Last news in Fakti

17 Юни, 2013 15:37 3 987 23

Сидеров заговори за гражданска война

  • волен сидеров-
  • атака

Атака иска смяна на областните управители на ДПС

Сидеров заговори за гражданска война - 1
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос, с цел да се върнат начело. Криейки се, Борисов доказва, че не само не е мъж, но и той става престъпник, който е много опасен. Всичко това, както го представих на министър-председателя, ще представя и на министъра на вътрешните работи, и прокуратурата”.

Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров на пресконференция на партията. Както Факти.бг съобщи, на брифинга не бяха допуснати представители на няколко медии – Канал 3, радио К2 и LiveNews.

„В България се извършва криминален опит за дестабилизация. Снощи беше извършена хулиганска вандалщина. Хората на Румен Николов – Пашата вандалстваха  пред погледа на МВР. Настояваме премиерът Плавен Орешарски и МВР да вземат мерки.”

Това заяви Сидеров по повод снощните прояви пред централата на партия АТАКА.

Сидеров заяви още, че заместник – директорът на СДВР Христо Терзийски е елемент от престъпната схема на Румен Николов – Пашата, а директори на РПУ – та са в престъпен заговор и съуч астие с криминални елементи, вместо да ги санкционират.

Волен Сидеров обърна внимание на факта, че в България има наченки на терористични актове и това е опит на ГЕРБ да дестабилизира обстановката и да създаде хаос, за да може да се върне във властта.

Лидерът на АТАКА заяви, че на срещата с премиера Орешарски е настоял да се спре назначаването на областни управители от ДПС, както и премиерът да се освободи от влиянието на партиите БСП и ДПС.  Волен Сидеров заяви, че е поставил пред премиера и въпроса  с компрометираните заместник – министри и тяхното оттегляне.

Относно поведението на Канал 3 по време на протеста, Сидеров заяви, че ще сезира Прокуратурата за действията на медията, които са подбудителство в хулиганство.

P.S.
Валякът, с който политическата олигархия мачка народа вече 23 години, се нарича пропорционална избирателна система.

Ако искате истинска промяна, подкрепете: 100% мажоритарни избори с възможност за отзоваване на депутатите.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Български Будителъ

    1 6 Отговор
    ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос... Цитат от Волен Сидеров , това е точното заглавие !!! Това заглавие някак си по -пасва на действителността , не мислите ли?
  • 2 guest

    11 1 Отговор
    Жалък смешник или си луд или си мислиш че народа е толкова прост че да ти минават номерата.
    По голяма турска подлога и продажник от теб няма.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Стефан Стефанов

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "guest":

    Днешните протестиращи каквото и да говорят, кавито и причини да си изтъкват, постигат една единственна цел – спасяват Борисов от затвор и го готвят отново за премиер. Това е резултатът, който ще доведете. Каквото и да искате сега, единственното, което ще получите е султан Бойко.
  • 4 чичо

    1 0 Отговор
    спрете да показвате това и да тиражирате инсинуациите му!!!
  • 5 Български Будителъ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "guest":

    До #2 . Как определи че АТАКА Е подлога на ДПС ,а ? Моля те кажи ми ,че не ми е ясно ? Кой се прегръщаше с Ер Доган ??? НЕ беше ли точно Бойко Борисов? Кой направи Бойко Борисов - генерал , не беше ли Доган ?? Кой подаряваше кученца на Доган , Не беше ли Бойко Борисов??? Къде видяхте връзката между Сидеров и турците. Може би в някой ваши фантазии ?? Съвет от мен - Спрете с транквилантите , бе е полезно за здравето Ви !!

    Коментиран от #7

  • 6 Стефан Стефанов

    0 1 Отговор
    Това беше целта на Герб дестабилизация иначе ги чакаше съд! Но народната любов няма да ги подмине всичко се връща. Към гражданска е тръгнало те само така ще заличат какво са правили и това им е целта...!!!
  • 7 Atom Ant

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Български Будителъ":

    @5 Всинца Атакисти савсем са изтрещяли, начело с омбашията си!

    Коментиран от #9

  • 8 Стефан Стефанов

    0 1 Отговор
    ВЕЧЕ СЪМ ПОЧТИ УБЕДЕН,ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА МАЗОХИСТИ,И НАИВНИЦИ!!! НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАШ ВИСОК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ,ЗА ДА РАЗБЕРЕШ,ЧЕ МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ В КОМБИНА С ПРЕЗИДЕНТА ОПЪВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР НАД ББ И ЦВ.ЦВЕТАНОВ!!!
    ЗА КАКВО ХОДИ ЦВЕТАНОВ В БРЮКСЕЛ??? МИСЛЕТЕ С ГЛИНЕНИТЕ СИ КРАТУНИ!!! САМО,ЗА ДА ОПЛЮЕ БЪЛГАРИЯ,И ДА СПРЕ ЧАСТ ОТ ЕВРО ФОНДОВЕТЕ ЛИ??? НО АТАКАТА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА !
  • 9 Български Будителъ

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Atom Ant":

    До Atom Aut . Хората от Атака са си спокойни ,Герб не са спокойни , защото знаят какво са правили през последните 4 години .Какви злоупотреби и за какво разхищение става дума. Ето те са тези който в момента искат да насочат хората в друга посока ,като си мислят ,че това ще им се размине. Да,ама ,не !!! ГЕРБ или ще се разпадне ,защото мнозина от ръководните им хора ще влязат зад решетките или някой в крайна сметка няма да издържи и ще свети маслото на Бойко и Цветанов и Страната ни ще си отдъхне!!

    Коментиран от #15

  • 10 Стефан Стефанов

    0 1 Отговор
    Борисов дирижира протестите и очевидно се стреми да дестабилизира държавата! Гледах по Скат едни протестиращи, които дори не си прикриваха пристрастията и казаха: "Тук сме, за да подкрепим Бойко". Така че призовавам да не се участва в тези протести, защото с участието си просто ще бъдем употребени от мафията!
  • 11 guest

    1 0 Отговор
    Атака заминава те си !!! И да плюете и да заплашвате каквото и да направите вече сте в историята народа няма да ви прости ПРЕДАТЕЛСТВОТО !!!

    Коментиран от #12

  • 12 Български Будителъ

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "guest":

    Истината е ,че Герб ,ДПС и ПСБ си заминават ,така както си заминаха другарката Пръмова ,Костов и компания !!!
    Ти не се грижи толкоз за Атака , те ще се оправят и без твоите коментари и нападки !!
  • 13 Сульо

    1 0 Отговор
    Болен Сидеров е опасен за България. Този човек трябва да бъде изведен моментално с линейка от народното събрание. Тук пишещите атакисти също трябва незабавно да се явят на преглед

    Коментиран от #14

  • 14 Български Будителъ

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Сульо":

    Сульо ли и си и или Пульо , не давай съвети на Атакистите ,а си виж първо Герберската физиономия ,и се застреляй с патрони за глиган !
  • 15 Борислав Георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Български Будителъ":

    Тикво зелена-ти помниш ли на кой спряха преди 4-ри години всички еврофондове? А в доклада на олаф какво пишеше за Станишката,Доган и компания? Кой имаше най-скъпите яхти и открито заяви,че щял да си купи и летяща чиния но не продавали!!! За тези злоупотреби защо мълчиш късопаметен ?
  • 16 Стефан Стефанов

    0 1 Отговор
    Няма нищо по-страшно от това, мутра да изпусне големия кокал на властта ! Тогава той е способен да рискува гражданския мир само и само да се върне към голямото лапачество ! Браво на Атака и Волен,за това че спряха кранчето на безкрайната Бокова лакомия ! Иска ми се скоро да ги видя зад подсъдимите скамейки ! Атака победа !
  • 17 Български Будителъ

    0 1 Отговор
    Тиква е на майка ти синът. А ти знаеш ли на кой и защо викат БЪДА?
    Кой е лежал в ареста в Будапеща през 1994г ?
    Кой се прегръща с ЕР Доган и ходи на заседание на партията му в Турция? Кой подарява кученца на Доган ? Именно Доган направи Бойко тиквата генерал. За тези всичките факти какво можеш да кажеш ? Герб са били светата вода ненапита - пълни глупости .Имах ужасната глупост да работя известно време за тях - това са най - големите подлизурковци и интриганти .При тях се въртят само интрига след интрига. Радвам се ч,е се отървах вече от тези. Те са за Народен съд. т.е за ЛИНЧ !!!
  • 18 susi

    1 0 Отговор
    Каква "АТАКА"с тия свалени гащи,дето на всяка крачка им се привижда Б.Б.
  • 19 georgi

    1 0 Отговор
    Сидеров на какво е?
    #извинисебе #ДАНСwithMe
  • 20 веско алексиев

    1 0 Отговор
    АТАКА е най долната патия даде власта на турците като лично Болен гласува за тях.А сега който подкрепя АТАКА да слага чалмата и да бега от тука тука сме Българи за разлика от вас гяури и предатели
  • 21 tttt

    1 0 Отговор
    Волене Волене и ти неам думи . Днеска активисти на ДПС са пребили протестиращите в Благоевград защото неискали да пуснат новия областен вътре . Активистите на ДПС били извозени с рейсове . Ако не направиш нищо махай се .
  • 22 йордан иванов

    1 0 Отговор
    Народа е мъдър и вижда кой е нормален и кой не! Всичко ще си дойде на мястото скоро време. А болен да спре да сънува премиерски стол, защото пропадна като мъ.а от сцепени гащи..
  • 23 toti toti

    1 0 Отговор
    Е....х.....ти Цирка ще мини година още се бъзикат със народа....Вземат си депутатските заплати,хонорари,и др.И ги боли пат....та за народа.....На митингите трябва да се приемат по адекватни действия,дори и със сила.....ДОЛУ ДПС
    ......Аз съм за гражданка война,колко маймуни ще сваля...........
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове