Last news in Fakti

15 Май, 2022 11:12 4 392 118

Лена Бориславова: Договорката за газа беше най-важното от посещението в САЩ

  • лена бориславова-
  • газ-
  • сделки-
  • мерки

Твърдението, че има много силен външен натиск по темата за Северна Македония не е вярно

Лена Бориславова: Договорката за газа беше най-важното от посещението в САЩ - 1
Снимка: Архив

Най-важното от посещението в САЩ е, че успяхме да договорим по-ниски цени на газа. Показахме, че защитаваме своите интереси. Трябват ни между 12 и 15 танкера от САЩ, за да покрием нуждите си. Вече са в ход преговори з асредносрочни и дългосрочни договори.

Преговаряме и с други държави за газ. Договрили сме и да получаваме азерски газ, дори и да не е построена връзката с Гърция. Това разбива мита на предишните управляващи, че не може да има алтернативни доставки на газ.

Азерският газ е много по-евтин от руския и това показва още веднъж как предишните управляващи са се отказвали от анекси за алатернативни доставки. В бъдещите доставки на газ няма да има посредници, цената ще е по-ниска и когато юли започнем да получаваме пълните количества азерски газ, цената ще е по-ниска от тази на европейските борси. България години наред е била държана зависима в сферата на аенергетиката.

Ние имаме политическа воля да се доставят пълните количества азерски газ, преговаряме и с други държави. Това показва разликата с ГЕРБ. Стартегически важно за страната е да имаме надежден доставчик на газ, който да не взима едностранно решения. Предишните управляващи ходиха и се молиха да не се спира газа, а сега се видя, че може да има алтернативни доставки на газ и то на по-ниски цени.

Това каза в предаването "Денят с Георги Любенов" по БНТ началникът на политическия кабинет на премиера Кирил Петков Лена Бориславова по повод правителствената визита в САЩ, при която бяха договорени по евтини доставки на газ.

"Турски поток" е изключително скъп. Нека завърши проверката и ние ще изнесем данни колко средства са изтекли там. Този проект е построен за рекордно кратко време, но няма разклонения за България и това е в ущърб на националните интереси. Имаме сигнали за много сериозни нарушения по време на строежа. "Турски поток" е строен от руски компании, които после са дарили превозни средства на бившите управляващи. Идеята за проверка не идва от САЩ. Проверката е с цел да се защитят националните интереси", категорична бе тя.

"Правителството прави всичко, което е в интерес на България. Към момента няма как да тръгнем да национализираме обекти със стратегическо значение - говоря за рафинерията "Лукойл". Очакваме законопроект, който да ни приравни със законодотелството в ЕС. С този законопроект ще можем да санкционираме руски граждани у нас, които са в забранителните спсисъци", разкри началникът на кабинета.

"Всяка форма на протест е законосъобразна и трябва да се развива. Важно е протестите да не са самоцелни. Когато насреща има предложения от правителството, трябва да има диалог и да се вземе решение, а не да се протестира на всяка цена. Няма как превозвачите да са доволни в този момент, но ние стартирахме редици мерки. За лот 7 и 9 на АМ "Хемус" няма проекти за строеж, не е купен чакъл, но има плащане в размер на 10 млн. лева за озеленяване. Нали разбирате за какво говоря. Няма проект за строеж но едни 10 млн. са платени. Ясно е, че тези пари са изчезнали и няма да бъдат върнати. Продължаваме разговорите с всички протестиращи и се надяваме на диалог", обяви Бориславова.

"Антиинфлационният ни пакет предстои да бъде представен. Вдигнахме минималната заплата, пенсиите, детските добавки, детските градини вече са безплатни. Сега е задействана процедурата да паднат акцизите на тока и газа. Това ще отнеме около месец и нещо и това се случва. Направихме предложение и за вдигане на прага на ДДС. Правим промени. Дали трябва нещата да се случват по-бързо - да. Поставили сме си за цел да няма бедни хора в България и правим всичко вузможно в тази насока", увери тя.

"Говорим с нашите коалиционни партньори и търсим решения. С президента имаме различни визии по важни въпроси, но така работи едно демократично общество. Ако имаме единомислие по всички въпроси кабинет, опозиция, президент, общество, ще заприличаме на Северна Корея.

Твърдението, че има много силен външен натиск по темата за Северна Македония не е вярно. Сега в САЩ ни попитаха само "какво става". Не е имало никакъв натиск. Ние казахме, че работим със Скопие и чакаме реални резултати. Искаме да видим стъпки, с които ще бъдат защитени интересите на българските гарждани в Македония. Темата за Северна Македония е опит за вътрешна дестабилизация на кабинета. Всичко ще бъде обсъдено с коалиционните партньори и няма как темата Македония да стане причина за падането на правителството", завърши Лена Бориславова.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 137 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе

    115 12 Отговор
    За северна майкълдония лъжеш най безочливо, натискат ни от всякъде

    Коментиран от #24

  • 2 Онзи

    130 13 Отговор
    Ленка лъже като циганка. Хората нали виждат цените.
  • 3 Продължаваме Кражбата

    129 11 Отговор
    Газ няма да дойде от САЩ... ПРОСТО киро е лъжец
  • 4 Любопитка с питка

    102 9 Отговор
    Мустакатото ленче дето е рода на кака си банкерка цветелина бориславова да каже дали на двамката с кирето краварите не им скъсъха ... при тая спешна "работна среща"

    Коментиран от #22

  • 5 Zoro

    98 10 Отговор
    Абе тя и гинеколожката договори газ с БайДън преди два месеца ама газа още не се вижда да идва и ударно увеличават доставките от Русия
  • 6 9689

    93 9 Отговор
    Тази ли е любовницата на простото?

    Коментиран от #10, #11, #13, #39

  • 7 ПУТИН В ШОК

    17 69 Отговор
    Газ от USA за БГ....И БСП в шок
  • 8 Потребител

    99 7 Отговор
    Газта ми за януари 21 година беше 110 лева, за януари 22 година беше 370 лева. Ясно е че газ ще има, въпроса е на каква цена? Защо да не е на унгарската цена примерно?

    Коментиран от #99

  • 9 питам

    107 7 Отговор
    Лена,колко човека от екипа ви бяхте на хранилката наречена "Америка за България"? В живота е така: Който ви плаща - за него работите!

    Коментиран от #114

  • 10 БСП ВИЦЕТО

    3 35 Отговор

    До коментар #6 от "9689":

    Моя е....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Рошко

    64 7 Отговор
    Някой пак не си е пил хапчетата, да по живеем па да видим. Ай моме в ушите обясни ми тогава що цените и инфлацията расте
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 177

    10 85 Отговор
    Браво Лена! И умна, и хубава!

    Коментиран от #113

  • 15 Студопор

    82 9 Отговор
    Лено, защо не кажеш и друго - цената, която уж е по-ниска е, защото това не е краен продукт, а суровина. Първо! Второ - тази суровина трябва да бъде транспортирана. Това означава пари. Трето - суровината трябва да бъде преработена, което означава още пари. Всичко това ще оскъпи крайния продукт за потребителя.
    Това ни е ясно на всички!! Защо лъжете?!

    Коментиран от #93

  • 16 12345

    57 6 Отговор
    Лели Мале. Договорили са два кораба. Капацитета на един кораб е около 250 хил кб.м. , а ние потбебяваме около 3 милиарда на година, т.е около 250 милиона на месец.
  • 17 chi

    50 4 Отговор
    Подлоги!
  • 18 ген Столти

    61 4 Отговор
    На всички вече е ясно, че сте обикновени лъжци, просто Киро, просто Кокорчо, нагла Калина и ти мустакато Ленче.Забравих и измамничката Корнелия.Математически казаното се изразява със следната формула - К + К + К + К = Л (лъжа).Това е вашата формула на управление, останалите членове на правителството са имагинерни.

    Коментиран от #25

  • 19 Едно време

    54 9 Отговор
    Гошо Димитров продаде Македония за едно шише ракия а сега Киро за два танкера с газ
  • 20 Павел пенев

    69 3 Отговор
    Това твърдение е последната нескопосана лъжа на Ленчето. Проблеми с газта има цяла Европа, но нито един премиер не е привикван в САЩ. Ясно че целта на тази разходка е друга,което ще се види по късно. Но ясно е също така че газ няма да има и че канцеларията на премиера е институция за лъжи и дезинформация.
  • 21 Бат Пешо

    63 2 Отговор
    "Сега в САЩ ни попитаха само "какво става". Не е имало никакъв натиск", а защо в Уганда не ви питаха "кво става" или пък в Камерун. По ваши думи никой не ви натиска и не се меси в делата на България, ами само си питат хората. Ами като сте тръгнали да се обяснявате, обяснете се и на Египет "кво става", на Алжир също може. И на мексиканците може да им е интересно, обяснете се и на тях "кво става". Всичките министри на ПП са на нивото на -здравейте аз съм Наско. Плюс това на кой точно сте се обяснили "кво става" като там ви посрещаха портиери и чистачки? По скайп ли се обяснявахте?

    Коментиран от #104

  • 22 млад мъж

    53 4 Отговор

    До коментар #4 от "Любопитка с питка":

    Завиждам на кака Лена, и аз много искам мустак като нейния, ама съм къосе.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 сороснерес

    46 3 Отговор

    До коментар #1 от "Да бе":

    Още един капацитет .. " САЩ ни попитаха само "какво става" Става така че когато поемаш твърд ангажимент пред господаря. , а после се оказва не толкова е просто да го изпълниш... една неудобна ситуация-....надуваш бузите..и излиза само въздух..Откъде накъде сащ ще ни питат...Дали някой от тях питал Макъдонци..
  • 25 батенка

    46 3 Отговор

    До коментар #18 от "ген Столти":

    забравил си и едно крадливо еврейче лорерче и още много небългарски слуги като тях
  • 26 📌🇧🇬

    47 4 Отговор
    Лена пак не е разбрала, “Синьото Гориво” се продава от Частни Фирми срещу Долари, Ок може и срещу Евро, най големите са в Луйзиана, Тексас/Техас.
    Бялата Къща Ленче, “Ликуфайд Гьаз” не продава.
  • 27 лена е пълна трагедия

    46 4 Отговор
    Че това с газа е " димка " е ясно , но я кажи с кво ви подбиха канчетата , какви " суверенни " решения ще трябва да вземето от името на българския народ в полза и угода но САЩ +
  • 28 MS DOS

    51 2 Отговор
    Ама фльорцо недоучена, я обясни коя пазарна логика в ЕС ще ми попречи да купя от твоя евтин газ и да го лашна на борсата? Я се пробвай да ме спреш, такова дело ще ти врътна, че свят ще ти се завия. Та газа няма да е по-евтин от европейските борси. И по моя сметка ще трябват над 30 танкера без да смятам загубите- математика за 3-ти клас. Престанете да лъжете, обидно некадърно го правите

    Коментиран от #31, #34

  • 29 Одит

    43 3 Отговор
    По евтин! Кажете и сравнете цените в лева а не теоретично “бил по евтин”.
    Стига с тия харвардски увъртания.
    Гадни юпита за които пиара е помважен от народа!
    Нали щяхте да сте по добри от Боко!
  • 30 Кочо

    32 3 Отговор
    Ето, хубаво я вижте! Гуглена с жълтото край устата, но много мъдра и далновидна! Загрижена за българите, тя ще спаси Бъргария! Те в Америка за Бъргария са все патриоти, родолюбци и спасители
  • 31 те такива нагли и тъпи са

    29 1 Отговор

    До коментар #28 от "MS DOS":

    Са момето ще се напъне и ще ти заобяснява , че договорения газ от САЩ е вид социална помощ и не можеш да го изкарваш на борсата .
  • 32 Asdfg

    32 0 Отговор
    Майкатидаебакурвомръсна! Да каже за оргиите в МС!
  • 33 Байдън

    33 2 Отговор
    Азерския газ изобщо няма да го бъде, 50% е собственост на Газпром, за втечнения газ е много скъп и няма сметка от 1000 литра излизат 750 кубика другото е фира, та преглътнете и си откритие сметка в рубли че съсипахте БЪЛГАРИЯ
  • 34 Здрасти

    22 2 Отговор

    До коментар #28 от "MS DOS":

    Те са 16 танкера в света само
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 слуги

    32 2 Отговор
    Нищо от казаното не е точно и вярно. Всичко е политически интерпретации, целящи да оправдаят слугинажа на американските интереси!
  • 37 нснс

    29 1 Отговор
    тия няма толкаво лесно на пуснат кокала
  • 38 Тая нищо

    24 2 Отговор
    Не разбира! Казват и какво да лъже!кво ми я хвалите мустакатата 🙂
  • 39 Брокенгебирге

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "9689":

    Тая...тая ! Бе това момче.....хептен няма вкус. По-добре да беше имрандисал на кака и АнаЛена. Оная е старша-вещица,а тази...още е стажантка!!!
  • 40 Здрав разум

    11 0 Отговор
    Скоро ще дойде момента, когато и тези ще искат да ни,, сменят чипа,,. Хората дупе дават на ползу роду, а ние....
  • 41 Десислав, не съм Герб или друга партия

    19 1 Отговор
    Но тия сегашните силно си приличат със сезонен собственик на плаж или хотел по черноморието.
    Цени каквито му дойде,чалъми каквито му дойде,чупи троши замърсява,краде каквото може и следващия сезон не се вясва повече и идва следващия,който ще "стопанисва "
  • 42 Голям Смях 😂

    19 2 Отговор
    Лена Гуглена,не ме разсмивай!Втечнения газ до транзитирането му до България ще е доста по скъп от руския газ.Цената му на транспортиране до Гърция и транспортирането му по газопровода до България кой ще плаща?
    Колкото до азерския газ,ако построеното от Борисов го нямаше по какво щяхте да транспортирате газа?
    По Гугъл ли?
    Големи некадърници се извъдихте!
    Вече никой не ви вярва!
    НИКОЙ!
  • 43 Харалан

    16 0 Отговор
    Стига с този азерски газ.Пълни глупости.Направихте си готин вояж безплатно,на спокойствие.Кефско,шампанско,студен бюфет.Далеч от клюките.
  • 44 Дедо Стоян

    22 1 Отговор

    До коментар #23 от "Обективен":

    Чисто теоретично можем да купуване газ и петрол от Бруней или от Нигерия, но чисто теоретично! Това е като да си купим доматите от някоя страна от Южна Америка, защото видиш ли трябва да сме диверсификацирани. Каква купешка дума само, а някои дори не могат и да я кажат, а камо ли да знаят какво значи!
    Тъпите управници си играят на държава, а дали народа ще страда не е важно, защото Херо Мустафа и САЩ са преди всичко!
    По-продажни от тези измислени "харварди" не е имало до сега на управленското кормило на държавата ми!
  • 45 Егати

    10 1 Отговор

    До коментар #23 от "Обективен":

    Пич , а защо пък да не дойде примерно от Марс ? А ве ти ушав ли имаш вместо мозък м/у ушите ? Нали въпроса е на каква цена ще дойде , не на каква го купуваме .... ужасТ
  • 46 Браво

    4 10 Отговор
    Много е красива тая Лена. Не е като гербавите смр адливи селян ки.
  • 47 Един от народа

    12 4 Отговор
    Много си зле.Дори не можете да се сравнявате с президента.Видяхме Какво става,до къде ще ни докарате само Бог знае.Така е като избираме такива като Борисов и вас,като се замисля то няма за кого да гласуваме.Жална ни майка!
  • 48 ех калинке

    15 2 Отговор
    една екскурзийка си е било за двамцата с канадското мекотело.
  • 49 Българка

    16 2 Отговор
    Вън подлоги!
  • 50 Преминаващ оттук

    18 2 Отговор
    Тези подлоги направиха така, че Българите на есен ще го замустачат.
  • 51 111212233

    14 1 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДА !
  • 52 САЩ...... НАЙ МОГЪЩИТЕ

    3 15 Отговор
    Спираме газа от Русията. Спират копейките за БСП.

    Коментиран от #101, #116

  • 53 ИЛЮМИНАТ

    5 9 Отговор
    Танкерите с газ идват...БСП си отива
  • 54 Руснака

    4 7 Отговор
    Ох Ленче супер си искам ти
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ХА ХА ХА

    13 0 Отговор
    ТО ХУБАВО БЕ ЛЕНЧЕ ,. КИРО ТОЛКОВА ПЪТИ ИЗЛЪГА А И ТИ ПОКРАЙ НЕГО СЪЩО !!!!!! МИСЛИШ ЛИ , ЧЕ ВЕЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА ????? АБЕ ЛЕНЧЕ , Я ВЗЕМИ И КАЖИ НА КИРО , ЧЕ АЗЕРСКИЯ ГАЗ Е СЪЩО НА ГАЗПРОМ , ЧЕ СТАВАТЕ ОТНОВО ЗА СМЯХ !!!! САМО НЕ ЗНАЯ КАК ТЪЙ СТЕ ВЗЕЛИ И СКЛЮЧИЛИ ПО НИСКА ЦЕНА ........И ОТНОВО ЛЪЖИТЕ !!!! АБЕ ЛЕНЧЕ ТЪЙ И ТЪЙ ЛЪЖЕТЕ , КАЖИ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА .....ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ПАДНЕ ?????????
  • 58 Иво

    1 5 Отговор
    Днес Тиквата е насъскал София-Запад (разбриай Люлин и Обеля) да правят зулуми преди мача.

    Коментиран от #64

  • 59 Не толкова

    14 0 Отговор
    Големи напъни, големи фрази но чужди и заучени. Не си много умна, а полуумна, като е в поговорката. На краставичар искаш да продадеш горчиви краставици, но никой не ви вярва. Нито сте дипломатични, нито сте толкова умни въпреки изредените ви харвардски дипломи. Жалко че много хора се вързахме и за кой ли път на комсомолския ви интусиазъм. Но само с него не става. Много пара изпотрошихте, а дали ще се оттървете от народния съд ще видим.
  • 60 Хи хи

    14 0 Отговор
    Тия си направиха една разходка до КРАВАРИЯ и се върнаха ос"рани !
  • 61 Ех ех ех

    14 0 Отговор
    ЛЕНЧЕ стягай куфарите , че после няма да имаш време !!!
  • 62 нннн

    10 0 Отговор
    Имам два въпроса: 1. Договорката устна ли е? 2. Платихте ли авансово?
  • 63 Много лъжлива и космата

    14 0 Отговор
    Тази Лена Борисова много нечистоплътна от вън лъже като за световно.От вътре бикините и имат Жълто!
  • 64 ОСТАВКА НА КИРО - ТЪПОТО !

    16 0 Отговор

    До коментар #58 от "Иво":

    ОСТАВКА НА НЕЗАКОННОТО , НЕКАДЪРНО , КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО !
    ОСТАВКА !
  • 65 дааа

    7 0 Отговор
    Слушайте що ви дума КосМата Хари, тя всичко знае...
  • 66 ЕГА ТИ ПРАВИТЕЛСТВОТО !

    11 0 Отговор
    ЕГА ТИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ !
    ЕГА ТИ И МИНИСТРИТЕ !
    ЕГА ТИ И ДЪРЖАВАТА !
  • 67 Сашо

    9 0 Отговор
    С лъжите и кражбите ви свикнахме,ама с миризмата е трудно!Моме,

    лъжеш,като дърта циганка!
  • 68 Мамул

    4 0 Отговор
    Винаги има по една ПНашенскаПка!
  • 69 Тахумба

    7 0 Отговор
    Това момиченце не е купувало, те са го сложили да продава. А ми се струва и морално нечистоплътничко.
  • 70 Информация за Газта

    3 0 Отговор
    Защо триете?
  • 71 Велко

    5 0 Отговор
    Ленче,като спре Лукойл,явно всички влакове,автобуси,камиони,коли...,ще минат на газ!Просто ще става и Тъпо!С Киро,Кокорчо и Кабинета давене в реката,умници!
  • 72 Фори

    4 0 Отговор
    Да бяхте облекли и обули Киро,като хората,защото това е последното ви ходене да Краварията!
    Просто за снимки,не за протокола!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Запор

    2 0 Отговор
    На всички заподозрени и да нръщат парите. Иначе пълна конфискация на имуществото и банковите сметки по цял свят. Така постъпват американците, като ги настъпят лошо.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Митрофан

    5 1 Отговор
    АБЕ САМО ДА ПОПИТАМ ЛЕНА ИЛИ КИРО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ?

    Коментиран от #77, #106

  • 77 Свиленски

    9 0 Отговор

    До коментар #76 от "Митрофан":

    АААА Лена е част от сделката на фирма СИЕЛА ФАЛШИФИЦИРАЛА ИЗБОРИТЕ С МАШИННИЯ ВОТ И ДОКАРАЛА НА ВЛАСТ КИРО И АЧО ПО ЗАРЪКА НА РУМЕН РАДЕВ !
  • 78 КрейZи гаврард

    10 2 Отговор
    Бай Тошо не е имал висше образование, но България беше 30-тс икономика в света! ФАКТ! от гавраард ще изпарят България от съдържание! Както се казваше заслужаваме съдбата си. Без уважение, нито от изток ,нито от запад!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Инфо 1

    4 0 Отговор
    Еквивалента на 1000м.куб руски Газ са 2045м.куб американска газ.В САЩ трябва да закупите 2 045 250м.куб за да го замените с 1 000 000 руски газ
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 егати

    4 0 Отговор
    За нищо неставате,горния ви етаж е тотал щета.Но големия проблем е че съсипвате държавата по всички възможни начини и сте се опетлали като пиле в калчища.Но поне захлебихте здраво.И вземи ги махни тия мустаци,не е скъпо а и оня с кривата уста нали ти плаща по колко хиляди беше.
  • 90 хХАЙДЕ...

    1 2 Отговор
    Чакаме го с нетърпение,.. сега още товарят, нали,... Парите нямат значение, гаС да има...Браво, да им затворим устите на неверниците
  • 91 Инфо 2

    4 0 Отговор
    Неса включени в цената течняването -25% и натоварването .Разтоварването и отново от течен в газ -15%.По време на транспорта се губят още 5%.Общо 45%.
  • 92 Инфо 3

    2 0 Отговор
    1000м.куб руски е 10Кв.А 1250м.куб преработен американски е 10Кв.
  • 93 ехеее

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Студопор":

    Ама ти много задълба,... гаС ще има, така каза госпожата, а за цената не е говорено, за гаС е говорено
  • 94 Инфо4

    3 0 Отговор
    Ако купите американския газ на половин цена от руския в САЩ, ще получите еквивалента на руския на 75% по скъпа цена,преди да го включите в употреба.Не им вярвайте на дилетантите,защото ви лъжат и си нямат на идея ,за какво става дума.
  • 95 БОРИСЛАВОВНА , ТАКА МЕ УСПОКОИ

    1 0 Отговор
    С ИНТЕРВЮТО СИ ЧЕ НАКРАЯ СЕ ПОДМОКРИХ И ОПЛЕСКАХ ! ВЕЧЕ ЩЕ Я ГЛЕДАМ СЕКИ ДЕН !
  • 96 ЗАГАСЯ ЛИ ТЕЛЕВИЗОРА , ЗАПОЧВАТ В

    3 1 Отговор
    ТИКВАТА МИ ЕДНИ ОБОБЩЕНИЯ ...... НАПРИМЕР КРАДЦИ ИЛИ .... МОШЕНИЦИ , ЗАТОВА ПАК ГО ПУСКАМ И СЕ МОЛЯ ДА НЕ ИЗГОРИ ДОКАТО ТИЯ БОКЛУЦИ НЕ ПАДНАТ ИЛИ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА !
  • 97 ТАЯ КРАТУНКА НИЩО НЕ КАЗА ЗА ПОБЕДАТА НА

    4 0 Отговор
    НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА УКРАЙНА В ЕВРОВИЗОРА , ТО НЯМАШЕ И НУЖДА ДЕ ПЪК И ЩЕШЕ ДА И СТРУВА ОГРОМНИ УСИЛИЯ ДА НЕ СЕ РАЗРЕВЕ ОТ ПРЕСТРУВКИ И ЛЪЖИ ! ЗА ТАЗИ НЕЙНАТА РАБОТА БИХ ИСКАЛ ПОНЕ ДВОЙНА ЗАПЛАТА ОТ КИРЧО ЛЪЖЕЦА !
  • 98 Дърто Коце

    3 0 Отговор
    За газта не знам, но съм сигурен че газът на Ленчето е договорен изключително изгодно!:)
  • 99 Управляващ

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Потребител":

    Не може на унгарска цена! Голям си терикат!:)
  • 100 хаджи @боригенов

    6 0 Отговор
    "Искаме да видим стъпки, с които ще бъдат защитени интересите на българските гарждани в Македония." Бориславова а знаете ли че конфликта в Украйна е заради това че не бяха защитени правата на руските граждани а ако трябва да сме по конкретни не бяха защитени правата и на другите малцинства включително и на българите . Знаете ли че при опита да си потърсят правата , полетяха украински самолети и в градовете Харков , Мариупол , Донецки т.н навлезе тежка военна техника с жертви от мирното население и служители на МВР (МВД) . Защо българите трябва да имат права в с.Македония а руснаците в Украйна да нямат ? Каква е разликата?
  • 101 1957

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "САЩ...... НАЙ МОГЪЩИТЕ":

    Не напъвайсе,Русия вече спряла.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Ленчето

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Бат Пешо":

    Виж сега Бат Пешо! Въпроса : Кво става беше зададен защото който ме види и му става!:) Мъжете бяха просто възхитени!:)
  • 105 ДЯДО СМАСКО

    4 0 Отговор
    САЩ превиква само нашите защото си носят безплатен ВАЗЕЛИН!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 МУЗИКАНТ

    5 0 Отговор
    Ленче –щете взема в ДУХОВИЯ оркестър!
  • 108 САЩ–гыз

    3 0 Отговор
    ЩЕВИГО ДОСТАВИМ С ТРИТЕ ф–16СКИ
  • 109 ленче

    2 0 Отговор
    Лошо е когато амбициите ти са по-големи от акъла .
  • 110 дядото

    2 0 Отговор
    абе моме.ти може и да си вярваш,но никой средно интелегентен човек в българия -не
  • 111 Ленчеее ленче

    2 1 Отговор
    Лажеш кат ц и г анка
  • 112 Тази магьосница

    2 1 Отговор
    се опитва да ни хипнотизира, само че пичовете като я гледат си мислят за съвсем други неща.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Айшето VsЛенче

    1 1 Отговор
    Ти ако си вярваш, ние не. Надминахте етноса по лъжи.
  • 116 яоеяяэааэя

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "САЩ...... НАЙ МОГЪЩИТЕ":

    ами заминавай там краварска подлого. Тук си нежелан
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове