Last news in Fakti

30 Юли, 2022 10:33 2 456 67

Свиленски от Бузлуджа: БСП няма да мълчи, когато се посяга върху постиженията и усилията ни

  • георги свиленски-
  • бузлуджа-
  • бсп-
  • мълчи-
  • постижения-
  • усилия

По думите му е факт, че от първия ден на това правителство то започна да получава критики от президентската институция

Свиленски от Бузлуджа: БСП няма да мълчи, когато се посяга върху постиженията и усилията ни - 1
Снимка: bTV

За съжаление мнозинството, което не иска да има парламент, а хаос и разруха, победи“, каза Георги Свиленски от връх Бузлуджа, където БСП се събира на традиционния си събор.

„131 години от началото на организирано социалистическо движение, 131 години БСП, 131 години борба за ценностите – мир, справедливост, равенство. Ценности, които за съжаление през всичките тези години не можем да постигнем. Затова има и БСП, затова има тази подкрепа от хората, за да могат тези идеи да бъдат реализирани“, каза той в ефира на bTV.

Социалистът допълни, че това място зарежда и мобилизира левия електорат и е най-доброто място да дадат старт на предстоящата предизборна кампания.
„Важното е, че имаме какво да кажем на хората, да им покажем какво свършихме за 7 месеца. Имаме резултати, с които можем да отидем и при младите семейства, и при учениците, и при децата, при възрастните хора и това ще бъде отчетено. Няма как да не отбележа безплатните ясли и детски градини, данъчното облекчаване от 600 лева за една дете, преизчисляването на пенсиите, подпомагането на бизнеса, енергийната помощ от 100% над 250 лева за мегаватчас“, посочи Свиленски като постижения на БСП в този кабинет.

Той припомни, че левицата само преди три дни предложи 6-месечна програма за излизане от кризите. Според него, нарушената комуникация и скандалите в това Народно събрание ще останат за вътрешна сметка на партиите в 99-ото правителство, а за хората ще остане като най-социалното правителство, което само за година осигури 22 млрд. лева бюджет за социална политика.

По думите му е факт, че от първия ден на това правителство то започна да получава критики от президентската институция - такива, каквито Борисов за 4 години не е получил взети заедно. "Ние отидохме да върнем мандата и получихме обвинения, че оставаме държавата в хаос", припомни Свиленски и допълни: "Ние уважаваме институциите и БСП не е прекрачила границите. Но БСП няма да мълчи. Когато се посяга върху постиженията и усилията ни, ние винаги ще си отстояваме позициите“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСПимпекс

    65 2 Отговор
    БСП умря.
  • 2 Зззз

    56 2 Отговор
    Казано честно е да замълчите завинаги и да оставите БСП. Един бивш ваш привърженик!
  • 3 Пич

    69 3 Отговор
    Че , вие ще онемеете като риби , ако говорите за постижения !!! БСП няма такива !!! Освен ако броите контрабандата за Украйна !!!
  • 4 Румен

    62 3 Отговор
    Баджанак , не дрънкай глупости , ми се готви да си биеш шута барабар с г-жа "другарката Председателка" ! Заради вас - БСП може и да не влезне в следващото НС .
  • 5 благодарна нация

    52 2 Отговор
    Дълбок ПОКЛОН пред др. Нинова и лакеите и (вкл. др. Свиленски) !!! Както др. Свиленски ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТА - др. Нинова УСПЯ да УНИЩОЖИ 131 /сто и тридесет и една/ години социалистическо движение в България !!! Как да не я обичаме и как да не и бъдем вечно благодарни ???!!! Хвала и още един път - БЛАГОДАРЯ !!!
  • 6 БСП за Америка отече в канала

    55 1 Отговор
    Сбогом, другари червени капиталисти!
  • 7 ЛЪЖИТЕ НА АСАН И КОРНЕЛА

    44 2 Отговор
    Отворете сайта на НСИ и сравнете нетното потребление на ток за първите 5 месеца на 2022 ( за тях има данни) с първите 5 месеца на 2021. Януари и Февруари няма никаква разлика, увеличението за Март е 3.4%, за Април има НАМАЛЕНИЕ с близо 7% спрямо 2021, за Май месец също почти никаква разлика. Асан, Киро, Корнела и простите лъжат че икономиката е скочила с 20%. Ако.беше така, щеше да се увеличи потреблението на ток. Фиктивния ръст, който отчитат е заради поскъпването на енергоносителите и инфлацията. Обедняваме, не произвеждаме повече, не потребяваме повече, не изнасяме повече.
  • 8 Българин

    32 6 Отговор
    Президента го избра народа а не вие.
  • 9 ПЕЕВ

    29 7 Отговор
    КАЧВАЙТЕ СЕ НА ЧИНИЯТА И КЪМ МОСКВА,РАДЕВ ЩЕ ПИЛОТИРА.

    Коментиран от #32, #43

  • 10 Хахаха

    29 2 Отговор
    Не знаех че имат някакви постижения,виж мога да разбера че си приписват постижения на другите,както го прави Киро,това не е нищо ново за БКП и ПП,но постижения за държавата в нещо при тяхното управление НЯМА,освен летенето в пропастта на цялата държава!
  • 11 Какви постижения?

    32 0 Отговор
    Тоя си мисли, че предателството и угодническото пълзене пред колонизатора е постижение. Май баснята на Ст. Михайловски за срещата на орела и Офлюва е писана за днешните полЮтици като тоя.
  • 12 Гьорге

    33 2 Отговор
    престанете с тези комисии, съвети и други такива. Всичко това е да не се върши работа. Или се оправяйте или изобщо не се връщайте от Бузлуджа. Ходете из гората и пейте партийни маршове. Мисля че в България ще е по-добре без вас
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Браво Нинова

    7 19 Отговор
    Ще се окаже, че само две Партии имат ясна представа и мерки за СЪДЕБНА реформа и борба с корупцията в този момент.ПП и БСП.
    Свиленски каза-Преценете какъв е тоя СЪД, който се меси в партийни дела.Ами нелитимен е. Съд, който върна Кирил Добрев, утре ще върне Гергов, върна на мафиата границата, върна КЕВР на Бойко, върна на Вълка незаконния строеж.Мантрата на олигархичните партии, че първо реформа е нонсенс.Първо изчистване, лустриране, после реформа.
    Наизлязоха една дузина партии на олигарси, дето искали да се коалират с ПП.
    Айм соррии.... голяма истерия срещу Нинова от милиционерите-комунисти-газпромци.
  • 16 ПРОСТО КИРО И КОКОРА НИ УНИЩОЖАВАТ

    33 2 Отговор
    СПИРАНЕТО НА ГАЗТА И ИЗОНВАНЕТО НА 70 РУСКИ ДИПЛОМАТА СА ПОСТИЖЕНИЯТА НА БСП ЗА ОРЪЖИЯТА МЪЛЧИТЕ КАТО ПАРТИЗАНИ.

    Коментиран от #18

  • 17 ДИМИТЪР БЛАГОЕВ

    30 1 Отговор
    БСП СТАНАХА ПОДЛОГИ НА САТАНИСТИТЕ ОТ ПП. ГОЛЯМА ПОСТИЖЕНИЕ. ВИЕ НИ ПРЕДАДОХТЕ!
  • 18 гадно четиво

    3 11 Отговор

    До коментар #16 от "ПРОСТО КИРО И КОКОРА НИ УНИЩОЖАВАТ":

    Ееми, затова ги избрахме 60% българи.
  • 19 Тъпак

    27 0 Отговор
    Да, положихте доста усилия да се обогатите лично и да унищожите една 100 годишна партия, като се изплюхте на идеалите!
  • 20 нннн

    28 0 Отговор
    Напротив, баджанак! Мълчете и си перете гащичките, че миришат. А с Бузлуджа върхушката на БСП няма нищо, ама нищо общо.
  • 21 Германов жертва на терор

    13 2 Отговор
    Кого лъжете бе, нали идвах на Позитано 20 да подавам сигнали срещу мутри на ГЕРБ които изтезават хора, а вие нищо не направихте!
  • 22 Сандо

    25 1 Отговор
    А унищожаването на БСП може ли да го сложим при постиженията ви?А тя беше последната що-годе истинска партия.Мир вам и лека ви пръст!
  • 23 Оби Уан

    12 1 Отговор
    Ми говорете де. В демокрацията се говори. Аз съм за. Да се казва всичко от всички страни. Нека истината да победи!
  • 24 ИМА ОЩЕ

    4 20 Отговор
    99.99% от герберите са електорат на БСП.Затова ревете...
    Ама ще си я върне Нинова по голямата част.Ако в момента БСП са комунисти, то ГЕРБ са талибани.
  • 25 Браво

    20 0 Отговор
    Българската Комунистическа Партия се преименува в Българска Социалистическа Партия.....За какви постижения говори другарят ??? По скоро да говори за социалните придобивки, които загубиха всички българи през последните 30 години с участието на другарите. Това,че има Социалистическо в името ви по скоро е подигравка с българина
  • 26 ХАХАХА😂

    14 0 Отговор
    Ще мълчи, защото няма ни усилия, ни постижения!
  • 27 ИМПЕРИАЛИСТ

    20 0 Отговор
    СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ МОЖЕ ДА ПРОВЕЖДА САМО БОГАТАТА ДЪРЖАВА, А БОГАТА ДЪРЖАВА СЕ ПРАВИ ОТ БОГАТИ ГРАЖДАНИ, А НЕ ОТ ТЕЗИ РАЗЧИТАЩИ НА СОЦИАЛНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ НА „ДРУГАРКАТА“ Корнелия Нинова. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работят за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.

    Коментиран от #36

  • 28 име

    18 2 Отговор
    нямате място в съвремена Европа . ходете в Байкал !
  • 29 хмммм

    14 4 Отговор
    Трябва някой да пита Бойко Нинова комунист ли е, Свиленски комунист ли е?
    И да каже какви са за него Първанов, Станишев, Овчаров, Гергов, Добрев-чекисти ли са?.За Бойко е ясно-той е ортодоксален комунист.
    Много фронтове се отвориха за мафиата.БСП, ПП, ДБ.Това не им беше преди 6 месеца, когато маските не бяха свалени.

    Коментиран от #31

  • 30 бсп утана

    18 2 Отговор
    Кво се таралежите бе Свиленски , бяхте ли в коалиция с смахнат поръчков Киро и психо Ристьо , бяхте , факт , сега си консумирайте негативите , ама и за това достойнство нямате .
  • 31 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 3 Отговор

    До коментар #29 от "хмммм":

    Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските агентурни\"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....В българската политика през последните години, освен Бойко, доста други значими фигури са руски резиденти или агенти,.... нека не се заблуждаваме за размера на тази шпионска мрежа, изграждана тук в продължение на 2 (два) ВЕКА, НАРОДЕ????

    Коментиран от #41

  • 32 РАДЕВ

    13 0 Отговор

    До коментар #9 от "ПЕЕВ":

    АЗ МОГА ДА ГИ ЗАКАРАМ ДО ТАМ И ПОСЛЕ ГИ ХВЪРЛЯМ КАТО БОМБИ ИЗТРЕБИТЕЛ В ЯКУТСКА ОБЛАСТ,КОРНЕЛКА ДА НЕ МИ ПОДРИПВА ЗАЩОТО МЕН НАРОДА МЕ ИЗБРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ А БАДЖАНАКА ТОЙ СИ ЗНАЕ ЗАЩО ГО БИЯТ!!!😀😃😁😄😂🤣🤣😂😄😁😃😀😁😁😁!!!.
  • 33 ХАХАХА😂

    19 0 Отговор
    Нещо петорна коалиция видя ли се от Бузлуджа, коалиция „Петолъчка”😂? БСП-ДПС-Евророма-ПП-ДБ 🙈⛄🚷🚾
  • 34 Красимир Петров

    18 0 Отговор
    Червените кхмери нямат ли срам от съборетината на Бузлуджа.Потъват на изборите през октомври.
  • 35 6754

    16 0 Отговор
    Недей да плюеш ,баджанака си.За това ,че те освободи от това зло,цял живот трябва да го черпиш.А ,че ос..те с тази коалиция е вярно.Баджанака ти е прав.
  • 36 РАДЕВ

    14 1 Отговор

    До коментар #27 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ЕМИ ИМАТЕ СИ ОЛИГАРСИ ,.НАТИСНЕТЕ ГИ ДА ИВЕНСТИРАТ Е ТАЯ ДЪРЖАВА , ВСЕКИ В НЯКЪКВА ОБЛАСТ , КАКВО САМО ГИ ЗАХРАНВАТЕ С ЯХТИ , ПАЛАТИ И СПОРТНИ КОЛИ СКЪПИ!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!.

    Коментиран от #59

  • 37 Охо-бохо

    14 0 Отговор
    Най-накрая се разбра, че всички в коалицията имат много силно общо кратно-Сорос!!!
  • 38 Грую

    19 0 Отговор
    Вярно, имате постижения.В цял свят инфлацията е едноцифренна ,само в България два,три пъти по висока. Благодарение на вас и харвардските негодници.
  • 39 даам

    2 16 Отговор
    Хитрия Бойко, който изпълняваше заповеди на Путин и ни държа в зависимост и бедност за да пълни чекмеджето и руския бюджет, когато България беше член на ЕС, има ли изобщо място в обществото в момента.Меркел, която го подкрепяше се оттегли.Време е и той.
  • 40 българин

    9 4 Отговор
    Да, Митрофанова и Радев бяха най-верните говорители на Путин!

    Коментиран от #44, #45

  • 41 РАДЕВ

    10 0 Отговор

    До коментар #31 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    В ТАЗИ КИТНА ДЪРЖАВА АКО СЕ ИВЕНСТИРАТ В ТУРИЗЪМ И ИКОНОМИКА , МОЖЕ ДА ЗАПРИЛИЧАМЕ КАТО ВТОРИ ДУБАЙ И СИНГАПУР ДВЕТЕ ВЗЕТИ ЗАЕДНО, ХОДИШ ДА БАЧКАШ ВЗИМАШ СИ КИНТИТЕ И СИ ПОЧИВАШ , ОСВЕН ТОВА ЗА БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕ !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!!.
  • 42 6825

    11 1 Отговор
    Нинова и ти трябва да си ходите и да оставите партията да се възроди.Вие я водите към дъното.
  • 43 онзи

    7 9 Отговор

    До коментар #9 от "ПЕЕВ":

    И ВИЕ ,И ВИЕ ГЕРБАВАИ! ДА НЕ СТЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ТЯХ! И ВИЕ СТЕ БКП МУТАНТИ!!
  • 44 РАДЕВ

    8 5 Отговор

    До коментар #40 от "българин":

    ЩЕТЕ ПИТАМ ЗИМАТА КАТО НЯМА ДОСТАВКИ МА РУСКА ЕВТИНА ГАЗ ЩЕ ГУШКАШ ПЕЧКАТА ДА СЕ ГРЕЕШ , МОЖЕ И ПОЛОШО ДА СТАНЕ ДА СПРЪТ И ДОСТАВКИ ЗА ЯДРЕНО ГОРИВО ЗА АЕЦ КОЗЛОДУЙ , ТОГАВА СЕ ВЪОРАЖИ С ПАЧКИ КИБРИТ И ЕДНА ДУЗИНА СВЕЩИ , ЧЕ ЩЕ ТИ ПОТРЯБВАТ , ЗА ТОВА СИ ГУКАМЕ С МУТРОХВАНОВА , ЗА ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ПО СКЪПА РУСКА ГАЗ ДОСТАВЕНА С ТРИ ТАНКЕРА ОТ САЩ😁😀😃😄!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!!.

    Коментиран от #47

  • 45 Баш Българин

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "българин":

    А ТИ ЧИЙ ГОВОРИТЕЛ СИ ??
  • 46 СЕСЕСЕРЕ

    11 1 Отговор
    Георги Жеков казваше РОБИ НА КОМУНИЗМА....ХАК ДА СА ВИ ...
  • 47 Дааааааа

    7 2 Отговор

    До коментар #44 от "РАДЕВ":

    АКО СИ СЪНУВАЛ,ЧЕ ПУТИН ЩЕ НИ ДАДЕ ЕВТИН ГАЗ,СЪНЯ ТИ НЯМА ДА СЕ СБЪДНЕ!!!

    Коментиран от #53

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Илиева

    10 0 Отговор
    Няма БСП.Има Нинова издънка на СДС!Поляната е от рехава по-рехава и там са само заблудените 🐑🐑🐑🐑и клакьорите на Нинова,които тя уреди на сладки местенца,бордове и агенции за пари.Така,както тя разпределя конисионите от оръжия за Украйна така и те се полват от същото….Плюе по Радев,но и дума няма за колаборацията на БСП с аферистите от ПП и антикомунистите от ДБ.Срам и позор.Благоев се обръща в гроба днес….
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ПРОСТО КИРО И КОКОРА НИ УНИЩОЖАВАТ

    12 0 Отговор
    заради тия предатели от БСП трябва да си препека ЮРГАНИТЕ ЩОТО ЩЕ НИ ТРЯБВАТ ЗИМЪСКА. КУПУВАЙТЕ СИ ДЕБЕЛИ ПИЖАМИ С ШАПКИ. ВРЪРНАХА НИ В 18 ВЕК. НИНОВА В ЧУШКОПЕКА!!!!
  • 52 Смешко

    10 0 Отговор
    А какво очаквахте похвала ли от президента. Много тънкообидни станахте особенно Нинова. Тази жена няма спирачки на злобата си. Защо наистина след като свършихте не малко работа в този парламент най накрая пак завършихте с кресливите, нечленоразделни от яд думи. Не можете да търпите дори обективна критика и особенно ако е от президенството. А вашето държание спрямо институцията. Напомни на председателката си че държанието и е на засегната стара мома.
  • 53 РАДЕВ

    5 4 Отговор

    До коментар #47 от "Дааааааа":

    ЕМИ ТО ДЖОН БАЙ ИЗДЪН НЯМА ТАКАВА ГАЗ , АКО НЕ ЗНАЕШ ЦЯЛАТА МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА С ПРИРОДНИ РЕСУРСИ СЕ НАМИРА В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ , ИНАЧЕ ЗАЩО НАТО ЩЕ НАПАДА РУСИЯ ? ДА НЕ БИ ЗАРАДИ СИНИ ТЕ ОЧИ НА ПУТИН , Я ПОМИСЛИ МАЛКО САЩ НЯМАТ НИКАКВИ РЕСУРСИ БЕ ЧОВЕК ЗАТОВА ВСИЧКО ИСКАТ ДА ЗАГРАБЯТ ОТ СВЕТА , НО ДОГОДИНА КИТАЙ ЩЕ ИМ ГО ВЪРНЕ ТЪПКАНО , САМО СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ КАКВО ЩЕ СТАВА , НЯМА ИЗДАВАМ ПОВЕЧЕ , ЗАЩОТО ИЗВОДИТЕ ЩЕ СИ ГИ ПРАВИТЕ ПОСЛЕ ВИЕ , КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ВЯРВА НИЕ СМЕ ЗАВИСИМИ С РУСИЯ ОТ ЕНЕРГИЙНИ РЕСУРСИ , ГАЗ, ПЕТРОЛ И ЯДРЕНО ГОРИВО ЗА АЕЦ , ТЪЙ КАТО В ЛУКОЙЛ БУРГАЗ ИНСТАЛАЦИЯТА Е НАПРАВЕНА ДА РАБОТИ С РУСКИ ПЕТРОЛ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ГОРИВА И АЕЦ КОЗЛОДУЙ С РУСКО ЯДРЕНО ГОРИВО , ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТОВА БОЛИ НЕ БОЛИ ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!!.
  • 54 Орел

    12 0 Отговор
    Другарката Курнела да каже на Бузлуджа какво става с евтините дърва?
  • 55 пьешу

    9 0 Отговор
    постижения? тоя къде живее, бе!
  • 56 Един от народа

    12 0 Отговор
    Защото водите правилна политика затова на Бузлуджа има тази година толкова хора .Друга година балкана беше черен от хора.
  • 57 Крадци!

    13 0 Отговор
    Оръжието което изнасяхте за Украйна, инфлацията, доходите, стопяването на спестяванията ни, това всичко са ваши постижения и усилия да съсипете Българския народ! Да те няма простия!
  • 58 Илиева

    7 0 Отговор
    Свиленски,кой ви кара да мълчите?Говорете колкото искате,но няма кой да ви слуша.До като Нинова и компания магерат партията така ще бъде.Видя се днес на “Бузлуджа”- шепа народ,които едва изчака края и се разбягаха към сенките да папкат кебапчета и да пият бира и ракия🤪Те и за това са там.На безплатен купин.Нинова беше бая кахърна и за пореден път наговори отдавна казани опорки.Пълна скръб.Не чухме Химна на България,както и Интернационала.За Химна на Европа няма и кой да се сети от семплата групичка около нея.С такъв матриал толкова.Не се ли смени цялото ръководство на конгрес БСП и на пето място на изборите ще е доволна.Важно е в бъдеща коалиция Нинова да е нещо.Партията кучета я яли.
  • 59 РАДЕВ

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "РАДЕВ":

    ЗАЩО ТЕЗИ ОЛИГАРСИ НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН ДА ИВЕНСТИРАТ В ЗАПОЧНАТАТА ПИСТА ЗА ФОРМУЛА-1 ДА БЪДЕ ЗАВЪРШЕНА НАЙ НАКРАЯ , АКО НЕЗНАЕТЕ ТРАСЕТО СЕ НАМИРА В СЛИВЕН , ТАКА ХЕМ ЩЕ ИМА СПОРТ , ХЕМ ЩЕ ИМА ТУРИЗЪМ И ХЕМ СВЕТА НЯМА ДА НИ ЗАБРАВИ ЗАРАДИ ТОЧНО ТОЗИ СПОРТ , И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЩЕ ИМА ПОВЕЧЕ ПРИХОДИ В ИКОНОМИКАТА НИ НА СТРАНАТА , ДРУГО СИ Е ДА КАЖАТ СТАРТ НА ФОРМУЛА -1 ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА БЪЛГАРИЯ НАЛИ ? ТОВА Е МОЯТА МЕЧТА , ТАКА ЧЕ ТАКА ГО ПРИЕМАЙТЕ , ВСЕ ПАК ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ И ДОБРАТА КАУЗА В СПОРТА ПОЧТИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ИМАТ ДЕЙСТВАЩИ ПИСТИ ЗА ФОРМУЛА-1 , А ПЪК НИЕ ЗАЩО НАЙ НАКРАЯ ДА НЕ МОЖЕМ ДА Я ПОСТРОЙМ , ТОВА ЩЕ И НАША ПРИДОБИВКА ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!!.

    Коментиран от #63

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 З а т в о р за

    1 1 Отговор
    Партия Пе. Де Ра си
    ГЕРБ
    БДС
    НДСВ
    Сдс
  • 62 Абсурдистан

    6 0 Отговор
    Имате постижения! Разкостихте държавата!
  • 63 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 1 Отговор

    До коментар #59 от "РАДЕВ":

    РАДЕВ, накратко по проблема:
    Coциaлни дeйнocти мoжe дa прoвeждa caмo бoгaтaтa държaвa, a бoгaтa държaвa ce прaви oт бoгaти грaждaни, a нe oт тeзи рaзчитaщи нa coциaлнитe мeрoприятия, нали? Но, акo бoгaтитe грaждaни или както ги наричаш "олигарси" нe ce гoрдeят c държaвaтa cи, тe щe ce cтрeмят дa НЕ ДАВАТ cвoятa лeптa... Щом са богати, те са и умни да ги скрият от данъчните, начини колкото щеш. БЪЛГАРИИТЕ НЯМАМЕ ПОВОД ЗА ГОРДОСТ С ТOТAЛНO OПOРOЧEНAТA НИ ИCТOРИЯ зa хaнoвe, тaнгризъм, рoбcки нaрoд, братушките „двойни ocвoбoдитeли” и „прeкрacния” coциaлизъм....когато всичко било едва ли не безплатно и народът тънел в охолство ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР.
    1. Миниcтърът нa прocвeщeниeтo в Бългaрия 1881 – 1882, историкът специалист по Българска история прoф. Ирeчeк, e aвcтoунгaрcки шпиoнин oт вoeннoтo рзузнaвaнe...
    2. прoф. Вacил Злaтaрcки, кoрифeят нa Бългaрcкaтa Иcтoрия, e рeктoр нa CУ и същевременно руcки aгeнт...Видeн "визaнтoлoг", въпрeки, чe тaкaвa държaвa Визaнтия никoгa нe e cъщecтвувaлa...
    3. Бeшeвлиeв, eдин oт cъздaтeлитe нa "ПРAБЪЛГAРCКAТA OРДA НA ХAН ACПAРУХ" e пък видeн гъркoфил...
    4. .....чeт нямaт прoдaжницитe!
    OФИЦИAЛНAТA бългaрcкa иcтoрия e пълнa фaнтacмaгoрия cътвoрeнa oт чужди aгeнти и бългaри-прoдaжници. Имeннo пo тaзи причинa ca възмoжни вcякaкви мaнипулaции c нeя, eдни вчeрa, други днec....от
    „македонците“!!!

    Коментиран от #66

  • 64 бай Грипен

    7 1 Отговор
    Баджанак Падне ли другарката Лъжа и ти си аут от софрата

    Коментиран от #67

  • 65 Смех

    1 0 Отговор
    Бсп е RIP почиваите в мир лакомията ви е виновна, и нинова
  • 66 РАДЕВ

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ТОГАВА КАТО НЕ МОЖЕ ЩЕ ТЪРСИМ ДРУГА АЛТЕРНАТИВА , ЕТО НАПРИМЕР ПРОИЗВЕЖДАМЕ ОРЪЖИЕ ПРОДАВАМЕ ГО НА ОБЕДИНЕНИТЕ ЕМИРСТВА И ТЕЗИ ЛАХАБИБИТЕ С ЧАЛМИТЕ ИВЕНСТИРАТ В ПИСТАТА , СЛЕД КАТО ОЛИГАРСИТЕ СИ КУПУВАТЕ МАЙБАСИ , БУГАТИТА И ОСТРОВИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА НА ВАЗ ПО НИКАКЪВ ПОВОД , ОСТАВА САМО ДА ХОДЯ ДА ПРЕГОВАРЯМ ЗА ЗДЕЛКАТА , ВМЕСТО КОРНЕЛКА ДА МИ ПРАЩА ОРЪЖИЕ ЗА УКРИТЕ ЩЕ ПРОДАВАМЕ НА ЕМИРИТЕ ИЛИ ДУБАЙ, ИМАТЕ КИНТИ ОШИГАРХИЯТА И СЕ ПРАВИТЕ НА ОЩИПАНИ МОМИ ТАКА Е КАТО НИКОЙ НЕ ВИ ТЪРСИ СМЕТКА!!!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!!!.
  • 67 РАДЕВ

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "бай Грипен":

    А ТИ ДА НЕ БЕРЕШ ГРИЖА ЗА МЕН , МЕН МОЖЕ ГРИПА ДА МЕ Е ХВАНАЛ НО ТИ ГЛЕДАЙ ДА НЕ ХВАНЕШ ПНЕВМОНИЯ ДВУСТРАННА!!!!😂😀😄😄😁🤣!!!!.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол