Last news in Fakti

11 Септември, 2022 22:19 2 383 22

Каримански: Очаква ни тежка зима, но в никакъв случай апокалиптична

  • любомир каримански-
  • газ-
  • преговори-
  • газпром

По думите му философията на предизборната кампания на ИТН е в парламента да влязат хора, на които да се разчита

Каримански: Очаква ни тежка зима, но в никакъв случай апокалиптична - 1

Не се нуждаем от преговори с "Газпром", защото има действащ договор до края на годината. Очаква ни тежка зима, но в никакъв случай апокалиптична. Това коментира Любомир Каримански от "Има такъв народ" за "На фокус".

По думите му философията на предизборната кампания на ИТН е в парламента да влязат хора, на които да се разчита. "Трябва да си вземаме уроци от досегашните грешки. Няма достатъчно законопроекти, които да върнат доверието в хората. Трябва да има референдум, за да знаем мнението на гражданите. Така ще чуем какво искат като устройство на държавата. Служебното правителство се старае изборите да бъдат честни и си върши работата. Все още тежи пелена за непрозрачност на изборния процес", смята той.

И допълва, че периодът на криза е подходящ за референдум. "Смятаме, че ще влезем в следващия парламент. Бихме преговаряли с всички разумни политици, които не са лицемери, а са последователни. От ПП мнозина се вписват в този профил, но не и сегашните им лидери", подчерта Каримански.

Според него в следващия парламент трябва да се промени законът за референдумите. "С президента не е обсъждан референдум за членството в ЕС", увери той.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краинка

    9 9 Отговор
    Нема ток нема вода нема са мия

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    20 1 Отговор
    За вас знаем, ами за нас?
  • 4 Самуил

    30 10 Отговор
    Айде стига сте давали трибуна на тая мутра, никога повече ИТН !!!
  • 5 Първи

    15 1 Отговор
    Ете така ще се борим срещу Русия? Мухахаха
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Не бе Каримански

    14 19 Отговор
    В ПП всичко е лъжец, подлец и продажник! Само лъжи, обслужване на кръга капитал и продаване на България на САЩ! Ако има някой достоен там, ще е някъде надолу в йерархията, заблуден и незнаещ какъв мафиотски проект е ПП!!
  • 9 Българин

    9 10 Отговор
    Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата фотоволтаици при консумация 1.5, тоест и зимата произвеждат достатъчно ток. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини и мед.център с кадърни лекари. Сега построиха и 4Д кино, ресторанти, конна база, барове, стрелбище и римски спа център с римска минерална баня. Пълно е с млади хора.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ИВО КАРИМАНСКИ БОГ ДА ГО ПРОСТИ

    7 3 Отговор
    Е ЖИВ И АЗ ГО ВИДЯХ НА ХАВАЙСКИТЕ ОСТРОВИ КАТО БЯХ НА ПОЧИВКА И ЧЕЛОВЕКА ЯДЕ И ПИЕ И СИ НОСИ НОВИТЕ ДРЕХИ
  • 12 Този е

    13 4 Отговор
    Ковчежникът на Мафията
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Така е

    14 3 Отговор
    Този извъртач когато спечелиха първо място, го питаха защо иронизирахте ситуацията с вируса.Той отговори, че Бойко Борисов иГЕРБ не са обяснили тежестта на епидемията,затова се отнесли така.А имаше едни среднощни извънредни предавания,страх,страх,а те не разбрали,какво е това.
    Те нагнетяваха напрежение за страшна зима.Жалки,жалки кукли на конци.
  • 15 Ало Каримански

    9 4 Отговор
    Ти за какъв следващ парламент говориш?Ти с Тошко отвън само ще можеш да ръкопляскаш и да даваш съвети които никой не иска да чуе.Ако говореше по малко можеше да заблудиш хората но вече си ясен.

    Коментиран от #17

  • 16 Не мога да си

    13 3 Отговор
    Представя ако този чокундур беше станал управител на БНБ.Тогава инфлацията в Турция и курса на лирата щяха да бъдат мечта .Браво на ПП че го усетиха къкъв некадърник е.
  • 17 Това

    3 5 Отговор

    До коментар #15 от "Ало Каримански":

    го казват хората на изборите, а не отпадъка на който плаща недоразумението мкирчо да го излагат с евтини лъжи! :)))
  • 18 Още буден

    2 4 Отговор
    Каримански и Итн не знаят дневния ред на обществото.Тези хора са евроатлантически русофили за намаляване броя на депутатите за пряк избор на полицейски началници за президентска република и каквото там се сетят.само да са на гребена на популизма.За инфлацията за газа за съдебна реформа те мълчат.Итн може да не са умни но са усвоили перфектно уроците по клиентелизъм и популизъм та дори и национализъм.Те избират каузи които не са важни за народа референдуми Македонияяяя итн.Всички разбраха че Газпром се гъбаркат с нас само те и президента не.
  • 19 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Природата си знае работата.. Когато хората се кротнат и отдадат на съзидателен труд, зимите са благи. Когато светът пощръклее и човеците започнат да се избиват едни-други - зимите стават студени и продължителни.
    Поне за сега това показват наблюденията. Зимата няма да е страшна- който оживее - ще е жив. Един зевзек от Смолян успокоява пенсионерите : НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ ----И СТАРОСТТА ОТМИНАВА !!
  • 20 Просто човек

    3 1 Отговор
    Нямате работа в парламента вие, предатели и депесарски слуги!
  • 21 Анинимен

    1 0 Отговор
    Я се скритите безсрамници разигравахте народа и на края го оставихте като в не обрано лозе и сега имате смелостта да се появявате публично
  • 22 9собенно тебе,

    0 0 Отговор
    много.тежка зима те очаква...горкия Каримански
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове