Last news in Fakti

30 Юли, 2022 11:13 1 924 33

Кирил Добрев: БСП е пред голяма дилема. Има нужда от нов лидер, но след изборите

  • кирил добрев-
  • бсп-
  • дилема-
  • нов лидер-
  • избори

„Прегърнахме се със своите идеологически врагове и изгубихме идентичността си”, смята той

Кирил Добрев: БСП е пред голяма дилема. Има нужда от нов лидер, но след изборите  - 1
Снимка: Нова телевизия

БСП е пред голяма дилема. Това смята Кирил Добрев, според когото партията трябва да отговори дали е създадена, за да я следват стотици хиляди, или е просто патерица на новосъздадени политически проекти.

„В момента ние сме партията, която ни избира някой, за да може да състави правителство. Обикновено тези разговори ги е водила БСП. Тя затова е създадена”, коментира още той.

На Бузлуджа Добрев поясни, че чака отговори на много въпроси, сред тях - защо левицата е участвала в дясно управление. „На тази поляна всички обичат Русия, а ние участвахме в правителство, което прекрати договори с „Газпром”, поясни той.

Добрев подчерта, че преди шест месеца е бил критикуван за това, че не е бил съгласен БСП да участва с министри в кабинета „Петков”. Днес посочи, че на такова мнение са повече от ¾ от българските социалисти. „Ние се прегърнахме със своите идеологически врагове и изгубихме идентичността си”, е неговото мнение.

По думите му всеки път, когато БСП е посягала на президентската институция, е губела от своята подкрепа. „Всичко е свързано с дясното минало на лидера на тази партия. БСП има нужда от нов лидер, но след изборите. Новият период за БСП ще настъпи след това”, каза още Добрев.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    37 4 Отговор
    Добрев що не си гледа бизнес схемите с ГЕРБ, а е тръгнал да се прави на социалист?
  • 2 Болшевичето

    32 2 Отговор
    Тоя е потомствен комунист болшевик.
  • 3 Аззззззззь

    18 12 Отговор
    Има нужда от нов лидер сега! Изборите ще са крах, за съжаление! Когато липсват принципи е така! Обезличаваш се!

    Коментиран от #20

  • 4 Пич

    24 1 Отговор
    Тоя Киро , е един друг Киро , но и той се засилва като разведен на хоро !!! А мамин Крум ?!
  • 5 Цъцъцъ

    14 4 Отговор
    Не знам каква борба се води срещу употребата на райски газ, но снощи бях на спортно събитие, на което разголени момиченца предлагаха балончета на публиката необезпокоявани от никого!

    Коментиран от #16

  • 6 БСП за Америка отече в канала

    21 6 Отговор
    Червените капиталисти катастрофираха финално.
  • 7 3.14К

    24 2 Отговор
    Когато баща му се прегърна с идеологическите врагове и върна мандата не рева туй момче.
  • 8 БСП умря

    20 12 Отговор
    След изборите БСП ще е една извънпарламентарна партия.
  • 9 Българка

    24 5 Отговор
    Изумена съм от последните решения на Конституционния съд. За първи път в историята ни съд се меси във вътрешна политика на една партия. С решенията си за връщане на частните мутри на Капитан Андреево, връщане на удобния за ГЕРБ-ДПС шеф на КЕВР и др, съдът на Братиньото доказва, че Конституцита или по-точно тълкуването й не е в полза на народа. Явно трябват конституционни промени и още повече промени в състава на КС

    Коментиран от #11, #22

  • 10 Корни е лидерът

    19 4 Отговор
    А най-боли да загубиш лидерската битка от жена! ;)
  • 11 не се чуди

    21 4 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Статуквото се гърчи. Гласувайте за Нинова, тя пак ще ги отлюспи! 😄
  • 12 Спасов

    19 3 Отговор
    Мераклии за вождове на БСП - много!
  • 13 по скоро

    15 11 Отговор
    Време е не за нов лидер,а е време бсп да остане извън парламента. В последните 30 години не видяхме нищо отговарящо на името им социалистическа,а напротив българите загубиха всички социални придобивки. Защо ни е такава социалистическа партия в парламента,след като докато тя е в парламента българина само губи социалистически права
  • 14 Кире

    13 13 Отговор
    не знам от какво има нужда бкп/бсп, но България няма нужда от руски подлоги– предатели!!!
  • 15 Сменете ръководната банда

    14 8 Отговор
    Ако имате нов лидер преди изборите ще предотвратите краха на бсп. Алчността за парламентарни заплати на ръководната клика ще доведе до изборна катастрофа.

    Коментиран от #17

  • 16 и какво от това

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Цъцъцъ":

    Били са балончета с хелий. Трябваше да си вземеш едно, помагат срещу ... гравитация.
  • 17 никакви смени

    12 4 Отговор

    До коментар #15 от "Сменете ръководната банда":

    Много помагачи на Зеленчука се изнамерихте изведнъж. Запомнете, че хората следват лидера, а в БСП други лидери няма!
  • 18 А ПО ЛЕКО

    23 0 Отговор
    Кирил Добрев: БСП е пред голяма дилема. Има нужда от нов лидер, но след изборите.......................................АЙДЕ И БЕЗ ТЕБЕ МОЖЕ..............!
  • 19 Алооо

    18 0 Отговор
    Пълна Отврат си...
  • 20 Тиииии си безличен

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Аззззззззь":

    Да си мишкуваш е най-лесното нещо на света. Преди Нинова изповядвахте принципа на безопасната опозиция. Тя ви извади от ъгъла и ви върна в управлението.
  • 21 Деян Икебаната

    11 2 Отговор
    Кирчо- стандарт. Винаги ПРОСТ.
  • 22 да на спор

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    КС, ВАЗ, нашето уважение като институции, но там има хора буквално мафиоти.ДБ да направят справка и направят табло на нашата гордост, с имената на всички съдии и прокурори вземали решения против Обществения интерес и тулкували Конституцията в интерес на мафията със ясна статистика.Отмениха всички значими решения за Държавата, под предлога, че били некомпетентни.Намесиха се вече и в Партиите.Да се спре това , че било табу да се коментират решенията на Съда.Какво общо има правото и Съда с една шепа потенциални затворници, рушащи демокрацията и правото.Лустрация и отнемане на правото да упражняват юрид. дейност за такива.Това разбиране под реформи, а не предварително изпиране на безобразията им, брез приемане на нови закони и реформи, които ще ги бетонират и оправдаят.
  • 23 странно

    10 3 Отговор
    Защо след изборите? За да не прескочи бариерата ли?
  • 24 Перо

    13 1 Отговор
    И тоя е като СерГей,без нито един ден трудов стаж,като баща му!
  • 25 Паметлив

    13 0 Отговор
    Този толкова почтен младеж го бяха хванали с 350000 германски марки джобни пари на границата със Сърбия
  • 26 Сатана Z

    9 5 Отговор
    Няма никаква дилема,Курнела отлично разбира,че няма да има друг шанс да ПП пипне парата.Трътлеста Крушовска мадона превърна БСП в маргинална партия ,което беше и целта на Козяк

    Z
  • 27 Възпитан от Партията БКП-Кирил Добрев

    7 2 Отговор
    Пробваха с Кирил и Асен крадците и мафиотите, ама удариха греда.Сега се активизираха по Нинова.Включиха и независимата уж на думи Съдебна ситема, която явно по техни инструкции точно, ама точно навреме върна Добрев да работи нелегално за разбиване на Партията.Да му удрят черен печат на възбудения скандалжия и да му покажат вратата.Бойко и Радев, като един я искат БСП за себе си.
  • 28 полит. неориентиран кумсумолец

    7 0 Отговор
    оди търкаляй аспирин бе полит. ориентиран!
  • 29 Стефан

    11 0 Отговор
    Добре че баща ти навремето се прегърна с Костов че сега още щеше да търкаш наровете в затвора, мислиш ли че сме забравили как те хванаха на границата с 400 000 германски марки, с малкия пръст на Нинова не можеш да се сравняваш.
  • 30 12340

    3 2 Отговор
    "...На Бузлуджа Добрев поясни, че чака отговори на много въпроси, сред тях - защо левицата е участвала в дясно управление. ...."
    ....Щото,всякко управление ,без Боко Тиквата е
    ляво!!!....
    .....Да вазкрръсне дядо Благоев-----дда поизправи
    крривата гага на Киро Контабандиста !
  • 31 Ххххх

    5 0 Отговор
    Кирил и компания отцепници богати да заминат при мутрите или десните !
  • 32 мой

    3 0 Отговор
    Кирето с Гергов се опитаха да превземат БСП и да я подчинят на тиквата, но Корни се пребори и им я даде. Кирето сега пак ще я бута от клона, но пак няма да успее. Подляга е Добрев, но такива гадове имаме в изобилие в страната.
  • 33 Розова серия

    0 0 Отговор
    Естествено че на САЩ не им трябва сателит който да има социална политика и равенство! Трябва им капитализъм и консуматорско общество! СЪщо така им трябва голяма пропаст между бедни и богати и тяхното противопоставяне! Не им трябва хората да са здрави и умни, трябва да са глупави и болни за да се контролират по лесно! Образованието трябва да е платено както и здравеопазването, това е само бизнес нищо повече! Всякъкъв опит за социална политика ще бъде изтрит или потъпкан! Усяха да няправят това с БСП сега и Възраждане искат да прецакат още в самото си начало! Ще останат само прозападни лакеи които се контролират лесно и могат да залъгват масите и имат добри маниполативни инсрументи! Идното поколение няма да е нищо повече от консуматор на ресурси и био батерия за икономиката на чужди държави! Абе това май напомня на един добре познат филм!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол