Last news in Fakti

25 Август, 2022 14:22 5 732 38

ИПБ за катастрофата с мигрантите: Демерджиев да признае, че царят е гол. Политическата корупция в МВР уби полицаите

  • институт за пътна безопасност-
  • мвр-
  • корупция-
  • полицаи

Институтът за пътна безопасност настоява МВР да покани международни експерти, които да започнат да обучават силите за противодействие на престъпността и да прилагат ефективна охрана и контрол на пътното движение

ИПБ за катастрофата с мигрантите: Демерджиев да признае, че царят е гол. Политическата корупция в МВР уби полицаите - 1
Снимка: БГНЕС

От Института за Пътна Безопасност изпратиха до медиите своя позиция за катастрофата с мигранти, при която загинаха двама полицаи от Бургас. Пътните експерти са категорични, че политическата корупция в МВР е убила служителите на закона. Те казват, че последната година и половина професионалното ръководство на МВР е в пълна зависимост от масонски ложи и тъмни сили.
Ето и пълният текст на становището на ИПБ:

Днес политическата корупция в МВР уби двама български полицаи. Бяха похарчени стотици милиони левове за изграждане на ограда по границата ( в постоянни обвинения за корупция) и не бяха дадени нито една стотинка за обучение и оборудване на полицията, като в нито един от тях не се намери ролка с шипове, с която да бъде спрян автобуса-убиец. Този типичен случай еднозначно ни показва, че системите за сигурност в МВР са деградирали. Налице е пълно срастване между политическо и професионално ръководство. Свидетели сме как освободени директори на служби в МВР се вливат в политически партии. През последната година и половина професионалното ръководство на МВР е в пълна зависимост от масонски ложи и тъмни сили.

Министър Демерджиев е длъжен да признае, че царят е гол и че ще минат години, докато се възстановят системите за сигурност от проваленото управление на Бойко Рашков.

Институтът за пътна безопасност настоява МВР да покани международни експерти, които да започнат да обучават силите за противодействие на престъпността и да прилагат ефективна охрана и контрол на пътното движение. Ако не бъдат предприети адекватни действия ще настъпи момент, в който българските граждани ще бъдат принудени да се погрижат сами за собствената си сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тия па

    36 9 Отговор
    от тва нпо ипб не мирясаха да бъдат у секо гръне мерудия

    Коментиран от #22

  • 2 Истина

    33 40 Отговор
    Правителството на Радев отвори канала от един месец.Пари им трябват.Докато беше Рашкжв нямаше такова нещо.

    Коментиран от #3

  • 3 бокоБРАВО КИРОАЛООО

    15 67 Отговор

    До коментар #2 от "Истина":

    АЛОО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ ЛИ КАЗА НА ПРОСТИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ДА ПРАВЯТ ЗАСАДИ И ГЪРМЯТ ПО ПЪЛНИ С ХОРА АВТОБУСИ ???? БРАВО НА ШОФЬОРА НА АВТОБУСА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА МАЧКА ЧЕНГЕТА КОИТО СТРЕЛЯТ ПО ХОРА ...

    Коментиран от #23

  • 4 Българка

    61 10 Отговор
    Защо тия велики от Института за пътна безопастност бяха безмълвни и безучастни като статуи по времете на борисовото управление? Това има ли нещо общо с даване на пари срещу мълчание? А сега хранилката я няма

    Коментиран от #11, #15

  • 5 Абсурдистан

    51 3 Отговор
    Това е нещо, което винаги съм твърдял - пълната липса на професионализъм, не само в МВР! Такова нещо се случва, когато политиката завладее службите. Това е една от причините за рухването на соца: професионалистите постепенно бяха сменени от верни на партията кадри.
  • 6 Някой

    46 7 Отговор
    И със смъртта на полицаите ли ще правите политика и ще се готвите за избори? Нещастници на издръжка на чужди НПО.
    Аман от такива като вас!
  • 7 някой

    60 1 Отговор
    Корупцията в МВР изобщо не е проблем за Бг. Това се приема за нещо нормално и не впечатлява нито следствия, нито прокуратура, нито съд.
    Но виж, кокошкарството е най- големият проблем. Някой откраднал 5- 10- 20 лв. е най- големият престъпник в Бг и законът е най- суров срещу него. Няма по- тежко престъпление от кокошкарството.
    Какво стана със Семерджиев, прегазил 2 жени на тротоара?
    Какво стана със самолета, тайно кацнал в Буховци?
    Влади Горанов не сме го забравили...
  • 8 Българка

    52 16 Отговор
    Управлението на Бойко Рашков не е провалено. То направи така, че да се провали купеният от мафията вот. И не при Рашков се дадоха милиони за тази спорна ограда, а при Баце, при Терзийски, Младенов и все ортаци на мутри
  • 9 ПИТАМ

    22 7 Отговор
    Корупцията, трафикът, покровителството на наркобарони и пр. са много от преди Демерджиев. Какво направи Рашков по въпроса?
    ГЕРБ покровителстваха всякакъв вид корупция, това е ясно на всеки. Но ПП с Рашков и Радулов на ИТН какво направиха- върнаха кварталните милиционери. Така ли се бори корупция по високите етажи на властта и в МВР?!
  • 10 Тома

    41 3 Отговор
    Само при боко тиквата нямаше мигрантски поток защото легално ги прехвърляха на сръбската граница и никои не знаеше нищо.Ако мжже чекмеджето да говори ще се разбере
  • 11 Ставри

    40 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    По време на борисовото управление се ескортираха такива случаи и всеки си взимаше неговото с надбавки.Няма начин някой да ги спре, защото се чистеха коридорите.Който плаща минава, който не.....в новините.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Костов

    20 20 Отговор
    Дерменджиев е продукт на олигарсите,а сега и на Радев!
    Кажете сбогом на поредния руски агент!
    Всички за промяната,иначе ще хленчим като Просеци и нещастни и поробени от Руската Сърбия!!!5786
  • 14 сила

    18 5 Отговор
    заради корумпирани куки загиват други корумпирани куки......В ПРИРОДАТА ИМА РАВНОВЕСИЕ И БАЛАНС.....няма страшно , живота продължава
  • 15 Българка

    8 26 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Явно сама ще си отговоря, защото по времето на Боко първо - при тежък инцидент си подадоха оставките и бяха приети , поне 10 ръководни кадъра начело с министъра. Рашков и служебния си траят/ха и всичко е точно. Второ, по времето на ГЕРБ се отчиташе ежегодно намаляване на жертвите по пътищата, като 2019г е постигнат рекорд за най-малко жертви - ФАКТ!

    Коментиран от #18, #31

  • 16 Гешо

    20 4 Отговор
    Поговорката с бард.ка всички я знаем.Научиха ни краварите, че няма морал,няма достойнство, няма справедливост и всичко е пари.Който се опита да се противопостави на тази система, бива изхвърлен и потъпкан.Няма да има оправия скоро, който и да дойде.Ако българите не си променим мисленето и поведението в живота, няма да се оправим никога.Щяхме да цъфтим и един прекрасен живот в ЕС, а какво се случи?!!!Когато получаваш мизерни средства за живот си готов срещу нещо допълнително да се продадеш.
  • 17 ТаУмВзе

    13 1 Отговор
    Трафиканти на Бежанци Газят Ме Ве Ре! Е за кво ви хрантутим бре? Бог да ги прости момчетата, ама за Кво? Са Пак глупости и Без Виновни и Наказани.
  • 18 Пешо

    13 5 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Новият PR ли си на Баце?Статистика вестникарска от мисирките щъкащи около Джипкин.Оставки и преминаване на друга длъжност, но верни до край.Как ще смени Рашков целия верен състав на системата?Ябълката е една и е подобна със Съд и Прокуратура.
  • 19 Иван

    12 2 Отговор
    Нашата сган трябва да бъде държана с железни ръце. Всеки божи ден в тази малка държава по пътищата загиват хора.
  • 20 Просто

    11 1 Отговор
    MBP - няма такива олигофрени!
  • 21 Бай Иван

    23 1 Отговор
    Бог да прости загиналите! Тотално разложение на държавата и ниска професионална компетентност на служителите на МВР !
  • 22 Аман от хора...-

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "тия па":

    ...- нищоправци,на заплата,които от време,на време напомнят за себе си,използвайки подобни трагедии,като тази за своя ПИАР-кампания...!
  • 23 Май имаш проблеми...

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "бокоБРАВО КИРОАЛООО":

    ...със психиката...?!?!
  • 24 Няма други такива безмозъчни

    10 1 Отговор
    MBP - пълни кретени!
  • 25 Иван

    8 1 Отговор
    Да бяха спрели автобус с украински бежанци, да им разкажат за мизерния живот на Българите и те сами щаха да си тръгнат.
  • 26 Спас

    17 1 Отговор
    И как така сириец шофьор със бракуван автобус и чужд номер вероятно без документи да се движи по главните пътища с 40 човека нелегални емигранти.Ако работата не е била предварително кой смее.Всички знаят тези и други далавери но се правят на ни лук яли ни мирисали.
  • 27 Aлфа Bълкът

    5 12 Отговор
    Това е наследството на Бойко Рашков, убийства, битова престъпност, всички престъпления скочиха. Рашков беше ангажирал в продължение на 7-8 месеца основните ресурси на МВР с купуването на гласове.
    Взеха в този период и мъже да изнасилват, чак.

    Коментиран от #29

  • 28 Лелемале

    7 0 Отговор
    Тея тъмни сили в българските институции не се вихрят само от година и половина, неееееее, от мноооого години, за съжаление.
    Здравите сили в нашето общество обаче нямат достъп до властта, защо ли?!
  • 29 Спас

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Aлфа Bълкът":

    Това е наследството от твойта и на други като теб тростотия.Особено по избори.
  • 30 среднощен

    7 0 Отговор
    "...През последната година и половина професионалното ръководство на МВР е в пълна зависимост от масонски ложи и тъмни сили..."; Ако иска, "ДЪРЖАВАТА" може да смачка всякакви "ложи" или каквото и да е... Такова падение в "държавността" както в момента - никога не е било...
  • 31 Кико

    2 2 Отговор

    До коментар #15 от "Българка":

    Иди на лекар и се прегледай и ако ти каже че си наред,кажи му той да се прегледа.Ти си просто една уда,псифобона жена
  • 32 Корупт

    9 0 Отговор
    Няма корумпирано ченге, което да си рискува здравето и живота!!!
    Загиналите полицаи са от малкото останали достойни и смели хора в тази територия!!!
    Бог да ги прости, мир на душите им!!!
    ПОКЛОН!!!
  • 33 Безгранична полиция

    5 0 Отговор
    Когато началниците са милиционери, полиция - няма.
  • 34 Просветен илюминат

    4 0 Отговор
    А добър ден.
    Писах,че лъжите бързо вече ще излизат и нищо няма да можеда се крие,който смята да продължава да в края все така от управляващите е в голяма заблуда.
  • 35 Просветен илюминат

    4 0 Отговор
    Администраторите,безмислено е да ме блокирате,а и нещата,които пиша толкова ли са опасни?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Киро

    0 0 Отговор
    Просто забравяте 12 годишното ръководство на ГЕРБ. И как вожда им стреля с гранатомет по затворил се човек в къщата си. Вместо да обучават полицаите и военните ги оставиха да създават престъпни мрежи. А Рашков и подобни на него за няколко месеца нищо не могат да направят. Прекалено високо са нещата.
  • 38 Данчо

    0 0 Отговор
    Борисов казваше, че е много близък с Ердоган. Е сега той пуска мигранти и ГЕРБ ще трупат точки за изборите. И каква е тази ограда за един милион на километър и вече не става за нищо. Строителя от банки пак се изложи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол