от чалгарската партия кога стана политик!
  • 90 Anon

    9 3 Отговор
    Кирил Петков си го примести. Някакъв Тошко Африкански който лъже ... на чалгаджий казал нещо.
  • 91 Аз няма

    5 3 Отговор

    До коментар #88 от "отворко":

    какво да ти доказвам доказани неща! Всичко е пред теб! Гледаш и си задаваш въпроси, а не слушаш кой какво ти говори! Не аз уреждам на възраждане автобусите на дпс! Нито аз им казвам да гласуват с дпс или да не влиза възраждане в зала, заедно с герб и дпс, за да няма кворум! Нито аз му давам на копейкин парите за лъжите и пропагандата на троловете! И още и още подобни! Та не аз доказвам! Фактите доказват! Такива като мен, виждат патериците, а някой слугуват и се продават на патериците като възраждане, а други си затварят очите и стават шарани за патериците! Та аз нямам необходимост на никой нищо да доказвам! Избора от коя група ще си, е само твой!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Стара чанта

    9 4 Отговор
    Клоунът на Чалгарите ! Айде у лево, тъ.и мърш. !
  • 94 Я Я Я Я ДА

    2 5 Отговор
    ВСИЧКИТЕ СТЕ ОЦЕНЕНИ СЪС ДВЕ НУЛИ / 00 ПО МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ - ПО МОЯ ПРЕЦЕНКА
  • 95 ганю

    3 3 Отговор
    Ами вие сте абсурд пълен
  • 96 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    МАЛКИЯ МУК !!!!!!!!!
  • 97 КИРО ЖЪРТЪ

    1 1 Отговор
    ТОШКО ТИ НАЙ МНОГО РАЗЛАЙВАШ КУЧЕТАТА В КОАЛИЦИЯТА, НЕ СИ ТОЛКОВА
    УМЕН ЗА КАКЪВТО СЕ. ИЗКАРВАШ.ПАРИТЕ КОИТО ИМ
    СЕ ИЗПЛАЩАТ. ЗА СВЪРШЕНАТА РАБОТА ДА, НО ЗА ДРУГИТЕ. ПАРИ. АБСОЛЮТНО ТРЯБВА. ДА СЕ ПРОВЕРИ И ТОГАВА ДА. СЕ
    ПЛАТИ , ИНАЧЕ ЩЕ. ПЛАТИМ НА ГЕРБ КРАЖБИТЕ, СТИГА. НИ
    ЕДНА КТБ .НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ
    ЧЕ ГЕРБЕРАСИТЕ СА. УЗАКОНИЛИ КРАЖБИТЕ. НА
    ЕДРО.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Пфуу

    0 2 Отговор
    Клоуните нямат място в политиката. Вижте в украйна един клоун докъде стигна. Кагато народът им даде властта се изпокриха като мишки, а сега се обаждат и ламтят за постове. Гнусна работа. Тези нетрябва да се показват по-вече.
    Учиндолският селянин решил да се прави на Доган, но не му се получава. Гнусна работа...
  • 100 куку къш

    2 2 Отговор
    Няма такова управление!!!
    Да нямат единство по основни проблеми и решаване на кризи, да се подиграват помежду си членовете на коалицията, да си извиват ръцете и да се опитват да се рекетират, саботират, подкупват и заплашват вътрешно заради един и друг пост, да вършат всичко на тъмно е тяхната "прозрачност" да генерират минимум по един скандал на ден и да лъжат непрекъснато и за всичко, начело с най-големия лъжец за всички времена в българската политика.
    Няма такова правителство, няма такава коалиция, няма такива партии, които да подкрепят всичко това.
    Къш, лъжци, измамници, опортюнисти, политикани, некадърници и случайници в българската политика. Вие сте еманация на най-пошлото и най-лошото в политиката ни.
  • 101 Ти да видиш!

    1 0 Отговор
    Тошко"Африкански",мамин сладък стараеш се да разсмиваш суверена,но не се получава:РАЗПЛАКВАШ го!Нямаш пеене,като Т.Жовков,Т.Козарев,Т.Колев и Б.Борисов в това число.Ти-мамин с.,Дългия смешник-станосрам "Слави Трифонов"и плачещата върба-баба ЯГА "Ива Митева-Мутрова
  • 102 Дада

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "гласоподавател /много прост/":

    Ще се изпотрепем, защото такаэса строени.С каквото остане след кражбата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове